![]() |
#91 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Brak telefonu dotykowego a niska samoocena
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#92 |
Raczkowanie
|
a moze Ty jestes w gimnazjum i chcesz zabłysnac tak jakbys była studentka?zamiast wiedza to.... "telefonem dla dorosłych"
![]() Edytowane przez Aguula164 Czas edycji: 2014-01-19 o 18:59 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Zakorzenienie
|
LOL, serio?
W gimnazjum może to byłby powód do niskiej samooceny, bo wtedy się zwraca uwagę na takie gadzety, ale w dorosłym życiu? Ja mam Nokię Aszę 302 i wcale bym jej nie zamieniła na smartfona, który żre baterie i trudno z niego wysyłać esy w rękawiczkach. A zwykły dotykowy telefon, który jest tylko "dotykowy", nie ma żadnego systemu operacyjnego, to jakaś porażka moim zdaniem ![]() Autorko, myślę, że rodzaj telefonu to tylko wierzchołek góry lodowej i naprawdę twój problem jest zakorzeniony głębiej, masz inne źródła niskiego poczucia własnej wartości... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Raczkowanie
|
Witam, u mnie w grupie na studiach na 30 osób , 25 ma dotykowe telefony. Czuję się z tym źle, to tego stopnia , że wyizolowałam się i czas na studiach spędzam sama.Ja mam Lg C195 , mogłam kupić w abonamencie smartfona za złotówkę ale patrzyłam na funkcjonalność , teraz czuję się odmieńcem. Pytanie kieruję do tych co nie mają dotyków. Też się tak czujecie :-/ ?
...musiałam to przeczytac jeszcze raz.. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Raczkowanie
|
To też tłumaczę wszystkim. Nie wiem czemu ale ja się nadal czuję tą nastolatką i to się od lat nie zmienia. Inna sprawa , że przedmioty z ekranem dotykowym mi się zwyczajnie podobają i lubię być taka jak każdy, tzn mieć co wszyscy.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Raczkowanie
|
ten watek to chyba spozniony noworoczny zart
![]() ja tez nie mam dotykowego i jestem w absolutnej mniejszosci, ale bardzo mnie to cieszy, bo moja leciwa NOKIA trzyma tydzien na jednym poltoragodzinnym ladowaniu (glownie smsuje i slucham muzyki) podczas gdy inni ze swoimi super hiper nawet na weekend bez ladowarki sie nie ruszaja w dodatku jest niezniszczalna, upadki nic jej nie robia swoja droga szkoda, ze juz takich nie robia |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
Konto usunięte
|
no co wy, nawet w podstawówce nikt nigdy się nie wyśmiewał z cudzych telefonów :O (ja się z czymś takim nie spotkałam). taka sytuacja jest dla mnie nie do pomyślenia :O
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Raczkowanie
|
LadyOfNight czy twoje studia sa zwiazane z elektroniką telefonów?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#100 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Telefon mam do dzwonienia i pisania smsów, a nie do szpanowania nim przed znajomymi ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#101 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#102 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
Przyczajenie
|
Aj tam, Autorko, nie przejmuj się telefon, jest najważniejszy. Przecież każdy wie, że jak ktoś ma taki złom bez dotykowej klawiatury, to jest niemodny fuj i be? Prawda? Nie mam pojęcia jak Ty funkcjonujesz z takim marnym sprzętem, chyba, że się chowasz po kątach, żeby nikt nie zobaczył jaki masz telefon.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
Konto usunięte
|
Też mam zwykły telefon, bo dotykowy mi ukradli. Też wszyscy znajomi mają dotykowe i przyznam szczerze, że czasem bywa mi głupio.
Ale warto mieć dystans... Nie wyobrażam sbie czaić się gdzieś pod ścianą tylko z powodu gorszego telefonu, ludzie! Jak Ci tak przeszkadza, oddaj mamie czy komuś innemu z rodziny i zainwestuj w dotykowy... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
Raczkowanie
|
[1=578537b29e2e39e1d6e3dc9 dfc9821e485b809af_62f97e7 3ceb2a;44693280]Też mam zwykły telefon, bo dotykowy mi ukradli. Też wszyscy znajomi mają dotykowe i przyznam szczerze, że czasem bywa mi głupio.
Ale warto mieć dystans... Nie wyobrażam sbie czaić się gdzieś pod ścianą tylko z powodu gorszego telefonu, ludzie! Jak Ci tak przeszkadza, oddaj mamie czy komuś innemu z rodziny i zainwestuj w dotykowy...[/QUOTE] a nie mówiłam że źle się czuje człowiek bez dotykowego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#106 |
Rozeznanie
|
Ja mam telefon z klapką. Idąc twoim tokiem rozumowania powinienem zakopać się w ziemi, by ukryć się przed światem i tam odbierać ewentualne połączenia telefoniczne, o ile ktoś w ogóle by zechciał do mnie zadzwonić, bo przecież jestem osobą, która ma telefon z klapką.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#107 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#108 |
Zakorzenienie
|
jak najszybciej wymień telefon!!!! na dotykowca!! po co się przejmować!!! marować młodość, zrób to ja mam dotykowy kilka lat i moje grono znajomych jest mega duże, dostałam list od prezydenta miasta !!! faceci sami piszą, stałam się zabawna i mądra!!!
leć!!! kupuj problemy znikną!! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#109 | ||
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
Cytat:
Mam SE z 2010r. i smartfona. Tego drugiego używam do internetu i aplikacji.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#110 |
Konto usunięte
|
Odkąd mam ajfona,w końcu moje życie nabrało sensu
![]() Sent from my iPhone using Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#111 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#112 |
Raczkowanie
|
zrezygnowałam z kupna dotykowego,doszłam do wniosku że ponieważ duzo czytam bardziej mi się przyda czytnik e-booków, któś mi wytłumaczył już
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#113 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#114 |
Raczkowanie
|
[1=7623cb0b746b4d40e529fc1 23bf669aade741778_65822f0 7d8014;44689208]
ja np nosze jeansy rozszerzane ku dolowi i mam gdzies ze wszyscy nosza skinny jeans. j[/QUOTE] nie wszyscy :- ) ja też noszę rozszerzane ![]() a tel mam taki jaki mi się podoba , nie zastanawiam się czy jest modny czy nie ważne że działa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#115 |
Raczkowanie
|
Ja mam iphona piątego i bardzo go ukochałam, dla ludzi uzależnionych od internetu/gier/aplikacji/bycia w kontakcie, często podróżujących, jeżdżących samochodem (gps), słuchających muzyki jest to super telefon.
Nie czuje się jednak lepiej od ludzi z gorszymi telefonami, ponieważ tył w czarnych ajfonach rysuje się okrutnie, mój jest cały poobdzierany, upadł ze sto razy i widać, że jest już STARY i UŻYWANY ![]() ![]() Jeśli już, to ten nowy 5s, cygańsko - złoty ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#116 |
Raczkowanie
|
nie będę niczym szpanować , rozmawiałam dzisiaj z moją psycholog, poza tym zwiększyłam dawkę leku. Czytnik jest mi BARDZO POTRZEBNY , ponieważ uwielbiam czytać książki a nie wszystko się w bibliotece dostanie.
---------- Dopisano o 16:41 ---------- Poprzedni post napisano o 16:39 ---------- Miałam kiedyś tel z androidem , nie korzystałam z ŻADNEJ aplikacji, wszystkie wyłączyłam, w gry nie grałam i nie gram, samochodem nie jeżdżę, net mi działa na moim tel przez wi-fi |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#117 |
Recenzentka Miesiąca - Grudzień 2016
|
Ja powiem tak, przy wyborze telefonu kierujemy się głównie funkcjonalnością, ceną i parametrami a dopiero na dalszym planie modą i nowoczesnością. Jak miałam zwykły tel. to używałam go głównie do pisania sms i od czasu do czasu gdzieś dryngnełam. Odkątd mam tel . dotykowy jestm od niego uzależniona( nawet teraz z niego piszę) ale wiem, że gdyby telefony dotykowe nie podeszły by pod mój gust to napewno nie kupowałabym takiego telefonu tylko po to, żeby podnieść swoje ego i zaszpanować wśród znajomych i nie tylko. Ale odrobine rozumiem takie osoby jak Autorka bo dziś wszyscy chcą być na czasie i trendy ale trzeba w tym wszystkim zachować zdrowy rozsądek i umiar.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#118 |
Raczkowanie
|
ja używam takiego od dłuższego czasu:
http://www.mgsm.pl/pl/katalog/samsun...g_GTE1080.html chyba powinnam zakopać się pod ziemią i nie pokazywać się nikomu :P ale jest mi wygodnie z niego korzystać i nie muszę się martwić że dziecko mi popsuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#119 |
Zakorzenienie
|
A ja niemodna zamiast kupować telefony dotykowe, wolę dołożyć troskę i kupić z klawiaturą qwerty. Dobrze, że już jestem po studiach, bo przez własną rozrzutność przegrałabym życie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#120 |
Raczkowanie
|
A ja mam takiego http://static.multipino.pl/photoOffer/p/365063_p.jpg i nie zamierzam go wymieniać na żaden inny
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:34.