![]() |
#1351 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Marzec/Kwiecień 2014 cz. 5
Monkaaa - wpsz w googlu "wygodnej robotki" i wyskoczy Ci blog
|
![]() ![]() |
![]() |
#1352 |
Zakorzenienie
|
AGUNIA ja mam termin na 21.03 więc wolałabym w połowie lutego akurat
![]() CAYENNE właśnie przeczytałam ![]() MARIOLU mam nadzieje że Marco poczuje się lepiej i antybiotyki pomogą ![]()
Pod moim sercem,inne bije serce... Nieznane, a jakże bliskie i jakże kochane. Pod moim sercem małe rączki dziecka, cichutko pukają do mojego serca. Myślę, sobie wtedy: może być wspanialej? Noszę w sobie życie, które Bóg mi daje! ![]() Edytowane przez monkaa321 Czas edycji: 2014-01-20 o 22:19 |
![]() ![]() |
![]() |
#1353 |
Zakorzenienie
|
Marco jest pod dobrą opieką, więc będzie dobrze. Ja w to wierzę. Widać po nim jaki jest dzielny...
![]()
#1354 |
Zakorzenienie
|
margo
![]() ja uciekam spać dobranoc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1355 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:23 ---------- Poprzedni post napisano o 23:21 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:24 ---------- Poprzedni post napisano o 23:23 ---------- Idę poczytać o porodzie troszkę chyba że znów stchórzę więc mówię już dobranoc laseczki ![]()
![]() |
#1356 |
Zakorzenienie
|
Trzymam mocno kciuki za Marco.. Mariola dużo sił dla Ciębie
![]() Wysłane z mojego ST26i za pomocą Tapatalk 2
#1357 |
Zadomowienie
|
Trzymam kciuki za Marco
![]() Caly wieczor mam bole jak na okres i twardy brzuch. Teraz lepiej- mala ma czkawke mega, a js nie moge zasnac. Slodkich snow, przynajmniej dla Was.
#1358 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja bym nawet nie wiedziała jak się zabrać za robienie czegoś takiego. Dziewczyny, czy nie sądzicie, że spanie jest jakieś przereklamowane? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1359 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#1360 |
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry, choć za oknem ciemno i noc. Nie mogę spać od 4. Przez pół roku spałam jak zabita po kilkanaście godzin na dobę. 7 miesiąc zaczynam jak widać bezsennością...
A właśnie to dziś wielki dzień Oficjalnie witam się w III trymestrze!!!! ![]() Prawie ostatnia, jeszcze tylko Lutien i Niezapominajka za mną się czołgają ![]() Piszecie, że u Marioli coś się pogorszyło? az boje się czytać Jej bloga... |
![]() ![]() |
![]() |
#1361 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Bezsenność moze tylko chwilowa... Przynajmniej ja mam taka nadzieje :p Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1362 | ||
Zakorzenienie
|
Witam
![]() Ja też nie mogłam spać ![]() ![]() Za to z rana jakoś mi było nie wygodnie i znowu za zimno ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja tak kiedyś zrobiłam tż, bo leżał blisko stolika ![]() W końcu ![]() Idę się ubrać, bo za godzinę wychodzę do gina ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1363 |
Zadomowienie
|
Dzien dobry :-*
Enia biedactwo :-* ty się nie zabij :P Czbasia mam taki zamiar ![]() Ela moja ma 58 i też wygląda całkiem całkiem ![]() Margo on jest i tak słodki a niedociągnięcia dodają mu tylko wiekszego uroku ![]() Bebe gratulacje :róża: Wysłane z telefonu... |
![]() ![]() |
![]() |
#1364 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ledwo Was nadrobiłam, ale pouciekały mi wszystkie posty do cytowania ![]() Idę więc spać ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1365 | |||
Zakorzenienie
|
Dzień dobry,widzę że sporo z nas miało kiepska noc..
Czuje sie jakby czołg po mnie przejechał.. Cytat:
Cytat:
gratulacje za 7miesiąc ![]() Cytat:
Wysłane z mojego ST26i za pomocą Tapatalk 2
![]() |
#1366 | |
Raczkowanie
|
Dzień Dobry z łóżka z kubkiem herbatki
![]() Cytat:
![]() ![]() ja dzisiaj spałam jak zabita znowu bez wstawania, może to dlatego że noc samotna i całe łóżko było do mojej dyspozycji ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1367 |
Zakorzenienie
|
bebe97 w końcu się doczekałyśmy
![]() ja za to ostatnio nie mogę narzekać na sen... ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1368 | |
Wtajemniczenie
|
Podobno wczoraj byl najbardziej depresyjny dzien roku A dzis jest chyba drugi najbardziej depresyjny Co ja mam za oknem
![]() Cytat:
![]() ![]() Mariola ode mnie rowniez cala moc :kiuki: co wy z tym spaniem ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1369 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1370 |
Zadomowienie
|
Witam sie po sniadaniu. Noc przerywana, ale musialam sie zwlec.
Maggie- juz lepiej, ale ostatnio wieczorami i wiecej twardnien i nowych boli. Czas w czwartek torbe pakowac ![]() Jade dalej do urzedow zalatwiac przerejestrowanie samochodu- dzis powinno sie juz udac.
#1371 | |||
Zakorzenienie
|
Hej
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Ja też słabo spałam, obudziłam się z Tż jak do pracy jechał, stresowałam się czy dojedzie cały bo u nas na drogach jedna szklanka. Od wczoraj pada marznący deszcz, nawet z domu nie wychodzę bo nie chce się wywalić. Z tego stresu czy dojedzie to cukier na czczo podwyższony ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1372 | |
Zadomowienie
|
Hej
Cytat:
![]() Ja dzisiaj znowu zbiorowo gratuluje wszelkich dobrych wiadomości i udanych wizyt oraz mocno trzymam kciuki za wszelkie dzisiejsze wizyty i sprawy do załatwienia ![]() ![]() ![]() U mnie zła passa dalej się ciągnie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1373 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
Ostatnio odstawiłam już luteinę ale brzuch zaczął mi twardnieć i jak w szpitalu widziałam się z moim ginem to mi powiedział żebym w razie czego brała jednak gdybym czuła dyskomfort. Cytat:
Cytat:
Mama zakazała mi wyjeżdżać autem z domu. Mam tyle spraw a jestem uziemiona. Pieszo tez mi nie pozwolila isc bo jeszcze sie przewrócę. TZ w Warszawie w pracy. Marznie bidulek na dworzu. Zaklada kalesony, dresy i spodnie, dwie pary skarpet, dwie bluzy, dwie pary rękawic i kominiarke (kupiłam mu taka narciarską która utrzymuje cieplo i nie wsiąka potu). Torbę pakuję w piątek. Musze jeszcze kupic pare rzeczy w aptece. Moja mama się boi że nie zdążę przed porodem. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1374 |
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry,
U mnie sennie dzisiaj. Kiepska nocka - Antek złąpał gluta jakiegoś. Oczywiście mu to w nocy ściekało do gardła, więc go bolało, i męczył się mocno i wkurzał. I teraz taki zaglucony, nie bardzo jeszcze mu idzie dmuchanie nosa, więc odciągamy fridą, ale to nie zawsze chce... Mam nadzieję, że szybko przejdzie ![]() spórbuję Was nadrobić trochę, jak Młody pójdzie spać, ale nie wiem, czy sama się nie zdrzemnę wtedy... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1375 |
Zakorzenienie
|
hej.
oby wszystkie Wasze dolegliwości były tylko chwilowe. ja (odpukać!) nie narzekam na nic szczególnie, jakoś się toczę to i tam ![]() dziś o 13.30 wizyta u dentysty. oby Ewa zechciała współpracować... |
![]() ![]() |
![]() |
#1376 | ||
Moderator
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Zanim sie obejrzymy wszystkie rozpakowane beda ![]() Ja dzisiaj nigdzie nie wychodze i nic nie bede robic - wreszcie porzadny dzien lenia sobie zrobie ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1377 | |||||
Zakorzenienie
|
Życzę Wam wszystkim wesołych min w tym dniu. Ja wczoraj i dzisiaj jakoś tak normalnie się czułam, chociaż pogoda jest masakryczna
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#1378 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:09 ---------- Poprzedni post napisano o 11:03 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:14 ---------- Poprzedni post napisano o 11:09 ---------- Cytat:
![]() i wzajemnie ![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1379 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja już po wizycie. O dziwo następną mam 14.02 więc aż tak długo nie będę czekać ![]() Maleństwo rośnie i ma już 2500 g, jest ułożone główką w dół, z łożyskiem wszystko ok. Dowiedziałam się, że mam początek infekcji i dostałam globulki pimafucin. Nieźle się zdziwiłam jak za 6 globulek zapłaciłam 50 zł ![]() Dowiedziałam się jeszcze, że mam bardzo wąską miednicę i na porodówce dowiem się czy dam radę urodzić naturalnie ![]() ![]() Dostałam też skierowanie na GBS. U mnie to wygląda tak, że pobieram sobie w domu wymaz z pochwy i zanoszę do laboratorium. Myślałam, że będzie gorzej ![]() Czy to badanie można robić przy infekcji? Bo zapomniałam zapytać ![]() W nagrodę poszłam do biedronki po czekoladę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1380 |
Zakorzenienie
|
Widzę, że noc prawie u wszystkich masakryczna
![]() Na poprawę humoru słucham sobie Abby ![]() Nie zapomnijcie o Dniu Babci. Babcię Tż już obdzwoniłam z życzeniami. A popołudniu przejadę się z Tż do moich dziadków, mieszkają w tej samej miejscowości co my, w sumie niedaleko, ale mam strach mi iść do nich pieszo przez ten lód |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:34.