|
|
#3781 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Aktualna lista marzeń cz. II
Cytat:
Edytowane przez ania105 Czas edycji: 2013-12-31 o 20:19 |
|
|
|
|
|
#3782 |
|
Spod wody.....
|
Moje mniejsze i większe pachnące marzenia
- Chanel 5 - malutko na specjalne okazje ![]() - Hipnotic Poison j.w.(ew.sensuelle) - Tom Ford TV, Black Orch., Violet Blonde itd..... j.w. - Guerlain L'instant, L'Heure Bleue - Elie Saab LP intense - Chloe Love Intense - CdG dużo różnych na próbę ![]() i wiele, wiele innych
Edytowane przez HABANITA 72 Czas edycji: 2014-01-01 o 01:00 |
|
|
|
|
#3783 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ... choć nowy rok zainicjowałam już iście urokliwym nabytkiem
|
|
|
|
|
|
#3784 |
|
Guerlain Lover
|
Aktualizacja:
1. Cristalle Eau Verte 2. Alien edp 3. Gucci Guilty Black 4. Honey MJ 5. Flowerbomb edp - dzisiaj kupiony ![]() 6. Five o'clock, Ambre Sultan oraz Arabie 7. Jimmy Choo edp 8. Zapas Winter Delice 9. J'adore Voile de Parfum 10. Zapas Black Cashmere stara wersja 11. Angel Aqua Chic 2012 12. Tresor In love i Midnigt rose 13. Flowervom edt 14. Balanciaga - Paris, L'eau rose i L'essence Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#3785 |
|
Zakorzenienie
Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................
|
przeszło
rzec by się chciało Przeminęło z próbką ![]() teraz mam marzenie "drobne" : Dior Mitzah założyłam sobie subkonto nawet na ten cel
|
|
#3786 |
|
Upiór z Czarnej Chaty
|
Od dawna marzy mi się Shalimar EDP lub EDT.
Na razie zadowalam się wersją Parfum Initial. ![]() Na świeżo miniony rok wszystkie marzenia spełniłam. Na ten zachciejki zapowiadają się dużo mniej ambitnie: - Lady Gaga Fame(ostatnio się przekonałam, dziś jadę do Hebe kontrolnie niuchnąć) - Halle Berry Halle Oraz(tu juz ambitniej ) :- Michał Szulc Sale 01 - Thierry Mugler Angel Innocent I Alien EA - Roberto Cavalli Nero Assoluto - Guerlain Aqua Allegoria Neroli Bianca I chciałabym w końcu niuchnąć: - Rihanna Rogue -Paco Rabane Black XS Potion for Her i for Him. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Edytowane przez naanakov Czas edycji: 2014-01-03 o 14:28 |
|
|
|
|
#3787 |
|
Rzabbocop
|
Moja lista:
- LL Midnight - kupilam 80ml - Nina Ricci Nina - tutaj zaczynam sie zastanawiac czy aby na pewno chce ![]() - Chopard Casmir - zdobylam miniaturke, wiec chwilowo wystarczy oprócz miniaturki mam też butlę - Nina Ricci Belle de Minuit też już mam - Cacharel Noa - rowniez mam miniaturke - L'or Torrente - mam 30 ml - Van Cleef & Arpels Oriens - dostałam od małża - S. Lutens Un Bois Vanille mam ![]() - My Insolece Guerlain dostalam pod choinke Chwilowo zostaly juz tylko chciejstwa |
|
|
|
|
#3788 | |
|
Upiór z Czarnej Chaty
|
Cytat:
- Aquolina Pink Sugar Sparks - Jennifer Lopez Still - Marc Jacobs Dot/Honey/Daisy, jeszcze nie wiem, który z nich. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|
#3789 |
|
Przyczajenie
|
Moje największe marzenie już się spełniło : YSL Manifesto elixir !!! <3 Poza tym podobają mi się najnowsze lolity Elle l'aime (jasmin i kokos m.in.) i Daisy Jacobsa.
|
|
#3790 |
|
Zakorzenienie
|
Skromniutko - Coromandel - 50ml we flakonie mnie uszczęśliwi
![]() Wąteczku, działaj |
|
|
|
|
#3791 |
|
Zakorzenienie
|
Flakon Frapin 1967, oczywiście do rozbiórki, bo cena szalona
Flakon Philosykos, ale to może poczekać do lata Nie pogardziłabym też rozbiórką w nieokreślonej przyszłości: Botrytis, Loukhoum, naszło mnie też jakoś na Ouarzazate...
|
|
#3792 |
|
Upiór z Czarnej Chaty
|
Mi się w ogóle wszystko zmieniło teraz.
i ogarniając ceny i moje must - have, w tym roku pociacham się za:1. Donna Karan Gold 2. Donna Karan Cashmere Mist 3. Aquolina Pink Sugar Sparkle 4. Thierry Mugler Angel(edp/edt, jeszcze zobaczymy) 5. ukochany Shalimar(taka sama sytuacja jak powyżej) 6. Cacharel Amor Amor Elixir Passion Tyle zapachów, które chcę, a tak ograniczony budżet... to te najważniejsze. Ale skoro w 2013 się udało, to wierzę, że w tym też. ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Edytowane przez naanakov Czas edycji: 2014-01-08 o 05:49 |
|
|
|
|
#3793 |
|
Zakorzenienie
|
Mam nadzięję, że wątek ma magiczną moc
Les Nombres d’Or Oud Mona di Orio - 5-10ml mi wystarczy i niech się spełni ;-)
|
|
|
|
|
#3794 | |
|
Upiór z Czarnej Chaty
|
Cytat:
i wyrzucam kilka chciejstw, a dorzucam różowe Opium.Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Edytowane przez naanakov Czas edycji: 2014-01-14 o 05:47 |
|
|
|
|
|
#3795 |
|
Zakorzenienie
|
Na razie ostrożnie, bo jeszcze nie wiem na 100% - ale podejrzewam, że na liście chciejstw będzie Patchouli Leaves Montale i Borneo 1834. Coromandel w trakcie realizacji
|
|
|
|
|
#3796 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#3797 |
|
Zakorzenienie
|
Ja na Borneo tez :p
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|
#3798 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Borneo - pewnie kupię po prostu na stronie Lutensa, poczekam tylko na jakąś akcje free wysyłka. Tu należy się czaić, bo oddam max 35ml
|
|
|
|
|
|
#3799 |
|
Zadomowienie
|
U mnie na liście chciejstw...
Chanel 31 Rue Cambon - coraz bardziej się domaga, żeby rozbiórkować Dior Oud Ispahan - podobnie Lutens Fourreau Noir - jeśli się zdecyduję, to na wersję podróżną i rozbiórkę jednego refilla Atelier Cologne Cedrat Enivrant - muszę przetestować JUŻ, TU i TERAZ!
Edytowane przez Lucasai Czas edycji: 2014-01-14 o 18:55 |
|
|
|
|
#3800 |
|
Zakorzenienie
|
Na najbliższej promocji 20% w Sephorze mam zamiar sprawić sobie HP Sensuelle.
za to z perfumerii internetowych mam zamiar zamówić niebawem: AoD Le Secret Elixir Guerlain Insolence Valentino V Absolu Narciso Rodriguez Edt i kusi mnie jeszcze LVEB Legere... ale na razie zadowole się klasykiem. a potem : odwyk !!!!!
moja wymianka https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1261940 moja fragrantica http://www.fragrantica.com/member/213446/ Arabistka, w sercu i na papierze ...ماتت قلوب الناس ماتت بنا النخوة Edytowane przez Latiha Czas edycji: 2014-01-17 o 16:02 |
|
|
|
|
#3801 |
|
El Cumpleaños Secreto
|
A mnie spełniło się moje wielkie marzenie od bardzo, bardzo dawna i dzięki cudownej i wyjątkowej Dobrej Duszy
|
|
#3802 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
- Eau de Lierre - i już jakby nic więcej acha Velvet Forest bo flaszka się skończyłaDo przetestowania: - Sycomore Chanel - ?
|
|
|
#3804 |
|
Zakorzenienie
|
Coromandel niebawem przyleci, Borneo też
Na liście pewniakiem jest Patchouli Leaves - ale spokojnie, mam jeszcze piątkę. I być może - bo z nadgarstka mnie oczarował - Agar Musk Monegala...zobaczymy, jak się będzie nosić to kadzidło (bo mimo nazwy, ja czuję głównie kadzidło - ale jakie! A na mnie kadzidła nie robią zwykle wrażenia...) |
|
|
|
|
#3805 |
|
Zakorzenienie
|
- Chanel Coco Noir
- Calvin Klein Eternity - Dior Miss Dior edp na zapas, chciałabym też balsam ![]() obawiam się, że marzenia nie zrealizują się za szybko, bo 2 z 3 powyższych są droogie ![]() ![]()
|
|
#3806 |
|
Konto usunięte
|
Allure Chanel
Tea For Two L'Artisan oba na oku dzialaj watku edit: zapomnialam o Sexy Amber Michaela Korsa jak tylko sie pojawia w Douglasie on-line zamawiam
Edytowane przez 201606201234 Czas edycji: 2014-01-19 o 13:08 |
|
|
|
|
#3807 |
|
Upiór z Czarnej Chaty
|
Ja dorzucam jeszcze Chopard - Madness. : 3
|
|
#3808 |
|
Zakorzenienie
|
Bede miec wreszcie zapach z orzechem laskowym
![]() Mam mniejsze ilosci moich chciejstw Slonika, roznych Hermesow, L'or Torrente edp, Stelle, Bottega Veneta ![]() Cale setke mojego ukochanego slodko-tuberozowego Korsa ![]() Eau de Shalimar ![]() Cudowny szypr Empreinte Courreges Lutens La Fille de Berlin Dojda fajne odlewki m.in. paczulowa roza Voleur de Roses ![]() Przyjda z flakonow jeszcze Baume de Douge Indochine i Miller Harris z irysem florenckim ![]() I bedzie na pewno jeszcze z flaszek: moje ost cudowne odkrycie - Niebo nad Placem Oriente czyli El Cielo sobre la Plaza de Oriente Violetta di Parma Borsari Bijan Nude cudowny pizmo oslodzone biala czekolada ![]() Cristalle Eau Verte Les Exclusifs Beige moze jakas unikatowa Escada albo Stella Sheer z 2006 ... Escada Magnetism Little Italy Volupte i to chyba na razie tyle ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|
#3809 |
|
Zakorzenienie
|
Addict --> w końcu tak jak podejrzewałam, zakochałam się w nim, u mnie z perfumami od nienawiści do miłości jest blisko i kilka już razy udało mi się przewidzieć, że za jakiś czas coś pokocham
Champs Elysees - znowu ... Frapin 1697 musz-rozbiórki na najbliższe miesiące
tak pachnę Edytowane przez Quinn Czas edycji: 2014-01-19 o 17:10 |
|
|
|
|
#3810 |
|
Zakorzenienie
|
Moja lista nieduża:
- My Queen flaszkowo, - Opus IV odlewkowo, - może Cabaret ponownie, bo pozużywałam chłodne róże - wystarczy miniatura.
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 2 (0 użytkowników i 2 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:31.

Pakiety próbek Boadicea The Victorious Agarwood Collection, Roja Parfums, nowość Puredistance Black i wiele innych wspaniałości z listy zdobyte, wymarzone flakony również, nawet więcej, niż zaplanowałam, w tym przepiękne Arabian Oud Hayati 

Na razie zadowalam się wersją Parfum Initial. 

i ogarniając ceny i moje must - have, w tym roku pociacham się za:
to te najważniejsze. Ale skoro w 2013 się udało, to wierzę, że w tym też.
i niech się spełni ;-)