|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1561 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Płeć dzidziusiów poznajemy i imiona nadajemy. Mamusie V-VI 2014 cz.V
Cytat:
chyba sie jednak nie zdecyduje, bo jeden kolor to za mało ![]() Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
||
|
|
|
#1562 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też uciekam... Wołam Tż i będziemy męczyć tego Hobbita...
Udało mi się być dziś trochę na bieżąco na forum, a to dlatego że w weekend mam więcej czasu a tu trochę zwalniacie... Więc pewnie od jutra znów będę czytała po łebkach... Od razu życzę udanych wizyt wizytującym... 3mam kciuki za Emilkę, Paulkę i całą resztę... No i sama jutro zaczynam już 27 tc i zaczynam III trymestr tak czy nie bo już sama nie wiem??? Dobranoc Brzuchatki
|
#1563 |
|
BAN stały
|
Madziuuula pytałam o tą immunoglobine, ale mój mi mówił, że nie widzi takiej potrzeby
Powiedział, że jeśli by coś z ciążą było nie tak..albo jakieś były plamienia, albo inne komplikacje to wtedy byśmy o tym rozmawiali..a tak nie widzi potrzeby i dostanę w razie W zastrzyk po porodzie.Kasian brawa dla Hani! ![]() Kaorlak masakra z tym katarem Mam nadzieję, że szybko przejdzie ![]() Wróciliśmy niedawno od rodziców. Mila się wyszalała, a na koniec się na nas obraziła, że już jedziemy do domu |
|
|
|
#1564 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A date ważności miały oki ? Cytat:
![]() Ilkas dzięki
[COLOR=blue]Za Tobą szaleje [COLOR=Green]Nasza wielka miłość na maleńkich nóżkach Marianek i Rysiu Edytowane przez madziuuula Czas edycji: 2014-01-19 o 21:32 |
||
|
|
|
#1565 |
|
Zakorzenienie
|
Kasian super, że myślicie o nowym wózku
Szkoda, że Mąż nie dodał, że trzeba kupić nowy "żeby starczył od razu na trzecie" ![]()
|
#1566 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jeśli nikt chętny się nie zgłosi, to chętnie ![]() tylko napisz ile Ci zostało, czy opłaca się to w ogóle wysyłać
|
|
|
|
|
#1567 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dla ciotek wizażowyh zawsze ![]() A na propozycję męża dotycząca maka zgodziła bym się bez wachania ![]() Cytat:
pod wieczór bliźniaki robią się bardziej ruchliwe to może i lepiej ![]() Za 3 msc.... jak ten czas leci, ło jejciu.... Pozamawiaj, i daj znać co ciekawego zamówiłas bo ja nie mam z tych rzeczy nic .... Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#1568 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Uciekam się kąpać i spać. Dobranoc Mamusie i Dzidziusie
|
|
|
#1569 |
|
Rozeznanie
|
kasian wystarczy przyłożyć wacik z acetonem na 2minuty i odchodzi caly plat na raz, bez pilowania etc
a jak sie kolor znudzi to mozna zamalowacc zwyklym lakierem, a po zmyciu zawsze pod spodem zostaje hybryda
|
|
|
|
#1570 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1571 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Czemu jakbyście byli pewni trzeciego to wtedy poleca? Bo ja trochę tego nie kumam. Czy nie wystarczy po prostu ten zastrzyk po porodzie? Czy on nie zabezpiecza nas wystarczająco tak samo jak po pierwszym dziecku? Dopytuję tak, bo my raczej jesteśmy pewnie trzeciego..
|
|
|
|
|
#1572 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
O głupotę, olewkę i lenistwo tak, ale o coś takiego :niee: Kaorlak, pamiętam ja pisałaś o Misi... dziwne by było, gdyby wyszła z tego bez niczego... oby tylko to się nie rozwinęło Kasian, dla Hani!Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|
#1573 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#1574 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a filmy można jeszcze oglądac na playtube.pl
|
|
#1575 |
|
Zakorzenienie
|
karolkya >> Witaj
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1576 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale w smaku były idealne ![]() Cytat:
![]() Hanka też strzela focha czasami jak już musimy jechać a ona chce zostać u kuzyna swojego ![]() Cytat:
Cytat:
Kurcze no wahałam się, ale mówię nie, nie chce dopiero przyjechał teraz, więc jakbym się objadła makiem o tej godzinie to chyba bym padła trupem Cytat:
![]() Cytat:
ja bym się po prostu bała robić takie rzeczy sama w domu Dzięki Idę się kąpać i spać, bo Wam i tak tu już za dużo spamuję dzisiaj Do jutra |
||||||
|
|
|
#1577 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
No niestety trzeba sie rejestrowac od nowa juz to przerabialamCytat:
No z ta czekolada to racja
22.10.2011 Nasz ślub 01.10.2013 Dwie piękne kreseczki 15.06.2014 - 2850 gram szczęścia - Kacperek Ja pod sercem Cię nosiłam, Ja o Twe zdrowie najgoręcej prosiłam. Jestem przy Tobie od pierwszego grama. Tyś moje dziecko, a ja...Twoja mama! |
|||
|
|
|
#1578 |
|
Rozeznanie
|
kasian przykladasz wacik na sam paznokieć zeby skory nie dotkac bo aceton mocno wysusza i bez strachu odchodzi lakier, paznokiec jak nowy
tak samo robi sie z hybryda w salonie
|
|
|
|
#1579 |
|
Zakorzenienie
|
Dobranoc Mamuśki
|
#1580 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A na budyń tego zgonić nie można, no nie da sie
22.10.2011 Nasz ślub 01.10.2013 Dwie piękne kreseczki 15.06.2014 - 2850 gram szczęścia - Kacperek Ja pod sercem Cię nosiłam, Ja o Twe zdrowie najgoręcej prosiłam. Jestem przy Tobie od pierwszego grama. Tyś moje dziecko, a ja...Twoja mama! |
|
|
|
|
#1581 |
|
Raczkowanie
|
Dzieczyny, Wy z dnia na dzien piszecie coraz wiecej
Z tego co przejazalam: Emilia, trzymam za Was mocno kciuki, w szpitalu bedziesz pod opieka, wierze ze wszystko sie dobrze skonczy. Dawaj znac co u Was Kasian - dzieki za info o ororo, nie znalam tego! Paulka, trzymam kciuki za jutrzejsza wizyte, mam nadzieje ze bedziesz zadowolona z wizyty u dr. Zdjecia dostaniesz. U mnie sie jeden dzidzius przekrecil i prawie w ogole go nie czuje. Zanim urodze to osiwieje, naprawde. Szczegolnie ze co i raz takie rewelecje sie slyszy jak z tymi blizniakami... A narzekalam jak za mocno pajacowali ale przynajmniej wiedzialam ze z nimi wszystko ok. Moja mama szaleje, obkupila mi chlopakow w SH i Smyku, tak wiec troszke zminiejsza sie lista wyprawkowa. Milej nocki! |
|
|
|
#1582 |
|
Zakorzenienie
|
hm...czesc
sprawa wyglada tak: męża odprawilam do pracy, siadam do nadrabiania watku i ogladam te czekoladki, gorfy, babeczki... i kto, pytam się kto mi teraz cos takiego załatwi?! FOCH! ![]() a tak na poważnie, to powoli wracam do swiata żywych. dziekuje za kciuki. mam nadzieje, że podzialaly
|
#1583 |
|
Zakorzenienie
|
Ilkas ja też nie rozumiem bo póki nie ma kontaktu z krwią to wudaje mi sie bez sensu
chociaż czasem przebąkują o 28tc jak sie czyta info o konflikcie ogólnie ![]() Oj Vampirka niestety czasem z tym przedszkolem byś sie zdziwiła, napewno nie każda orzedszkolanka ale słyszalam od siostry tż która w żłobku pracuje różne historie... Monika nie martw sie o chlopaków, może sie miedxy sobą posprzeczali i jeden ma focha ![]() Wysłane z mojego MIST przy użyciu Tapatalka
|
#1584 |
|
Zakorzenienie
|
Obejrzeliśmy tego Hobbita ( na raty) dziś skonczyliśmy... Jak I część mi pasowała tak ta to dla mnie porażka... Nie polecam... To moje zdanie
Monika dla mamy za wyprawkę... asia2701 świetny foch i cieszę się że wrcasz do świata żywych... carolyna, paulka dziękuje za pomoc... Na was zawsze można liczyć Vampirka na zalukaj może i jest ale mi to zalukaj też nie działało... Już uciekam bo małż lapka chce... Dobrej nocy
|
#1585 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
#1586 |
|
Rozeznanie
|
Wiesz justiwi, tak w gruncie rzeczy sobie myślę, że fajna z Ciebie babeczka!
Sylwunia się tak na Ciebie uniosła, a Ty pełna wyrozumiałość, że hormony ciążowe i te sprawy Oby więcej takich ludzi na świecie było to lepiej by się nam żyło
|
|
|
|
#1587 |
|
Rozeznanie
|
Ale ładny miś-foch!
![]() Klade sie spać, jeszcze tylko 4 poniedzialki w pracy i L4....odliczam. nie wiem jak jutro wstane a jak dojadę do pracy przez tą gololedz to już w ogóle. .. filmik z dziś, jeden z wielu :https://m.youtube.com/watch?v=r6P9MW...%3Dr6P9MWdfay8 Buziakiiii i dobranooocccc. |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1588 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Nie wiem ile z was lubi taki czarny humor, ale mi się spodobało
|
|
|
|
|
#1589 |
|
Zadomowienie
|
Hejka. Kurcze ale kusicie tymi słodkościami.
Nikii chyba z nerwów ten brzuch mnie tak bolał. Chociaż dzisiaj też jakoś dziwnie się czułam. Co do energii to ja mam jej bardzo mało, taka flegmatyczna się zrobiłam. Niby mam chęć coś porobić a jak już za coś się zabieram to robię dwa razy dłużej niż normalnie. Jutro wybieram się na badanie moczu i krwi, no i glukozy. Mam nadzieję,ze wyniki będą lepsze niż ostatnio - jeśli o mocz chodzi. kurcze wlaśnie kichnęłam i tak mnie zakulo w prawym jajniku, że obłęd. Tak w ogóle ostatnio złapałam się na tym, że nie przeżywam tej ciąży z taką ekscytacja jak w poprzedniej, jakoś nie potrafię się nacieszyć, caly czas sie boje, nie wiem dlaczego tak mi się w głowie robi. Glupio się z tym czuję. Nawet zdjęć tak nie cykam jak brzuszek rośnie a z malym co miesiąc miałam nowe.Mam nadzieję,że to chwilowy jakiś kryzys... Poza tym zainteresował mnie ten lakier winylowy - muszę poczytać co to za cudo
|
#1590 |
|
Zadomowienie
|
Pallas Ril
Tak tak kobiety w ciazy sa upierdliwe ![]() Janeczko ja tez nie kolekcjonuje zdjeć brzuszka.Jak juz zrobie to tylko po to aby dziewczyna pokazać. Tez ciagle sie o ciaze zamartwiam,ciagle sie cis słyszy w TV ze az człowiekowi uszy więdną.. Mój budyń dzis bardziej funkcjonuje,ogarne zakupy i bede brała sie za fasolkę. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:05.

chyba sie jednak nie zdecyduje, bo jeden kolor to za mało 

Powiedział, że jeśli by coś z ciążą było nie tak..albo jakieś były plamienia, albo inne komplikacje to wtedy byśmy o tym rozmawiali..a tak nie widzi potrzeby i dostanę w razie W zastrzyk po porodzie.
Mam nadzieję, że szybko przejdzie 
byly cudowne
i Rysiu