|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Co w swoim wyglądzie zmieniłyście?
Bo ja dość sporo, chociaż uważam że wyglądam naturalnie
Zmieniłam - Kolor włosów z sztynki na czekoladę - brwi henna - kolor skóry samoopalacz (Ives Rocher mgiełka samoopalacjąca polecam)- Usta górną wargę, 1 ml kwasu hialuronowego i jestem zadowolona - bruzdy nosowo-wargowe , wstrzyknęłam 1 ml kwasu hialuronowego raczej słaby efekt planuje: - sztuczne rzęsy -makijaż permanentny górna powieka kreska - usunięcie laserowe pieprzyków na czole i zastanawiam się jeszcze na kreatynowym prostowaniem włosów ale obawiam się ich zniszczenia |
|
|
|
|
#2 |
|
Erudycja
|
Dot.: Co w swoim wyglądzie zmieniłyście?
jesli juz to keratynowe prostowanie...
metoda hiszpańska nie niszczy praktycznie włosów.
|
|
#3 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja zmieniłam jedynie kolor włosów na jasny blond, ale jestem 20+, więc kto wie co zadzieje się dalej
Operacji plastycznych nie planuję, może wybielanie zębów i chirurgiczną operację wzroku?
|
|
#4 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Rozeznanie
|
Dokładnie. A to dopiero początek z tego co widzę.
|
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
plastik fantastik? no nie przesadzajmy.
Jedynie nie wiem ile masz lat Adelajda. Podejrzewam, że jesteś po 30-stec bo się ostrzykiwałaś. Uważam, że poprawianie urody przy zachowaniu zdrowego rozsądku nie jest niczym złym. Żyjemy w takich czasach, że kobieta bez makijażu jest często postrzegana jako zaniedbana. Nie mówicie mi, że tak nie jest. Zresztą mało która z nas ma genialną urodę, że nie musi przy sobie nic robić. Czasy pielęgnacji kremem Nivea minęły bezpowrotnie. Prostowania keratynowego nie polecam. Cudne są włosy przez jakieś 2 m-ce. Cudne, jak z reklamy. Potem.... cudność mija. |
|
|
|
|
#7 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#8 |
|
Przyczajenie
|
Hahahaha no proszę jak przeszłyśmy do jedno nocnego seksu z przypadkowym facetem Nie będę komentować ale dziękuje pffe bo się szczerze uśmiałam
Co do urody i jej poprawiania to mam takie zdanie że każdy może robić z sobą to co mu się podoba... przecież w żaden sposób nie krzywdzi się tym innych jak założyłam ten wątek i spisałam wszystko ...to zdałam sobie sprawę że jest tego sporo ale powiem wam że moim subiektywnym zdaniem wyglądam bardzo naturalnie bo nie jest może tak ważne ile rzeczy zmieniłaś ale jak to zrobiłaś. Mam dobrze dobrany kolor włosów, bardzo delikatną opaleniznę, i dobrze wyregulowane brwi a o kwasie hialuronowym nikt się nie jest w stanie zorientować. |
|
|
|
|
#9 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Przyczajenie
|
Na pewno nie jesteś mnie w stanie urazić ale nie powiem byłoby fajnie jakbyś poszła wylewać swój jad gdzieś indziej
|
|
|
|
|
#11 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() to tylko szczerość. Owszem, takie rzeczy jak pofarbowanie się czy makijaż permanentny w porządku. Ale samoopalacz, sztuczne rzęsy, to już będziesz wyglądać plastikowo. No i te pieprzyki to według mnie tylko zachcianka. Albo masz za dużo pieniędzy albo serio robisz z siebie plastikową lalę bo masz kompleksy. Wierz mi, blada dziewczyna z delikatnym makijażem i niekoniecznie wyrównanymi brwiami będzie o niebo piękniejszą i naturalniejszą kobietą niż Ty. |
|
|
|
|
|
#12 |
|
Przyczajenie
|
pffe ładne jest to co się komu podoba
a ja życzę tobie więcej szacunku do innych w wypowiedziach bo chociaż uważam że uroda jest ważna to szacunek do innych bezcenny |
|
|
|
|
#13 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Robiąc z siebie sztuczną kobietę musisz się nastawić na krytykę. No i to chwalenie się co to Ty nie zrobiłaś sobie z twarzą |
|
|
|
|
|
#14 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Mnie to akurat rozbawiło bo jestem już grubo po 30tce i na dyskoteki nie chodzę a na studiach nawet nie farbowałam włosów. Fajnie jakby zakończyć tą słowną przepychankę Mi też podobają się młode dziewczyny blade z naturalnymi brwiami i podobają mi się delikatnie opalone z wyregulowanymi, ja lubię dbać o siebie i sama na to dbanie zarabiam ciężko pracując Nie wiem gdzie tu chwalenie się? Że chodzę do fryzjera czy na brwi? A na kwas hialuronowy wydałam w sumie 1200 zł dla wielu osób kwota do zaoszczędzenia a zauważyłam też że ceny tego zabiegu spadają. A może ktoś jeszcze się wypowie? Może są tu jeszcze poza mną jakieś zakompleksione kobiety co np zafarbowały włosy?
|
|
|
|
|
|
#15 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#16 |
|
Zakorzenienie
|
Ha ha ha ale się uśmiałam. Jednonocny sex i że prawda boli
Adelajda napisz jeszcze, że jesteś ładna, atrakcyjna, szczęśliwa i lubisz sex. Zjedzą Cię
|
|
|
|
|
#17 |
|
Raczkowanie
|
reguluję brwi
to chyba tyle. nie prostuję ani nie kręcę włosów, nie cuduje z twarzą, uważam że wyglądam ok i nie chciałoby mi się zmieniać. nie jestem jakoś mocno skupiona na sobie
|
|
|
|
|
#18 |
|
Przyczajenie
|
ciii bo może sobie już pójdzie i będzie można na luzie pogadać o poprawianiu matki natury
|
|
|
|
|
#19 |
|
Wtajemniczenie
|
weszlam z ciekawosci i oniemialam
.uwazam, ze to cudowna opcja moc sprawic sobie przyjemnosc i zadbac o cialo w wybrany przez siebie sposob i niewazne czy to brwi, tatuaz czy nowa twarz . martwiaca jest natomiast agresja w stosunku do osob o roznych pogladach od naszych, narzucanie im swojego swiatopogladu jako jedynego slusznego . jestesmy rozni i nigdy nie zrozumiem tej potrzeby unifikacji . tyle co do poprzednich wypowiedzi![]() aa i pieprzyki usuwac sie powinno poniewaz lubia zamieniac sie w grozniejsze opcje, tak twierdzi przynajmniej kilku znanych mi lekarzy ( w tym onkolog), ale co oni tam wiedza ![]() ja glownie wyprostowalam zeby i wyleczylam zwiazne z tym powiklania wymodelowalam tez cialo i z takich ksztaltow kobiecych bardziej nabralam sportowej sylwetki wbrew obiegowej opinii nie powiekszylam za to ust i nie prostuje wlosow
What’s the difference between a terrorist and a redhead? … you can negotiate with a terrorist." ![]() „Może się zdarzyć, że urodziłaś się bez skrzydeł, ale najważniejsze, żebyś nie przeszkadzała im wyrosnąć.” Coco Chanel |
|
|
|
|
#20 |
|
Przyczajenie
|
Nie no nad sztucznymi rzęsami jednak się zastanowię
jeszcze ktoś mnie napadnie na ulicy "Ty puszczalska, sztuczna, plastikowa lalko z kompleksami ..." |
|
|
|
|
#21 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja narazie to tylko farbuje wlosy i wyprostowalam zeby i uparcie pracuje nad cialem, ale moze sie kiedys skusze na jakies plastyczne korekty ---------- Dopisano o 18:39 ---------- Poprzedni post napisano o 18:37 ---------- plus jakies 6 tyg temu, korekta wzroku Lasik |
|
|
|
|
|
#22 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#23 |
|
Zakorzenienie
|
oczywiscie ale z tym tez idzie wyglad
|
|
|
|
|
#24 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
|
#25 |
|
Zakorzenienie
|
jesli chodzi o Lasik to tak naprawde nie o zdrowie ani nie o wyglad tylko o wygode chodzi
|
|
|
|
|
#26 | |
|
ForceIsStrongInThisOne...
|
Pewnie się narażę na bycie 'jednonocną solarką, laską z disco'... ale mam wstrzyknięty kwas hialuronowy w lwią bruzdę między brwiami, w bruzdy nosowo - wargowe i usta, poza tym botox na czole i kącikach oczu.
Dodatkowo mam co miesiąc przedłużane rzęsy i opalam się na plaży niemal w każdy weekend roku. ... i tak, stać mnie na to ![]() ---------- Dopisano o 11:56 ---------- Poprzedni post napisano o 11:46 ---------- Cytat:
od wielu lat na ten sam kolor.Czy cotygodniowe Manicure & Pedicure podchodzą pod zakompleksienie?
Edytowane przez Eva ID Czas edycji: 2014-01-22 o 08:58 |
|
|
|
|
|
#27 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czy faktycznie widać po wstrzyknięciu kwasu w bruzdy nosowo-wargowe jakąś sensowną różnicę? Tak się zastanawiam czy warto. Zwłaszcza że Adelajda jak widzę nie jest jakoś specjalnie zadwolona z akurat tej korekty. ![]() Adelajda, możesz się wypowiedzieć jakoś szerzej na ten temat? Ja na razie tylko ufarbowana i z wyregulowanymi brwiami. ![]() Opalania nie uznaję za zmianę wyglądu. Jest lato to jestem opalona, nie ma lata to się "wybielam". Ale "idę" na botoks. Tak w prawdzie już idę od jakichś 3 lat, ale chyba powoli dojrzewam do dojścia. To może bym i bruzdy ostrzyknęła za 1 zamachem
|
|
|
#28 | |
|
ForceIsStrongInThisOne...
|
Cytat:
Ja zauważyłam różnicę natychmiast, natomiast moi znajomi i przyjaciele stwierdzili, że wyglądam na bardzo wypoczętą i zrelaksowaną, czyli NIKT nawet nie zauważył, że była jakakolwiek ingerencja z zewnątrz. Twarz wygląda świeżo i promiennie.
|
|
|
|
#29 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
I daj jej spokój, każdy robi co chce i plastikowośc nie ma nic z tym wspólnego. ot Wizaż Ja; -nowy nos -makijaż pernamentny może ; -botoks lub kwas |
|
|
|
|
|
#30 |
|
Przyczajenie
|
U mnie efekt po 1 ml był słaby musiałabym raczej użyć 2ml i jak dla mnie za drogi interes
Usta po 1 ml też mam tylko delikatnie powiększone Lekarz u którego robiłam zabieg twierdził że to zamierzony efekt, że używa preparatu który jest lepszy bo bardziej plastyczny ale daje mniejsze powiększenie Następnym razem jednak użyje innego preparatu i pójdę do innego lekarza Ja z kolei mam pytanie do dziewczyn po makijażu permanentnym Obawiam się odbarwiania barwnika czyli że moja czarna kreska na oku zrobi się z czasem niebieska .. bo niestety o takich przypadkach słyszałam. Ma któraś podobne doświadczenia? |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Kobieta 30+
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:22.

samoopalacz (Ives Rocher mgiełka samoopalacjąca polecam)

. jestesmy rozni i nigdy nie zrozumiem tej potrzeby unifikacji 
Haters Gonna Hate