|
|
#1291 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Śląskie Panny Młode cz.III
Seleniti my robimy nasze wesele w restauracji Tamarynd - http://www.tamarynd.pl, w Sosnowcu
podoba mi się też w www.pogoriaresidence.pl
|
|
#1292 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Pozostaje mi tylko poszukać zależy mi również, żeby drogo nie było, obiad tak 50 zł, za osobę, bo w niektórych lokalach, patrząc na cenniki już bardziej opłacałoby mi się urządzić normalne kilkugodzinne przyjęcie weselne, aniżeli zapraszać na sam obiad znalazłam taki lokal gdzie urządzają wesele za 99 zł za osobę, ale że chcemy by to była możliwie skromna uroczystość i że planujemy za kilka lat stanąć przed ołtarzem, to jednak liczymy się z kosztami
"Pod moim sercem, inne bije serce. Nieznane, a jakże bliskie i jakże kochane." 41-przeterminowana- Edytowane przez Seleniti Czas edycji: 2014-01-15 o 15:22 |
|||
|
|
|
|
#1293 |
|
Zakorzenienie
|
My płacimy 170zł za osobę
ale robimy normalne wesele, tylko na mniej osób (35 osób)
|
|
#1294 |
|
Wtajemniczenie
|
To już mamy sale i zaklepaną datę
|
|
#1295 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pochal się salą
|
|
|
#1296 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzięki ^.^ nasza knajpka http://www.annamaria.katowice.pl
![]() A wczoraj był ksiądz na kolędzie hehe niestety przez pracę nie mogłam być ale uśmiałam się jak TŻ mi opowiadał bo wyglądało to ponoć tak:Ksiądz: A ja mam pytanie i muszę Pana zapytać... TŻ: Tak wiem o co chodzi, w tym roku będzie. Ksiądz: Nooo tak mówiliście rok temu i jeszcze 3 lata temu... TŻ: Tak wiem ale mówię, że teraz napewno. 20 września g.15 K: ooo naprawdę? Cieszę się już zapisuje w kajet. Skubany no
|
|
#1297 |
|
Zakorzenienie
|
srebrna_smuga b. ładna sala
a rozmowa z księdzem super
|
|
#1298 |
|
Wtajemniczenie
|
Mam nadzieję, że jedzenie będzie dobre
Wszystko już zapięte na ostatni guzik? A jaka sukienka? ![]() Mnie się żadna suknia nie podoba i jeszcze TŻ mnie dobija, że nie powinnam iść w białej sukni bo nawet jego siostra mówiła, że ona już do kościelnego nie pójdzie w białej. I nie mogę mu przetłumaczyć, że nie żałuję "grzechu", który uprawiam tylko z nim od 10lat i nie jestem w ciąży/nie mam dziecka jak jego siostra Z natury jestem uparta i postawie na swoim tylko szkoda, że nic mi się nie podoba
|
|
#1299 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie wszystko, ale pomału idziemy do przodu jutro odbieramy obrączki, mam przymiarki sukni a w lutym idziemy na nauki, do poradni i na kurs tańca ![]() Heh, siostra mojego TŻ tak samo mówiła, że nie pójdzie w białej (ma też dziecko), a jednak poszła ![]() Moja suknia:
|
|
|
#1300 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
I widzę, że mamy podobny gust! tylko takie sukienki wpadają mi w oko, właśnie z tą taką ala mgiełką Dzięki za to zdanie, czyli jednak kobieca próżność i tak wygrywa.. Moje wątpliwości zostały rozwiane
|
|
|
#1301 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
porównywalni do innych sal (170zł za osobę płacimy) też oszczędzamy na czym się da. I robimy niewielkie wesele podróż poślubną też już mamy zarezerwowaną W sukni tak samo się zakochałam w Sosnowcu ją kupiłam jutro przymiarki ![]() Nmzc dziękować, zrób tak, jak chcesz, nie patrz na innych to WASZ dzień
|
|
|
#1302 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A mogę z ciekawości zapytać o sukienkę gdzie kupiłaś? Wiadomo chodzi mi o koszta i myślę czy nie kupić w salonie sukien maja - jest w sosnowcu za 999zł czy kupić używaną od kogoś
|
|
|
#1303 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tort i ciasta sami kupimy. Można było wziąć pakiet z tym, ale znamy fajną ciastkarnię i chcemy tam zamówić a, i w cenie mamy też nocleg dla nas ![]() Wino kupiliśmy też swoje, wódkę tak samo. Korkowe na tej sali to 5zł od otwartej butelki (korkowe jest prawie wszędzie
|
|
|
#1304 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
. My też musimy sami alkohol kupić ale właściciel nic nie mówił o korkowym , mówił tylko że alko we własnym zakresie. Muszę go dopytać żeby nie było potem jajka :PO i sukienka, będę szukała czegoś podobnego
|
|
|
#1305 |
|
Zakorzenienie
|
srebrna_smuga b. ładna ta suknia!
![]() Zapytaj o to korkowe, zapytaj. A w tej Waszej restauracji mają swój alkohol czy nie? Jak nie to korkowego pewnie nie ma
|
|
#1306 |
|
Rozeznanie
|
Witam dziewczyny
![]() Chciałabym się przyłączyć. Jestem z Mysłowic, ślub bierzemy 13 września 2014r. nasza sala :http://szybbonczyk.pl/galeria1.html zaproszenia : http://zaproszenia-slubne.com.pl/ind...duct&id_lang=7 i moje buty tyle,że w kolorze zielonego jabuszka (czekam na dostawę) http://www.bialebuty.com.pl/pl/p/A-8...-cm-atlas/3781 poza tym mamy dj'a , foto,video , jutro idziemy oglądać obrączki
|
|
|
|
|
#1307 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1309 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
! Widzę, że też wybraliście wrzesień. Oby był cieplutki w tym roku ![]() Macie śliczną salę i te zaproszenia Waniliova sorrki, że nie odpisałam grypa mnie rozłożyła i przywitałam L4 ![]() W dodatku podpatrzyłam fajny pomysł i zamierzam go wykorzystać. Chcę na swoim weselu puścić w księgę gości i polaroid Każdy będzie mógł się wpisać i wkleić od razu zdjęcie. Będziemy mieli miłą pamiątkę
|
|
|
#1310 |
|
Zakorzenienie
|
bachara hej
śliczna sala i zaproszenia! też chciałam zielone buty, ale nigdzie nie mogę znaleźć takich jak chcę i chyba kupię białe ![]() srebrna_smuga o kurcze, współczuję i zdrowia życzę! U nas w domu też chorowitki - w sobotę mojego tatę rozłożyło, a dzisiaj moją mamę...Też myśleliśmy nad księgą gości ale chyba jednak jej nie będziemy mieć
|
|
#1311 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
obecinie czekam na próbke tego zaproszenia jak tylko przyjdzie do wrzucę fotki ![]() Cytat:
![]() a co do księgi gości to my nie robimy bo już kilka koleżanek mi opowiadało,że w całym zamieszaniu w dniu ślubu zapominały o księdze gości
|
||
|
|
|
|
#1312 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Z butami nie pomogę bo na razie za nimi się nie rozglądam Jestem na etapie wybierania fotografa z pośród 25 zgłoszeń, które dostałam a jeszcze czeka mnie znalezienie DJ'a...Cytat:
. To chyba wszystko z pracy się przynosi.Dziewczyny a dlaczego akurat zielone buty? Z białą sukienką? Macie jakieś zdjęcia z inspiracjami?Ja na szczęście mam świadków nie pijących i po proszę ich o dopilnowanie księgi
|
|
|
#1313 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() zdjęcia zaraz będą bo właśnie odwiedził mnie listonosz ![]() a zielone buty bo kolor przewodni wesela to zielone jabuszko pomysł TŻta
|
|
|
|
|
|
#1314 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() O o o to czekam na foto ![]() Motyw przewodni..właśnie przeglądam różności i może jeszcze coś wymyślę.
|
|
|
#1316 |
|
Wtajemniczenie
|
Wyglądają bardzo ładnie, a jak je oceniasz?
Muszę obgadać kwestie zaproszeń z Tż'em bo wcześniej pokazywałam mu te http://allegro.pl/eleganckie-zaprosz...845914031.html Bachara a powiedz, kiedy macie zamiar gości zapraszać? Mój Tż twierdzi, że na zaproszenia jest jeszcze za wcześnie
|
|
#1317 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() my chyba w kwietniu/maju zaczniemy ale mamy kilka do wysłania do USA więc chcemy trochę wcześniej zamówić a co do mojej oceny to są fajnie zrobione i raczej się na nie zdecydujemy
Edytowane przez bachara Czas edycji: 2014-01-20 o 13:52 |
|
|
|
|
|
#1318 |
|
Raczkowanie
|
Co do ksiegi gości,to musi a raczej powinien być ktoś odpowiedzialny za ksiegę a przedewszystkim o to by poprosić gości o wpisywanie.U mojego syna ksiega leżała sobie samotnie i były tylko 4 wpisy.
|
|
|
|
|
#1319 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ahh teraz przejrzałam wszystkie wątki, swoje zdjęcia z cywilnego ślubu i doszłam do wniosku, że naszym kolorem będzie fuksja Zaproszenia, winietki, zawieszki, kwiaty, dekoracja na samochód, balony itp. będą w kolorze bieli i fuksji. Oboje w tym kolorze wyglądamy żywo i radośnie. I to jest super, teraz mogę wybierać co mi potrzebne
|
|
|
#1320 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
taki... limonkowy ale chyba jednak białe buty kupięCytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:28.

podoba mi się też w 

zależy mi również, żeby drogo nie było, obiad tak 50 zł, za osobę, bo w niektórych lokalach, patrząc na cenniki już bardziej opłacałoby mi się urządzić normalne kilkugodzinne przyjęcie weselne, aniżeli zapraszać na sam obiad
pochal się salą
niestety przez pracę nie mogłam być ale uśmiałam się jak TŻ mi opowiadał bo wyglądało to ponoć tak:

, mówił tylko że alko we własnym zakresie. Muszę go dopytać żeby nie było potem jajka :P