|
|
#1471 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Sklep iHerb.com (USA)
U mnie tez byla pieczec, ale zadnej doplaty
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|
#1472 |
|
Wtajemniczenie
|
Zawsze jak zamawiałam z iherba miałam taką pieczęć, a nigdy nie miałam nic do dopłacenia
|
|
#1473 |
|
Zakorzenienie
|
Wydaje mi się, że każda taka paczka musi przejść przez Urząd Celny i dopiero tam decydują czy ja zatrzymać do oclenia, czy puścić bez problemu do odbiorcy
|
|
|
|
|
#1474 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
mialam 2 odzywki, jojoba i z granatem. zapach mi nie podszedl. na pocZatku fajnie wlosy wygladaly ale po kilku tygodniach wlosy oklaply i tak juz zostalo. obciazyly elosy mimo ze nakladalam bardzo malo. ale z moimi wlosamj to nawetshiseido tsubaki jest takie sobie. a wszyscy tak zachealaja.zuzylam jedna jako pianke do depilacji a druga do metody OMO jako pierwsze O. do mycia wlosow uzywalam orez kilkaiesiecu lawendowy szampon z iherbu i sposywal sie fantastycznir- genialnie oczyszcza wlosy. odterazwjaponii.blogspot. com Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
#1475 |
|
Raczkowanie
|
Hej, chciałabym złożyć zamówienie na iherb z tym, że oni nie obsługują chyba niestety maestro z tego co widziałam a nie mam niestety dostępu do innych kart... ;( czy możecie mi coś doradzić albo jakoś pomóc? z góry dzięki...
|
|
|
|
|
#1476 |
|
Zakorzenienie
|
Musisz próbować, jeśli płatność nie przejdzie to najlepiej prosić kogoś znajomego, albo zakupić w banku kartę przedpłaconą (koszt bodajże 10-15 zł) na którą wpłaca się pieniążki i można swobodnie płacić bez zakładania konta
|
|
|
|
|
#1477 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() A ten szampon lawendowy to tez z Natures Gate? Ja chcialam zamowic ten z biotyna (duzy i tani).
|
|
|
|
#1478 |
|
Rozeznanie
|
to ten szampon
http://www.iherb.com/Everyday-Shea-S...z-475-ml/35028 z braku laku zmywalam nim bebiki. radzi sobie swietnie! odterazwjaponii.blogspot. com Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
#1479 |
|
Raczkowanie
|
Jest i moje zamówienie!!!! Dopłaty na szczęście nie miałam. Na pudełku wartość tak jak w zamówieniu 47$
Jeszcze jedna paczuszka do mnie płynie...ale nie ze wszystkiego jestem zadowolona. Jednak wybaczam sobie, bo to było moje pierwsze zakupy na tym portalu
|
|
|
|
|
#1480 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ale potem każde inne także bardzo cieszy
|
|
|
|
|
|
#1481 |
|
Zakorzenienie
|
Maska Earth Science, Deep Conditioning robi co trzeba. Muszę tylko uważać pod prysznicem, żeby się nie pośliznąć podczas spłukiwania
. Rzeczywiście jest bardzo gęsta. Odżywka NG również (miła odmiana po spływającym Garnierze Sekrety Prowansji). Za to butelka jest nieporęczna, będę musiała przelać do mniejszej. Na włosach jeszcze nie próbowałam, zabieram próbkę w podróż. Balsam Out of Africa, Pure Shea Butter nieco rozczarowuje. Wchłania się bardzo szybko, ma przyjemny zapach (jeśli ktoś lubi olejek pomarańczowy), jednak masła shea zawiera malutko, liczyłam, że będzie bardziej natłuszczał. Sprawdza się jako lekki nawilżacz, dla bardziej wymagającej skóry będzie niewystarczający. Opakowanie rzeczywiście sprawia problemy, trzeba bardzo mocno ściskać butelkę, żeby wycisnąć zawartość.
Edytowane przez Lorri Czas edycji: 2014-01-19 o 12:22 |
|
|
|
|
#1482 |
|
Rozeznanie
|
Hej dziewczyny!
Czy któraś z Was zamawiała kiedyś paczkę z iherb do Finlandii? I może podzielić się doświadczeniami? ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#1483 | |
|
Rozeznanie
|
i
Cytat:
odterazwjaponii.blogspot. com Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
#1484 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
#1485 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1486 |
|
Rozeznanie
|
Aha, znaczy najpierw muszę się rozeznać od jakiej wartości paczki, doliczają podatki...
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#1487 |
|
Rozeznanie
|
Tak. Jesli mieszkasz w Finlandii, sprawdz lokalnie jaki jest prog finansowy wartosci takiej paczki. W UK to jest tylko 15 funtow np. W Polsce chyba ciut wiecej. Wszystko powyzej danej kwoty moze choc nie musi byc oclone i opodatkowane. Mnie kilka razy sie udalo a kilka niestety nie ;( Na oficjalnej stronie finlandzkiej poczty powinny byc te dane.
|
|
|
#1488 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
#1489 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
#1490 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, jeżeli nie jesteście zadowolone z jakichś produktów z iHerb, wystawiajcie je na forum wymiankowym
|
|
|
|
|
#1491 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1492 |
|
Zakorzenienie
|
a jaką masz na zbyciu
podobało mi się kilka więc sprawdziłabym sobie opinie
|
|
|
|
|
#1493 |
|
Zakorzenienie
|
To ja chyba wrzucę na wymiankowy odżywkę Nature's Gate Jojoba. Do moich włosów - suchych, cienkich, szybko przetłuszczających się u nasady, niestety się nie nadaje. Po jej użyciu moje włosy wyglądają jak przed myciem.
|
|
#1494 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny jaki jest w koncu ten próg kwotowy zeby uc sie nie przyczepił, bo nie wiem do ilu szaleć
mam ochote na dwa zestawy RT
|
|
|
|
|
#1495 |
|
Zakorzenienie
|
Pytałam już kiedyś, ale że jestem właśnie na kupnie to zapytam jeszcze raz
Które z żeli do mycia twarzy używałyście i polecacie? Mam w koszyku Avalon z wit. C, ale może próbowałyście i polecacie coś innego? Edit: Zamawiałyście już może coś z nowych gratisów? Mają skarpetki nawilżające i różne inne cuda, w końcu jakaś odmiana po samych balsamach do ust ![]() Mam ochotę pozbyć się żelu aloesowego Mill Creek i odżywki malinowej Desert Essence, ok. 2/3 opakowania (kupiłam ze względu na zapach, ale to nie to co mi się marzyło), gdyby ktoś był chętny to wystawię na Targowisku. Edytowane przez zapaałka Czas edycji: 2014-02-06 o 19:45 |
|
|
|
|
#1496 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#1497 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#1498 |
|
Zakorzenienie
|
O ile mnie pamięć nie myli to umownie jest to kwota 40 $, ale jak wiesz bywa z nimi różnie
|
|
|
|
|
#1499 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
. Kurczę, muszę zrezygnować z 1 pędzla wrrrrr.Dziewczyny, zawsze jakoś bokiem mijałam iHerb, dziś zdecydowałam się na pierwsze zamówienie, ale powiedzcie czy często są jakieś promocje na RT? Może warto się wstrzymać. Cytat:
Visa za transakcje w USD życzy sobie dodatkowe opłaty, po prostu . A wyższa niż w blokadzie kwota wynika z przewalutowania, dokładnie tak - takie transakcje mają kurs z dnia księgowania, a nie dnia zakupu. Teoretycznie może być też niższa kwota, w praktyce chyba rzadko tak jest.
Edytowane przez divide Czas edycji: 2014-02-08 o 21:57 |
||
|
|
|
|
#1500 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Było już kilka promocji na te pędzle, ostatnia gdzieś na początku grudnia, ale z nimi nigdy nic nie wiadomo Kiedyś z dziewczynami z wątku strzelałyśmy, kiedy i z jakiej okazji mogliby zrobić większą promocję, a oni nas zaskoczyli i żadnej mega promocji nie było ani na Black Friday ani na święta ![]() Kody znajdziesz w internecie, ja przy zmianach karty używam kodu z ich oficjalnego profilu na fb, bo nie mam nikogo znajomego komu mogłabym dać zarobić swoim zamówieniem ![]() ---------- Dopisano o 21:47 ---------- Poprzedni post napisano o 21:40 ---------- Nie wiem czy widziałyście, ale jeśli któraś planuje zakupy a przy okazji potrzebuje kubek termiczny na kawę/herbatę to w ten weekend można go sobie za darmo dorzucić do zamówienia ![]() http://www.iherb.com/iHerb-Goods-Tra...ic-16-oz/51006 |
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Biochemia kosmetyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:20.

Redhead and proud!

. Rzeczywiście jest bardzo gęsta.