Gaworze i piszczę całe dnie, bo chcę powiedzieć, że kocham cię! Mamy IX-X 2013, cz.IV - Strona 88 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Pokaż wyniki sondy: Tytuł kolejnego wątku
Przyszła do nas straszna zima, maluch w rączce gryzak trzyma. 8 14,81%
Pierwsze ząbki, pewne ruchy, rosną nam tu małe zuchy. 7 12,96%
Uśmiech, harce i swawole, mamie spać dziś nie pozwolę. 13 24,07%
Ząbkowania czas nadchodzi, mama już jak zombie chodzi. 8 14,81%
Nie mam pomysłu na tytuł wątku bo cały czas myślę o moim dzieciątku. 18 33,33%
Głosujący: 54. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-01-23, 10:31   #2611
misia332
Zakorzenienie

Dot.: Gaworze i piszczę całe dnie, bo chcę powiedzieć, że kocham cię! Mamy IX-X 2013,

boja dla Filipka, marysia dla Twojego malucha również

Taa włosy miałam czyste przez 10 minut, potem wzięłam młodego, a jemu się śliznie ulało na moje wymyte i wyprostowane włosy.

Zjadłam śniadanie

ja mam dzisiaj na obiad pomidorówkę, a raczej krem z pomidorów z makaronem. Nie chce mi się więcej nic robic

http://onaiich3.blogspot.com.es/
misia332 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-23, 10:32   #2612
papuga_69
Zakorzenienie

Dot.: Gaworze i piszczę całe dnie, bo chcę powiedzieć, że kocham cię! Mamy IX-X 2013,

Cytat:
Napisane przez karolson Pokaż wiadomość
współczuje..

fajnie masz z tym TŻem

ja nie Lulla ale odpowiem że oni specjalnie tak robią te słoiczki żeby nie zasysały, żeby mamy same nie gotowały w ich słoiczkach tylko kupowały następne

piąteczka tez tak mam, ale mam zamiar to zmienić!!

to jak wymyślisz coś na 30 to napisz w K mój TŻ ma 30 urodziny we wrześniu chciałby zegarek, ale jak mu powiedzialam żeby mi pokazal który mu się podoba to zaden sie nie podobal..

Ty to jesteś agentka
mój też nie romantyczny od zawsze, więc i ja odpuszczam...

nie mam stacji do mierzenia wilgotności ale Filip tez budzi się w nocy raz mu dałam jedzenie ale 2/3 tylko mm na ilość wody, później 100 herbatki i wypił i spał dalej... od dziś daje mu pierw herbatke w ramach oduczenia budzenia w nocy..
u nas temperatura spadła do 19 i jakoś tak chłodnawo więc dostawiliśmy elektryczny grzejnik i on tak wysusza..

a co TŻ że przygaszony?

przestaw łóżeczko w inne miejsce, nie że w to wierze ale warto spróbować

czekam na to

to musi mieć dobrą fuche że Wam kasiory starcza

A to dziady

---------- Dopisano o 11:32 ---------- Poprzedni post napisano o 11:31 ----------

Cytat:
Napisane przez bayeczna Pokaż wiadomość
Witam, znad prasówki

ja od swojej na pierwszy raz kapcie dostalam taki skórzany model dla starej baby z wycieciem na palce którego nie nawidze

mój też ma 30-tkę w kwietniu i wymyśliłam że mu kupię złotą pancerkę no i zrobię małą imprezę niespodziankę
co do prezentów z jego strony to najpierw zawsze chodzi za mną i marudzi że nie wie co kupić a potem jednak zawsze wymyśla coś od siebie

ja w sumie wróciłam do wagi sprzed ciąży momentalnie teraz niestety stoi (pewnie winne słodycze chyba za bardzo je lubie) a też chciałabym zacząć ćwiczyć tak dla siebie endorfin i zdrowia ale jakoś nie mogę się zebrać w sobie

Mam pytanie do mam KP, od paru dni mam wrażenie że moje mleko jest słabo wystarczalne dla Jaśka, bo w ciągu dnia ostatnio je co dwie godziny wcześniej było to co 3,5-4 no i nocami jak wcześniej budził się tylko raz tak teraz 3 i tak się zastanawiam czy to kryzys laktacyjny czy skok rozwojowy wcześniejszych nawet nie zauważyłam żeby przechodził,bo w sumie jesteśmy w piętnastym tygodniu teraz, czy młody po prostu jest już takim kabankiem (waży ponad 8kg na domowej wadze), że mu mało jedzonka
o kurde to też zaszalała

---------- Dopisano o 11:32 ---------- Poprzedni post napisano o 11:32 ----------

Cytat:
Napisane przez misia332 Pokaż wiadomość
Myłam włosy w zlewie w kuchni, żeby małego nie obudzić, stały trzy butelki i zamiast nałożyć sobie szampon, to wziełam płyn do mycia butelek z NUka.

"Beztroski uśmiech dziecka to jak promyk słońca w szarym życiu"
papuga_69 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-23, 10:33   #2613
misia332
Zakorzenienie

Jakby moi nie przychodzili na przerwę o 12, to bym piżamkę zdejmowała o 17 pewnie

Stary 2014-01-23, 10:33   #2614
papuga_69
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bojatoja Pokaż wiadomość
A i mój Filip kończy dzisiaj 5 miesięcy Rośnie moja Kruszynka
Brawo dla Filipka kiedy to zleciało.. zaraz maluchy będą miały pół roku

Stary 2014-01-23, 10:33   #2615
kaska87
Zakorzenienie

a ja mam luzik ze 3h bo Miki poszedł z babcią na spacer także biorę się za sprzątanie fest luz

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-23, 10:36   #2616
papuga_69
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez matallewar Pokaż wiadomość
Ja mam nadal +1 kg, ale ciezko na to pracuje, zeby miec mniej niz przed ciaza. Za slodyczami nie tesknie, czasem mnie na cos wezmie, ale bez szalu. Jak mi sie chce slodkiego, to jem gorzka czekolade albo robie ciasteczka owsiano-bananowe
No i ja sie w sumie nie katuje ani dieta, ani cwiczeniami. Jem smacznie i nie chodze glodna. Cwicze codziennie, ale chociaz klne w trakcie, to cwicze bardziej dla zdrowia niz wagi i naprawde lubie byc z siebie dumna, jak skoncze
podziwiam Cię za tą postawę

---------- Dopisano o 11:35 ---------- Poprzedni post napisano o 11:34 ----------

Cytat:
Napisane przez nena_milka Pokaż wiadomość
Czy dzisiaj była pełnia jakaś albo cóś? Tz i Nina swirowsli w nocy z koszmarami
Młoda dostała kaszkę na kolację więc dospala do 6 30 ale wstawałam o 2, 3 i 4 dać jej smoczek bo chyba coś snila i buczała. Ale tylko wsadziłam korek, od razu cisza i szłam spać. A tztowi śniło się że czarownica chciała nam dziecko porwać latała na miotle w koło domu i próbowała dostać się do środka. To chyba efekt gry w silent hill

JA cieszę się że miło się mnie czyta ale zawsze jak tak piszecie to się zastanawiam dlaczego mój polonista w liceum był przeciwnego zdania w klasie maturalnej miałam same 4 i 5 na świadectwie a nawet 6 z anglika, a z polskiego piękny dopuszczający tak się nie lubilismy, że na złość jemu zdałam maturę z polaka na ponad 80%

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
haha niezłą ma wyobraźnie ten Twój mąż

---------- Dopisano o 11:36 ---------- Poprzedni post napisano o 11:35 ----------

Cytat:
Napisane przez teacherka Pokaż wiadomość
Nie umiem się wbić w rozmowę.

Powiem tylko, że Zuzinka skończyła wczoraj o 23:12 pierwsze 3 miesiące życia!

A dziś jest rocznica jej powstania Hihi, rok temu byliśmy w Londynie Taka suwenira z wyjazdu A jutro mija nam z Tżem 6 lat odkąd jesteśmy razem... Same okazje do świętowania!

Dziś przyjeżdża moja mama, nie mogę się doczekać, moze uda mi się choć na chwilę wyrwać z domu albo posprzątać porządnie... Chwila = 2 godziny bo inaczej będzie syrena, Zuzka się znowu zrobiła mega przylepką i się od cycusia nie może oderwać. Również w nocy... Wyobraźcie sobie spanie w trójkę na 120 cm szerokości. Ledwo żyję, mój kręgosłup ma dość. W dodatku młoda co chwilę przysypia a potem budzi się z płaczem... Więc ja śpię z piersią na wierzchu, jak Zuzka czuje jej bliskość to jest jakaś spokojniejsza...........

Trzymajcie się
Brawo dla Zuzinki
Może ma taki okres, że bardziej potrzebuje Twojej bliskości

Stary 2014-01-23, 10:36   #2617
Larysa88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez papuga_69 Pokaż wiadomość
jutro na pw napisze Ci jak mają na nazwisko bo to rodzina od strony matki tż i ich nawet nie miałam okazji poznać bo jakżeby inaczej ;]

skarpety najgorsze
ok aż ciekawa jestem

Cytat:
Napisane przez kahunia Pokaż wiadomość
Zmykam do wyra, bo codziennie sobie obiecuje ze pojde wczesniej spac a i tak ide o polnocy
rany ja mam to samo

Cytat:
Napisane przez ja :) Pokaż wiadomość
A ze spaniem mam to samo - codziennie obiecuje ze wcześniej pójdę i nigdy mi nie wychodzi..
no to nie jestem sama z takimi postanowieniami

Cytat:
Napisane przez teacherka Pokaż wiadomość
Nie umiem się wbić w rozmowę.

Powiem tylko, że Zuzinka skończyła wczoraj o 23:12 pierwsze 3 miesiące życia!

A dziś jest rocznica jej powstania Hihi, rok temu byliśmy w Londynie Taka suwenira z wyjazdu A jutro mija nam z Tżem 6 lat odkąd jesteśmy razem... Same okazje do świętowania!

Dziś przyjeżdża moja mama, nie mogę się doczekać, moze uda mi się choć na chwilę wyrwać z domu albo posprzątać porządnie... Chwila = 2 godziny bo inaczej będzie syrena, Zuzka się znowu zrobiła mega przylepką i się od cycusia nie może oderwać. Również w nocy... Wyobraźcie sobie spanie w trójkę na 120 cm szerokości. Ledwo żyję, mój kręgosłup ma dość. W dodatku młoda co chwilę przysypia a potem budzi się z płaczem... Więc ja śpię z piersią na wierzchu, jak Zuzka czuje jej bliskość to jest jakaś spokojniejsza...........

Trzymajcie się
fajnie z przyjazdem mamy
i za 3 miesiące!

Cytat:
Myłam włosy w zlewie w kuchni, żeby małego nie obudzić, stały trzy butelki i zamiast nałożyć sobie szampon, to wziełam płyn do mycia butelek z NUka.
aaaa

Cytat:
Napisane przez policzanka Pokaż wiadomość
ja mojemu Tz w podobny sposob zorganizowałam 30widziec jak facet płacze ze wzruszenia-bezcenne
o jaaaa

Cytat:
wow, masakra kiedy to minęło! aż mi trudno w to uwierzyć a i Ola za ponad tydzień skończy
Stary 2014-01-23, 10:42   #2618
papuga_69
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
obudziłam Mikiego roletami a ten od razu zaciesz
no i od jakiegoś czasu jego ulubioną zabawą jest zdejmowanie skarpetek
ha! Antek dwa dni temu odkrył, że ma stopy Teraz sam sobie trzyma nogi przy zmianie pampa

Ale skarpetek to jeszcze sam nie zdejmuje

---------- Dopisano o 11:42 ---------- Poprzedni post napisano o 11:37 ----------

Cytat:
Napisane przez your Angel Pokaż wiadomość
Jezusmarjaaa...

Kurde, właśnie sobie uświadomiłam, że chciałam ogarnąć jakiś wyjątkowo fajny prezent dla tż skoro takie okrągłe urodziny. Od dłuższego czasu nie miałam szans zebrać myśli
Nie chcę jakichś lotów paralotnią, tż lubi takie ekstremy, ale ja jestem po.sr.ana, że się zabije i zostanę sama z dzieckiem

Na razie mam tylko koszulkę.

fajna ta koszulka
Może lot balonem ?

Stary 2014-01-23, 10:43   #2619
Little_Spark
Raczkowanie

Sama folia Ewacia
Little_Spark jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-23, 10:46   #2620
butterfly20
Zakorzenienie

Cytat:
Jakby moi nie przychodzili na przerwę o 12, to bym piżamkę zdejmowała o 17 pewnie
to nieźle Ja nie znoszę łazić w piżamie

Cytat:
a ja mam luzik ze 3h bo Miki poszedł z babcią na spacer także biorę się za sprzątanie fest luz
tobie to dobrze. U mnie całe "dziadostwo" pracuje, mąż też...jedynie w weekendy mam szansę na taki luz.

teraz będzie gorzej z naszym wychodzeniem, bo moje dziecko odmówiło butli niby fajnie,że tak kocha cysia,ale do tej pory nie miała z tym problemu,odciągałam mleczko i szłam sobie gdzie chciałam...może spróbować inną butlę?

