![]() |
#4891 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczniowo-lutowe (XIII) ROCZKUJEMY! ;)
pisalam do nich... a ile to kosztieruje??
#4892 |
Zakorzenienie
|
Bokeh Hania przekochana
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4893 |
Wtajemniczenie
|
Nadrabiam i aż mi się odechciało wszystkiego.... Przepraszam bardzo , ale zawsze w sporach milczałam a teraz już nie mogę się powstrzymać.
Kiedyś była dyskusja na temat tego czy robimy oddzielny klub na fb wyszło że nie robimy bo wątek może się podzielić i rozpaść . Dla mnie argument, że tamten klub założyłą Black po to by mieć kontakt z niektórymi mami z naszego WIZAŻOWEGO watku trochę nie przemawia. Bo jakby chciała to przecież ma swoje wybrane osoby w znajomych i może napisać, a te których nie lubi kolokwialnie mówiąc przecież może usunąć ze swojej listy. A tworzenie nowego klubu to trochę sortowanie i sianie złego między nami bo jej już przecież to nie dotyczy. Na prawdę nie miło . Takie moje zdanie. Bokeh- Hania jest cuuudownaaaaa <3 a prezent też superowy i ja o czymś takim marzę dla Blanki właśnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4894 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Byłam dziś w pracy, pogadałam z dziewczynami, trochę mi smutno ze juz tam nie wrócę ale coś się kończy a coś zaczyna. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4895 | |
Wtajemniczenie
|
ojtam, ojtam
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#4896 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Moim zdaniem to początek końca wątku. Obyśmy się spięły i oby okazało się, że się mylę. Black chyba nie do końca przemyślała co robi, skoro dla różnicy zdań jest w stanie założyć nowy klub z wstępem dla wybranych, przez co wątek może się skończyć... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4897 |
Zadomowienie
|
hope hahaha padlam
![]() ![]() bokeh prezent mega!!! ![]() ![]() ![]()
#4898 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() To nie jest klub, tylko grupa, w której Black chce się czasem zapytać, co u nas i naszych dzieci. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4899 |
Zakorzenienie
|
Bokeh..jesli kobietka dałaby radę zrobic je np jutro i nadać kurierem w środę...to na czwartek masz...mogę podać Ci jej nr telefonu...a może Ci zrobić np..po jednym ciasteczku...to wtedy np. jakoś 6-8 zł szt. np. za to zapłaciłam. 24 zł.
Wirtualne poznanie ... 13.10.2009r. ![]() Ślub ... 06.08.2011 r. ANTOŚ 18.02.2013 "Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć." ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4900 |
Zadomowienie
|
wchodzę tu i oczom nie wierzę
![]() Pozwólcie, że wyrazę swoją opinię,uprzedzam, że nie będzie pochlebna (za takie można tutaj oberwać po uszach, tudzież dostać smsa z wiadomością co się pozinno zrobić, ewentualnie nie zostać wybranym do elitarnej grupy wielbicielek Black, które to nie mają zdania sprzedawanego ze zdaniem jej a jeśli już to go nie wypowiadają) Pytam grzecznie, OCB? BLACK, jeśli to czytasz, to powiem Ci jak wygląda Twoje dziecinne zachowanie. a jeśli nie czytasz, to też powiem, w końcu jest to MOJE zdanie, niech znają je wszyscy. w wielkim skrócie-ktoś powiedział coś, co było nie po Twojej myśli, ktoś odważył się skrytykować Twoja wypowiedź na dany temat. pominę Twoja skłonność do odwracania kota ogonem, na porządku dziennym fochy, bo ktoś się z Tobą nie zgadza lub kogoś uraziłaś. skupmy się na tym, co mamy teraz: wpada Black, rzuca hasło, że MOŻE JESZCZE TU NAPISZE, jak któraś odważyła się to skomentować to wojna, bo przecież ona pisała na fb z dziewczynami niektórymi i im mówiła, że nie ma czasu. i foch, bo ktoś jej zwrócił uwagę. i bardzo słusznie,bo czy to nie Black zawsze miała jakieś ale do osób, które wpadają i wypadają? Że przecież zawsze można napisać,że się nie ma czasu? A bo ja przepraszam bardzo jasnowidz jestem i mam się domyślać, że jak ktoś pisze, że może jeszcze się odezwie to znaczy, że nie ma czasu, bo robi makijaże i coś tam coś tam? druga sprawa: klub. zachowanie dziecinne, przekazanie prowadzenia klubu w ręce kogoś innego i zero słowa na ten temat. A co my jesteśmy? nie zasługujemy nawet na jedno zdanie wyjaśnienia? Do przewidzenia było, no dziecko by się domyśliło,że zaczną się spekulacje na ten temat,wtedy po czasie wpada sama zainteresowana z pretensjami, żeby nie gadać, bo nie wiemy i się tłumaczy brakiem czasu. Robienie z nas idiotek, bo co my, półmyślace jesteśmy i nie umiemy skumać ocb? trzecia sprawa: ale na swoją grupę fb czas się jednak znalazł? no dziecinne zachowanie, powtarzam jeszcze raz, bo nie lubię niektórych osób, tupnę nożką i założe swój klub poparcia, gdzie nikt nie skrytykuje żadnej mojej wypowiedzi, będziemy się kochać i miłować, a te, co się ze mną kiedykolwiek nie zgodziły - a niech sobie zostaną same. i znowu odwracanie kota ogonem,bo ja tylko chciałam mieć kontakt z tymi i tymi, bo chce wiedzieć co u ich dzieci i to nic złego. A no to jak tak, to proszę, jest nr tel, pisz, dzwon. To ja sobie teraz założę swoją grupę, ale nie zaproszę do niej dziewczyn, które nie widzą nic złego w zachowaniu black. MIŁO WAM BĘDZIE? acha, uprzedzam, że jak którąś się ze mną teraz nie zgodzi, to odejdę ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#4901 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4902 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4903 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4904 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4905 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4906 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4907 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4908 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
No właśnie, u WAS. Kiedyś wątek to byłyśmy my. Zgadzam się w 100 % z Charlizzz. Edytowane przez YellowSheep Czas edycji: 2014-01-20 o 15:45 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4909 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4910 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dobra koniec kazdy wie co i jak...niektóre jeszcze niech SE dobrze przemyślą pewne kwestie... to co Bokeh..ciasteczka??? Łade SOM, nie??? ![]()
Wirtualne poznanie ... 13.10.2009r. ![]() Ślub ... 06.08.2011 r. ANTOŚ 18.02.2013 "Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć." ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4911 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4912 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#4913 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4914 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() moj tez tylko po swojemu ![]() Cytat:
UWAGA - Kuba spi od...... 13.30!!!!!!!!!!!!! ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4915 |
Zakorzenienie
|
Tak jak napisałam wyżej: mam nadzieję, wierzę w to, że większość dziewczyn jest tak zżyte z wątkiem, że z niego nie zrezygnują. Prawie dwa lata razem, wspólne problemy, radości, smutki, kłótnie właśnie... Ja nie chciałabym tego stracić.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4916 |
Zadomowienie
|
uważam, że "zadymiarz" to słowo nie na miejscu, czuje się urażona i mogłaś użyć innego słowa. Ja tylko wyraziłam swoje zdanie, dam sobie rękę uciąć,że gdyby inna dziewczyna to napisała, to na bank nikt nie nazwałby jej zadymiarzem
![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#4917 | |
Lurker ;)
|
Cytat:
![]() ![]() Charlizz a odchodz sobie! I tak znajde Cie na fejsie i zaprosze w koncu na piwo o kebsa o 2 w nocy ![]() ![]() Bokeh przepiekny wozek! Sama bym taki chciala ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4918 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4919 |
Zakorzenienie
|
Ale JAKI poczatek konca watku??? Dziewczyny!!!!!! Mimo, ze jestem w "wybrancach" absolutnie nie mam zamiaru sie przestac udzielac tutaj, czy tez przedkladac klub fb nad wizaz. Wizaz to wizaz i juz. Zreszta, ja za bardzo na fb sie nie udzielam, w najczesciej wybieranych zakladkach na kompie jest wizaz, takze....chyba wystarczy za caly komentarz
![]() Ja sie nigdy w dyskusje nie wtracalam bo nie lubie i juz. Wystarczajaco mam u siebie problemow takze chce wchodzic na wizaz i sie rozluznic, zrelaksowac a nie uczestniczyc w potyczkach slownych ![]() Jezeli Black wybrala taka forme kontaktu z dziewczynami, z ktorymi chce ten kontakt utrzymywac, to mi nic do tego. Nie fair jest to w stosunku do reszty dziewczyn, z tym sie zgadzam. Dla mnie priorytetem zawsze i wszedzie bedzie wizaz ![]() Co do reszty dziewczyn, jest pare, ktore sie udzielaja na fb a juz nie wchodza na forum. Dla tych owszem, wygodniejsza pewnie bedzie grupa na fb, ale i tak juz tutaj od jakiegos czasu bardzo sporadycznie zagladaja. Takze ja nie widze zadnego poczatku konca watku, jezeli normalnie bedziemy sie udzielac, poza tym, dla chcacego nic trudnego, ja ogarniam jednoczesnie chyba 3 czy 4 fora internetowe, grupy i wydarzenia na fb, prowadze biegi takze da sie. I pisze z jednym okiem ![]()
#4920 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:56.