|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1381 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kieleckie Panny Młode - XI część pogaduszek
Jagoda a ja polece siebie
jesli chodzi o wizaz
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
|
|
|
#1382 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zdążyliśmy się pokłócić oto i mu wytłumaczyłam jak krowie na granicy że pojedźmy zobaczmy pooglądajmy i na spokojnie wybierzemy coś w ciągu miesiąca. Dla mnie najgorsze jest wybieranie zespołu :/ bo żadnego nie słyszałam osobiście bo nie chadzam an wesela w moim rodzinnym mieście :/
|
|
|
|
|
#1383 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Sporo filmików jest takich z wesel a i opinie ludzi Ja tak właśnie wybrałam swój zespół
|
|
|
|
|
#1384 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
i muszę mu jeszcze uświadomić że oprócz tych trzech podstawowych rzeczy jak sala, zespół i fotograf/kamerzysta jest jeszcze milion innych równie ważnych spraw, na które poświęca się mnóstwo czasu, żeby było tak jak sobie wymarzyliśmy ![]() wydaje mi się że zespół to też najgorsza sprawa, my wysłuchaliśmy naprawdę dużo i podoba nam się tylko jeden ..z Lublina! no katastrofa jakaś z nami :P muszę skorzystać z tej strony
Edytowane przez mahoniowa Czas edycji: 2014-01-22 o 10:47 |
||
|
|
|
#1385 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1386 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Nasz Wielki Dzień odbędzie się 4 października 2014 na tą chwile mamy sale, muzykę, fotografa i alkohol niedługo wybieram się na poszukiwanie sukienki byłam już w kilku salonach ale nie przymierzałam odkładam to bo boję się, że nic mi się nie spodoba ale wiadomo trzeba mierzyć, mierzyć i mierzyć
|
|
|
|
|
#1387 |
|
Zadomowienie
|
Oj z mierzeniem to schodzi, mimo że to przyjemne to te wszystkie suknie takie ciężkie i nie można szybko załatwić sprawy
Ale najważniejsze to nie zamykać się na jeden konkretny fason i styl, bo nawet coś co nam się nie podoba może na nas wyglądać pięknie masz już upatrzone jakieś modele?
|
|
|
|
#1388 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1389 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#1390 |
|
Przyczajenie
|
Czytam wasze wypowiedzi dziewczęta, jesteście bardzo skrupulatne. Wszytko przemyślane odnośnie ślubu-wesela. A ja chyba zwariowałam bo prawie wszytko załatwiłam w niecały miesiąc... sale, fotografa, kamerzystę, zespół, kościół.... sukienka zamówiona, obrączki odebraliśmy wczoraj
jak czegoś nie wiedziałam, zaglądałam na forum i wszystko było jasne... pewnie dlatego tak dobrze mi poszło
|
#1391 |
|
Zakorzenienie
|
[1=dcdfceaff93e0375d94849d 7bb8d896cf48ca316_61dcc8e 4a1e6f;44739626]Treść usunięta[/QUOTE]
Znasz to? Bracia figot fagot spiewają: patrzcie świnie, król parkietu, ręka jak złamana naku***am węgorza! Na na na na na.. :P: Mam polewkę z tego wygoogluj jak coś ![]() Lub na u-tube: wtf computer 10 hours version ![]() Btw. Chcialam dzis jechac zmierzyc sukienke do Tumlina i nie mam transportu wypadl dopiero i albo odmowie albo uda sie jakims cudem znalezc
|
#1392 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
.My mieliśmy Kubę, robiliśmy u niego i zdjęcia i video, wyszło super Jeśli chcesz zobaczyć wklejam link do fb https://www.facebook.com/anita.strychalska?ref=tn_tnmn Jest tam teledysk z naszego ślubu i wesela oraz zdjęcia. Współpraca świetna
Edytowane przez _Biedronka Czas edycji: 2014-01-22 o 13:32 |
|
|
|
|
#1393 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Zgadzam się z przedmówczynią Ja tak zrobiła: poumawiałam nas wszędzie i zakomunikowałam, ze jedziemy bo mój Kochany tez myślał, że jest dużo czasu (chyba nadal ma to przekonanie). Chwilę przebłysku miał w chwili, gdy się okazało, że zespół może nie mieć wolnego terminu na 2014
|
|
|
|
|
#1394 |
|
Zakorzenienie
|
O, witam nowe panny młode
![]() Ale Was dużo [1=dcdfceaff93e0375d94849d 7bb8d896cf48ca316_61dcc8e 4a1e6f;44739626]Treść usunięta[/QUOTE] Pochwal się, pochwal! |
|
|
|
#1395 |
|
Zakorzenienie
|
Mam też już suknię
i termin w kościele ![]() Jeśli ślub 13 września to co sądzicie, że msza będzie o 17. Nie za późno?
|
#1396 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Marie ja podchodzę do tego tak samo jak Ty i już wiem, że na pewno będę przebierać, wybierać, szukać i wybrzydzać, bo mogę i już się nie mogę doczekać
|
|
|
|
|
#1397 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
byłabym wyższym węgorzem :OPolecacie moze jakąś nie specjalnie drogą krawcową do drobnej przeróbki w sukni?
|
|
#1398 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
I było okej. Chciałam co prawda na 17 ale ksiadz....nie wpisal nas w kalendarz (na nasze miejsce pozniej wpisal inna pare), po nas była kolejna para. Wiec mielismy pozniej do wyboru albo 16 albo 19 wiec wybraliśmy 19 Wg mnie 17 jest akurat , nie za wczesnie, nie za pozno
Szczęśliwa mężatka 29.09.2007r Wizażystka, kosmetyczka i stylistka rzęs Xtreme Lashes - Edytowane przez _Ciastko_ Czas edycji: 2014-01-22 o 21:23 |
|
|
|
|
#1399 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1400 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny, ja bym radziła brać pod pach swoich Tż, ja sama rok temu zaczełam szukac sali i juz było za poźno by zarezerwowac cos na 2014,byly tylko wolne terminy pazdziernikwe i listopadowe, ale ja nie jestem zwolenniczka tych miesiecy, zarezerwowalismy wiec sale na 2015, a juz wtedy bylo malo terminow do wybor!! Mojemu Tź nie spieszyło sie, caly czas mowił, ze mamy czas, albo ze jest za wczesnie. Nie zdawał sobie sprawy. Sam sie pozniej przekonował, jak pisał lub dzwonił do ludzi o wolne terminy. Ale na szczescie znalezlismy po drodze inna wolna sale na 2014 i zdecydowalismy sie na zmiane. jak juz zmienilismy termin na 2014, to juz zespołow wolnych na nasz termin nie bylo, wiec jest dj, kamerzysci tansi i fajniejsi zajeci, wiec jest drogi i fajny, jedynie co udalo nam sie z fotografem, bo odrazu wiedzialam kogo chce i akurat miala wolny termin.
Wniosek jest taki, ze jezeli zalezy wam na terminie to juz trzeba sie zajmowac tym wszystkim Ja osobiscie slub mam w sierpniu, zalatwilismy juz kosciol, sale, kamerzyste, fotografa, wizazystke, fryzjera, alkohol, jestem w trakcie szukania sukni slubnej, ale nic mnie nie zachwyca i zaproszen slubnych, co wszystkie wydaja mi sie tandetne, noi juz sie zapisalismy na kurs przedmałzenski
Edytowane przez aso Czas edycji: 2014-01-22 o 22:51 |
|
|
|
#1401 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale spojrzałam w google i zachód słońca 13 września ma się zacząć o 18.56 więc po ceremonii i składaniu życzeń akurat na zachód dotrzemy na salę. Z resztą nie lubię imprez za dnia więc może to i lepiej jak jest tak jak teraz ustalone ![]() to do której się bawiliście? Wielkie BTW. Polecam użytkowniczkę _CIASTKO_ jest świetną wizażystką będzie mnie malowała do ślubu
|
|
#1402 |
|
Zakorzenienie
|
Do 5 rano grał dj. Z rodzicami i przyjaciółmi siedzieliśmy do 5:30
|
|
|
|
#1403 |
|
Zakorzenienie
|
u nas będzie więcej starszych i przyjezdnych osób to się zobaczy
|
#1404 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja dziś ładuję baterie, jestem bardziej pozytywnie nastawiona, kupuję winko i namawiam Mojego na przyspieszenie tempa i weekendową wycieczkę
|
|
|
|
|
#1405 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:01 ---------- Poprzedni post napisano o 12:55 ---------- Kochane przyszłe i obecne żonki, powiedzcie jak wygląda kwestia dekoracji sali? Myślałam o Vanilli, bo mają dobre opinie, ale nie wiem, jak to wygląda finansowo. Czy któraś z Was ma jakieś doświadczenia w tym temacie?
|
|
|
|
|
#1406 |
|
Zakorzenienie
|
Które z kieleckich PMek idą ze swoimi narzeczonymi w ten weekend na nauki przedmałżeńskie na Karczówkę?
|
#1407 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#1408 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1409 |
|
Zakorzenienie
|
[1=dcdfceaff93e0375d94849d 7bb8d896cf48ca316_61dcc8e 4a1e6f;44761548]Treść usunięta[/QUOTE]
No to się spotkamy! wiecie w którą stronę trzeba się tam kierować, bo telefonicznie nas zapisywałam
|
#1410 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Dziękuję bardzo
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:54.

jesli chodzi o wizaz 

Zaręczyny 11.10.2013
13.09.2014

otóż muszę się zdecydować na fotografa ślubnego a mianowicie muszę wybrać między Sebastianem Zimmerem a Kubą Bieńkiem. Kogo polecacie? Proszę o pomoc