|
|
#901 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Ciąża po tabletkach anty.-po jakim czasie?
Cytat:
No wlasnie przeciez dzis Nasz dzien..wkoncu kazdy z Nas jest dzieckiem..a wiec Wszystkiego najlepszego dzieci moje kochane Orzeszku dla Twojej Gabrysi wielki buziak no i dla mojeo szkraba tez |
|
|
|
|
#902 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#903 |
|
Zakorzenienie
|
wyszedl mi negatywny az mi sie smutno zrobilo... wiem ze mielismy sie starac od mojej miesiaczki ale mialam nadzieje ze ta prezerwatywa jak sie zsunela to moze ......
ale troche mi nadzieji zrobilyscie bo ja22 pisala ze tez jej negatyw wyszedl i tobie gizelcia tez... czekam do okresu jak nie pojawi sie to zrobie test nie rozumiem mojego organizmu kiedys odstawialam na mc tabletki i w tym czasie zadnych takich objawow nie mialam poza wysypem tradzika.. a tu tradzika brak i typowe objawy ciazowe juz sama nie wiem.. panikara jestem boje sie ze nie zajde w ciaze mimo ze nawet jeszcze nie probowalam u mnie w rodzinie 3 osoby nie moga miec dzieci a 4 po 10 latach zaszla w ciaze i po prostu panikuje .. heh
|
#904 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ray to że wyszedł negatywny to nie znaczy że nie jestes w ciąży, moim skromnym zdaniem zrobiłaś ten test za wczesnie, nasza gizelcia też tak miała zrobiła test i wyszła I krecha a jednak ma dzidziusia w brzuchu wiec poczekaj z tydzien i zrób kolejny test. |
|
|
|
|
#905 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny tak na spokojnie sobie analizuje wszystko nie wiem moze ja jestem dziwna moze to sie wzielo z checi dziecka.... ale jak przypomne sobie jak po roku brania tabsow zrobilam przerwe to nie mialam zadnych z tych objawow aby tradzik i pamietam ze po 2 tyg od odstawienia dostalam plamienia potem mc pozniej okres.... a tutaj plamienia nici i jak pisalam objawy wyzej nigdy mnie sutki nie bolaly nawet przy rozpoczynaniu tabsow gdzie sie ma rozne dolegliwosci...nie wiem juz we wtoek zobaczymy co mi lekarz powie
|
#906 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#907 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Orzeszku dziekuje i wzajemni bo puki ma sie rodziców jest sie nadal dzieckiem. ucałuj Gabi ode mnie, a gizelciu swojego szkraba pogłaskaj od Nikitki. Ja22 swojego brzucholka tez pogłaskaj. Ja jutro swoje dziecie zabieram na jakies imprezy z okazji dnia dziecka. |
|
|
|
|
#908 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A po drugie nie mozesz az tak panikowac..to ze w Twojej rodzine sa jakies probmey z zajsciem w ciaze to nie znaczy ze Ty je bedziesz miec!Jesli chcesz sie upewnic mozesz zrobic badania..ale wierze ze wszystko bedzie dobrze Cytat:
|
||
|
|
|
#909 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny macie racje poczekam do mc... mam jakies takie glupie wrazenie ze moge byc w ciazy ja to jakos dziwnie czuje instynktownie te objawy mi tak daja do zrozumienia bo nigdy takowych nie mialam.... albo nerwy bo zajmuje sie 9 letnim dzieckiem od dwoch tyg i powiem.. wam ze juz jestem na skraju nerwicy jakiejs przez to dziecko... sztana nie z tej ziemii
|
#910 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Eh..no widzisz jakie dzieci moga byc niedobre..ciekawe jakie nasze beda..mam nadzieje ze moje nie bedzie tak rozrabiac jak Jego mamusia pare lat wczesniej bo nie chcialabym przezywac tego co moi rodzice
|
|
|
|
|
#911 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gizelciu Michałek ci bardzo dziekuje, wcinamy sobie czeresienki mniam mniam. Orzeszku fajny masz nowy awatarek czy jak to tam sie zwie
|
|
|
|
|
#912 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
mmmmm..czresnie..ale smaka robicie..mnie moja mamusia zafundowala truskawki w smietnie..mmm... No to prawda Orzeszku..avatarek sliczny.. A na moim avatarku..eh.. nie chwalac sie oczywiscie..jestem ja
|
|
|
|
|
#913 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No no gizelciu ładna kobitka z ciebie a masz jakies foto swojego brzucholka? Może bys wysłała. Czeresnie były pyszne a truskawki nam sie chyba przejadły i juz patrzec na nie nie mozemy.
Edytowane przez Nikita_Wawa Czas edycji: 2007-06-01 o 17:56 |
|
|
|
|
#914 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
kachula a bylas u lekarza z tymi plamieniami?kurcze ja jeszcze nie bylam w poniedzialek pojde lub we wtorek.w mojej pracy tez jest strasznie trzeba dzwigac skrzynki a tam jest ze 20 kilo jak nie wiecej czasami mnie kregoslup od tego boli.takze jak mi sie uda zafasolkowac to ide odrazu na L4.Trzymam za ciebie kciuki bardzo mocno za siebie oczywiscie tez a co do tego kwasu foliowego to ja nawet nie wiedzialam ze takie cos sie bierze.Lekarz mnie nie poinformowal nawe...ale ja mu wygarne wszystko na wizycie.... |
|
|
|
|
#915 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mi od razu jak poszłam do ginki i powiedziałam ze odstawiam tabsy i starm sie o dzidzie to powiedziała to prosze łykac kwas foliowy i powodzenia zbadała czy nie mam zapalenie torbiely czy tym podobnych a jak wszystko było oki to powodzenia w starankach zyczyła. |
|
|
|
|
#916 | |
|
Raczkowanie
|
[quote=ja22;4469407]
Cytat:
ja 22 łał 3 miesiac..a czy juz widac efekty??to znaczy czy brzuszek choc troche urusl???ja takze nie licze dni plodnych bo tez czesto sie przytulamy..ale slyszalam ze owolka po tabletkach anty moze byc w kazdy dzien takze nie wiemy kiedy ona bedzie |
|
|
|
|
#917 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
eh..juz nie przesadzaj Zdjec jeszcze nie robilam..nawet nie myslalam o tym Ale obiecuje ze zrobie i od razu wysle ![]() ![]() dorotko mnie w 10tyg brzuszka jeszcze nie bylo widac..no moze troszke..bardziej wygladal na falde tluszczu teraz juz cos tam wychodzi wiec jak zrobie zdjecie to zobaczysz moj brzuszek w 18 tyg |
|
|
|
|
#918 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gizelciu zrób koniecznie bo to pamiątka potem dzidziusiowi będziesz pokazywała fotke ze tam było u mamusi w brzuszku. |
|
|
|
|
#919 |
|
Zadomowienie
|
Juz zrobilam tylko cholercia nie umiem znalezc kabla do komputerka..hmm..no nic moze wieczorkim zrzuce..
|
|
|
|
#920 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#921 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
gizelcia koniecznie muszisz nam pokazac swoj brzuszek.Bedziemy czekaly na fotke Ja teraz siedze i sie doluje .musze isc jak najszybciej do ginka bo naprawde cos ze mna jest nie tak najpierw plamienia teraz mam nabrzmialy brzuch (jak przy wzeciach)i jeszcze do tego wszystkiego zabolalo mnie dzis dwa razy po prawej stronie brzucha tak mocno ze normalnie chcialo mi sie plakac. cholercia ja to mam pecha Po co ja wogole bralam te tabletki teraz organizm mi sie pewnie buntuje
|
|
|
|
|
#922 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dorotko nie dołuj sie, moze to fasolka sie rozpycha i miejsca sobie szuka. |
|
|
|
|
#923 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#924 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Nie no na fasolke to za wczesnie ...chyba naprawde musze odpoczac bo mam ciezka prace a spie tylko po 5,5 godziny a w pracy jestem po 12 godzin lub 10...napewno pojde do lekarza ..dzieki dziewczynki za wsparcie jutro mamy dni naszego miasteczka beda rozne zesoly...pojde odstresuje sie troszku zabawie buzka dla was |
|
|
|
|
#925 |
|
Zadomowienie
|
A oto przedstawiam Wam mieszkanko mojego dzidziusia
|
|
|
|
#926 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#927 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale co tam..te 9 miesiecy mozna Hmm..chlopak mowisz?hmm..liczylam na dziewczynke ale masz racje niewazne co bedzie wazne ze bedzie zdrowe Nie rozczulaj sie..juz za niedlugo sama bedziesz miec taki brzuchole i bedziesz smiala sie z tego jak ten czas szybko leci Nie pytaj skad wiem |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#928 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
a no bedziesz kluseczka sama zobaczysz .wiesz moze sie myle ze to bedzie chlopczyk,bo moja starsza siostra jak byla w ciazy to tez miala widoczny dosyc brzuszek i byl chlop jak dąb,a kolezanka miala malutki niewidoczny i byla dziewczynka....a zdrowe bedzie napewnotak kiedys tez bede miala taki brzuszek i chcialabym zeby tez byl taki duuuuzy buzka...lece robic mojemu jedzonko bo zaraz wroci z pracy
|
|
|
|
|
#929 |
|
Zadomowienie
|
KOCHANE WSZYSTKIEGO NAJ NAJ Z OKAZJI DNIA DZIECKA
RAY tak jak pisałam wcześniej nie ma sensu robienia testu prędzej niż po @ bo jedyne co najczęściej wtedy czeka kobiete to zawód. Poczekaj do dnia @ i bądź dobrej mysli buziaki NIKITA_WAWA po brzucholku się pogłaszczę napewno i przesyłam Tobie takiego wielkiego buziaka DOROTKO_25 według mnie to jeszcze nic nie widać, ale jakby się uparł to coś by zobaczył, ale może dlatego że sobie brzuszka nie ściskam żadnymi spodniami. cały czas chodze po domu porospinana bo wszystko mnie razi. Mój mąż jednak twierdzi że widzi brzuszek ciążowy i niech mu będzie mogę za to zawsze liczyć na masaż i to w takich ilościach na ile mam ochotę
|
#930 |
|
Zadomowienie
|
GIZELCIU słodko wyglądasz z takim ładniutkim brzusiem. ucałowania dla Twojego maleństwa i oczywiście dla Ciebie.
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:17.

Orzeszku dla Twojej Gabrysi wielki buziak no i dla mojeo szkraba tez

nie chwalac sie oczywiscie..jestem ja
a masz jakies foto swojego brzucholka? Może bys wysłała. Czeresnie były pyszne a truskawki nam sie chyba przejadły i juz patrzec na nie nie mozemy.

za siebie oczywiscie tez
Zdjec jeszcze nie robilam..nawet nie myslalam o tym
.musze isc jak najszybciej do ginka bo naprawde cos ze mna jest nie tak najpierw plamienia teraz mam nabrzmialy brzuch (jak przy wzeciach)i jeszcze do tego wszystkiego zabolalo mnie dzis dwa razy po prawej stronie brzucha tak mocno ze normalnie chcialo mi sie plakac. cholercia ja to mam pecha