Gaworze i piszczę całe dnie, bo chcę powiedzieć, że kocham cię! Mamy IX-X 2013, cz.IV - Strona 59 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Pokaż wyniki sondy: Tytuł kolejnego wątku
Przyszła do nas straszna zima, maluch w rączce gryzak trzyma. 8 14,81%
Pierwsze ząbki, pewne ruchy, rosną nam tu małe zuchy. 7 12,96%
Uśmiech, harce i swawole, mamie spać dziś nie pozwolę. 13 24,07%
Ząbkowania czas nadchodzi, mama już jak zombie chodzi. 8 14,81%
Nie mam pomysłu na tytuł wątku bo cały czas myślę o moim dzieciątku. 18 33,33%
Głosujący: 54. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-01-21, 20:37   #1741
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Dot.: Gaworze i piszczę całe dnie, bo chcę powiedzieć, że kocham cię! Mamy IX-X 2013,

Cytat:
Napisane przez misia332 Pokaż wiadomość
nie powinno Ci byc głupio, powinnaś sie cieszyć.

---------- Dopisano o 21:34 ---------- Poprzedni post napisano o 21:33 ----------

wtedy musisz iść sposobem kaśki
powiedzialam mezowi kiedys w luznych zartach taka grozbe, to mi powiedzial ze w takim razie 2 dziecka nie bedzie bo sie boi
SAMBAdiJANEIRO jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-21, 20:37   #1742
katarzyna2811
Wtajemniczenie

Dot.: Gaworze i piszczę całe dnie, bo chcę powiedzieć, że kocham cię! Mamy IX-X 2013,

Cytat:
Napisane przez MsLullaby Pokaż wiadomość
Boże, co za presja! coś czuje że jak już będziesz w ciąży to my tu będziemy sikać z niecierpliwości czy będzie ta wyczekiwana córa

Wy i tak mówicie normalnie na swoje dzieci. Pseudonimy mojego Bartka
Luli
Robaczek
Gościu
i uwaga
BĄBELITO MISISITO

No mój Tż na Bartka woła Giga Bajtuś.

Damian 23 01 2002
Mateusz 27 12 2005
Bartosz 18 09 2013
katarzyna2811 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-21, 20:37   #1743
bajka1807
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Natala84 Pokaż wiadomość
mąż ma urlop czy Miki aniołek pokazuje różki ?
simsy

Cytat:
no ale popatrz, bajka i natala dwie córy, cotka i ewacia dwóch synusiów.

pewnie, że np. u Matal sie nie sprawdziło...
hehe ale ja mowilam ze moj maz napromieniowany i tylko dziewczynami strzela

Cytat:
Ja też musze przestać do Kornela mówić jak do zoo, bo jest kurczaczkiem, dzięciołkiem, ale rano jak się budzi koło mnie mówię zawsze "no cześć maluszku !" a on mnie obdarza najpiękniejszym uśmiechem.
ja na Amelke mowie kicia kocia, mysia pysia, myszka, kicia itp rzadko mowie po imieniu.

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
kiedyś ktoś pisał, że jak facet jest zestresowany to będzie miał córkę mój chyba teraz podoła, bo powiedziałam, że jak znowu będzie syn to mu odrąbie
chyba wystarczająco się boi
Mel B 14/14 ✓
bajka1807 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-21, 20:38   #1744
rusałka_1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasiuni_a Pokaż wiadomość
Dziękuję wiele razy już miałam zamiar coś napisać, ale jakoś zawsze była też obawa, że się już nie wbiję w Wasze rozmowy, albo nie dam rady być na bieżąco. Choć muszę przyznać, że jestem. Po świętach nawet 50 stron nadrobiłam
witaj i zapraszamy, pisz śmiało
Cytat:
Napisane przez katarzyna2811 Pokaż wiadomość

Ja do Bartusia mówię Bączek. Nie muszę pisać dlaczego
haha u nas Jaś ma to samo przezwisko

Jaś, 22.10.2013 r.

rusałka_1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-21, 20:38   #1745
misia332
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez papuga_69 Pokaż wiadomość
Jak ma taki stosunek to jej sprawa, mi to szczerze mówiąc wisi, bo praktycznie nic o niej nie wiem i nie zależy mi jakoś bardzo na tym żeby udzielała się częściej.
Zdenerwowałam bo swoim zachowaniem pokazała, że nie potrafi uszanować tragedii jaka się wydarzyła.
dokładnie po tym co się dowiedziała, wpadła i opowiedziała o jabłuszku.

Dla mnie EOT.

http://onaiich3.blogspot.com.es/
misia332 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-21, 20:38   #1746
tassia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez katarzyna2811 Pokaż wiadomość
Szczerze. Jak królowa . Nie wyobrażam sobie mieć teraz dziewczynki.

Larysa nie przesadzają
hahah to mam nadzieje ze Maciek bedzie miec brata...
ale czy taka krolowa za duzo sprzatac nie musi>??

Cytat:
ja też nie chciałabym dziewczynki, tylko dwóch chłopców, TŻ bardzo chce córeczke.

Czytałam ostatnio artykuł, że im mniejsza różnica wieky między dziećmi, tym większe prawdopodbieństwo, że będzie tej samej płci.

Larysa nie przesadzamy !!
ooo
tz tez bedzie moj niepocieszony
Cytat:
Napisane przez kasiuni_a Pokaż wiadomość
Dziękuję wiele razy już miałam zamiar coś napisać, ale jakoś zawsze była też obawa, że się już nie wbiję w Wasze rozmowy, albo nie dam rady być na bieżąco. Choć muszę przyznać, że jestem. Po świętach nawet 50 stron nadrobiłam
nioesamowita jestes ja bym nie umiala tyle siedziec... tgaka ze mnie gaduła:P)

Cytat:
Napisane przez Larysa88 Pokaż wiadomość
tak? policzyło Ci też na promo te 40% więcej? kurcze mi nie :/ właśnie jak wyszłam to zastanawiałam się o co kaman, bo za dużo mi się wydawało że zapłaciłam, jednak później spojrzałam na maila i na mailu jednak pisze że te małe są w promocji 2+1.
Ale dobrze że Tobie się przyfarciło
ja dzi przez przypadek kupilam 3 duze i jakiez bylo moje zdziwienie ze zaplacilam 6 ziko

Cytat:
Napisane przez Little_Spark Pokaż wiadomość
o, dziękuję Ci bardzo w takim razie też ją za chwilkę zakupię
gdzieś w necie trafiłam na komentarze, że nikoniecznie dzieciom te kaszki smakują, więc byłam ciekawa czy Twoja córa ją zaakceptowała

a swoja drogą, tak sobie pomyślałam, ze niezła reklamę mają niektóre produkty na wizażu, jedna rzuci linkiem i już pół wątku kupuje

no wierzę, wierzę na słowo

Larysa
kochana, przesadzają
a gdzie zmaoiwlas ta holle
no fakt ze dzieki nam np. apteka gemini generuje niezly obrot
dodajac osoby ktorym w realu polecilysmy ich uslugi.
moze by zaczac na tym zarabiac
jakies gratisy dla wizazowych ciotek>???
HALO GEMINI ODEZWIJ SIEL)

Cytat:
kiedyś ktoś pisał, że jak facet jest zestresowany to będzie miał córkę mój chyba teraz podoła, bo powiedziałam, że jak znowu będzie syn to mu odrąbie
chyba wystarczająco się boi
hahaha
dobry joke

Cytat:
Napisane przez bojatoja Pokaż wiadomość
Też uwielbiam ten uśmieszek

Ja zmykam spać, za niedługo pobudka. Dzisiaj Fili pierwszy raz śpi pod kołderką
ooo zdaj relacje jak bylo
bo moj wyrasta ze spiworka i juz nie bede kupowac chyba wiekszego tylko sprobuje z kolderka

[/RIGHT]
tassia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-21, 20:38   #1747
ruda_g
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kahunia Pokaż wiadomość
Napisz chociaz jak tamw pracy? No i jak Julka sie ma jak Ty w pracy?

Simsy? :P
Jak byłam w gimnazjum tak namiętnie w pewne wakacje grałam w simsy, że później w myślach używałam w codziennym życiu tych kodów wtedy pomyślałam, że czas przystopowac, bo się robi nieciekawie

Cytat:
U mnie w rodzinie było tak. Moja babcia ma cztery córki, wszystkie urodziły dziewczynki moja mama dwie, jedna ciocia trzy, druga dwie a trzecia jedną, druga babcia ma syna i córkę no i syn czyli moj tato dwie córki (no już od roku trzy na stare lata mu się dzieci zechciało ) i ciocia też dwie córki każdy myślał że taki babiniec zostanie aż tu moja mama w 2002 roku urodziła syna haha. Teraz pokolenie moich kuzynek też z przewagą córek jedynie ja i moja kuzynka mamy syna
U nas w zasadzie też jest jakiś podział na płec jakby nie patrzec. Mam siostrę i brata. Siostra ma 2 córki, a brat 2 synów... Ja mam pierwszą córkę i drugą też chciałabym miec córeczkę, w przyszłości oczywiście
ruda_g jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-21, 20:40   #1748
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Cytat:
metodą prób i błędów doszłam dziś do właściwych proporcji
2-3g tej kaszki to około 2 płaskich łyżeczek do herbaty lub niecała duża łyżka - uwaga, mam mało pojemne łyżeczki i łyżki w każdym bądź razie to jakieś 5 ml (sprawdzałam w takim kieliszku od syropów). żeby to miało sensowaną konsystencję, to należy dać około 20 ml wody. Ja do tego dawałam troszkę swojego mleka, no nie wiem, może z 5 ml, odciągniętego ręcznie i wychodziło takie ani za rzadkie ani za gęste.
ale wydawało mi się po 3 dniach, że Hani trochę w brzuszku bulgocze za bardzo, więc dziś zmniejszyłam do 1 płaskiej łyżeczki na 10 ml wody i też trochę mleka

kochana, próbuj teraz, może trafisz na córcię

wow, szacun
wbijesz się na pewno

o patrz, ciekawe czemu tak... bo ze mną zakupy robiło jakieś 5-6 innych mam i wszystkim policzyło na te duże słoiczki...

no Holle już od dawana się sławą cieszy choć ostatnio mleczne kaszki za moim udziałem zostały zdemaskowane
a słoiczek może być na 3 razy, więc może nie na początek ale później spokojnie powinien dać radę zjeść
a Tobie naliczyło promocje na duże słoiczki?
zapisuje sposob podawania glutenu skarbnico wiedzy
serio dajesz sloiczek na 3 razy? tzn 3 dni po otwarciu? bo niby pisze ze zuzyc w ciagu 2 dni i sie lekalam, a np dynie mam tylko w wielkich sloikach...chociaz w sumie jakby liczyc 2 dni jako 48h to mozna podac na 3 dzien tez...
SAMBAdiJANEIRO jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-21, 20:41   #1749
Natala84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez SAMBAdiJANEIRO Pokaż wiadomość

Marta nie mogę znaleźc tego posta ale pisalas ze corcia ma ugryzienie bociana i ze to pamiatka po porodzie.... po czym konkretnie? po tym ze sie zle wstawila czy po tym ze lekarz polozyl sie na brzuchu?? moj maly tez to ma, ale polozna powiedziala tylko ze to normalne i ze niektore dzieci sie z tym rodza i dalej nie wnikalam...ale jakby nie bylo na mnie polozna lezala a lekarka ciagla przyssawka... ja ponoc tez to mialam... i moja mama tez miala ciezki porod tyle pocieszenia ze moj mlodszy brat sie szybko urodzil
ja nie Marta, ale obie moje dziewczynki mają uszczypnięcie bociana, oba porody dość lekkie i bezproblemowe
po prostu, niektóre dzieci tak mają
Marysi już praktycznie nie widać, u Hani też blednie

Hania

94,5....70,5....65

http://szydelkogagusi.blogspot.com/
Natala84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-21, 20:41   #1750
87czarna
Zakorzenienie

misia Też Cię kocham

:P

"Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka"
87czarna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-21, 20:41   #1751
papuga_69
Zakorzenienie

Cytat:
no ja też ale życie to nie bajka

chcę je
http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/pr...40/#/S69931561

albo to
http://www.agatameble.pl/produkty/produkt/lozka/podwojne/lozko-180-cm-p849di18
---------- Dopisano o 21:17 ---------- Poprzedni post napisano o 21:15 ----------

a chcesz z bani za takie newsy?

ja chcę córkę
to z ikei super, szczególnie brązowe

zaraz Ci wrzucę linka jakie ma moja mama, też duże z ikei. musze poszukać

"Beztroski uśmiech dziecka to jak promyk słońca w szarym życiu"
papuga_69 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-01-21, 20:42   #1752
ewacia85
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Madziuchna27 Pokaż wiadomość

To ja tak mam jeśli chodzi o moją T., chociaż na szczęście Julek nie stawia jej ponad mną Już jej zwracałam uwagę, że jak chce uczyć Julka mówić, to nie tylko "baba", ale też inne wyrazy, jak np. "mama" Zapytała mnie wtedy z takim śmiechem z podtekstem: "A co ty, Magda, zazdrosna jesteś?"
ja jestem strasznie zazdrosna o moich bojsów i to zawsze oni uwielbiaja osoby które zbytnio im czasu nie poświęcaja ....dziwne to weźmy np moja mam e...ona mieszka na dole a ja na górze...mało bawi sebastiana czasem w ogole go nie widzi w ciągu dnia chyba że ja do niej zejdę na dół na 5 min lub sama jeden az dziennie przyjdzie ale to dosłownie na 5 min nie dłużej ...szkoda gadać na ten temat...no ale nie ważne... a sebuś tak jak pisałam aż piszczy za nią....
Cytat:
Napisane przez ja-ika Pokaż wiadomość
Jeśli mogę prosić żebyście się nie kłóciły to proszę. T89 pewnie nie ma za bardzo czasu i czyta po łebkach. Napisze od czasu do czasu co u niej, żebyśmy jej nie zapomniały.

Ja zdrówka dla Poli z okazji 3 miesięcy

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
też nie czaję zbytnio ale już doczytałam reszte opinii dziewczyn i troszke racji mają ale nie ma co wojny robić i mieszać jej z błotem że tak powiem
Cytat:
Napisane przez gorgulek Pokaż wiadomość
Bajka, jak wchodzisz do klubu to pojawia się awatar a nie jak jesteś zalogowana na wizażu. Tylko jak wchodzisz do innego klubu to wyświetlasz się w każdym. t_89 należy tylko do naszego klubu.
jestem rok z wami i dalej nie czaje o czym wy mówiecie i jak działa wizaż
ewacia85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-21, 20:42   #1753
ewacia85
Wtajemniczenie

Cytat:
Super , też się zastanawiałam czy nie wprowadzić kaszki smakowej bo kleik ryżowy za bardzo nie podchodzi. Smakuje jej bardziej niż zwykła bezsmakowa?
j apodaje smakowa nestle mleczno ryzowa jabłkowa przed kąpiela daje tak ok 18 ...jak sebuś widzi ze coś białe niose to już ma zaciesz i ja nie wyrabiam łyżeczką i musze biec po butelke czasem i przelewać do butli bo się złości że matka mu za wolno daje papu a po kąpieli cyc i nyny
Cytat:
nie wiem czy to możliwe, żeby 4,5 miesięczne dziecko rozumiało co do niego mówię ale kilka razy na tekst "pupa do góry" podnosi ją sam jak zmieniamy mu pieluszkę
dzieci dużo rozumieją może to głupie ale mój woła mama juz dłuższy czas nie jest to jeszcze świadome ale zawsze woła jeśli jest zniecierpliwiony lub znudzony/przestraszony i chce zeby go wziąć na ręce...to jest takie słodkie.. najpierw zaczyna marudzić i popłakiwać a jeśli nie reaguję dłuższa chwilę bo jestem zajęta /myciem naczyń itp/ i tylko wołam sebus jeszcze 5 min i mama przyjdzie to zaraz sie mu sypie żałosne mamma tż ostatnio usłyszał i wielce zdziwiony czy slyszałam a ja mu mówie że to nie pierwszy raz
Cytat:
Dlatego nie warto zwracać na takie osoby uwagi skoro traktują tylko ten wątek jak jakaś encyklopedię my mamy stosunek do niego bardziej osobisty, ja na przykład bardzo przeżywam co tu się dzieje, zawsze jak umiem coś komuś odpowiedzieć to odpowiem, jestem codziennie ciekawa co u was, lubię nadrabiać, zresztą czasem czytam i czytam a na końcu zapominam co chciałam napisać
Ale w sumie nie ma co się spinać, trzeba to olać i już. Rozumiem że każda z nas ma raczej kiepski nastrój ale nie możemy się tu kłócić przecież. Niech t coś tam sobie wpada, wypada, nie czyta nas i w ogóle, a my jej nie odpowiadajmy skoro ona też ma "życie wątku" gdzieś.
Ważne, że mamy siebie DZIEWCZYNY
dobrze ujęte ...to jest mój problem ...czytam i czytam i nie wiem co komu miaalm odpisac i w końcu nic nie pisze i siedzę cicho
Cytat:
Napisane przez Larysa88 Pokaż wiadomość
hehe może jeszcze ciążowe hormony się jej trzymają
ja właśnie zastanawiam się nad kaszkami, może spróbuję podać

o super mamy wspólną datę

kochana, przesadzają
oj tiutaj nie ma z czym przesadzac ...strasznie lubie przeglądac twoje fotki bo jesteś bardzo ładną i sympatyczną osobą a ola prześlicznie wyglądała...jak mała ksieżniczka

Cytat:
no ale popatrz, bajka i natala dwie córy, cotka i ewacia dwóch synusiów.

pewnie, że np. u Matal sie nie sprawdziło...
kurcze a ja odkąd dowiedziałam się o ciązy to wiedziałam ż enie będę mieć tyle szczęścia zeby miec córeczke i od razu każdemu to mówiłam tż długo miał jednak nadzieje na córe ....ja w sumie taką cichą ale teraz nie wyobrażam sobie miec córki dwóch facetów bedzie mnie na rekach nosic ...tylko tż nadal twierdzi że musi byc córka bo ktos musi za nimi sprzątać
Stary 2014-01-21, 20:42   #1754
87czarna
Zakorzenienie

Natala Maja też coś takiego miała, Julia z kolei nie. Obie urodziły się przez cc,więc nie wiem co jest tego powodem?

Stary 2014-01-21, 20:43   #1755
Natala84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bajka1807 Pokaż wiadomość
simsy
no tak

Cytat:
serio dajesz sloiczek na 3 razy? tzn 3 dni po otwarciu? bo niby pisze ze zuzyc w ciagu 2 dni i sie lekalam, a np dynie mam tylko w wielkich sloikach...chociaz w sumie jakby liczyc 2 dni jako 48h to mozna podac na 3 dzien tez...
a nie, ja jeszcze nie daje, ja dopiero planuje dawać
no ale pierwszy raz dajesz teraz, drugi po 24 h, trzeci po 48h więc na 3 razy w ciągu zalecanych 48 h

Hania

94,5....70,5....65

http://szydelkogagusi.blogspot.com/
Natala84 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-01-21, 20:44   #1756
papuga_69
Zakorzenienie

Kaśka o takie http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/50080315/
jest ogromne, i te szuflady są super pojemne. Jak się kiedyś dorobie to sama sobie takie sprawie

"Beztroski uśmiech dziecka to jak promyk słońca w szarym życiu"
papuga_69 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-21, 20:44   #1757
misia332
Zakorzenienie

boja mój śpi pod kołderką, ale taką z minky.

rusałko tak wiem, że Jaśko większy i dłuższy, tak chciałam sobie porównać.

Kornel body z 56 ma za małe, spodnie są ok, ale musi mieć skarpetki dłuższe. 62 spodnie ma za szerokie, a body ok. Wiec ostatnio po domu ma rajstopki.

Stary 2014-01-21, 20:45   #1758
katarzyna2811
Wtajemniczenie

Tassia no nie powiem jest trochę roboty ale i mój mąż potrafi sprzątać a i dzieciaki potrafię zmobilizować więc nie jest źle. A poza tym ja lubię sprzątać

Damian 23 01 2002
Mateusz 27 12 2005
Bartosz 18 09 2013
katarzyna2811 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-21, 20:46   #1759
MsLullaby
Zakorzenienie

Cytat:
ja nie Marta, ale obie moje dziewczynki mają uszczypnięcie bociana, oba porody dość lekkie i bezproblemowe
po prostu, niektóre dzieci tak mają
Marysi już praktycznie nie widać, u Hani też blednie
A jak to wygląda? Takie czerwone lub fioletowe kropki z tyłu głowy?

Adrianek
30.07.2015
MsLullaby jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-21, 20:46   #1760
bayeczna
Raczkowanie

Hej Podobnie jak i wiele innych dziewczyn które miały odwagę się odezwać już dużo wcześniej, podczytuję Was od samego początku a w zasadzie czytam regularnie odkąd i u mnie pojawiły się dwie blade kreseczki na teście. Mogę powiedzieć że uzależniłam się od tego forum w czytaniu, praktycznie potrafiłam śledzić każdy Wasz post, aż chwilami mi było głupio że tak Was podczytuje, a sama nie mam odwagi nic napisać ot taka nieśmiałość wrodzona chyba Jeśli mnie przyjmiecie do Waszego grona było by mi bardzo miło z tego powodu. Widzę że jesteście dla siebie ogromnym wsparciem w wielu sprawach tych trudnych i tych czasem trochę błahych, to miłe i często bardzo potrzebne
bayeczna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-21, 20:46   #1761
tassia
Zakorzenienie

Cytat:
o, dziękuję Ci bardzo w takim razie też ją za chwilkę zakupię
gdzieś w necie trafiłam na komentarze, że nikoniecznie dzieciom te kaszki smakują, więc byłam ciekawa czy Twoja córa ją zaakceptowała

a swoja drogą, tak sobie pomyślałam, ze niezła reklamę mają niektóre produkty na wizażu, jedna rzuci linkiem i już pół wątku kupuje

no wierzę, wierzę na słowo

Larysa
kochana, przesadzają
nie no jak tyle osób pisze to samo, to coś w tym musi być

też je dzisiaj kupiłam, zresztą o promocji dowiedziałam się od was ale w domu zastanowiłam się, czy dobrze, że połakomiłam się na te duże
bo nie wiem czy mój Maksik da radę zjeść takiego wielkiego słoja, nawet zakładając, że na dwa razy[/QUOTE]

Cytat:
no wlansie mialam psac bo ja podaje na 3 razy dokaldnie tak liczac 48h

[/RIGHT]
tassia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-21, 20:46   #1762
87czarna
Zakorzenienie

Laryska Jesteś naszą LALECZKĄ

Stary 2014-01-21, 20:46   #1763
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Kaska!
no cooo

Cytat:
wtedy musisz iść sposobem kaśki

Cytat:
Boże, co za presja! coś czuje że jak już będziesz w ciąży to my tu będziemy sikać z niecierpliwości czy będzie ta wyczekiwana córa
będziemy srać po gaciach

Cytat:
Napisane przez 87czarna Pokaż wiadomość
Ja nie mam syna- Ty nie będziesz miec córki!!!
o jaaaaaa! nie jesteś już moją koleżanką

Cytat:
powiedzialam mezowi kiedys w luznych zartach taka grozbe, to mi powiedzial ze w takim razie 2 dziecka nie bedzie bo sie boi

Cytat:
Napisane przez bajka1807 Pokaż wiadomość
simsy
nie mam kiedy
Cytat:
Napisane przez tassia Pokaż wiadomość
hahaha
dobry joke

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-21, 20:48   #1764
ewacia85
Wtajemniczenie

Cytat:
dokładnie po tym co się dowiedziała, wpadła i opowiedziała o jabłuszku.

Dla mnie EOT.
nie bijcie ale co to no nie wiem czy dobze myśle
Stary 2014-01-21, 20:48   #1765
87czarna
Zakorzenienie

kaska

Stary 2014-01-21, 20:49   #1766
misia332
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 87czarna Pokaż wiadomość
misia Też Cię kocham

:P

Kaśka Chyba wygraliśmy, chyba 10 punktami :P

Stary 2014-01-21, 20:49   #1767
MsLullaby
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bayeczna Pokaż wiadomość
Hej Podobnie jak i wiele innych dziewczyn które miały odwagę się odezwać już dużo wcześniej, podczytuję Was od samego początku a w zasadzie czytam regularnie odkąd i u mnie pojawiły się dwie blade kreseczki na teście. Mogę powiedzieć że uzależniłam się od tego forum w czytaniu, praktycznie potrafiłam śledzić każdy Wasz post, aż chwilami mi było głupio że tak Was podczytuje, a sama nie mam odwagi nic napisać ot taka nieśmiałość wrodzona chyba Jeśli mnie przyjmiecie do Waszego grona było by mi bardzo miło z tego powodu. Widzę że jesteście dla siebie ogromnym wsparciem w wielu sprawach tych trudnych i tych czasem trochę błahych, to miłe i często bardzo potrzebne
Normalnie jakiś wysyp mamy.

Witamy kolejną nieśmiałą mamusię uwaga, zawsze chciałam to napisać a bylyście szybsze
Napisz nam coś więcej o sobie i o swoim maleństwie

Adrianek
30.07.2015
MsLullaby jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-21, 20:50   #1768
misia332
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ewacia85 Pokaż wiadomość
nie bijcie ale co to no nie wiem czy dobze myśle
koniec tematu.

Stary 2014-01-21, 20:50   #1769
policzanka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez bayeczna Pokaż wiadomość
Hej Podobnie jak i wiele innych dziewczyn które miały odwagę się odezwać już dużo wcześniej, podczytuję Was od samegy.o początku a w zasadzie czytam regularnie odkąd i u mnie pojawiły się dwie blade kreseczki na teście. Mogę powiedzieć że uzależniłam się od tego forum w czytaniu, praktycznie potrafiłam śledzić każdy Wasz post, aż chwilami mi było głupio że tak Was podczytuje, a sama nie mam odwagi nic napisać ot taka nieśmiałość wrodzona chyba Jeśli mnie przyjmiecie do Waszego grona było by mi bardzo miło z tego powodu. Widzę że jesteście dla siebie ogromnym wsparciem w wielu sprawach tych trudestnych i tych czasem trochę błahych, to miłe i często bardzo potrzebne

witaj kochana!super ze się odwazyłas!ja Cię czesto widziałamczesto jak spoglądałam na Twoj nik to ciekla mi slinkabrzmisz jak moj ulubiony batonik mmmmmmmmmmmmmmm.......
policzanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-21, 20:50   #1770
nena_milka
Wtajemniczenie

Cytat:
Super , też się zastanawiałam czy nie wprowadzić kaszki smakowej bo kleik ryżowy za bardzo nie podchodzi. Smakuje jej bardziej niż zwykła bezsmakowa?
Ale ja nie wiem bo ona innych jeszcze nie jadła...
ryżowa kaszka mleczna. Msm też taką bananowa ale jeszcze nie dawałam. A kleików w ogóle nie dawałam bo tu nie ma.
No ale tak jak mówiłam chyba smakuje jej lepiej niż mleko

Cytat:
Ah te czasy "męczenia buły"

nie dzieje się tak przy karmieniu piersią a z butelki nie karmię więc nie pomogę

co ja męczyłam to aż mi wstyd. ..

Cytat:
Napisane przez bojatoja Pokaż wiadomość
A ja z południa i u nas tylko -4 stopnie Śniegu brak

A kaszkę dajecie z łyżeczki czy już z butli?
Zamówiłam tą holle i chyba z łyżeczki po troszku na początek?

U mnie dokładnie to samo Jak kogoś usłyszy to się rozgląda i nici z karmienia

Możecie dziewczyny przypomnieć, ta promocja w rossmannie jest na deserki z gerbera oraz na deserki i obiadki z bobovity? Nie mogę znaleźć tej gazetki, pewnie źle szukam.
Tylko łyżeczka!

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
09 października 2013 18:45 Ninka
nena_milka jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości