|
|
#61 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Pierwsze śluby już za nami, wszystkie chcemy być żonami! PM2014 cz.24
Cytat:
No właśnie nie chcę zbyt wiele pakować sobie na głowę, bo myślę, że będę się źle z tym czuła i jestem, że tak powiem mało ostrożna i pewnie zanim dojdę do urzędu to sobie wszystko rozwalę nie chcę koka, bo to też oklepane. pójdę w rozpuszczonych jak rusałka! (w pracy tak na mnie mówią, jak przyjdę niezapleciona)
|
|
#62 |
|
Zakorzenienie
|
witam dziewczęta
![]() ![]() w starym jeszcze miałam trochę do powiedzenia, a tu już przyszło nam się na nowy przerzucać ![]() Co do wybielania zębów, stosowałam teraz białą perłę i efekt taki se powiem, że średni. positive rebel no no jak można osiągnąć takie efekty to w łikend lecę do apteki ;D
|
#63 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#64 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Więc zamiast marudzić, to się ciesz, bo jest czym ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Positive rebel, wow, super efekty po paskach! Też chcę je kupić. Możesz napisać, ile kosztuje i trwa kuracja? ![]() wenedka: tiul jest zwykły (?) i muślinowy
|
|||
|
|
|
#65 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Moja drukarka to brother dcp-145. Zamennik tuszu kosztuje całe 3 zł ![]() dotka90 a możesz napisać, czy te tiule się różnią? Jest to jakaś widoczna różnica. Ja myślałam, że tiul to tiul Ale przy mierzeniu sukni, dało się zauważyć, że niektóre były strasznie sztywne i niemiłe w dotyku, a inne lejące.
gdzie chcesz nocą iść? ![]() Edytowane przez Lg_ago Czas edycji: 2014-01-22 o 17:42 |
|
|
|
|
#66 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam się i ja w nowym wątku
Właśnie mój Tż podąża do domu z naszymi zaproszeniami, już nie mogę się doczekać aż zobaczę efekt końcowy mojej pracy Mądra, ja spadłam z pół piętra ze schodów, w głowie mi się zakręciło (a wszystko przez tę głupią @), efekt - potłuczony talerz i ręcę
|
#67 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja drukowałam dwie wersje na 250 i było ładnie. Jeden z nich był w prążki i ten mniej mi się podobał, drugi kupiłam satynowany, specjalnie do wydruków atramentowych i to był strzał w dziesiątkę.A i tak większość jest z drukarni, laserowo ![]() Cytat:
|
|
#68 |
|
Rozeznanie
|
Witam sie i ja!
Wenedka swietny ten welon! Positive rebel swietny efekt! Ja sie boje wybielania bo mam wrazliwe zeby i nie chce zeby mi potem na wszystko reagowaly ![]() Moje poszukiwania szarfy zkonczyly sie fiaskiem, wszystko co mi sie podobalo strasznie drogie, trzrba bedzie ebay przegladnac.. ale za to na poprawe humoru kupil sobie baze pod podklad i krem pod oczy ![]() Sent from my iPhone using Tapatalk
|
#69 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Kupiłam mniejszą ilość, bo nie wiedziałam, czy będzie efekt, czy mnie nie będą bolały zęby, itp. Jak znajomi zobaczyli stopień wybielenia to następnym razem kupowałam dla 6 osób jeszcze Wśród nich panna młoda, która już po tych 7 paskach osiągnęła wymarzony efekt.
|
|
#70 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Positive, dzięki za info! Kolejny wydatek trzeba będzie zrobić I to razy 2, bo TŻ też by chciał. ALe jemu 7 dni by wystarczyło, bo z natury ma białe zęby A powiedz mi jeszcze, ile przed ślubem optymalnie zrobić kurację? Nie chcę rzutem na taśmę zaczynać 14 dni przed ślubem, ale też nie chcę zaniechać efektów - piję 1-2 kawy dziennie + herbatę + yerbę. Z herbaty jestem w stanie zrezygnować, ale z kawy i yerby nie. Yerbę piję przez bombillę (rurkę), więc chociaż taki plus, że chyba nie powinno to na zęby wpłynąć ?
|
|
|
|
|
#71 |
|
Zakorzenienie
|
rabbitka angielski ebay i jego ceny
na pewno znajdziesz coś idealnego.Apropo szarf i pasków do sukienek - ja do mojej będę chyba brała paseczek, macie jakieś fajne inspiracje? Lg_ago mi kiedyś podesłała świetne, ale ja jestem taka, że muszę przejrzeć jak najwięcej i dopiero wybrać. W ogóle jak sądzicie lepszy jest taki paseczek "dookoła" (zdj.1) czy z ozdobną klamerką (zdj.2, ale mniejsza) ? Wiem, że to zależy od sukni, ale mojej dalej nie ma na internecie
|
#72 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ciekawe czy nam 7 dni wystarczy?a jak polecasz? ile przed ślubem zrobić tą kurację? czy może teraz zrobić? a przed ślubem powtórzyć?
|
|
|
#73 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Ale nic się nie stało a zęby nie bolały. Tylko tak je "czułam" rano ![]() Przy pierwszej kuracji w ogóle połknęłam te paski, bo całą noc w nich przespałam - oczywiście niespecjalnie W śmietniku nie znalazłam, w pościeli też nie, więc musiałam je połknąć w nocy :PCytat:
|
|
#74 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
super! ![]() Byłam blisko ![]() wenedka ja znam zwykły tiul i muślinowy Asiulek dobrze że się nie połamałaś! W głowie ci się zakręciło?? Cytat:
Generalnie chyba bardziej podobają mi się "z klamerką".Cytat:
|
|
#75 |
|
Zakorzenienie
|
iliy To sukienka z salonu Gracja, w którym był na mojej top liście salonów do odwiedzenia. Sukienkę znalazłam wcześniej - to ona.
Linaewen Nigdzie nie spotkałam się z takim bukietem, ale same zboża wyglądają genialnie. Potwierdzam - możesz przed żniwami uciąć co nieco i zasuszyć. positive_rebel Jest ogromna różnica- piękny uśmiech U mnie te paski niestety nie dały takich efektów.puchaczmalinowy A myślałaś o jakiejś ozdobie - grzebień, opaska? Wg mnie warkocze są przepiękne i nie warto z nich rezygnować. Codzienny warkocz to dla mnie ogonek typu francuz, nie mam umiejętności aby wzbić się ponad ten poziom ![]() wenedka Świetny welon asiulek Współczuję, oby potłuczenia szybko przeszły. Pochwalisz się zaproszeniami? W sprawie florystki - już wiem, na kogo się zdecydujemy ( TŻ jest bardzo na tak ). Jej prace możecie pooglądać tutaj ![]() Wprawdzie budżet większy niż zakładaliśmy, ale tutaj pani bardzo racjonalnie wytłumaczyła dlaczego warto (i wcale nie musiała wysyłać propozycje z trzech kwiatków w słoiku z dojazdem za 200zł). Koncepcja - kolory takie, jak kiedyś zamieszczałam. No i do sukienki zaproponowała dekoracje w stylu Wielkiego Gatsby'ego - złote ramki, świeczniki i perły - tutaj się trochę łamię, ale może wyglądać fajnie. Za naszym stołem ramka z inicjałami (tylko inne kwiaty). Załączam kilka zdjęć, które będą punktem wyjścia do stworzenia kompozycji kwiatowych
Bogini kuchennego zniszczenia Edytowane przez cornflower_girl Czas edycji: 2014-01-22 o 18:30 |
|
|
|
#76 |
|
Zakorzenienie
|
Witam sie w nowym watku, wieczorem wpadnę na laptopa to poczytam z tego starego parę stron, bo nie nadrobiłam :P
Do dziewczyn które używamy białej perly, czy to nie niszczy szkliwa? Chce kupić a nie wiem jak to z działaniem :P bo wybielanie u dentysty niszczy niestety trochę szkliwo. Na walentynki kupie Tz spinki, dal sie namówić żeby zalozyc na slub jakieś Sent from my RM-825_eu_poland_345 using Tapatalk
|
#77 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam sie w nowym watku!
Zrobilam wlasnie liste gosci.. mialo byc 55, a teraz wychodzi 69. ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#78 |
|
Zakorzenienie
|
positive rebel
florystka widać, że babeczka ma styl i klasę i zna się na swojej pracy.Te pomysły mnie powaliły: https://www.facebook.com/photo.php?f...type=3&theater https://www.facebook.com/photo.php?f...size=636%2C960 baaaardzo mi się podoba
|
#79 | ||
|
Zakorzenienie
|
Nieszczególnie mnie porywa, chyba, że jako element dekoracyjny w bukiecie.
Cytat:
Cytat:
Klamerka.
"Uroczyście nie zobowiązuję się do regularnych porządków, prowadzenia kalendarza, niejedzenia słodyczy, byciu skrupulatnym w podejmowanych czynności oraz gaszeniu światła w łazience - to się nigdy nie udało, więc w końcu dorosłam do nie oszukiwania samej siebie." za: whitepointeshoes |
||
|
|
|
#80 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
a no i witam się w nowym wątku
|
|
#81 |
|
Rozeznanie
|
cornflower_girl
Bardzo ładne inspiracje kwiatowe i masz piękną suknie. Bardzo ładnie w niej wyglądasz! |
|
|
|
#82 |
|
Rozeznanie
|
cornflower no podobają mi się opaski - tylko zwykle boli mnie później od nich głowa - nie wiem zupełnie dlaczego
chyba, że taka na gumce; myślałam o jakimś kwiatku, coś delikatnego; jak rozmawiałam z fryzjerką to kazała mi wymyślić, czego oczekuję ale sama nie wiem już missmalezji ja za każdym razem jak zaglądam do listy gości to coś się zmienia, coś przestawia i też nawet w pierwszym rzucie było ponad 60 ale za którymś razem - jak już przyjęliśmy też opcję, że niektórzy goście na 90% się nie pojawią (np moja ciotka z UK, która powiła w wieku 40 lat! drugiego synusia i choć bardzo by chciała przyjechać, to raczej nie da rady) to wychodzi ledwo 50 osób na pewniaka; Linaewen mój nawet na przegląd paszczy nie chce iść! ma ładne, zdrowe zęby i też uważam, że chociaż kamień by sobie usunął, tak dla odświeżenia ja za to zostawiam majątek u dentysty, żeby się do jakiegoś ładu doprowadzić
|
#83 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#84 |
|
Rozeznanie
|
Nadrobiłam, uff...
![]() Z tego co pamiętam: kamilka serdecznie gratuluję To wspaniała wiadomość! missmalezji cieszę się, że z wynikami taty wszystko w porządku króliczek b. ładne zaproszenia Też zastanawiam się nad wybielaniem zębów. Do dziewczyn mających doświadczenie w tej kwestii - na ile przed ślubem najlepiej zacząć kurację? |
|
|
|
#85 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ale sobie tak pomyślałam, że mam fajną panią fotograf i poproszę, żeby na tych zdjęciach, na których widać, że moje zęby nie są białe troszkę je poprawiła w końcu i tak mnóstwo kasy mnie kosztują te jej usługi
|
|
#86 |
|
Wtajemniczenie
|
Melduj się w nowym wątku! Mam nadzieję znów dotrzymywać tempa, choć w przyszłym tygodniu tuż przed egzaminem może być krucho
![]() W ogóle rozmawiałam dziś z szefem i nie chcę zapeszać, ale wygląda na to, że to będzie stała współpraca i będą jeszcze eventy, przy których będę potrzebna positive rebel, super efekty! Może na początku wakacji zrobię sobie jedną kurację i na 2 tygodnie przed ślubem drugą. Piękne ząbki! ![]() Muszę się powoli wdrożyć, bo przez studiowo-pracowe ekscesy wyszłam totalnie z tematyki ślubnej Choć z Mamą 2 dni temu jakoś przegadałam wieczór o ślubie, ale nic nowego ![]() Przed chwilą odebrałam depilator z paczkomatu i dzisiaj mój "pierwszy raz" Ślub mnie nieco nakłonił do zakupu, żeby przyzwyczaić skórę i nie martwić się włoskami przed samym ślubem.
|
|
|
|
#87 |
|
Zakorzenienie
|
witam w nowym wątku
jutro wolne wiec bedę nadrabiac
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#88 |
|
Zadomowienie
|
Witam w nowym wątku
Z niecierpliwością czekam na moją biżu i kwiatek ![]() Mam dzisiaj beznadziejny dzień, w pracy mnie zdenerwowali, jestem przed okresem.. w rezultacie siedzę i płaczę ehhhDziewczynki przepraszam za spam ale może któraś z Was wie czy pracując na umowę zlecenie można pójść na urlop macierzyński? Nie żebym była w ciąży teraz, ale jakoś o tym pomyślałam i w necie nic konkretnego nie mogę na ten temat znaleźć..
|
#89 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
----- Tak mi temat bukietów siedzi w głowie:
"Uroczyście nie zobowiązuję się do regularnych porządków, prowadzenia kalendarza, niejedzenia słodyczy, byciu skrupulatnym w podejmowanych czynności oraz gaszeniu światła w łazience - to się nigdy nie udało, więc w końcu dorosłam do nie oszukiwania samej siebie." za: whitepointeshoes |
||
|
|
|
#90 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
edit znaczy jak masz odprowadzane skłądki zus to dostaniesz zasiłek macierzyński z zusu Edytowane przez 201605100 Czas edycji: 2014-01-22 o 19:10 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:04.

Miały mieć w środku małe kryształki - był aż jeden i to w jednym kolczyku :P
nie chcę koka, bo to też oklepane. pójdę w rozpuszczonych jak rusałka! (w pracy tak na mnie mówią, jak przyjdę niezapleciona)

Ale przy mierzeniu sukni, dało się zauważyć, że niektóre były strasznie sztywne i niemiłe w dotyku, a inne lejące.

na pewno znajdziesz coś idealnego.

To wspaniała wiadomość! 

Choć z Mamą 2 dni temu jakoś przegadałam wieczór o ślubie, ale nic nowego