|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2011 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Nam się chce kreseczek dwóch, żeby dumnie wypiąć brzuch! Staraczki-mamusie cz.
Ja też wymiękam...
idę spać. Mąż obok już chrapie od 3 godzin Karoloo czekam na wysoką betę! Dobranoc Kobitki
|
#2012 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nam się chce kreseczek dwóch, żeby dumnie wypiąć brzuch! Staraczki-mamusie cz.
Cytat:
|
|
#2013 |
|
Zadomowienie
|
Nie było mnie chwilę a tu tyle nadrabiania , jak w dzień to cisza była
![]() Spinka witaj Karoloo jak wynik ?? Fajny temat o sraniu
|
|
|
|
#2014 |
|
Zadomowienie
|
a tak z innej beczki
ktoś może jest z warszawy lub okolic ??
|
|
|
|
#2015 |
|
Wtajemniczenie
|
Tez lece, bo juz ledwo na oczy patrze. Dobranoc babeczki
![]() Karoloo nadal trzymam kciuki tak ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#2016 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2017 |
|
Zakorzenienie
|
No ładnie! Nie było mnie od jakiejś 17, a tu tyle do nadrabiania
![]() Dziękuję wszystkim za wsparcie!!!! Karoloo! Ja to myślałam, że beta będzie jak teraz wejdę. Trzymam ![]() Vioris i Flight! Oby @ nie przyszły!!! Witam nową staraczkę!! Ja chyba też zmykam spać, bo za 6 i pół h pobudka ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#2018 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
"ja osobiście też nie wierzę w takie "odpuszczanie ". Tj. wiadomo, że dla psychiki lepiej, gdy dzień po sexxie nie doszukujemy się już objawów ciąży. Ale nie uważam, że wrzucenie na luz jest gwarancją ciąży, czy że znacznie zwiększa szansę zajścia. ( nie mówię oczywiście o krytycznych sytuacjach gdy pary dokładnie o 23:20 muszą się kochać, bo wtedy owu itd. wtedy małe odpuszczenie poprawi kondycję psychiczną)" "no właśnie o to mi chodzi !! samo wrzucenie na luz nic nie daje! Bo czasem wychodzi, że problemem jest coś, czego normalnie nie badałoby się. Np. wielu lekarzy nie robi żadnych badań, bo dopiero po roku starań i jeśli jest jakiś problem to przez ten rok choćby nie wiem jak się wrzucało na luz to w ciążę się nie zajdzie. A stwierdzenie, że 100% zdrowa para wrzucając na luz zachodzi w ciążą to po prostu rada roku. " Także wydaje mi się, że nie zrozumiałaś. Ja wiem, że psychika ma wpływ. ALe wrzucanie na luz nie daje gwarancji ciąży. Przykład: Idę do lekarza bo chcę się starać( nie czytam żadnych forów ani innych) lekarz robi cytologię i usg, twierdzi, że wszystko ok i możemy się starać - daje nam zielone światło. Staramy się liczymy dni płodne, kochamy kiedy jest owu. I ciąży ciągle brak. Spotykamy znajomych, którzy mówią: "wrzućcie na luz i się uda" .. No to wrzucamy na luz nic nie liczymy, mierzymy - kochamy się w czasie gdy prawdopodobnie jest owu - zakładamy dni na podstawie obserwacji poprzednich cykli. Jednak po roku dochodzi do nas, że ciąży dalej nie ma, a my przecież byliśmy na totalnym luzie. Idziemy do lekarza i okazuje się, że coś tam jest nie tak np. hormonami. Także nie zawsze wrzucenie na luz to dobra rada. Już czaicie o co mi chodzi;>
|
|
#2019 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czyli: Przebadajcie się na maxa a potem zaczynajcie starania - jak nie wychodzi za długo - wrzućcie na luz. To jest dobra rada.
Edytowane przez vioris Czas edycji: 2014-01-22 o 00:27 |
|
|
|
|
#2020 |
|
Zadomowienie
|
Uciekam kobietki spać dobranoc
|
|
|
|
#2021 |
|
Wtajemniczenie
|
hej
vioris co to za spadek? ![]() Karoloo gdzie wyniki???
|
#2022 |
|
Wtajemniczenie
|
Tez weszlam a tu wynikow ani widu ani slychu...
Czekamy wiec na rozwoj sytuacji u dziewczyn i trzymamy kciuki ![]() Vioris mam nadzieje, ze temperatura zle nie wrozy ;* No nic lece jeszcze spac ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Edytowane przez Zalamana_girl Czas edycji: 2014-01-22 o 07:05 |
|
|
|
#2023 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zawsze to "latwiej", trafić na dni płodne itd. Życzę powodzenia ![]() Cytat:
no i mam nadzieję, że będzie chciała mnie przebadać dokladniej, mam na myśli hormony... ![]() Na razie z mężem nastawilismy się ze już nie będziemy się zabezpieczać i może sie uda, mam nadzieję że ta decyzja się nie zmieni po dzisiejszej wizycie. Nawet nie wiecie jak sie stresuję...wczoraj tak sobie myślałam o tych moich obawach, nerwach - i stwierdziłam ze wy tu ze mna nie wytrzymacie chyba...a jak w koncu mi się uda zobaczyc II to juz w ogole ![]() Widzialam że temp spadla
|
|
#2024 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
i życzę Ci powodzenia, mam nadzieję, że szybko ujrzysz te II kreskiKaroloo śpiochu my tu czekamy na Twój wynik
|
|
#2025 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
|
#2026 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Hello
Ja czekam na monitoring - ciekawe jak tam moj pęcherzyk ![]() A potem jedziemy wygrzac kości w termach Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
No mam nadzieje, ze bedzie fajnie Chociaz oprócz term Liczylam na romantyczny wieczór, a tutaj TZ zapowiedział, ze musimy mecz obejrzeć ![]() Cytat:
![]() A jak smakuje szafran? Bo mam całą torebkę w domu, a nigdy nie uzywalam (kupilam w Grecji zestaw przypraw i wszystkie juz dawno mi sie pokonczyly, a ten szafran tak lezy ).Cytat:
A często masz nocki? Bo jak nie, to moze ogarnelabys mierzenie ![]() Ja, a co?
|
|
#2027 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Ciekawe czy pęcherzyk dalej ładnie rośnie - oby
|
|
#2028 |
|
<3 <3 <3
|
Hej :-D
Juz jest wszystko jasne. W ciazy nie jestem beta <0.1 U/l . Dobrze ze dzisiaj ide do gin przynajmniej cos dostane na wywolanie teraz czekam na @ i zaczynam kolejny cykl I szczerze nawet nie jest mi przykro, nowy cykl to nowe mozliwosci :-D Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
|
#2029 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ale Ci zazdroszczę, mi tu tak zimno a ta się będzie wygrzewać ![]() Cytat:
Ja tu miałam takie nadzieję Mam nadzieję, że @ szybko przyjdzie i do roboty
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2030 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Ale tak jak piszesz, nowy cykl daje nam nowe nadzieje
|
|
#2031 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Zazdroszczę Ci, też bym tak sobie poleniuchowała, ale planujemy w tym roku jakieś dłuższe wakacje, więc chcemy kasę zaoszczędzić. Ja nie robię za często ziemniaków, bo jestem leń i nie lubię ich obierać, dlatego bardzo często jemy różne kasze, ryże. Mi rybka z kaszą jaglaną bardzo smakuje. Jaglankę przygotowuję według instrukcji na opakowaniu, dodaję potem roztopione masełko z szafranem- mieszam i VOILA! ale z rybką też ok ![]() Cytat:
Właśnie wykąpałam psy teraz muszę sprzątnąć łazienkę. I dziś serwuję pieczarkową
|
|
#2032 |
|
Rozeznanie
|
Hej
![]() też dziś będe pieczarkową robić wg http://popoludniewkuchni.blogspot.co...serkami-i.html tylko troche przepis zmodywfikuje żeby była bardziej treściwa ![]() Zazdroszcze wam dziewczyny tych wyjazdów ![]() przykro mi Karoloo ale przynajmniej masz od razu masz gina i coś zadziałasz
|
|
|
|
#2033 | |||||
|
Zakorzenienie
|
vioris, Karoloo
a ja się nie zgadzam ![]() Flight w Tobie nadzieja jeśli @ dalej nie ma ![]() Mania super, że wizyta udana ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
spinka witaj :roza przykro mi z powodu # powodzenia! Cytat:
![]() Jedni babcie dziadkowie zaliczeni, pora dziś na drugich. Poza tym zaspałam na badania znaczy zdążyłabym, ale bez synka bo do 9:30, a jego ubierać, jeszcze śnieg na dworze to by się na tym dworze podniecać chciał zamiast iść. Odpuściłam. Lekarz szczęśliwy nie będzie, że nie mam badań, no ale trudno. jutro jak bym poszła to bym nie zdążyła odebrać przed piątkowym lekarzem. Jak myślicie poziom keratyniny to coś ważnego :brzydal : ?
|
|
#2034 | |||
|
Zakorzenienie
|
cześć
![]() Cytat:
![]() witaj Cytat:
Cytat:
no nic ale w następnym cyklu się już uda ![]() ---------- Dopisano o 09:57 ---------- Poprzedni post napisano o 09:46 ---------- Leine
|
|
#2035 |
|
Zakorzenienie
|
znów dziś nie posiedziałam za długo, no ale takie zmiany w pracy
. Ja uciekam zarabiać pieniądze
|
#2036 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Hej piczochy!
![]() Cytat:
koniecznie daj znać po Cytat:
Cytat:
dziś wizyta u lekarza, więc na pewno gin coś zaradzi ![]() Cytat:
![]() nie mam pojęcia nie pomogę niestety...vioris ja normalnie nie mogę uwierzyć. mogłam dać sobie rękę uciąć, że u Ciebie będzie fasolka... przykro mi flight póki nie ma @ jest nadzieja
|
|
#2037 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Dziękuje Wam za wsparcie Jeszcze żeby tempka nie rosla to ok, ale ona tak szla mocno do góry, nie rozumiem dlaczego Tak sobie bez powodu? A może to znowu bedzie jakaś ciąża biochemiczna bo po tylu cyklach u mnie tempka raczej nisko jest a nie tak wysoko do tego brak objawów. Pewnie dziś @ przyjdzie. Zresztą albo to cb albo owu miałam jeszcze później niż myślę bo fl nie mogła mi się nagle zmienić z 14 dni na 18. Przecież to jest niezmienne ![]() Szczerze to mi sie odechcialo już staran ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#2038 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie smutaj się... @ przyjdzie i będzie kolejny cykl...to, że tempka rosła to chyba dobrze, szkoda tylko, że nastąpił ten spadek...a fl teoretycznie ma tyle samo dni, ale u mnie (i u wielu innych dziewczyn) to się nie sprawdza, więc na to bym nie patrzyła. Tylko przez to, że miałaś ją teraz tak długą, dało to nam wszystkim nadzieję, że Ci się udało.
|
|
#2039 | |
|
Zakorzenienie
|
Cześć piczony!
![]() U mnie chyba powoli będzie szła @ bo jak mnie bierze na to wtedy mam takie krótkie, dziwne bóle miesiączkowe, jelitowe oczywiście po wc przechodzi więc po tym poznaję, że idzie @. No i Bożena w środku jest takaaa.... no jakby to powiedzieć... jak rękaw magika tak się czuje przy ![]() Karoloo widziałam ujemną betę Vioris a Tobie to tempka nie wiem po jakiego spada ale jak już wczoraj wspomniałaś o krzyżowych to się domyśliłam, że idzie do Ciebie @ ![]() Ty to widzę sobie kochanicę znalazłaś jak mnie nie ma normalnie wstyd koleżanko, wstyd! To ja mam prawo na dwa baty jechać, ale Tyyy?? ![]() Cytat:
masz i żryj na zdrowie
|
|
|
|
|
#2040 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
niech w końcu przyjdzie @! już się nie mogę doczekać jak zaczniesz kolejny cykl - z owulacją oczywiście "jak rękaw magika"
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:05.

idę spać. Mąż obok już chrapie od 3 godzin
Karoloo czekam na wysoką betę!

01.06.2013

Jedyna opcja to chyba iść do trzeciego wtedy i zrobić to co radzi dwóch z trzech - gorzej jak trzeci powie jeszcze co innego
no i mam nadzieję, że będzie chciała mnie przebadać dokladniej, mam na myśli hormony...

mój prysznic trwa 15 minut
a tu jeszcze tyle trza siedzieć...
).
Zazdroszczę Ci, też bym tak sobie poleniuchowała, ale planujemy w tym roku jakieś dłuższe wakacje, więc chcemy kasę zaoszczędzić.
ale z rybką też ok
teraz muszę sprzątnąć łazienkę. I dziś serwuję pieczarkową 
To już lada moment i Maleństwo będzie z Wami
nie smutaj się... @ przyjdzie i będzie kolejny cykl...to, że tempka rosła to chyba dobrze, szkoda tylko, że nastąpił ten spadek...a fl teoretycznie ma tyle samo dni, ale u mnie (i u wielu innych dziewczyn) to się nie sprawdza, więc na to bym nie patrzyła. Tylko przez to, że miałaś ją teraz tak długą, dało to nam wszystkim nadzieję, że Ci się udało.

to wtedy mam takie krótkie, dziwne bóle miesiączkowe, jelitowe
normalnie wstyd koleżanko, wstyd! To ja mam prawo na dwa baty jechać, ale Tyyy??