![]() |
#181 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczeń - luty 2013, cz. XIV
Cytat:
Byłam bardzo pozytywnie zaskoczona, była bardzo miła i powiedziała,że zawsze dla mnie bedzie miejsce "bo oni potrzebują dobrych i wykwalifikowanych pracowników". Kija współczuję paznokci :/ |
|
![]() ![]() |
![]() |
#182 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja sobie nie wyobrażam w te zimno z gołą głową wyjść. Brrrrr O kurcze ![]() Nie wiem teraz czy się martwić czy nie. Chrześniak mojego męża ma skończone 2 latka i waży 11 kg (tylko on niejadek jest od zawsze). Dziewczyny ile teraz ważą Wasze dzieciaczki??? Nie wiem czy się martwić że Daria tylko 9 kg.
Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym. Edytowane przez s i l v e r Czas edycji: 2014-01-21 o 15:26 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#183 |
Zakorzenienie
|
będzie jakieś 10,5 kg
#184 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Mała zaliczyła drzemkę od 12 do 14.30, zjadła obiadek, byłyśmy na krótki spacerze i mam nadzieję, że dzisiaj normalnie zaśnie ![]()
![]() |
#185 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#186 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() jak miała 2 drzemki to od rana spała około godziny a potem od 15 do 17 a nawet 18. więc mam nadzieję, że to o to chodzi. że za długo w dzień spała.
![]() |
#187 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#188 |
Zakorzenienie
|
Silver, moja Amelcia waży ok 10.1 kg a co do drzemek.. wlasnie usnela.. ma dwie drzemki w ciągu dnia po 40-60 h. Wczoraj miała tylko jedną rano, usnęła o 18.50 na noc i straszna była, ciągle wiercenie, budzenie marudzenie tak więc wole te dwie drzemki i niech chodzi nawet spać o 21;]
ale jestem zmęczona..
![]() |
#189 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
no to dja już mamy, ale Mamuśka coś miała polewać i co? ![]() Cytat:
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#190 |
Zadomowienie
|
Silver wyluzuj, sprawdziłam specjalnie w książeczce zdrowia i 9 kg na roczek to jest 25 centyl czyli całkiem normalnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#191 |
Zakorzenienie
|
CALA! Ja polalam....ino musialam zagryche szykowac..
![]() P.s. Nie wiem ile Antonio waży ale myślę ze ok 12kg ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Wirtualne poznanie ... 13.10.2009r. ![]() Ślub ... 06.08.2011 r. ANTOŚ 18.02.2013 "Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć." ![]() Edytowane przez neti1 Czas edycji: 2014-01-21 o 16:23 |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#192 |
Zakorzenienie
|
Neti, swietny ten fotoalbum, chyba zamówie dla siebie
![]() a dziadki dostali fotokalendarz ze zdjęciami Amelki ![]() aa to calzone z mojewypieki mniam mniam;p
![]() |
#193 |
Zakorzenienie
|
Oooo...proszzzzzz
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Wirtualne poznanie ... 13.10.2009r. ![]() Ślub ... 06.08.2011 r. ANTOŚ 18.02.2013 "Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć." ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#194 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() jak bylismy teraz na szczepieniu to mlody wazyl 9200 albo 9400 i mial 82/84 cm (nie pamietam dokladnie, musialabym spojrzec do ksiazeczki) |
|
![]() ![]() |
![]() |
#195 |
Zakorzenienie
|
Alez ciszaaaaa..powiek Wam ze album za 15zl..robi furore!
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Wirtualne poznanie ... 13.10.2009r. ![]() Ślub ... 06.08.2011 r. ANTOŚ 18.02.2013 "Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć." ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#196 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Pola waży ok. 12 kg, ale ona od zawsze była z tych "cięższego" kalibru ![]() Wróciliśmy, dziadki z prezentu zadowolone, odpłacili się nawet ![]() ![]() I tak jak myślałam, wróciliśmy pół godziny temu - pranie w pralce dalej kisło, a te wiszące na polu dalej sobie wisiało ![]() Bo J. o 15 musiała do lekarza jechać ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#197 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#198 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Swoją drogą z paznokciami też mi się coś dzieje bo zaczęły się "falować" przy nasadzie ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#199 |
Raczkowanie
|
No wiecie co ?! Ja nie ogarniam was powaga !!! Ledwo co nadążam .....
Kompletnie nie wiem co u Was . Więc postanowiłam juz dac sobie spokój ze starym wątkiem i poodnosze sie w nowym. Na fejsie wrzuciłam kilka fotek małego. to i tu się pochwalę ![]() Tymczasem spadam czytać Aha z poprzedniego wątku WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA KOLEJNYCH ROCZNIACZKÓW!!!!! Misia śliczna ta sukieneczka dla Hani Bokeh CUDDNNNYYYY pchacz - wózio mmmmm Pstryku duzo zdrówka Hope awatar the best Lady zdrówka dla Ciebie i Piotrusia !!!! Silver tak samo!!! Bardzo tulam i trzymam kciuki za zdrowie Darii Debrah jak mała Amelka ? Coś się ruszylo w sprawie jedzenia?? Deli jak sesja ?? Neti -Antonio jako Dj boski :p Itd.... Itd.... No ja nie Miska żeby tak do każdego z osobna się odnieść bo pamięć mam dobrą aczkolwiek krótką. wybaczcie plissss |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#200 |
Zadomowienie
|
Silver, Ola też ma 9kg,ale jest dłuuuga
![]() co do drzemek- Ola już chyba 3. tydzień ma tylko jedną drzemkę w ciągu dnia, koło 11 do 13. I wcale wieczorami nie pada ze zmęczenia, nie marudzi i jakby jej nie specyfikować to by zadowolona rządziła Bóg wie do której ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 19:43 ---------- Poprzedni post napisano o 19:42 ---------- w ogóle to mam kolejne 2 egzaminy no przodu, więc ![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#201 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#202 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Silver, no bez czapki;p do dzis;] Ja jutro mam egzamin ale nie jade, pojade na czwartek czyli w czwartek dwa egzamy... ciezko to widze... ogolnie jakas jestem .....do dupki......... na dodatek nagrzewnica mi padła w samochodzie i tak parują szyby ze nic nie widać... a w pon musze jechac z Amelka na uczelnie, trochesie martwie.. a dzis nie moglam zeskrobać lodu z lusterek.... uzyłam suszarki do włsów buehehe
cel : piękne ujędrnione ciało waga: 48, 60cm w brzucholu. Edytowane przez Delicjanka Czas edycji: 2014-01-21 o 18:54 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#203 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() A u nas sie pokitrasiło z tymi drzemkami. Raz ma dwie, raz jedną. Dziś spała od 11 do 13. O 18:30 stanęła pod drzwiami do łazienki, to ją wpuściłam, a ona mi szczoteczkę pokazuje ( zawsze ząbki myjemy przed kąpielą). To umyłyśmy ząbki, do wanny, kąpiel. Po kąpieli butla i zasnęła w trakcie jedzenia ![]() Cytat:
A jak jakościowo ten album ??? Zadowolona jesteś ??? Silver super z tymi wynikami ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#204 | ||||||
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczeń - luty 2013 (XIV) Roczkowania ciąg dalszy!
![]() ---------- Dopisano o 20:17 ---------- Poprzedni post napisano o 20:14 ---------- Nie dam rady jednak cytować poprzedniej części. Mam wrażenie, że doba mi się skurczyła. ![]() Blanuś maruda straszna.Jeszcze nigdy chyba taka nie była. Nie da się zostawić na krok. Dzisiaj byłam na Dniu Babci i Dziadka w żłobku, było super. Panie, w obecności innych mam i dziadków tak wychwaliły Blankę, że aż mi się łezka w oku zakręciła ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Brawa dla księdza! Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#205 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Żenada ......... A on niósł płaszcz w kratkę, a ona w czarnym wyszła ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#206 |
Zakorzenienie
|
AGA album jakościowo naprawdę fajny, ze to za 15zl....w życiu bym nie powiedziała. Moja mama zgadywala cene...zaczela od 60zl...
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() ![]() |
![]() |
#207 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dla nas środek dnia ![]() Cytat:
![]() Ja spałam dzisiaj godzinę. Tak GODZINĘ ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#208 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#209 |
Zakorzenienie
|
heloł
mama dzisiaj u mnie była calusi dzień, chwała jej za to, bo nie dałabym rady się sama bąblem zająć, oni sobie rozrabiali a ja w pewnym momencie odleciałam i zasnęłam ![]() ![]() wróciłam od lekarza i mam jakieś leki mam nadzieję, że będzie lepiej już jutro. Bo w czwartek muszę zajęcia poprowadzić ![]()
#210 |
Zakorzenienie
|
Cześć dziewoje.
Przeczytałam Was, ale nie cytuję, bo padam po dniu dzisiejszym ![]() TZ wziął sobie wolne, żebyśmy pojeździli po bankach ws. mieszkania. No to pojeździliśmy. Poza tym Dawida wzięliśmy do fryzjera i do lekarza na sczepienie. Muszę mojego syncia pochwalić ![]() ![]() U lekarza czekaliśmy dobrą godzinę, bo dużo ludzi po południu na Dzieci Zdrowe po pracy przyjechało. Ale Dawid dorwał rówieśnika i sobie stali przy przeszklonych drzwiach i pukali w szybę i papulowali ![]() U lekarza: Daziol grzeczny, zaciekawiony, coś tam mu opowiedział ![]() STULEJKA: Mówię doktorkowi że wg zaleceń jego nie gmerałam mu tam nic, ale że wczoraj po kąpieli mu troszkę chciałam sprawdzić. No i troszkę się zsunał i krewki się troszkę pojawiło. On pokiwał głowa i ściągnał całego Dawidowi. Krew się pojawiła, ale Młody się nie wydzierał z bólu, po tym wszystkim nie ma problemu siusia itp. No i mi mówi, że teraz to w kąpieli mu mogę troszkę go zsuwać i, że on do nas tak powiedzmy za dwa tygodnie przyjedzie po pracy (mieszka ulicę od nas) (na co TZ że on po niego pojedzie, to się zgodził), ja mam przygotować kąpiel i on mu TO zrobi w znieczuleniu, tzn ja to zrozumiałam tak że on mu TO oczyści, ściągnie itp bo jak w gabinecie dziś zsunął to takie paproki tam troszkę były. Także ten. No mam nadzieję że będzie wsio ok ![]() Przy szczepieniu w sumie bajka niemal ![]() ![]() ![]() Ma 82 cm i waży 10,2 kg ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:01.