|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2581 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Umysł i ciało będzie radosne kiedy 8 kg mniej będzie na wiosnę :)
Cytat:
jak jestem na diecie to za mną często chodzą takie konkretne smaki, póki ich nie zjem. np. teraz ta czekolada i bułka z serkiem topionym. W sumie mogłabym to włozyć do jadłospisu, ale w sumie ciągle wymyślam sobie coś innego, co chcę spróbować. Teraz w ciągu dnia mam czas na przygotowanie posiłków, więc próbuję co mi do głowy przyjdzie. Cytat:
To wydaje mi się, że nie za dużo tego. nie powinnaś się tym przejmować.Dżemu około 2 łyżeczek niskosłodzonego i rozsmarowywuje na całym placku Mnie to spokojnie wystarcza ![]() Cytat:
Ja teraz jem 1300 i czuję się przejedzona. To też nie ma co atakować skurczonego żołądka dwoma gołąbkami. Później raz będzie zapchany, a raz pusty, bo wyrzuty sumienia nie pozwolą, żeby znowu zbyt szybko zjeść. Jeśli mnie jutro waga nie wzrośnie to od: - niedzieli przechodzę na 1400 ![]() - a od 30.01 na 1500 kcal ![]() Przez ten czas mam nadzieję jeszcze schudnąć do swojego celu, bądź przynamniej 53 z przodu
|
|
#2582 |
|
Zakorzenienie
|
Kocie myślę, że to jest bardzo zdrowe podejście
a dziewczyny w weekend ważenie prawda? ciekawe jak tam Babeczki wyjdzie na stabilizacji ![]() a może ułam kawałek czekolady a resztę oddaj komuś do pilnowania? Edytowane przez Karolinek1987 Czas edycji: 2014-01-21 o 22:56 |
|
|
|
#2583 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2584 |
|
Zadomowienie
|
Makaron z jajkiem to takie danie na szybko, właśnie na dni jak się bardzo śpieszę, ale nie jest to nic niezwykłego. Robię makaron, robię jajko sadzone, a potem kładę jajko sadzone na makaronie. Ot co, koniec historii
![]() (żeby było ciekawiej można dodać makaron do jeszcze miękkiego na patelni jajka, wtedy się stopi w całość)
|
#2585 |
|
Konto usunięte
|
Dziewczyny mój R chyba oszalał. Stwierdził wczoraj, że dopóki się nie zapytam lekarza, czy mogę ćwiczyć to nie ma mowy o żadnych przysiadach i innych. Żadnego basenu, nic kompletnie. Najbliższe 2 tygodnie mam się lenić...
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#2586 |
|
Zakorzenienie
|
[1=d1b06f3951e378bb3fdc337 11a759ec9373c9f74_6556ad7 364f3f;44734378]Dziewczyny mój R chyba oszalał. Stwierdził wczoraj, że dopóki się nie zapytam lekarza, czy mogę ćwiczyć to nie ma mowy o żadnych przysiadach i innych. Żadnego basenu, nic kompletnie. Najbliższe 2 tygodnie mam się lenić...
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.[/QUOTE] kochana to jest typowy tatuś pierwszego dziecka martwi siegołąbki mnie nie skusiły w nocy |
|
|
|
#2587 |
|
Konto usunięte
|
No niby tak, ale skoro dobrze się czuję, nic się nie dzieje to hello. Gorzej jakbym źle się czuła i chciała ćwiczyć.
No ale dla świętego spokoju nic na razie nie robię, do wizyty u lekarza wytrzymam ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#2588 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tez jestem ciekawa jak wyjde na tej stabilizacji:p wlasnie jade na uczelnie, wczoraj caly dzien z Narzeczonym ale cudnie jest ja teraz jem doslownie wszystko, tylko w malych ilosciach, ale jak mam na cos ochote, to to jem :p
|
|
#2589 |
|
Raczkowanie
|
Gryzelda - zrozum chopa
![]() Martwi się ![]() Karolinek - JESTEM Z TOBĄ!
|
|
|
|
#2590 |
|
Zakorzenienie
|
dzięki dziewczyny
dziś w pracy jedna babka przywiozła placek drożdżowy i mówi "proszę Cię spróbuj, bo nie wiem czy dobry" i zgodnie z moimi postanowieniami odkroiłam plasterek cieniutki, spróbowałam, pochwaliłam i więcej nie ruszyłam dziś do pracy na 7 wyszłam z domu o 6:30-nieprzytomna i 15 minut próbowałam się przebić do auta przez warstwę lodu Babeczki teraz będziecie mieć taki okres boski-zaraz po zaręczynach jest tak jak na samym początku, jakby się wszystko na nowo zaczęło Gryzelda nie denerwuj się na niego |
|
|
|
#2591 |
|
Zakorzenienie
|
Ale dziś jestem nie do życia
Tak mnie jakoś wszystko boli, a tu dzisiaj dzień ćwiczeń.![]() Gryzelda - może poszukaj jakichś opinii lekarzy, artykułów i książek, gdzie pisze czy kobieta w ciąży może ćwiczyć i przeczytajcie je razem z Narzeczonym. Albo póki co do czasu wizyty u lekarza chodź sobie na spacery. ![]() Karolinek - dobre było to ciasto ? Powiem mi, bo tak patrzę na nasze wymiary. W jakim miejscu mierzysz biodra ? W najszerszym miejscu, gdzie jest pupa ? Czy na kościach miednicznych ? Bo widzę, że masz w nich 10 cm mniej ode mnie . Czuję się grubasem ![]() Dziewczyny, złamałam się. Otworzyłam czekolade... i zjadłam ok. 350 kcal... ale przynajmniej jest dobra I dziś poćwiczę w sumie z 1,5 h i zjem mniejsza kolację - powinnam wyjść na 1500 kcal. Wątpię, żeby udało się coś mniej.
Minimalizm. Rozsądek. Konsekwencja. 64,9 ... 64,0 ...58,0 Edytowane przez BuryKotZPiwnicy Czas edycji: 2014-01-22 o 13:20 |
|
|
|
#2592 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jakie to było? ![]() no dokładnie jest tak jakbyśmy byli ze sobą dopiero 3 dni całą noc byliśmy tak przytuleni do siebie, że jak rano już musiałam wstawać na uczelnie, to TŻ powiedział 'przytulasku gdzie idziesz? przytulaj się tu do mnie szybciutko' i jeszcze 10 minut przeleżeliśmy a potem szykowałam się na załamanie karku ![]() Cytat:
poćwiczysz i będzie dobrze ![]() ja właśnie byłam odebrać od takiej kobitki z tablicy.pl drugie termoloki takie same jak dostałam od TŻ na urodziny, tylko że używane raz do lublina i z lublina i tak w kółko nowe na allegro kosztują koło 180 zł a używane są za 120-140-150 + przesyłka, czaaasem się trafią jakieś za stówkę no i mi się trafiły takie właśnie za 100 zł i bez przesyłki bo z mojego miasta i napisałam maila, zapytałam czy by mogła opuścić cenę troszkę i gdzie można odebrać i wiecie co ? okazało się że do odebrania w bloku obok i sprzedała mi za 80 zł już sprawdziłam wszystko działa i wygląda jak nowe ![]() ja to jestem farciara:P![]() a przez wątek na wizażu o zakupach w biedronce gdzie dziewczyny chwaliły takie cukierki - kulki na wagę że podobno przepyszne, dziś kupiłam 7 kulek i jedną już zjadłam PYCHOTA :d---------- Dopisano o 13:29 ---------- Poprzedni post napisano o 13:27 ---------- a no i zaraz robię babeczki waniliowe z konfiturą truskawkową dla TŻ ![]() nie proście o przepis, bo nie jest on dietetyczny ANI TROCHĘ ![]() planuję zjeść jedną po upieczeniu i drugą wieczorem jak będzie już u mnie TŻ więcej nie
|
|
#2593 |
|
Zakorzenienie
|
szału to ciasto nie robiło
za to na obiad jadłam kaszę z bananem na ciepło i było pyyyyychaa na podwieczorek będzie gołąbek muszę się powstrzymać żeby zjeść tyle ile założyłambiodra mierzę tam gdzie pupa największa a czekolada pewnie pyszna ale jak wyjdziesz na 1500 to będzie ok, ważne, żebyś nie miała przez to złego humoruja też jakoś za ćwiczenia się nie mam chęci zabrać ,ale mus to mus Babeczki te babeczki waniliowe z konfiturą....mniam:brzyda l: Edytowane przez Karolinek1987 Czas edycji: 2014-01-22 o 15:29 |
|
|
|
#2594 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie mogę się doczekać jak będę już pierwszą jeść![]() ![]() ja narazie z grzechów 4 a przede mną te babeczki
|
|
#2595 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja jestem sama w domu i buszuję piję zieloną herbatkę, poćwiczę melb i zrobię sobie dłuuugą kąpiel, a potem gołąbek |
|
|
|
|
#2596 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jakie to jest przepyszne zabierzcie mi je z domu ![]() ![]() jadę za 2 godziny z kolegą w jedno miejsce, a jak wrócę to przyjeżdża TŻ i mam nadzieję, że zje wszystkie
|
|
#2597 |
|
Zakorzenienie
Lokalizacja: Magiczna kraina Narnia, gdzieś na Latarnianym Pustkowiu...:)
|
Hej!
![]() Jeżeli komuś by przyszło do głowy, żeby dodawać kiwi do owsianki czy kaszy na mleku to niech tego nie robi. ![]() Byłam dzisiaj na siłowni, objadek zjadłam, ale znowu głodna jestem. Znów mam zastój na wadze. Chyba nigdy nie zejdę do tych 55 kg. ![]() Poza tym na dworze zimno, ręce mam całe czerwone od tej temp. - sucha skóra, pieczenie itd.
|
#2598 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Też to dobre nie było. Strasznie kwaśne. Trudno było mi to zjeść.
|
|
#2599 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moje było słodkie, bardzo dobre. Tylko po prostu mleko się zważyło. Może to przez te enzymy, które kiwi zawiera?
|
|
#2600 |
|
Zakorzenienie
|
haha
mleko się zważyło tzn miałaś, że tak powiem, nienstrawność?a ja zjadłam gołąbka pół ![]() Babeczki napewno było pyszne, ale powiedz jak Ci się udało zostawić pół babeczki?
|
|
|
|
#2601 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zmieniłam sobie w menu kolację i wymieszczę się w 1400 kcal
|
|
#2602 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mleko się zważyło tzn., że białka się oddzieliły od reszty - i wtedy pływa mnóstwo takich jakby grudek i sama woda. Nigdy Ci się mleka albo śmietany nie zdarzyło zważyć?
|
|
#2603 |
|
Zakorzenienie
|
a ja sobie zrobiłam deser-galaretkę bez cukru, powiem Wam super deser-samo białko 100g zjadłam czyli 10g białka i nic poza tym-44kcal-super opcja jak jest parcie na słodkie-nawet późno wieczorem
|
|
|
|
#2604 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() a ja myślałam że dziś będzie lepszy dzień i po pracy trochę poćwiczę a tu się okazało że koleżanka do pracy nie przyszła więc miałam trochę więcej do zrobienia niż normalnie i teraz padam na twarz :medleje:
|
|
|
#2605 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja miałam dokładnie na odwrót, miałam mieć zajob w pracy a miałam luźny dzień, ale za to od kiedy wróciłam do tej pory siedzę w papierach i końca nie widać |
|
|
|
|
#2606 |
|
Konto usunięte
|
A mnie wzięło na płakanie wieczorem i nie wiem czemu
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#2607 |
|
Zakorzenienie
|
[1=d1b06f3951e378bb3fdc337 11a759ec9373c9f74_6556ad7 364f3f;44747366]A mnie wzięło na płakanie wieczorem i nie wiem czemu
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.[/QUOTE] ojjjj to pewnie hormony
|
|
|
|
#2608 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() klask i:---------- Dopisano o 20:22 ---------- Poprzedni post napisano o 20:21 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#2609 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam nadzieje że jutro już będzie luźniej w pracy bo ileż można ![]() [1=d1b06f3951e378bb3fdc337 11a759ec9373c9f74_6556ad7 364f3f;44747366]A mnie wzięło na płakanie wieczorem i nie wiem czemu [/QUOTE]pewnie hormony przyzwyczajaj się w środku mnie nosi a nogi bolą i siły nie mam się ruszyć
|
|
|
#2610 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja zawsze wpierdzielam przynajmniej jednego w porywach do dwóch. BRAWO i jeszcze raz BRAWO! ![]()
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:49.

ale cudnie jest
Tak mnie jakoś wszystko boli, a tu dzisiaj dzień ćwiczeń.

klask i:
przyzwyczajaj się