Gaworze i piszczę całe dnie, bo chcę powiedzieć, że kocham cię! Mamy IX-X 2013, cz.IV - Strona 63 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Pokaż wyniki sondy: Tytuł kolejnego wątku
Przyszła do nas straszna zima, maluch w rączce gryzak trzyma. 8 14,81%
Pierwsze ząbki, pewne ruchy, rosną nam tu małe zuchy. 7 12,96%
Uśmiech, harce i swawole, mamie spać dziś nie pozwolę. 13 24,07%
Ząbkowania czas nadchodzi, mama już jak zombie chodzi. 8 14,81%
Nie mam pomysłu na tytuł wątku bo cały czas myślę o moim dzieciątku. 18 33,33%
Głosujący: 54. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-01-21, 21:33   #1861
bayeczna
Raczkowanie

Dot.: Gaworze i piszczę całe dnie, bo chcę powiedzieć, że kocham cię! Mamy IX-X 2013,

Tak nie za bardzo wiem co mogę napisać o sobie, no ale jestem szczęśliwą mamą Oliwki która jest już pierwszoklasistką oraz 14 tygodniowego Jasia, który jest pogodnym i grzecznym dzieckiem, nie mam z nim większych problemów, karmimy się piersią z czego i ja i on jesteśmy zadowoleni i jakoś sobie z tym radzimy. Po mimo że to nie pierwsze moje dzieciątko to czytając Was dowiedziałam się o skokach rozwojowych dzieci, aż wstyd się przyznać nigdy wcześniej o tym nie słyszałam, ogólnie od Was dużo nowego dowiedziałam czego nie wiedziałam wychowując córcie (była to totalna wpadka w młodym wieku bo co można wiedzieć majac 21 lat, a która jest całym moim światem razem z kolejnym bobaskiem), może teraz po prostu jestem bardziej dojrzałą mamą a przede wszystkim bardziej świadomą macierzyństwem, człowiek uczy się przez całe życie.

Ogólnie powoli uczę się obsługi forum a więc wybaczcie że trochę mało sprawnie mi to idzie, mam nadzieję, że z czasem będę śmigać tu jak i Wy

szczerze to nie bardzo wiem co mogę na razie jeszcze napisać więc jak chcecie coś konkretnego wiedzieć to postaram się odpowiedzieć na każde pytanie
bayeczna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-21, 21:33   #1862
papuga_69
Zakorzenienie

Dot.: Gaworze i piszczę całe dnie, bo chcę powiedzieć, że kocham cię! Mamy IX-X 2013,

Cytat:
Napisane przez agusiamaskota Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny

Rzadko tu bywam ostatnio, bo mam sejsę na głowie Dziś zdałam trzy rzeczy (5,5,4) zostało mi jeszcze 5

Majusia jest chora od tygodnia Ma opryszczkowe zapalenie gardełka, kaszle strasznie, jest na antybiotyku. Nie było dnia, żeby nie zwymiotowała wypitego mleczka Co noc mam przy niej tzw. tryb czuwania, bo boję się, że zacznie kaszleć i wymiotować

Jest mi strasznie przykro z powodu Wikusi Takie rzeczy nie powinny się w ogóle dziać.. Jak wytłumaczyć matce, która traci dziecko, że Bóg potrzebował tego aniołka u siebie...
dasz rade

Biedna Malutka, oby jak najszybciej wróciła do zdrowia

"Beztroski uśmiech dziecka to jak promyk słońca w szarym życiu"
papuga_69 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-21, 21:33   #1863
87czarna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez butterfly20 Pokaż wiadomość
natala widzę,ze już napisałas jak to robisz

witaj

odezwała sie Nasza druga Laleczka

Cytat:
Napisane przez Larysa88 Pokaż wiadomość
ejjj mam nadzieję że żartowałaś z tym, że myślisz że chodzi tez o Ciebie? Ty jesteś od dawna i często i wszyscy Cie znają o !

co do telenoweli ehhh no może kiedyś

no to ja nie wiem bo widzę że wielu z Was jednak policzyło promo, może ja trafiłam pechowo po prostu to może jeszcze zrobię drugie podejście
Nie no, czasem tez nie miałam czasu nadrabiać i wyskakiwałam jak Filip z konopii
Ale ja Was kocham..przecież wiecie

"Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka"
87czarna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-21, 21:33   #1864
Lolaaaaaaa88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez matallewar Pokaż wiadomość
Nie nadążam czytać!

W ogóle kręci mi się w głowie i właśnie się zatoczyłam na schodku z IKEA i już myślałam, że rozbiję głowę o podłogę Jednak choroba i dwójka dzieci to złe połączenie

Ona chyba zostanie śpiewaczką operową...

co do krecenia w glowie to nie zarty, masakra uwazaj na siebie, Ty wiecznie sama kurde...

Aleksander
Lolaaaaaaa88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-21, 21:34   #1865
papuga_69
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gorgulek Pokaż wiadomość
Ja się boję iść ćwiczyć
jak się boisz to oddaj mi swoją motywacje i poćwiczę za Ciebie

Stary 2014-01-21, 21:35   #1866
MsLullaby
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
Aga zdrowia dla Majusi i powodzenia na egzaminach

mój mąż chce żeby córka była Oliwia, ale.....nasz kot ma tak na imię
Ja jak byłam w ciąży i nie wiedzieliśmy jaka będzie płeć to za nic w świecie nie mieliśmy pomysłu na imię dla dziewczynki. I raz byliśmy w mcDonalds i tam obsługiwała mnie taka ładna przemiła młoda dziewczyna, patrzę na plakietkę a tam Olivia więc oznajmiam TŻtowi że jak będzie dziewczynka to będzie miała tak na imię no ale mamy syna

Adrianek
30.07.2015
MsLullaby jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-21, 21:35   #1867
Asiek84
Wtajemniczenie

hej

witam z mega bólem głowy po opiece nad Hubertem i Filipem, aby moja mama mogła iść na Dzień Babci do szkoły... jak płakali to we dwóch, jak spali to tez na szczęście w jednym czasie... moja mama jak przyszła to nosiłam dwóch na raz...

Cytat:
Napisane przez tassia Pokaż wiadomość
co do kojca to ja nie wiem, ale moj chrzesniak jak mial 4 lata to uwielbiał sie w nim bawic (w sensie robił sobie z niego baze i mial jedna strone otwarta)
generalnie ciotka była zachwycona bo mogla spokojnie wyjsc do łazienki czy obiad ugotowac a nie biegac za raczkujacym dzieckiem
ja dla Jakuba miałam łóżeczko turystyczne, które służyło za kojec, kupiłam latem jak miał 8 miesięcy i siedział ładnie na tarasie w łóżeczku i bawił się zabawkami, później sam sobie wchodził i wychodził i nie musiałam za nim non stop chodzić

Cytat:
Napisane przez Natala84 Pokaż wiadomość
bo kocham osoby które wpadają raz na kilka dni napiszą jedno zdanie i tyle
a najlepiej jeszcze jak zadają jakieś pytanie, wszyscy się produkują a tu żadnego komentarza, żadnego "dzięki" ani nic
hmmm ja czasami wpadam jak po ogień, bo zwyczajnie albo nie mam czasu, albo nadrobię i mi posta zje lub młody sie budzi...

Cytat:
Napisane przez misia332 Pokaż wiadomość
ja też nie chciałabym dziewczynki, tylko dwóch chłopców, TŻ bardzo chce córeczke.
ja bardzo chciałam drugiego chłopca, faceci mają lepiej w zyciu niż baby- ot takie moje zdanie... chociaż jak mi gin powiedział że będzie chłopiec to się trochę zdziwiłam...

Cytat:
moja koleżanka ma tego Hemnesa i fajne wyrko... hehe my mamy łoże 160 x 200 i czasami tz musi spać na kanapie, bo się nie mieścimy

cdn- dalej nadrabiam
Asiek84 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-01-21, 21:36   #1868
marysia_258
Zadomowienie

Pedzicie jak burza z pisaniem
Ja jednak uciekam.
Poczytam jeszcze troszke ksiazeczke, ktora wciagnela mnie na maxa
Do jutra mamusie.

MAJA
21.08.2009
BARTOSZ
23.09.2013
marysia_258 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-21, 21:36   #1869
butterfly20
Zakorzenienie

Co wy tak dzisiaj lecicie z koksem????

Cytat:
Napisane przez ewacia85 Pokaż wiadomość
własnie przyszedł poirytowany adi i mi mówi ...mamo pani doktor kazała mi pic dużo wody a ty mi nie dajesz i to z takim wyrzutem powiedziane a nie chce mu dawać dużo na noc żeby się nie posiurał a juz dużo wypił bo wykorzystuje ż ematka na wizazu siedzi
dobry jest

Cytat:
Napisane przez bajka1807 Pokaż wiadomość
ja tak mialam wczoraj zasnela kolo 2

masakrejszyn.... biore grochy, tz wraca w czwartek a tu chyba bedzie trzeba skynow uzyc bo czysci mnie jak ja pierdziu a nie chce 3 kobity, bo jak to mowili dzis w tlc jak sie ma troje to trzeba czwarte zrobic zeby do pary bylo, a tak to juz napewno nie chce
czytalam to i czytałam, próbowałam zrozumieć,bo to jakis młodziezowy slang a ja stara babcia przy Tobie. Te skyny to najpierw dla mnie było niecenzuralne slowo,ale myślałam,że skróciłaś...ech...starość nie radość.

04.02.2016 godz.8.55 - Z.

06.05.2019 godz.10.46 - K.
butterfly20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-21, 21:37   #1870
inwersja
dryfuję słowami

Cytat:
Napisane przez SAMBAdiJANEIRO Pokaż wiadomość
a jaka roznica jest wystarczajaca zeby bylo prawdopodobienstwo corki?? ja chyba jednak z drugim sie wstrzymam bo ten skok wykonczyl mnie masakrycznie
teściowa ma 3 dzieci, miedzy każdym z nich jest kolejno 4 lata róznicy. 3 chłopaków
chyba nie ma reguły

Cytat:
Napisane przez Diorisha Pokaż wiadomość
Dobrze kojarzysz . Moja Natalia też była na nutra i kurcze leci Jej już siódmy rok i kompletnie nie pamiętam co i w jakiej kolejności wprowadzałam. Póki co dałam Ewuni marchewkę i było oki. Chciałabym teraz jabłuszko a potem ziemniaczek.
Biedni jesteście z tymi plamami i maścią. Ciekawe od czego się robią.

Dzięki za info

Bayeczna witaj
chyba dalej po białku w końcu Nutra nie jest wolne od białka
wczoraj ta gastrolog jak spojrzała to powiedziała, że normalne

Miłosz ciągle bierze łyżeczkę do ręki. Ale on już od dawna sam chwytał butlę, jakiś czas temu jak nie chce jeść to ją wyciąga, a od niedawna próbuje wkładać ją do buzi. Widać, że jak nasyci pierwszy głód to się bawi tym, wyciąga, pociągnie 2 łyki i próbuje wkładać, nie zawsze trafia do celu

Nasze ksywki:
Miłoszek
Misiek
Myszka
Pierdzioch
Purchawka
Mamu, a jak płacze Mamurycy
(Babcia Marka, 102 letnia mocno przygłucha jest i najpierw jak jej powiedzieli jakie imię to zareagowała "Miłość? Co za imię?", jak pytała znów to szwagier jej powiedział Maurycy, bo pytała juz enty raz, to przekręciła na Mamurycy, moje imię tez jakoś dziwnie przekręca, a z kolei byłą żonę szwagra-Angelikę nazywała Manżulena )
szwagier mówił do niego też Kazek-wynalazek

Edytowane przez inwersja
Czas edycji: 2014-01-21 o 21:39
inwersja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-21, 21:37   #1871
agusiamaskota
Wtajemniczenie

haha Kaśka córka będzie kocicą

Mama foka
Skalpel 46/100 -> nike run
agusiamaskota jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-01-21, 21:38   #1872
papuga_69
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bayeczna Pokaż wiadomość
Tak nie za bardzo wiem co mogę napisać o sobie, no ale jestem szczęśliwą mamą Oliwki która jest już pierwszoklasistką oraz 14 tygodniowego Jasia, który jest pogodnym i grzecznym dzieckiem, nie mam z nim większych problemów, karmimy się piersią z czego i ja i on jesteśmy zadowoleni i jakoś sobie z tym radzimy. Po mimo że to nie pierwsze moje dzieciątko to czytając Was dowiedziałam się o skokach rozwojowych dzieci, aż wstyd się przyznać nigdy wcześniej o tym nie słyszałam, ogólnie od Was dużo nowego dowiedziałam czego nie wiedziałam wychowując córcie (była to totalna wpadka w młodym wieku bo co można wiedzieć majac 21 lat, a która jest całym moim światem razem z kolejnym bobaskiem), może teraz po prostu jestem bardziej dojrzałą mamą a przede wszystkim bardziej świadomą macierzyństwem, człowiek uczy się przez całe życie.

Ogólnie powoli uczę się obsługi forum a więc wybaczcie że trochę mało sprawnie mi to idzie, mam nadzieję, że z czasem będę śmigać tu jak i Wy

szczerze to nie bardzo wiem co mogę na razie jeszcze napisać więc jak chcecie coś konkretnego wiedzieć to postaram się odpowiedzieć na każde pytanie
nie mam jeszcze 21 lat a z tym zdaniem się nie zgadzam

Stary 2014-01-21, 21:38   #1873
katarzyna2811
Wtajemniczenie

Agusia zdrówka dla Majeczki no i brawa za oceny
Muszę iść spać bo mąż mnie do łóżka za chwilę nie wpuści

Damian 23 01 2002
Mateusz 27 12 2005
Bartosz 18 09 2013
katarzyna2811 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-21, 21:39   #1874
papuga_69
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MsLullaby Pokaż wiadomość
Ja jak byłam w ciąży i nie wiedzieliśmy jaka będzie płeć to za nic w świecie nie mieliśmy pomysłu na imię dla dziewczynki. I raz byliśmy w mcDonalds i tam obsługiwała mnie taka ładna przemiła młoda dziewczyna, patrzę na plakietkę a tam Olivia więc oznajmiam TŻtowi że jak będzie dziewczynka to będzie miała tak na imię no ale mamy syna
To widzę, że same Oliwki miały być

(McDonald... )

Edytowane przez papuga_69
Czas edycji: 2014-01-21 o 21:40
Stary 2014-01-21, 21:40   #1875
agusiamaskota
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez papuga_69 Pokaż wiadomość
dasz rade

Biedna Malutka, oby jak najszybciej wróciła do zdrowia
Musi, musi... Dziś słyszałam od mamy, że jakiś paskudny wirys panuje, bo roczne dziecko jej znajomych do szpitala trafiło, a drugie na zastrzykach :/

Mama foka
Stary 2014-01-21, 21:41   #1876
papalinka83
Zakorzenienie

Cytat:
męczenie buły -to były czasy

ja nie karmię butlą, ale jakis czas temu miałam ten problem z Tuśką,że przy przystawieniu chwilę się denerwowała, bo nie leciało samo. I kilka razy było tak,że posmarowałam nakładki kropelką Cebionu lub Boboticu i wtedy się przyssawała i ładnie jadła
Moja Ola bobotic wypluwała i sktarsznie się krzywiła. Za to teraz ma zyrtec, który ponoć ma bardzo niedobry smak, to ona się oblizuje aż, jak jej go podaję
Cytat:
Napisane przez Madziuchna27 Pokaż wiadomość
Moi znajomi też mieli kojec przy pierwszym dziecku i niezbyt się sprawdził. Synek strasznie się denerwował, że musi w nim siedzieć

ponieważ na ferie jadę z Julem do mamy na kilka dni rodzice kupili mu łoże turystyczne! ale jest fajne ma nawet bujaki do bujania

!
Ha, ja też jadę na ferie do rodziców i też na nas czeka łóżeczko turystyczne
Cytat:
Napisane przez tassia Pokaż wiadomość
i Panów też

ejjj gender... nie wiadomo kto sie za jakim nickiem kryje

Cytat:
ja też nie chciałabym dziewczynki, tylko dwóch chłopców, TŻ bardzo chce córeczke.

Czytałam ostatnio artykuł, że im mniejsza różnica wieky między dziećmi, tym większe prawdopodbieństwo, że będzie tej samej płci.
!
A było jakieś uzasadnienie?
Cytat:
Napisane przez SAMBAdiJANEIRO Pokaż wiadomość
[
Marta nie mogę znaleźc tego posta ale pisalas ze corcia ma ugryzienie bociana i ze to pamiatka po porodzie.... po czym konkretnie? po tym ze sie zle wstawila czy po tym ze lekarz polozyl sie na brzuchu?? moj maly tez to ma, ale polozna powiedziala tylko ze to normalne i ze niektore dzieci sie z tym rodza i dalej nie wnikalam...ale jakby nie bylo na mnie polozna lezala a lekarka ciagla przyssawka... ja ponoc tez to mialam... i moja mama tez miala ciezki porod tyle pocieszenia ze moj mlodszy brat sie szybko urodzil
.
MojaOla też ma to uszczypnięcie bociana, a poród był lekki. Jak na razie to wcale nie blednie
Cytat:
mój TŻ ma dwie siostry, jedna starsza o 6, druga o 7 lat, potem jest TŻ i dwie młodsze siostry jedna o 3, druga o 5 lat
To pewnie jak razem mieszkali, to nigdy się nie mógł dopchać do łazienki

Cytat:
Napisane przez bayeczna Pokaż wiadomość
Hej Podobnie jak i wiele innych dziewczyn które miały odwagę się odezwać już dużo wcześniej, podczytuję Was od samego początku a w zasadzie czytam regularnie odkąd i u mnie pojawiły się dwie blade kreseczki na teście. Mogę powiedzieć że uzależniłam się od tego forum w czytaniu, praktycznie potrafiłam śledzić każdy Wasz post, aż chwilami mi było głupio że tak Was podczytuje, a sama nie mam odwagi nic napisać ot taka nieśmiałość wrodzona chyba Jeśli mnie przyjmiecie do Waszego grona było by mi bardzo miło z tego powodu. Widzę że jesteście dla siebie ogromnym wsparciem w wielu sprawach tych trudnych i tych czasem trochę błahych, to miłe i często bardzo potrzebne
witaj ale fajnie, że się tyle mamuś ujawniło

Co do t-89 to mi ręce opadły. Sama mam przerwy w udzielaniu się, nie zawsze mam czas, zresztą ostatnio też mi "atrakcji" nie brakowało, ale jednak z reguły doczytuję jak nie wszystko, to większość, znam Wasze imiona, imiona Waszych dzieci i o większości mogłabym sporo opowiedzieć, bo w końcu przez ten rok się ludzi trochę poznaje. Nigdy nie odniosłam wrażenia, żeby t-89 w ogóle interesowała się tym, jakimi jesteśmy osobami i co u nas. Traktuje to albo jak encyklopedię, albo miejsce, żeby się pochwalić i to jest dosyć przykre

Niebede - życzę Ci jak najlepiej, choć to bardzo trudna sytuacja. Myślę, że pomysł z terapią jest dobry, bo sami możecie nie dać rady, a Ty nie odbudujesz zaufania. Myślisz, że będziesz w stanie jeszcze kiedykolwiek mu zaufać?

Inwersja - co do plam, to moja Ola ma dalej mimo że od tygodnia smaruję maścią, są bledsze, ale są. Wczoraj byłyśmy na kontroli u alergologa i pani powiedziała, że zmiany skórne niestety nie znikają szybko na trwałe i mają tendencje do nawracania

Pawełek 20.03.2015
papalinka83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-21, 21:41   #1877
butterfly20
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez matallewar Pokaż wiadomość
Nie nadążam czytać!

W ogóle kręci mi się w głowie i właśnie się zatoczyłam na schodku z IKEA i już myślałam, że rozbiję głowę o podłogę Jednak choroba i dwójka dzieci to złe połączenie

Ona chyba zostanie śpiewaczką operową...
Śmiej się, ja ostatnio ciągle mówię Tuśce,że chyba będzie śpiewać w operze. Więc podejrzewam co przezywasz, są na tym samym etapie

Cytat:
Napisane przez bajka1807 Pokaż wiadomość
hehehe ja dzisiaj do Amelity mowie ze bedzie aktorka, bo pieknie idzie jej przechodzenie z ryku w smiech i na odwrot

uwazaj na siebie

zdrowka dla Majeczki

kurde mi tez cos znowu jakis katar dobiera sie do A. bo cos smarczec przez sen zaczyna, a kurcze mialam isc z nia na pneumokoki

ooooołłłłkeeeeeeej, czyli to całkowicie normalne. bo sie bałam,że Tuśce coś dolega, ona raz wyje radośnie,a chwilę później wyje żałośnie

Stary 2014-01-21, 21:41   #1878
bayeczna
Raczkowanie

Cytat:
Bayeczna dopisałam Cię
a dziekuję

My z tż do naszego bąbla oprócz wszelkich odmian Janka
Alehandro mówimy ewentualnie
księciunio bądź królewicz ale skoro dzieci już mogą reagować na imię też chyba jedną odmianę wybiorę co by się przyzwyczaił

A imię dla brata wybrała starsza siostra jak tylko sie dowiedzieliśmy że będzie chłopaczek ot jakiś Jasiek zawrócił jej w głowie w przedszkolu
bayeczna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-21, 21:42   #1879
butterfly20
Zakorzenienie

Agusia brawa za oceny! i Zdrówka dla córci

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-01-21, 21:43   #1880
papuga_69
Zakorzenienie

Cytat:
Musi, musi... Dziś słyszałam od mamy, że jakiś paskudny wirys panuje, bo roczne dziecko jej znajomych do szpitala trafiło, a drugie na zastrzykach :/
O rany, a nie wiesz jaki dokładnie?

Stary 2014-01-21, 21:43   #1881
gorgulek
Zakorzenienie

Cytat:
Cześć dziewczyny

Rzadko tu bywam ostatnio, bo mam sejsę na głowie Dziś zdałam trzy rzeczy (5,5,4) zostało mi jeszcze 5

Majusia jest chora od tygodnia Ma opryszczkowe zapalenie gardełka, kaszle strasznie, jest na antybiotyku. Nie było dnia, żeby nie zwymiotowała wypitego mleczka Co noc mam przy niej tzw. tryb czuwania, bo boję się, że zacznie kaszleć i wymiotować

Jest mi strasznie przykro z powodu Wikusi Takie rzeczy nie powinny się w ogóle dziać.. Jak wytłumaczyć matce, która traci dziecko, że Bóg potrzebował tego aniołka u siebie...
Zdrówka dla córci

I gratuluję

Cytat:
Napisane przez MsLullaby Pokaż wiadomość
Spokojnie, zaraz wyczerpane matki polki idą spać
To już idźcie bo muszę ćwiczyć

Cytat:
jak się boisz to oddaj mi swoją motywacje i poćwiczę za Ciebie
Nie ćwiczysz już w ogóle?

Cytat:
czytalam to i czytałam, próbowałam zrozumieć,bo to jakis młodziezowy slang a ja stara babcia przy Tobie. Te skyny to najpierw dla mnie było niecenzuralne slowo,ale myślałam,że skróciłaś...ech...starość nie radość.
Ja dalej nie skumałam
gorgulek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-21, 21:43   #1882
agusiamaskota
Wtajemniczenie

A co do studiów, to dużo prowadzących idzie.mi na rękę, choć mam IOS (indywidualną organizację studiów).

Mama foka
Stary 2014-01-21, 21:44   #1883
Little_Spark
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez nena_milka Pokaż wiadomość
Saasasasa mojego starego nikt nie pobije. Ostatnio do Niny mówi 'ty moja POŁKO do ziemniaczków'

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
a skądże takie skojarzenie?

matko! ale lecicie.... nie wiem co więcej odpisuwać bo mi sie wszystko wymieszało

w kazdym razie mialam zamowic kaszke na gemini a jak sie rozpedzilam to wydałam prawie dwie stówy

a Maks zasnal ok 20 i juz miał w miedzyczasie dwie pobudki

przeczuwam ciężką noc (jak zwykle) także spadam i ja

dobranoc mamusie!

do jutra (
[*]
Little_Spark jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-21, 21:44   #1884
Lolaaaaaaa88
Zakorzenienie

Cytat:
Co wy tak dzisiaj lecicie z koksem????

dobry jest

ja przeczytalam SKAJNOŁ haha i mysle co to;p

Aleksander
Lolaaaaaaa88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-21, 21:44   #1885
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
haha Kaśka córka będzie kocicą

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-21, 21:45   #1886
agusiamaskota
Wtajemniczenie

Cytat:
O rany, a nie wiesz jaki dokładnie?
No dzieciaczki wymiotują :/ Albo zapalenie płuc i oskrzeli :/

Mama foka
Stary 2014-01-21, 21:45   #1887
87czarna
Zakorzenienie

agusia brawo,kujonko :P
Oby mi tak dobrze poszło

"Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka"
87czarna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-21, 21:45   #1888
ruda_g
Raczkowanie

Cytat:
nie mam jeszcze 21 lat a z tym zdaniem się nie zgadzam
Ja tez sie nie zgadzam

My na nasza Ige mowimy Igusia- to tak standardowo od imienia, ale tez malunia, sikoreczka, Mariolka, Mariolinda, zabka

Sent from my LG-P760 using Wizaz Forum mobile app
ruda_g jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-21, 21:46   #1889
gorgulek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez papalinka83 Pokaż wiadomość
MojaOla też ma to uszczypnięcie bociana, a poród był lekki. Jak na razie to wcale nie blednie
Pokażesz nam Olę
gorgulek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-21, 21:46   #1890
papuga_69
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gorgulek Pokaż wiadomość
Zdrówka dla córci

I gratuluję

To już idźcie bo muszę ćwiczyć

Nie ćwiczysz już w ogóle?

Ja dalej nie skumałam
Weź szkoda gadać kręcę tym kołem ale mam siniaki i bardzo boli.
Próbuje się zmotywować chociaż do 10 minutówek Mel B na tyłek i brzuch, ale wstydzę się przed tż, głupia

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości