Która z dziewczat ma "doła" przez faceta prosze pisac!! - Strona 193 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-05-31, 19:35   #5761
poziomka21
Zadomowienie

Dot.: Która z dziewczat ma "doła" przez faceta prosze pisac!!

bess teraz pisze o Piotrze a wczesniej bylo o Marcinie (jejku az tak namieszałam?)

myszko i co z tego, skoro ktos w taki sposob mnie wykrozystał? ja, taka naiwna... boje sie teraz komus zaufac... boje sie ze sytuacja sie powtórzy... Piotrka wspominalam bardzo cieplo do dzisiaj... dzisiaj go nienawidzę... i chcialam nawet napisac jego dziewczynie w smsie - nie zycze Ci, zebys byla potraktowana przez niego tak jak ja... Chce jej to napisac, bo teraz pewnie twierdzi ze ja jestem tą złą, niejestem... to on tego nei zakonczyl do konca...
poziomka21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-31, 19:36   #5762
atka83
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Lawinia2007 Pokaż wiadomość
Atko smacznego Dobrze ze go zablokowalas nie bedzie Cie chociaz draznil a to juz duzo Uszka do gory
p.s Twoj cytat bardzo mi sie podoba
Dziękuje za smacznego. Jeszcze zostały mi z 3 kawałki tej czekolady.
Zabij/cie mnie,ale go odblokowałam. Ale,mam go usniętego,nie mam go na liście kontaktów i właśnie sprawdziłam archiwum czy coś pisał i pisał:

M-hallo zyjesz??:P
M-wkurzylas sie na mnie za cos?

Nie odpisałam mu i raczej nie odpisze,tylko odrazu pokasuje. Chociaż miałabym mu ochote znów wygarnąć,że tak to się nieodzywał prawie przez pare tygodni,nie wiem czy miesiąc,bo taki niby zajęty.A teraz jak ma doła,bo okazało się że się bujnął i szuka pocieszenia to sobie o mnie przypomniał!!!!!!!!!

Dodałam go na chwile do listy,jest właśnie dostępny,usuwam go spowrotem.
Boże co ja robie.

Cytat:
Napisane przez Wróżka_Dzyńdzyńdzyń Pokaż wiadomość
Atko co to za dziwak Szukał pocieszycielki w Tobie. Dobrze, że się nie dałaś
Ja mam 2 takie nieduże czekoladki aero, dostałam od eksa. Moge oddać
No napisałam,muże on jak i ona są dziwni.No,właśnie szukał pocieszycielki, padło na mnie.No cóż,a tak mi się kiedyś zanim sie zakochał fajnie z nim gadało,gadalismy codzinnie prawie do 1-2 w nocy,gralismy w scrable i takie tam.A teraz coś czuje,że się sypie przez to wszystko nasza znajomośc.

Cytat:
Napisane przez Izaluka Pokaż wiadomość
Kurde jeszcze niedawno z Piotrem kupiliśmy sobie Areo i zjedliśmy w mgnieniu oka... Nawet taka głupia czekolada kojarzy mi się z Nim... Masakra ;/
Ups,to przepraszam,że wspomniałam o tej czekoladzie ,ale dobra jest.

poziomka21,doskonale cię rozumiem ,jak to jest czuć się zabawką,ja tak się czułam,albo i nawet nadal czuje przez byłego,że dla niego słowa które mówił:moj moj moj,moja moja moja,zareczyny itd nic nie znaczyly,nic kompletnie frajer nie docenil,ani mnie ani moje rodziny.Nie bede się rozpisywać,bo nie chce doła załapac.
Podałam swój przykład,ale wiem co czujesz.
atka83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-31, 19:40   #5763
poziomka21
Zadomowienie

dziękuję atko dla mnie dzisiejszy dzien toproażka... najpierw Marcin zenie chodzilo mu o powrot a teraz Piotrek... nieee, takiej zdwojonej mocy złych emocji nie przeskocze bezbolesnie...
Stary 2007-05-31, 20:21   #5764
pearpearl
Wtajemniczenie

Cytat:

Pearl czy Ty tak naprawdę chcesz być z DDŻtem?
Wrozko, chcialabym nie chciec

Cytat:
Napisane przez poziomka21 Pokaż wiadomość
pearlpearl zapominam, tzn nei zapomne, ale jest mi latwiej juz, duzo duzo duzo latwiej, po Marcinie zreszta tak nie rozpaczałam, wiedzialam ze to nic nie zmieni, z Piotrkiem bylo gorzej... nadal nieptorafie sie otrząsnąć... mamy wspolnych znajomych... tak bardzo chce do tego wrocic, odbudować... ale przeciez niemoge sie pakowac wczyjes zycie z butami ;(
Poziomko, ja sie podpisuje dwoma lapkami pod tym,co napisala Wrozka. Nic dodac,nic ujac. Trzymam kciuki i sciskam. Obiecuje tylko,ze w koncu wszystko sie ulozy. Zawsze sie uklada.

Cytat:
Napisane przez bess Pokaż wiadomość
A poza tym sie obrazilam,bo wciaz sie mnie boi wiec niech sie boi dalej.Ogolnie rzecz biorac jestem bardzo obrazona na 2 byłych ale nikt o tym chyba nie wie oprocz mnie
I dobrze juz sie never never nie odezwe never

PS nigdy nie jadłam aero i strasznie mnie wkurza ta reklama
LOL
Usmialam sie... Ja tez czesto sie tak obrazam i cieszy mnie,ze nie jestem w tym sama,hihi

Aero tez nie jadlam i nie bede jadla. Nie lubie slodyczy. Wolalabym jakiegos ociekajacego tluszczem hamburgera lub pizze z ciagnacyms ie serkiem!

Cytat:
dziękuję atko dla mnie dzisiejszy dzien toproażka... najpierw Marcin zenie chodzilo mu o powrot a teraz Piotrek... nieee, takiej zdwojonej mocy złych emocji nie przeskocze bezbolesnie...
Kochanie,to zakoncz ten dzien. Wypij jakies ziolka,co by Ci pomogly zasnac i sprobuj uciec w kraine snu. Tam nie bedzie Ciebie nic bolalo. Jutro moze spojrzysz juz na to wszystko inaczej. Najgorsze to siedziec i sie nakrecac. Jezeli na sen jest za wczesnie,to moze jakis film,ksiazka,spacer? Moze pocwicz,pobiegaj,potancz? .Czasami wysilek fizyczny bardzo pomaga. Wiem z autopsji. Glowka do gory. Jestes silna i nic Ciebie nie zlamie !!! I powtarzaj to sobie caly czas,az uwierzysz...a kiedy juz uwierzysz,to taka sie staniesz !!!
pearpearl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-31, 20:37   #5765
Lawinia2007
Rozeznanie

Poziomko tak bardzo mi przykro, naprawde Serce mi sie kraja ze przez to przechodzisz, faktycznie najlepiej jak dzis sie polozysz wczesniej tak jak napisal Pearpearl . Faceci tacy sa moj jeszcze chyba obecny tez twierdzil ze ma klopoty z byla a okazalo sie ze ja bezczelnie zostawil. Ona dzwoni do niego czasami, chce odwiedzic a on ja czasami olewa tak bezczelnie a czasami jak go prosze to jest dla niej dosc mily. Najgorsze jest to ze ona jak tylk on jest mily bierze to za dobra monete ale w sumie jej sie nie dziwie. Dodam ze po zerwaniu przespal sie z nia a potem ja olal. Ja czasami jestem na nia zla i jestem zazdrosna o nia ale mu tego nie powiem. Mi mowi ze ze mna zwiazek jest calkiem inny bo mnie kocha a w niej byl kiedys tylko na poczatku zauroczony ale skad mam wiedziec czy kiedys mnie nie potraktuje tak samo.
Lawinia2007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-31, 20:43   #5766
poziomka21
Zadomowienie

Lawiniuś dokładnie... to chciałam powiedzieć... dokladnie to samo jak Ty to nazwałaś... I ciesze sie ze ktoś to docenia, ze nie dla wszystkich ta była jest tą złą, bo ona bardzo często nei zawiniła, tylko ktoś potraktował ją jak ostatni niepotrzebny element... tak sie czuje teraz ja... i mam nadzieję Lawinko ze Ty nie bedziesz przez to rpzechodzić, nie życzę Ci tego, bo boli niemiłosiernie...

pearlpearl dziękuję za te słowa otuchy... przepraszam, że wam dzisiaj tak długo marudzę, ale dzisiejszy dzien był koszmarem, nie pamiętam ostatniego takiego dnia. Wiem, człowiek uczy sie na błędach, ja się teraz w tym momencie ucze ich chyba na wszystkie przyszłe lata... po takim kopniaku od zycia wylądowałam gdzieś, gdzie brakuje ochoty do zycia, spadłam na pyszczek wraz ze zdeptaną miłością... i jest mi tak strasznie źle...
Stary 2007-05-31, 20:44   #5767
Wróżka_Dzyńdzyńdzyń
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez pearpearl Pokaż wiadomość
Aero tez nie jadlam i nie bede jadla. Nie lubie slodyczy. Wolalabym jakiegos ociekajacego tluszczem hamburgera lub pizze z ciagnacyms ie serkiem!
Osz Tyy! Ja na tygodniowym odwyku od fast foodów, bez których życie nie jest takie kolorowe coś czuje, że jutro odwiedze mcdonalda i to będzie tylko i wyłącznie Twoja wina Pearl!

Cytat:
Napisane przez pearpearl
Kochanie,to zakoncz ten dzien. Wypij jakies ziolka,co by Ci pomogly zasnac i sprobuj uciec w kraine snu. Tam nie bedzie Ciebie nic bolalo. Jutro moze spojrzysz juz na to wszystko inaczej. Najgorsze to siedziec i sie nakrecac. Jezeli na sen jest za wczesnie,to moze jakis film,ksiazka,spacer? Moze pocwicz,pobiegaj,potancz? .Czasami wysilek fizyczny bardzo pomaga. Wiem z autopsji. Glowka do gory. Jestes silna i nic Ciebie nie zlamie !!! I powtarzaj to sobie caly czas,az uwierzysz...a kiedy juz uwierzysz,to taka sie staniesz !!!
No no.. Jakaś komedia(nie romantyczna) albo horror może Ja tańcze jak mi smutno Do ćwiczeń strasznie tęsknie, ale sobie jeszcze ze 2 tygodnie odpuszcze. Ahh te rysunki na ciele

Jeśli nie widzisz nic złego w rozmnażaniu nierodowodowych zwierząt -> Zajrzyj

STOP OKRUCIEŃSTWU - klik
Wróżka_Dzyńdzyńdzyń jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-31, 20:46   #5768
_Magda
BAN stały

Cytat:
Ahisiu, Madziu nowe romanse są strasznie do d... No chyba, że wszystko układa się po naszej myśli. Współczuje
Wróżko,Lawinko-mój nowy romans się już zakończył zanim się zaczął.No doooobra,troche się zaczął,ale kontynułejszyn raczej ni ebędzie Ale mnie to wcale a wcale nie obchodzi
Wróżko,jeszcze apropo Twojego cudnego tatuażu.Ja uważam,ze własnie w sexy kiecce tatuaż robi piorunujące wrażenie i sprawia,że kobieta jest sexy jeszcze bardziej.Bo dodatkowo intrygująca i drapieżna,taka mrrrrau.
Kurcze...też chce tatoo!Wczoraj zamiast do egzaminu się uczyć to przegladałam strone z której wybrałaś sobie wzór.Chyba ten dzień się zbliża
Zuz słoneczko moje,ja własnie też mam kłopot z tym gdzie i jaki Ale bardzo spodobały mi się na nadgarstku,bo kilka fajnych fotek znalazłam,na podbrzuszu,na stopie...
Cytat:
Napisane przez bess Pokaż wiadomość
to na ktorym ci w koncu zalezy na Marcinie czy Piotrze?bo teraz chyba piszesz o Marcinie,a pare postów wyzej pisalas ,ze chcialabys byc z Piotrem
Poziomko Powiem coś,ale nie obraź mi się czasem
Ja właśnie też już się gubie na którym chłopie ci zależy
Wydaje mi się,że powinnaś najpierw uporządkować się wewnątrz i swoje uczucia i dopiero myśleć o facecie.Bo zobacz-mówisz,że najbardziej chciałabyś być z P.Ale że on jest nieosiągalny to myślałaś o M i nawet spytałas go o tą ostatnia rozmowę.Ale gdyby M chciał wrócić i byłabyś z nim to nie uważasz,że to nie byłoby do końca fair,że tak naprawde to wolałabyś P Myślę,że exów powinnaś sobie odpuścić raz na zawsze.Nie rozpamiętywac,nie analizować każdego ich słowa.Nie pisać do nowej laski P!Nie dziw jej się-ona pewnie go kocha i nie jest zadowolona,że była do niego smsuje.
No i jeszcze jest pan z xero Za niego się weź,wyjasnij co i jak i jeśli się by okazało,ze on nie chce to olej i nie załamuj się.
Dotychczas to tak wygląda,że jak jeden cię odrzuci(lub tak uważasz) top szybko przerzucasz uwagę na kolejnego,a potem wracasz do tego pierwszego itp.Jak w modzie na sukces, jakby innych facetów nie było
Daj sobie szanse zapomniec o byłych.
_Magda jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-31, 20:53   #5769
poziomka21
Zadomowienie

Madziu to nie jest tak, ze skacze z kwiatka na kwiatek... gdybym tak robila, to bylabym z kazdym z moich kolegów... moze to sie faktycznie wydaje dziwne, ale ja nie zabiegałam o Marcina... to on rozpoczał temat o nas, ja bym go w zyciu nei zaczeła... było milo, podobał mi sie, sprobowalismy... te jego teksty o decyzji... chcialam poprostu zapytac, bo tak dziwnie zszedł na ich temat, tzn tak mi sie tylko wydawało jak sie okazuje, ale nie zamierzalam o niego walczyć, wiedzialam ze z M jest sprawa zamknieta ze on nie zmieni zdania. U P. zawsze byla furtka otwarta i nawet teraz nie potrafil mi powiedziec - stop, nie pisz, nei dzwon to co bylo sie skoncyzlo i nie wroci... dalej ciagnie jakąś gierkę, i pisze do mniejego dziewczyna... nie boj sie, nie napiszę, wiem, zemianialam zdanie, ale wtedy mialam o co walczyc, teraz juz nie mam... pan od ksero... chodzi generalnie o to, ze w tych 3 mezczyznach jest cos ciekawego... dwóch, juz tylko dwóch marcinie i panie od ksero... w kazdym z nich mi sie cos podoba i to niejest tak, ze skacze z jednego na drugi, bo z nimi niejestem, a ze cos sie spytam Marcina, czy napisze do pana od ksero to rpzeciez nic nie znaczy... Chce tylko nie zostac sama... mam 22 lata i nei chce zostac sama, a boje sie ze takie uczucie jak do P juz mnie ni spotka... albo ja go poprostu nie widze, ale po dzisiejszym dniu juz chyba nic mnie nei zdziwi...
Stary 2007-05-31, 20:57   #5770
Wróżka_Dzyńdzyńdzyń
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez _Magda Pokaż wiadomość
Wróżko,jeszcze apropo Twojego cudnego tatuażu.Ja uważam,ze własnie w sexy kiecce tatuaż robi piorunujące wrażenie i sprawia,że kobieta jest sexy jeszcze bardziej.Bo dodatkowo intrygująca i drapieżna,taka mrrrrau.
Mam identyczne zdanie

Cytat:
Napisane przez _Magda
Poziomko Powiem coś,ale nie obraź mi się czasem
Ja właśnie też już się gubie na którym chłopie ci zależy
Wydaje mi się,że powinnaś najpierw uporządkować się wewnątrz i swoje uczucia i dopiero myśleć o facecie.Bo zobacz-mówisz,że najbardziej chciałabyś być z P.Ale że on jest nieosiągalny to myślałaś o M i nawet spytałas go o tą ostatnia rozmowę.Ale gdyby M chciał wrócić i byłabyś z nim to nie uważasz,że to nie byłoby do końca fair,że tak naprawde to wolałabyś P Myślę,że exów powinnaś sobie odpuścić raz na zawsze.Nie rozpamiętywac,nie analizować każdego ich słowa.Nie pisać do nowej laski P!Nie dziw jej się-ona pewnie go kocha i nie jest zadowolona,że była do niego smsuje.
No i jeszcze jest pan z xero Za niego się weź,wyjasnij co i jak i jeśli się by okazało,ze on nie chce to olej i nie załamuj się.
Dotychczas to tak wygląda,że jak jeden cię odrzuci(lub tak uważasz) top szybko przerzucasz uwagę na kolejnego,a potem wracasz do tego pierwszego itp.Jak w modzie na sukces, jakby innych facetów nie było
Daj sobie szanse zapomniec o byłych.
Madzia ma racje Powinnaś olać eksów. Nie wchodzi się przeciez 2 razy do tej samej rzeki.
A pana od xero też bym odpuściła. Poziomka nie uporządkowała jeszcze swoich uczuć.. Uważam, że trzeba się najpierw odkochać i wybaczyć, żeby pokochać kogoś nowego ale to tylko moje zdanie

Cytat:
Napisane przez Lawinia2007
Dodam ze po zerwaniu przespal sie z nia a potem ja olal.
Wybacz Lawinko, ale co za kawał ch...

STOP OKRUCIEŃSTWU - klik
Stary 2007-05-31, 21:02   #5771
bess
Zakorzenienie

Poziomka masz DOPIERO 22 lata wiec nie przejmuj sie,duzo czasu na spotkanie kogos sensownego.Zreszta to sie podobno dzieje,kiedy zupelnie sie nie spodziewamy
A co ci pisze ta jego dziewczyna???

Edytowane przez bess
Czas edycji: 2007-05-31 o 21:29
bess jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-31, 21:20   #5772
atka83
BAN stały

Cytat:
Rozumiem Cię.
Eh,Ci faceci są popiep.. :/ Wiem,jak to jest jak się ma mętlik w gowie,bo ja teraz tak mam.
Stary 2007-05-31, 21:33   #5773
Izaluka
BAN stały

A ja mam taką ochotę zadzwonić do Piotra... Usłyszeć Jego głos, zapytać co u Niego, jak się czuję... Ale nie mogę Napisałam Mu przecież, że Mu ułatwię, że znikam z Jego życia, że ma skasować numer...

Milczę, idę się uczyć, bo przez to myślenie o Nim jeszcze coś zawale na studiach...

Jeśli tak kończy się miłość nie chcę już nigdy kochać... Nie warto... Te wszystkie piękne chwile znikły wraz z Jego odejściem A wspomnienia tylko bolą, bo wtedy zdaję sobie sprawę, jak ważny rozdział mojego życia On zamknął... I że to już nie wróci...

I nikt nie będzie miał takich dłoni jak On, o które mogłabym dbać
Izaluka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-31, 21:44   #5774
myszka2006
Rozeznanie

atka83 skad sie wzial metlik w Twojej glowie....w fuj pozbadz sie go...;p bo mi takie metliki niszczyly zycie...

Izaluka
Cytat:
biedulko te slowa mi przypomnialy, ze ja zylam (zyje??) w przekonaniu, ze "nikt nie bedzie juz na mnie tak patrzyl jak on"...
a to nie prawda....kurcze, zawsze sie cos konczy, by moglo zaczac cos nowego...

Przed chwila przeczytalam okropne slowa...ktore tak idealnie pasuja do mojego zycia:
How could you love me and leave me And never say good-bye?

Jego spojrzenie było brązowe, figlarne, czułe,
pełne pragnienia...i czegoś, czego pewnie
nigdy nie zrozumiem...-zapominam!!
myszka2006 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-31, 22:09   #5775
Wróżka_Dzyńdzyńdzyń
Zadomowienie

Cytat:
Cytat:
Napisane przez myszka2006 Pokaż wiadomość
Izaluka biedulko te slowa mi przypomnialy, ze ja zylam (zyje??) w przekonaniu, ze "nikt nie bedzie juz na mnie tak patrzyl jak on"...
Znam to ja miałam 'nikt mnie już tak nie rozśmieszy jak On' dziś naszczęście chce mi się z tego śmiać

Dziś chyba jakiś dzień zły. Takie dołki macie Czas to zakończyć.

Dobranoc

STOP OKRUCIEŃSTWU - klik
Stary 2007-05-31, 22:21   #5776
pearpearl
Wtajemniczenie

Cytat:
Osz Tyy! Ja na tygodniowym odwyku od fast foodów, bez których życie nie jest takie kolorowe coś czuje, że jutro odwiedze mcdonalda i to będzie tylko i wyłącznie Twoja wina Pearl!

No no.. Jakaś komedia(nie romantyczna) albo horror może Ja tańcze jak mi smutno Do ćwiczeń strasznie tęsknie, ale sobie jeszcze ze 2 tygodnie odpuszcze. Ahh te rysunki na ciele
Wrozko,to zjedz za mnie wiesmaka !!! I te fryteczki....mmm....
Zaczaruje na odleglosc Twoj zestaw,co by wszystkie kalorie z niego znikly...abrakadabra !

Ja tez tancze,jak mi smutno. Pomaga,serio

Cytat:
Mam identyczne zdanie
Madzia ma racje Powinnaś olać eksów. Nie wchodzi się przeciez 2 razy do tej samej rzeki.
jedna z moich zasad zyciowych - KEIN SEX MIT EX !

Cytat:

Nie. Takich nie bedzie mial. Bedzie mial lepsze!
Stary 2007-05-31, 22:45   #5777
poziomka21
Zadomowienie

Ja tez juz sie klade spac, rozbolala mnie glowa i rpzez te dwa wydarzenia dzisiaj nienauczylam sie tak jak powinnam na to koło, a przeciez mam popawkę... mam andzieje ze mimow szystko sie uda... trzymajcie kciuki...

bess napisala mi ze ten numer nalezy juz do kogos innego, a wiem od kolezanki ze nie zmienił numeru i ze to ona kazała mi sie odczepic... wiem to nie bylo w porzadku pisac, ale myslalam, ze on czyta te smsy, nie ona... ahh zresztą juz nic niejest ważne... wszystko co było juz nie jest i nigdy nie bedzie, mama taka wielka nadzieję... Dobranoc i dziekuje wam slicznie za wszystko dzisiaj za tę pomoc, cieple słowa i ze nie powiesieilscie nade mną psa za te smsy... nie myslalam dzisiaj logicznie... nadal niemysle, moze ten sen przyniesie mi ukojenie... ktorego rpzeciez tak bardzo potrzebuję
Stary 2007-05-31, 23:17   #5778
Izaluka
BAN stały

Dobranoc

Może kiedyś uwierzę w lepsze dłonie innego, ale na razie marzą mi się tylko ręce mojego exTŻ... Wytrzymałam, nie zadzwoniłam. Dumna z małego sukcesu

Kolorowych snów Bez księciów na białych koniach - czas skończyć z bajkami No chyba, że Teletubisie
Izaluka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-31, 23:44   #5779
Ptysio5
Zakorzenienie

Cytat:
No chyba, że Teletubisie
Teletubisie są pod obserwacją
Ptysio5 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-31, 23:48   #5780
ahinsa
Zakorzenienie

Cytat:
Ahisiu, Madziu nowe romanse są strasznie do d... No chyba, że wszystko układa się po naszej myśli. Współczuje
Ale jesteś wredota
Ale Cie za to lubię

Chwilowo u mnie lepiej, bo... jest odzew

Cytat:
Napisane przez pearpearl Pokaż wiadomość
jedna z moich zasad zyciowych - KEIN SEX MIT EX !

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Ech, kolorowo jest, generalnie

Edit. Cześć Ptyś
Stary 2007-05-31, 23:50   #5781
Lawinia2007
Rozeznanie

Izaluko ciesze sie ze wytrzymalas, gratuluje! Nie martw sie na Twoje drodze pojawia sie inne dlonie o ktore bedziesz mogla dbac

_Madziu wiesz teraz na wakacje takich romansow bedziesz miala na peczki

Wrożko wiem ze zachowal sie jak ch.., zreszta sam to przyznal.

Poziomko trzymam kciuki za kolo

wszystkim Wam zycze slodkich snow!
Lawinia2007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-31, 23:56   #5782
atka83
BAN stały

Cytat:
atka83 skad sie wzial metlik w Twojej glowie....w fuj pozbadz sie go...;p bo mi takie metliki niszczyly zycie...
Wszystko mnie dzisiaj dołuje,róźne myśli kłebią się w mojej głowie.
Myslałam,ze z kumplem w week się zobacze,ale on jedzie do Poznania,do domu.Zobaczymy się we wtorek.
Stary 2007-06-01, 10:51   #5783
pearpearl
Wtajemniczenie

A ja zaraz uciekam z Poznania i nie moge sie tego doczekac )))))))))))
Jeszcze tylko jedne cwiczenia (na jedne cholera zaspalam) i do domkuuuuuuu. Za oknem slonce,zaraz wakacje... flirciki,romansiki, komplemenciki,czyli to co uwielbiamy i dzieki czemu stajemy sie piekniejsze Glowki do gory. Bedzie dobrze !
Stary 2007-06-01, 11:00   #5784
Ptysio5
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ahinsa Pokaż wiadomość
Chwilowo u mnie lepiej, bo... jest odzew
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Ech, kolorowo jest, generalnie

Tą wypowiedzią wiele wniosłam
Stary 2007-06-01, 11:03   #5785
Corinne1
Raczkowanie

AAA! wszystkiego naj kochane kobitki z okazji D.Dziecka! a co, kazda okazja jest dobra. sliczny dzien dzisiaj
piosenki na poprawe humoru, kt. non stop slucham:
Ciara - like a boy
Fergie - big girls dont cry
beyonce - irreplaceable
... - beautiful liar
pussycattki - i dont need a man

...naprawde polecam

Stary 2007-06-01, 11:40   #5786
ahinsa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ptysio5 Pokaż wiadomość
Dzięki
Jeszcze długa ciernista droga przede mną, ale dzięki.

Cytat:
Napisane przez Ptyś
Tą wypowiedzią wiele wniosłam
Uuu... zły humorek?
Stary 2007-06-01, 12:30   #5787
Ptysio5
Zakorzenienie

Cytat:
Dzięki
Jeszcze długa ciernista droga przede mną, ale dzięki.
no ale sama widzisz, "myślenie pozytywne" się sprawdza

Cytat:
Uuu... zły humorek?
nie. choć droga jest dłuższa i bardziej ciernista...
ale doła ni ma - odpukać
Stary 2007-06-01, 12:35   #5788
ahinsa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ptysio5 Pokaż wiadomość
no ale sama widzisz, "myślenie pozytywne" się sprawdza
Myślenie pozytywne plus włączony "tryb zołzy"

Cytat:
Napisane przez Ptiś
choć droga jest dłuższa i bardziej ciernista...
Uzbrój się w sekatorek, świetnie sobie radzi z cierniami
Ah, no i wygodne butki na długą drogę, i suchy prowiant
Stary 2007-06-01, 13:26   #5789
Zuzannka
Zakorzenienie

ooo Achi
pszczoła pscoła pscoła
nie ukrywam że cieszy mnie powrót zołzowatej pszczoły

Zuzannka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-01, 14:12   #5790
ahinsa
Zakorzenienie

A coś Ty, Zóo moje, myślała
Nie jestem aż taka znów przewidywalna, ooo nieee

Wracają mi siły. Oby utrzymać na stałym poziomie...

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości