Kosmetyki i oferty Yves Rocher cz. XIII - Strona 38 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-01-19, 12:42   #1111
barbi77
Raczkowanie

Dot.: Kosmetyki i oferty Yves Rocher cz. XIII

Cytat:
Napisane przez Junebug Pokaż wiadomość
Drugi raz puściłam zamówienie na 3 produkty, z racji, że spodobało mi się mleczko serum vegetale wzięła je plus tonik oraz peeling pure system. Obstawiam, że kosmetyczki nie doślą za pierwszym razem

Dziękuje użytkowniczce barbi77 dzięki jej informacji zakupiłam mój pierwszy olej kokosowy oraz wode różaną
Nie ma za co. Ciesze się, że mogłam pomóc. Zawsze to jakiś grosik zostaje w kieszeni. A i produkty tez mają całkiem całkiem. Sporo dziewczyn u nich ostatnio kupuje. Pozdrowionka

---------- Dopisano o 13:42 ---------- Poprzedni post napisano o 13:37 ----------

Cytat:
Napisane przez Niebieska88 Pokaż wiadomość
Dzięki za info Co warto zamówić?
Albo inaczej, co Ty zamawiasz?
zastanawiam się nad kupnem oleju kokosowego i masła shea. Jeszcze u nich nie kupowałam ale od jakiegoś czasu rozglądałam się za olejem kokosowym więc jest szansa na wypróbowanie bez ponoszenia kosztów za przesyłkę.
barbi77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-19, 15:18   #1112
alex1383
Raczkowanie

[QUOTE=nettta;44653419]Też dostałam
Kod obowiązuje na Interii, nie wlicza zielonych punktów, a rabat naliczany jest od cen katalogowych więc nie jest to taka super oferta niestety ....[/Q

hej ja mam konto na interii ale nie dostałam ? jak tam trafić
alex1383 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-19, 17:12   #1113
AnulaQa
Recenzentka Miesiąca - Sierpień 2017

Cytat:
Napisane przez alex1383 Pokaż wiadomość

hej ja mam konto na interii ale nie dostałam ? jak tam trafić
http://yves-rocher.interia.pl/

---------- Dopisano o 18:12 ---------- Poprzedni post napisano o 16:58 ----------

Witajcie,
czytelnicy zalogowani i niezalogowani, koleżanki i koledzy, nowi i dinozaury, udzielający się i nieśmiali, a nawet wysłannicy Rochera, Czarni Jeźdźcy, szpiedzy z Krainy Deszczowców.

Co tam wiadomości na fb, tutaj znajdziecie skarbnicę wiedzy na temat YR. To czego ludzie oczekują, czego im brak, jakie kosmetyki bardzo cenią, dlaczego zamawiają, itp.

To czego nam ostatnio brak, to przede wszystkim

Kosmetyczek, to już nawet nie jest zabawne, szpiedzy potrafią zablokować odpowiednie kody, usunąć produkty, które przez niedopatrzenie rabatował kod ( oczywiście wykorzystują przy tym dobre serce któregoś forumowicza, który dzieli się swoimi spostrzeżeniami z innymi fanami YR), a kosmetyczek jak nie ma tak nie ma
Dogodne kody- zysk obustronny, owszem promocja - 50% jest fajna, ale czy dogodna?
Gdyby chociaż ZP wchodziły w pulę kwoty uprawniającej do skorzystania z kodu. Niech i już nawet będą w odpłatności 100%.
Bo przecież ktoś ma ochotę kupić 2 balsamy z ZP i resztę bez ZP, wtedy połowę ceny płaci tylko za te bez ZP.
Chociaż, teraz już prawie wszystko ma ZP.
Pamiętam czasy, kiedy ZP miała tylko linia PN, no i kilka poszczególnych produktów. A taka stara to jeszcze nie jestem.
To czego mamy nadmiar
Kremów przeciwzmarszczkowych?
Katalogów Jesień- Zima
Zielonych Punktów
Błędów na stronie- odwieczny problem z historią zakupów, niedziałającymi kodami fb, i takie tam.
Wybiórczego traktowania klientów.

Natomiast podziękowania należą się:
- za zmianę opakowania żelów JdM- no w końcu głosy niezadowolonych zostały wysłuchane
- ciężko pracującej ekipie, zespołowi i indywidualnym jednostkom
- czasami potraficie zaskoczyć, porozpieszczać, a gratisowy produkt, choćby i nawet był wliczony w cenę, cieszy.
......................... ......................... ......................... ......................... .......................

Ach, brakuje świeżości w YR. Kody już nie takie jak kiedyś, a co fajniejsze produkty wykupione, wycofane, rozrzedzone, w zmienionej formule.

Marzą mi się jakieś nowości.
Czekam na fantastyczne maseczki w saszetkach. Ostatnio modne są nasączone płaty. My kobiety, lubimy takie bajery. Małe, stosunkowo tanie, a nowe i cieszące oko.
Dobrym pomysłem byłoby wprowadzenie jakiś zapachów do szafy, butów albo aut. Chociażby taka czereśnia, orzeźwiająca cytryna z miętą, drzewo sandałowe z wanilią. Albo taki peeling do dłoni, np. malinowy z kawałkami pestek, może być i krem do rąk wiśnia z mlekiem.
No nie wiem, nie wiem. Rochery kombinujcie, tłum pragnie igrzysk.
Bo zmiana składu i opakowań robi się nudna, przewidywalna i zarówno firmie jak i kupującemu może bokiem wyjść.
Zadowolony klient to bogata firma.
No i jeszcze te małe lakiery. Fajny pomysł, ale i kolorów jak na lekarstwo i cena jak z kosmosu.

A Wy co takiego fajnego chciałybyście zobaczyć na półkach Rochera?
AnulaQa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-19, 17:51   #1114
Junebug
Rozeznanie

Maseczki w saszetkach to dobry pomysł. Mi się jeszcze marzy, żeby samemu wybierać gratis do zakupów internetowych.
Stary 2014-01-19, 18:05   #1115
mmia7
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Junebug Pokaż wiadomość
Maseczki w saszetkach to dobry pomysł. Mi się jeszcze marzy, żeby samemu wybierać gratis do zakupów internetowych.
Taaaaaak to by było super
Ja np. w tym miesiącu nie zamówiłam nic właśnie ze względu na gratisy - nie potrzebuję żadnego z tych produktów, więc wolałam kupić mniej niż zwykle w stacjonarce niż się bawić w e-sklep w którym nie ma połowy produktów. Co do kodów to podpisuję się pod wyższymi postami - praktycznie wszystko ma teraz zielone punkty więc kod na niewiele się zdaje

Na razie czekam na nową serię Sebo i na nowe prezenty
Stary 2014-01-19, 18:10   #1116
alex1383
Raczkowanie

wiesz co pisze mi ze ten kod jest nieprawidłowy na interii?
Stary 2014-01-19, 18:19   #1117
profik
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez AnulaQa Pokaż wiadomość
(,,,) Witajcie, (...) nawet wysłannicy Rochera, Czarni Jeźdźcy, szpiedzy z Krainy Deszczowców. (...)
AnulaQa świetny wpis mam nadzieję, być może "w jakiś tajemniczy sposób" ten przekaz dotrze do YR .

Co do życzeń - to chciał bym aby dali możliwość doboru do zamówienia próbek produktów mieszkam w mieście poniżej 50 tys. mieszkańców, więc na sklep YR nie mam co liczyć a z chęcią powąchał bym niektórych perfum czy też kosmetyków - w innych krajach na stronie YR można (nie wiem dokładnie czy dokupić, czy dobrać za darmo) saszetkowe próbki do zamówienia i uważam, że było by to świetne rozwiązanie i mogło by zwiększyć sprzedaż, a tak często kupujemy kota w worku - próbki zminimalizowały by ryzyko rozczarowania zapachem, na czym powinno zależeć YR.

YR powinno również pomyśleć na możliwością przesyłki Pocztą Polską, ale po przedpłacie - wolę gdy paczki dostarcza Poczta-Polska ale preferuję płatność kartą płatniczą. A szczytem marzeń była by możliwość odbioru przesyłki w paczkomatach InPostu - gdzie można zapłacić kartą i odebrać paczkę o każdej porze dnia i nocy - bez komentarzy domowników "która to już w tym miesiącu", "chcesz wykupić wszystko co mają" itd.

To co mnie zaczyna boleć w YR to obsługa klienta - odpowiedź na e-mail przeciąga się w czasie (kiedyś potrafili odpisać po kwadransie) teraz często dopiero następnego dnia. Konieczność udowadniania zawartości zamówienia poprzez potwierdzenia (a co jak by nie doszło, albo by ktoś usunął - a były już takie przypadki) w końcu wiadomości te generowane są przez YR i powinni mieć kopie, a takie dopominanie się o potwierdzenie to przeciąganie wymiany korespondencji i podważanie prawdomówności klienta.

Moja euforia tą marką zaczyna stopniowo opadać - a zakupy są teraz bardziej przemyślane. Ostatnie "promocje" pozostawiają wiele do życzenia, mam nadzieję, że to tylko przejściowe po ceny katalogowe i wszechobecne Zielone Punkty skutecznie mnie zniechęcają.
profik jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-01-19, 18:57   #1118
AnulaQa
Recenzentka Miesiąca - Sierpień 2017

Cytat:
Napisane przez alex1383 Pokaż wiadomość
wiesz co pisze mi ze ten kod jest nieprawidłowy na interii?
Na stronie http://yves-rocher.interia.pl/ w koszyku zamówień wpisujesz kod ZIMA14
Spróbuj najpierw załadować koszyk, a dopiero potem wpisać kod.
Aby kod był aktywny musisz spełnić warunki promocji, tzn. Kod promocyjny uprawnia do rabatu -50% na cały koszyk. Promocja nie dotyczy produktów oznaczonych Zielonym punktem (produkty te nie wliczają się także do wartości zamówienia od której aktywny jest kod). Kod promocyjny jest aktywny, gdy Twoje zamówienie przekroczy 149 zł.

Jak nie zadziała, to nie wiem.
Pewnie musisz czyścić ciasteczka, albo zmienić przeglądarkę. Ale ja się tam nie znam.
Na pewno inni Ci pomogą w tej kwestii.

---------- Dopisano o 19:57 ---------- Poprzedni post napisano o 19:39 ----------

Cytat:
Napisane przez profik Pokaż wiadomość
Co do życzeń - to chciał bym aby dali możliwość doboru do zamówienia próbek produktów mieszkam w mieście poniżej 50 tys. mieszkańców, więc na sklep YR nie mam co liczyć a z chęcią powąchał bym niektórych perfum czy też kosmetyków - w innych krajach na stronie YR można (nie wiem dokładnie czy dokupić, czy dobrać za darmo) saszetkowe próbki do zamówienia i uważam, że było by to świetne rozwiązanie i mogło by zwiększyć sprzedaż, a tak często kupujemy kota w worku - próbki zminimalizowały by ryzyko rozczarowania zapachem, na czym powinno zależeć YR.

YR powinno również pomyśleć na możliwością przesyłki Pocztą Polską, ale po przedpłacie - wolę gdy paczki dostarcza Poczta-Polska ale preferuję płatność kartą płatniczą. A szczytem marzeń była by możliwość odbioru przesyłki w paczkomatach InPostu - gdzie można zapłacić kartą i odebrać paczkę o każdej porze dnia i nocy - bez komentarzy domowników "która to już w tym miesiącu", "chcesz wykupić wszystko co mają" itd.

To co mnie zaczyna boleć w YR to obsługa klienta - odpowiedź na e-mail przeciąga się w czasie (kiedyś potrafili odpisać po kwadransie) teraz często dopiero następnego dnia. Konieczność udowadniania zawartości zamówienia poprzez potwierdzenia (a co jak by nie doszło, albo by ktoś usunął - a były już takie przypadki) w końcu wiadomości te generowane są przez YR i powinni mieć kopie, a takie dopominanie się o potwierdzenie to przeciąganie wymiany korespondencji i podważanie prawdomówności klienta.

Moja euforia tą marką zaczyna stopniowo opadać - a zakupy są teraz bardziej przemyślane. Ostatnie "promocje" pozostawiają wiele do życzenia, mam nadzieję, że to tylko przejściowe po ceny katalogowe i wszechobecne Zielone Punkty skutecznie mnie zniechęcają.
Profiku, dużo w tym racji, co piszesz.

Próbki
Z tego co wiem, to plik saszetek można było kiedyś zamówić w ofercie wysyłkowej za bodajże 4 zł? Nie pamiętam. Niestety rodzaj próbek zostaje narzucony odgórnie.
Natomiast, zawsze możesz poprosić o kilka darmowych próbek interesujących Cię produktów, wysyłając maila do bok-u.
Ja z takiej opcji skorzystałam dwa razy. Jednak musisz liczyć się z tym, że nie zawsze dostaniesz takie próbki o jakie prosiłeś.

Paczkomaty
Świetna sprawa. Znacznie ułatwiająca życie. Nikt się nie lubi tłumaczyć, co kupuje, ile, dlaczego, itp. Spojrzenie kuriera, listonosza, rodziny, sąsiadów, znajomych, kota- bezcenne.

Obsługa klienta
Nic dodać, nic ująć.

Brak promocji
Podsumowując nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło.
Przynajmniej mamy czas na ochłonięcie i używanie tego, co już posiadamy. W takiej sytuacji łatwiej przejść na minimalizm.

......................... ......................... ......................... ......................... .......................
Podzielę się z Wami jeszcze kilkoma uwagami i znikam.
Jakiś czas temu pisałam Wam o żelu do mycia twarzy Hydra Vegetal. Na początku nie byłam do niego przekonana. Niby wszystko w porządku, ale dawał takie uczucie niedomycia, dziwnie się pienił tak nieco silikonowo i zostawiał na skórze delikatną warstwę ochronną, która co prawda z czasem stała się zaletą, ale wtedy wydawała się być gwoździem do trumny. Jednak wraz z jego schyłkiem, zaczęłam żałować, że się kończy. Dlaczego? Bo fantastycznie łagodził podrażnienia, otulał skórę taką niewidoczną, ale lekko wyczuwalną warstwą, pielęgnował skórę twarzy. Co prawda makijażu nie domywał, ale do tego przeznaczony nie był. Poza tym ja jestem fanką świeżych, ogórkowo- melonowych zapachów, którym HV się cechował. Z chęcią wrócę do tego żelu, jest nieinwazyjny i przyjemny. Mam zamiar go stosować zamiennie z moim ulubieńcem Effaclar z LRP.
Ale, ale największą jego wadą jest mała wydajność, no i cena mało zachęcająca. Miesiąc używania i puste opakowanie wylądowało w koszu. Całe szczęście, że można je było zużyć do końca. Nic nie zostało, nawet na ściankach.

Będąc w temacie żelu wspomnę jeszcze o tym rumiankowym.
Bardzo wiele osób go lubi i poleca- fakt i cena zachęca i zapach przyjemny. Ale na mojej cerze- mieszana w sferze T i wrażliwa na policzkach, całkowicie się nie sprawdził. Nie dość, że wydajność słaba, to i bałam się go używać do twarzy. Podrażniał, powodował wysyp alergiczny. No ale wiadomo- rumianek jest silnie uczulający. Trzeba uważać. Od tego momentu unikam mleczek, toników, żeli i kremów rumiankowych. Jedynie szampon jest moim hitem.

Edytowane przez AnulaQa
Czas edycji: 2014-01-19 o 19:01
AnulaQa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-19, 19:05   #1119
alex1383
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez AnulaQa Pokaż wiadomość
Na stronie http://yves-rocher.interia.pl/ w koszyku zamówień wpisujesz kod ZIMA14
Spróbuj najpierw załadować koszyk, a dopiero potem wpisać kod.
Aby kod był aktywny musisz spełnić warunki promocji, tzn. Kod promocyjny uprawnia do rabatu -50% na cały koszyk. Promocja nie dotyczy produktów oznaczonych Zielonym punktem (produkty te nie wliczają się także do wartości zamówienia od której aktywny jest kod). Kod promocyjny jest aktywny, gdy Twoje zamówienie przekroczy 149 zł.

Jak nie zadziała, to nie wiem.
Pewnie musisz czyścić ciasteczka, albo zmienić przeglądarkę. Ale ja się tam nie znam.
Na pewno inni Ci pomogą w tej kwestii.

---------- Dopisano o 19:57 ---------- Poprzedni post napisano o 19:39 ----------

Profiku, dużo w tym racji, co piszesz.

Próbki
Z tego co wiem, to plik saszetek można było kiedyś zamówić w ofercie wysyłkowej za bodajże 4 zł? Nie pamiętam. Niestety rodzaj próbek zostaje narzucony odgórnie.
Natomiast, zawsze możesz poprosić o kilka darmowych próbek interesujących Cię produktów, wysyłając maila do bok-u.
Ja z takiej opcji skorzystałam dwa razy. Jednak musisz liczyć się z tym, że nie zawsze dostaniesz takie próbki o jakie prosiłeś.

Paczkomaty
Świetna sprawa. Znacznie ułatwiająca życie. Nikt się nie lubi tłumaczyć, co kupuje, ile, dlaczego, itp. Spojrzenie kuriera, listonosza, rodziny, sąsiadów, znajomych, kota- bezcenne.

Obsługa klienta
Nic dodać, nic ująć.

Brak promocji
Podsumowując nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło.
Przynajmniej mamy czas na ochłonięcie i używanie tego, co już posiadamy. W takiej sytuacji łatwiej przejść na minimalizm.

Podzielę się z Wami jeszcze kilkoma uwagami i znikam.
Jakiś czas temu pisałam Wam o żelu do mycia twarzy Hydra Vegetal. Na początku nie byłam do niego przekonana. Niby wszystko w porządku, ale dawał takie uczucie niedomycia, dziwnie się pienił tak nieco silikonowo i zostawiał na skórze delikatną warstwę ochronną, która co prawda z czasem stała się zaletą, ale wtedy wydawała się być gwoździem do trumny. Jednak wraz z jego schyłkiem, zaczęłam żałować, że się kończy. Dlaczego? Bo fantastycznie łagodził podrażnienia, otulał skórę taką niewidoczną, ale lekko wyczuwalną warstwą, pielęgnował skórę twarzy. Co prawda makijażu nie domywał, ale do tego przeznaczony nie był. Poza tym ja jestem fanką świeżych, ogórkowo- melonowych zapachów, którym HV się cechował. Z chęcią wrócę do tego żelu, jest nieinwazyjny i przyjemny. Mam zamiar go stosować zamiennie z moim ulubieńcem Effaclar z LRP.
Ale, ale największą jego wadą jest mała wydajność, no i cena mało zachęcająca. Miesiąc używania i puste opakowanie wylądowało w koszu. Całe szczęście, że można je było zużyć do końca. Nic nie zostało, nawet na ściankach.

Będąc w temacie żelu wspomnę jeszcze o tym rumiankowym.
Bardzo wiele osób go lubi i poleca- fakt i cena zachęca i zapach przyjemny. Ale na mojej cerze- mieszana w sferze T i wrażliwa na policzkach, całkowicie się nie sprawdził. Nie dość, że wydajność słaba, to i bałam się go używać do twarzy. Podrażniał, powodował wysyp alergiczny. No ale wiadomo- rumianek jest silnie uczulający. Trzeba uważać. Od tego momentu unikam mleczek, toników, żeli i kremów rumiankowych. Jedynie szampon jest moim hitem.
ok już próbuje
Stary 2014-01-19, 19:26   #1120
mmia7
Raczkowanie

Kiedy w Kroku3 ma być ten tusz? Coś mi się obiło że końcem stycznia?
Stary 2014-01-19, 19:34   #1121
profik
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez mmia7 Pokaż wiadomość
Kiedy w Kroku3 ma być ten tusz? Coś mi się obiło że końcem stycznia?
Dokładnie tak odpowiedź BOKu była podana TU
Stary 2014-01-19, 19:35   #1122
Niebieska88
Zakorzenienie

GG do Niebieska88

AnulaQa, świetny wpis, podpisuję się obiema rączkami

Dla mnie to dobrze, że YR teraz tak nie kusi kodami - mam cały karton zapasów, głównie żeli pod prysznic Mało szamponów, ale planuję teraz innych marek.

Miłego wieczoru!

Insta

PM 2018

Edytowane przez Niebieska88
Czas edycji: 2014-01-19 o 19:40
Niebieska88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-19, 19:59   #1123
cosmetix
Makeup challenge winner

U mnie zapasy topnieją w zastraszającym tempie, bo rodzina poprosiła o zaopatrzenie. Mam żele Plaisirs Nature na zapas i się teraz cieszę, bo zdrożały i już nie wchodzi na nie zniżka -50%.
U mnie raczej nie ma odwyku od zapachów- ostatnio mój hit to olejek z Złoty Kwiat & Akacja z L'Occitane.

Też wolałabym opcję Poczty Polskiej z przedpłatą (o problemach z Siódemką już pisałam), bo teraz muszę chodzić do bankomatu i rozmieniać pieniądze, bo listonosz nigdy nie ma drobnych (Sprzedawcy rozmieniają pod warunkiem, że coś się kupi. Czy Was to też irytuje?)

Edytowane przez cosmetix
Czas edycji: 2014-01-29 o 14:17
cosmetix jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-19, 20:39   #1124
finansistka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez cosmetix Pokaż wiadomość
U mnie zapasy topnieją w zastraszającym tempie, bo rodzina poprosiła o zaopatrzenie. Mam żele Plaisirs Nature na zapas i się teraz cieszę, bo zdrożały i już nie wchodzi na nie zniżka -50%.
nawet nie zauważyłam, że podrożały ;/
finansistka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-19, 20:43   #1125
cosmetix
Makeup challenge winner

Zdrożały też 30-militrowe wody i 100ml Evidence. Staniały natomiast o 2 zł pojedyncze cienie Coleurs Nature (cena była mocno zawyżona) oraz pompki PN o 50 groszy.

Czyli cena żelu PN 400 ml to prawie 20 zł, bo nie da się ich używać bez pompki.

Edytowane przez cosmetix
Czas edycji: 2014-01-29 o 14:17
cosmetix jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-19, 21:15   #1126
magnolia79
Irenosława Pierwsza

Cytat:
Napisane przez profik Pokaż wiadomość
YR powinno również pomyśleć na możliwością przesyłki Pocztą Polską, ale po przedpłacie - wolę gdy paczki dostarcza Poczta-Polska ale preferuję płatność kartą płatniczą.
O tak. Ja też tego pragnę, nie cierpię płacić za pobraniem...

magnolia79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-19, 22:07   #1127
Niebieska88
Zakorzenienie

GG do Niebieska88

Cytat:
Napisane przez magnolia79 Pokaż wiadomość
O tak. Ja też tego pragnę, nie cierpię płacić za pobraniem...
Podpisuję się rękami i nogami!

Insta

PM 2018
Niebieska88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-20, 05:39   #1128
thugmisses
Rozeznanie

Zgadzam się z wami! Niecierpie jak mi TŻ zrzędzi świeczka pistacjowokakaowa nie pachnie tak intensywnie jak ta o zapachu bzu

Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk
Stary 2014-01-20, 08:04   #1129
rybkaa90
Zakorzenienie

Dla mnie wysyłka do paczkomatów byłaby spełnieniem marzeń

06.09.2014
rybkaa90 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-01-20, 08:41   #1130
alex1383
Raczkowanie

czy działa wam kod 3PYC3FR03 bo chciałam wykorzystać ale nie podejdzie?
Stary 2014-01-20, 08:47   #1131
201604131205
Konto usunięte

Czy ktoś z Was zamawiał w styczniu z urodzinowej i dostał słynne ceratowe pudła? Przydało by mi się coś takiego. Albo może ktoś ma i chce się wymienić? (najlepiej od razu 2 komplety)

Edytowane przez 201604131205
Czas edycji: 2014-01-20 o 08:50
201604131205 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-20, 09:29   #1132
calineczka99
Rozeznanie

Nie wiecie dla czego już tyle czasu jest niedostępny puder sypki transparentny ?
calineczka99 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-20, 09:35   #1133
alicja0702
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez astray Pokaż wiadomość
Czy ktoś z Was zamawiał w styczniu z urodzinowej i dostał słynne ceratowe pudła? Przydało by mi się coś takiego. Albo może ktoś ma i chce się wymienić? (najlepiej od razu 2 komplety)

co do pudełek ceratowych, nie chcę ich nawet za darmo, zrobiłam 1 zamówienie i dobiłam do 109 zł. Oddałam koleżance, nie są warte, żeby dobijać do 109. dwa większe jeszcze na coś może się przydadzą, a 2 mniejsze nawet nie wiedziałabym do czego ich zastosować, ja mam większą kosmetyczkę, niż najmnijesze pudełko... a poza tym muszą być czymś w środku wypełnione, żeby miały ształt... CHIŃSKI BADZIEW....
alicja0702 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-01-20, 09:52   #1134
201604131205
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez alicja0702 Pokaż wiadomość
co do pudełek ceratowych, nie chcę ich nawet za darmo, zrobiłam 1 zamówienie i dobiłam do 109 zł. Oddałam koleżance, nie są warte, żeby dobijać do 109. dwa większe jeszcze na coś może się przydadzą, a 2 mniejsze nawet nie wiedziałabym do czego ich zastosować, ja mam większą kosmetyczkę, niż najmnijesze pudełko... a poza tym muszą być czymś w środku wypełnione, żeby miały ształt... CHIŃSKI BADZIEW....
Piszesz o tych z e-sklepu? Akurat tych też bym nie chciała za darmo bo są brzyydkie, nie mogłabym patrzeć na coś tak szkaradnego. Ale te rozdawane w urodzinowej w paseczki/kropeczki nie rażą moich odczuć estetycznych i potrzebowałabym czegoś takiego na drobne rzeczy.
201604131205 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-20, 10:43   #1135
xxxescapismxxx
Pani Pech

Cytat:
Napisane przez calineczka99 Pokaż wiadomość
Nie wiecie dla czego już tyle czasu jest niedostępny puder sypki transparentny ?
Ja wiem Zmiana opakowania , w stacjonarce są te pudry w nowym , jak dla mnie fajnieszym bardziej eleganckim opakowaniu. Białe dno i czarna zakrętka.
Stary 2014-01-20, 10:54   #1136
calineczka99
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez xxxescapismxxx Pokaż wiadomość
Ja wiem Zmiana opakowania , w stacjonarce są te pudry w nowym , jak dla mnie fajnieszym bardziej eleganckim opakowaniu. Białe dno i czarna zakrętka.
Czyli w najblizszym czasie pojawia sie w e-sklepie ??
calineczka99 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-20, 11:03   #1137
alicja0702
Raczkowanie

Cytat:
Piszesz o tych z e-sklepu? Akurat tych też bym nie chciała za darmo bo są brzyydkie, nie mogłabym patrzeć na coś tak szkaradnego. Ale te rozdawane w urodzinowej w paseczki/kropeczki nie rażą moich odczuć estetycznych i potrzebowałabym czegoś takiego na drobne rzeczy.

tak, o tych z e-sklepu....
alicja0702 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-01-20, 11:10   #1138
profik
Rozeznanie

Cytat:
Jeśli masz na myśli TE pudła to mam na stanie trzy komplety (dwa nie rozpakowane, jedno otwarte w stanie nienaruszonym ). Jak była byś zainteresowana to wyślij PW

Aktualizacja:
Pudełka znalazły już nową właścicielkę

Edytowane przez profik
Czas edycji: 2014-01-20 o 13:49
Stary 2014-01-20, 11:38   #1139
xxxescapismxxx
Pani Pech

Cytat:
Napisane przez calineczka99 Pokaż wiadomość
Czyli w najblizszym czasie pojawia sie w e-sklepie ??
mam nadzieje
Stary 2014-01-20, 13:00   #1140
mamaAmelka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez xxxescapismxxx Pokaż wiadomość
A orientujesz się, czy skład jest taki sam jak w starej wersji? Czy może przy nim również grzebali?

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości