Gaworze i piszczę całe dnie, bo chcę powiedzieć, że kocham cię! Mamy IX-X 2013, cz.IV - Strona 35 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Pokaż wyniki sondy: Tytuł kolejnego wątku
Przyszła do nas straszna zima, maluch w rączce gryzak trzyma. 8 14,81%
Pierwsze ząbki, pewne ruchy, rosną nam tu małe zuchy. 7 12,96%
Uśmiech, harce i swawole, mamie spać dziś nie pozwolę. 13 24,07%
Ząbkowania czas nadchodzi, mama już jak zombie chodzi. 8 14,81%
Nie mam pomysłu na tytuł wątku bo cały czas myślę o moim dzieciątku. 18 33,33%
Głosujący: 54. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-01-19, 22:49   #1021
czaszka_
Zakorzenienie

Dot.: Gaworze i piszczę całe dnie, bo chcę powiedzieć, że kocham cię! Mamy IX-X 2013,

dziewczyny zadam glupie pytanie : ile dawalyscie "na ofiare" w kosciele za chrzest

Nasz skarb...Julka... 06.10.2013

czaszka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-19, 23:17   #1022
papuga_69
Zakorzenienie

Dot.: Gaworze i piszczę całe dnie, bo chcę powiedzieć, że kocham cię! Mamy IX-X 2013,

bezsenność męczy

"Beztroski uśmiech dziecka to jak promyk słońca w szarym życiu"
papuga_69 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-19, 23:26   #1023
czaszka_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez papuga_69 Pokaż wiadomość

bezsenność męczy
ja jestem strasznie spiaca ale korzystam z tego ze choc chwile mam dla siebie nie ma to jak po polnocy czytac wizaz i malowac paznokcie

Nasz skarb...Julka... 06.10.2013

czaszka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-19, 23:39   #1024
papuga_69
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez czaszka_ Pokaż wiadomość
ja jestem strasznie spiaca ale korzystam z tego ze choc chwile mam dla siebie nie ma to jak po polnocy czytac wizaz i malowac paznokcie
no tak ta pora to jedyna gdy można się zrelaksować
pazury zawsze maluje po 23 gdy mam pewność, ze młody twardo śpi bo zdarzyło mu się włączyć syrene gdy lakier nie wysechł

"Beztroski uśmiech dziecka to jak promyk słońca w szarym życiu"
papuga_69 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-20, 00:22   #1025
matallewar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madziuchna27 Pokaż wiadomość
Matall, ale mi ciarrry przeszły Szczególnie ta postać... Brrrr
A wiecie, kto przed Wami mieszkał w tym mieszkaniu? To Wasze czy wynajmowane?
Mieszkanie jest nowe, kupione od developera przez moich rodziców 8 lat temu. Jestem pierwsza osoba, która tu mieszkała, dosłownie, bo siostra na stale się przeniosła później. Wcześniej było tu bagno generalnie, bo jest wysoki stan wód gruntownych. A działkę developer podobno kupił od świadków jehowy (tak to sie pisze?).
Wcześniej, przed tym, o czym już pisałam, tylko podłoga chodziła, ale to zapewne dlatego, ze nowa byla. Na wszystko znajdę wytlumaczenie

Rok z Jillian i Mel B✓
Extreme shed&shred lvl 2 (9/15)
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

Gluten, Sugar & Meat Free
More water&vegetables
13/100 sugarfree days
matallewar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-20, 01:51   #1026
ja :)
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez butterfly20 Pokaż wiadomość
Oglądaliśmy dzisiaj Jack zreacher-może być; i Kapitan Phillips-polecam Pierwsze z Cruisem, drugie z Hanksem.

ten mój kolega mówi,że taki dom 130 mkw spokojnie zmieścimy na działce 7 arów i jeszcze tam zmieszczę wszystko co chcę. Taras będzie i basen rozkładany na lato. Więcej mi nie trzeba

Poproszę

Ok jutro nadrobię resztę, lecę spać z mężem bo inaczej będę się lękac:P
Jeśli nie planujesz sadów/warzywniaków/etc to 7 arów powinno starczyć - moi rodzice mają taką działke (stoi pusta póki co) i wydaje sie całkiem całkiem.
A na Kapitan Phillips byłam w niedziele kiedy to kilka godzin później odeszły mi wody

Cytat:
Napisane przez tassia Pokaż wiadomość
moj pies puszcza giga baki, moj syn robi to samo

cuchnie
uciekam stad

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Moja też czasem tak sadzi, że jak jestem na spacerze w parku to mi wstyd, że ludzie pomyślą że to ja
ja :) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-20, 02:16   #1027
ja-ika
Zakorzenienie

Cytat:
dziewczyny zadam glupie pytanie : ile dawalyscie "na ofiare" w kosciele za chrzest
W sensie, że w kancelarii przy zamawianiu chrztu-50 zł, podczas mszy nic już nie dawałam. Swoją drogą denerwuje mnie jak podczas pogrzebu, czy wesela chodzą z koszykiem ludzie wtedy dużo rzucają

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-01-20, 04:10   #1028
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Larysa88 Pokaż wiadomość

o super, juz data jest ekstra

podkarpacie, ewentualnie małopolska

nie nie nie Mielec, albo pomiędzy Mielcem a Tarnowem

---------- Dopisano o 23:19 ---------- Poprzedni post napisano o 23:06 ----------

weś nie mów że dopiero wtedy.... czytałam właśnie że pisałaś że Fifi ma gorsze nocki, u nas to samo padam ze zmęczenia, dobrze że byłam na weekend u rodziców, to jak mama wróciła z pracy z nocki o 8 rano to wzięła ode mnie płaczącą Olę bo ja już traciłam cierpliwość ale byłam wściekła na siebie później, i oczywiście sama płakałam jak głupia :/
nie wiem co zrobić z tymi nockami
No właśnie Tarnów! Wiedziałam, że na T
Podobna odległość, więc co za różnica

Cytat:
Napisane przez jo_asiek Pokaż wiadomość
Dobry wieczór! I po chrzcinach... Szymonek był bardzo dzielny. Zasnął pod koniec kazania i przespał cały obrzęd chrzcin. Tylko lekko się skrzywił jak ksiądz mu po główce wodą polał. Obudził się już po komunii i gdyby nie mega długie ogłoszenia księdza, to wszystko byłoby spoko. No ale ksiądz postanowił zrobić jakieś podsumowanie roku 2013 no i msza trwała godzinę i 20 minut Szymon zaczął płakać i z głodu i ze zmęczenia, ale spoooooko Imprezka udana, dużo dobrego jedzonka, fajna atmosfera. Zdjęcia będę miała za tydzień, więc na pewno coś do k. wrzucę.

o taki zestaw (tylko dla chłopca) dziś Szymonek dostał w prezencie Szwagierka ma zestaw dla swojej córeczki, niekapka jeszcze nie testowała, ale z pozostałej części jest bardzo zadowolona.

Idę spać, bo sił mi brakuje! Spokojnej nocki i do jutra
Super, że chrzciny udane Czekam na fotki

---------- Dopisano o 06:06 ---------- Poprzedni post napisano o 06:03 ----------

My dziś byliśmy na spacerze kilka godzin w parku jakieś 10 min autem od mieszkania. Super miejsce z jeziorkiem, kajakami i łodkami a my tam byliśmy po raz pierwszy Wyspacerowaliśmy się, pogoda przepiękna, więc ponosiliśmy Polę żeby poobserwowała świat. Wytrzeszcz robi niesamowity za każdym razem gdy wyciągam ją z wózka w nowym miejscu - tak kręci głową z jednej strony na drugą, że nie wie gdzie najpierw patrzeć i co obserwować

---------- Dopisano o 06:10 ---------- Poprzedni post napisano o 06:06 ----------

Motyl, podobają mi się te domki które wrzuciłaś
Ale mój faworyt póki co to taki:
http://ladnydom.pl/budowa/56,106565,...ynskim,,7.html

Wystrój w środku mi się nie podoba, ale wykończenie środka i na zewnątrz i ta boska weranda z kominkiem/grillem Ale to jest wielgus, więc trochę bezsensu..
Stary 2014-01-20, 04:13   #1029
jo_asiek
Zadomowienie

Cytat:
My daliśmy 100zł w kopercie (wczoraj bezpośrednio przed mszą, a "na tace" jak chodzili z koszykiem to nic. Starczy im

jo_asiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-20, 04:49   #1030
ewacia85
Wtajemniczenie

Cytat:

Wiesz co, ja zawsze chciałam pietrowy,ale w naszych halnych warunkach to musiałoby być poddasze użytkowe. no i właśnie0nigdy nie lubiłam skosów, przy parterowym nie ma tego problemu. Po drugie są tańasze koszty budowy parterowego. Po trzecie piętrowe 120-130 mkw nie wyglądają za ładnie, trochę jak psie budki, niestety.Dopiero więskze wyglądają ładnie-moim zdaniem. My teraz mieszkamy w domu 200 mkw, a z zewnatrz nie wygląda na taki duży, więc co dopiero takie 120 mkw. W dodatku przy dzieciach chyba lepiej jak nie ma balkonów, schodów itp?

ten mój kolega mówi,że taki dom 130 mkw spokojnie zmieścimy na działce 7 arów i jeszcze tam zmieszczę wszystko co chcę. Taras będzie i basen rozkładany na lato. Więcej mi nie trzeba

Poproszę

Cytat:
Napisane przez Little_Spark Pokaż wiadomość
o widzisz my ze względów finansowych wlasnie na takie mame patrzymy:\ moze rzewywiscie warto te parterowe pooglądać tylko dzialka trochę waska

ja próbowałam
ale fakt, nie udalo sie

n
nie moge sie zgodzić ja i tz budujemy domek pietrowy ale też parterowki siew nam podobaja...cos w tym stylu https://www.google.pl/search?q=domy+...2F%3B800%3B592
i tz nie raz mówił ze jakby miał drugi raz budowac to parterówke bo jedna płyta i taniej wyjdzie...bla bla bla..... i co ... właśnie szukamy firmy do budowy parterówki dla siostry tz która jest w uk i okazuje sie ze wcale ta parterówka nie jest tańsza... owszem jedna wielka płyta to tak jak dwie u nas/ którą i tak trzeba ocieplić styropianem który trzeba kupić 2x wiecej niz na dom parterowy z poddaszem użytkowym /, ale robi sie tak jakby fundamenty pod dwa domy i ogromny dac równiez jak na dwa domy wiec wiecej materiałów/ blacy czy dacowki i drewna, betonu / i z racji gabarytów cena za robocizne też wyższa
siostra tz buduje dom podobny jak ten w załaczniku wiec teraz mam porównanie. wiualnie parterówki ładne ale po wzgledem kosztów to bym sie zastanowiła bo jest tez w nic automatycznie tez mniej miejsca,,,,,bo tez robi sie taki gigantyczny dac i nawet tej przestrzeni pod nim sie nie wykorzysta.... ale co kto woli .... ja tylko pisze o kosztac bo w moim przypadku wiecie jak było....tz robi wszystko sam od fundametu po dac i teraz elektryke wiec wiem co to znaczy oszczędnie

co do 7 arów to jak dla mnie mało ...przynajjmniej 10 zeby było bo jeszcze oprócz basenu altanka by sie przydała
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg accamera-7.jpg (93,8 KB, 32 załadowań)

Edytowane przez ewacia85
Czas edycji: 2014-01-20 o 05:58
ewacia85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-20, 04:59   #1031
kropla_deszczu
Zadomowienie

Witam się w Nowym wątku

Nie miałam nawet jak zagłosować na tytuł bo tyle mnie tu nie było, ale bardzo ładny wybralyscie

U mnie zgroza, skok jeden gorszy od drugiego zaplanować nic się za bardzo nie da bo moje dziecko śpi jak chce albo całe wieczory tancujemy do 1 w nocy, albo budzimy się o 3-4 żeby matkę ze 2 godziny pomordowac niech mnie bawi także wesoło mamy, dodatkowo zęby a raczej bolace dziąsła też nam czas umilaja w postaci 2-3 godzinnych krzyków mego dziecka kończących się na ciągłym noszeniu małej na rękach. Ręce mi odpadają poza tym w ciągu dnia moje dziecko też wymaga uwagi i najlepiej żeby jej na krok nie odstepowac...po takim dniu nie Mam siły już na nic.

