|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1531 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Płeć dzidziusiów poznajemy i imiona nadajemy. Mamusie V-VI 2014 cz.V
KAROLKYA napisz nam cos o sobie!
Wysłane z mojego LG-P700 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 20:23 ---------- Poprzedni post napisano o 20:21 ---------- KAORLAK w ogole zalukaj.pl tez mi nie dziala... jestem zalamana... Wysłane z mojego LG-P700 przy użyciu Tapatalka
|
#1532 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dziekuje za brawa dla Hani
no u nas tance z radosci prawie byly ![]() Cytat:
ja w sumie z gondoli bylam zadowolona, ale ta spacerowka to nie jest fajna sprawa, a jednak gondole uzywa sie stosunkowo krotko w porownaniu do spacerowki.. ale i tak sie zastanawiamjeszcze.. bo sie czaje jeszcze na parasolke inglesine trip i mam dylematy teraz ![]() Ja ogladam seriale na iitv, albo z angielskimi napisami na ororo Cytat:
![]() Cytat:
A gdzie to? W malcie? Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
||||
|
|
|
#1533 |
|
Wtajemniczenie
|
Hmmm, o sobie co by tu
to zacznę jak na formularzu: 28 lat, Lublin. To moja 2 ciąża ( pierwsza niestety zakończyła się w 12 tyg.). To też pewnie powód tego, że teraz z niepokojem czekamy na każde badanie. Ogólnie w sprawach ciąży i porodu i dzieci to jestem świeżak co prawda mam 2 bratanków, ale jak wiadomo to nie to samo Nie wiem co by tu jeszcze pisać jak macie jakieś pytania to dawajcie.
|
|
|
|
#1534 |
|
Zakorzenienie
|
na iitv to pewnie tylko seriale mozna obejrzec? A gdzie obejrzec jakis film np wilka z wall street?
Wysłane z mojego LG-P700 przy użyciu Tapatalka
|
#1535 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 20:34 ---------- Poprzedni post napisano o 20:32 ---------- Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 20:38 ---------- Poprzedni post napisano o 20:34 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
22.10.2011 Nasz ślub 01.10.2013 Dwie piękne kreseczki 15.06.2014 - 2850 gram szczęścia - Kacperek Ja pod sercem Cię nosiłam, Ja o Twe zdrowie najgoręcej prosiłam. Jestem przy Tobie od pierwszego grama. Tyś moje dziecko, a ja...Twoja mama! |
|||
|
|
|
#1536 | ||
|
Zadomowienie
|
Witam nową Mamusię!
Cytat:
Cytat:
Tak w ogóle pamiętacie jak Wam pisałam, że przedszkolanki nie przebrały Misi po śniegu? No i od wczoraj mamy piękny katar
|
|
|
#1537 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Powiem Wam, że ten lakier winylowy na paznokciach to jest super sprawa ---------- Dopisano o 20:42 ---------- Poprzedni post napisano o 20:41 ---------- Cytat:
|
||||
|
|
|
#1538 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() nie pomyliłas sie z tc ? |
|
|
|
|
#1539 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Anulka chyba nie... w piątek byłam na USG i był 20 tydzień i 5 dni a termin obliczyli mi na 1 czerwca Edytowane przez karolkya Czas edycji: 2014-01-19 o 20:46 |
|
|
|
|
#1540 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#1541 |
|
Rozeznanie
|
kasian w factory outlet w Luboniu jest takie stoisko
jogocostam.Ja z kolei paznokcie mam od zawsze super ale z czystego lenistwa zrobilam u kolezanki hybryde i jestem zachwycona- juz poltora tygodnia sie trzyma bez zadnego ubytku wiec kupuje lampe i lakiery i bede sama robic, myślę ze przy dziecku robienie paznokci raz na dwa tygodnie będzie wygodne. No i po lampie paznokcie sa gotowe i mozna robic wszystko a nie czekac az lakier wyschnie..
|
|
|
|
#1542 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. Kurcze wyglada identycznie i czytalam jakis czas temu ze zmieniają server na zagraniczny. I ogólnie ze jest to samo. Bo wszystkie seriale ktore ogladalam na Kinomaniaku sa na kinomanie.
22.10.2011 Nasz ślub 01.10.2013 Dwie piękne kreseczki 15.06.2014 - 2850 gram szczęścia - Kacperek Ja pod sercem Cię nosiłam, Ja o Twe zdrowie najgoręcej prosiłam. Jestem przy Tobie od pierwszego grama. Tyś moje dziecko, a ja...Twoja mama! |
|
|
|
|
#1543 |
|
Zakorzenienie
|
Lucynka dasz radę
Ja też muszę się wybrać w tym tygodniu na glukozę :P Będę wtedy w 24tc.Aldrin ja korzystałam z takich w pierwszej ciąży Sylvunia nie przejmuj się niektórzy ludzie myślą że są śmieszni w swoich tekstach a tak naprawdę są wtedy żałośni ![]() Paulka ciekawe skąd te Gigo się wzięło ![]() Seksta i przez Ciebie znów mam smaka na gofry :P A oddałam wczoraj mamie gofrownicę :P Karolkya witaj gratuluję córeczki ![]() Kasian o to fajnie że nowy wózek Też bym tak chciała
|
|
|
|
#1544 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Przecież cały grudzień chorowała i nie widzi mi się znowu podawać jej leki
|
|
|
#1545 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny a co myślicie o takim wózku:
http://www.roan.pl/#marita.html nie widziałam na żywo ale bardzo mi się podoba stylistyka... Chyba czas zacząć się rozglądać za takimi rzeczami ![]() Jak na razie wiem, że łóżeczko odziedziczymy po bratanku... tak jak część ubranek pewnie... |
|
|
|
#1546 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#1547 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#1548 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No ale hybrydy nie zmyjesz normalnym zmywaczem a tu raz dwa i nie ma, dla mnie to tez plus. A ten winylowy wysechl mi w 5 minut, a normalny schnie w jakies 40 takze dla mnie to fajne rozwiazanie Cytat:
po prostu po wczorajszej rozmowie moj maz robi wszystko zeby mi bylo milo, az do przesady przed chwila mi wyslal smsa czy mam ochote na mc donalda bo moze mi przywiezc jak będzie wracał ze squasha ciekawe jak dlugo to potrwa Cytat:
Mi sie 100 lat temu podobaly takie wózki stylizowane na retro ale juz od dawna zdecydowanie nie ale tu oceniam tylko aspekty wizualneWysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|||
|
|
|
#1549 | |
|
Zakorzenienie
|
monija jesteś moim wybawcą... Już mi leci Hobbit
Dziękuje po stokroć ![]() No jak dla mnie to też to samo. Ale nie mogę się zalogować na niego jak na kinomaniaku. wyskakuje ze błąd loginu, ale film mi idzie bez logowania Kaorlak zdecydowane się należą paniom z przedszkola... Zdrówka dla Misi.kasian lakier winylowy czyli jaki, pierwsze słyszę... ![]() kaorlkya kurcze mało optymistyczne to co piszesz o podejściu pan przedszkolanek... szok natomiast wozek bardzo mi sie podoba... ma świetny design a jaka cena takiego cuda, bo na stronie nie widzę??paulka to o 17.40 3mamy kciuki za twoich chłopaków ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:04 ---------- Poprzedni post napisano o 21:01 ---------- Cytat:
Kaorlka ten wózek wygląda jak by nie miał skrętnych kółek a to moim zdaniem problem...
|
|
#1550 |
|
Wtajemniczenie
|
Cena właśnie do przyjęcia dla mnie bo na allegro z jakimiś tam dodatkami typu folia przeciwdeszczowa, moskitiera itp to koło 1200 - 1300 zł. można kupić z fotelikiem tez tej firmy za 1600- 1800 ale zastanawiam się na maxi cosi
|
|
|
|
#1551 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ja nie wiem jaki to jest jak mi kosmetyczka wyjasnila o co chodzi i sie zdecydowalam na niego i pyta o kolor to walnelam zarcikiem w stylu mojego taty czyli ze jak z plyt winylowych to pewnie tylko czarny ma ale chyba nie zajarzyla ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
||
|
|
|
#1552 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#1553 |
|
Zakorzenienie
|
Pomarancza leee to szkoda, a na allegro nie ma? Bo ja na to liczylam
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#1554 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Za to biedna z ząbkami ![]() O ja sam mąż wpadł na nowy wózek Doczytałam dalej, zdradzaj patent na taka rozmowę ![]() A przede wszytskim - gdzie dorwałaś te lody??? Tzn te batony czy tylko ten smak Bo jak to drugie to e tam [QUOTE=kaorlak;44692334Tak w ogóle pamiętacie jak Wam pisałam, że przedszkolanki nie przebrały Misi po śniegu? No i od wczoraj mamy piękny katar No pięknie, oby na katarze sie skończyło A to czemu tak późno My dzisiaj zakończyliśmy odwiedziny babciowo dziadkowe Był tez bratanek, matko co te nasze chłopaki wyprawiają Ja mam jutro wizytę ale bez usg, pół godziny szukałam karty ciąży I przypomniało mi się, Ilkas albo inne konfliktowe mamuski, pytała któraś o immunoglobine? Ja chyba nie wezmę, bo obecnie o 3 mowy ni ma, a w sumie bym musiała teraz zdecydować... Chyba że to by miało znaczenie dla obecnej ciąży. W ogóle to ja już myślę o porodzie, za 3 miechy Rysiu będzie z nami pewnie
|
|
#1555 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1556 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
To o takie coś chodzi czy podpucha?
|
|
|
#1557 |
|
Wtajemniczenie
|
No nic ja zmykam sie kapac jutro do pracy z rana zawiezc zwiolnienie...
Dobrej nocki Wysyłane z mojego HTC ChaCha A810e za pomocą Tapatalk 2 |
|
|
|
#1558 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Lody znalazlam w takim jakims sklepie w miescinie pod naszym miasteczkiem jak jechalismy do siostry M, weszlam po jaja niespodzianki dla dzieciakow, patrze a tam lody snikers i mars byly cudowne ![]() No kurcze jak ten czas leci, niedawno pisalas ze jeszcze 4 miesiące a tu juz 3 no kochana to zamawiaj, nie ma na co czekac, ja tez lubie wczesniej wszystko miec kupione, nawet największe ☠☠☠☠☠☠☠ki, wtedy czuje dopiero taki wewnetrzny spokoj ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#1559 | |
|
Zadomowienie
|
Cześć.
Choróbsko mnie dopadło. Do kitu. Mam nadzieję, że młoda się nie zarazi. Cytat:
. Także ja mogę polecić. Choć wszystko zależy pewnie czego się od wózka oczekuje. A tak poza tym to witaj.Nadrobiłam jedną stronę. Na resztę nie mam siły. Trzymajcie się dzielnie i choróbskom się nie dajcie! |
|
|
|
|
#1560 |
|
Wtajemniczenie
|
dobry wieczór dziewczyny
my dziś w sumie leniuchowaliśmy cały dzień a pod wieczór pojechaliśmy z Igusią na zakupy do galerii, w zasadzie pojechaliśmy żeby wyrwać się z domu, a w efekcie zrobiliśmy duże zakupy spożywcze i kupiłam sobie jedną bluzkę w reserved kasian brawa dla Hani za kupkę na nocniku ![]() i zazdroszczę kupna nowego wózka![]() witaj karolkya ![]() seksta u mnie w galeri właśnie też są te mrożone jogurty i musze kiedyś spróbować jak tak zachwalasz kaorlak o kurde... zdrówka dla Misi
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:34.

no u nas tance z radosci prawie byly 

dla Hani za kupe

niektórzy ludzie myślą że są śmieszni w swoich tekstach a tak naprawdę są wtedy żałośni 
Przecież cały grudzień chorowała i nie widzi mi się znowu podawać jej leki

przed chwila mi wyslal smsa czy mam ochote na mc donalda bo moze mi przywiezc jak będzie wracał ze squasha