|
|||||||
| Notka |
|
| Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#5761 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Która z dziewczat ma "doła" przez faceta prosze pisac!!
bess teraz pisze o Piotrze a wczesniej bylo o Marcinie (jejku az tak namieszałam?)
![]() myszko i co z tego, skoro ktos w taki sposob mnie wykrozystał? ja, taka naiwna... boje sie teraz komus zaufac... boje sie ze sytuacja sie powtórzy... Piotrka wspominalam bardzo cieplo do dzisiaj... dzisiaj go nienawidzę... i chcialam nawet napisac jego dziewczynie w smsie - nie zycze Ci, zebys byla potraktowana przez niego tak jak ja... Chce jej to napisac, bo teraz pewnie twierdzi ze ja jestem tą złą, niejestem... to on tego nei zakonczyl do konca... |
|
|
|
#5762 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
Jeszcze zostały mi z 3 kawałki tej czekolady.Zabij/cie mnie,ale go odblokowałam. Ale,mam go usniętego,nie mam go na liście kontaktów i właśnie sprawdziłam archiwum czy coś pisał i pisał:M-hallo zyjesz??:P M-wkurzylas sie na mnie za cos? Nie odpisałam mu i raczej nie odpisze,tylko odrazu pokasuje. Chociaż miałabym mu ochote znów wygarnąć,że tak to się nieodzywał prawie przez pare tygodni,nie wiem czy miesiąc,bo taki niby zajęty.A teraz jak ma doła,bo okazało się że się bujnął i szuka pocieszenia to sobie o mnie przypomniał!!!!!!!!! ![]() Dodałam go na chwile do listy,jest właśnie dostępny,usuwam go spowrotem. Boże co ja robie. ![]() Cytat:
Cytat:
,ale dobra jest. poziomka21,doskonale cię rozumiem Podałam swój przykład,ale wiem co czujesz.
|
|||
|
|
|
#5763 |
|
Zadomowienie
|
dziękuję atko dla mnie dzisiejszy dzien toproażka... najpierw Marcin zenie chodzilo mu o powrot a teraz Piotrek... nieee, takiej zdwojonej mocy złych emocji nie przeskocze bezbolesnie...
|
|
|
|
#5764 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Wrozko, chcialabym nie chciec
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Usmialam sie... Ja tez czesto sie tak obrazam i cieszy mnie,ze nie jestem w tym sama,hihi Aero tez nie jadlam i nie bede jadla. Nie lubie slodyczy. Wolalabym jakiegos ociekajacego tluszczem hamburgera lub pizze z ciagnacyms ie serkiem! Kochanie,to zakoncz ten dzien. Wypij jakies ziolka,co by Ci pomogly zasnac i sprobuj uciec w kraine snu. Tam nie bedzie Ciebie nic bolalo. Jutro moze spojrzysz juz na to wszystko inaczej. Najgorsze to siedziec i sie nakrecac. Jezeli na sen jest za wczesnie,to moze jakis film,ksiazka,spacer? Moze pocwicz,pobiegaj,potancz? .Czasami wysilek fizyczny bardzo pomaga. Wiem z autopsji. Glowka do gory. Jestes silna i nic Ciebie nie zlamie !!! I powtarzaj to sobie caly czas,az uwierzysz...a kiedy juz uwierzysz,to taka sie staniesz !!! |
||
|
|
|
#5765 |
|
Rozeznanie
|
Poziomko tak bardzo mi przykro, naprawde
|
|
|
|
#5766 |
|
Zadomowienie
|
Lawiniuś dokładnie... to chciałam powiedzieć... dokladnie to samo jak Ty to nazwałaś... I ciesze sie ze ktoś to docenia, ze nie dla wszystkich ta była jest tą złą, bo ona bardzo często nei zawiniła, tylko ktoś potraktował ją jak ostatni niepotrzebny element... tak sie czuje teraz ja... i mam nadzieję Lawinko ze Ty nie bedziesz przez to rpzechodzić, nie życzę Ci tego, bo boli niemiłosiernie...
pearlpearl dziękuję za te słowa otuchy... przepraszam, że wam dzisiaj tak długo marudzę, ale dzisiejszy dzien był koszmarem, nie pamiętam ostatniego takiego dnia. Wiem, człowiek uczy sie na błędach, ja się teraz w tym momencie ucze ich chyba na wszystkie przyszłe lata... po takim kopniaku od zycia wylądowałam gdzieś, gdzie brakuje ochoty do zycia, spadłam na pyszczek wraz ze zdeptaną miłością... i jest mi tak strasznie źle...
|
|
|
|
#5767 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
coś czuje, że jutro odwiedze mcdonalda i to będzie tylko i wyłącznie Twoja wina Pearl! ![]() Cytat:
Ja tańcze jak mi smutno Do ćwiczeń strasznie tęsknie, ale sobie jeszcze ze 2 tygodnie odpuszcze. Ahh te rysunki na ciele
"Pieniądze szczęścia nie dają ale mogą sprawić, że w całym twoim nieszczęściu będziesz żyła niezmiernie komfortowo." Clare Boothe Luce Jeśli nie widzisz nic złego w rozmnażaniu nierodowodowych zwierząt -> Zajrzyj STOP OKRUCIEŃSTWU - klik |
||
|
|
|
#5768 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
.No doooobra,troche się zaczął,ale kontynułejszyn raczej ni ebędzie Ale mnie to wcale a wcale nie obchodzi Wróżko,jeszcze apropo Twojego cudnego tatuażu.Ja uważam,ze własnie w sexy kiecce tatuaż robi piorunujące wrażenie i sprawia,że kobieta jest sexy jeszcze bardziej .Bo dodatkowo intrygująca i drapieżna,taka mrrrrau .Kurcze...też chce tatoo!Wczoraj zamiast do egzaminu się uczyć to przegladałam strone z której wybrałaś sobie wzór .Chyba ten dzień się zbliża![]() Zuz słoneczko moje,ja własnie też mam kłopot z tym gdzie i jaki Ale bardzo spodobały mi się na nadgarstku,bo kilka fajnych fotek znalazłam,na podbrzuszu,na stopie...Cytat:
![]() Ja właśnie też już się gubie na którym chłopie ci zależy Wydaje mi się,że powinnaś najpierw uporządkować się wewnątrz i swoje uczucia i dopiero myśleć o facecie.Bo zobacz-mówisz,że najbardziej chciałabyś być z P.Ale że on jest nieosiągalny to myślałaś o M i nawet spytałas go o tą ostatnia rozmowę.Ale gdyby M chciał wrócić i byłabyś z nim to nie uważasz,że to nie byłoby do końca fair,że tak naprawde to wolałabyś P Myślę,że exów powinnaś sobie odpuścić raz na zawsze.Nie rozpamiętywac,nie analizować każdego ich słowa.Nie pisać do nowej laski P!Nie dziw jej się-ona pewnie go kocha i nie jest zadowolona,że była do niego smsuje.No i jeszcze jest pan z xero Za niego się weź,wyjasnij co i jak i jeśli się by okazało,ze on nie chce to olej i nie załamuj się.Dotychczas to tak wygląda,że jak jeden cię odrzuci(lub tak uważasz) top szybko przerzucasz uwagę na kolejnego,a potem wracasz do tego pierwszego itp.Jak w modzie na sukces, jakby innych facetów nie było ![]() Daj sobie szanse zapomniec o byłych. |
||
|
|
|
#5769 |
|
Zadomowienie
|
Madziu to nie jest tak, ze skacze z kwiatka na kwiatek... gdybym tak robila, to bylabym z kazdym z moich kolegów... moze to sie faktycznie wydaje dziwne, ale ja nie zabiegałam o Marcina... to on rozpoczał temat o nas, ja bym go w zyciu nei zaczeła... było milo, podobał mi sie, sprobowalismy... te jego teksty o decyzji... chcialam poprostu zapytac, bo tak dziwnie zszedł na ich temat, tzn tak mi sie tylko wydawało jak sie okazuje, ale nie zamierzalam o niego walczyć, wiedzialam ze z M jest sprawa zamknieta ze on nie zmieni zdania. U P. zawsze byla furtka otwarta i nawet teraz nie potrafil mi powiedziec - stop, nie pisz, nei dzwon to co bylo sie skoncyzlo i nie wroci... dalej ciagnie jakąś gierkę, i pisze do mniejego dziewczyna... nie boj sie, nie napiszę, wiem, zemianialam zdanie, ale wtedy mialam o co walczyc, teraz juz nie mam... pan od ksero... chodzi generalnie o to, ze w tych 3 mezczyznach jest cos ciekawego... dwóch, juz tylko dwóch marcinie i panie od ksero... w kazdym z nich mi sie cos podoba i to niejest tak, ze skacze z jednego na drugi, bo z nimi niejestem, a ze cos sie spytam Marcina, czy napisze do pana od ksero to rpzeciez nic nie znaczy... Chce tylko nie zostac sama... mam 22 lata i nei chce zostac sama, a boje sie ze takie uczucie jak do P juz mnie ni spotka... albo ja go poprostu nie widze, ale po dzisiejszym dniu juz chyba nic mnie nei zdziwi...
|
|
|
|
#5770 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Powinnaś olać eksów. Nie wchodzi się przeciez 2 razy do tej samej rzeki.A pana od xero też bym odpuściła. Poziomka nie uporządkowała jeszcze swoich uczuć.. Uważam, że trzeba się najpierw odkochać i wybaczyć, żeby pokochać kogoś nowego ale to tylko moje zdanie Cytat:
"Pieniądze szczęścia nie dają ale mogą sprawić, że w całym twoim nieszczęściu będziesz żyła niezmiernie komfortowo." Clare Boothe Luce Jeśli nie widzisz nic złego w rozmnażaniu nierodowodowych zwierząt -> Zajrzyj STOP OKRUCIEŃSTWU - klik |
|||
|
|
|
#5771 |
|
Zakorzenienie
|
Poziomka masz DOPIERO 22 lata wiec nie przejmuj sie,duzo czasu na spotkanie kogos sensownego.Zreszta to sie podobno dzieje,kiedy zupelnie sie nie spodziewamy
A co ci pisze ta jego dziewczyna??? Edytowane przez bess Czas edycji: 2007-05-31 o 21:29 |
|
|
|
#5772 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Eh,Ci faceci są popiep.. :/ Wiem,jak to jest jak się ma mętlik w gowie,bo ja teraz tak mam.
|
|
|
|
|
#5773 |
|
BAN stały
|
A ja mam taką ochotę zadzwonić do Piotra...
Usłyszeć Jego głos, zapytać co u Niego, jak się czuję... Ale nie mogę Napisałam Mu przecież, że Mu ułatwię, że znikam z Jego życia, że ma skasować numer...Milczę, idę się uczyć, bo przez to myślenie o Nim jeszcze coś zawale na studiach... Jeśli tak kończy się miłość nie chcę już nigdy kochać... Nie warto... Te wszystkie piękne chwile znikły wraz z Jego odejściem A wspomnienia tylko bolą, bo wtedy zdaję sobie sprawę, jak ważny rozdział mojego życia On zamknął... I że to już nie wróci... I nikt nie będzie miał takich dłoni jak On, o które mogłabym dbać |
|
|
|
#5774 | |
|
Rozeznanie
|
atka83 skad sie wzial metlik w Twojej glowie....w fuj pozbadz sie go...;p bo mi takie metliki niszczyly zycie...
Izaluka Cytat:
te slowa mi przypomnialy, ze ja zylam (zyje??) w przekonaniu, ze "nikt nie bedzie juz na mnie tak patrzyl jak on"...a to nie prawda....kurcze, zawsze sie cos konczy, by moglo zaczac cos nowego... ![]() Przed chwila przeczytalam okropne slowa...ktore tak idealnie pasuja do mojego zycia: How could you love me and leave me And never say good-bye?
|
|
#5775 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja miałam 'nikt mnie już tak nie rozśmieszy jak On' dziś naszczęście chce mi się z tego śmiać ![]() Dziś chyba jakiś dzień zły. Takie dołki macie Dobranoc
|
|
|
|
#5776 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Zaczaruje na odleglosc Twoj zestaw,co by wszystkie kalorie z niego znikly...abrakadabra ! Ja tez tancze,jak mi smutno. Pomaga,serio Cytat:
Nie. Takich nie bedzie mial. Bedzie mial lepsze! |
||
|
|
|
#5777 |
|
Zadomowienie
|
Ja tez juz sie klade spac, rozbolala mnie glowa i rpzez te dwa wydarzenia dzisiaj nienauczylam sie tak jak powinnam na to koło, a przeciez mam popawkę... mam andzieje ze mimow szystko sie uda... trzymajcie kciuki...
bess napisala mi ze ten numer nalezy juz do kogos innego, a wiem od kolezanki ze nie zmienił numeru i ze to ona kazała mi sie odczepic... wiem to nie bylo w porzadku pisac, ale myslalam, ze on czyta te smsy, nie ona... ahh zresztą juz nic niejest ważne... wszystko co było juz nie jest i nigdy nie bedzie, mama taka wielka nadzieję... Dobranoc i dziekuje wam slicznie za wszystko dzisiaj za tę pomoc, cieple słowa i ze nie powiesieilscie nade mną psa za te smsy... nie myslalam dzisiaj logicznie... nadal niemysle, moze ten sen przyniesie mi ukojenie... ktorego rpzeciez tak bardzo potrzebuję |
|
|
|
#5778 |
|
BAN stały
|
Dobranoc
Może kiedyś uwierzę w lepsze dłonie innego, ale na razie marzą mi się tylko ręce mojego exTŻ... Wytrzymałam, nie zadzwoniłam. Dumna z małego sukcesu ![]() Kolorowych snów No chyba, że Teletubisie
|
|
|
|
#5779 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#5780 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale Cie za to lubię ![]() Chwilowo u mnie lepiej, bo... jest odzew ![]() - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Ech, kolorowo jest, generalnie ![]() Edit. Cześć Ptyś
|
|
#5781 |
|
Rozeznanie
|
Izaluko ciesze sie ze wytrzymalas, gratuluje! Nie martw sie na Twoje drodze pojawia sie inne dlonie o ktore bedziesz mogla dbac
_Madziu wiesz teraz na wakacje takich romansow bedziesz miala na peczki ![]() Wrożko wiem ze zachowal sie jak ch.., zreszta sam to przyznal. Poziomko trzymam kciuki za kolo ![]() wszystkim Wam zycze slodkich snow! |
|
|
|
#5782 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Myslałam,ze z kumplem w week się zobacze,ale on jedzie do Poznania,do domu.Zobaczymy się we wtorek. |
|
|
|
|
#5783 |
|
Wtajemniczenie
|
A ja zaraz uciekam z Poznania i nie moge sie tego doczekac
)))))))))))Jeszcze tylko jedne cwiczenia (na jedne cholera zaspalam) i do domkuuuuuuu. Za oknem slonce,zaraz wakacje... flirciki,romansiki, komplemenciki,czyli to co uwielbiamy i dzieki czemu stajemy sie piekniejsze Glowki do gory. Bedzie dobrze !
|
|
|
|
#5784 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#5785 |
|
Raczkowanie
|
AAA! wszystkiego naj kochane kobitki z okazji D.Dziecka! a co, kazda okazja jest dobra. sliczny dzien dzisiaj
![]() piosenki na poprawe humoru, kt. non stop slucham: Ciara - like a boy Fergie - big girls dont cry beyonce - irreplaceable ... - beautiful liar pussycattki - i dont need a man ...naprawde polecam ![]()
|
#5786 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki
![]() Jeszcze długa ciernista droga przede mną, ale dzięki. Cytat:
|
|
#5787 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#5788 | |
|
Zakorzenienie
|
Myślenie pozytywne plus włączony "tryb zołzy"
Cytat:
![]() Ah, no i wygodne butki na długą drogę, i suchy prowiant
|
|
#5789 |
|
Zakorzenienie
|
ooo Achi
![]() pszczoła pscoła pscoła nie ukrywam że cieszy mnie powrót zołzowatej pszczoły
|
#5790 |
|
Zakorzenienie
|
A coś Ty, Zóo moje, myślała
![]() Nie jestem aż taka znów przewidywalna, ooo nieee ![]() ![]() Wracają mi siły. Oby utrzymać na stałym poziomie...
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:33.

Jeszcze zostały mi z 3 kawałki tej czekolady.
Ale,mam go usniętego,nie mam go na liście kontaktów i właśnie sprawdziłam archiwum czy coś pisał i pisał:
Szukał pocieszycielki w Tobie. Dobrze, że się nie dałaś 
i zjedliśmy w mgnieniu oka... Nawet taka głupia czekolada kojarzy mi się z Nim...
,ale dobra jest.

Ale mnie to wcale a wcale nie obchodzi
.Bo dodatkowo intrygująca i drapieżna,taka mrrrrau