|
|
#3091 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar LI
Cytat:
Cytat:
chyba latwiej kupić. Chociaż...moze mamę namowię żeby sprobowala zrobić
|
||
|
|
|
#3092 | |
|
To ja :)
|
Cytat:
|
|
#3093 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3094 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oni ogólnie są poprawni, ale nie warci ceny, dlatego np jak mi coś podpasowało to kupiłam 20 próbek - tak jak z tym kremem morela i róża, ale resztę kosmetyków nazwijmy to naturalnych można znaleźć w lepszej cenie w innych markach - zależy też jak leży, co kto potrzebuje. Myślę jednak że blogowe "amazing" jest po prostu sponsorowane. Dobre są te produkty, przyjemne, ale nie warte tej ceny. Szkoda, bo szalenie podobają mi sie ich opakowania, gdyby mi jakiś produkt zrewolucjonizował życie to bym kupiła pełnowymiarowy w tych cudnych brązowych dozownikach. |
|
|
|
|
#3095 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3096 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() żele są hmmm no średnie, najsłabsze - niby lipowy był ok jak miałam mega podrażnioną skórę kwasami itp ale to samo oferuje mi Sylveco tudzież Fitomed (fakt, że do dziś nie zużyłam próbek wszystkich świadczy jak mi nie przypadły, jojoba jest wręcz wstrętny bleeeh z grudami) Mandarynkowy mnie rozczarował jako zwyklak, ale też robiłam sobie nadzieje jeszcze hibiskusowa maska regeneracyjna czy tam odżywka jest git, uratowała mi spalone włosy po moim domowym farbowanku rok temu Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-01-18 o 23:50 |
|
|
|
|
#3097 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak się Mandarynkowy okaze kiepski, to zużyję na olej, albo z olejem wymieszany, albo pod tapete,żeby tylko poslizg byl przy szpachlowaniu.... Hibiskusowe wzięłam dwie, tak na wszelki....zobaczymy
|
|
|
|
|
#3098 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zjadłam chyba wszystko co było do zjedzenia w domu hormony teraz earl grey no i musze odczekac od spania bo przeż jak się taki wieloryb położy do łóżka to chyba zdechnie
|
|
|
|
|
#3099 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dobra, i tak nie bedę mialą niepzryjemności poznać ![]() 2. Nie no spać z pelnym żołądkiem to tak nie bardzo...chociaz niektórzy twierzdą,że jak sie w nocy nie napchają frytkami ( tak koło połnocy, mój brat) to z glodu nie usną....jak tam dzilenie caly wieczór o herbatkach...chyba sie przyzwyczaję...przynajnie j juz nie wstaję w środku nocy z lożka,zeby zeżreć bułkę z serem
|
|
|
|
|
#3100 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie no, normalnie na głodnego też nie pójdę ale kilka h przed snem ale teraz mam apogeum hormonalne jutro już będzie mi się dzwigać na widok żarcia niby sprytnie zaopatrzyłam się w ryby, ale brakło i dopchałam sardynkami w puszce oraz sernikiem - przepraszam, wiem, że to obrzydliwe no i bezsenność - jak spotkam kiedyś ten progesteron to mu nakopie do doophy chociaż sobie pachnę ładnie |
|
|
|
|
#3101 |
|
BAN stały
|
Ooookeeej... Wy naprawdę to wszystko tak serio bierzecie?!
Luuuudzieee... to tylko zabaaawaaa! Bo jeśli nie, to mnie aż palce świerzbią... głupota normalnie granic nie zna, głupota i łatwowierność, sialalala...
|
|
|
|
#3102 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() kto to mówi? Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-01-19 o 01:21 |
|
|
|
|
#3103 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3104 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3105 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W suumie, grunt,żeby smaczne ylo, nieważne czy pasuje ![]() Sardynkami pachniesz? ![]() Dzięki za dordztwo zakupowe. Dzięki tobie łatwiej mi się wywalało z koszyka, w sumie to nawet bez problemu Ktoś się podszył pod Gryxa
|
|
|
|
|
#3106 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 2. Na szczęście perfumami 3. Nie ma za co, w sumie rydzyko małe bo próbasy. 4. Może to P.? |
|
|
|
|
#3107 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No a powaznie, to okropne są takie napady ...dobrz,że nie trwa to długo... 2. Jakimi? Ja olejem lnianym i wierzbownicą ![]() 3. No niby tylko próbasy, ale kilka tego, kilka tamtego i stowka się uzbierala, na drodze nie leży jakby nie było...a tak udało się okroić do około 30 już z przesylka ![]() 4. Pewnie jutro się dowiemy
|
|
|
|
|
#3108 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. fiu fiu - faaaancy Ja mam ciąg Sicili D&G, również otrzymaną w samplu, i odkrywam jak bardzo odnajduję się w "takich" zapachach Jeszcze musze zobaczyć jak to "czuje" otoczenie, chuop się nie chce odczepić, ale potrzebuję obiektywnej oceny. Choć niestety pierwsze nuty Pewexu czarujące nie sa, ale ja tak mam, początkowe nuty perfum bywają na mnie nie do zniesienia, często perfumuję się np 0,5 - 1h przed wyjściem, kiedy już zapch się na mnei ułoży. Ogólnie wpadłam, w fazę chcenia wszystkich tych perfum na które dotąd fujam. Kwiaty, mydła W ogóle w tatmtym roku przełamam kilka oporów - np przed figą, ziolono-słodkością. Philosykos uwielbiam. Przed kwaitami - Amarige Mariage Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-01-19 o 01:56 |
|
|
|
|
#3109 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]() Mcham znad kawy
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#3110 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dzień doberek z pracy
Cytat:
wiem, wiem że trza mieszac tylko niewygodnie leźć do lodówki po olejek, wielce wygodnie mieć krem koło tv i tylko po niego sięgnąć. Więcej nie napiszę bo wyjdę na mega lenia, choć już pewnie wyszłam![]() Najlepsiejszy był olejek z róży Alepii ale drogie cholerstwo choć wydajne ![]() Kupiłam z kolagenem cuś Kolastyny chyba, taniocha i nie działa Ja potrzebuję coś mega na zmarszczki pod oczami, mimiczne mam straaaszne ![]() Cytat:
![]() Albo pomyśleć Mursz ale to pewnie nie Twoja okolicaPewnie żołądkowa Mu zaszkodziła
|
|
#3111 |
|
|
O starożytni bogowie... Dostałam wycenę remontu łazienki...
|
#3112 |
|
Zakorzenienie
|
|
#3113 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no Kolastyna nie działała bo niby jakby to miała zrobić to badziewne mazidło moja Mam też sie skusiła podkreślone - w takim wypadku, powtórzę się, gabinet dermatologii estetycznej, albo kosmetyczny dobry - tam Ci pomogą, krem tego nie zmieni krem/serum - moooooże co najwyżej lekko wizualnie poprawić elastyczność a co za tym idzie ogólne wrażenie, ale to chwilowe współczuję bo wiem co to oznacza - ale ciesz się, że będzie pięknie itp |
|
|
|
|
#3114 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Patrzyłam na all i olej Aleppo nie jest taki drogi jak pamiętałam ![]() za 100 ml 70zł
|
|
#3115 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3116 | |
|
|
Cytat:
![]() Umówiłam się z jeszcze jednym fachowcem, a tego, od którego dostałam wycenę, poprosiłam o wskazanie, gdzie można poczynić oszczędności... Bo kuźwa, z moją tuszą, nawet pod latarnię nie pójdę dorobić...
|
|
#3117 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dumałam nad rolerem ale się boję bo to igły i boli ![]() Cytat:
|
|
#3118 |
|
Zakorzenienie
|
No w sumie dobrze że wzięłaś kogoś do porównania, oni strasznie walą ludzi w tyłki z cenami. Ale fakt faktem jest - mało to nie może kosztować, głupie silikony, kleje, itp rzeczy których "nie widać" lecą w setkach. W Waszym mieście to pewnie więcej. Mój chuopin robił remont łazienki 3 lata temu, tzn nie remont a stawiał łazienkę od zera, i znajomy mu to robił a nie było tanio.
|
|
|
|
#3119 | |
|
|
Cytat:
prawie 10 tysięcy... NETTO!!! Materiały oddzielnie...A łazienka nawet 5 metrów nie ma
|
|
#3120 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale to tak wsio od podstaw?
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:42.

Luuuudzieee... to tylko zabaaawaaa! 
Jeszcze musze zobaczyć jak to "czuje" otoczenie, chuop się nie chce odczepić, ale potrzebuję obiektywnej oceny.
Choć niestety pierwsze nuty Pewexu czarujące nie sa, ale ja tak mam, początkowe nuty perfum bywają na mnie nie do zniesienia, często perfumuję się np 0,5 - 1h przed wyjściem, kiedy już zapch się na mnei ułoży. Ogólnie wpadłam, w fazę chcenia wszystkich tych perfum na które dotąd fujam. Kwiaty, mydła