|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3722 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Blogowanie to stan umysłu!
same stare dziady
nie dam żadnej babci Nili, bo wyjdzie i zęby wybije, bo to nieokiełznana bestia (nila) |
|
|
|
#3723 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3724 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Blogowanie to stan umysłu! ♥ część V
Dziewczyny nie mam czasu stale cos na studiach :/
Masakra. Na dodatek szukaliśmy nowego mieszkanka dla nas bo sie przeprowadzamy z Tż za 2 miesiące i znaleźliśmy wreszcie nawet lepej bo domek z ogrodem tylko dla nas Przyszłam sie pochwalić ze nie kupiłam żadnego kosmetyka od 3 tygodni, paczki z rozdania wysłałam i denkuje dużo, w tym miesiącu nie denko ale dno bedzie chyba
|
|
|
|
#3725 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Blogowanie to stan umysłu! część V
Cytat:
Ale w bloku dzieci biegają między psimi kupami, których nikt nie sprząta i każdy może podejść i z nimi pogadać i w ogóle. Do tego w bloku nie mogę zrobić grilla jak nie mam pomysłu na obiad. O nie, nie blok to nie dla mnie. I jeszcze wszyscy, wszystko słyszą. Cytat:
Teraz jak popatrzeć na ceny mieszkań (z przyzwoitym metrażem) to wychodzi wsio rawno czy mieszkanie czy postawić/kupić dom. |
||
|
|
|
#3726 |
|
Konto usunięte
|
Mi na wynajmie to wszystko jedno dom czy mieszkanie ale jednak w mieszkaniu słychać wiele i nad nami to słonie chyba jakieś mieszkają
Co do wynajmu wszystko mi jedno ale jak wdzięku kupować to dom wolnostojący z ogrodem choć ogromna cena w porównaniu do mieszkań ale warto moim zdaniem
|
|
|
|
#3727 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
bardzo dojrzały ananas 1 banan 1 jabłko 1 pomarańcza odrobina wody do rozcieńczenia Ale jeszcze nie spróbowałam Nie wiem, jakaś rana mi się zrobiłą na podbieniu. Najpierw były krostki i chyba pękły i teraz jest taka szczypiąca ranka. To super, że zadzwonili Ja w końcu znalazłam czas na wydepilowanie nózi
|
|
|
|
|
#3728 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja całe życie chciałam mieć zwierzątko. Nie ważne jakie, ważne żeby miało futerko i pozwalało się miziać. ![]() ![]() Teraz TŻ ma psa. Wygląda jak owczarek, ale nim nie jest. Wabi się Cywil. Jak jestem na podwórku to zachęca mnie do zabawy i w ogóle. Ale jak tylko wyjdę za bramkę to szczeka jakbym mu obca była. Podobno szczeka na wszystkich domowników za bramką, bo nie lubi jak ktoś wychodzi z domu. A ja staram się z nim bawić ile wlezie. Jest tylko jeden minus. Cywil non stop jest na podwórku i zabawa z nim kończy się tak, że całe ręce i nie tylko nim śmierdzą, ale już się przyzwyczaiłam. |
|
|
|
|
#3729 |
|
Zakorzenienie
|
Natlly może jakaś afta???
Ja jak język przekłułam to za pierwszym razem nie mogłam jeść 3 dni, a za drugim razem tylko lekko mi napuchł i było ok. Za pierwszym razem źle przekłułam i dlatego..
|
|
|
|
#3730 |
|
Rozeznanie
|
Możliwe, że afta. Mojemu bratu coś wyszło na buzi, i może akurat piliśmy z tej samej szklanki czy coś
|
|
|
|
#3731 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Na ten moment nie stać nas nawet na wynajem, więc nie myślimy o tym tak dokładnie. A z teściami nie chcę mieszkać
|
|
#3732 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I nie zapomnę napisać czy dobry
|
|
|
|
|
#3733 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja kiedyś miałam kundla, cudowny był (Amor się zwał), ale niestety musieliśmy go uśpić i od tej pory mama nie chce słyszeć o jakimkolwiek zwierzęciu. Dlatego pozostaje mi się cieszyć nimi u TŻa
|
|
#3734 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#3735 |
|
Rozeznanie
|
Ja i tż chcemy bardzo pieska. Ale teraz największym tematem jest kupno auta
|
|
|
|
#3736 |
|
Zakorzenienie
|
Co tam pierdzenie w łazience. Na wynajmie na blokowisku na Krynickiej (Gaj), piętro wyżej miałam takich sąsiadów, wg których kopulacji mozna było zegarki nastawiać.
Wogóle zawsze przed się ganiali - jakiś rodzaj gy wstępnej chyba - a potem była akcja, a łóżko mieli wyjątkowo klekoczące. Ubaw był po pachy czasami.
|
|
|
|
#3737 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja przekłuwałam raz (3 lata temu) i do dziś kolczyk mam. Pamiętam, że język mi wtedy strasznie spuchł, bolał i w ogóle masakra była, bo sepleniłam strasznie. Na szczęście teraz jest ok i nie wyobrażam sobie życia bez kolczyka. Chociaż obiecałam sobie, że jak urodzę dziecko to go wyciągnę. ---------- Dopisano o 11:46 ---------- Poprzedni post napisano o 11:43 ---------- Pjona ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#3738 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Zrobilam to menu, wczoraj nagłówek. Wypowiedzcie się prosze na ten temat
|
||
|
|
|
#3739 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3740 |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry
Dopiero wstałam
|
#3741 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3743 |
|
Zakorzenienie
|
A ja właśnie się relaksuję przy piosence Passenger. Jezuu jaki ten facet ma głos
|
#3744 |
|
Zakorzenienie
|
Jak dla mnie są za jasne i dlatego mogą się wydawać niewyraźne.
|
|
|
|
#3745 |
|
Zakorzenienie
|
Spójrz sobie na nie od dołu. Widać, że nie są wyraźne tylko tak brzydko rozmazane.
|
#3746 |
|
Zakorzenienie
|
A teraz to faktycznie jakby rozmazane.
|
|
|
|
#3747 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3748 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, na drugim wątku moderatorka napisała taką wiadomość, myślę, że przyda się też komuś tutaj:
Hej, w ostatnich dniach dostałyśmy dużo takich zgłoszeń, więc więcej osób będzie proszonych o usunięcie podpisu. Chciałabym przypomnieć, że linki do blogów, jeżeli czerpiecie z nich korzyści, są niedozwolone. Dokładniejsze zasady: Cytat: Blogi te zarabiają na siebie poprzez: -darmowe "gifty" od firm, które trzeba na blogu opisać (rzetelność tego opisu zostawia wiele do życzenia, w końcu trzeba dostać kolejny produkt za darmo, prawda?) -w przypadku popularnych blogów do darmowych giftów zdarza się, że dorzucana jest konkretna wypłata pieniędzy -emisję reklam właściciela serwisu blogowego, który następnie dzieli się zyskiem z reklam z blogerką (revenue sharing) -"sztuczne" blogi, prowadzone przez firmy tj. agencje marketingu szeptanego https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=580793 Proszę, weźcie to pod uwagę i usuńcie zawczasu podpis. Ja mam tylko jedną współpracę z Firmoo, czyli nawet jeżeli macie jedną współpracę to nie możecie mieć linka w podpisie. |
|
|
|
#3749 | |
|
Zakorzenienie
|
Ja znam tylko jego jedną piosenkę i słucham jej non stop a jeszcze mi się nie znudziła. Pora poznać inne ![]() Cytat:
|
|
#3750 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale i tak zęby mi się zaczęły psuć. A jeszcze wcześniej kilka razy przekłułam sobie szpilką |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:56.

jesteś blokersę 

Staram się blogować kuliarnie 

Wogóle zawsze przed się ganiali - jakiś rodzaj gy wstępnej chyba - a potem była akcja, a łóżko mieli wyjątkowo klekoczące. Ubaw był po pachy czasami.