Nam się chce kreseczek dwóch, żeby dumnie wypiąć brzuch! Staraczki-mamusie cz. 11 - Strona 59 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-01-21, 06:49   #1741
marti_88
Raczkowanie

Dot.: Nam się chce kreseczek dwóch, żeby dumnie wypiąć brzuch! Staraczki-mamusie cz.

Ja też

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
marti_88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-21, 07:01   #1742
Karoloo
<3 <3 <3

Dot.: Nam się chce kreseczek dwóch, żeby dumnie wypiąć brzuch! Staraczki-mamusie cz.

Hej
Z niecierpliwoscia czekam na tescior vioris

Cytat:
Napisane przez maciejka1987 Pokaż wiadomość
słuchajcie..nie wytrzymaliśmy z tż...były przytulanki.

Franek 15.12.2014
Zosia i Klara 08.12.2016
<3
Karoloo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-21, 07:08   #1743
manieczka1
Zakorzenienie

Ja też się witam i z wielką niecierpliwością czekam na vioris!

23.06.2011
01.06.2013
manieczka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-21, 07:12   #1744
marti_88
Raczkowanie

Krewety mam takie pytanie, bo to moje pierwsze mierzenia i nie wiem co u mnie oznacza dzisiaj ta przerywana linia i puste kółko?

mierzyłam o tej samej porze...

tutaj link
http://ovufriend.pl/graph/68ae169e8f...63513a5716f442
Stary 2014-01-21, 07:20   #1745
manieczka1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez marti_88 Pokaż wiadomość
Krewety mam takie pytanie, bo to moje pierwsze mierzenia i nie wiem co u mnie oznacza dzisiaj ta przerywana linia i puste kółko?

tutaj link
A jak wejdziesz w tempkę i pojawi się okno to nie masz przypadkiem zaznaczone "ignoruj tą temperaturę", bo to oznacza, że jest unieważniona

23.06.2011
01.06.2013
Stary 2014-01-21, 07:43   #1746
mloda0802
Rozeznanie

Hey Kobitki

Ja tez czekam na tescior vioris
U nas juz drugi dzien z rzedu szklanka, samochod 20 minut skrobalam z lodu, no jakas masakra poprostu.

Dukam sobie la la la --> Bitch in process...
72-71-70-69-68-67-66-65-64-63-62

Dni bez fajek --> Oczyszczanie

mloda0802 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-21, 07:47   #1747
krusia83
Raczkowanie

vioris - kciuki za teścior!

Cytat:
Napisane przez agnieszkaK Pokaż wiadomość
Carmenna a Ty przed ciążą nie miałaś plamień przed @owych nie? już kiedyś pytałam,ale dziś tak mnie głowa boli,że nie pamiętam. aha a te co miałaś już jak zaszłaś to jakie były?
pytam nie dlatego,że chcę się wkręcić, tylko się zastanawiam, czy ktoś z taką przypadłością zaszedł w ciążę?
czytałam o jakiejś niedomodze lutealnej,ale to jeszcze trzeba mieć fazę lutealną krótszą niż 10 dni a ja mam dobrze, tylko te plamienia.. wkurzają mnie bardzo, bo np jest to niekomfortowe przy serduszkowaniu, bo zawsze się boję,że coś wypłynie, choć tak na szczęście sie nie dzieje.. ale jednak przez to nie lubię wtedy serduszkować i unikam w tym czasie zbliżeń..
Ja miałam takie plamienia cały czas przed @ od czasu odstawienia tabsów. Trwały one po kilka dni i były od jasno do ciemnobrązowych. Dostałam na to duphaston i faktycznie pomógł bo w cyklu kiedy zaczęłam go brać to już żadnych plamień nie było. No i wtedy właśnie się udało. Może u Ciebie też jest to problem z poziomem progesteronu, dobrze że idziesz niedługo do gina. Trzymam kciuki

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-01-21, 07:51   #1748
marti_88
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez manieczka1 Pokaż wiadomość
A jak wejdziesz w tempkę i pojawi się okno to nie masz przypadkiem zaznaczone "ignoruj tą temperaturę", bo to oznacza, że jest unieważniona

a widzisz zapisywałam na telefonie i pewnie coś mi się tam zaznaczyło

dzięki
Stary 2014-01-21, 08:02   #1749
brydziajones
Zadomowienie

Cześć babolce i krewety!

Nie mnie mnie za często, ale myśle o Was codziennie i w miarę możliwości nadrabiam.

Trzymam kciuki Vioris za dwie kreseczki, które pewnie dopiero zobaczę wieczorem jak wrócę z pracy 😘😘😘

Życzę Wam pięknego dnia!!

Malzenstwo- 8.06.2013

27.12.13- IUI

2014- totalny spontan

Nie pale-http://www.suwaczek.pl/cache/e99fa1a9e5.png[/img][/url]

30.07.204 - dieta Montignac I faza
brydziajones jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-21, 08:02   #1750
God Of War 20
Zakorzenienie

też czekam vioris ale nie wiem czy doczekam bo po 9 muszę jechać na uczelnie...
Stary 2014-01-21, 08:16   #1751
kindziulindzia
Zakorzenienie

Hej picze

vioris i jak tam?? Mam nadzieję, że jest tak jak być powinno
19.05.2012
kindziulindzia jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-01-21, 08:39   #1752
God Of War 20
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kindziulindzia Pokaż wiadomość
Hej picze

vioris i jak tam?? Mam nadzieję, że jest tak jak być powinno
vioris miała testy odebrać dopiero 10-11 z tego co pamiętam...
Stary 2014-01-21, 08:44   #1753
kindziulindzia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez God Of War 20 Pokaż wiadomość
No to czekamy na dobre wieści
19.05.2012
kindziulindzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-21, 08:51   #1754
maskora
Raczkowanie

Dzień doberek

Nadrobiłam Czytam czytam i wyczytałam dzisiejsze testowanie Vioriska! nie mogę się doczekać Karoloo - za Ciebie też mocno trzymam kciuki
U nas ciągle pada, ale ja lubię taką pogodę, nie muszę nigdzie wychodzić. Dziś sprzątam w domu, obiadek mam z wczoraj, zakupy zrobione, także będę mogła poczytać trochę w spokoju w łóżeczku ale dopiero jak wszystko zrobię.
Ależ wynalazłam super przepis na śniadanie: 2 jajka, banan, wanilii troszkę i to zblendować i smażyć jak naleśniki. Przepis podrzuciła mi koleżanka, ponoć od Chodakowskiej. Pyszne są! Z owockami i jogurtem

God - jak się czujesz mamuśku?

mała - czy ty zmieniłaś nick? Bo taki avatar zawsze miała Viera, a od dłuższego czasu jej nie ma i tak się zastanawiam...

Rzekła lilia do motyla :
- Nikt nie patrzy, niech pan zapyla !
Jan Sztaudynger
maskora jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-21, 08:54   #1755
God Of War 20
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez maskora Pokaż wiadomość
Dzień doberek

Nadrobiłam Czytam czytam i wyczytałam dzisiejsze testowanie Vioriska! nie mogę się doczekać Karoloo - za Ciebie też mocno trzymam kciuki
U nas ciągle pada, ale ja lubię taką pogodę, nie muszę nigdzie wychodzić. Dziś sprzątam w domu, obiadek mam z wczoraj, zakupy zrobione, także będę mogła poczytać trochę w spokoju w łóżeczku ale dopiero jak wszystko zrobię.
Ależ wynalazłam super przepis na śniadanie: 2 jajka, banan, wanilii troszkę i to zblendować i smażyć jak naleśniki. Przepis podrzuciła mi koleżanka, ponoć od Chodakowskiej. Pyszne są! Z owockami i jogurtem

God - jak się czujesz mamuśku?

mała - czy ty zmieniłaś nick? Bo taki avatar zawsze miała Viera, a od dłuższego czasu jej nie ma i tak się zastanawiam...
Ja to teraz na słodko to nic nie ruszę... odrzuciło mnie.
Czuje się dobrze, nic mi nie dolega oprócz tego, że bolą mnie cycki poza tym kompletnie nic

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-01-21, 09:01   #1756
Carmenaa_88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez vioris Pokaż wiadomość
A moja córcia znowu chora Był spokój 3 miesiące, co u niej to jest baaaardzo długo. Ostatnio była chora w swoje urodziny na początku października. No i teraz znowu. Dziś się obudziła i miała 37,5 a pod wieczór już 39,2 i dreszcze, ból głowy Jutro do lekarza jedziemy... Zawsze coś. Ferie sobie pięknie zaczęła
oj bidula jeszcze na ferie ucałuj ją tam od ciotki Makareny mówiłaś, że często choruje, a dawno chora nie była i patrz...

czekam na Twój teścior

Cytat:
Napisane przez malinOla1 Pokaż wiadomość
A ja myślę, że zawsze rozwiązaniem jest oddanie dziecka do adopcji. Nawet jeśli jesteś w ciąży z gwałtu to masz jakieś sumienie i w przyszłości będzie to wracać, a często też się mówi, że po aborcji często dochodzi do uszkodzeń, które mogą powodować problemy z zajściem w ciąże w przyszłości. a taka co się pieprzy dla przyjemności bez gumek a potem usuwa ciąże to nigdy nie powinna mieć dziecka! jakaś sprawiedliwość powinna być
osoby, które każą kobietom po gwałtach nosić i rodzić dzieci swoich oprawców moim zdaniem są niedorozwinięci umysłowo!!! no wybacz...
Jestem ciekawa czy jakby Ciebie zgwałciło 5chłopa, bałabyś się wyjść z domu, płakałabyś i trzęsłabyś się po tym wszystkim, miałabyś myśli samobójcze, ale urodziłabyś dziecko, które przypomina Ci o tym zdarzeniu?????? i jeszcze powiedz, że ta kobieta musiała by się zmuszać do chodzenia co 2tygodnie na badania i do lekarza??? bo powinna mieć sumienie????
ja rozumiem, że dziecko nikomu nic nie zawiniło w tej sytuacji, no ale bądźmy ludźmi!!!! dlaczego ta kobieta ma cierpieć katusze tyle czasu???

Boziuu...oglądałam Ratowników GOPR i tam się 6letni chłopczyk w nocy, w górach w lesie sam zgubił, ponad 4godziny go szukali i znaleźli gdzieś schowanego w krzakach...ale płakałaaaaaam!!!! jeszcze jak do tej matki z nim pojechali to już w ogóle!!! aż teraz mi łzy wychodzą

Raz mi się Iguś z oczu zgubił na parę minut i Boże nie chce nigdy więcej tego przeżywać na szczęście okazało się, że wujek go zabrał, bo poleciał za mną do toi toi. także ta kobieta to chyba w obłęd tam wpadała

Igorek ur.4.09.2010

Maja 16.04.2014- 26.04.2014
(na zawsze w moim sercu Aniołku)

Edytowane przez Carmenaa_88
Czas edycji: 2014-01-21 o 09:04
Carmenaa_88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-21, 09:04   #1757
Jagatka_N
Zakorzenienie

Dzien dobry

Cytat:
Napisane przez God Of War 20 Pokaż wiadomość
Dopiero? to mnie już nie bedzie
Vioris trzymam kciuki!!!

Mloda bardzo ładny masz wykresik

Cytat:
Napisane przez marti_88 Pokaż wiadomość

tutaj link

Zaznaczy puste kółko jak zmierzysz o innej godzinie niz zawsze, a jak zaznaczasz "ignoruj temp" to będzie jeszcze przerywana linia właśnie
Stary 2014-01-21, 09:18   #1758
manieczka1
Zakorzenienie

Jagatka! jak tam dziś Twój nastrój? ja jeszcze 4 h w pracy, a później się zrywam i lecę do endo zająć kolejkę mam nadzieję, że nie będę długo czekać
23.06.2011
01.06.2013
Stary 2014-01-21, 09:22   #1759
malinOla1
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez maciejka1987 Pokaż wiadomość
Czyli co? U mnie też może dojść do uszkodzeń Jak szukałam o tabletkach, które dostałam na poronienie to znalałam stronkę właśnie o aborcjach za pomocą tych tabletek

No i mój dobry humor znikł...
Kochana ja Ciebie nie miałam na myśli, Ty miałaś wszystko pod opieką lekarza i nie dlatego, że dzieciątka nie chciałaś. Chodzi mi o takie osoby, które w jakiś podejrzanych gabinetach dokonują zabiegu czy kupują tabletki z internetu. U Ciebie będzie wszystko ok, jestem pewna, że jak tylko rozpoczniesz starania to szybko ujrzysz II kreseczki więc się nie martw

Cytat:
Napisane przez mloda0802 Pokaż wiadomość
Hey Kobitki

Ja tez czekam na tescior vioris
U nas juz drugi dzien z rzedu szklanka, samochod 20 minut skrobalam z lodu, no jakas masakra poprostu.
Ja mojego nie mogłam otworzyć mimo zużycia całego odmrażacza W ostateczności obudziłam Tż żeby mnie podrzucił swoim. Niestety uroki garażowania pod księżycem

Cytat:
Napisane przez maskora Pokaż wiadomość
Muszę wypróbować brzmi smakowicie

Cytat:
Napisane przez Carmenaa_88 Pokaż wiadomość
osoby, które każą kobietom po gwałtach nosić i rodzić dzieci swoich oprawców moim zdaniem są niedorozwinięci umysłowo!!! no wybacz...
Jestem ciekawa czy jakby Ciebie zgwałciło 5chłopa, bałabyś się wyjść z domu, płakałabyś i trzęsłabyś się po tym wszystkim, miałabyś myśli samobójcze, ale urodziłabyś dziecko, które przypomina Ci o tym zdarzeniu?????? i jeszcze powiedz, że ta kobieta musiała by się zmuszać do chodzenia co 2tygodnie na badania i do lekarza??? bo powinna mieć sumienie????
ja rozumiem, że dziecko nikomu nic nie zawiniło w tej sytuacji, no ale bądźmy ludźmi!!!! dlaczego ta kobieta ma cierpieć katusze tyle czasu???
Ile osób tyle opinii. W moim przypadku aborcja jest kwestią sumienia i jeśli nie chciałabym wychowywać dziecka gwałciciela to bym oddała je do adopcji, bo przecież tyle rodzin czeka na swoje dziecko. Każdy ma swoje zdanie, ale moje na ten temat jest takie.

Gdzie vioris? pisała, że już od 7 będzie pod apteką

malinOla1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-21, 09:39   #1760
Jagatka_N
Zakorzenienie

Cytat:
Jagatka! jak tam dziś Twój nastrój? ja jeszcze 4 h w pracy, a później się zrywam i lecę do endo zająć kolejkę mam nadzieję, że nie będę długo czekać
Mam nadzieję, że trafisz na lekarza z prawdziwego zdarzenia,który będzie wiedział co robić i od razu zacznie działac a i tak trzymam kciuki żeby sie w tym cyklu udało, w końcu macie już TE dni
A mój nastrój...hmm nie wiem z mięsniakami ponoć mozna urodzić zdrowe dziecko, ale są i przypadki że uniemozliwiają zdrową ciążę. Wiem że denerwowanie sie nic mi nie pomoże ale to jest silniejsze, ja po prostu boję kolejnej straty miałam nadzieję, że to poronienie to był zwykły "przypadek" który się czasem zdarza i że to już za mną, ale teraz boję sie tego co przede mną cieszę się, że jutro mam znowu wizytę i ciekawa jestem strasznie co mi powie, myślę że na/po tej wizycie będę wiedziec czy się starać czy czekać...

No ale nic, dziś dzień babci Vioris czekamy na II
Stary 2014-01-21, 09:42   #1761
marszalka
Zadomowienie

hello
Cytat:
Napisane przez Lea_ny Pokaż wiadomość

A pamiętasz ile kosztowała?
a pamiętam , 38 zł

Cytat:
owszem Ty zaczęłaś tak do mnie gadać ale to było właśnie po którejś z tej sytuacji
a co wam się tak przypomniało, przeciez Makarena to już pare miesięcy temu weszło w obieg

Cytat:
Napisane przez Zalamana_girl Pokaż wiadomość

Zaczełam używać Bio Oil przeciwko rozstępom
Używała któraś?
ja używam, tłuste cholerstwo, ale jak ma pomóc ... zobaczymy
marszalka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-21, 09:43   #1762
manieczka1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Jagatka_N Pokaż wiadomość
Mam nadzieję, że trafisz na lekarza z prawdziwego zdarzenia,który będzie wiedział co robić i od razu zacznie działac a i tak trzymam kciuki żeby sie w tym cyklu udało, w końcu macie już TE dni
A mój nastrój...hmm nie wiem z mięsniakami ponoć mozna urodzić zdrowe dziecko, ale są i przypadki że uniemozliwiają zdrową ciążę. Wiem że denerwowanie sie nic mi nie pomoże ale to jest silniejsze, ja po prostu boję kolejnej straty miałam nadzieję, że to poronienie to był zwykły "przypadek" który się czasem zdarza i że to już za mną, ale teraz boję sie tego co przede mną cieszę się, że jutro mam znowu wizytę i ciekawa jestem strasznie co mi powie, myślę że na/po tej wizycie będę wiedziec czy się starać czy czekać...

No ale nic, dziś dzień babci Vioris czekamy na II
no są te dni ale wczoraj się minęliśmy, a dziś będę musiała do nocy czekać i nie wiem czy nie zasnę haha

ja też myślę, że jutro dowiesz się już konkretów i będziesz wiedziała czy trzeba czekać czy można ja trzymam ogromne kciuki!!!
23.06.2011
01.06.2013
Stary 2014-01-21, 09:48   #1763
Carmenaa_88
Zakorzenienie

Jagacia będę trzymam kciuki za Twoją wizytę!!!ja dalej wierzę, że to przypadek, że stało się jak się stało, a mięśniak w tym nie grał roli

Cytat:
Napisane przez marszalka Pokaż wiadomość
a co wam się tak przypomniało, przeciez Makarena to już pare miesięcy temu weszło w obieg
a malinowa czy marti pytała się skąd się to wzięło

widzisz Leine fajtera się znalazła, by bronić honoru, kto tak zaczął gadać

---------- Dopisano o 09:48 ---------- Poprzedni post napisano o 09:47 ----------

właśnie Mania kciuki za wizytę

Igorek ur.4.09.2010

Maja 16.04.2014- 26.04.2014
(na zawsze w moim sercu Aniołku)

Carmenaa_88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-21, 09:51   #1764
wik_and_ola
Zadomowienie

vioris... gdzie Ty??? Trzymam kciuki!!!
Stary 2014-01-21, 09:51   #1765
jagodzia133
Zakorzenienie

hej
Cytat:
Napisane przez Jagatka_N Pokaż wiadomość
Cześć,
jestem po wizycie, okazało się, że mam mięśniaka w macicy : ( 2,1cm, lekarz powiedział najpierw, że to moglo być przyczyną poronienia ale nie musiało... potem przepisał mi Inofolic i powiedział, ze mozemy się starać, jak beda II to od razu przyjść, jak nie to za 2-3 m-ce zeby zobaczyć czy nie rośnie... tyle sie o tym juz dzis naczytałam że glowa mnie boli od płaczu

Wybaczcie ze nie cytuję Was najpierw
biedactwo nie powinno się czytać nic na necie. A nie lepiej tego mięśniaka najpierw usunąć bo ja bym się bała że znowu mogę przez to #
Cytat:
Dziewczyny jest sukces w piątek godzina 8.10 mam wizytę
no i super
Cytat:
Ja to jestem taki Rambo żebyście widziały jaką awanturę zrobiłam w salonie gdzie szyto mi suknię ślubną.
ooooooo pamiętam tą sytuację
Cytat:
Napisane przez cloud_on_sky Pokaż wiadomość
Komu Ty to mówisz...
kochana zanim się obejrzysz a już będziesz koło 30 tyg. jak ja ja nie wiem kiedy to zleciało pytam się no kiedy?
Cytat:
Napisane przez Karoloo Pokaż wiadomość
Hmm może się jutro przejdę na bete bo mam za darmo a wole wiedzieć co w trawie piszczy przed wizytą u gin
jak masz za darmo to nie ma się nad czym zastanawiać
Cytat:

dziewczyny...zrobiłam sobie inkę, elegancko zalałam wodą, dodałam mleka. I tak sobie piję i myślę "kurcze jaka dobra mi wyszła" aż do mnie doszło, że zalałam...ale kakao
Cytat:
Napisane przez Elfka86 Pokaż wiadomość
Cześć

Carmena słyszałaś tą pieśń --> http://www.youtube.com/watch?v=dREXsEaWtVk

Bo jak usłyszałam to od razu mi się z Tobą skojarzyła
oooo tak tak tak
Cytat:
Napisane przez malinOla1 Pokaż wiadomość
dziewczyny przeżyłam szok, przed chwilą odwiedził mnie .................. ksiądz z kolędą wczoraj byłam w innej parafii w kościele, a tu siedzę przy forum i dzwonki dzwonią ministranci na szybko obrus, świeczki i po kolędzie
ja to pewnie bym nawet drzwi nie otworzyła :P
Cytat:
Napisane przez FlightlessBird Pokaż wiadomość
masakra a w stanach to do 26ttyg. usuwają ciążę i to legalnie
Cytat:
straszne chyba bym nie umiała tak się pożegnać w sumie to te dziecko 3tygodnie młodsze od mojego

tak późnej aborcji nie rozumiem. Przecież to już duże dzieciątko, kobieta czuje ruchy i dziecko jest już w pełni rozwinięte.

Ogólnie wiem, że wszystko tu się staracie, ale mimo wszystko nie mam nic do aborcji. Ale do małych tygodni i to w pewnych sytuacjach. Np. gwałt, z jakiej racji ta kobieta ma cierpieć i utrzymywać ciążę? czy też inna trudna sytuacja życiowa.

Kobiety, które to robią co chwila, bo najzwyczajniej nie potrafią się zabezpieczać absolutnie potępiam.

Mam koleżankę, która ponoć 2 czy 3razy usunęła ciążę za młodu, bo nie umiała się zabezpieczać mama za każdym razem jej na tą aborcję dawała.
Takiego czegoś na przykład nigdy nie zrozumiem
jestem takiego samego zdania jak ty. Przy gwałcie jak najbardziej ale jako antykoncepcja sama pozabijała bym takie baby
Lili & Gabryś

jagodzia133 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-21, 09:51   #1766
manieczka1
Zakorzenienie

dzięki piczki jakoś jestem pozytywnie nastawiona jeszcze gdyby nie ta kasa to nastrój byłby super haha

no gdzie jest vioris? ja już nie mogę!!!
23.06.2011
01.06.2013
Stary 2014-01-21, 09:51   #1767
marszalka
Zadomowienie

Cytat:

a to chyba że tak,
no Leine to zawsze broni swojego
marszalka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-21, 09:53   #1768
manieczka1
Zakorzenienie

aaa Karoloo! a na betkę w końcu idziesz dziś?
23.06.2011
01.06.2013
Stary 2014-01-21, 09:55   #1769
Jagatka_N
Zakorzenienie

Cytat:
no są te dni ale wczoraj się minęliśmy, a dziś będę musiała do nocy czekać i nie wiem czy nie zasnę haha

ja też myślę, że jutro dowiesz się już konkretów i będziesz wiedziała czy trzeba czekać czy można ja trzymam ogromne kciuki!!!
Cytat:
Jagacia będę trzymam kciuki za Twoją wizytę!!!ja dalej wierzę, że to przypadek, że stało się jak się stało, a mięśniak w tym nie grał roli

---------- Dopisano o 09:48 ---------- Poprzedni post napisano o 09:47 ----------

właśnie Mania kciuki za wizytę
Dzieki kochane
Ja juz muszę lecieć, dziś dla odmiany idę do alergologa

Wrócę po 21wszej dopiero, ale oczywiście przyjdę zobaczyc te II vioriski
Stary 2014-01-21, 10:00   #1770
vioris
Zakorzenienie

Niestety jedna kreseczka dziewczyny

Do 5 minut nic nie widziałam tylko się pojawilo takie jasne miejsce na kreske. W innych tak nie było ale to nie to. Potem musiałam schować i do lekarza. Teraz na tym tescie jest cien cienia ale to już po czasie więc nie można odczytac jako plus. I to taki cień że ledwo go widać więc chyba nic z tego

Edytowane przez vioris
Czas edycji: 2014-01-21 o 10:04
vioris jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości