Moje Panie, to nie żarty - sezon ślubny już otwarty! PM2014 cz.23 - Strona 162 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-01-21, 21:09   #4831
Elrosa
Zadomowienie

Dot.: Moje Panie, to nie żarty - sezon ślubny już otwarty! PM2014 cz.23

Cytat:
Napisane przez Dotka90 Pokaż wiadomość
Elrosa, ja też mam 10% Nie wysypało mnie, ale czasami się łuszczę
To na pewno zależy od cery jeśli będzie działać tak, jak jego poprzednik, to po fazie pryszczy jak u nastolatki zacznę wyglądać bosko (a po letniej przerwie będę musiała szukać następnika, bo już drugi raz nie zadziała )

Cytat:
Napisane przez ParisParisienne Pokaż wiadomość
La Roche Posay Effaclar K ja uzywalam i nie polecam. Ogolnie jest bardzo lekki, taki troszke jak emulsja.
Też nie polecam Effaclaru K. Miałam wrażenie, że strasznie mnie wysuszał, a efektów nie widziałam. On jest chyba m.in. z kwasem salicylowym? Na mnie ten konkretny nie działa, ale w sumie ja chyba jestem wyjątkiem, on jest często używany w kosmetykach przeciwtrądzikowych i Tobie może podpasować

Cytat:
Napisane przez iza1336 Pokaż wiadomość
Zamiast kwiatów poprosimy chyba o książki z dedykacją. A Wy jak robicie?
My też chcemy książki. Nie mamy specjalnych wymagań (przygarniemy wszystko od powieści po albumy ze zdjęciami ). Rozdaliśmy już kilka pierwszych zaproszeń najbliższej rodzinie, u której byliśmy na Boże Narodzenie i wszyscy pytali, jakie miałyby to być - wymieniłam kilka konkretnych tytułów, TŻ dodał, że on ucieszyłby się z książek kucharskich z ładnymi zdjęciami (uważa, że tak źle gotuję, czy co )

Z winem u nas byłoby trudno, bo oboje go nie lubimy i wszystkie nam jednakowo nie smakują. Chyba, że wermut, ale głupio prosić o wermuty

Odebrałam dziś z poczty sukienkę na poprawiny jest śliczna, ale kolor jednak nie jest taki, jak na zdjęciu. Spodziewałam się jasnego turkusu z przewagą niebieskiego, a jest ciemniejszy z przewagą zieleni. Ale gdy próbuję zrobić jej zdjęcie, wychodzi mi taki sam, jak w katalogu
Co prawda źle nie jest, w tym odcieniu jest mi chyba nawet lepiej - wygląda bardziej jak ten po prawej

Co więcej, mam do niej idealne szpilki

Teraz tylko potrzebuje drobnych poprawek krawieckich. Mam maszynę, będę kombinować na pewno gors jest uszyty na wyższą osobę (mam 160 cm, przywykłam do tego) i potrzebuje kilku zaszewek, bo nad gumką wisi mi trochę niepotrzebnego materiału. To trochę widać nawet na zdjęciu firmowym, a modelka ma 178 cm! Co prawda ja chyba jestem trochę hojniej obdarzona biustem, bo aż 18 cm naddatku to tam nie mam, ale jednak gołym okiem widać, że jest coś ekstra (miejsce na obiad ). Ciachnę też rękawy, chyba do łokcia albo ociupinkę dłuższe. Zacznę od dłuższych, skrócić zawsze można.
Stary 2014-01-21, 21:17   #4832
Atomoowka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Opiumalfa Pokaż wiadomość
super ta ksiega

Cytat:
Napisane przez mojakaren Pokaż wiadomość
Ja też bym najchętniej poprosila o książki tż pewnie by nie mial
nic przeciwko ale jednak serce mi podpowiada ze nasz ślub moze byc tez radoscia dla innych jeżeli zdecydujemy sie wesprzec jakąś fundacje lub dom dziecka. Czy któraś z Was planuje podobnie?

0
A jak to chcecie rozwiazac? Tzn goscie maja dary rzeczowe przynosic?

Cytat:
Napisane przez KasiaK_080290 Pokaż wiadomość
dzięki

ja w sobotę zamówiłam zaproszenia i też prosimy o wino, napisałam to prostym zdaniem, nie wierszykiem:

"Będziemy wdzięczni jeśli zamiast kwiatów podarujecie nam butelkę wina"
Kurde super, zwykle proste zdanie i starczy.
A ja głupia wierszyka dalam

I my wzielismy kupony totka moze sie chociaz 20 zł trafi
Bo tak z ksiazkami ludzie by nie trafili, wina nie lubimy.
Chcialam psia karme ale juz widze jak ciotki w sukniach z paczka karmy leca do kosciola hahha.

Ślubuję Ci 10.05.2014

11.01.2013 kierrrrowca
Atomoowka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-21, 21:29   #4833
Kate Noir
Zakorzenienie

Dobry wieczór

Nadrobiłam na razie połowę ;D

Sukienką na 100% się pochwalę (o ile będzie czym )

Cytat:
Napisane przez vixena Pokaż wiadomość
Kate, ja (tzn TZ) montowałam na taśmę dwustronną. Ale Lin wystraszyłaś mnie teraz trochę tym, że się odklei chociaż oglądaliśmy wczoraj jakieś stare zapro i patrzyliśmy na klejenie i były takie na taśmę i tzrymały się po kilku latach więc może będzie ok
Kupiliście ją w jakimś specjalnym sklepie?

Cytat:
Napisane przez KaEs Pokaż wiadomość
Przyszły słomki. Jestem niezbyt zadowolona. Kolory ok, ale myślałam, że będą grubsze. Średnio mi się widzą winetki na słomkach o standardowej grubości. Ale wtopa 150 złomek poszło się &%&^$#$%
Jestem ciekawa jak wyglądają w rzeczywistości

Cytat:
Napisane przez enzunio Pokaż wiadomość
Chciałam moim dwóm koleżankom rozdać zaproszenia, obie zapytalam czy będą w domu i żadna mi nie odpisała... , zrobię im nalot na chatę

Wysłane z telefonu
a ja nawet nie mam gotowego projektu!!!

Cytat:
Napisane przez mala_czarna_21 Pokaż wiadomość
ja nie kuli ale chciałam tylko dodać, że zanim zamówiliśmy barmana to myśleliśmy nad drink barem i rozmawialiśmy z menago na salo i mówiła, że oni mogą nam dać szkło
Chyba przegapiłam moment kiedy zdecydowałas się na barmana Super!

Cytat:
Napisane przez kuli1986 Pokaż wiadomość
Dokładnie tak jak piszesz, ludzie podchodzili i robili drinki, był to tzw. Samoobsługowych drink bar.
Mieliśmy kupiony alkohol na drinki z menu, wina i inne alkohole spoza listy drinków typu whisky, likier, biały rum itp.
Wszystko było ładnie ułożone na specjalnym stoliku z napojami, syropami specjalnymi potrzebnymi do drinków do tego dodatki typu mięta itd.
Kupilismy sheaker, pojemnik na Lod, miarka do alkoholi, szczypce do nakładania lodu (takie zestawy można kupić na allegro)

Do tego szklo ale to nam Pani z obsługi dawaly.

Nazwy drinków:
oszalała panna młoda,
niczego niewinny pan młody,
wściekła teściowa,
czar świadkowej,
fantazje świadka,
nowożeńcy i kilka innych musialabym sprawdzić a nie mam przy sobie tej karty.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
czaderskie ;D

Cytat:
Napisane przez anannke Pokaż wiadomość
mam prośbę o radę chcę kupić buty na przebranie na wesele taneczne i zastanawiam się nad modelem - lepszy pierwszy czy drugi? kolorem się nie sugerujcie i materiałem zależy mi na fasonie
ooo ja będę miała te drugie! Planuję zamówić dokładnie ten sam model, tylko, że na obcasie 7 cm Trochę boję się o mje palce al enic innego mi się nie podoba.
Kate Noir jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-21, 21:32   #4834
Ad rem
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Dotka90 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, kupiłam dziś spontanicznie taką spinkę do włosów, możecie powiedzieć co o niej sądzicie?
I jakbyście obczaiły drugie foto, to zobaczycie jaka ona jest od spodu i eeee... nie wie któraś, jak się ją zakłada? Albo nie widziałyście fryzury z taką spinką z podwójnym grzebieniem?
Dziewczyny mnie wyprzedziły z instrukcją obsługi
Mam 2 takie spinki - fajnie się noszą, choć idealne wpięcie we włosy nie zawsze mi wychodzi

Cytat:
Napisane przez ijaa Pokaż wiadomość

Mój kwiotek i moja 'super wypasiona' ślubna fryzura!
Fajnie wyszedł ten kwiat! Na czym go zamocowałaś?

hihihi też mnie to wzruszyło
Iza my dajemy wierszyk z prośbą o procentowy napój zamiast kwiatów

Co do kończącego się wątku - chciałam od razu zagłosować na tytuł, który poprzednim razem wymyśliła czekoo - ten o skrzypiącym łóżku

30.08.2014
Nasz Dzień

Ad rem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-21, 21:32   #4835
Linaewen
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez hihihi Pokaż wiadomość
może być i tak
moją miłością są kryminały i thrillery medyczne
ja jeszcze nie ustaliłam z Tżtem, albo weźmiemy wino, albo też książka lub wino
Do tego zamawiając przewodniki i albumy podróżne myślę przyszłościowo-będzie co postawić na półkach w moim przyszłym biurze doradzctwa podróżniczego
"Uroczyście nie zobowiązuję się do regularnych porządków, prowadzenia kalendarza, niejedzenia słodyczy, byciu skrupulatnym w podejmowanych czynności oraz gaszeniu światła w łazience - to się nigdy nie udało, więc w końcu dorosłam do nie oszukiwania samej siebie."
za: whitepointeshoes
Linaewen jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-21, 21:33   #4836
mojakaren
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Atomoowka Pokaż wiadomość
A jak to chcecie rozwiazac? Tzn goscie maja dary rzeczowe przynosic?

Chcialam psia karme ale juz widze jak ciotki w sukniach z paczka karmy leca do kosciola hahha.
Na pewno wcześniej skontaktowalabym sie z wybraną insyytucja zapytac czego potrzebują. Chociaż fakt jak teraz piszesz o przynoszeniu tych rzeczy do kosciola moze byc niewygodnie choć z drugiej strony inne rzeczy typu wino czy książki tez trzeba zapakować i dostarczyć na miejsce :p

Wysłane z mojego GT-I8260

jesteśmy jedno
jedno ze stali

1+1=3
mojakaren jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-21, 21:33   #4837
Kaigara
Rozeznanie

Wyczytałam, że do ślubu konkordatowego potrzeba jakieś " pisemne zapewnienie, że nie wie [osoba chcąca zawrzeć związek małżeński] o istnieniu okoliczności wyłączających zawarcie małżeństwa". Czy ktoś może mi powiedzieć co to jest? Dostaniemy jakiś papier do podpisania w USC czy mam sama napisać, ze takowych okoliczności nie ma i się podpisać pod tym?
Kaigara jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-01-21, 21:34   #4838
Linaewen
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kate Noir Pokaż wiadomość
Kupiliście ją w jakimś specjalnym sklepie?
To ja dodam-ja miałam zwykłą z marketu. Takie ze sklepów pro mam tylko dystansowe.
"Uroczyście nie zobowiązuję się do regularnych porządków, prowadzenia kalendarza, niejedzenia słodyczy, byciu skrupulatnym w podejmowanych czynności oraz gaszeniu światła w łazience - to się nigdy nie udało, więc w końcu dorosłam do nie oszukiwania samej siebie."
za: whitepointeshoes
Linaewen jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-21, 21:34   #4839
positive rebel
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez bachara Pokaż wiadomość
Ja mam zamowione http://www.bialebuty.com.pl/mobile/p...-cm-atlas/3781
W kolorze zielonego jabłuszka
Jak tylko przyjdą a maja byc do pierwszego tygodnia lutego to dam zdjęcia
I oczywiscie napisze jakie sa moje odczucia co do wykonania:P
Kochana a ile czasu czekałaś na zamówienie??
Stary 2014-01-21, 21:44   #4840
hihihi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Elrosa Pokaż wiadomość
My też chcemy książki. Nie mamy specjalnych wymagań (przygarniemy wszystko od powieści po albumy ze zdjęciami ). Rozdaliśmy już kilka pierwszych zaproszeń najbliższej rodzinie, u której byliśmy na Boże Narodzenie i wszyscy pytali, jakie miałyby to być - wymieniłam kilka konkretnych tytułów, TŻ dodał, że on ucieszyłby się z książek kucharskich z ładnymi zdjęciami (uważa, że tak źle gotuję, czy co )

Z winem u nas byłoby trudno, bo oboje go nie lubimy i wszystkie nam jednakowo nie smakują. Chyba, że wermut, ale głupio prosić o wermuty

Odebrałam dziś z poczty sukienkę na poprawiny jest śliczna, ale kolor jednak nie jest taki, jak na zdjęciu. Spodziewałam się jasnego turkusu z przewagą niebieskiego, a jest ciemniejszy z przewagą zieleni. Ale gdy próbuję zrobić jej zdjęcie, wychodzi mi taki sam, jak w katalogu
Co prawda źle nie jest, w tym odcieniu jest mi chyba nawet lepiej - wygląda bardziej jak ten po prawej

Co więcej, mam do niej idealne szpilki
ta druga sukienka ma przepiękny kolor
książkę kucharską to i ja bym w sumie chciała i zgadzam się z Twoim Tżtem - z ładnymi zdjęciami
Cytat:
Napisane przez Linaewen Pokaż wiadomość
Do tego zamawiając przewodniki i albumy podróżne myślę przyszłościowo-będzie co postawić na półkach w moim przyszłym biurze doradzctwa podróżniczego
aaa no to super to jasne, że trzeba myśleć przyszłościowo
ja thrillery medyczne bym postawiła w laboratorium

'-You still love her, huh?
-I can't imagine the day I won't.'

Dexter w spódnicy
hihihi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-21, 21:48   #4841
bachara
Rozeznanie

GG do bachara

Cytat:
Napisane przez positive rebel Pokaż wiadomość
Kochana a ile czasu czekałaś na zamówienie??
Czas realizacji zamowienia to 14 dni roboczych czyli ok.3 tygodnie -zamówiłam 10 stycznia zobaczymy za ile będą

---------- Dopisano o 22:48 ---------- Poprzedni post napisano o 22:46 ----------

Cytat:
Napisane przez Kaigara Pokaż wiadomość
Wyczytałam, że do ślubu konkordatowego potrzeba jakieś " pisemne zapewnienie, że nie wie [osoba chcąca zawrzeć związek małżeński] o istnieniu okoliczności wyłączających zawarcie małżeństwa". Czy ktoś może mi powiedzieć co to jest? Dostaniemy jakiś papier do podpisania w USC czy mam sama napisać, ze takowych okoliczności nie ma i się podpisać pod tym?
Chodzi o papierek z urzedu stanu cywilnego - ważny max 3 miesiace i z tego comwiem to oni go wydają

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-01-21, 21:50   #4842
madzixx88
Zakorzenienie

Hej Dziewczyny
zaraz ponadrabiam dzisiejszy dzień ale szybko napiszę mega się cieszę
mój TŻ mierzył dziś garnitury, ja z Teściową byłyśmy w charakterze doradców i kurcze..w każdym ekstra wyglądał, nawet miał wybrane dwa ale na sam koniec namówiłyśmy go na przymierzenie smokingu i..... zanim cały się w nim pokazał to już sam powiedział, że w nim najlepiej ze wszystkich, mimo, że wcześniej był anty smokingowy
i jak go zobaczyłam to normalnie wielkie WOW, wyglądał jak milion dolców Teściowa tak samo zachwycona
i po 10 min smoking kupiony
madzixx88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-21, 21:56   #4843
Lady Million
Raczkowanie

GG do Lady Million
Moje Panie, to nie żarty - sezon ślubny już otwarty! PM2014 cz.23

Witajajcie
Wiem ze to nie temat ślubny ale potrzebuje szybkiej pomocy co kupić na 1 komunie. Dodam tylko ze nie jestem chrzestną, wiec prezent nie musi być wygórowany.

Pytam juz gdyż chcemy kupić prezent w najbliższym czasie gdy jeszcze nie ma takiego szału na prezenty komunijne.

01.03.14 r.
01.11.16r.

Lady Million jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-21, 22:01   #4844
ParisParisienne
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez pysia1987 Pokaż wiadomość
Dla wszystkich zainteresowanych daje realacje z użytkowania lakieru do ust YSL. Malowałam usta okolo 15.30 (zdj.poniżej). Bylam na zakupach, wrocilam z zakupow, bylismy u Babci TŻta na ciachu i kawie. Szminka po 5h jest nadal jest na ustach tylko nie ma połysku, zrobiła sie satynowa. Jednym słowem polecam bardzo, idealna na ślub i wesele warta swojej ceny

Ja kocham YSL za trwalosc... ja mam inny kolor, bo 10 ale jest boski i na wszystkie wielkie wyjscia go "ubieram". Trzyma sie caly wieczor. Fakt, ze po pewnym czasie traci blas, ale ja uwazam, ze mat wyyglada szlachetniej, wiec nie ubolewam nad tym

Zreszta ja do ust uzywam albo zwyklego balsamu nawilzajacego, albo YSL, albo pomadki dior addict lipstick, albo tej drugiej takiej granatowej addict extreme.

I taka moja mala uwaga: jak kupujecie kosmetyki z wyzszej pulki to nie robcie tego przez internet tylko raczej w perfumerii typu sephora. Tam macie gwarancje, ze sa oryginalne i prawidlowo przechowywane. Fakt, to spory wydatek, ale dobra pomadka starcza na dlugo i warta jest swojej ceny.

Idealnie jest trafic na akcje typu "likwidacja sklepu". Ja raz tak tradilam i sie bardzo oblowilam

---------- Dopisano o 23:00 ---------- Poprzedni post napisano o 22:58 ----------

Cytat:
Napisane przez Lady Million Pokaż wiadomość
Witajajcie
Wiem ze to nie temat ślubny ale potrzebuje szybkiej pomocy co kupić na 1 komunie. Dodam tylko ze nie jestem chrzestną, wiec prezent nie musi być wygórowany.

Pytam juz gdyż chcemy kupić prezent w najbliższym czasie gdy jeszcze nie ma takiego szału na prezenty komunijne.

01.03.14 r.
Ja byl kupila ksiazki edukacyjne w stylu jak funkjonuje czlowiek, cos o Ziemi... Ja tak zawsze robie i dzieciaki sie ciesza, bo to im sie przyda do szkoly ale wazne, zeby byly ciekawe, a nie takie czysto podrecznikowe.

Drugi pomysl: dla dziewczynki bizu, jakies ladne kolczyki, albo bransoletka, a dla chlopca... hmmmm nie wiem ja daje ksiazki. albo bizuterie

---------- Dopisano o 23:01 ---------- Poprzedni post napisano o 23:00 ----------

Krakowianki szukam dobrego SPA Polecacie cos?
ParisParisienne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-21, 22:05   #4845
201605100
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Atomoowka Pokaż wiadomość

nie chcę straszyć, ale moi znajomi dostali 5o kuponów lotka i nawet ani jednej 3 nie mieli

Cytat:
Napisane przez ParisParisienne Pokaż wiadomość
Ja kocham YSL za trwalosc... ja mam inny kolor, bo 10 ale jest boski i na wszystkie wielkie wyjscia go "ubieram". Trzyma sie caly wieczor. Fakt, ze po pewnym czasie traci blas, ale ja uwazam, ze mat wyyglada szlachetniej, wiec nie ubolewam nad tym

Zreszta ja do ust uzywam albo zwyklego balsamu nawilzajacego, albo YSL, albo pomadki dior addict lipstick, albo tej drugiej takiej granatowej addict extreme.

I taka moja mala uwaga: jak kupujecie kosmetyki z wyzszej pulki to nie robcie tego przez internet tylko raczej w perfumerii typu sephora. Tam macie gwarancje, ze sa oryginalne i prawidlowo przechowywane. Fakt, to spory wydatek, ale dobra pomadka starcza na dlugo i warta jest swojej ceny.

Idealnie jest trafic na akcje typu "likwidacja sklepu". Ja raz tak tradilam i sie bardzo oblowilam

---------- Dopisano o 23:00 ---------- Poprzedni post napisano o 22:58 ----------

Ja byl kupila ksiazki edukacyjne w stylu jak funkjonuje czlowiek, cos o Ziemi... Ja tak zawsze robie i dzieciaki sie ciesza, bo to im sie przyda do szkoly ale wazne, zeby byly ciekawe, a nie takie czysto podrecznikowe.

Drugi pomysl: dla dziewczynki bizu, jakies ladne kolczyki, albo bransoletka, a dla chlopca... hmmmm nie wiem ja daje ksiazki. albo bizuterie

---------- Dopisano o 23:01 ---------- Poprzedni post napisano o 23:00 ----------

Krakowianki szukam dobrego SPA Polecacie cos?
mnie cena ponad 100 zł za szminkę przeraża...i nie mogę w to uwierzyć, że ona się n ie ściera przy jedzeniu/piciu...ale to pewnie dlatego, że używam tanich błyszczyków
201605100 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-21, 22:14   #4846
positive rebel
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez alucior Pokaż wiadomość
mnie cena ponad 100 zł za szminkę przeraża...i nie mogę w to uwierzyć, że ona się n ie ściera przy jedzeniu/piciu...ale to pewnie dlatego, że używam tanich błyszczyków
Szczerze mówiąc mnie też Nie jestem "szminkowa" - na co dzień na usta nakładam tylko balsam do ust. Zastanawiam się jednak nad czymś trwałym na ślub i ten lakier YSL brzmi kusząco... A testowała któraś z was tańszą wersję od Golden Rose? Niby opnie na kwc ma nienajgorsze. Ciekawe jak z trwałością...
Stary 2014-01-21, 22:16   #4847
czekooczekolada
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pysia1987 Pokaż wiadomość
Dla wszystkich zainteresowanych daje realacje z użytkowania lakieru do ust YSL. Malowałam usta okolo 15.30 (zdj.poniżej). Bylam na zakupach, wrocilam z zakupow, bylismy u Babci TŻta na ciachu i kawie. Szminka po 5h jest nadal jest na ustach tylko nie ma połysku, zrobiła sie satynowa. Jednym słowem polecam bardzo, idealna na ślub i wesele warta swojej ceny

dobrze wiedzieć

Cytat:
Napisane przez Opiumalfa Pokaż wiadomość
ale czaderska !! chce taką !! ale w PL będzie do kupienia może za jakieś 10 lat

Cytat:
Napisane przez iza1336 Pokaż wiadomość
Hej Kochane!

Nadrabiam, nadrabiam i nadrobić nie mogę więc piszę!

Kupiłam materiały na zaproszenia!!! Juuuupiii!! Ale nie ruszę z nimi do póki ich nie wydrukuję. Więc muszę czekać aż skompletuje wszystkie formułki
Zamiast kwiatów poprosimy chyba o książki z dedykacją. A Wy jak robicie?

Dzisiaj była u mnie chrzestna i dała mi pieniążki z okazji moich rodzin. Chyba przeznaczę je na kupno Aparatu INSTAX 7S, żeby robić na bieżąco księgę gości na weselu. Któraś z Was też kupuje ten aparat?

Buuuuzioooole
kompletuj formułki i chwal się tu

my zamiast kwiatów prosimy o alkohol różnego rodzaju, ja jeszcze bym była skłonna sie skusić na książki ale Tż mi popukał do głowy, jak to ujął " żeby było czym w piecu palić? " Słodyczy nie chce(my), kwiatów nie, samego wina też nie, więc zostają nam likiery, rumy, whisky itepe

Cytat:
Napisane przez madzixx88 Pokaż wiadomość
Hej Dziewczyny
mój TŻ mierzył dziś garnitury, ja z Teściową byłyśmy w charakterze doradców i kurcze..w każdym ekstra wyglądał, nawet miał wybrane dwa ale na sam koniec namówiłyśmy go na przymierzenie smokingu i..... zanim cały się w nim pokazał to już sam powiedział, że w nim najlepiej ze wszystkich, mimo, że wcześniej był anty smokingowy
i jak go zobaczyłam to normalnie wielkie WOW, wyglądał jak milion dolców Teściowa tak samo zachwycona
super ! mojemu kupimy miesiąc wcześniej, on to ma takie wahania wagi że klękajcie narody

Life doesn't give you people that you want, it gives you the people that you need.
🤍

Stary 2014-01-21, 22:19   #4848
madzixik
Przyczajenie

Cześć jestem tu nowa i nie za bardzo wiem jak się u Was odnaleźć...bo Wy już się świetnie znacie..a wątek - rewelacja
madzixik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-21, 22:21   #4849
cashmere
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez TysiaBB1989 Pokaż wiadomość
a jak Wam się podobają takie kolczyki ??
Mi się nie podobają.. Ale taki styl trzeba lubić

Cytat:
Napisane przez docik10 Pokaż wiadomość
widziałyście to? ten po lewej rusza biodrami lepiej jak nie jedna panienka goł goł. Są świetni http://www.youtube.com/watch?v=QJV62zeUVDE
hehe nieźle chłopaki tańcują

Cytat:
Napisane przez KasiaK_080290 Pokaż wiadomość
http://answear.com/132233-gino-rossi...ngOnet.pl-0713

zamawiać te buty? podobają się Wam?
Mi się podobają bardzo Ja jedynie bym się obawiała odkrytych palców.

Cytat:
Napisane przez margot244 Pokaż wiadomość
Cześć Dziewczyny mam pytanie do tych, które kupowały welon z Butterfly- czy długo czekałyście na swoją presyłke?
Mi szybciutko przysłali

madzixx super gratuluję zakupu! Ja już się nie mogę doczekać aż zobaczę mojego z smokingu

missmalezji cudownie że wszystko dobrze!

jestem mamą
cashmere jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-01-21, 22:23   #4850
enzunio
BAN stały

Cholera, usunęło mi się cytowanie

Jestem po trzeciej lekcji, będą z nas Maseraki
enzunio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-21, 22:24   #4851
Kate Noir
Zakorzenienie

Kamilka gratuluję! super wiadomość!

Cytat:
Napisane przez Elrosa Pokaż wiadomość

Którą kupiłaś? Bo się zgubiłam Fajny kolor.

Cytat:
A tabletki anty wam coś pomogły na cerę?
Mi popsuły, ale wcześniej nie miałam żadnych problemów.

Opium super są te lodowe pierścienie Wiesz czy trudne jest zamawianie z amazon? Konto na ebay już sobie założyłam i wcale nie było to takie straszne ;D

Czy może któraś z Was kupiła tego typu sznurek do zaproszeń? Jak tak to byłabym wdzięczna za namiar
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 4745266ecc70a006319438eb6643f304.jpg (31,8 KB, 16 załadowań)
Kate Noir jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-21, 22:34   #4852
pysia1987
Zakorzenienie

GG do pysia1987

Cytat:
nie chcę straszyć, ale moi znajomi dostali 5o kuponów lotka i nawet ani jednej 3 nie mieli

Cytat:
Napisane przez positive rebel Pokaż wiadomość
Szczerze mówiąc mnie też Nie jestem "szminkowa" - na co dzień na usta nakładam tylko balsam do ust. Zastanawiam się jednak nad czymś trwałym na ślub i ten lakier YSL brzmi kusząco... A testowała któraś z was tańszą wersję od Golden Rose? Niby opnie na kwc ma nienajgorsze. Ciekawe jak z trwałością...
Dziewczyny, ja też nie wierzyłam dopóki niespróbowałam tego lakieru YSL ja zabawe ze szminkami zaczęłam dopiero w zeszłym roku, pojawiły sie Avon, Yves Rocher, Rimmel i Inglot i myslalam, ze wszystkie super bo nie wiedziałam, ze istnieją szminki (a blyszczyki to juz w ogole ), ktore trzymaja sie na ustach dłuzej niz godzine i na wizazu przeczytalam o YSL i skorzystałam z okazji likwidacji Douglasa zeby wyprobować ten lakier. I teraz wiem, ze na pewno kupie jeszcze nie raz ten lakier pewnie juz w normalnej cenie. Tymbardziej, ze jest wydajny, wiec pewnie starczy na długo

Jestesmy po a kolor na ustach dalej jest. troche bledszy, ale jest po dokładnie 8h

będę mamą

kierowca od 7.02.2012

Edytowane przez pysia1987
Czas edycji: 2014-01-21 o 22:37
pysia1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-21, 22:46   #4853
hihihi
Zakorzenienie

Cytat:
Hej Dziewczyny
super
ja też bym chciała dla Tżta smoking
zdradzisz cenę? i gdzie kupiliście?

'-You still love her, huh?
-I can't imagine the day I won't.'

Dexter w spódnicy
hihihi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-21, 22:59   #4854
madzixx88
Zakorzenienie

Witam nowe PMki

i gratuluję i 5 miesięcy i 200 dni do ślubu u nas w piątek stówka stresik zaczyna łapać, nawet Teściową

Kamilka-gratulacje! pierwsza fasolka na wątku
ja bym nie przekładała nic, 6 miesiąc to nie jest tak źle..u mnie kuzynka miała podobną sytuację i brała na szybko cywila a potem kościelny z chrzcinami i szczerze, to ten kościelny średnio wypadł :/

Dotka-super spinka fajne fryzurki można z nią zrobić!

co do Dziadków to u nas będzie moja Babcia-83 lata i Dziadkowie TŻ-84 i 90 lat
moja Babcia jest w lepszej formie, ale ze strony TŻ Dziadek mocno choruje, jednak mimo wszystko nie wyobrażają sobie, żeby mogło ich zabraknąć w tym dniu
rozmyślamy teraz jak ich usadzić, żeby mieli najlepszy widok na całą salę, parkiet ale jednocześnie nie byli bardzo blisko zespołu

Atomoowka-super oferta z tym tortem cały czas się zastanawiam nad babeczkowym
co do kuponów to totka, to koleżanka z pracy tak miała w zeszłym roku i trafili 150 zł chyba potem mówiła, że mogła poprosić o zdrapki, to by więcej zgarnęła

Pysia-ślicznie Ci w tym lakierze mega cena

Elrosa-bardzo ładny kolorek tej drugiej sukienki, też bardzo go lubię

Iza-my prosimy o książki zamiast kwiatów i goście są póki co mile zaskoczeni, pytają jakie chcemy, czy mamy biblioteczkę już naszykowaną
jedynie formułkę zmienię w przypadku zapraszania gości tylko do Kościoła, albo w ogóle żadnej nie dam, nie chcę żeby czuli się zobowiązani do kupna książki

---------- Dopisano o 23:59 ---------- Poprzedni post napisano o 23:49 ----------

Cytat:
Napisane przez czekooczekolada Pokaż wiadomość
super ! mojemu kupimy miesiąc wcześniej, on to ma takie wahania wagi że klękajcie narody
no to pewnie, bez sensu wcześniej
Mój to uważał, że ma dużo czasu jeszcze i miał kupować w lutym a się pospieszył przy okazji garniak na poprawiny też ma
a ja mam komfort psychiczny

Cytat:
Napisane przez hihihi Pokaż wiadomość
super
ja też bym chciała dla Tżta smoking
zdradzisz cenę? i gdzie kupiliście?
nie pamiętam końcówki ale niecałe 1000zł przeceniony z 1300 w Lavardzie bez pasa, muszki itd..
hmm choć on woli bez pasa, ew tylko do Kościoła by założył, mówi, że się średnio w nim czuje, tak góralsko
i z muchą mamy dylemat, bo choć w czarnej klasycznej wyglądał mega, to nie jest do końca przekonany, Teściowa podsunęła pomysł jasnej muchy ale nie wiem
na razie się jaram samym smokingiem, o reszcie się pomyśli
Stary 2014-01-21, 23:09   #4855
Atomoowka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez mojakaren Pokaż wiadomość
Na pewno wcześniej skontaktowalabym sie z wybraną insyytucja zapytac czego potrzebują. Chociaż fakt jak teraz piszesz o przynoszeniu tych rzeczy do kosciola moze byc niewygodnie choć z drugiej strony inne rzeczy typu wino czy książki tez trzeba zapakować i dostarczyć na miejsce :p

Wysłane z mojego GT-I8260
Nie no jak nie wymyślisz czegoś kłopotliwego do niesienia to fajny pomysł.
Moja koleżanka na śłubie w zeszłym roku chciała o rzeczy właśnie do domu dziecka. Zadzwoniła i zapytała i powiedzieli jej, że jeżeli chce to nie zabawki a przybory szkolne typu farby, plastelina, zeszyty. I super to wyszło każdy przyniósł takie rzeczy w ładnej papierowej torbie. Nie było to ani kłopotliwe ani kosztowne a na pewno pomocne.

Cytat:
W USC to dostaniesz.

Cytat:
Hej Dziewczyny
Gratuluje smokingu.

Cytat:
EE tam szczerze to nie liczę na żadną wygraną, ot będzie ciut adrenaliny przy sprawdzaniu i tyle. Jak pisałam innej alternatywy dla Nas za bardzo nie było/

Cytat:
Napisane przez madzixik Pokaż wiadomość
Cześć jestem tu nowa i nie za bardzo wiem jak się u Was odnaleźć...bo Wy już się świetnie znacie..a wątek - rewelacja
witaj
Napisz coś o sobie. Ile masz lat, ile jesteś z TŻ. Kiedy ślub?

Ślubuję Ci 10.05.2014

11.01.2013 kierrrrowca
Atomoowka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-21, 23:19   #4856
madzixx88
Zakorzenienie

Wstawiam na trochę dzisiejsze zakupy
smoking i garniak na poprawiny nad tym ostatnim się wahaliśmy dłuugo, te czarne klapy robiły fajny efekt ale za to spodnie średnio się układały

Edytowane przez madzixx88
Czas edycji: 2014-01-22 o 08:17
Stary 2014-01-21, 23:23   #4857
iza1336
Raczkowanie

Cytat:
smoking i garniak na poprawiny nad tym ostatnim się wahaliśmy dłuugo, te czarne klapy robiły fajny efekt ale za to spodnie średnio się układały
SMOKING PIERWSZA KLASA! Garniaki jakby za duże mi się wydają :P ale może się po prostu nie znam
iza1336 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-21, 23:25   #4858
pysia1987
Zakorzenienie

GG do pysia1987

Cytat:

Super

będę mamą

kierowca od 7.02.2012
pysia1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-21, 23:31   #4859
Opiumalfa
Zakorzenienie

Kate noir- amazon jest jesCze prostszy niz ebay w obsludze!

Ja mam instaxa i kupowalam na ebayu! Polecam!

Sent from my iPhone using Tapatalk
Opiumalfa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-21, 23:57   #4860
czekooczekolada
Zakorzenienie

Cytat:
super ! klapy bardzo ladnie wygladaja

Life doesn't give you people that you want, it gives you the people that you need.
🤍

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości