|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#751 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: W Nowy Rok wkraczamy i offtopowo o włosy nadal dbamy - cz. XXIX
Cytat:
.Mam komercjalizację, sposób powoływania prezesa NBP i postępowanie antymonopolowe w głowie, zaraz zwariuję
|
|
#752 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#753 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Skąd ja to znam ![]() Przy tym nie da się nie zwariować Odpuszczam naukę na dziś, co ma być to będzie ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#754 |
|
Zakorzenienie
|
[1=f88fd72a1baff1f55628bb9 023d16cbac19cdced_65c0250 28a53e;44752248]Skąd ja to znam
![]() Przy tym nie da się nie zwariować Odpuszczam naukę na dziś, co ma być to będzie ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.[/QUOTE] Ten NBP jest najgorszy, nie rozumiem ani jednego z poszczególnych zadań .Może i masz rację, mam egzamin na 10:30, i tak pojadę wcześniej i jeszcze przejrzę te notatki .
|
#755 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#756 |
|
Zakorzenienie
|
Budownictwo pozdrawia I ja! ![]() Dziewczyny, błagam o magiczne kciuki, czary, modlitwy i co Wam tylko jeszcze do głowy przyjdzie, dzisiaj fizyka mnie czeka
|
#757 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja niedługo uciekam na swój! O dziwo, obudziłam się nawet z usystematyzowaną wiedzą .
|
|
#758 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
i Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
||
|
|
|
#759 | ||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Gratuluję ! ![]() Cytat:
![]() Cytat:
[1=f88fd72a1baff1f55628bb9 023d16cbac19cdced_65c0250 28a53e;44749981]ok, bo ja 01.02 będę w rodzinnych stronach, a tam kupiłam rimmela a h&m to do przyszłego czwartku czekam na znak, bo u mnie nie ma h&m ![]() proszę o kciuki jutro od 18.30 [/QUOTE] Cytat:
Ale dłuugo ją męczyłam, może włosy zmieniły porowatość Cytat:
!Kas, uwielbiam, kocham wręcz takie historie. Trzymam kciuki, by Twoja rozwijała się w taki sposób, by dawała Ci szczęście, satysfakcję, poczucie spełnienia, bezpieczeństwa i by to na prawdę okazało się być TO ![]() Mam dwanaście kartek samych zagadnień z historii na sprawdzian, który będzie we wtorek po feriach . Jak to rozwinę miną wieki i powstanie gruba księga. O nauce nie mówiąc. Ferie. Kocham mojego wychowawcę .
|
|
#760 |
|
Zakorzenienie
|
Bansuję przy Florence, chyba jest dobrze
.A na tyłek grube rajty, legginsy i dopiero spódnica, sorry, ale kto robi ustne jak jest taki mróz .
|
#761 |
|
Konto usunięte
|
Deli, nie przesadzaj. Chciałabym dostać zagadnienia na sprawdzian, a moją jedyną wiedzą był przerobiony materiał. Na sprawdzian z historii wiedza z podręcznika była na 2, czytałam po nocach podręczniki akademickie, na przerwach teksty źródłowe, a Ty narzekasz na kilka stron. Trochę denerwuje mnie takie podejście, bo dostajesz jak na tacy informacje o tym, co bedzie na sprawdzianie i jeszcze masz pretensje. Równie dobrze bez zadnych rozpisek mógł zrobić sprawdzian tydzien po feriach. Może chciał by klasa dobrze wypadła ?
Kupię dziś ten krem przeciwgrzybiczy, znalazłam go na blogu Anwen i używała go, by przyśpieszyć porost chyba. Mam nadzieję, że pomoże. Kas, dziękuje Ci za rady Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#762 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja właśnie kończę pić moją wodę z cytryną i miodem i zaraz zorganizuję sobie jakieś śniadanie... A potem nauka i praca... Już mi się nie chce...
|
|
|
#763 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ja wczoraj znalazłam w szufladzie jakieś grube, ocieplane rajty, myślę skąd ja je mam. Pytałam się współlokatorki, czy czasami przez pomyłkę przy zbieraniu rzeczy z prania jej nie zabrałam, mówi, że nie |
|
|
|
|
#764 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Właśnie chodzi o to, że to jest facet, który jest postrachem szkoły . Nie podaje nam nic na tacy, wszyscy się go boją i mimo, że ostatnie zagadnienia miałam w jednym paluszku, na sprawdzianie-na złość- dał rzeczy, których w zagadnieniach nie było . Cała klasa poległa, a on się z nas śmiał Pyta w taki sposób, że podczas odpowiedzi ustnej potrafi doprowadzić moje koleżanki do łez . Potrafi docinać jak nikt . Zresztą Moniek coś o tym wie, facet jest znany na całą moją miejscowość . Gdyby dał faktycznie to, co będzie-okej. Ale jest nieobliczalny i nie można opisać tego, jaką atmosferę wytwarza.
|
|
#765 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
jakież było moje zdziwienie, gdy zobaczyłam tylko lekko starte końcówki. Fakjetycznie szybkoschnący ![]() Co do tej Joaśki - mnie puszyła i robiła takie szorstkie włosy - ale ona to ponoć bezsilikonowa? Moją pierwszą Ziają była Miodowa - rok temu była najlepsza, ostatnio mnie spuszyła jak żadna a po zestawie Kakaowa + płukanja z naftą mam tak gładkie włosy, że tylko że po wysuszeniu strasznue szybko mam nieświeże. Taka magia ![]() A jeszcze o tym nauczycielu - miałam przez rok taką panią, która uczyła WOKu. I faktycznie miała doktorat, a nie tylko magisterkę. Na lekcji potrafiła zwyzywać od sierót obrzyganych (jej ulubiony tekst), gadała o wszystkim - od kupy do seksu Edytowane przez edytah10 Czas edycji: 2014-01-23 o 09:50 |
|
|
|
|
#766 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nie rozumiem takich nauczycieli! Przecież to oni są dla uczniów, a nie uczniowie dla niego! Czy nie przyjemniej stawiałoby mu się dobre oceny, a nie same dwóje i pały?! Sama uczę i gdy moi uczniowie czegoś nie umieją, to jest mi zwyczajnie przykro, że się tego nie nauczyli, nie zrozumieli, a może to we mnie jest coś nie tak, bo źle im wytłumaczyłam. Ciśnienie mi się podniosło, ale to może i lepiej... Pzrynajmniej nie zasnę nad literaturą
|
|
|
#767 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Tak się zastanawiam jak bardzo zmieniło się szkolnictwo w ciągu 7 lat, odkąd sama zaczynałam liceum. Bo ja swoje pierwsze notatki napisałam na studiach, wcześniej nieszczególnie były potrzebne... Cytat:
![]() Tylko nie mówcie, że jest nie do ruszenia i że będziecie mieć tylko problemy. Byle kupą - to jest niezgodne że wszystkim, co możliwe. Macie wiedzieć, czego się nauczyć na sprawdzian. To nie są studia... Cytat:
Teraz uczy moją bratanicę w I klasie, a że cycu wypisz wymaluj ja z charakteru, to znów ma szkołę życia
|
|
#768 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jego zona za to jest swietna polonistka, uczyla mnie w gimnazjum i z wieeeelka checia zamienilabym mojego poloniste na nia, no ale co zrobic... Ja JF znam tez prywatnie i to naprawde swietny czlowiek, ja nie wiem czemu on was tak gnebi... U nas postrachem jest pani z fizyki i tu znow Xminor cos o tym wie, choc jej to raczej nie dotyczy Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 10:11 ---------- Poprzedni post napisano o 10:06 ---------- Cytat:
Ale chociaz wychowawce mam swietnego! Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
||
|
|
|
#769 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Moja klasa była bardzo rozrywkowa i często uciekaliśmy z lekcji przez co mieliśmy problemy u dyrekcji, ale nikt nas za to nie gnębił na lekcjach. Od dyrekcji mieliśmy mieć zakaz wyjazdu na wszystkie wycieczki, a okazało sie, że jako jedyni z całego rocznika byliśmy co roku na wycieczce 5-cio dniowej, i raz na 2-3 miesiące chodziliśmy do kina czy muzeum, innym klasom udało się o raz albo 2 w ciągu 3 lat.
|
|
|
#770 |
|
Zakorzenienie
|
[1=f88fd72a1baff1f55628bb9 023d16cbac19cdced_65c0250 28a53e;44753196]
i [/QUOTE] Dziękuję ![]() Zadania pewnie zaliczone, bo wszystkie zrobiłam ale teoria... No nie powiem, że na pewno oblana, bo jednak napisałam wszystko, ale trochę improwizowałam uznajmy, że są szanse Czas na zakupy miałam iść do galerii, ale chyba się skończy na drogerii, bo pizga złem
|
#771 |
|
Zakorzenienie
|
|
#772 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() A co do teorii, to cuda się zdarzają, sprawdzone
|
|
#773 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
do tego 45 minut, czasem nawet 30. Pamiętam, ze nie moglam spac przez nią po nocach, bo nie miałam pojęcia co może być na sprawdzianie... no ale miałam przeszlo 90% na historii rozszerzonej, więc chociaż ten stres i nauka nie poszla na marne. Dla mnie akurat byla mila, może przez to, ze jako jedna z nielicznych odzywalam się do jej córki. Terror to był na geografii, pamiętam, ze bałam chodzic się do szkoły i przeżywałam to przez cały tydzien. Na szczęście nie podpadłam nauczycielce, ale za każdym razem miałam serce w gardle jak wchodzilam na lekcję. Nie wspomnę już o dyskryminacji, z racji tego, ze jestem dziewczyna nie chciała postawić mi nigdy 5. Umialam więcej niż niejeden facet w naszej klasie, a zawsze byłam gorzej oceniana. W tym roku została zwolniona, bo ma jakieś choroby psychiczne. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#774 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Pamiętam raz w gimnazjum i raz w liceum próbowaliśmy z klasą wymóc zmianę nauczyciela nooo niestety obie pani zostały a cały bunt, podania itp obrócił się przeciwko nam Postanowiłam dziś po myciu spróbować stylizacji i sprawdzić jak zachowa się moja lwia grzywa aale to jak wrócę od dentysty
|
||
|
|
|
#775 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#776 |
|
Zakorzenienie
|
[1=f88fd72a1baff1f55628bb9 023d16cbac19cdced_65c0250 28a53e;44753897]Florence jest dobra na wszystko
![]() ja wczoraj znalazłam w szufladzie jakieś grube, ocieplane rajty, myślę skąd ja je mam. Pytałam się współlokatorki, czy czasami przez pomyłkę przy zbieraniu rzeczy z prania jej nie zabrałam, mówi, że nie Ja też zawsze wyciągam i zastanawiam się ile mam tych par, a połowa pozaciągana albo dziurawa .Wiem, zabrzmię jak dziewczynka z podstawówki, ale dostałam 4,5 i jestem zła . Zagiął mnie na bardzo szczegółowym pytaniu dodatkowym, ale na podstawowe odpowiedziałam bardzo dobrze. Koleżanka obok mnie też 4,5, chociaż w moim odczuciu poszło jej gorzej, bo potknęła się na podstawach... No nic.Z tego wszystkiego poszłam na ciacho
|
#777 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#778 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A że wychowawca mnie lubił bardzo to przymykał chłop oko i sam usprawiedliwiał moje nieobecności. Takie piękne czasy.
|
|
#779 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.Najlepsze pytania: no, wy, humaniści, to który polski poeta napisał pierwszy tomik poezji o pogodzie? Albo: kto był najsłynniejszym konferansjerem pochodzenia polskiego w latach 20. XX wieku na Węgrzech?
|
|
#780 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:08.

.

.
Budownictwo pozdrawia 
ja niedługo uciekam na swój! O dziwo, obudziłam się nawet z usystematyzowaną wiedzą 

!

jakież było moje zdziwienie, gdy zobaczyłam tylko lekko starte końcówki.
a po zestawie Kakaowa + płukanja z naftą mam tak gładkie włosy, że