Scent Bar LI - Strona 107 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-01-20, 21:24   #3181
aileenn
Mother of Cats

Dot.: Scent Bar LI

Macham znad nadal-nie-wiadomo-czego-kującego-w-środku oraz smarkania z kichaniem

Cytat:
Napisane przez Spoora Pokaż wiadomość
O właśnie tego to nigdy nie rozumiałam Czego ludzie wstają w nocy, żeby zjeść Nawet jak się budziłam o czeciej powiedzmy i mnie ssało z głodu, to by mi się wstać nie chciało

Cytat:
Do tych co znają Dirt Demeter Czy naprawdę pachnie toto jak mokra ziemia? Bo mi się kce takiego zapachu, a Demeterków znam kilka i wszystkie były brzydkie, więc ogólnie Demeter nie lubiem
Testowałam dawno, ale mokra ziemia była w Dircie. Wraz z akcentami mokrej szmaty
Mokra ziemia + zbutwiałe gałązki + świeża, wilgotna zieloność są w Black March IHP

Cytat:
Napisane przez Redhaired Witch Pokaż wiadomość
Ja z urodowym pitu pitu.

Co jest najlepsze na wybielenie/zdarcie z paszczy starych czerwonych śladów? Znaczy nie prehistorycznych blizn z okresu gimnazjum tylko bieżących. Peelingi, kwasy, jakieś kremy?
I co robić żeby cera się tak błyskawicznie nie zanieczyszczała, da się to w ogóle powstrzymać?
Red, a znasz bloga Italiany? Ona się zmagała tego typu cerą i wyprowadziła się na gładko.

Cytat:
Napisane przez Maja102 Pokaż wiadomość
D. mi wczoraj nowego Wiedźmina kupił, początek zapowiada się fajnie

Cytat:
Napisane przez golden_eye Pokaż wiadomość
wiem, że temat był ale ja niekumata teraz dopiero się intereszę - polećcie jakieś dobre seriale, tematyka obojętna byle ciekawe, najlepiej takie co to przynajmniej sezon już wyszedł, żeby można było od razu całość zedrzeć i obejrzeć. mam nadmiar wolnego czasu ocznego podczas wypasania przychówku spokojnie odcinek do jednego karmienia obejrzę
Masters of Sex - świetny absolutnie!
Gra o tron -
The Originals - klimaty wampirze Edit: jeszcze się pierwszy sezon nie skończył (na gryzoniu jest 10 z 12 odcinków)
Sleepy Hollow - w styczniu skończy się pierwszy sezon

I jeszcze z cyklu znalezione w sieci: jak wygląda 300-krotnie powiększony piasek KLIK

aileenn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-20, 21:29   #3182
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość

Nie wiem co oglądałaś więc podrzucam tematycznie spośród moich ulubionych:

z dramatów obyczajowych:
- Six feet under
- Mad Man
- The Good Wife

z kryminalnych:
- The Sopranos
- Breaking Bad
- Dexter (chociaż ostatnie sezony słabsze)

z "babskich":
- Sex and the city
- Desperate hausewives
- Grey's Anatomy

z komedii:
- Friends
- Entourage
- The Big Bang Theory
- The Office

z trudnych do sklasyfikowania:
- Twin Peaks
- Gra o tron
- True Blood

Wszystkie które wymieniłam mają już więcej sezonów albo już się skończyły - do jednego sezonu to ja nawet nie siadam, nie ma sensu
ogólnie podobają mi się wszystkie wymienione, są godne polecenia, ale jakbym miała wybierać NAJ - to pogrubione oglądałam kilkakrotnie, i za każdym razem mi się podobają

lubiłąm też Diabli Nadali - genialne imo - komedia z sarkazmem mażłeńskim na czele
rachell111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-20, 21:31   #3183
Polly_
grozi wypollizowaniem

Polly_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-20, 21:38   #3184
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aileenn Pokaż wiadomość

Red, a znasz bloga Italiany? Ona się zmagała tego typu cerą i wyprowadziła się na gładko.
Ja znam jej bloga, i jak dla mnie w cholerrę kombinowania własnoręcznego - także to nei dla każdego. No i wcale nie wyprowadziła się tak na gładko, wciąż stosuje retinoidy i miewa nawroty. Nie jej wina, z trądem tak jest, walka z wiatrakami, ale trochę odniosłam wrażenie, jakby przekombinowała sprawę. Za dużo na raz różnych specyfików. Minimalizm jest dla skóry lepszy. Nie wiem, mnie już nie ciągnie do jej bloga. Ciągłe eksperymenty, zero konkretów. Zmęczył mnei ten jej blog.

---------- Dopisano o 21:38 ---------- Poprzedni post napisano o 21:38 ----------

Cytat:
Napisane przez Polly_ Pokaż wiadomość
noooo wereeeeszcie
Stary 2014-01-20, 21:55   #3185
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
Macham znad nadal-nie-wiadomo-czego-kującego-w-środku oraz smarkania z kichaniem

Cytat:
Napisane przez rachell111 Pokaż wiadomość
ogólnie podobają mi się wszystkie wymienione, są godne polecenia, ale jakbym miała wybierać NAJ - to pogrubione oglądałam kilkakrotnie, i za każdym razem mi się podobają
podobny gust serialowy mamy
jak mnie ktoś pyta o dobry serial to pierwsze i bez namysłu mówię "Six feet under", później dopiero zaczynam myśleć jakie jeszcze są fajne
Cytat:
noooooooooo
opowiadaj gdzie byłaś jak Cie nie było?
tu już teoria była ze Cię w piwnicy zamurowali

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-20, 21:59   #3186
golden_eye
Wtajemniczenie

Cytat:
Gra o tron! House! pewnie widziałaś. I mnóstwo anime mogę polecić.

A umiesz tak piknie od góry kaligrafować?
widziałaś anime poleć

nie umiem
Cytat:

Nie wiem co oglądałaś więc podrzucam tematycznie spośród moich ulubionych:

z dramatów obyczajowych:
- Six feet under
- Mad Man
- The Good Wife

z kryminalnych:
- The Sopranos
- Breaking Bad
- Dexter (chociaż ostatnie sezony słabsze)

z "babskich":
- Sex and the city
- Desperate hausewives
- Grey's Anatomy

z komedii:
- Friends
- Entourage
- The Big Bang Theory
- The Office

z trudnych do sklasyfikowania:
- Twin Peaks
- Gra o tron

- True Blood

Wszystkie które wymieniłam mają już więcej sezonów albo już się skończyły - do jednego sezonu to ja nawet nie siadam, nie ma sensu
na szaro widziałam a resztę zapodam
Cytat:

Masters of Sex - świetny absolutnie!
Gra o tron -
The Originals - klimaty wampirze Edit: jeszcze się pierwszy sezon nie skończył (na gryzoniu jest 10 z 12 odcinków)
Sleepy Hollow - w styczniu skończy się pierwszy sezon

I jeszcze z cyklu znalezione w sieci: jak wygląda 300-krotnie powiększony piasek KLIK

piasek

spadam miłego wieczoru

Edytowane przez golden_eye
Czas edycji: 2014-01-20 o 22:01
golden_eye jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-20, 22:12   #3187
Murszafka
To ja :)

Mam przesrane. Tak po krótce. Panna od perfum przestała się do mnie odzywać, a przelewu na 650 zł, jak nie było, tak nie ma. Jestem kretynką, że wysłałam na zasadzie -jutro rano robię ci przelew. Wiadomości moje czyta na FB i nawet już na nie nie odpisuje...
W pracy -ulubiona koleżanka po awanturze o urlopy letnie -z 6 dostępnych tygodni zarezerwowała dla siebie, a reszcie zostawiła do podziału trzy pozostałe, poszła na zwolnienie, a my od jutra mamy mocno przerąbane. Nawet, gdybyśmy były w komplecie.

Poza tym, niedawno wróciłam do domu, porobiłam przelewy za odlewki, kasa mi się skończyła niniejszym (bo kuźwa brak przelewu przychodzącego), na szybko zjedliśmy cokolwiek, na sekundę zadzwoniłam do Mamy, teraz lecę myć gary, łeb, się i spać. I jutro to samo.

Także pewnie przez najbliższe dni będę tylko przelotem. A żeby nie było tak czarno i ponuro -zostawiam coś na rozweselenie
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Jak to....jpg (51,7 KB, 17 załadowań)

Terry Pratchett, Czarodzicielstwo
Murszafka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-20, 22:22   #3188
winter76
RENTGEN RZĄDZI!

GG do winter76

Jakby co to jutro ide tez do lekarza, po skierowanie na rehabilitacje
I padl mi laptop, chyba dysk zdechl

Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można....
Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby
winter76 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-20, 23:24   #3189
Spoora
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Murszafka Pokaż wiadomość
Mam przesrane. Tak po krótce. Panna od perfum przestała się do mnie odzywać, a przelewu na 650 zł, jak nie było, tak nie ma. Jestem kretynką, że wysłałam na zasadzie -jutro rano robię ci przelew. Wiadomości moje czyta na FB i nawet już na nie nie odpisuje...
samo.
Mursz No ja Cię proszę Ech tyle powiem ->

Czy ktoś wie gdzie Lutka kod sprawdzić? Szukam na tych kalkulatorach, ale coś nie mogę znaleźć. Spytałabym na wątku o kodach, ale nie wiem kiedy i czy w ogóle ktoś odpowie A w sumie na wczoraj mi potrzebne

---------- Dopisano o 23:24 ---------- Poprzedni post napisano o 23:22 ----------

Co do seriali, następny na tapecie będzie Homeland Także jeszcze nie wiem czy polecam
teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego.

Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki.
Spoora jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-20, 23:47   #3190
akiyo
Zadomowienie

Cytat:
wiem, że temat był ale ja niekumata teraz dopiero się intereszę - polećcie jakieś dobre seriale, tematyka obojętna byle ciekawe, najlepiej takie co to przynajmniej sezon już wyszedł, żeby można było od razu całość zedrzeć i obejrzeć. mam nadmiar wolnego czasu ocznego podczas wypasania przychówku spokojnie odcinek do jednego karmienia obejrzę
Rzym?
Sherlock?

Gra o tron już była

A oglądał ktoś z Was nowego Hannibala? Bo jakoś nie wiem, czy się zabierać, czy nie, bo postać Hannibala Lectera jakoś nigdy mnie nie fascynowała specjalnie, ale Mikkelsen...
akiyo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-21, 00:19   #3191
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
Masakreska, daj znać co z tego wyniknie

Cytat:
anime poleć
Jakiś konkretny gatunek preferujesz?

Cytat:
Zajrzałam, zgłupłam, dostałam oczopląsu
Potrzebuję czegoś mniej zakręconego i w ogóle boję się zbytnio w to wsiąknąć.

Cytat:
Ale, szczerze, już po składzie i opiniach widzę większy sens zakupić żel tymiankowy Sylveco - no piszą nawet że rozjaśnia, Fitomed only myje.
Aaa, to fucktycznie. Jutro sobie o nim poczytam.
Miałaś osobiście kwas kojowy lub glikolowy?
Chociaż patrząc w lustro stwierdzam, że za trzy dni plamy chyba same mi zejdą No tak mnie wypiękniło, że szok... Ale to nie ciąża na bank

---------- Dopisano o 00:19 ---------- Poprzedni post napisano o 00:14 ----------

Czytam o tych kwasach i chyba nie mam zdrowia ponownie się w to bawić - ustalać PH, kombinować co z czym...

Redhaired Witch jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-21, 00:39   #3192
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Zajrzałam, zgłupłam, dostałam oczopląsu
Potrzebuję czegoś mniej zakręconego i w ogóle boję się zbytnio w to wsiąknąć.

Aaa, to fucktycznie. Jutro sobie o nim poczytam.
Miałaś osobiście kwas kojowy lub glikolowy?

Chociaż patrząc w lustro stwierdzam, że za trzy dni plamy chyba same mi zejdą No tak mnie wypiękniło, że szok... Ale to nie ciąża na bank

Czytam o tych kwasach i chyba nie mam zdrowia ponownie się w to bawić - ustalać PH, kombinować co z czym...
1. prawwwwwda? współczuję lasce bo miałam gorzej - o wieeeeeele gorzej, ale akurat u mnie obeszło się bez gmerania - ot wizyta u lekarki zakup leków (w tym retinoidów) kremów, bazowa MINIMALNA pielęgnacja - efekty i do widzenia
i tak co rok potem co dwa potem co 3

2. no miałam, miałam włąśnie w Neostracie - jutro zaczynam w Biodermie - glikol - i boję się, bo z glikolem różnie bywa - potrafi podrażniać, zależy jak leży, nie mam zaufania do nowych rzeczy już ja chcę swoją Neosię

3. no ale po co się bawić ? - kupujesz krem/żel i jedziesz punktowo na zmiany, i wsio. Skoro piszesz żeś piekna co cut, za wyjątkiem tych 3 parszywych wszystko-psujących zmian to punktowo wystarczy. Ja też się nie lubię bawić, kupuję, stosuję i jestem very hepi. Przyznam się, że do tej pory nie miałam wtopy kwasowej, ale też do tej pory trzymałam się tej "droższej" półki Ostatnio powiedziałam dermie, że musimy oszczędzać. No i boję się. Użyłam na razie na nos. Godna polecenia też jest Dermalogica, znów USA, i chyba cenowo ejszcze większy terroryzm.

Olej z róży próbowałaś? Ale to dłuuuuuugo trwa, o wiele za długo.

Dodam (już chyba po raz setny, sorry ) że ta moja derma leczyła mnie tymi specyfikami zanim ja posiadałam internet. Gdzieś tamw Polszy już był. Nie było rynku takiego, ona to sprowadzała, jako dr z różnych stron swiata, bo miała na tym punkcie bzika plus wiadomo, lobby farmaceutyczne, konferencje etc etc, no ale działało. Różne cuda mi kładła, o których dopiero potem było głośno. Glinki z Maroka, no szmery bajery, niedostępne wówczas nigdzie.

Edytowane przez rachell111
Czas edycji: 2014-01-21 o 00:55
Stary 2014-01-21, 00:54   #3193
Murszafka

Gryx nawiał znowu :-(

Stary 2014-01-21, 00:54   #3194
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
1. współczuję, skoro tak długo trwa to oby jednak okazało się nerwobólem, zwłaszcza, że pewnie już sporo wykluczyłaś, niemniej współczuję
Stary 2014-01-21, 06:04   #3195
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
W pracy -ulubiona koleżanka po awanturze o urlopy letnie -z 6 dostępnych tygodni zarezerwowała dla siebie, a reszcie zostawiła do podziału trzy pozostałe, poszła na zwolnienie, a my od jutra mamy mocno przerąbane. Nawet, gdybyśmy były w komplecie.

Poza tym, niedawno wróciłam do domu, porobiłam przelewy za odlewki, kasa mi się skończyła niniejszym (bo kuźwa brak przelewu przychodzącego), na szybko zjedliśmy cokolwiek, na sekundę zadzwoniłam do Mamy, teraz lecę myć gary, łeb, się i spać. I jutro to samo.

Także pewnie przez najbliższe dni będę tylko przelotem. A żeby nie było tak czarno i ponuro -zostawiam coś na rozweselenie

Cytat:
Napisane przez winter76 Pokaż wiadomość
I padl mi laptop, chyba dysk zdechl

Cytat:

Co do seriali, następny na tapecie będzie Homeland Także jeszcze nie wiem czy polecam
też sie do tego przymierzam ale czekam na więcej sezonów

Znad kawy
u mnie nadal deszcz, chyba nie przestało padać w ogóle w międzyczasie

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-21, 06:24   #3196
Murszafka

Dobry... Ale się ciężko wstawało... Chyba przez świadomość, że dziś, zamiast jogi, nadgodziny w pracy... No ale czasem się nie da inaczej. Dziś znów szalony dzień w biegu.
Trzymajcie kciuki, panna od przelewu się strasznie na mnie sfochała, bo zapytałam jej siostrę, czy u niej wszystko ok., że może nagle się znalazła w jakiejś przykrej sytuacji, czy coś...
Nawrzeszczała na mnie i napisała, że dziś rano przeleje kasę. Czyli w sumie -nic nowego. Poza tym, że jej siostra mi dała do zrozumienia, że to nie jest poważna osoba...

Stary 2014-01-21, 08:35   #3197
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
no ale po co się bawić ? - kupujesz krem/żel i jedziesz punktowo na zmiany, i wsio. Skoro piszesz żeś piekna co cut, za wyjątkiem tych 3 parszywych wszystko-psujących zmian to punktowo wystarczy.

Olej z róży próbowałaś? Ale to dłuuuuuugo trwa, o wiele za długo.
1. gwoli wyjaśnienia - te kilka sztuk na krzyż przeżyję ale chciałam przyspieszyć blaknięcie starych śladów. Jednak nie są na tyle widoczne (o dziwo, to teraz tak bledną) żeby wydawać na przyspieszenie 150 zł Jakby ta Neostrata kosztowała ze 30 to jeszcze. Dlatego myślę o jakimś tanim kwasie żeby sobie zrobić tonik (przy okazji kupowania glinki bo glinkę chcę swoją drogą na pory). Na ten rozjaśniający żel tymiankowy chyba też chwilowo szkoda mi kasy skoro mydełko z Oriflame kosztuje 4 zeta. Ale mam go na uwadze żeby kupić jak się wzbogacę i przetestuję mydło
Ogólnie doszłam wczoraj do wniosku, że to nie kwestia kosmetyków tylko czegoś w diecie skoro i na karku syfy schodzą a nic z nimi nie robię. Więc w sumie obojętne co walnę na paszczę, byle nie szkodzić.
Ciekawa jestem co mi pomogło: kwas foliowy, żelazo, magnez, brak czekolady? Chociaż jakiś tam baton w międzyczasie wpadł.
2. nie, a co on konkretnie daje?
Chwilowo mam: zwykłe sklepowe mydło do mycia, hydrolat z ziel. herbaty jako tonik, oliwkę Babydream + żel hialur jako krem i wsio.

---------- Dopisano o 08:35 ---------- Poprzedni post napisano o 08:23 ----------

Ktoś się orientuje czy do kwasu jabłkowego w stężeniu około 5% (z wodą) można dodać hydrolat z zielonej herbaty i niacynamid w proszku?

EDIT: a raz się żyje, zamówiłam glinkę i kwas jabłkowy.

Edytowane przez Redhaired Witch
Czas edycji: 2014-01-21 o 08:55
Stary 2014-01-21, 09:25   #3198
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
Do mojego Brata, do apteki, przyszła kiedyś babka z prośbą o "tabletki przeciwko pekaesowi"

Cytat:
A gonił Cię kiedyś pekaes? Nie? No to co się śmiejesz

Cytat:
Skarb nie chuop

Cytat:
u mnie serio dziś nie było ślisko, szłam z rana do pracy z butka i było zupełnie mokro i całkiem sporo powyzej 0
ja też się panicznie boję ślizgawicy, zwłaszcza ze z moimi nogami nie mam żadnych szans się nawet pozbierać jeśli się wywalę no i jeżdżenie autem to też średnia atrakcja, wiec oby do jutra rana jeszcze się temperatura na plusie utrzymała bo mam jechać o 6.30 do pracy

Cytat:

edit: a się nagadałam

Edytowane przez Maja102
Czas edycji: 2014-01-21 o 09:27
Maja102 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-21, 09:37   #3199
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
1. gwoli wyjaśnienia - te kilka sztuk na krzyż przeżyję ale chciałam przyspieszyć blaknięcie starych śladów. Jednak nie są na tyle widoczne (o dziwo, to teraz tak bledną) żeby wydawać na przyspieszenie 150 zł Jakby ta Neostrata kosztowała ze 30 to jeszcze. Dlatego myślę o jakimś tanim kwasie żeby sobie zrobić tonik (przy okazji kupowania glinki bo glinkę chcę swoją drogą na pory). Na ten rozjaśniający żel tymiankowy chyba też chwilowo szkoda mi kasy skoro mydełko z Oriflame kosztuje 4 zeta. Ale mam go na uwadze żeby kupić jak się wzbogacę i przetestuję mydło
Ogólnie doszłam wczoraj do wniosku, że to nie kwestia kosmetyków tylko czegoś w diecie skoro i na karku syfy schodzą a nic z nimi nie robię. Więc w sumie obojętne co walnę na paszczę, byle nie szkodzić.
Ciekawa jestem co mi pomogło: kwas foliowy, żelazo, magnez, brak czekolady? Chociaż jakiś tam baton w międzyczasie wpadł.
Chwilowo mam: zwykłe sklepowe mydło do mycia, hydrolat z ziel. herbaty jako tonik, oliwkę Babydream + żel hialur jako krem i wsio.

---------- Dopisano o 08:35 ---------- Poprzedni post napisano o 08:23 ----------

Ktoś się orientuje czy do kwasu jabłkowego w stężeniu około 5% (z wodą) można dodać hydrolat z zielonej herbaty i niacynamid w proszku?

EDIT: a raz się żyje, zamówiłam glinkę i kwas jabłkowy.
A no to faktycznie ne ma powodu wydawać takiej kasy

Zatrzymany trąd - może być dietą Beznabiałową, żelazo jakbajbardziej, nie bez powodu pietruszka pomaga.

Ale znikanie śladów only zewnętrznie - niacynamid może dać radę na stare mikruski.

też bardzo długo miałam Babydream oliwkę jako krem - jest bossska. Wydajność niesamowita.

Red - mydelłka Ori nie znam, ale ten ich olejek na syfki - bueno był Choć Ori nie znoszę, tak olejek mi służył. killem all

Czas edycji: 2014-01-21 o 11:07
Stary 2014-01-21, 10:11   #3200
Spoora
Zakorzenienie

Dobry

Do Ewusi nielubiącej śniegu - łatwiej się odśnieża samochód niż odlodowuje Dziś z Tżtem przez godzinę pozbywaliśmy się lodu, a najpierw przez kilka minut próbował się Tż dostać do samochodu tj. otworzyć/oderwać drzwi

Do Mai - mojej Didce bardzo się spodobał Twój avek Tylko nie wiem czy bardziej ten pająk czy ... kajbel

Do wszystkich naprawdę nikt nie wie (w sumie się nie dziwię, bo też nie wiem ) gdzie tego Lutensa sprawdzić? Tzn pod Shiseido chyba, ale gdzie , na jednym kalkulatorze napisali, że nie można już sprawdzić Shiseido, bo coś się tam kody nie zgadzały Czyli może nie moszna nigdzie sprawdzić
teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego.

Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki.
Spoora jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-21, 10:16   #3201
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
Zatrzymany trąd - może być dietą Beznabiałową, żelazo jakbajbardziej, nie bez powodu pietruszka pomaga.

Ale znikanie śladów only zewnętrznie - niacynamid może dać radę na stare mikruski.

też bardzo długo miałam Babydream oliwkę jako krem - jest bossska. Wydajność niesamowita.
1. niby mleko nadal piję więc nie fiem.
2. nom, to se dodam do kwasu + hydrolatu.
3. tania i dobra, na włosy też

Stary 2014-01-21, 10:21   #3202
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Dobry

Do Ewusi nielubiącej śniegu - łatwiej się odśnieża samochód niż odlodowuje Dziś z Tżtem przez godzinę pozbywaliśmy się lodu, a najpierw przez kilka minut próbował się Tż dostać do samochodu tj. otworzyć/oderwać drzwi
amsakreska u nas to samo dziś, wszystko jest skute lodem chuopin cudem bramę otworzył - chyba się spóźnił do robo przez to Ale to nic, bo jednak najgorsze, że jest niebezpiecznie . Nienawidzęęęęęęęęęęęe
Stary 2014-01-21, 10:58   #3203
anastazjaaa2
Zakorzenienie

Dobry

Cytat:

Dzięki Trochę droga rzecz, postanowiłam na początek spróbować tego z Oriflame http://pl.oriflame.com/products/prod...prodCode=23468 (matka jest konsultantką, jeszcze promocja...)

Tylko nie wiązałabym za wielkich nadziei z tym mydelkiem. Nie wiem jak teraz, ale dawniej ( moglo się coś zmienić, wieki nie mialąm doczynienia z Oriflame czy Avonem - kosmetykami pielęgnacyjnymi) to te żeczy byly bardzo nie bardzo..strasznie wysuszaly, i wogle robiły wiecej zlego niż dobrego, przynajmniej mi.

Cytat:
tak to ten ale miałam właśnie odpisywać Stazji, że go nigdzie w sieciuni do kupienia nie widzę, jakby wycofli, ale jest inny słabszy, depigmentacyjny na stronie www.bio-med.pl
Dzięki. W przyszłym miesiącu sobie zaszaleję chyba i coś wezmę z tej Neo, niby jest ok, ale przydaloby się troche czegoś z kwasami, bo wieeeki nie używalam, a zawsze dobrze mi robiły. Tylko sobie lekko odpuścilam, bo mi się bawić nie chce w mieszanie już, ale jakiś gogowiec porządny mile widziany byłby...

Cytat:
)

Bosz...no taka duża, a taka naiwna...w sumie to dobrze o Tobie świadczy, ale z drugiej strony to nie 50 zl tylko już spora kasa....
Mam nadzieję,że dziewczyna szybko się ogarnie i zrobi Ci przelew ...
Cytat:

Dodam (już chyba po raz setny, sorry ) że ta moja derma leczyła mnie tymi specyfikami zanim ja posiadałam internet. Gdzieś tamw Polszy już był. Nie było rynku takiego, ona to sprowadzała, jako dr z różnych stron swiata, bo miała na tym punkcie bzika plus wiadomo, lobby farmaceutyczne, konferencje etc etc, no ale działało. Różne cuda mi kładła, o których dopiero potem było głośno. Glinki z Maroka, no szmery bajery, niedostępne wówczas nigdzie.
Świetna ta Twoja derma
Ja trafialąm glownie na baranow, jeden nawet mi powiedział,że taka moja uroda ( pryszczato porowata) i wogle to powinnam tzrymać lustro nie tak blisko twarzy, to będzie lepiej
Nie dostal za wizytę za tą światlą porade
Ale i na dobrą tez trafiłam, tylko ponad 100 km do niej miałam...no ale warto bylo

Cytat:
Dobry... Ale się ciężko wstawało... Chyba przez świadomość, że dziś, zamiast jogi, nadgodziny w pracy... No ale czasem się nie da inaczej. Dziś znów szalony dzień w biegu.
Trzymajcie kciuki, panna od przelewu się strasznie na mnie sfochała, bo zapytałam jej siostrę, czy u niej wszystko ok., że może nagle się znalazła w jakiejś przykrej sytuacji, czy coś...
Nawrzeszczała na mnie i napisała, że dziś rano przeleje kasę. Czyli w sumie -nic nowego. Poza tym, że jej siostra mi dała do zrozumienia, że to nie jest poważna osoba...
No ma tupet, trzeba przyznać....

Cytat:
Chwilowo mam: zwykłe sklepowe mydło do mycia, hydrolat z ziel. herbaty jako tonik, oliwkę Babydream + żel hialur jako krem i wsio.[COLOR=Silver]

Brak czekolady dużo pewnie zrobił, no i witaminy. Zmień mydlo. Kurde, a zamowiłaś już? Z mazidel? Napisz @ i domow jeszcze to http://mazidla.com/kategorie-poprodu...category_id=10
5 ml tego, 45 ml dowolnego oleju i masz najdelikatniejszy myjak na świecie i do tego barzdo dokladny. Dla mnie niezbędne.
Cytat:
amsakreska u nas to samo dziś, wszystko jest skute lodem chuopin cudem bramę otworzył - chyba się spóźnił do robo przez to Ale to nic, bo jednak najgorsze, że jest niebezpiecznie . Nienawidzęęęęęęęęęęęe

U nas to samo Z drogi wiejskiej zrobiło się lodowisko dosłownie. Miejskie pewnie wyglądają tak samo
anastazjaaa2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-21, 11:19   #3204
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
Do Mai - mojej Didce bardzo się spodobał Twój avek Tylko nie wiem czy bardziej ten pająk czy ... kajbel

Cytat:
mam to samo
Cytat:
Napisane przez anastazjaaa2 Pokaż wiadomość
Brak czekolady dużo pewnie zrobił, no i witaminy. Zmień mydlo. Kurde, a zamowiłaś już? Z mazidel? Napisz @ i domow jeszcze to http://mazidla.com/kategorie-poprodu...category_id=10
5 ml tego, 45 ml dowolnego oleju i masz najdelikatniejszy myjak na świecie i do tego barzdo dokladny. Dla mnie niezbędne.
przeczytałąm glyceryl chocolate ach ten pms, wszystko mi się z jednym kojarzy...
Stary 2014-01-21, 12:01   #3205
SzatAnka71
Zakorzenienie

GG do SzatAnka71

Cytat:
Trzy koty zaliczyły dziś po poludniu, jak im się zachcialo futra przewietrzyć....dobrz,że sie nie połamaly
Biedactwa, nóżki im się rozjeżdżały
Cytat:
Dasz linka do tej neostrady/ Nigdy nie mialam, a kusisz...
Miałam ale wolę krem, cudów u mnie nie zrobiło ale może za krótko używałam
Cytat:
nic nie wykryli jeszcze?
Cytat:
Oooo Polly się przyślizgała
Cytat:
Cytat:
Masz nauczkę żeby się nie wyrywać z wysyłką mam nadzieję że szybko wpłaci

Cytat:
Heh, ja mam umowę do końca marca a moja koleżanka już planuje urlop.Pisze do Szefowej że pewnie Ania(ja) pójdę w czerwcu na urlop a Szefowa pewnie przede mną jeszcze. Także ja już mam urlop zaplanowany przez koleżankę
Do tego pracuje tam dłużej ode mnie i ja już wiem że mamy wziąć urlop 2 tygodnie bo tak jest w KP ale Ona twierdzi że na tak długo nam nie dadzą

Cytat:
Gryx nawiał znowu :-(

Cytat:
u mnie nadal deszcz, chyba nie przestało padać w ogóle w międzyczasie
U mnie zamarzło wsio ale autka fajnie wyglądają( dla właścicieli pewnie nie bałdzo)

Niuchałam DKNY City, ładne toto ale kfiatowe

Bry

SzatAnka71 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-21, 12:01   #3206
rachell111
Zakorzenienie

Etatowego obżartuszka (mua ) dopadł jedzeniowy marazm .
(Tak, wiem, wiem co powiecie, po prostu wreszcie się najdałam )
Ale odrzuca mnie od wszystkiego,w sensie nie mam apetytu na nic, a w brzuchu burczy, nic dziś jeszcze nie jadlam, bo jedyna rzecz jaką przełknę to jajka, no ileż można jeść jajek, już z 20 zjadłam w tamtym tygodniu w sumie. Macie jakieś pomysły na smaczne coś na ciepło? Nie będące parówką ani owsianką, ani niczym słodkim

Obawiam się, że pozostają mi only jaja, jakiś omlet, tosty z omletem, pasta jajeczna Co się ze mną dzieje? Kiedyś śmigałam po żywieniowych blogach, takich oryginalnych, zdrowych opcjach, a teraz wszystko bleeeeh. Tak wygląda zemsta obżarstwa?
Stary 2014-01-21, 12:04   #3207
SzatAnka71
Zakorzenienie

GG do SzatAnka71

Cytat:
Ale odrzuca mnie od wszystkiego,w sensie nie mam apetytu na nic, a w brzuchu burczy, nic dziś jeszcze nie jadlam, bo jedyna rzecz jaką przełknę to jajka, no ileż można jeść jajek, już z 20 zjadłam w tamtym tygodniu w sumie. Macie jakieś pomysły na smaczne coś na ciepło? Nie będące parówką ani owsianką, ani niczym słodkim

Obawiam się, że pozostają mi only jaja, jakiś omlet, tosty z omletem, pasta jajeczna Co się ze mną dzieje? Kiedyś śmigałam po żywieniowych blogach, takich oryginalnych, zdrowych opcjach, a teraz wszystko bleeeeh. Tak wygląda zemsta obżarstwa?
nie fajnie

Ale omlet z pieczarkami pycha, wiem, wiem ileż można
A serki? myślę ale ja dupa kulinarna wiec myśleć mogę jedynie

SzatAnka71 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-21, 12:10   #3208
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez SzatAnka71 Pokaż wiadomość
Oooo Polly się przyślizgała

Heh, ja mam umowę do końca marca a moja koleżanka już planuje urlop.Pisze do Szefowej że pewnie Ania(ja) pójdę w czerwcu na urlop a Szefowa pewnie przede mną jeszcze. Także ja już mam urlop zaplanowany przez koleżankę
Do tego pracuje tam dłużej ode mnie i ja już wiem że mamy wziąć urlop 2 tygodnie bo tak jest w KP ale Ona twierdzi że na tak długo nam nie dadzą

Niuchałam DKNY City, ładne toto ale kfiatowe

Bry
1. nom, dobrze wiedzieć, że choć żyje

2. nieeeeeeezła jest, nie powiem

3. hmmmm zaintrygowałaś mnie, ja ostatnio otworzyłam się na kwiaty - niestety nie wiem na które , tak wybiórczo, po całości mi niektóre zapachy podchodzą, mimo kwiatów w skłądzie, a inne, po całości nie. Muszę obadać, bo szukam czegoś co mi zastąpi Sensi Obawiam się, że jednak nei znajdę Ale trzeba mieć nadzieję. Wszak nuty migdałowo-pzeniczne, akacja, to niezbyt częste połączenie, dlatego odbieram go jak zapach balsamu do ciała, mleczka pod prysznic YR czy coś koło tego

---------- Dopisano o 12:10 ---------- Poprzedni post napisano o 12:06 ----------

Cytat:
Napisane przez SzatAnka71 Pokaż wiadomość
nie fajnie

Ale omlet z pieczarkami pycha, wiem, wiem ileż można
A serki? myślę ale ja dupa kulinarna wiec myśleć mogę jedynie
No będzie omlet będzie, no bo już mi słabo.

Dzięki, jednak ktoś się zlitował
Bo w sumie, to wygląda tak, ze mam za swoje Było się obżerać, ale coś jest poważnie nie teges na rzeczy, skoro wszystko mnie odrzuca wręcz .Edit: Niemal słyszę Redzin głos - należy się cieszyć! należy się only cieszyć !!

Serki odrzucają mnie niestety całe życie

Pozostaje poczciwy Gouda. No bo co? Jak żyć?

Czas edycji: 2014-01-21 o 12:14
Stary 2014-01-21, 12:13   #3209
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:

spaghetti
a jak coś prostszego, to lubię usmażyć sobie udka z kurczaka (lub pierś), a do tego paczkę warzyw na patelnię, pycha
Co tam jeszcze lubię... makarony we wszelkich postaciach, kluski kładzione polane masełkiem, ryż z sosem chińskim (ze słoika), pierogi i knedle, leczo...
A na szybko tosty hawajskie:
kromka chleba tostowego, na to plaster szynki, plaster ananasa, plaster żółtego sera, posypać papryką w proszku i podpiec, aż ser się zacznie ciągnąć

Edytowane przez Maja102
Czas edycji: 2014-01-21 o 12:16
Maja102 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-21, 12:19   #3210
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
Tylko nie wiązałabym za wielkich nadziei z tym mydelkiem. Nie wiem jak teraz, ale dawniej ( moglo się coś zmienić, wieki nie mialąm doczynienia z Oriflame czy Avonem - kosmetykami pielęgnacyjnymi) to te żeczy byly bardzo nie bardzo..strasznie wysuszaly, i wogle robiły wiecej zlego niż dobrego, przynajmniej mi.

Brak czekolady dużo pewnie zrobił, no i witaminy. Zmień mydlo.

Kurde, a zamowiłaś już? Z mazidel? Napisz @ i domow jeszcze to http://mazidla.com/kategorie-poprodu...category_id=10
1. o dziwo to ma niezłe recenzje: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...rozmarynu.html a na dodatek kosztuje 4,5 (+30% zniżki dla konsultantki) więc liczę, że w miarę będzie myć
2. zmienię zmienię, przedtem miałam żel micelarny czy jakiś tam z Biedry ale coś go wycofli.
3. z ZSK brałam, chyba tam nie mają?

Cytat:
Napisane przez Maja102 Pokaż wiadomość
przeczytałąm glyceryl chocolate ach ten pms, wszystko mi się z jednym kojarzy...
Ja też

Cytat:
Macie jakieś pomysły na smaczne coś na ciepło? Nie będące parówką ani owsianką, ani niczym słodkim

Tak wygląda zemsta obżarstwa?
1. aleś wymyśliła, że musi być an ciepło. Tosty? Panierowany ser?
2.

---------- Dopisano o 12:19 ---------- Poprzedni post napisano o 12:17 ----------

Cytat:
Edit: Niemal słyszę Redzin głos - należy się cieszyć! należy się only cieszyć !!

Pozostaje poczciwy Gouda. No bo co? Jak żyć?
1. tak, tak!
2. weź gruby plaster, wetknij w panierkę i na patelnię. Do tego grzane bagietki z masłem czosnkowym i grzane wino

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości