|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4801 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Moje Panie, to nie żarty - sezon ślubny już otwarty! PM2014 cz.23
nowy wymiar ksiegi gosci! http://www.pinterest.com/pin/91620173643629193/
|
![]() ![]() |
![]() |
#4802 | |
Wtajemniczenie
|
![]() ![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4803 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4804 | |
Zakorzenienie
|
mi pomogły pomogły, ale nie wspomnę co było po odstawieniu
![]() Cytat:
![]() KasiaK_080290 buciki super ![]() pysia1987 dzięki za rekomendację! ładnie Ci ten odcień pasuje ![]()
![]() |
#4805 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4806 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4807 |
Zadomowienie
|
na poprawiny bym je wykorzystała i później na inne okazje, na ślub kupię pełne
![]()
![]() |
#4808 | |
Zakorzenienie
|
kuli Najserdeczniejsze gratulacje
![]() ![]() Dotka Świetny pomysł na prezenty dla świadków - ciężko byłoby nie zgodzić się na świadkowanie dla Was ![]() Wanioliova Bardzo podobają mi się Wasze zaproszenia ![]() Robusta Śliczna sukienka ![]() ![]() puchaczmalinowy Obłędna koronka z tyłu sukienki ![]() ![]() velika Co do dziewczynki niosącej obrączki - widziałam na paru ślubach - o ile tylko mała nie boi się niczego, nie ma tremy (tzn. nie upuści poduszeczki), można rozważyć. Choć sypanie kwiatków / niesienie welonu też jest pięknym wyróżnieniem dla takiej damy ![]() anka1897 Fakt, duża różnica w cenie jeśli chodzi o Sincerity. A jak w salonie z tańszymi sukienkami? Może szyją na wzór? mojakaren Przeczytałam o zaproszeniach - masakra. Podejrzewam, że nie powiedział tego znawca, a zwyczajnie z zazdrości/ chęci powiedzenia uszczypliwego komentarza. Nie przejmuj się, naprawdę. Z moich ostatnich wniosków - dobry gust jest przekleństwem - nie każdy to docenia ![]() sa_r_us Podoba mi się dekoracja Waszej sali ![]() iza Gratki ![]() marlenqa22 Co do tortów - zależy od obłożenia terminów ślubnych. Nam powiedzieli, że na ślub w lipcu warto byłoby już teraz zarezerwować cukiernię, bo na jeden termin zrobią tylko określoną ilośc tortów. pysia Bardzo trudny wybór... Obawiam się, że jak zrezygnujesz z wesela, coś CIę będzie gryzło. Jak TŻ się zgodzi, większość zabawy spędzi nie w sosie ( a to będzie bardzo widać). Co by Cizrekompensowało brak wesela? Co by mu zrekompensowało urządzenie przyjęcia weselnego? Aloffkowa Masz rację, że dla wszystkich, a nie dla wybranych ![]() netty Widzę, że Twoją uwagę przykuło to samo stoisko na targach co u mnie ![]() karolinuuusia Masz cudną figurę w tej sukience ![]() rabbitka Makijaże z kreską są cudne, 1 i 2 są świetne (tylko w 2 za mocne brwi). Pomysł z salą kinową świetny - nie będziecie żałować. Monidot Bardzo ładny model ![]() anannke Drugi ![]() Kaigara Trochę podkreślam, ale tylko trochę (nie coś w stylu brwi rysowane od szklanki ![]() missmalezji Dobry wybór ![]() ![]() Magheru Idealna byłaby dla Ciebie suknia z lekkiego materiału (niekoniecznie satyna), ale troszeczkę uszywniona. Zaproszenia - świetne ![]() mmona24 Teraz to najlepszy moment na chirurgiczne operacje. Szybciej się zagoi - latem łatwiej o zakażenia. enzunio Rzeczywiście przykra sprawa z dziadkiem. kamilka Gratulacje ![]() ![]() Linaewen Obłędna sukienka - najbardziej wpadła mi w oko ze wszystkich nowych modeli Papilio ![]() Docik ![]() Tysia Mnie się obie pary podobają, ale wybór bym uzależniła od sukienki i zgrania z nią. Cytat:
![]() Co do pierwszego tańca - myślę, że większość z Was da radę opanować kroki walca i pięknie go zatańczyć (przy chęciach ze strony drugiej połówki). Jak dla mnie lepszy uroczy, naturalny taniec bez scenicznej choreografii niż robienie za mistrza tańca po jednej lekcji z instruktorem ![]() W niedzielę byliśmy na targach - podobne odczucia jak u Dotki. Najlepsze, kiedy wypytywałam panią z jednego stoiska odnośnie smaków tortów: "Ja i tak państwu nie powiem, bo państwo na pewno nie zapamiętają" ![]() ![]()
![]() |
#4809 |
Zadomowienie
|
Dzwoniłam dziś do babeczki z poradni rodzinnej, akurat skończyli kurs i jesteśmy pierwszą parą która się zapisała... Będziemy więc czekać na tel aż się grupa uzbiera. A już myślałam, że będzie z głowy
![]() Dziewczyny mam pytanie, zastanawiam się nad welonem - tiul zwykły czy muślinowy? Bo oczywiście nie mam pojęcia jaki przymierzałam w salonie, a na filmiku też ciężko mi określić jaki to rodzaj ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4810 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Ja sie zakochałam w tym odcieniu od razu, ale nie wiem czy na slub sie zdecyduje bo mam troche nierowne usta i na zdjeciach moze to byc widac ![]() ![]() Cytat:
To bierz ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4811 |
Raczkowanie
|
Hej Kochane!
Nadrabiam, nadrabiam i nadrobić nie mogę ![]() Kupiłam materiały na zaproszenia!!! Juuuupiii!! Ale nie ruszę z nimi do póki ich nie wydrukuję. Więc muszę czekać aż skompletuje wszystkie formułki ![]() Zamiast kwiatów poprosimy chyba o książki z dedykacją. A Wy jak robicie? Dzisiaj była u mnie chrzestna i dała mi pieniążki z okazji moich rodzin. Chyba przeznaczę je na kupno Aparatu INSTAX 7S, żeby robić na bieżąco księgę gości na weselu. Któraś z Was też kupuje ten aparat? Buuuuzioooole ![]()
#4812 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Iza Ysia ma na pewno i chyba Opium?
![]() |
#4813 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4814 | |
Rozeznanie
|
Ja planuję zacząć brać i zobaczymy co będzie. Mam nadzieję, że cera się poprawi.
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4815 |
Zadomowienie
|
Opium ma na pewno i chyba say się zastanawiała nad tymi co Opium bo tych nie było jej rozmiaru ![]() kliknęłam ![]()
#4816 |
Raczkowanie
|
Cześć Dziewczyny mam pytanie do tych, które kupowały welon z Butterfly- czy długo czekałyście na swoją presyłke?
ja po zamówieniu dostałam maila o przetwarzaniu zamówienia, odesłałam im maila z kolorem welonu i z potwierdzeniem przelewu- t- było w czwartek i od tamtej pory cisza...a na stronie było napisane ze welon jest dostepny i wysyłany w ciągu 24 h... czy oni wysyłają na maila jakieś potwierdzenie wysłania? strasznie jestem niecierpliwa i już sie nie mogę go doczekać stąd moje pytania ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4817 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
"Uroczyście nie zobowiązuję się do regularnych porządków, prowadzenia kalendarza, niejedzenia słodyczy, byciu skrupulatnym w podejmowanych czynności oraz gaszeniu światła w łazience - to się nigdy nie udało, więc w końcu dorosłam do nie oszukiwania samej siebie." za: whitepointeshoes |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4818 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Koleżanka z pracy zamawiała u nich i była zachwycona. Ja mam zamiar kupić u nich buty, tylko muszę sobie stopę obmierzyć. W necie szukałam też innych opinii i raczej są pozytywne ![]() No właśnie -welon. Nawet nie wiem czy go chcę. Zapaliłam się na fascynator, ale będzie pasować do sukni jak pięść do nosa.... Co warto wiedzieć na co zwrócić uwagę przy wyborze? Edytowane przez Magheru Czas edycji: 2014-01-21 o 20:46 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4819 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() to taniec wirowaniec ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4820 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4821 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4822 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ja w sobotę zamówiłam zaproszenia i też prosimy o wino, napisałam to prostym zdaniem, nie wierszykiem: "Będziemy wdzięczni jeśli zamiast kwiatów podarujecie nam butelkę wina" ![]()
![]() |
#4823 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nic przeciwko ale jednak serce mi podpowiada ze nasz ślub moze byc tez radoscia dla innych jeżeli zdecydujemy sie wesprzec jakąś fundacje lub dom dziecka. Czy któraś z Was planuje podobnie? Cytat:
![]() Wysłane z mojego GT-I8260
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4824 |
Raczkowanie
|
Właśnie ze względu na spory wybór wysokości butów bardzo mi ta [bialebuty.com.pl] strona przypadła do gustu, chociaż chyba ze 2 dni wczytywałam się jak te buty zamówić, bo można dobrać wygląd dodatków, pięty itp. Ja zamówię najpóźniej w lutym, bo muszę je rozchodzić. Ostatnio zajeżdżam buty w 3 miesiące i właśnie ostatnia para wygodnych balerin wylądowała w koszu, bo już się nie nadawała do niczego.
Nie planuję przekazywania prezentów organizacjom. Wiem za to, że Domy dziecka często zalewane są maskotkami, a bardziej przydałyby się np. kosmetyki dla nastolatków itp. warto więc skontaktować się z konkretnym Domem dziecka i zapytać o ich potrzeby. Wtedy to ma sens. My się na to nie decydujemy, bo uważam, że jeśli chcę coś zrobić pożytecznego i dobrego oraz szlachetnego, to własnymi staraniami i zaangażowaniem, a nie zbiórką "z ofiarności publicznej". Po prostu w moim odczuciu nie byłby to pełnowartościowy dar. Edytowane przez Magheru Czas edycji: 2014-01-21 o 20:56 |
![]() ![]() |
![]() |
#4825 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4826 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
W kolorze zielonego jabłuszka Jak tylko przyjdą a maja byc do pierwszego tygodnia lutego to dam zdjęcia ![]() I oczywiscie napisze jakie sa moje odczucia co do wykonania:P Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. Edytowane przez bachara Czas edycji: 2014-01-21 o 20:57 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4827 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dlatego ja zostawiam wybór-książki albo wino. Ewentualnie uściślimy, że kucharskie (miłość nr. 1) albo podróżnicze (miłość nr.2-a te są zawsze na tyle drogie, że są ważniejsze wydatki ![]()
"Uroczyście nie zobowiązuję się do regularnych porządków, prowadzenia kalendarza, niejedzenia słodyczy, byciu skrupulatnym w podejmowanych czynności oraz gaszeniu światła w łazience - to się nigdy nie udało, więc w końcu dorosłam do nie oszukiwania samej siebie." za: whitepointeshoes |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4828 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z mojego GT-I8260
![]() |
#4829 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() moją miłością są kryminały i thrillery medyczne ![]() ja jeszcze nie ustaliłam z Tżtem, albo weźmiemy wino, albo też książka lub wino ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4830 |
Rozeznanie
|
Ja kiedyś na necie znalazłam fajny wierszyk w ktorym bylo mówionie , że zamiast kwiatków prosimy o wino lub czekoladki , musze go znaleźć
![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:08.