|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1231 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Kosmetyki i oferty Yves Rocher cz. XIII
OBY nie zmienili skaldu na gorszy bo byl bardzo sobry
szczeze to jestem jakos pelna obaw ![]() ---------- Dopisano o 10:21 ---------- Poprzedni post napisano o 10:20 ---------- Wizanki , a co trzeba zamowic aby dostac krem z pompka omega? jest jeszcze jakas promocja na niego wogule? ten co mialam zabrano mi go a jestem go ciekawa
|
#1232 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1233 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
córka zaczeła mi podbierać i juz mam resztki |
|
|
|
|
#1234 |
|
Pani Pech
|
dla mnie http://www.fragrantica.pl/perfumy/Ch...rfum-1733.html te perfumy są identyko jak http://www.fragrantica.pl/perfumy/Yv...eur-13041.html , mam mini chloe i są identyczne , wiadomo nie takie same , ale MdB jest idealnym tanszym odpowiednikiem Chloe
nie stac mnie na nie , więc kupuje MdB.Chciałabym żeby nowe MdB L'eau pachniały jak http://www.fragrantica.pl/perfumy/Ch...loe-14000.html
|
|
|
|
#1235 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1236 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie puściłam zamówionko
![]() Id Nazwa produktu Ilość Wartość 17494 Un Matin au Jardin Róża woda toaletowa 100 ml 1 52.25 zł 17494 Un Matin au Jardin Róża woda toaletowa 100 ml 1 PREZENT F32133 Krem na dzień odbudowujący kontur twarzy i szyi 1 PREZENT Wartość produktów: 52.25 zł Koszt przygotowania: 0.00 zł Koszt wysyłki: 0.00 zł Kod promocyjny / wartość rabatu: MERC45 / -45.00 % / -42.75 zł od ceny najdroższego produktu w koszyku Wartość zamówienia: 52.25 zł Punkty PAYBACK: 52
|
#1237 |
|
Rozeznanie
|
bardzo ładne zamówienie - jeśli YR liczyło, że z promocji 2 za 1 będziemy korzystali z tym śmiesznym kodem z newslettera - to się zdziwią po ilości zamówień z MERC45 ![]() Od kiedy darmowa wysyłka na Interii wskoczyła na 89zł ?? bo jakoś mi umknęło ![]() Jak ktoś się zdecyduje na przesyłkę InPostem to niech da znać co i jak (koszty przesyłki czy są takie same, ile czekał itd.) ja niestety dojrzałem tą możliwość już po złożeniu zamówienia
|
|
|
|
#1238 |
|
Raczkowanie
|
Dziś dotarło do mnie zamówienie z 8.01...trochę mu zeszło jak widać i coż kosmetyczki dodawanej do 3* za 39zł brak...
Można się było spodziewać... Edit. w krok 2 mam miniaturki, nie tusz. Edytowane przez honey24 Czas edycji: 2014-01-22 o 19:31 |
|
|
|
#1239 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
My jesteśmy za cwani na takie numery jak kod do czegoś co i tak jest na stronie w promocji Ja nawet nie widziałam opcji wysyłki do paczkomatu - żadne okienko mi nie wyskoczyło, być może to wina przeglądarki, ale opcja paczkomatów również bardzo mi się podoba
|
|
#1240 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1241 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
potem trzeba kliknąć w pole zaznaczone na załączniku - pewnie niedługo InPost dorobi się własnej kropki w opcjach wysyłki - czekam na zmianę prezentów i na pewno przetestuje jak w YR działają paczkomaty Edit: hmm już u mnie nie wyskakuje "tajemnicze okienko" a jak u was ? Mam nadzieję, że to okno wyboru paczkomatów wróci wraz z nową ofertą widocznie testują - ciekawe co by zrobili, gdybym wczoraj złożył zamówienie do paczkomatu Edytowane przez profik Czas edycji: 2014-01-22 o 17:12 |
|
|
|
|
#1242 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
i zepsuł niespodziankę
|
|
|
|
|
#1243 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Mam takie pytanie odnośnie oferty wysyłkowej (nr3PYC2MM10), dostałam ją razem z paczką i chciałabym skorzystać z oferty dla przyjaciółki ( byłby to mąż, mieszkamy razem ale on ma meldunek gdzie indziej) i moje pytanie brzmi czy ja mogęprzyjaciółkę zaprosić, teoretycznie nie zamawiałam nic z oferty wysyłkowej ale mam numer klienta, zamawiałam próbki i chciałam kiedyś żeby mi wysłali katalog. |
|
|
|
|
#1244 |
|
Zadomowienie
|
Czy z katalogu jesien-zima albo wiosna-lato na przyjaciolke moge zamowic cos poza katalogiem? Np pastylke aby dobic do brakujacej kwoty. ??? Kto probowal zamowic???
|
|
#1245 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ręce opadają na taką postawę... aż zastanawiam się czy nie zadzwonić do siedziby i nie poinformować jakich mają kulturalnych pracowników. W międzyczasie dogadałam się z innym kurierem z Siódemki, który obsługuje moją firmę i jutro mi podrzuci paczkę do firmy.
|
|
|
|
|
#1246 |
|
Makeup challenge winner
|
Najlepiej umówić się z paczkonoszem z Poczty Polskiej. Daję napiwki, dlatego zawsze przynosi paczki punktualnie o identycznej porze.
Edytowane przez cosmetix Czas edycji: 2014-01-22 o 19:26 |
|
|
|
#1247 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#1248 |
|
Raczkowanie
|
Właśnie przyszła moja paczkuszka a w niej miniaturka żelu kwiat wiśni i próbka nowego kremu sebo vegetal. Żel pachnie przyjemnie, ciekawe jaka bedzie woda, ale raczej jest to słodkawy zapach. Co do kremu to parabenów nie ma. Niby zawiera kwas salicylowy, zynk, ale pierwsze trzy skladniki to woda gliceryna i alkohol. Zobaczymy.
|
|
|
|
#1249 |
|
Rozeznanie
|
A ja dzisiaj otrzymałam 2 pudełka z YR jedno to zamówienie 3 produkty z kosmetyczką z krokiem 1 a w drugim sama kosmetyczka, tak więc mam 2 kosmetyczki na raz za jedno zamówienie.
Stało sie to w ten sposób - że zanim otrzymałam przesyłkę napisałam maila o dosłanie brakującej kosmetyczki- a kosmetyczka już tam była parę dni temu odbierałam paczkę bez kosmetyczki i dosłali bez problemu i przezornie szybko interweniowałam po raz drugi ![]() z tego wynika, ze nawet jeśli osoba , która otrzymała kosmetyczkę YR przy tak "głośnym" błędzie systemu może dostać kosmetyczkę drugi raz... |
|
|
|
#1250 |
|
Zadomowienie
|
A ja mam problem z pocztą i modlę się o wprowadzenie e-przesyłek, bo mnie krew dzisiaj zalała.
Paczka z YR jest na poczcie, ale wziął ją listonosz i ma czas doręczenia do piątku, bo to ekonomiczna. Zadzwoniłam na infolinię dowiedzieć się czy tak można - owszem można. To pytam się, jak mogę zrobić, aby paczka nie była doręczana, sama sobie pójdę odebrać, po co mam czekać do piątku. To mi babka na infolinii mówi, że mam w adresie wpisać UP. To jej tłumaczę, że trudno to zrobić jak się zamawia z e-sklepu, no to ona nie ma innego rozwiązania. ![]() InPost jest w porządku, ale jak mieszkasz w małym mieście to zapomnij o paczkomatach
Edytowane przez AniaKW Czas edycji: 2014-01-22 o 19:49 |
|
|
|
#1251 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#1252 |
|
Raczkowanie
|
Tzn ja jestem w zagranicznym YR. Kurde, chyba powinnam taki podpis sobie zrobić żeby inni nie myśleli że to samo dostaną. Dokładnie to kupiłam pakiet 20 próbek bo chciałam wypróbować kilka rzeczy
|
|
|
|
#1253 |
|
Raczkowanie
|
A tez sobie zamawiam 2xUMJ rozyczke z Merc45, a co tam bede sobie zalowac
|
|
|
|
#1254 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Pamiętaj tylko, że adresy muszą być inne (więc jeśli nie przeszkadza Ci to, że paczka przyjedzie na adres zameldowania TŻ`ta to) próbuj składać zamówienie - nic nie tracisz |
|
|
|
|
#1255 |
|
Rozeznanie
|
Moje zamówienie z tego samego dnia dotarło dzisiaj, razem z kosmetyczką (ale ja pisałam wcześniej do BOKu w innej sprawie i przypominałam, żeby ją dołożyli). L'eau z zeszłorocznym urodzinowym kodem przy zamówieniu za 39 złotych dostałam bez problemu. W paczce był też Magazyn Urody jesień-zima 2013.
|
|
|
|
#1256 |
|
Raczkowanie
|
Pytałam YR na fb czy i kiedy będzie zmiana w kroku 3 na tusz do rzęs i mi napisali że nic na ten temat nie mogą powiedzieć ;(
|
|
#1257 |
|
Rozeznanie
|
u mnie to samo. paczkonosz z pp przynosi o tej samej godzinie
Edytowane przez gosus Czas edycji: 2014-01-22 o 21:44 |
|
|
|
#1258 | ||
|
Makeup challenge winner
|
Cytat:
Cytat:
W esklepie masz w promocji 3 za 39 zł Krem intensywnie odżywiający BEAUTE DES PIEDS Czy może wiecie, gdzie można kupić w niskiej cenie podobne torebki do tych z okienkiem z YR za 6,90 zł? Niestety mają zielony punkt i żadna zniżka nie wchodzi. Edytowane przez cosmetix Czas edycji: 2014-01-29 o 15:15 |
||
|
|
|
#1259 |
|
only smart shopping
|
Ponawiam pytanie o prezent dla przyjaciółki z oferty jesień/zima o wartości 82 zł; czyżby nikt nie korzystał?!
|
|
|
|
#1260 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:36.

córka zaczeła mi podbierać i juz mam resztki
bardzo ładne zamówienie - jeśli YR liczyło, że z promocji 2 za 1 będziemy korzystali z tym śmiesznym kodem z newslettera - to się zdziwią po ilości zamówień z MERC45

- pewnie niedługo InPost dorobi się własnej kropki w opcjach wysyłki - czekam na zmianę prezentów i na pewno przetestuje jak w YR działają paczkomaty 

Ręce opadają na taką postawę... aż zastanawiam się czy nie zadzwonić do siedziby i nie poinformować jakich mają kulturalnych pracowników. W międzyczasie dogadałam się z innym kurierem z Siódemki, który obsługuje moją firmę i jutro mi podrzuci paczkę do firmy.