|
|
#3181 | ||||
|
Mother of Cats
|
Dot.: Scent Bar LI
Macham znad nadal-nie-wiadomo-czego-kującego-w-środku oraz smarkania z kichaniem
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Mokra ziemia + zbutwiałe gałązki + świeża, wilgotna zieloność są w Black March IHP Cytat:
Cytat:
Gra o tron - The Originals - klimaty wampirze Edit: jeszcze się pierwszy sezon nie skończył (na gryzoniu jest 10 z 12 odcinków)Sleepy Hollow - w styczniu skończy się pierwszy sezon I jeszcze z cyklu znalezione w sieci: jak wygląda 300-krotnie powiększony piasek KLIK |
||||
|
|
|
#3182 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
lubiłąm też Diabli Nadali - genialne imo - komedia z sarkazmem mażłeńskim na czele
|
|
|
|
|
#3183 |
|
grozi wypollizowaniem
|
|
|
#3184 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:38 ---------- Poprzedni post napisano o 21:38 ---------- noooo wereeeeszcie |
|
|
|
|
#3185 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() jak mnie ktoś pyta o dobry serial to pierwsze i bez namysłu mówię "Six feet under", później dopiero zaczynam myśleć jakie jeszcze są fajne noooooooooo opowiadaj gdzie byłaś jak Cie nie było? tu już teoria była ze Cię w piwnicy zamurowali
|
||
|
|
|
#3186 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
nie umiem ![]() Cytat:
Cytat:
piasek spadam
"Nie jesteś na tym świecie po to aby spełniać moje oczekiwania, ani ja po to aby spełniać Twoje. Jeśli się przez przypadek odnajdziemy, to cudownie. Jeśli nie, to trudno" Edytowane przez golden_eye Czas edycji: 2014-01-20 o 22:01 |
|||
|
|
|
#3187 |
|
To ja :)
|
Mam przesrane. Tak po krótce. Panna od perfum przestała się do mnie odzywać, a przelewu na 650 zł, jak nie było, tak nie ma. Jestem kretynką, że wysłałam na zasadzie -jutro rano robię ci przelew. Wiadomości moje czyta na FB i nawet już na nie nie odpisuje...
W pracy -ulubiona koleżanka po awanturze o urlopy letnie -z 6 dostępnych tygodni zarezerwowała dla siebie, a reszcie zostawiła do podziału trzy pozostałe, poszła na zwolnienie, a my od jutra mamy mocno przerąbane. Nawet, gdybyśmy były w komplecie. Poza tym, niedawno wróciłam do domu, porobiłam przelewy za odlewki, kasa mi się skończyła niniejszym (bo kuźwa brak przelewu przychodzącego), na szybko zjedliśmy cokolwiek, na sekundę zadzwoniłam do Mamy, teraz lecę myć gary, łeb, się i spać. I jutro to samo. Także pewnie przez najbliższe dni będę tylko przelotem. A żeby nie było tak czarno i ponuro -zostawiam coś na rozweselenie
|
#3188 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Jakby co to jutro ide tez do lekarza, po skierowanie na rehabilitacje
![]() I padl mi laptop, chyba dysk zdechl
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#3189 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No ja Cię proszę Ech tyle powiem -> ![]() Szukam na tych kalkulatorach, ale coś nie mogę znaleźć. Spytałabym na wątku o kodach, ale nie wiem kiedy i czy w ogóle ktoś odpowie A w sumie na wczoraj mi potrzebne ![]() ---------- Dopisano o 23:24 ---------- Poprzedni post napisano o 23:22 ---------- Co do seriali, następny na tapecie będzie Homeland Także jeszcze nie wiem czy polecam
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#3190 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Sherlock? Gra o tron już była ![]() A oglądał ktoś z Was nowego Hannibala? Bo jakoś nie wiem, czy się zabierać, czy nie, bo postać Hannibala Lectera jakoś nigdy mnie nie fascynowała specjalnie, ale Mikkelsen...
|
|
|
|
|
#3191 | |||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Jakiś konkretny gatunek preferujesz? Cytat:
![]() Potrzebuję czegoś mniej zakręconego i w ogóle boję się zbytnio w to wsiąknąć. Cytat:
Miałaś osobiście kwas kojowy lub glikolowy? Chociaż patrząc w lustro stwierdzam, że za trzy dni plamy chyba same mi zejdą No tak mnie wypiękniło, że szok... Ale to nie ciąża na bank ![]() ---------- Dopisano o 00:19 ---------- Poprzedni post napisano o 00:14 ---------- Czytam o tych kwasach i chyba nie mam zdrowia ponownie się w to bawić - ustalać PH, kombinować co z czym... |
|||
|
|
|
#3192 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
współczuję lasce bo miałam gorzej - o wieeeeeele gorzej, ale akurat u mnie obeszło się bez gmerania - ot wizyta u lekarki zakup leków (w tym retinoidów) kremów, bazowa MINIMALNA pielęgnacja - efekty i do widzeniai tak co rok potem co dwa potem co 3 2. no miałam, miałam włąśnie w Neostracie - jutro zaczynam w Biodermie - glikol - i boję się, bo z glikolem różnie bywa - potrafi podrażniać, zależy jak leży, nie mam zaufania do nowych rzeczy już 3. no ale po co się bawić ? - kupujesz krem/żel i jedziesz punktowo na zmiany, i wsio. Skoro piszesz żeś piekna co cut, za wyjątkiem tych 3 parszywych wszystko-psujących zmian to punktowo wystarczy. Ja też się nie lubię bawić, kupuję, stosuję i jestem very hepi. Przyznam się, że do tej pory nie miałam wtopy kwasowej, ale też do tej pory trzymałam się tej "droższej" półki Ostatnio powiedziałam dermie, że musimy oszczędzać. No i boję się. Użyłam na razie na nos. Godna polecenia też jest Dermalogica, znów USA, i chyba cenowo ejszcze większy terroryzm. Olej z róży próbowałaś? Ale to dłuuuuuugo trwa, o wiele za długo. Dodam (już chyba po raz setny, sorry ) że ta moja derma leczyła mnie tymi specyfikami zanim ja posiadałam internet. Gdzieś tamw Polszy już był. Nie było rynku takiego, ona to sprowadzała, jako dr z różnych stron swiata, bo miała na tym punkcie bzika plus wiadomo, lobby farmaceutyczne, konferencje etc etc, no ale działało. Różne cuda mi kładła, o których dopiero potem było głośno. Glinki z Maroka, no szmery bajery, niedostępne wówczas nigdzie.
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-01-21 o 00:55 |
|
|
|
|
#3193 |
|
|
Gryx nawiał znowu :-(
|
#3194 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3195 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Znad kawy u mnie nadal deszcz, chyba nie przestało padać w ogóle w międzyczasie
|
||
|
|
|
#3196 |
|
|
Dobry... Ale się ciężko wstawało... Chyba przez świadomość, że dziś, zamiast jogi, nadgodziny w pracy... No ale czasem się nie da inaczej. Dziś znów szalony dzień w biegu.
Trzymajcie kciuki, panna od przelewu się strasznie na mnie sfochała, bo zapytałam jej siostrę, czy u niej wszystko ok., że może nagle się znalazła w jakiejś przykrej sytuacji, czy coś... Nawrzeszczała na mnie i napisała, że dziś rano przeleje kasę. Czyli w sumie -nic nowego. Poza tym, że jej siostra mi dała do zrozumienia, że to nie jest poważna osoba...
|
#3197 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Jakby ta Neostrata kosztowała ze 30 to jeszcze. Dlatego myślę o jakimś tanim kwasie żeby sobie zrobić tonik (przy okazji kupowania glinki bo glinkę chcę swoją drogą na pory). Na ten rozjaśniający żel tymiankowy chyba też chwilowo szkoda mi kasy skoro mydełko z Oriflame kosztuje 4 zeta. Ale mam go na uwadze żeby kupić jak się wzbogacę i przetestuję mydło ![]() Ogólnie doszłam wczoraj do wniosku, że to nie kwestia kosmetyków tylko czegoś w diecie skoro i na karku syfy schodzą a nic z nimi nie robię. Więc w sumie obojętne co walnę na paszczę, byle nie szkodzić. Ciekawa jestem co mi pomogło: kwas foliowy, żelazo, magnez, brak czekolady? Chociaż jakiś tam baton w międzyczasie wpadł. 2. nie, a co on konkretnie daje? Chwilowo mam: zwykłe sklepowe mydło do mycia, hydrolat z ziel. herbaty jako tonik, oliwkę Babydream + żel hialur jako krem i wsio. ---------- Dopisano o 08:35 ---------- Poprzedni post napisano o 08:23 ---------- Ktoś się orientuje czy do kwasu jabłkowego w stężeniu około 5% (z wodą) można dodać hydrolat z zielonej herbaty i niacynamid w proszku? EDIT: a raz się żyje, zamówiłam glinkę i kwas jabłkowy. Edytowane przez Redhaired Witch Czas edycji: 2014-01-21 o 08:55 |
|
|
|
|
#3198 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
edit: a się nagadałam
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2014-01-21 o 09:27 |
|||
|
|
|
#3199 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zatrzymany trąd - może być dietą Ale znikanie śladów only zewnętrznie - niacynamid może dać radę na stare mikruski. też bardzo długo miałam Babydream oliwkę jako krem - jest bossska. Wydajność niesamowita. Red - mydelłka Ori nie znam, ale ten ich olejek na syfki - bueno był
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-01-21 o 11:07 |
|
|
|
|
#3200 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry
Do Ewusi nielubiącej śniegu - łatwiej się odśnieża samochód niż odlodowuje ![]() Dziś z Tżtem przez godzinę pozbywaliśmy się lodu, a najpierw przez kilka minut próbował się Tż dostać do samochodu tj. otworzyć/oderwać drzwi ![]() Do Mai - mojej Didce bardzo się spodobał Twój avek Tylko nie wiem czy bardziej ten pająk czy ... kajbel ![]() Do wszystkich naprawdę nikt nie wie (w sumie się nie dziwię, bo też nie wiem , na jednym kalkulatorze napisali, że nie można już sprawdzić Shiseido, bo coś się tam kody nie zgadzały Czyli może nie moszna nigdzie sprawdzić
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
#3201 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
2. nom, to se dodam do kwasu + hydrolatu. 3. tania i dobra, na włosy też
|
|
|
|
|
#3202 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
u nas to samo dziś, wszystko jest skute lodem chuopin cudem bramę otworzył - chyba się spóźnił do robo przez to Ale to nic, bo jednak najgorsze, że jest niebezpiecznie . Nienawidzęęęęęęęęęęęe |
|
|
|
|
#3203 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Dobry
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Bosz...no taka duża, a taka naiwna...w sumie to dobrze o Tobie świadczy, ale z drugiej strony to nie 50 zl tylko już spora kasa.... Mam nadzieję,że dziewczyna szybko się ogarnie i zrobi Ci przelew ... Cytat:
Ja trafialąm glownie na baranow, jeden nawet mi powiedział,że taka moja uroda ( pryszczato porowata) i wogle to powinnam tzrymać lustro nie tak blisko twarzy, to będzie lepiej ![]() Nie dostal za wizytę za tą światlą porade ![]() Ale i na dobrą tez trafiłam, tylko ponad 100 km do niej miałam...no ale warto bylo Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Brak czekolady dużo pewnie zrobił, no i witaminy. Zmień mydlo. Kurde, a zamowiłaś już? Z mazidel? Napisz @ i domow jeszcze to http://mazidla.com/kategorie-poprodu...category_id=10 5 ml tego, 45 ml dowolnego oleju i masz najdelikatniejszy myjak na świecie i do tego barzdo dokladny. Dla mnie niezbędne. Cytat:
U nas to samo Z drogi wiejskiej zrobiło się lodowisko dosłownie. Miejskie pewnie wyglądają tak samo |
|||||||
|
|
|
#3204 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#3205 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Miałam ale wolę krem, cudów u mnie nie zrobiło ale może za krótko używałam ![]() Cytat:
Oooo Polly się przyślizgała ![]() Cytat:
Cytat:
mam nadzieję że szybko wpłaci![]() Cytat:
![]() Do tego pracuje tam dłużej ode mnie i ja już wiem że mamy wziąć urlop 2 tygodnie bo tak jest w KP ale Ona twierdzi że na tak długo nam nie dadzą ![]() ![]() Cytat:
![]() Niuchałam DKNY City, ładne toto ale kfiatowe ![]() Bry
|
|
#3206 |
|
Zakorzenienie
|
Etatowego obżartuszka (mua
) dopadł jedzeniowy marazm . (Tak, wiem, wiem co powiecie, po prostu wreszcie się najdałam Ale odrzuca mnie od wszystkiego,w sensie nie mam apetytu na nic, a w brzuchu burczy, nic dziś jeszcze nie jadlam, bo jedyna rzecz jaką przełknę to jajka, no ileż można jeść jajek, już z 20 zjadłam w tamtym tygodniu w sumie. Macie jakieś pomysły na smaczne coś na ciepło? Nie będące parówką ani owsianką, ani niczym słodkim ![]() Obawiam się, że pozostają mi only jaja, jakiś omlet, tosty z omletem, pasta jajeczna Co się ze mną dzieje? Kiedyś śmigałam po żywieniowych blogach, takich oryginalnych, zdrowych opcjach, a teraz wszystko bleeeeh. Tak wygląda zemsta obżarstwa? |
|
|
|
#3207 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale omlet z pieczarkami pycha, wiem, wiem ileż można ![]() A serki? myślę ale ja dupa kulinarna wiec myśleć mogę jedynie
|
|
#3208 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. nieeeeeeezła jest, nie powiem ![]() 3. hmmmm zaintrygowałaś mnie, ja ostatnio otworzyłam się na kwiaty - niestety nie wiem na które , tak wybiórczo, po całości mi niektóre zapachy podchodzą, mimo kwiatów w skłądzie, a inne, po całości nie. Muszę obadać, bo szukam czegoś co mi zastąpi Sensi Obawiam się, że jednak nei znajdę ---------- Dopisano o 12:10 ---------- Poprzedni post napisano o 12:06 ---------- Cytat:
Dzięki, jednak ktoś się zlitował Bo w sumie, to wygląda tak, ze mam za swoje Było się obżerać, ale coś jest poważnie nie teges na rzeczy, skoro wszystko mnie odrzuca wręcz .Edit: Niemal słyszę Redzin głos - należy się cieszyć! należy się only cieszyć !! Serki odrzucają mnie niestety całe życie Pozostaje poczciwy Gouda. No bo co? Jak żyć?
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-01-21 o 12:14 |
||
|
|
|
#3209 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a jak coś prostszego, to lubię usmażyć sobie udka z kurczaka (lub pierś), a do tego paczkę warzyw na patelnię, pycha ![]() Co tam jeszcze lubię... makarony we wszelkich postaciach, kluski kładzione polane masełkiem, ryż z sosem chińskim (ze słoika), pierogi i knedle, leczo... A na szybko tosty hawajskie: kromka chleba tostowego, na to plaster szynki, plaster ananasa, plaster żółtego sera, posypać papryką w proszku i podpiec, aż ser się zacznie ciągnąć
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2014-01-21 o 12:16 |
|
|
|
|
#3210 | ||||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() 2. zmienię zmienię, przedtem miałam żel micelarny czy jakiś tam z Biedry ale coś go wycofli. 3. z ZSK brałam, chyba tam nie mają? Cytat:
![]() Cytat:
![]() 2. ---------- Dopisano o 12:19 ---------- Poprzedni post napisano o 12:17 ---------- Cytat:
![]() 2. weź gruby plaster, wetknij w panierkę i na patelnię. Do tego grzane bagietki z masłem czosnkowym i grzane wino
|
||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:43.

Czego ludzie wstają w nocy, żeby zjeść
Nawet jak się budziłam o czeciej powiedzmy i mnie ssało z głodu, to by mi się wstać nie chciało 
spokojnie odcinek do jednego karmienia obejrzę
Edit: jeszcze się pierwszy sezon nie skończył (na gryzoniu jest 10 z 12 odcinków)

No ja Cię proszę 
Szukam na tych kalkulatorach, ale coś nie mogę znaleźć. Spytałabym na wątku o kodach, ale nie wiem kiedy i czy w ogóle ktoś odpowie 
Ostatnio powiedziałam dermie, że musimy oszczędzać.
) że ta moja derma leczyła mnie tymi specyfikami zanim ja posiadałam internet. Gdzieś tamw Polszy już był. Nie było rynku takiego, ona to sprowadzała, jako dr z różnych stron swiata, bo miała na tym punkcie bzika plus wiadomo, lobby farmaceutyczne, konferencje etc etc, no ale działało. Różne cuda mi kładła, o których dopiero potem było głośno. Glinki z Maroka, no szmery bajery, niedostępne wówczas nigdzie.
współczuję, skoro tak długo trwa to oby jednak okazało się nerwobólem, zwłaszcza, że pewnie już sporo wykluczyłaś, niemniej współczuję
no i jeżdżenie autem to też średnia atrakcja, wiec oby do jutra rana jeszcze się temperatura na plusie utrzymała bo mam jechać o 6.30 do pracy
, na jednym kalkulatorze napisali, że nie można już sprawdzić Shiseido, bo coś się tam kody nie zgadzały 
Z drogi wiejskiej zrobiło się lodowisko dosłownie. Miejskie pewnie wyglądają tak samo