|
|
#421 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Odżywka do rzęs XLASH
kiedy będzie jakiś kod promocyjny.... eh, powoli tracę nadzieję
|
|
|
|
|
#422 |
|
Raczkowanie
|
Witam,
Ja również jestem chętna na kupno xlash, tylko jestem z okolic łodzi. |
|
|
|
|
#423 | |
|
Przyczajenie
|
hej
czy nadal szukasz chetnej na xlash?![]() ---------- Dopisano o 01:16 ---------- Poprzedni post napisano o 01:15 ---------- Cytat:
hej czy nadal szukasz chetnej na xlash?
|
|
|
|
|
|
#424 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny KatOsu wrzuciła kodzik
![]() http://www.naturmedicin.pl/product/x...dzywka-do-rzes Kod: KatOsuXlash "Udało mi się załatwić kod promocyjny dla Was, dzięki której odżywkę kupicie o prawie 50 zł taniej - czyli za 150 zł (normalna cena 199zł). Promocja ważna do wyczerpania zapasów przewidzianych na promocje. " |
|
|
|
|
#425 |
|
Zakorzenienie
|
super, właśnie weszłam to napisać
|
|
|
|
|
#426 |
|
Zakorzenienie
|
50 zl to fajna znizka
|
|
#427 |
|
Raczkowanie
|
kurcze, dziewczyny, ja stosuję xlash od 5 października (niedługo 2 miesiące) i efekty żadne. czy któraś z Was też tak długo czekała?
|
|
|
|
|
#428 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#429 |
|
Przyczajenie
|
Na mnie tez nie działała, teraz stosuje zupelnie nieznaną odżywkę od miesiaca i juz mam efekty, balam sie kupic na poczatku bo po tej probie niudanej szkoda bylo mi kasy ale widzialam bloga jak dziewczyna chwalila efekty i zaryzykowalam
|
|
|
|
|
#430 |
|
Zakorzenienie
|
A ktoś może próbował oceanic 4 lashes coś takiego? W rossie za ok 65 zł
|
|
|
|
|
#431 |
|
Szara Eminencja
|
|
|
|
|
|
#432 |
|
Zakorzenienie
|
Z sephory? Nie wiem czytałam o Oceanic 4long lashes dostępna w rossie za 65 zł. To ta sama? Ile używasz?
|
|
|
|
|
#433 | |
|
Szara Eminencja
|
Cytat:
Producent ten sam, używam od pierwszego dnia wejścia do sephory - miesiąc? nie pamiętam dokładnie... Mówię o tym https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,6...s-forever.html nie wiem dlaczego wpisane jest tutaj marka sephora na pudełku miałam Oceanic AA nawet opakowane są podobnie, ta sephorowska ma 4 ml a rosmanowska 3 ml http://2.bp.blogspot.com/-bUTFjImXd1...Longlashes.jpg Edytowane przez wykrasana Czas edycji: 2013-12-16 o 11:05 |
|
|
|
|
|
#434 |
|
Zakorzenienie
|
Ten rossmanowski 65 zł
koleżanka kupiła, będzie testować, zobaczymy
|
|
|
|
|
#435 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
jak tam efekty ? zmieniło się coś ? ja stosuję tą odżywkę od 3 tyg. i nie widzę żadnej różnicy, a przecież w tym czasie kilka nowych rzęs już mi wyrosło... z tego co widzę, są niestety takie jak zwykle, zero efektu
|
|
|
|
|
|
#436 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
wiem, ze jest duzo takich produktow na rynku i sama dlugo zastanawialam sie nad wyborem, tę moge polecic z czystym sumieniem bo uzywam od 1 miesiecy i wiem ze naprawde dziala, jest bezpieczna, nosze szkla kontaktowe i nic mi sie nie dzieje a jestem alergikiem na wszystko [ ciach - nieopłacona raklama/marketing szeptany]pozdrawiam Edytowane przez OlaM Czas edycji: 2013-12-20 o 08:39 |
|
|
|
|
|
#437 |
|
Przyczajenie
|
aktualny kod rabatowy na X-Lash http://www.naturmedicin.pl/product/x...dzywka-do-rzes
od Kasi Tusk: KASIAXLASH odżywka jest za 150 zł cały czas się zastanawiam czy warto to kupić?? |
|
|
|
|
#438 |
|
Raczkowanie
|
A ja polecam Rapid Lash, mam już drugie opakowanie i jestem bardzo zadowolona. Efekt widoczny po skończonej kuracji, czyli 8 tygodniach. Wówczas rzęsy rosną jak szalone, są mocne, długie i bardziej podatne na stylizowanie tuszem.
Poza tym polecam trik na wydłużenie i podkręcenie rzęs z użyciem zalotki, opis i filmik znajdziejcie [ciach - reklama bloga].
Ulubieńcy - krem brzozowy i nagietkowy. Cukier wanilinowy, czyli co tak naprawdę jemy? Mydło z Aleppo - naturalna i ekologiczna pielęgnacja skóry. Edytowane przez OlaM Czas edycji: 2013-12-30 o 19:57 |
|
|
|
|
#439 |
|
Przyczajenie
|
próbowałam różnych odżywek, i tak naprawde to godna polecenia na prawde jest piekielnie droga Revitalash i dostepna w Hebe Beauty Lash Pro. Ta druga w lepszej cenie a efekt bardzo zadawalajacy.
|
|
|
|
|
#440 |
|
Zakorzenienie
|
Używam X-LASH jakoś od końca listopada i ... efekty już są widoczne gołym okiem. Rzęsy są znacznie dłuższe i jest ich, przynajmniej optycznie, o niebo więcej, ale niestety wciąż się nie podkręcają, a nie ukrywam - na tym mi najbardziej zależało. Moje rzęsy miałam i długie, i gęste, i ciemne, ale niestety są proste jak druty ;/
No nic, używam dalej ![]() Odżywka całkiem przyjemna. Jak nie maluję w trakcie dnia rzęs to też ją aplikuję, pomimo soczewek
|
|
|
|
|
#441 |
|
Zakorzenienie
|
kod
Kasi Tusk jeszcze działa, przed chwilą złożyłam zamówienie
|
|
|
|
|
#442 |
|
BAN stały
|
a gdzie ten kod promocyjny działa?
|
|
|
|
|
#443 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny dzis mija dokladnie 1,5 miesiaca od kiedy stosuje Xlash, i efekt wg mnie zerowy...
|
|
|
|
|
#444 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie są efekty i to spore
|
|
|
|
|
#445 |
|
Zakorzenienie
|
Mam pytanie - jak aplikujecie odżywkę? Może ja robię coś nie tak ... Na każde oko nakładam wieczorem dwie, trzy 'porcje' tzn trzy razy wkładam pędzelek do opakowania i nanoszę na rzęsy jednego oka, i powtórka z drugim. Ostatnio nawet aplikuję trochę inaczej, tzn nie jak eyelinerem tylko tak jakby wprowadzam ten pędzelek pomiędzy.
Wszystko ładnie i pięknie, ale wciąż mam druty ... Długie, czarne, gęste ... ale druty -.- |
|
|
|
|
#446 |
|
Zakorzenienie
|
robię w zasadzie tak jak Ty- maczam pędzelek w opakowaniu, wyciągam i rysuję kreskę na rzęsach jakby eyelinerem. I tyle
|
|
|
|
|
#447 |
|
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny
![]() Ja używam od kwietnia tej odżywki i dopóki nakładałam ją codziennie (przez 6 miesięcy, czyli do września) to rzęsy naprawdę były super, długie i łatwo rozprowadzało się na nich tusz. Jednak odkąd zaczęłam stosować ją dwa razy w tygodniu w celu podtrzymania efektu (czyli tak jak zaleca producent) to moje rzęsy praktycznie wróciły do stanu sprzed kuracji...a własciwie to w prawym oku po środku nie mam w ogóle rzęs Używam dalej tej odżywki, ale nie wiem czy jest sens...Powiedzcie mi proszę jak to wszystko wygląda u Was po zakończonej kuracji?Pozdrawiam serdecznie wszystkie forumowiczki i życzę nieustannych sukcesów w stosowaniu tejże odżywki ![]()
|
|
#448 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Skoro jednak nic złego mi się nie dzieje, to zakładam, że nie jest to zbrodnią.Mimo tak systematycznego stosowania moje rzęsy i tak mają wzloty i upadki, ale nawet w chwilach upadku wydają mi się lepsze od stanu wyjściowego, sprzed kuracji. |
|
|
|
|
|
#449 |
|
Zadomowienie
|
A u mnie chyba w koncu cos ruszylo
Mam wrazenie, ze rzesy sa dluzsze.Troche martwi mnie wypowiedz Justynki. Moze ktoras jeszcze wypowie sie jaki byl stan rzes po odstawieniu odzywki? Rozumiem powrot do stanu wyjsciowego, ale pogorszenie? Troche to nielogiczne, skoro niby wszystkie skladniki sa naturalne... |
|
|
|
|
#450 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Makijaż - pytania do wizażystki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:54.

czy nadal szukasz chetnej na xlash?

Tak chciałam zaoszczędzić, że chyba i tak kupie tego revitalasha

. Skoro jednak nic złego mi się nie dzieje, to zakładam, że nie jest to zbrodnią.