Także tyle melduję podczas kolejnych tańców idę walczyć dalej

Pozdrawiamy Was serdecznie

Cytat:
My daliśmy 70 zł

- byłam gotowa za Ciebie umrzeć..."
08.09.12 ŻONA
07.08.13 MAMA

Uganiamy się za uniesieniem takim, przy którym wszystko inne blednie...

Edytowane przez kropla_deszczu
Czas edycji: 2014-01-20 o 05:00
kropla_deszczu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-20, 05:08   #1032
ewacia85
Wtajemniczenie

btw nie spie cała nocno cyba ze spanie po 20 min można nazwac spaniemod 4;30 siedze z sebusiem w kuc ni bo budził adriana i adi mówi ...mao jak takiego głośnego braciszka nie cce wpokoju bo nie mogę zasnąć ..no to sobie kawke piłam z sebusiem ale własnie asnął na leżaczku a mi pozostaje czekac az się zrobi jasno bo i tak już nie zasne
jasełka wyszły bardzo fajnie były w takiej salce pod plebanią wiec było ciepło i tylko sebusia przeniosłam z auta do plebanii bo w kościele nie byliśmy.... przed samym przedstawieniem sebuś zasnął mi na rekac wiec sie cieszyłam że wszystko grzecznie prześpi w końcu od rana spał tylko 30 min wiec był padniety ....ale zaraz [po wejściu na scene czyli po 10min sie obudził i zaczał kwekac ...juz myślałam ż ebedzie ryk ale grzecznie złożył rączki i tak wytrwał do końca wszyscy tylko sie dziwowali jaki grzeczny no nie powiem był słodki fotek nie mam bo nie miał kto zrobić ale był fotograf i kamerzysta wiec pamiątka bedzie

niestety coś mi się wydaje ze ten kaszelek który mu się zaczynał w sobote opadł na oskrzela po katar praktycznie mu nie scodzi nosem pomimo wody morskiej i leżenia na brzuszku....dzisiaj jade z kaszlącym adim do kontroli i z sebusiem i siebie pewnie też zarejestruje
ewacia85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-20, 05:56   #1033
misia332
Zakorzenienie

Motyl mamy wredną pielęgniarkę.

madziuchna mnie TŻ też wkurza, jak ja noszę małego, on już [raawie uspokojony, TŻ nagle przychodzi i mówi "daj może ja go ponosze i upokoję", mówię wtedy "masz, tylko za 3 minuty mnie nie wołaj", daję i wychodzę.

Noc przespał ładnie, ale teraz zjadł tylko 70 ml.

Jedziemy załatwiać ubezpieczenie

http://onaiich3.blogspot.com.es/
misia332 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-20, 06:06   #1034
Snow_White1
Wtajemniczenie

Cytat:

Poproszę

http://allegro.pl/show_item.php?item=3878598880

Stary 2014-01-20, 06:35   #1035
dodinha
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez misia332 Pokaż wiadomość
Motyl mamy wredną pielęgniarkę.

madziuchna mnie TŻ też wkurza, jak ja noszę małego, on już [raawie uspokojony, TŻ nagle przychodzi i mówi "daj może ja go ponosze i upokoję", mówię wtedy "masz, tylko za 3 minuty mnie nie wołaj", daję i wychodzę.

Noc przespał ładnie, ale teraz zjadł tylko 70 ml.

Jedziemy załatwiać ubezpieczenie
Ciesz się,że tz w ogóle chce uspokajać,mój w ogóle się do tego nie garnie,robię to tylko ja.Wczoraj ponad godzine walczyłam,żeby uspokoić Małą,myślisz,że ruszył dupe żeby pomóc?Jasne!

Wysyłane z mojego GT-S7500 za pomocą Tapatalk 2

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-01-20, 06:36   #1036
misia332
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dodinha Pokaż wiadomość
Ciesz się,że tz w ogóle chce uspokajać,mój w ogóle się do tego nie garnie,robię to tylko ja.Wczoraj ponad godzine walczyłam,żeby uspokoić Małą,myślisz,że ruszył dupe żeby pomóc?Jasne!

tylko wiesz jest różnica miedzy chęcią, a między pokazaniem "daj ja zrobię to lepiej "

http://onaiich3.blogspot.com.es/
misia332 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-20, 06:46   #1037
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ewacia85 Pokaż wiadomość
co do 7 arów to jak dla mnie mało ...przynajjmniej 10 zeby było bo jeszcze oprócz basenu altanka by sie przydała
Dla mnie też mało bo ja chce jeszcze zielnik, warzywnik, sad i wielki trawnik Ale jak ktoś nie ma takich wymagań to 7 arów w sam raz na domek i mały ogród przydomowy.
Stary 2014-01-20, 07:04   #1038
pszczoua
Zakorzenienie

My mamy dzialke niecale 12 arow z widokiem na las i zatoke Bedziemy budowac dom z poddaszem uzytkowym za jakies 3 lata, teraz zbieramy kasiore A i powierzchnia domku ktory nam sie spodobal to ok. 150 m kw. Potem zapodam linka do projektu bo teraz siedze na komorce
Stary 2014-01-20, 07:09   #1039
matallewar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ewacia85 Pokaż wiadomość
btw nie spie cała nocno cyba ze spanie po 20 min można nazwac spaniemod 4;30 siedze z sebusiem w kuc ni bo budził adriana i adi mówi ...mao jak takiego głośnego braciszka nie cce wpokoju bo nie mogę zasnąć ..no to sobie kawke piłam z sebusiem ale własnie asnął na leżaczku a mi pozostaje czekac az się zrobi jasno bo i tak już nie zasne
jasełka wyszły bardzo fajnie były w takiej salce pod plebanią wiec było ciepło i tylko sebusia przeniosłam z auta do plebanii bo w kościele nie byliśmy.... przed samym przedstawieniem sebuś zasnął mi na rekac wiec sie cieszyłam że wszystko grzecznie prześpi w końcu od rana spał tylko 30 min wiec był padniety ....ale zaraz [po wejściu na scene czyli po 10min sie obudził i zaczał kwekac ...juz myślałam ż ebedzie ryk ale grzecznie złożył rączki i tak wytrwał do końca wszyscy tylko sie dziwowali jaki grzeczny no nie powiem był słodki fotek nie mam bo nie miał kto zrobić ale był fotograf i kamerzysta wiec pamiątka bedzie

niestety coś mi się wydaje ze ten kaszelek który mu się zaczynał w sobote opadł na oskrzela po katar praktycznie mu nie scodzi nosem pomimo wody morskiej i leżenia na brzuszku....dzisiaj jade z kaszlącym adim do kontroli i z sebusiem i siebie pewnie też zarejestruje

Ja wyprawiłam chłopaków do przedszkola, En śpi... Ale też nie śpię smarkam

Rok z Jillian i Mel B✓
Extreme shed&shred lvl 2 (9/15)
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

Gluten, Sugar & Meat Free
More water&vegetables
13/100 sugarfree days
matallewar jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-01-20, 07:11   #1040
MsLullaby
Zakorzenienie

Moje dziecko już trzecia noc śpi bez żadnej pobudki właśnie wstał, rzucił się na butelkę i zobaczymy co później będzie

Adrianek
30.07.2015
MsLullaby jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-20, 07:15   #1041
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MsLullaby Pokaż wiadomość
Moje dziecko już trzecia noc śpi bez żadnej pobudki właśnie wstał, rzucił się na butelkę i zobaczymy co później będzie
Dobry synek daje mamie pospać
Moja Pola standardowo pobudka 2-3 i 6-7. Chyba to sie nigdy nie zmieni ale nie bede narzekać bo to w sumie nie tak złe.

Tymczasem mój bączek śpi słodko to i ja idę bo juz po 23.. Jutro idziemy sie ważyć z okazji 3 miesięcy które Pola kończy we wtorek Jejciu jak ten czas leci - czuje sie jakbym rodziła tydzień temu (z bólem mojej dupy-kości to dosłownie tak sie czuje )

Stary 2014-01-20, 07:33   #1042
dodinha
Wtajemniczenie

Cytat:
Super i nie powiem,że nie zazdroszczę

Stary 2014-01-20, 07:34   #1043
MsLullaby
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ja :) Pokaż wiadomość
Dobry synek daje mamie pospać
Moja Pola standardowo pobudka 2-3 i 6-7. Chyba to sie nigdy nie zmieni ale nie bede narzekać bo to w sumie nie tak złe.

Tymczasem mój bączek śpi słodko to i ja idę bo juz po 23.. Jutro idziemy sie ważyć z okazji 3 miesięcy które Pola kończy we wtorek Jejciu jak ten czas leci - czuje sie jakbym rodziła tydzień temu (z bólem mojej dupy-kości to dosłownie tak sie czuje )

Mam nadzieję że szybko ci to minie my z okazji Poli trzech miesięcy mamy szczepienie we wtorek

Adrianek
30.07.2015

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-01-20, 07:35   #1044
dodinha
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez misia332 Pokaż wiadomość
tylko wiesz jest różnica miedzy chęcią, a między pokazaniem "daj ja zrobię to lepiej "
No tak,racja.Faceci zrobię to lepiej,albo "no weź cos zrób,bo płacze":banghead:

Stary 2014-01-20, 07:35   #1045
Zakorzenienie

Cytat:
Mam nadzieję że szybko ci to minie my z okazji Poli trzech miesięcy mamy szczepienie we wtorek
Hehe to mam nadzieje ze mały dobrze zniesie szczepienie z tej okazji

Stary 2014-01-20, 07:36   #1046
butterfly20
Zakorzenienie

Cześć.

Zaraz będę nadrabiać,ale mam apel.

Przestańcie już pisać takie creepy historie bo zaprzestanę czytania wątku:P
Bez kitu, wystarczyło mi przeczytanie tylko tego,że wierzycie w duchy + jednej historii o czymś szarpiącym klamkę i od wczoraj ciągle się stracham, nawet teraz bo jest brzydka pogoda, ciemno i leje:P Więc wiecie, to złe na moją psychikę:P

04.02.2016 godz.8.55 - Z.

06.05.2019 godz.10.46 - K.
butterfly20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-20, 07:38   #1047
MsLullaby
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dodinha Pokaż wiadomość
No tak,racja.Faceci zrobię to lepiej,albo "no weź cos zrób,bo płacze":banghead:

Dobrze że moj TŻ zawsze chętnie pomoże choć w nocy ciężko mu wstać ale wstaje jeśli trzeba często sam się oferuje żebym sobie spala a on mnie zastąpi. Albo weźmie małego na spacer na 2-3h jak ma wolne. Czasem na niego narzekam ale w sumie to kochany ten moj TŻ

Cytat:
Napisane przez ja :) Pokaż wiadomość
Hehe to mam nadzieje ze mały dobrze zniesie szczepienie z tej okazji

Oby oby!

Adrianek
30.07.2015
Stary 2014-01-20, 07:38   #1048
Zakorzenienie

Cytat:
Cześć.

Bez kitu, wystarczyło mi przeczytanie tylko tego,że wierzycie w duchy + jednej historii o czymś szarpiącym klamkę i od wczoraj ciągle się stracham, nawet teraz bo jest brzydka pogoda, ciemno i leje:P Więc wiecie, to złe na moją psychikę:P
a czy ty przypadkiem nie pisalas ze lubisz horrory? ;>

Ja o duchach lubię słuchać ale pózniej przez miesiąc sie boje zostać sama w domu po ciemku kiedys po jednym filmie strasznym z bratem w łóżku spałam bo sie bałam w swoim a byłam juz w gimanzjum

Dobra, idę spac juz serio bo zaraz pobudka na karmienie i nic nie pospie..

Stary 2014-01-20, 07:43   #1049
MsLullaby
Zakorzenienie

Cytat:
Cześć.

No ja już miałam okropne sny przez to starczy już

Adrianek
30.07.2015
Stary 2014-01-20, 07:43   #1050
your Angel
czyli Endżi

Wczorajszy spokojny sen to był fałszywy alarm. Dziś były takie hardkorowe płacze, że masakra. Nie mam pojęcia co tak unieszczęśliwiło mi dziecko

Przy okazji pożarłam się z tż. Miał 1,5 dnia wolnego na cały tydzień, reszta praca. W międzyczasie zadzwonił mój "ulubiony" jego kolega, chciał żeby tż jechał z nim na jakieś wypi.ździewo kupować auto - na 3 godziny. Patafian nie posłuchał jak mu zabroniłam, dziecko histeryzuje a ja sama na pokładzie Bardzo brzydko zrobił.

Oj, kara go nie ominie. Powiedziałam, że ma sobie nie wyobrażać, że w tej sytuacji ja będę miała czas i ochotę na seks.

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości