Gaworze i piszczę całe dnie, bo chcę powiedzieć, że kocham cię! Mamy IX-X 2013, cz.IV - Strona 52 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Pokaż wyniki sondy: Tytuł kolejnego wątku
Przyszła do nas straszna zima, maluch w rączce gryzak trzyma. 8 14,81%
Pierwsze ząbki, pewne ruchy, rosną nam tu małe zuchy. 7 12,96%
Uśmiech, harce i swawole, mamie spać dziś nie pozwolę. 13 24,07%
Ząbkowania czas nadchodzi, mama już jak zombie chodzi. 8 14,81%
Nie mam pomysłu na tytuł wątku bo cały czas myślę o moim dzieciątku. 18 33,33%
Głosujący: 54. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-01-21, 13:48   #1531
xViolet
Raczkowanie

Dot.: Gaworze i piszczę całe dnie, bo chcę powiedzieć, że kocham cię! Mamy IX-X 2013,

Maharet chociaz tylko podczytuję wątek, bardzo poruszyła mnie Twoja tragedia. Nie jestem wstanie wyobrazic sobie co teraz czujesz. Mam nadzieje, ze znajdziesz sile by przetrwać jutrzejszy dzien i każdy następny. Myślami jestem z Tobą i Twoją rodziną.[*]
xViolet jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-21, 13:49   #1532
katee86
Raczkowanie

Dot.: Gaworze i piszczę całe dnie, bo chcę powiedzieć, że kocham cię! Mamy IX-X 2013,

Maharet, wiem o tej tragedii od wczoraj, ale byłam tak wstrząśnięta że nie wiedziałam co napisać. Teraz też nie wiem. Podobnie jak dziewczyny jestem z Twoja rodzina myślami.
katee86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-21, 13:53   #1533
ruda_g
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez misia332 Pokaż wiadomość
o kurde
śliczna, bardzo mi się krój podoba, ale jak mierzyłam takie na chrzciny Igi to...

10-12 jest ok.
ruda_g jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-21, 13:56   #1534
marysia_258
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez matallewar Pokaż wiadomość
En też mi strasznie ulewa nadal... Wczoraj skończyła 4 miesiące, a ja nadal zwlekam z rozszerzaniem diety
Może w weekend pojadę do IKEA, kupię porządne śliniaki, takie, co ją całą zakryją i zrobimy próbę słoiczkową.
Ja mojemu Bartoszkowi daje juz sloiczki tzn. Marchewke i jablko i o dziwo po tym nie ulewa. Nawet odrobinka mu nie wyleci A po mleku od razu

Cytat:
o kurde
Uwielbiam takie kiecki

Cytat:
Napisane przez kahunia Pokaż wiadomość
Dziewczyny wiem ze to pewnie niewiele, ale skoro jutro jest pogrzeb Wiki to moze uczcimy jej pamiec chwila ciszy na forum? Nie wiem, godzinke, dwie zeby nie pisac.
Mysle, ze to fajny pomysl
Chociaz tyle mozemy dla mich zrobic.

Nie umiem sie ogarnac. Caly czas o nich mysle

Cytat:
Napisane przez ruda_g Pokaż wiadomość
No więc... mam 22 lata, 19 października o 4.20 urodziłam moją słodką Igę rodziłam SN, mała miała 2990g i 53cm. o ciąży dowiedziałam się 9 lutego i od tego czasu jestem stałą podczytywaczką najpierw czytałam Was jeszcze na poczekalni, a od narodzin czytałam Wasze cenne rady tutaj.
W zasadzie dopiero się zalogowałam na wizażu, więc muszę się trochę tu ogarnąc

Maharet ogromne wyrazy współczucia...
Witamy

Dziewczyny moj Bartosz nie chce jesc.
Bardzo sie tym martwie.
Rano o 7 zjadl 100ml mleka, o 10 tej ok 50 ml kaszki kukurydzianej ok 12tej 30 ml mm o 14tej 3 lyzeczki marchewki Butle jak mu daje to wypycha jezykiem i placze
Co to moze byc? Wyniki krwi i moczu mial robione i wszystko jest ok.

MAJA
21.08.2009
BARTOSZ
23.09.2013
marysia_258 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-21, 13:57   #1535
butterfly20
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
Motyl ja całe życie myślałam, że jestem największą panikarą na świecie ale Ty mnie pokonałaś

Nigdy nie ukrywałam,że jestem mega panikarą.Piszę to kilka razy w miesiącu.

Z drugiej strony czy ja tu najwięcej piszę o tym, jak moje dziecko śpi, je, robi kupę itp?Raczej nie mam tego w zwyczaju. Więc chyba mogę się czasem przejmować rozwojem mojego dziecka tak jak każda dziewczyna tutaj, nawet, jeśli to błahostka...

---------- Dopisano o 14:57 ---------- Poprzedni post napisano o 14:56 ----------

i też jestem za godziną ciszy

04.02.2016 godz.8.55 - Z.

06.05.2019 godz.10.46 - K.
butterfly20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-21, 14:00   #1536
Madziuchna27
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tassia Pokaż wiadomość
i ze stazu nici
tzn chetnie mnie przyjma od 20lutego ale 8godzin dIennie codziennie
w leb sobie strzele
mam.na to poltora roku, ale lepszego momentu nie bedzie
no nie wiem

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Tassia, why nici?
A nie nastawiałaś się na te 8 godzin?

Cytat:
Napisane przez butterfly20 Pokaż wiadomość
Moja mała mnie zadziwia, dzisiaj zaczęła się obracać przez lewe ramię i obkręcać.Także obserwuję ją dalej, ale cieszę się.
W dodatku jak leży na brzuchu to podciąga się na rękach, pupę daje do góry i tak pełza do przodu. Wcześniej tylko popychała się nogami i podnosiła pupę, a teraz sie podciąga jak w wojsku.
No ale ciągle mi krzyczy Nie płacze, tylko krzyczy,najcześciej brzmi to radośnie,ale czasem rozpaczliwie. Nie wiem o co chodzi, przypuszczałam,że ząbki, no ale noce przesypia całe pięknie, więc chyba raczej nie to.
A mój dla odmiany jęczy już trzeci dzień

Cytat:
Napisane przez tassia Pokaż wiadomość
moj syn jestarudny po nieprzespanej nocy
tak marudzi ze zasnac nie moze
nie wiem co zrobic
najchetniej wzielabym.wozek i poszla na spacer ale za oknem tragedia
wilgoc straszna, pada, zamarza to od razu na chodniku
wolalabym.zeby mega mroz byl niz taka chlapa wilgotna

Ja też, choć u nas w Pi.ź.dzielewie piękne słońce to niestety -10 stopni.... Plus śnieg zlodowaciały na chodnikach, że wozem nie przejedziesz, więc kisimy się

Cytat:
ja tez nie umiem odkąd mały się urodził.

A pamiętam, że na początku ciąży mogłam spać po 16 h na dobę
Ja też
Po pracy jadłam obiad i waliłam się na kanapę

Cytat:
No więc... mam 22 lata, 19 października o 4.20 urodziłam moją słodką Igę rodziłam SN, mała miała 2990g i 53cm. o ciąży dowiedziałam się 9 lutego i od tego czasu jestem stałą podczytywaczką najpierw czytałam Was jeszcze na poczekalni, a od narodzin czytałam Wasze cenne rady tutaj.
W zasadzie dopiero się zalogowałam na wizażu, więc muszę się trochę tu ogarnąc

Maharet ogromne wyrazy współczucia...
Witaj

Co do ciszy na forum, jestem ZA, tylko zdecydujcie o godzinie

Miśka, zdrówka!

Madziuchna27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-21, 14:01   #1537
Figulina987
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Aaamelkaa Pokaż wiadomość
może 10 -12 ?

jestem za
Stary 2014-01-21, 14:02   #1538
agusiowata
Zakorzenienie

Cytat:
o kurde
ładna sukienka
Stary 2014-01-21, 14:03   #1539
Aaamelkaa
Zakorzenienie

poczekajmy na inne dziewczyny,niech kazdy sie wypowie

07-04-2015 Kamiś

Aaamelkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-21, 14:03   #1540
tassia
Zakorzenienie

Cytat:
Hej podczytuję Was od samego początku, jak tylko zobaczyłam 2 kreseczki na teście, ale jakoś nie mogłam się przełamac, żeby napisac... mogę teraz dołączyc?
hej

Cytat:
Dziewczyny wiem ze to pewnie niewiele, ale skoro jutro jest pogrzeb Wiki to moze uczcimy jej pamiec chwila ciszy na forum? Nie wiem, godzinke, dwie zeby nie pisac.
inicjatywa piekna i bardzo mi sie podoba
tyle tylko ze jesli kogos dzis nie ma, jutro nie bedzie o tym wiedzial
wiecpo prpstu to sie nie uda, choc mozna sprobowac
mysle ze najwazniejsza jest ta cisza ktora teraz mamy w sercach

[/RIGHT]
tassia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-21, 14:05   #1541
Larysa88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez maharet1092 Pokaż wiadomość
Dzieki Wam za słowa wsparcia. Niestety nie pomogły.Pogrzeb jest jutro na mijscu, wszystko załatwia znajoma Niemka, nikt z nas nie ma do tego sily,ani głowy.Sniło mi sie ze wszystko było ok, ze mala wrocila cala i zdrowa, wstaje a jej nie ma w łózeczku.Czekam moze jakims magicznym sposobem to sie odwroci, moze zaszla jakas pomylka i moje dziecko jest jest dalej w tym szpitalu, a to co zmarlo to inne.
Mam ochote lezec plakac,upic sie nacpac i polozyc sie na torach, ale musze byc mama dla Janka i musze dla niego zyc.Nawet jak patrze na niego to mysle o tym ze nawet nie bedzie pamietal siostry.Nie wiem czy to nie lepiej, nie bedzie pamietal nie bedzie bolalo.Jemu sie udziela nastroj jest smutny.
Maz mysli o ukzyzowaniu kierowcy tira, mi to wisi i tak nic nie zmieni.Kirowca, rumun odpowie za spowodowanie wypadku za skutkiem smiertelnym.Nawet za soba nie rozmawiamy, w domu grobow cisza.
Czuje, sie martwa, pusta, nie wiem jak to odpisac, wolalabym nie zyc zeby tego nie czuc.Oni pojechali tylko do sklepu malej po buty, moglam ja zapiac na przednim siedzieniu, ale ponoc z tylu bezpieczniej.
Tesc sie obwinia, ale nie ma kompletnie za co, nic nie mogl zrobic.Opieka medyczna tez byla najsprawniejsza jak tylko mogla. Totalna bezsilnosc
Cytat:
Nawet nie zdazylam z nia sie pozegnac, jak dotarlam do szpitala to juz byla operowana.

Wszedzie sa jej rzeczy, kazdy kat mi ja przypomina, wszedzie rozowe hello kitty na mnie patrza.Nie wiem co ze soba zrobic.

jestem całym sercem z Wami!!!!!!
nie wiem co można w takiej chwili napisać, to jest okropne, mega nie sprawiedliwe!!!!! ciągle w głowie tylko pytanie dlaczego?
eh pisz do nas może wtedy będzie Ci lepiej

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-01-21, 14:06   #1542
tassia
Zakorzenienie

madziuchna liczylam ze dogadam sie na 5godzin trzy razy w tygodniu
lub na 8 dwa razy w tygodniu
jak pojde na 40godzin to nie bede miala co z mlodym zrobic
a i zreszta nie chce go zostawiac na tak dlugo bez mamusi

[/RIGHT]
Stary 2014-01-21, 14:07   #1543
MsLullaby
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez butterfly20 Pokaż wiadomość
Nigdy nie ukrywałam,że jestem mega panikarą.Piszę to kilka razy w miesiącu.

Z drugiej strony czy ja tu najwięcej piszę o tym, jak moje dziecko śpi, je, robi kupę itp?Raczej nie mam tego w zwyczaju. Więc chyba mogę się czasem przejmować rozwojem mojego dziecka tak jak każda dziewczyna tutaj, nawet, jeśli to błahostka...

---------- Dopisano o 14:57 ---------- Poprzedni post napisano o 14:56 ----------

i też jestem za godziną ciszy

Czy wasze dzieci zaczęły się już wstydzić? Dzisiaj w przychodni nosiłam w pionie Bartka i taka pani podeszła i zaczęła do niego gadać a ten zaczął chować buzię tak jakby chciał ją przykleić rozczulił mnie tym ale z drugiej strony nie chce żeby był taką przylepą.
Powiedzcie mi też proszę jak się robiło ten roztwór z sody, chodzi mi o proporcje

Adrianek
30.07.2015
MsLullaby jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-21, 14:08   #1544
misia332
Zakorzenienie

Mam pytanie, zmieniam mleko młodemu, bo nie zakupiłam tego bebilonu tylko coś podobnego co poleciły mi dziewczyny na hiszpańskim forum.

Zostało mi jeszcze pół opakowania starego, mam podać je do końca i zacząć nowe, czy mieszać nowe ze starym ??

http://onaiich3.blogspot.com.es/
misia332 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-21, 14:09   #1545
maharet1092
BAN stały

GG do maharet1092

shure sprobuj dac malemu troche mniej tego specyfiku. moj tez mial problemy z brzuszkiem po takiej podobnej substancji.zmniejszylam i przeszlo, dalej ulewal, ale mniej, jakies 30 proc tego co wczesniej.

dzieki jeszcze raz za wsparcie.pogrzeb jest o 11.
maharet1092 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-01-21, 14:10   #1546
Figulina987
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Larysa88 Pokaż wiadomość
za bardzo Go zraniłam niestety, choć powiedział mi że jesli nie ze mną to nie będzie z nikim innym... a znamy sie 11,5 roku i każde wie o drugim wszystko i rzeczywiście mimo wszystko chyba nadal jest dla mnie ważny
kurde żeby opisać całą naszą historię odkąd miałam 14 lat to normalnie telenowela

bardzo mądre słowa
dziękuję!

marzy oj marzy i to bardzo, bo już od prawie roku u mnie tego brak niestety

moja tak ma codziennie, macha głową w lewo prawo i się wybudza niestety.
powodzenia w szpitalu

święta prawda!!

wiecie, to jest najgorsze bo ja wiem, że ja sobie poradzę, będę miała pomoc, pracę na miejscu... tylko jakoś tą decyzję trudno podjąć mimo wszystko :/

nie chcę Was też tym zamęczać, bo albo już myślicie albo za jakiś czas pomy,ślicie że o jezu znów się żali, a mówiłyśmy jej że (..) ... a nic z tym nie zrobiła.
naprawdę mega to dla mnie ciężkie, także proszę Was o troszkę zrozumienia chociaż w razie gdybym jeszcze kiedyś tu Wam marudziła bez sensownie....
tymczasem jakoś nie mam też weny już opisywać tego co się u mnie dzieje, ciągle w głowie mam tą tragedię wczorajszą nie umiem tego ogarnąć
takie historie są fajne, chętnie poczytam

a co do reszty - masz ciężką sytuację i nie masz za co przepraszać. Forum jest od "wygadania się" i może jakimś przypadkiem dostaniesz tu radę która na prawdę Ci pomoże Także jeśli tylko potrzebujesz pisz śmiało, choć życzę, żebyś nie miała już takich powodów i cały czas Ci kibicuję, bo super z Ciebie dziewczyna

dziewczyny, jakieś tkliwe dziś jesteśmy i atmosfera się psuje
Stary 2014-01-21, 14:10   #1547
papalinka83
Zakorzenienie

Maharet - nic mądrego nie napiszę, tylko to, co już dziewczyny - gdybyś kiedykolwiek chciała się wygadać, wypłakać, to jesteśmy. Myślę, że żadna z nas nie jest w stanie wyobrazić, jak się czujesz, ale zawsze chętnie Cię wysłuchamy. Jeśli jakoś mogłybyśmy pomóc, to pisz

Pawełek 20.03.2015
papalinka83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-21, 14:14   #1548
Figulina987
Zadomowienie

Cytat:
Mam pytanie, zmieniam mleko młodemu, bo nie zakupiłam tego bebilonu tylko coś podobnego co poleciły mi dziewczyny na hiszpańskim forum.

Zostało mi jeszcze pół opakowania starego, mam podać je do końca i zacząć nowe, czy mieszać nowe ze starym ??

ja zawsze zmieniałam mleko stopniowo 1:4, 2:3 itd..

ale wiem, że niektórzy uważają, że to nie ma sensu

---------- Dopisano o 15:14 ---------- Poprzedni post napisano o 15:11 ----------

Cytat:
shure sprobuj dac malemu troche mniej tego specyfiku. moj tez mial problemy z brzuszkiem po takiej podobnej substancji.zmniejszylam i przeszlo, dalej ulewal, ale mniej, jakies 30 proc tego co wczesniej.

dzieki jeszcze raz za wsparcie.pogrzeb jest o 11.
super że piszesz

to proponuję przerwę na forum 11-13

pewnie, że nie każdy będzie o tym wiedział, bo ktoś może nie przeczytać, ale chociaż te "uświadomione" nie będą pisały

Edytowane przez Figulina987
Czas edycji: 2014-01-21 o 14:15
Figulina987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-21, 14:14   #1549
Aaamelkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez papalinka83 Pokaż wiadomość
Maharet - nic mądrego nie napiszę, tylko to, co już dziewczyny - gdybyś kiedykolwiek chciała się wygadać, wypłakać, to jesteśmy. Myślę, że żadna z nas nie jest w stanie wyobrazić, jak się czujesz, ale zawsze chętnie Cię wysłuchamy. Jeśli jakoś mogłybyśmy pomóc, to pisz

07-04-2015 Kamiś

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-01-21, 14:14   #1550
misia332
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Figulina987 Pokaż wiadomość
ja zawsze zmieniałam mleko stopniowo 1:4, 2:2 itd..

ale wiem, że niektórzy uważają, że to nie ma sensu
chyba też tak zrobię.

czyli jak daję 120 ml wody to 3 łyżki starego i 1 nowego ? dobrze zrozumiałam ??

Stary 2014-01-21, 14:16   #1551
Figulina987
Zadomowienie

Cytat:
chyba też tak zrobię.

czyli jak daję 120 ml wody to 3 łyżki starego i 1 nowego ? dobrze zrozumiałam ??
dokładnie tak
Stary 2014-01-21, 14:17   #1552
papalinka83
Zakorzenienie

Tassia - moja Ola tak często ma, że w nocy strasznie rzuca głowa na boki, coś tam jęczy, itp. Pytałam o to wiele razy lekarzy i każdy mówił, żeby się tym nie przejmować, bo po prostu dziecko coś przeżywo. Choć nie powiem, że nadal mnie to martwi. A ze stażem jakie są inne opcje, skoro nie możesz 8h? Będziesz szukać innego szpitala?

Motyl - moja Ola też tak krzyczy, wydaje mi się, że już ma mocniejszy głos po prostu i lepiej/głośniej go używa, a że czasem jest zadowolona, a czasem nie, to różne te dźwięki bywają

Cierpliwość - fajnie, że się odezwałaś i odzywaj sie częściej

Co do t_89 to nie chcę być złośliwa, ale mam wrażenie, że nigdy nie nadrabia, tylko wpada na chwilę, pisże, że kupuje fotelik albo ubranko na chrzciny i znika ... Chociaż może po tej tragedii też mam zmniejszoną tolerancję

Inwersja - tak się zastanawiałąm ostatnio, ile takie małe dzieciaczki muszą przejść badań, diagnoz mniej lub bardziej trafionych, ile różnych kropli, leków, itp Mam nadzieję, że w Twoim Miłoszem się unormuje i z moją Olą i wszystkimi dzieciaczkami z problemami

Misia - zdrówka. Widzę, że ty się robisz superhero jak Ewacia - placki, obiady, itp i jeszcze z gorączką

Larysko - już Ci pisałam kiedyś, co sądzę na temat Twojego związku. Jeśli masz szanse na szczęście z kimś innym, prawdziwe szczęście, to się nie wahaj. Ja też na zdjęciach nie widziałam u Twojego tż ani miłości, ani entuzjazmu

Pawełek 20.03.2015

Edytowane przez papalinka83
Czas edycji: 2014-01-21 o 14:24
Stary 2014-01-21, 14:19   #1553
ruda_g
Raczkowanie

Cytat:

ja zmieniałam Małej mleko z karmienia na karmienie. O 15 dostała NAN, a o 18 Bebilon. Moja mama mnie później uświadomiła, że miałam w sumie szczęście, że Mała tak dobrze zareagowała na Bebilon, bo powinnam to robic stopniowo i przede wszystkim nie "na noc". Ale no ja o tym nie wiedziałam.... też miałam pół opakowania NAN i odłożyłam od razu.
ruda_g jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-21, 14:22   #1554
tassia
Zakorzenienie

brzuch mnie boli jak na okres

[/RIGHT]
Stary 2014-01-21, 14:23   #1555
karolson
Zakorzenienie

Cytat:
ja zmieniałam Małej mleko z karmienia na karmienie. O 15 dostała NAN, a o 18 Bebilon. Moja mama mnie później uświadomiła, że miałam w sumie szczęście, że Mała tak dobrze zareagowała na Bebilon, bo powinnam to robic stopniowo i przede wszystkim nie "na noc". Ale no ja o tym nie wiedziałam.... też miałam pół opakowania NAN i odłożyłam od razu.
a co się działo po NAN że zmieniałaś??

ja jestem za cisza w godz 11-13 !
Stary 2014-01-21, 14:25   #1556
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Cytat:

ja bym nie mieszala, ale sprobowalabym podac to nowe przed zakonczeniem starego...bo jesli cos bedzie nie tak to jeszcze bedziesz miala czas by sprobowac inne a w miedzy czasie maly bedzie dojadal tamto...
SAMBAdiJANEIRO jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-21, 14:26   #1557
tassia
Zakorzenienie

papalinka dzieki
czytalam w google ze to normalne wiecmoze powinnam nie panikowac
poki co wychodze na najwieksza panikare

[/RIGHT]

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-01-21, 14:26   #1558
papalinka83
Zakorzenienie

Cytat:
kaszel i ból gardła, katar niet.

Może to śmiesznie zabrzmi, ale chodzę po domu w maseczce, żeby nie kaszleć na małego.
Wcale nie śmiesznie. Też myślę, żeby kupić taką maseczkę w razie czego, bo już parę razy czułam, że coś mnie łapie, ale na szczęście przechodziło
Cytat:
Hej podczytuję Was od samego początku, jak tylko zobaczyłam 2 kreseczki na teście, ale jakoś nie mogłam się przełamac, żeby napisac... mogę teraz dołączyc?
witaj
Cytat:
jestem za 11-13
Cytat:
Napisane przez marysia_258 Pokaż wiadomość
Ja mojemu Bartoszkowi daje juz
Dziewczyny moj Bartosz nie chce jesc.
Bardzo sie tym martwie.
Rano o 7 zjadl 100ml mleka, o 10 tej ok 50 ml kaszki kukurydzianej ok 12tej 30 ml mm o 14tej 3 lyzeczki marchewki Butle jak mu daje to wypycha jezykiem i placze
Co to moze byc? Wyniki krwi i moczu mial robione i wszystko jest ok.
Moja Ola też nie chce i nie wiem, co jest, bo wcześniej jadła. o 6 rano zjadła 130, potem o 10:00 30ml, o 13:00 90ml i to tyle... Wczoraj ją ważyłam i przybiera, także też nie wiem, o co kaman
Cytat:
Napisane przez MsLullaby Pokaż wiadomość

Czy wasze dzieci zaczęły się już wstydzić? Dzisiaj w przychodni nosiłam w pionie Bartka i taka pani podeszła i zaczęła do niego gadać a ten zaczął chować buzię tak jakby chciał ją przykleić rozczulił mnie tym ale z drugiej strony nie chce żeby był taką przylepą.
Powiedzcie mi też proszę jak się robiło ten roztwór z sody, chodzi mi o proporcje
tak, Ola też się tak wstydzi od jakiegoś czasu

Pawełek 20.03.2015
Stary 2014-01-21, 14:26   #1559
Aaamelkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karolson Pokaż wiadomość

ja tez

07-04-2015 Kamiś

Stary 2014-01-21, 14:28   #1560
misia332
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karolson Pokaż wiadomość
a co się działo po NAN że zmieniałaś??

ja kiedyś czytałam, że Nan jest mlekiem najbardziej wartościowym, ale też najbardziej cięzko strawnym dla maluszków. Czy coś takiego.

U nas po Gerberze np. młodego bolał brzuś.

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości