Gaworze i piszczę całe dnie, bo chcę powiedzieć, że kocham cię! Mamy IX-X 2013, cz.IV - Strona 79 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Pokaż wyniki sondy: Tytuł kolejnego wątku
Przyszła do nas straszna zima, maluch w rączce gryzak trzyma. 8 14,81%
Pierwsze ząbki, pewne ruchy, rosną nam tu małe zuchy. 7 12,96%
Uśmiech, harce i swawole, mamie spać dziś nie pozwolę. 13 24,07%
Ząbkowania czas nadchodzi, mama już jak zombie chodzi. 8 14,81%
Nie mam pomysłu na tytuł wątku bo cały czas myślę o moim dzieciątku. 18 33,33%
Głosujący: 54. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-01-22, 19:12   #2341
angelikada
Wtajemniczenie

Dot.: Gaworze i piszczę całe dnie, bo chcę powiedzieć, że kocham cię! Mamy IX-X 2013,

u mnie na Lene mówimy lenka, lela, słoneczko, kwiatuszek, żabka, misiu, bąbelek, pierdzioch a od jakiegoś czasu mój dziadek wymyślił sobie dziabdziuch... jak kolwiek to brzmi i co to znaczy to nie wiem;p

poli proszę przestać mowic tak brzydko na siebie!! przeszłaś na diete wzielas się za siebie, a ja nic nie robie w tym kierunku :/ w ciązy przytyłam 7 kilo z czego w niedziele jak wrocilam do domu w ogole nie było tych 7 kg, i ogólnie zeszło mi jakoś 10 kg ale dalej nic:/ wiec jesteś i tak lżejsza ode mnie wiec to raczej ze mna jest gorzej zamiast się wziąć za siebie:/...

co do tańczenia z maluchami to ja wariuje z moja przed lustrem i wczoraj już próbowała smiac się w głos boskie to uczucie...

heh każdy ma jakies natręctwa, ja np. nie lubie dotykać klamki od toalet bo stwierdziłam ze pewni enie wszyscy lubia myc rece :| wiec zawsze bluzką otwieram tzn konkretnie łokciem ;p albo bluzka naciągam na dłoń, po drugie mam manie liczenia w toalecie licze kafelki albo ile szmponów i odzywek i mydeł jest na wannie :| wiem to chore;p

moja malutka nie przespala dzisiejszej nocy…budzila się spała jakos nie spokojnie… no ale może się jeszcze kiedys zdarzy taka ladnie przespana noc jak przedwczoraj J

Angel moja też dzisiaj też szczepiona była miałam stresa mega;/ no ale na razie jest wszystko Oki jakos dałyśmy rade ale biedna płakała L
Stary 2014-01-22, 19:19   #2342
ruda_g
Raczkowanie

Dot.: Gaworze i piszczę całe dnie, bo chcę powiedzieć, że kocham cię! Mamy IX-X 2013,

Your Angel no wlasnie.... ja zauwazylam, ze w wielu przypadkach geny sa decydujace o zachowaniu naszego dziecka... np i ja i tz przesypialismy cale noce prawie odrazu po urodzeniu i nasza Iga (odpukac tfutfutfu) tez tak ma... zasypia ok. 20 i budzi sie o 7.30. Mam nadzieje, ze jej sie to nie odmieni, bo pewnie ciezko byloby mi teraz sie przestawic na tryb nocny. Takze skoro Ty tez budzilas sie co 2h to chyba po prostu tak jest... a wspolne spanie w lozku?? Nie wiem, pewnie juz to ktoras proponowala ale ucieklo mi... moze bliskosc mamusi by pozwolila na spokojny sen... w pierwszym m-cu Iga spala z nami, bo inaczej byl placz i pobudki... a teraz spi juz sama w lozeczku.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
ruda_g jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-22, 19:25   #2343
angelikada
Wtajemniczenie

maharet fajnie że napisałaś musisz być silna bo masz świetnego synka który Cię bardzo potrzebuje

malutką dzisiaj zważyliśmy i zmierzyliśmy waży mój klocuś 5800 g i nie wiem jak ja w szpitalu mierzyli ze niby miała 56 ale się okazuje ze miała mniej bo przy pierwszym szczepieniu miała 55 cm a teraz ma 59
Stary 2014-01-22, 19:25   #2344
jolanT
Zadomowienie

śpij spokojnie Aniołku[*]

29.04.2015
OLAF !

http://fajnamama.pl/suwaczki/yvpga7q.png
jolanT jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-22, 19:27   #2345
angelikada
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Agnieszka257 Pokaż wiadomość
MAharet Twój Aniołek napewno będzie się twoją całą rodziną opiekowała i wszystko teraz będzie dobrze.

A co myślicie o krzesełkach drewnianych?macie jakieś zdania np.o tych krzesełkach? http://allegro.pl/krzeselko-wielofun...859216137.html
mi osobiście nie bardzo co się podobają takie krzesełka ale oczywiście jak Tobie si epodoba to kup ja mam podobny jak kaska
Stary 2014-01-22, 19:29   #2346
Natala84
Zakorzenienie

Boja, lepiej dać kaszkę rano, bo jak brzuszek rozboli to popołudniu a nie w nocy.....

Maharet,

Hania

94,5....70,5....65

http://szydelkogagusi.blogspot.com/
Natala84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-22, 19:30   #2347
papuga_69
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ja-ika Pokaż wiadomość
może sprostuję nie na uformowaną płytkę, tylko zmatowioną, dodatkowo trzeba dokładnie usunąć skórki (nabłonek z paznokcia), bo inaczej masa żelowa, akrylowa, silikonowa czy też hybryda nie będzie się trzymać, czyli będzie podchodziło powietrze. Jak robiłam paznokcie, to tylko na szablonie, nie cierpię tipsów
mówiąc "uformowaną" miałam na myśli nadanie paznokciowi kształtu np migdałka

Na szablonie tzn metodą akrylową? to dopiero jest sztuka

"Beztroski uśmiech dziecka to jak promyk słońca w szarym życiu"
papuga_69 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-01-22, 19:31   #2348
bojatoja
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Natala84 Pokaż wiadomość
Boja, lepiej dać kaszkę rano, bo jak brzuszek rozboli to popołudniu a nie w nocy.....
Czekałam na Twoją odpowiedz Dzięki
Tak myślałam, że z rana.
29.12.2016 [9tc]
bojatoja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-22, 19:36   #2349
gorgulek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez butterfly20 Pokaż wiadomość
Miała być cisza,ale przecież dziewczyny pisały tylko kondolencje itp. Więc tez postanowiłam coś napisać. Przeciez o niczym innym pisane nie było,więc moim zdaniem jest ok.
Ja też myślałam, że zupełna cisza ale jak zobaczyłam, że dziewczyny piszą to i ja napisałam. Zresztą ktoś tu dobrze napisał: to były dwie godz dla nich, na kondolencje i zapalenie świeczki i nie zginęły w gąszczu codziennych spraw.

Cytat:
Napisane przez misia332 Pokaż wiadomość
Ja mam dwa pytania.

Czy Waszym dzieciom leca łzy ? W czasie płaczu ?

Czy karmicie czasem jak dziecko leży ? Bo Kornel je wtedy najspokojniej.
Tak.
Różnie.

Cytat:
Napisane przez maharet1092 Pokaż wiadomość
Dziekuje wa za pamiec za slowa, za myslenie o nas , za cisze,za wszystkie swieczki.
Ja musze sie dzwignac i starac sie dalej zyc dla malego synka ktory potryebuje mamy, potrzebuje normlnej rodziny.Tylko on jego oczka sliczne i jego usmiech powstrzymuje mnie przed zrobieniem sobie czegos.
Jutro jedziemy na szczepienie, w piatek do konsulatu po paszport.Najchetniej bym wszystko odwolala, lezala i plakala, ale nic mi to nie da, niczego to nie zmieni...
W domu sa moi rodzice, przyjechali zobaczyc malego, bo moja mama jeszcze nie widziala, a trafili na pogrzeb wnuczki...

Samba
Janek jadl ziemniaka z pasternakiem jako pierwsze warzywa. Smakuje jak piertruszka, ale zdrowszy.
Ja karmie zupka z filizanki zwyklej.Na razie nie daje mu samemu sie obslugiwac wiec nie musze sie martwic o zbicie.

Musze starac sie robic normalne rzeczy, pisac cos normlnego bo sie calkiem zalamie
Maharet trzymaj się Kochana sercem i myślami jestem przy Was

Cytat:
Napisane przez your Angel Pokaż wiadomość
Pytałam dziś pediatrę o co może chodzić a on mówił, że tak po prostu może być. Zapisał czopki, jakieś takie delikatne, na wypadek gdyby mały był niespokojny, coś go bolało (akcja "ząbkowanie" np.).
Viburcol? (czy jak one się zwą) U nas nie działały.
Angel a odkurzacz/suszarka nie działa u Was? Może gdyby tak w trakcie tego usypiania odpalić i zgasić aż mały się weśpi? Ja czasem nad ranem odpalam tel z dźwiękiem odkurzacza bo Mały gotowy zaczynać dzień 0 5.30 a tak dosypia jeszcze do 7.
gorgulek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-22, 19:40   #2350
papuga_69
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tassia Pokaż wiadomość
nic nie zniszczylo bardziej moich paznokci niz hybryda
nawet tipsy i zele
wiec ja jestem stanowczo na NIE
moje manicurzystki odeszly jzu od robienia hybryd z tego samego powodu
uzywaja je tylko na zele

niszczą płytkę to fakt.

"Beztroski uśmiech dziecka to jak promyk słońca w szarym życiu"
papuga_69 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-22, 19:42   #2351
gorgulek
Zakorzenienie

Ja nie zauważylam poniszczonej płytki przy hybrydzie. U mnie jest ok
Stary 2014-01-22, 19:45   #2352
Aaamelkaa
Zakorzenienie

wczoraj wieczorem poszalałyście z postami,miałam co z rana nadrabiać
rano zapaliłam tylko świeczkę i poszłam na spacer

Natala przekopiowałam sobie jak podajesz kaszke :P

dzięki Wam, pobiegłam dziś do roska po gerbera +40% i jak podeszłam do półki to akurat babeczka skończyła wykładać słoiczki więc szybko napełniłam koszyk,kupiłam tez trochę z bobovity i już półkę mam zapełnioną w kuchni jak w sklepie
jeszcze sporo czasu zanim podam ,dygam się,nie chce zaczynać za szybko
chociaż już od jakiegoś tygodnia Michaś jak widzi że coś jemy tio bacznie obserwuje i sam zaczyna buzią ruszać

Kaśka Twój sposób na TŻ odnośnie płci dziecka - extra ,obietnica konkret , chyba ściągnę od Ciebie i jakby co to
odnośnie karmienia w krzesełku to chciałabym kupić takie Miśkowi ale mało miejsca mamy i jak na razie pozostaje leżaczek ,chociaż fajnie by było jakby był obok nas przy stole
to z ikea chyba duzo miejsca nie zajmuje ,musze sie rozpatrzec lepiej w temacie

07-04-2015 Kamiś

Edytowane przez Aaamelkaa
Czas edycji: 2014-01-22 o 19:48
Aaamelkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-22, 19:47   #2353
87czarna
Zakorzenienie

Maharet Pisz do nas jak najczęściej! zawsze możesz na nas liczyć!

"Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka"
87czarna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-22, 19:47   #2354
gorgulek
Zakorzenienie

Ja planuję gluten od skończonego 5 msca czyli od 9 lutego. A 9 marca ruszamy z warzywkami
Stary 2014-01-22, 19:52   #2355
butterfly20
Zakorzenienie

ale mnie głowa boli

Cytat:
Napisane przez Larysa88 Pokaż wiadomość
trochę odbiegnę od smutnego tematu

mam dylemat, chcę zamówić krzesełko do karmienia i zastanawiam się nad:
http://allegro.pl/praktyczne-krzesel...868004694.html PINK FLOWER

http://allegro.pl/s-krzeselko-do-kar...879052133.html RED

te dwa wyżej to chyba jedno i to samo prawda? tylko kolorystyka różna. i czy to - http://allegro.pl/krzeselko-baby-des...876701142.html jest hm funkcjonalnie lepsze? bo cena wyższa i zastanawiam się czy warto?

to pink flower mi się chyba podoba z tego względu że Ola nie ma żadnej różowej rzeczy oprócz konika morskiego i tak myślę że może coś dziewczynkowego w końcu? ))
ie wiem,ale ja kupję to bambi

Cytat:
Napisane przez Asiek84 Pokaż wiadomość
mój od niedawna jak płacze to sa też łzy
ja karmię na leżąco szczególnie w nocy i niekiedy wtedy sobie kimnę

będziesz miała fryzurę na cebulę

Laryska ja jestem za pierwszym krzesełkiem, to trzecie baby design ma Filip mojej sis i bardzo fajne, hmmm moim zdaniem one się tylko ceną różnią...

fajne

byliśmy o 11:20 u nefrologa, było ważenie i mierzenie przed wizyta i Hubert waży 6420 g i ma 60 cm

pani nefrolog zrobiła wywiad, zleciła badanie moczu ogólne i posiew i usg brzuszka, kolejna wizyta w kwietniu, to usg aby wykluczyć ewentualne wady w budowie nerek czy pęcherza, pani doktor chciałaby aby młody miał pełny pęcherz przed badaniem i dobrze by było aby w trakcie usg zrobił siusiu...
o rety,tylko jak to zrobić,żeby akurat wtedy było siusiu?

Cytat:
Dziekuje wa za pamiec za slowa, za myslenie o nas , za cisze,za wszystkie swieczki.
Ja musze sie dzwignac i starac sie dalej zyc dla malego synka ktory potryebuje mamy, potrzebuje normlnej rodziny.Tylko on jego oczka sliczne i jego usmiech powstrzymuje mnie przed zrobieniem sobie czegos.
Jutro jedziemy na szczepienie, w piatek do konsulatu po paszport.Najchetniej bym wszystko odwolala, lezala i plakala, ale nic mi to nie da, niczego to nie zmieni...
W domu sa moi rodzice, przyjechali zobaczyc malego, bo moja mama jeszcze nie widziala, a trafili na pogrzeb wnuczki...

Samba
Janek jadl ziemniaka z pasternakiem jako pierwsze warzywa. Smakuje jak piertruszka, ale zdrowszy.
Ja karmie zupka z filizanki zwyklej.Na razie nie daje mu samemu sie obslugiwac wiec nie musze sie martwic o zbicie.

Musze starac sie robic normalne rzeczy, pisac cos normlnego bo sie calkiem zalamie
kochana jesteśmy z Tobą

Cytat:
Napisane przez angelikada Pokaż wiadomość
maharet fajnie że napisałaś musisz być silna bo masz świetnego synka który Cię bardzo potrzebuje

malutką dzisiaj zważyliśmy i zmierzyliśmy waży mój klocuś 5800 g i nie wiem jak ja w szpitalu mierzyli ze niby miała 56 ale się okazuje ze miała mniej bo przy pierwszym szczepieniu miała 55 cm a teraz ma 59

brawa za wagę
Cytat:
Napisane przez Natala84 Pokaż wiadomość

Maharet,
o patrz,nie wiedziałam.zawsze myślałam,że na noc. a mi pediatra mówiła,żeby dawać do jarzynek

---------- Dopisano o 20:52 ---------- Poprzedni post napisano o 20:51 ----------

Cytat:
Napisane przez gorgulek Pokaż wiadomość
Ja planuję gluten od skończonego 5 msca czyli od 9 lutego. A 9 marca ruszamy z warzywkami

ja chyba też tak zrobię.tylko od 13stego

9 marca-moje urodziny

04.02.2016 godz.8.55 - Z.

06.05.2019 godz.10.46 - K.
butterfly20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-22, 19:52   #2356
kaska87
Zakorzenienie

jejuuuu ale mi się chce tych śmierdzących cheetosów serowych a TZ na nockę to mi nie kupi

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-22, 19:55   #2357
rusałka_1
Zakorzenienie

Cytat:

Samba

ciesze sie ze dajesz znac jak sobie radzicie. odzywaj sie do nas. duzo sił dla Was i ucałuj Jasia

Cytat:
Napisane przez Asiek84 Pokaż wiadomość

byliśmy o 11:20 u nefrologa, było ważenie i mierzenie przed wizyta i Hubert waży 6420 g i ma 60 cm

Cytat:
Napisane przez angelikada Pokaż wiadomość

bayeczna witaj, jaki duży twój Jasiek!
kasiuni_a witaj.
fajnie ze się postanowiłyście odezwać

agusiamaskota brawo za sesje i powodzenia w kolejnych egzaminach, a dla Mai zdrówka

ja dziękujemy za życzenia. mam nadzieje ze lekarz cos poradzi na tą twoją kość

angel współczuje ci tak ciężkiej nocy

anutka zdrówka dla maluszka

witamy sie dziś w 3 miesięcznice mojego Jaśka.
byliśmy dziś u alergologa (w końcu) i miał dla nas dobre wieści.
pochwalił mnie ze walczyłam i nie odstawiłam dziecka od piersi po sugestii pediatry o nutramigenie. kazała rozszerzać moją ubogą dietę i obserwować Jaśka. odstawiamy tez wszystkie kropelki/leki oprócz probiotyku i umawiamy się na kontrolę za miesiąc.
mam nadzieję ze po moich testach żywieniowych nie wrócą problemy brzuszkowe i skórne.

Jaś, 22.10.2013 r.

rusałka_1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-22, 19:56   #2358
Aaamelkaa
Zakorzenienie

Cytat:

o patrz,nie wiedziałam.zawsze myślałam,że na noc. a mi pediatra mówiła,żeby dawać do jarzynek
miałąm plan żeby podawać gluten z jedzeniem słoiczkowym ,pszczoua Ty chyba też tak chciałaś ?
ale ostatnio miałam na ten temat przemyślenia
czy przypadkiem nie zmieni się smak jedzonka słoiczkowego i wtedy lipa z poznawaniem i uczeniem się nowych smaków ?

07-04-2015 Kamiś

Edytowane przez Aaamelkaa
Czas edycji: 2014-01-22 o 20:02
Stary 2014-01-22, 19:57   #2359
bojatoja
Zakorzenienie

Coś nie tak z moją laktacją, nakarmiłam jak zawsze dzisiaj Filipka przed snem, a on nie wiem czemu płacze. Podałam mu 170ml mm i zasnął.
I ja też się kładę, lecę do mężusia
Do jutra
29.12.2016 [9tc]
bojatoja jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-01-22, 20:00   #2360
Aaamelkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rusałka_1 Pokaż wiadomość
witamy sie dziś w 3 miesięcznice mojego Jaśka.
byliśmy dziś u alergologa (w końcu) i miał dla nas dobre wieści.
pochwalił mnie ze walczyłam i nie odstawiłam dziecka od piersi po sugestii pediatry o nutramigenie. kazała rozszerzać moją ubogą dietę i obserwować Jaśka. odstawiamy tez wszystkie kropelki/leki oprócz probiotyku i umawiamy się na kontrolę za miesiąc.
mam nadzieję ze po moich testach żywieniowych nie wrócą problemy brzuszkowe i skórne.
za rocznice
za kp
za wizytę
i za rozszerzanie Twojej diety żeby nie było problemów

07-04-2015 Kamiś

Stary 2014-01-22, 20:00   #2361
gorgulek
Zakorzenienie

Cytat:
ale mnie głowa boli
...
ja chyba też tak zrobię.tylko od 13stego

9 marca-moje urodziny

Moje 2 marca

Kaśka, kiedyś za gówniarza poszłam do mamy do pracy i kupiłam sobie te chrupki. Kazali mi popilnować jednego pokoju bo gdzieś wyszli i opierałam się o krzesło na którym wisiał sweter faceta. Myślałam, że to ten sweter tak śmierdzi więc przeszłam obok a tu dalej śmierdzi. Myślę sobie - prześmiardłam
Stary 2014-01-22, 20:02   #2362
kaska87
Zakorzenienie

Gorgulek nie

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-22, 20:02   #2363
gorgulek
Zakorzenienie

Rusałko super i zaciskam
Stary 2014-01-22, 20:02   #2364
marysia_258
Zadomowienie

Ponadrabialam,ale nie mam weny na cytowanie...
Maharet... zagladaj jak najczesciej.

Co do lez to mojemu leca juz od dawna. I to lzy jak grochy.

Tassia pytalas co czytam-Swiat Ksiazki wydal serie Leniwa Niedziela a w nich sa:
'Zanim sie pojawiles'- Jojo Moyes wlasnie ja czytam jak juz pisalam bardzo mnie wciagnela. Mama przeczytala, mowi ze sliczna jest. Paczke husteczek do niej zuzyla.
'Klub Porcelanowej Filizanki' autorki nie pamietam- czytalam podobala mi sei
'Szczescie w twoich oczach.Caroline Leavitt-ponoc ladna.

My dzis po poludniu wyladowalismy u lekarza. Moj maly przez caly dzien nic nie jadl Wystraszylam sie ja nie wiem co. Lekarka go wybadala, nic nie stwierdzila. Na wadze, nie wiele bo nie wiele ale przybiera. Wazy 5460g.
Dala na wszelki wypadek skierowane do laryngologa zeby sprawdzic uszka.i skierowanie na badanie moczu.
Do laryngologa mielismy jechac jutro ale nie pojade bo nie mam z kom chorej Mai zostawic

MAJA
21.08.2009
BARTOSZ
23.09.2013
marysia_258 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-22, 20:03   #2365
gorgulek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
Gorgulek nie
Ale, że ja to pamiętam?
Stary 2014-01-22, 20:03   #2366
ja-ika
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez papuga_69 Pokaż wiadomość
mówiąc "uformowaną" miałam na myśli nadanie paznokciowi kształtu np migdałka

Na szablonie tzn metodą akrylową? to dopiero jest sztuka
żelem też można na szablonie
Cytat:
Napisane przez papuga_69 Pokaż wiadomość
niszczą płytkę to fakt.
nie niszczą tylko niesprawne ręce nieprofesjonalnej (pseudo) stylistki niszczą
Cytat:
Ja nie zauważylam poniszczonej płytki przy hybrydzie. U mnie jest ok
Stary 2014-01-22, 20:03   #2367
misia332
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nena_milka Pokaż wiadomość
MAHARET fajnie że jesteś ! Pisz pisz

Wal do mnie

Już dałam radę, dostałam info z norwegiana, że mamy przesunięta godzinę lotów.
Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
jejuuuu ale mi się chce tych śmierdzących cheetosów serowych a TZ na nockę to mi nie kupi

własnie zjadłam pakę

http://onaiich3.blogspot.com.es/
misia332 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-22, 20:04   #2368
niebede
Raczkowanie

Maharet jesteśmy dla Ciebie

Dzisiaj byliśmy prababć z Ernim, który dziś łącznie przespał może godzinę. Jak już prawie dochodziliśmy do każdej babci on usypiał,a trzeba było go rozpakować. Myślałam, że padnie po kąpieli, ale wrzeszczał dobre pół godziny. Masakra.

niebede jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-22, 20:04   #2369
misia332
Zakorzenienie

Cytat:

Moje 2 marca

Kaśka, kiedyś za gówniarza poszłam do mamy do pracy i kupiłam sobie te chrupki. Kazali mi popilnować jednego pokoju bo gdzieś wyszli i opierałam się o krzesło na którym wisiał sweter faceta. Myślałam, że to ten sweter tak śmierdzi więc przeszłam obok a tu dalej śmierdzi. Myślę sobie - prześmiardłam

http://onaiich3.blogspot.com.es/
misia332 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-22, 20:05   #2370
Aaamelkaa
Zakorzenienie

a ja mam w domu Małego imprezownika,Michaś zasypia dopiero ok 1 w nocy, tej nocy pobił rekord bo zasnął o 2:15
ale za to drugą noc z rzędu przespał całą, 8 h

07-04-2015 Kamiś

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości