Kosmetyki i oferty Yves Rocher cz. XIII - Strona 42 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-01-22, 10:21   #1231
Blackigirl
Raczkowanie

Dot.: Kosmetyki i oferty Yves Rocher cz. XIII

Cytat:
Napisane przez patkoc Pokaż wiadomość
Wydaje się fajny, ale jaką ma cenę
OBY nie zmienili skaldu na gorszy bo byl bardzo sobry !!!! i oby dalej tak matowil i conieco przykrywal

szczeze to jestem jakos pelna obaw , gdyz dotad, zmieniane kosmetyki ,zwlaszcza sklad, byly gorsze

---------- Dopisano o 10:21 ---------- Poprzedni post napisano o 10:20 ----------

Wizanki , a co trzeba zamowic aby dostac krem z pompka omega? jest jeszcze jakas promocja na niego wogule? ten co mialam zabrano mi go a jestem go ciekawa
Stary 2014-01-22, 10:54   #1232
królewna z drewna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez profik Pokaż wiadomość
Edit:
UWAGA, UWAGA
już wiem co to za tajemnicze okno - YR wysłuchało naszych próśb (szybko :P:P) - klikając w miejsce zaznaczone na poniższym obrazku możemy wskazać najbliższy PACZKOMAT INPOSTU w którym chcemy odebrać przesyłkę - niestety obrazki się nie wczytują, ale to kwestia czasu
o, nareszcie!
Stary 2014-01-22, 11:17   #1233
calineczka99
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez xxxescapismxxx Pokaż wiadomość
o dzieki niech sie szybko pojawia w e-sklepie córka zaczeła mi podbierać i juz mam resztki
calineczka99 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-22, 12:14   #1234
xxxescapismxxx
Pani Pech

dla mnie http://www.fragrantica.pl/perfumy/Ch...rfum-1733.html te perfumy są identyko jak http://www.fragrantica.pl/perfumy/Yv...eur-13041.html , mam mini chloe i są identyczne , wiadomo nie takie same , ale MdB jest idealnym tanszym odpowiednikiem Chloe nie stac mnie na nie , więc kupuje MdB.
Chciałabym żeby nowe MdB L'eau pachniały jak http://www.fragrantica.pl/perfumy/Ch...loe-14000.html
Stary 2014-01-22, 12:20   #1235
anekania
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez xxxescapismxxx Pokaż wiadomość
dla mnie http://www.fragrantica.pl/perfumy/Ch...rfum-1733.html te perfumy są identyko jak http://www.fragrantica.pl/perfumy/Yv...eur-13041.html , mam mini chloe i są identyczne , wiadomo nie takie same , ale MdB jest idealnym tanszym odpowiednikiem Chloe nie stac mnie na nie , więc kupuje MdB.
Chciałabym żeby nowe MdB L'eau pachniały jak http://www.fragrantica.pl/perfumy/Ch...loe-14000.html
mam takie same odczucia wzgledem MdB i Chole
Stary 2014-01-22, 16:44   #1236
Tereskaa
Zakorzenienie

Właśnie puściłam zamówionko

Id Nazwa produktu Ilość Wartość 17494 Un Matin au Jardin Róża woda toaletowa 100 ml 1 52.25 zł 17494 Un Matin au Jardin Róża woda toaletowa 100 ml 1 PREZENT F32133 Krem na dzień odbudowujący kontur twarzy i szyi 1 PREZENT Wartość produktów: 52.25 zł
Koszt przygotowania: 0.00 zł
Koszt wysyłki: 0.00 zł
Kod promocyjny / wartość rabatu: MERC45 / -45.00 % / -42.75 zł od ceny najdroższego produktu w koszyku
Wartość zamówienia: 52.25 zł
Punkty PAYBACK: 52

Jem mniej, bramy raju są wąskie

Tereskaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-22, 16:53   #1237
profik
Rozeznanie

bardzo ładne zamówienie - jeśli YR liczyło, że z promocji 2 za 1 będziemy korzystali z tym śmiesznym kodem z newslettera - to się zdziwią po ilości zamówień z MERC45

Od kiedy darmowa wysyłka na Interii wskoczyła na 89zł ?? bo jakoś mi umknęło

Jak ktoś się zdecyduje na przesyłkę InPostem to niech da znać co i jak (koszty przesyłki czy są takie same, ile czekał itd.) ja niestety dojrzałem tą możliwość już po złożeniu zamówienia
profik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-22, 16:57   #1238
honey24
Raczkowanie

Dziś dotarło do mnie zamówienie z 8.01...trochę mu zeszło jak widać i coż kosmetyczki dodawanej do 3* za 39zł brak...

Można się było spodziewać...

Edit. w krok 2 mam miniaturki, nie tusz.

Edytowane przez honey24
Czas edycji: 2014-01-22 o 19:31
honey24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-22, 17:00   #1239
Tereskaa
Zakorzenienie

Cytat:
bardzo ładne zamówienie - jeśli YR liczyło, że z promocji 2 za 1 będziemy korzystali z tym śmiesznym kodem z newslettera - to się zdziwią po ilości zamówień z MERC45

Jak ktoś się zdecyduje na przesyłkę InPostem to niech da znać co i jak (koszty przesyłki czy są takie same, ile czekał itd.) ja niestety dojrzałem tą możliwość już po złożeniu zamówienia
Dzięki Profiku My jesteśmy za cwani na takie numery jak kod do czegoś co i tak jest na stronie w promocji

Ja nawet nie widziałam opcji wysyłki do paczkomatu - żadne okienko mi nie wyskoczyło, być może to wina przeglądarki, ale opcja paczkomatów również bardzo mi się podoba

Jem mniej, bramy raju są wąskie

Tereskaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-22, 17:02   #1240
honey24
Raczkowanie

Cytat:

Profik ja nie widzę tego inpost przy wyborze sposób dostawy/są jak było 3 pola chyba że coś się nie zgadza u mnie. Nie zamówiłam finalnie nic,a zrobiłam symulację do tego momentu gdzie się wybiera sposób dostawy.
Stary 2014-01-22, 17:03   #1241
profik
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Tereskaa Pokaż wiadomość
Ja nawet nie widziałam opcji wysyłki do paczkomatu - żadne okienko mi nie wyskoczyło, być może to wina przeglądarki, ale opcja paczkomatów również bardzo mi się podoba
"tajemnicze okienko" wyskakuje po wybraniu opcji kurier - płatność z góry potem trzeba kliknąć w pole zaznaczone na załączniku - pewnie niedługo InPost dorobi się własnej kropki w opcjach wysyłki - czekam na zmianę prezentów i na pewno przetestuje jak w YR działają paczkomaty

Edit:
hmm już u mnie nie wyskakuje "tajemnicze okienko" a jak u was ? Mam nadzieję, że to okno wyboru paczkomatów wróci wraz z nową ofertą widocznie testują - ciekawe co by zrobili, gdybym wczoraj złożył zamówienie do paczkomatu
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg tajemnicze okno.jpg (73,9 KB, 50 załadowań)

Edytowane przez profik
Czas edycji: 2014-01-22 o 17:12
Stary 2014-01-22, 17:32   #1242
honey24
Raczkowanie

Cytat:
"tajemnicze okienko" wyskakuje po wybraniu opcji kurier - płatność z góry potem trzeba kliknąć w pole zaznaczone na załączniku - pewnie niedługo InPost dorobi się własnej kropki w opcjach wysyłki - czekam na zmianę prezentów i na pewno przetestuje jak w YR działają paczkomaty

Edit:
hmm już u mnie nie wyskakuje "tajemnicze okienko" a jak u was ? Mam nadzieję, że to okno wyboru paczkomatów wróci wraz z nową ofertą widocznie testują - ciekawe co by zrobili, gdybym wczoraj złożył zamówienie do paczkomatu
Ale by się zdziwili że ktoś wyprzedził ich działania... i zepsuł niespodziankę
Stary 2014-01-22, 18:05   #1243
marcelkowa22
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez marcelkowa22 Pokaż wiadomość
witam
jestem tu nowa, zrobiłam zamówienie pierwszy raz w e-sklepie
Pastylka Złota Wanilia
Mini mleczko do ciała z drobinkami rozświetlającymi
Musujący żel pod prysznic Czekolada & Pistacja

39 zł plus kosmetyczka w prezencie
Głęboko oczyszczający żel do mycia twarzy
Maseczka z glinką marokańską do twarzy i włosów
Płukanka octowa z malin .
Woda toaletowa L'eau 1
Prezent niespodzianka
zamówienie zrobiłam 9 stycznia, pisałam do BOK-u a nic mi nie odpisali,
czy ta paczka w ogóle dojdzie?
pozdrawiam
paczka dziś dotarła, standardowo bez kosmetyczki, mejl juz poszedł

Mam takie pytanie odnośnie oferty wysyłkowej (nr3PYC2MM10), dostałam ją razem z paczką i chciałabym skorzystać z oferty dla przyjaciółki ( byłby to mąż, mieszkamy razem ale on ma meldunek gdzie indziej) i moje pytanie brzmi czy ja mogęprzyjaciółkę zaprosić, teoretycznie nie zamawiałam nic z oferty wysyłkowej ale mam numer klienta, zamawiałam próbki i chciałam kiedyś żeby mi wysłali katalog.
marcelkowa22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-22, 18:18   #1244
sylwia1986sz
Zadomowienie

Czy z katalogu jesien-zima albo wiosna-lato na przyjaciolke moge zamowic cos poza katalogiem? Np pastylke aby dobic do brakujacej kwoty. ??? Kto probowal zamowic???
sylwia1986sz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-22, 18:33   #1245
basia296
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez smerffie Pokaż wiadomość
nie lubicie brać przeylki kurierskiej? ja jak mam wybor to zawsze biore, przynajmniej jesli mnie nie bedzie w domu to zadzwonia i sie umowia albo przywioza gdzie indziej. a nie jak na poczcie, awizo i zapier***** na poczte....
Też miałam do dziś takie zdanie o przesyłkach kurierskich. Dostałam smsa ze jest paka , że przewidywane doręczenie do godz. 20-ej. Ok. 14-ej dzwoni kurier i mówi , że ma przesyłkę a mnie nie ma. Na to ja , ze jestem w pracy i będę ok. 17ej. To on do mnie ,że trzeba było sobie zamówić dostawę na adres pracy. Ja ,że nie uważałam za stosowne brać wolnego dnia po to tylko zeby odebrać przesyłkę. Tym bardziej ze jak wół stoi w smsie , że do 20-ej. To mogła pani zostać komuś kasę w domu. Komu???? Psu czy kotu? To trzeba było u sąsiadki zostawić. Nooo ..... smsa od siódemki dostałam 9,38 kiedy już byłam w pracy. To w takim razie on już opuszcza moje osiedle, jedzie dalej i nie będzie już wracać . Jeśli będę na tym drugim osiedlu?????to mogę go łapać. Ręce opadają na taką postawę... aż zastanawiam się czy nie zadzwonić do siedziby i nie poinformować jakich mają kulturalnych pracowników. W międzyczasie dogadałam się z innym kurierem z Siódemki, który obsługuje moją firmę i jutro mi podrzuci paczkę do firmy.
basia296 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-22, 19:22   #1246
cosmetix
Makeup challenge winner

Najlepiej umówić się z paczkonoszem z Poczty Polskiej. Daję napiwki, dlatego zawsze przynosi paczki punktualnie o identycznej porze.

Edytowane przez cosmetix
Czas edycji: 2014-01-22 o 19:26
cosmetix jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-22, 19:27   #1247
finansistka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez cosmetix Pokaż wiadomość
Najlepiej umówić się z paczkonoszem z Poczty Polskiej. Daję napiwki, dlatego zawsze przynosi paczki punktualnie o identycznej porze.
u mnie jest identycznie
finansistka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-22, 19:36   #1248
ana172
Raczkowanie

Właśnie przyszła moja paczkuszka a w niej miniaturka żelu kwiat wiśni i próbka nowego kremu sebo vegetal. Żel pachnie przyjemnie, ciekawe jaka bedzie woda, ale raczej jest to słodkawy zapach. Co do kremu to parabenów nie ma. Niby zawiera kwas salicylowy, zynk, ale pierwsze trzy skladniki to woda gliceryna i alkohol. Zobaczymy.
ana172 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-22, 19:45   #1249
neonatus
Rozeznanie

A ja dzisiaj otrzymałam 2 pudełka z YR jedno to zamówienie 3 produkty z kosmetyczką z krokiem 1 a w drugim sama kosmetyczka, tak więc mam 2 kosmetyczki na raz za jedno zamówienie.
Stało sie to w ten sposób - że zanim otrzymałam przesyłkę napisałam maila o dosłanie brakującej kosmetyczki- a kosmetyczka już tam była

parę dni temu odbierałam paczkę bez kosmetyczki i dosłali bez problemu i przezornie szybko interweniowałam po raz drugi

z tego wynika, ze nawet jeśli osoba , która otrzymała kosmetyczkę YR przy tak "głośnym" błędzie systemu może dostać kosmetyczkę drugi raz...
neonatus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-22, 19:47   #1250
AniaKW
Zadomowienie

A ja mam problem z pocztą i modlę się o wprowadzenie e-przesyłek, bo mnie krew dzisiaj zalała. Paczka z YR jest na poczcie, ale wziął ją listonosz i ma czas doręczenia do piątku, bo to ekonomiczna. Zadzwoniłam na infolinię dowiedzieć się czy tak można - owszem można. To pytam się, jak mogę zrobić, aby paczka nie była doręczana, sama sobie pójdę odebrać, po co mam czekać do piątku. To mi babka na infolinii mówi, że mam w adresie wpisać UP. To jej tłumaczę, że trudno to zrobić jak się zamawia z e-sklepu, no to ona nie ma innego rozwiązania.

InPost jest w porządku, ale jak mieszkasz w małym mieście to zapomnij o paczkomatach

Edytowane przez AniaKW
Czas edycji: 2014-01-22 o 19:49
AniaKW jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-22, 19:57   #1251
Niebieska88
Zakorzenienie

GG do Niebieska88

Cytat:

Id Nazwa produktu Ilość Wartość 17494 Un Matin au Jardin Róża woda toaletowa 100 ml 1 52.25 zł 17494 Un Matin au Jardin Róża woda toaletowa 100 ml 1 PREZENT F32133 Krem na dzień odbudowujący kontur twarzy i szyi 1 PREZENT Wartość produktów: 52.25 zł
Koszt przygotowania: 0.00 zł
Koszt wysyłki: 0.00 zł
Kod promocyjny / wartość rabatu: MERC45 / -45.00 % / -42.75 zł od ceny najdroższego produktu w koszyku
Wartość zamówienia: 52.25 zł
Punkty PAYBACK: 52
Bardzo sprytne zamówionko

Cytat:
Napisane przez ana172 Pokaż wiadomość
Właśnie przyszła moja paczkuszka a w niej miniaturka żelu kwiat wiśni i próbka nowego kremu sebo vegetal. Żel pachnie przyjemnie, ciekawe jaka bedzie woda, ale raczej jest to słodkawy zapach. Co do kremu to parabenów nie ma. Niby zawiera kwas salicylowy, zynk, ale pierwsze trzy skladniki to woda gliceryna i alkohol. Zobaczymy.
Dostałaś te próbki do paczki z e-sklepu?

Insta

PM 2018
Niebieska88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-22, 20:05   #1252
ana172
Raczkowanie

Tzn ja jestem w zagranicznym YR. Kurde, chyba powinnam taki podpis sobie zrobić żeby inni nie myśleli że to samo dostaną. Dokładnie to kupiłam pakiet 20 próbek bo chciałam wypróbować kilka rzeczy
ana172 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-22, 20:13   #1253
bubble
Raczkowanie

A tez sobie zamawiam 2xUMJ rozyczke z Merc45, a co tam bede sobie zalowac
bubble jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-22, 20:38   #1254
profik
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez marcelkowa22 Pokaż wiadomość
Mam takie pytanie odnośnie oferty wysyłkowej (nr3PYC2MM10), dostałam ją razem z paczką i chciałabym skorzystać z oferty dla przyjaciółki ( byłby to mąż, mieszkamy razem ale on ma meldunek gdzie indziej) i moje pytanie brzmi czy ja mogęprzyjaciółkę zaprosić, teoretycznie nie zamawiałam nic z oferty wysyłkowej ale mam numer klienta, zamawiałam próbki i chciałam kiedyś żeby mi wysłali katalog.
Nie powinno być problemów - do oferty dla przyjaciółki wystarczy numer klienta - a on jest ten sam w e-sklepie i wysyłkowej. Też zamawiałem ale z oferty urodzinowej, bez jakiegokolwiek zamówienia w wysyłkowej, gdzie ewidentnie widać, że takiej oferty otrzymać nie mogłem - i nie było żadnych problemów.
Pamiętaj tylko, że adresy muszą być inne (więc jeśli nie przeszkadza Ci to, że paczka przyjedzie na adres zameldowania TŻ`ta to) próbuj składać zamówienie - nic nie tracisz
Stary 2014-01-22, 20:52   #1255
emilinka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez honey24 Pokaż wiadomość
Dziś dotarło do mnie zamówienie z 8.01...trochę mu zeszło jak widać i coż kosmetyczki dodawanej do 3* za 39zł brak...
Można się było spodziewać...
Moje zamówienie z tego samego dnia dotarło dzisiaj, razem z kosmetyczką (ale ja pisałam wcześniej do BOKu w innej sprawie i przypominałam, żeby ją dołożyli). L'eau z zeszłorocznym urodzinowym kodem przy zamówieniu za 39 złotych dostałam bez problemu. W paczce był też Magazyn Urody jesień-zima 2013.
emilinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-22, 21:31   #1256
mmia7
Raczkowanie

Pytałam YR na fb czy i kiedy będzie zmiana w kroku 3 na tusz do rzęs i mi napisali że nic na ten temat nie mogą powiedzieć ;(
Stary 2014-01-22, 21:40   #1257
gosus
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez finansistka Pokaż wiadomość
u mnie jest identycznie
u mnie to samo. paczkonosz z pp przynosi o tej samej godzinie

Edytowane przez gosus
Czas edycji: 2014-01-22 o 21:44
gosus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-22, 21:57   #1258
cosmetix
Makeup challenge winner

Cytat:
Un Matin au Jardin Róża woda toaletowa 100 ml
Woda UMaJ może nie jest zbyt trwała, ale warto wydać te parę złotych i popsikać się na wiosnę.

Cytat:
Tzn ja jestem w zagranicznym YR. Kurde, chyba powinnam taki podpis sobie zrobić żeby inni nie myśleli że to samo dostaną. Dokładnie to kupiłam pakiet 20 próbek bo chciałam wypróbować kilka rzeczy
To może powiem, jak jest w PL. Czasem takie pakiety próbek są w wysyłkowych ofertach dla nowych. Jak ktoś poda 5-cyfrowy kod produktu to może wejdzie w innej ofercie.

Cytat:
Napisane przez esti_3 Pokaż wiadomość
jakaś promocja na kosmetyki do stóp?
W esklepie masz w promocji 3 za 39 zł Krem intensywnie odżywiający BEAUTE DES PIEDS

Czy może wiecie, gdzie można kupić w niskiej cenie podobne torebki do tych z okienkiem z YR za 6,90 zł? Niestety mają zielony punkt i żadna zniżka nie wchodzi.

Edytowane przez cosmetix
Czas edycji: 2014-01-29 o 15:15
cosmetix jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-22, 22:26   #1259
kjd3
only smart shopping

Ponawiam pytanie o prezent dla przyjaciółki z oferty jesień/zima o wartości 82 zł; czyżby nikt nie korzystał?!
kjd3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-22, 22:26   #1260
Niebieska88
Zakorzenienie

GG do Niebieska88

Cytat:
OK, wszystko jasne, dzięki

Insta

PM 2018
Niebieska88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości