|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4321 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Moje Panie, to nie żarty - sezon ślubny już otwarty! PM2014 cz.23
Cytat:
![]()
![]() |
#4322 |
Zakorzenienie
|
Kuli gratulacje !! wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia !!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4323 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Kurczę ale mam dziś lenia ![]() ![]()
![]() |
#4324 |
Zadomowienie
|
Hej dziewczynki
![]() Nadrobiłam Was, udało się ![]() Kuli- wszystkiego naj naj lepszego na Nowej Drodze Życia. Jejku jak się wzruszyłam Twoją relacją ![]() Gratuluję kolejnych zakupów ![]() Ja nadal walczę z moim butami ślubnymi, trochę je rozchodziłam ale niestety po pewnym czasie chodzenia stają się niewygodne.. jak tak dalej będzie po prostu ich nie założę i będę musiała szukać innych... Pochwalę się Wam że wczoraj byłam na 3godzinnym spa. Dostałam kiedyś od Tż kupon na urodzinki i wczoraj go zrealizowałam ![]() Było cudownie, a masaż gorącą czekoladą to w ogóle wypas! ![]() Znalazłam biżuterię na allegro, mama mówi żeby kupować a ja sama nie wiem.. http://allegro.pl/bizuteria-slubna-k...854585145.html
#4325 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() TŻ wygląda jak James Bond ![]() ![]() Organizujemy ślub cywilny z tradycyjnym małym przyjęciem weselnym (ok.55 osób) - będzie zespół, oczepiny i wszystko, co w tym dniu najważniejsze ![]() ![]() Zaproszenia, winietki i zawieszki na wódkę robię sama - mam pociągi artystyczne hehe Na razie gotowe tylko zaproszenia i powoli zaczynamy je rozdawać bo TŻ ma zmianowy tryb pracy i trudno się zgrać z gośćmi, aby zrobić to osobiście a nie tylko ja sama, bo tak jakoś wydaje mi się nieelegancko aby jedno z młodych albo sami rodzice prosili na ślub i wesele. U nas zimy nie ma, jest szaro i ponuro i choć nie przepadam za tą porą roku to chyba z dwojga złego wolałabym padający śnieg!
![]() |
#4326 |
Zakorzenienie
|
Robusta-gratuluje wyboru sukni !!
![]() Linaewen-fryzurka jak dla mnie zbyt natapirowana, za to dekoracja Kosciola sliczna ![]() ![]() ![]() Mala czarna-gratuluje rocznicy ![]() Dotka-pudelka dla swiadkow ![]() ![]() Witam nowa PM ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#4327 |
Winter is coming
|
Witam nową PMkę
![]() ![]() Kuli, dzięki za relację!! Szkoda, że nie będzie fotek, ale rozumiem cię doskonale. Ja nie będę miała kamerzysty, ale chyba kogoś poproszę, żeby nam nagrał przysięgę i tyle. Wczoraj moi rodzice byli u teściów, wesoło było, tylko jak zwykle zaczynają kombinować ![]() Druga rzecz - moja matka z teściową się napaliły, żeby chłopa kuzynki córeczka (ze 4 lata ma, śliczna jak z obrazka) niosła nam obrączki. Ale to tak się da? Nie chadzam na śluby i nie wiem, kto nosi obrączki i jak to wygląda. Może lepiej, żeby kwiatki sypała czy coś? A potem obie się wkręciły, że zegar mi tyka i że powinniśmy sobie dzieciaka zrobić ![]() Teściowa się obraziła, że moja świadkowa nie będzie przyjmowała komunii ![]() ![]() Jednym słowem było wesoło, narąbaliśmy się jak bąki i siedzieliśmy do 2 ![]()
![]() |
#4328 |
Zadomowienie
|
cornflower_girl dam zdjęcia jutro jeśli pozwolą mi zrobić
![]() ![]() Kuli1986 gratulacje, Wszystkiego Najlepszego na Nowej Drodze Życia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4329 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Także tak się da, jak najbardziej ![]() U mnie moja mama też wpadła na ten pomysł żeby mój 6letni chrześniak niósł obrączki. Ale okazało się że rodzice nie chcą brać w ogóle dzieci na wesele.. Z robieniem sobie dziecka u mnie to samo.. najlepiej żebym już była w ciąży! tak teściowa powiedziała. Ale ja jej na to że dzieci to ja chcę co najmniej za 3 lata. Obraziła się ![]()
![]() |
#4330 |
Wtajemniczenie
|
Powolutku wracam do świata żywych! Co prawda teraz wpadłam z deszczu pod rynnę, bo po tygodniu blisko 24-godzinnych dni pracy teraz przyszła pora na sesję, ale już jednak czasu nieco więcej
![]() ![]() Nie dałam rady Was nadrobić, bo z czasem nadal krucho, ale nadrobiłam wczoraj klub i kilka ostatnich stron. Kuli - cudowna relacja, ech, witaj, szczęśliwa małżonko! ![]() ![]() ![]() ![]() puchaczmalinowy, witaj, chyba się jeszcze nie "poznałyśmy" ![]() ![]() Poza tym - czy ominęło mnie coś ważnego, o czym nie było mowy w klubie? ![]() ![]() Edytowane przez Anesthesia Czas edycji: 2014-01-19 o 12:19 |
![]() ![]() |
![]() |
#4331 | |
Winter is coming
|
Cytat:
Ja już na temat dziecka się wolę nie odzywać, ale ojj presja jest ze strony wszystkich ![]() ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4332 | |||||||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
http://www.smyk.com/klups-agnieszka-...t-niemowlaka-p jak dziecko podrośnie można zdjąć górną część i zrobić osobny stolik i krzesełko przy którym dziecko może jeść. lub http://www.smyk.com/zabawki-i-gry/za...i-centra-zabaw lub http://www.smyk.com/zabawki-i-gry/za...sort=authorAsc chociaż nie wszystkie dzieci korzystają z chodzików. super ![]() ![]() Cytat:
Nie stresuj się tak, bo do czerwca osiwiejesz ![]() Cytat:
![]() gratuluję butów ![]() świat_katarzyny powodzenia na sesji! Cytat:
Cytat:
![]() Biustonosze polecam z esotiq oraz triumpha (wiem, że wiele dziewczyn odradza ten sklep, ale sama mam dwa biustonosze od nich i jestem mega zadowolona). Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() dziewczyny wstyd się przyznać ale zasłużyłam na baty ![]() ![]() ![]() Jednak na chwilę obecną nadal mam dwa typy, ze wskazaniem na: http://twojasuknia.pl/suknia-slubna,...tem,25334.html Jest idealna - podkreśla talię, ma cudowny tren. Jedynym minusem jest jej cena ![]() ![]() Nadal podobam się w sobie w: http://twojasuknia.pl/suknia-slubna,...tem,24101.html oczywiście wersja bez ramiączka. Dodatkowo usunęłabym ten trenik bo wygląda gorzej niż na zdjęciu. Tylko wtedy z tyłu musiałby być jakieś marszczenie i nie wiem jak by to na końcu wyglądało.
Edytowane przez anka1897 Czas edycji: 2014-01-19 o 12:32 |
|||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4333 | |
Winter is coming
|
Cytat:
![]() |
#4334 |
Rozeznanie
|
A ja troszkę z innym pytaniem - dramatycznie poszukuję tego typu butów, białych koniecznie... (na początku lutego mam miarę długości sukni z butami) Może widziałyście gdzieś podobne?
Problem polega na tym że pod koniec 2013 zamknęli wszystkie sklepy Nine West... http://www.ninewest.com/Love-Fury/10...e&prefv2=White |
![]() ![]() |
![]() |
#4335 |
Raczkowanie
|
Hej Dziewczyny
![]() czy jeszcze mogę dołączyć??? gratuluję wszystkim PM, które już wstąpiły na tą nową drogę życia, a za pozostałe trzymam kciuki żeby się nie stresowały ![]() Ja wychodzę za mąż 27 Grudnia 2014 ![]() ![]() mimo, że jeszcze tyleee czasu to już się stresuję ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4336 | |||
BAN stały
|
Cytat:
![]() Mój TŻ też ma pracę na zmiany (chociaż nie na nocki, ale i tak psuje nam to wszystko) i jeszcze studia w weekendy więc rozumiem ból. Cytat:
![]() ![]() Jak bulą na samochód to korzystaj ![]() ![]() Cytat:
![]() Nie martw się odległością , mam tyle samo do salonu ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4337 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Druga sukienka - 1950 zł - halka i welon krótki w cenie. Różnica około 1000 złotych. Mogłabym sobie pozwolić na Sincerity chociaż zastanawiam się czy warto tyle wydawać na sukienkę, którą założę dwa razy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4338 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Dziękuję moje Słoneczko!!! ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#4339 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Tez chciałam dziecko niosące obrączki ale w mojej rodzinie są tylko mali chłopcy ![]() Velika jak płacą za samochód bierz taki co Ci się podoba ![]() a co do własnego dziecka - miałam takie samo podejście. Jednak 10 minut u lekarza spowodowało, że zmieniałam je o 180 stopni i po weselu zaczniemy starania. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4340 | |
Zadomowienie
|
puchaczmalinowy Suknia b. ładna i rzeczywiście pasuje jak ulał
![]() ![]() Co do śniegu.... spadł i leży a teraz pada marznący deszcz ![]() ![]() velika córeczka kuzynki może nieść obrączki, u mojej siostry niósł kuzynki syn, u nas może będzie niósł TŻ chrzesniak ![]() Ania ta Sincerity jest mega ![]() 50 km to niedużo, mój salon jest 30 km dalej ale dla mnie to nie problem. Cytat:
sa_r_us witaj! ![]()
![]() |
#4341 | |
Winter is coming
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4342 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Nie mamy domu ani mieszkania, będziemy mieszkać na stancji. Ja w swojej pracy nie mogę pozwolić sobie nawet na pół roczny macierzyński, jak odejdę mogę nie mieć gdzie wracać ![]() Poza tym po prostu nie lubię dzieci i na tą chwilę absolutnie nie zamierzam ich mieć, szkoda że nikt tego nie rozumie! Zaraz chyba na poprawę humoru kupię sobie biżu na ślub ![]()
![]() |
#4343 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jak Ty będziesz ślubować to ja będę juz 8 m-cy po ślubie ![]() ale już mi się nie chce czekać ![]() Cytat:
![]() ![]() anka1987 musisz przemyśleć temat, sądzę, że odległość nie ma takiego znaczenia tylko ta kasa ![]() velika nie ma sensu walczyć z wiatrakami, jak płacą za furę to nie protestuj ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4344 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4345 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4346 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4347 |
Zakorzenienie
|
dla dziewczyn z rozmiarem stopy 36 i 38
![]() ![]()
![]() 2017: 22 2018: 12 Edytowane przez say-hello Czas edycji: 2014-01-19 o 13:38 |
![]() ![]() |
![]() |
#4348 |
Zadomowienie
|
Puchaczmalinowy, piękne zaproszenia!! Właśnie coś takiego chciałabym dla nas, pozwolisz że się zainspiruję??
![]() ![]() Velika, u nas chyba obrączki będzie niosła moja 5 letnia siostrzenica-chrześnica (muszę tylko zapytać księdza czy można ). Ona jest co prawda nieśmiała, ale wiem że będzie bardzo dumna i sprosta zadaniu, szczególnie jak gdzieś w zasięgu wzroku będzie miała mamę ![]() Odnośnie nacisku w temacie posiadania dzieci - Dziewczyny pomyślcie jak ja muszę mieć - ja i TŻ mamy po 29 lat ![]() Nie wiem jak ogarnę organizacyjnie temat, wykonuję zawód pokrewny do Veliki, a przerwa w tym fachu to częściowe wykluczenie z rynku (plus pytanie: kto za mnie będzie robił podczas macierzyńskiego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4349 |
Zakorzenienie
|
Witam nowe PM
![]() Dzisiaj tak mnie jakos naszlo i zaczełam myslec co powiedziec rodzicow w trakcie podziekowan, natrafilam na taki niby to wierszyk niby to podziekowanie,( troche przerobilam) wiem ze najlepiej byloby cos samemy wymyslic, ale znajac siebie zaczne ryczec i wole miec cos gotowego, zeby w razie co dokonczyl TZ. Co o tym myslicie ?: To jedna z najważniejszych chwil w naszym życiu. Spędzamy ją z najbliższymi dla nas osobami - czyli z Wami - Rodzice. Zawsze byliście przy nas, zawsze nas kochaliście. Za to ze zawsze nas wspieraliście. Za to, że zawsze obok nas byliście. Dziękujemy Wam za Waszą miłość i wiarę w nasze możliwości. Dziękujemy Wam za dzisiejszy dzień, za wysiłek jaki włożyliście w to, aby był najpiękniejszym dniem w naszym życiu. Co do posiadania dzieci, na nas nikt nie naciska, sami podjelismy decyzje zeby sie o dzieciatko postarac, czasem tylko moi rodzice pytaja, kiedy beda dziadkami, tesciowa w ogole, moze dlatego ze juz ma wnuki ![]() P.S. Czy u Was tez tak jest, ze jak ktos z sasiadow ma slub idzie sie z pamietka i dostaje czekolade? bo u nas tak bylo nie raz, wiec sie zastanawiam czy tez nie kupic jakis paru czekolad i tyle, bo wiem, ze sasiadzi przyjda ![]()
02.05.2012 ![]() 14.04.2017 Maksymilian ![]() ![]() 13.05.2022 Filip ![]() Edytowane przez gornek Czas edycji: 2014-01-19 o 14:16 |
![]() ![]() |
![]() |
#4350 |
Rozeznanie
|
Liana oczywiście, inspiruj się do woli
![]() ![]() Dzieci niosące obrączki zawsze jakoś tak ładnie wyglądają ![]() gornek wierszyk ładny, może uda się go niewybeczeć ![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:17.