|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2101 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Płeć dzidziusiów poznajemy i imiona nadajemy. Mamusie V-VI 2014 cz.V
Gratuluje wizyt...
Nadrobie jutro dzis nie dam rady.. o 17 poszliśmy na obiad do restauracji i uwaga uwaga oto co zjadlam Medaliony z kurczaka w sosie kurkowym na placku ziemniaczanym Sok grejfrutowy Wielka porcja lodów z bita śmietana i owocami Kawa Koktail z truskawek Wyszliśmy o 20.00 Po prostu masakra duzo nie ??? Chyba jutro nie wejdę na wagę bo sie poplacze ![]() A rano jadłam śniadanko 1,5 bułki z szynka,paszczecikiem.... Potem z wafelek i z 10 ciasteczek kruchych Talerz zurku i pół bułki.... Nie wiem co dzis z moim żołądkiem ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#2102 |
|
Zadomowienie
|
Kaorlak cieszę się, że wszystko w porządku
Justyna gratuluję zakupu wózka
|
#2103 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja profilaktycznie biorę 2 na noc, bo tak kazała Najpierw brałam jedną ale jak zaczął fiksać brzuch to zwiększyłam do tych dwóch ![]() Gratuluje udanych wizyt i zdrowych szyjek ![]() A ja pozamawiałam mase higienicznych pierduł, jako że tu zastój a u Tżta kumpel Znalazłam sprzedawcę co ma niskie dość ceny jeżeli chcecie aventa, nuk lub lovi 13 zł kurier Nooo tylko jak wziełam wszystko, podkłady, do nosa duperele, smoki, wkładki, małą butle to mi wyszło 159 i śliniak gratis dostane Ciuszki tez ma, ale narazie tylko konkrety
|
|
#2104 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#2105 |
|
Zakorzenienie
|
Madziulka podeślij linka do aukcji, chetnie zobacze
|
|
|
|
#2106 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nie jest jaj sadzonych z nieściętym żółtkiem, nie jedz fast foodów, nie pij za dużo kawy a wszystko co sie da przed jedzeniem szoruj druciakiem (oczywiście uprzednio wysterylizowanym) No przecież szlag człowieka trafia A najlepsze jest: nie dźwigaj ciężarów i wytłumacz swojemu dziecku, które już masz, że przez 9 miesięcy nie weźmiesz go na ręce gdy o to poprosi, bo waży kilogram za duzo od dopuszczalnej normy dla ciężarnych ![]() ![]() uff sorki troche się zagotowałam Agaaga ja się pisze na wróżenie płci Seksta słitaśny ten przytulaniec Twój martuszka wina i nalewki mogą się przydać na pępkowe choć o tej porze roku o której my rodzimy to już sezon grillowy będzie w pełni i zimny browarek pewnie pójdzie w ruch monijaa dzieki za info o loveli ![]() paulka gratuluje zdrowych fantastycznych Anulki i Zosieńki ![]() lolitka czosnek moim zdaniem nie jest mitem, sprawdziłam na sobie i ponadto napisałam, że jest to dość niekonwenconalna metoda MamaKtosia co do alkoholu to ja jakiś tydzien przed zrobieniem testu ciążowego ( a w ciąży byłam wtedy już prawie 1,5 miesiąca) na nieświadomce wypiłam naraz butelkę wina, a o kilku co najmniej piwach w tamtym czasie nie wspomnę ![]() ---------- Dopisano o 23:14 ---------- Poprzedni post napisano o 22:57 ---------- Cytat:
![]() http://www.youtube.com/watch?v=wbIQk-gzr2U ten jest akurat o wyborzez łóżeczka a co za tym idzie także materacyka ![]() U mnie jest 3 minuty po północy i wreszcie nadrobiłam cały dzień Waszych postów, uff jak sie nie zagląda rano, w południe i wieczorem to potem cięzko to ogarnąć
Edytowane przez justiwi Czas edycji: 2014-01-22 o 00:05 |
||
|
|
|
#2107 |
|
Zakorzenienie
|
6 doba
|
|
|
|
#2108 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
zjadłabym lody ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Dzień dobry dziś od rana rozbudziłam się skrobiąc auto przynajmniej trochę ruchu od rana miałam ![]() Ale mnie młoda skopała w nocy... Przed spaniem i nad razem najbardziej... Miłego dnia ![]() gosius
Edytowane przez martuszka0 Czas edycji: 2014-01-22 o 07:26 |
|||
|
|
|
#2109 |
|
Zadomowienie
|
Witam
![]() W koncu mamy śnieg Boli mnie cos ząbek od rana... Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#2110 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie., sylvuniia ja też wstaje patrze a tu biało,,, wogole. Nie tęskniło mi się za śniegiem. Wczoraj mama do mnie " kiedy. Idziemy na zakupy dla małego, buteleczki, smoczki, pieluchy.... " j a. Mówię jej ze jeszcze czas... Miłego dnia. Mamuśki
|
|
|
|
#2111 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() U nas znów rozbudzenie o 4 bo tż wyjeżdżał, ale mleczko dało rade i spaliśmy dk 7.30. ![]() Znów cały dzień sami, bo tż jutro wraca ![]() Dziewczyny nie umiem linka z tel a na kompa wejde po 14 jak młody zaśnie, ale sprzedawca nazywa sie RODZYNECZKI ma napewno kubek do spłukiwania wlosów dla dzieci i odbiór w punkcie - jak to zaznaczyłam było takich chyba dwóch ![]() Wysłane z mojego MIST przy użyciu Tapatalka
|
|
#2112 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Witajcie w 22 tygodniu
![]() Cytat:
kochany maluch ![]() Cytat:
![]() Cytat:
fajniutkie ubranka Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
mówią, że w II trymestrze się je więcej ![]() no to się rozłożyłam na całego, nos zapchany, oddychać nie można.wrrrr czas iść do apteki ale nie wiem co mam kupić na ten zapchany nos |
||||||
|
|
|
#2113 | ||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
A na opaski może następnym razem się załapiesz ![]() Przeczytałam i jednocześnie moje 50-te urodziny. Trochę się zdziwiłam ![]() Cytat:
Szybko Wam poszło. Super! Na co się zdecydowaliście? Cytat:
Cytat:
Cytat:
Uważaj na ząbki! U nas też w końcu śnieg. Mówię w końcu bo wolę śnieg niż ten deszcz przez ostatnie kilka dni. Miłego dnia dziewczyny! |
||||||
|
|
|
#2114 |
|
Zakorzenienie
|
Seksta brawa za mocne kopniaki
![]() Monija super że wizyta udana i Kacperek jest Kacperkiem ![]() Madziula tak od III trymestru z DHA ![]() Justyna ja wolę PITY rozliczać własnoręcznie , bo uwielbiam to robić ![]() Beatusia, Kaorlak za wizyte ![]() Muffinka fajne wyniki i widzę że na razie możesz być spokojna ![]() Madziula a to u Rodzyneczki kupowałam w poprzedniej ciązy ![]() Gosiu dasz radę ![]() Dzień dobry w 24 tc No i nie wyspana :/ Byliśmy wczoraj u moich rodziców i potem dziadków , wrócilismy do domu ok 20 , kąpanie i usypianie młodego. Zasnął ok 20.20 a o 21 został obudzony głośną gadką (wiadomo kogo za wizyty dzisiaj .Edytowane przez Nikii89 Czas edycji: 2014-01-22 o 08:13 |
|
|
|
#2115 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Dzień dobry. |
|
|
|
|
#2116 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() A tak w ogóle dzień dobry, tż sobie śpi a ja się wyleguję. Ostatnio mnie zadziwił pytaniem, jak tam Twoje przyjaciółki wizażowe ![]() Gratuluję nowo rozpoczętych tygodni, no i kciuki trzymamy za wizyty ![]() Miłego Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#2117 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
![]() Kaorlak za udaną wizytę ![]() U nas biało hihi nie tak strasznie ale na po polach bielusieńko i po bocznych drogach też ;p trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty ![]()
|
#2118 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry mamulki
![]() Gratuluję udanych wizyt ![]() Ja szanownej to już dawno nie widzę mam goling ansystent Mam od wczoraj wieczór strasznie zły humor. Spać nie mogłam i wszystko mnie dobija, dosłownie wszystko Kaczorek też nie w humorze wczoraj to chodziliśmy i warczeliśmy na siebie tylko. Olka też podłapuje nasze nastroje i nie chce ze mną współpracować w ogóle. Miłego dnia ![]() Kciuki za wizytujące
|
#2119 |
|
Rozeznanie
|
Hejcia
![]() U nas też śniegowo od wczoraj,więc dziś nigdzie nie wychodze co by się nie poślignąć ![]() Justiwi ja Tobie wróżę Dziś w DTV będzie o paracetamolu,czy ma wpływ na rozwój mózgu dziecka. Czekam! P.S. Dzisiaj ma przyjść ten komplecik pościeli w sówki z ochraniaczem
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2120 |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry!
Witam się w 27tc Nas czekają dzisiaj odwiedziny Babci, więc będę dopiero wieczorem. Miłego dnia i uważajcie na siebie na tej ślizgawce!
|
|
#2121 |
|
Zakorzenienie
|
Lolitka daj znać jak ta pościel , bo też się na nią zamierzam
jeżeli chodzi Ci o tą http://allegro.pl/3-el-120x90-poszew...862147516.htmlKaorlak za 27 tc
|
|
|
|
#2122 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
gratuluje nowego tygodnia kciuki za dzisiejszą wizytę
|
|
|
|
|
#2123 |
|
Zakorzenienie
|
Aldrin zdrówka
![]() Zapomniałam wczoraj podziękować za dha - dziekuje Kasian jak ty słodko mowisz na tżta nie nerwuj sie, nie warto MamaKtosia narazie głównie moje zapotrzebowanie poporodowe zaspokoiłam a to wiadomo że trza szybko plus smoczki butla![]() Dziewczyny sprzedawca "rodzyneczki" link popoludniu chyba że powiecie jak w tel wkleić :p Wysłane z mojego MIST przy użyciu Tapatalka
|
#2124 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No wiem, że nie warto ale to jednak silniejsze ode mnie ![]() Idę sobie melisę zaparzyć
|
|
#2125 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć Kochane
Nie mam czasu nawet nadrobić, wczoraj i dziś robimy maraton babciowo-dziadkowy, w dodatku mój Tata wreszcie wyszedł ze szpitala i Filipek nie może się nim nacieszyć Buziaki
|
#2126 |
|
Wtajemniczenie
|
kaorlak brawa za kolejny tydzień
![]() za wizyty dziś Dzień doberek, Malutka dała pospać wiec witam się wyspana a terez po śniadanku fika w brzuszku ![]() U nas biało bardzo i ślisko wczoraj prawie się wywaliłam, także dziś chyba w domciu ewentualnie spacer po ogródku, żeby się dotlenić ![]() IMAG0087.jpg |
|
|
|
#2127 |
|
Zadomowienie
|
Witam sie leniwie jeszcze z łóżeczka
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
22.10.2011 Nasz ślub 01.10.2013 Dwie piękne kreseczki 15.06.2014 - 2850 gram szczęścia - Kacperek Ja pod sercem Cię nosiłam, Ja o Twe zdrowie najgoręcej prosiłam. Jestem przy Tobie od pierwszego grama. Tyś moje dziecko, a ja...Twoja mama! |
|
|
|
#2128 |
|
Zakorzenienie
|
ja też witam się z łożeczka
tż zaserwował jajecznicę na sniadanie
|
#2129 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Chyba sie jednak wybiore do gina mojej mamy, facet konkretny to mi powie na czym stoje, bo ten moj to taki tam... ---------- Dopisano o 09:40 ---------- Poprzedni post napisano o 09:38 ---------- No to III trymestr, brawo! |
|
|
|
|
#2130 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:06.

za wizyty,Dzidziusie zdrowe i mocne szyjki

Najpierw brałam jedną ale jak zaczął fiksać brzuch to zwiększyłam do tych dwóch 

zjadłabym lody

Niech już wraca bo ślisko i niebezpiecznie strasznie na tych drogach naszych... Rano jak jechał to wpadł w zaspę i się zakopał. Dobrze że jacyś ludzie mu pomogli za dwie dychy oczywiście

za wizyty dzisiaj .