|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
| Pokaż wyniki sondy: Tytuł kolejnego wątku | |||
| Przyszła do nas straszna zima, maluch w rączce gryzak trzyma. |
|
8 | 14,81% |
| Pierwsze ząbki, pewne ruchy, rosną nam tu małe zuchy. |
|
7 | 12,96% |
| Uśmiech, harce i swawole, mamie spać dziś nie pozwolę. |
|
13 | 24,07% |
| Ząbkowania czas nadchodzi, mama już jak zombie chodzi. |
|
8 | 14,81% |
| Nie mam pomysłu na tytuł wątku bo cały czas myślę o moim dzieciątku. |
|
18 | 33,33% |
| Głosujący: 54. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#871 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Gaworze i piszczę całe dnie, bo chcę powiedzieć, że kocham cię! Mamy IX-X 2013,
polecam stronke http://osiemgwiazdek.blogspot.com/se...max-results=50
po przeczytaniu zmienilam koncepcje na wiekszy fotelik dla Amelki, czyli ani nie dokupuje nowego do bazy, ani nie zostawiam po Blance tylko kupuje montowany tylem do kierunku jazdy. szkoda ze juz Blanka za stara zeby tylem jezdzic. |
|
|
|
#872 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Gaworze i piszczę całe dnie, bo chcę powiedzieć, że kocham cię! Mamy IX-X 2013,
Cytat:
jest cos na rzeczy ale nie chce o tym tu pisać. A z rzeczami nie będzie problemu bo ich nie zabieramy w większości meble rzecY do gotowania etc spróbujemy sprzedać a jak sie nie uda to oddamy za darmo. To w większości najtańsze rzeczy i nie ma ich wiele - absolutne minimum. Dużo rzeczy juz zwiezlismy w zeszłym roku jak mieliśmy wtedy wracać RzecZy Poli sie wysle a ciuchy są lekkie. Będzie cieżko ale damy radę ![]() Ojców jest super! Uwielbiam tam jeździć i na kopiec tez będziemy śmigać. I jeszcZe laryske trzeba odwiedzić bo juz to obiecałam ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#873 |
|
Wtajemniczenie
|
Oglądnełam własnie Jackass 4 jak nigdy zresztą bo tego typu żartów nienawidze ale na tym filmie normalnie w niektorych momentach o mało co się nie posikałam ze smiechu
![]() Natalo-chyba faktycznie zaczne podkładac pieluche do karmienia-dziekuje
|
|
|
|
#874 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() O matko teraz mi pocytowało to,co miało pocytować kilka postów temu!Jakim cudem?
3.10.13 Helenka Always look on the bright side of life Edytowane przez dodinha Czas edycji: 2014-01-18 o 23:09 |
||||
|
|
|
#875 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#876 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#877 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
co do fotelika to jeszcze w ciazy czytalam ze najlepiej taki montowany tylem maxi cosi jest jakis choc pewnie bedzie ich coraz wiecej bede szukac ale mi zalezy tez na isofixie bo to wygoda na maksa Sent from my GT-P1000 using Wizaz Forum mobile app
|
|
|
#878 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Laryska chyba w nowym targu? Jakoś tak mi sie zdaje Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#879 | ||||
|
Zadomowienie
|
Ciężko mi się pisze, bo mam sprawną tylko jedną rękę, ale i na forum znajdę siły
Widziałam, że jakieś straszne historie tu były, więc przeleciałam na szybko, bo ja to się boję takich rzeczy Cytat:
sto lat! spełnienia marzeń! ![]() nena ale zima!!!!!! Cytat:
brawo dla Maciusia!Cytat:
Cytat:
![]() słyszałam i piłam, mój TŻ z resztą też. Był okrrrooopny, zatykałam nos jak to łykałam żeby tylko nie czuć smaku Po dwóch miesiącach zrezygnowaliśmy, bo i cena i smak nas zniechęciły Jutro chrzciny! Prosimy o kciuki Pędzę robić okład na te moje paluchy, bo są sino-zielono-granatowe i nie mogę ich ani zgiąć ani wyprostować!
|
||||
|
|
|
#880 |
|
Zakorzenienie
|
Joasiek powodzenia jutro! Kciuki trzymam o za chrzciny i za rękę Twoja!
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#881 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#882 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
no i się zesrałam ![]() Skonczta już ![]() Cytat:
ja tam w tym wieku to o takich rzeczach nie myślałam. .. szczerze mówiąc to nawet nie wiedziałam zbyt wiele. .. masakraParty się skończyło. Goście wychodzili to młoda się obudzila. Ja strzeliłam dwa drinki z martini i zaczęło mnie brać na amory no ale zanim młodą obsłużyłam i poszła spać to mi stary usnął ![]() Jutro znowu idzie na to odśnieżanie i nie mam sumienia go budzić. .. moja ruja musi zaczekać do jutra Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
09 października 2013 18:45 Ninka |
||||
|
|
|
#883 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#884 |
|
Zakorzenienie
|
dobranoc
i tak pewnie nie zasne dlugo ale.musze probowac leze w lozku od 20 i zdarzylam przeczytac 60stron ksiazki Sent from my GT-P1000 using Wizaz Forum mobile app
|
|
#885 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() A w jakiej pozycji Lila je? Będziesz jak Ania Rubik na początkach jej kariery Ktoś mi kiedyś go strasznie zachwalał. Ale nie pamiętam na co on ma pomóc Pamiętam, że ta osoba z Londynu zamawiała, bo tam taniej czy lepsza dostępność. Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#886 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny to moje dzieciątko dało popis
![]() Byliśmy na roczku mojego męża chrześniaka. Mój pieronek darł sie w niebo-głosy przez cały czas który tam byliśmy Nie mogłam go w żaden sposób uspokoić. Takiego płaczu w życiu nie słyszałam. Dopiero jak wróciliśmy do domu to się uspokoił, a już po chwili gadał z karuzelą ![]() Mało imprezowy chłopak z niego... A ja się relaksuję i piję piwko
|
#887 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Obiadek Lila dostaje na lezaczku a to jest pozycja taka jakby półleżąca. ---------- Dopisano o 23:52 ---------- Poprzedni post napisano o 23:50 ---------- Cytat:
ja tez się zrelaksowałam i do filmu tez wypiłam piwo przeszło rok nie piłam pycha![]() ---------- Dopisano o 23:53 ---------- Poprzedni post napisano o 23:52 ---------- Cytat:
kciuki są! |
|||
|
|
|
#888 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 23:59 ---------- Poprzedni post napisano o 23:57 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#889 |
|
Zadomowienie
|
Widzę,że poruszany był temat duchów itp
![]() To jeszcze ja Wam opowiem co mi sie przytrafiło jak się urodziła Maja. Była ok. 2 w nocy, jakieś trzy tygodnie po narodzinach Mai. Drzwi od naszego pokoju były zamknięte (mieszkaliśmy wtedy z rodzicami) a tu nagle słyszymy i widzimy z mężem szarpanie za klamkę. Wyskoczyłam z łóżka myśle może mama coś chce- wychodzę sprawdzam a tu rodzice śią sobie w najlepsze. Myślałam że ze strachu sie posikam ![]() Pomyślała bym,że zwariowałam, ale mój TŻ też to widział i słyszał. Stwierdziłam że to mój ukochany dziadziuś przyszedł zobaczyć prawnusię. Niestety nie było mu dane jej poznać
http://suwaczki.slub-wesele.pl/20080607650113.html 21.08.2009 23.09.2013 Edytowane przez marysia_258 Czas edycji: 2014-01-19 o 00:04 |
|
|
|
#890 |
|
Raczkowanie
|
Co do tych spadających skarpetek. Erni dostał od sąsiadki 3 pary takich szydełkowych bucików, coś w ten deseń (link). Dla mnie bomba, bo mają jedną sznurówkę i są za kostkę, trzymają się na stópkach cały czas, chyba że mały mocno galopuje na bujaczku
Mam jeszcze takie pluszowe bambosze, też wysokie i z gumką.
|
#891 |
|
Wtajemniczenie
|
A co tu tak cicho?Nie było nocnych karmien?Bo u mnie co 2 gidziny,z długą przerwą na niespanie i marudzenie:banghead:
Wysyłane z mojego GT-S7500 za pomocą Tapatalk 2
|
#892 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
My w Tesco byliśmy wczoraj po pieluchy i udało mi się upolować kurtkę dla Igi za 18.90 ![]() Sent from my C2105 using Wizaz Forum mobile app |
|
|
|
|
#893 |
|
Zakorzenienie
|
Dziś wybieramy się z Adasiem na basen. Do kościoła pójdziemy wcześniej, bo później będziemy mieć gości. Nie wiem czy zmywać makijaż przed basen i potem jeszcze raz się malować. Może pójdę z makijażem, dziś mąż pojedzie z nami, bo jest po ostatniej nocce. Mogłabym bardziej uważać.
---------- Dopisano o 08:11 ---------- Poprzedni post napisano o 07:55 ---------- Wczoraj mieliśmy gości, dziś też . Życie towarzyskie kwitnie.
|
#894 |
|
Zakorzenienie
|
Hej.
U mnie kiepska noc. 4 karmienia, Filipek nie mógł spać, więc go bujałam, noc spędziłam na siedząco, a od 6 jesteśmy na nogach. Teraz zasypiam ![]() Kupiłam wczoraj 2 paki pampersów 4 w tesco. I nie moje 140 zł
|
|
|
|
#895 |
|
Zakorzenienie
|
Bartek spał do 7 bez żadnej pobudki! Już druga taka noc
szkoda tylko, że wieczorami ma te swoje odpadły teraz leży obok mnie i ostro dyskutuje.
|
#896 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#897 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
mi się leje z nosa i pije kawkę ze łzami w oczach paracetamol czy coś jeszczeCytat:
Cytat:
nie mam siły nadrabiać bo czuje sie fatalnie i jeszcze dzieciaki nie lepsze.....dzisiaj przedstawienie i jutro leżakuje z dziecmi jak wrócimy wszyscy troje od lekarza. sebuś wczorajszą próbę całą przespał oby tak było dzisiaj ![]() ---------- Dopisano o 08:14 ---------- Poprzedni post napisano o 08:13 ---------- Cytat:
kiedy ktoś bedzie wstawał do mnie....
|
|||||
|
|
|
#898 |
|
Zakorzenienie
|
Jak długo trzeba myć buzie niemowlakowi przegotowaną wodą?
|
#899 |
|
Zakorzenienie
|
Ewacia lepiej żeby jak najpóźniej zaczęli wstawać do ciebie
zdrowia dla was!
|
#900 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tylko recepte trzeba
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:55.

spacerow letnich doczekac sie nie moge
meble rzecY do gotowania etc spróbujemy sprzedać a jak sie nie uda to oddamy za darmo. To w większości najtańsze rzeczy i nie ma ich wiele - absolutne minimum. Dużo rzeczy juz zwiezlismy w zeszłym roku jak mieliśmy wtedy wracać
bo wtedy napewno byla by zje*ba 

[/RIGHT]

Płakała i płakała, jak nie ona 
Po dwóch miesiącach zrezygnowaliśmy, bo i cena i smak nas zniechęciły
Pędzę robić okład na te moje paluchy, bo są sino-zielono-granatowe i nie mogę ich ani zgiąć ani wyprostować!

ja jej nigdy na zywo nie widzialam, wisialo w tym domu tylko jej wielkie zdjecie. Ale bylam przerazona! Teraz tam jakies biura sa bo miasto przejelo ten budynek pozniej.
Rodzice 5 lat czekali na dzieci, a wrócą do domu sami