04.02.2016 godz.8.55 - Z.

06.05.2019 godz.10.46 - K.
butterfly20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-23, 10:48   #2621
Larysa88
Zakorzenienie

Cytat:
karmić 4 letnie dziecko cyckiem? to już w mojej głowie się nie mieści ... moja przyjaciółka dawała dziecku nugetsy z mc donalds (bez panierki) a na popitke cycka bo sam sobie bral bleeeeeeeeeee

bleee też to oglądałam, dla mnie to jest dziwne (mam nadzieję że nikogo nie urażę, to tylko moje odczucia)

Cytat:
Napisane przez Asiek84 Pokaż wiadomość
ale sie wczoraj załatwiłam, miałam mega ochotę na słodkie, patrzę herbatniczki mam to zjem jednego... i buuuuuuu tak jadłam że mi plomba z zęba wypadła i mam ząb naruszony i mnie boli... raczej nie da się z nim nic zrobić tylko do wyrwania nastawić, to 6 górna więc przy mega uśmiechu szczerbalem nie będę...
a może nie będzie tak źle jak piszesz, że do wyrwania dentysta może coś wymyśli
Stary 2014-01-23, 10:49   #2622
misia332
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez butterfly20 Pokaż wiadomość

tobie to dobrze. U mnie całe "dziadostwo" pracuje, mąż też...jedynie w weekendy mam szansę na taki luz.

teraz będzie gorzej z naszym wychodzeniem, bo moje dziecko odmówiło butli niby fajnie,że tak kocha cysia,ale do tej pory nie miała z tym problemu,odciągałam mleczko i szłam sobie gdzie chciałam...może spróbować inną butlę?
a jakie masz butle ?

Stary 2014-01-23, 10:58   #2623
anutka171
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez rusałka_1 Pokaż wiadomość
ciesze sie ze dajesz znac jak sobie radzicie. odzywaj sie do nas. duzo sił dla Was i ucałuj Jasia

bayeczna witaj, jaki duży twój Jasiek!
kasiuni_a witaj.
fajnie ze się postanowiłyście odezwać

agusiamaskota brawo za sesje i powodzenia w kolejnych egzaminach, a dla Mai zdrówka

ja dziękujemy za życzenia. mam nadzieje ze lekarz cos poradzi na tą twoją kość

angel współczuje ci tak ciężkiej nocy

anutka zdrówka dla maluszka

witamy sie dziś w 3 miesięcznice mojego Jaśka.
byliśmy dziś u alergologa (w końcu) i miał dla nas dobre wieści.
pochwalił mnie ze walczyłam i nie odstawiłam dziecka od piersi po sugestii pediatry o nutramigenie. kazała rozszerzać moją ubogą dietę i obserwować Jaśka. odstawiamy tez wszystkie kropelki/leki oprócz probiotyku i umawiamy się na kontrolę za miesiąc.
mam nadzieję ze po moich testach żywieniowych nie wrócą problemy brzuszkowe i skórne.
Gratuluje 3 miesiecy
To moze niedlugo uda Ci sie zjesc upragniona chalke z dzemem

Cytat:
Napisane przez kasiuni_a Pokaż wiadomość

nasz pediatra też mówił, że tak małych dzieci nie powinno się oklepywać, bo to bardziej może zaszkodzić niż pomóc
a co do glutenu to dziwne podejście, aż zapytam dziś z ciekawości naszego lekarza, ale i tak planuje jak mały skończy 5 miesięcy
Poki ma suchy kaszel to nie bede oklepywac, a potem zobaczymy.
Jak bedziesz cos wiedziala o tym glutenie od swojego pediatry, to bede wdzieczna za podzielenie sie informacjami

Cytat:
obudziłam Mikiego roletami a ten od razu zaciesz
no i od jakiegoś czasu jego ulubioną zabawą jest zdejmowanie skarpetek
U mnie Kubus sie najbardziej cieszy, jak zdejmuje mu ubranko przez glowe. Na poczatku nie wiedzialam dlaczego, a teraz sie okazuje, ze ma laskotki pod brodka

Cytat:
Napisane przez angelikada Pokaż wiadomość
heh dobre! alkohol? dobrze ze mój na to nie wpadl bo ja nie tykam alkoholu ogolnie jestem mało alkoholowa wypije piwo ale babskie :P bądź likier i to tyle :P a widzisz dostajesz chociaż biżuterie a ja jakbym sobie sama nie kupila czegos to bym nic nie dostala :/ ... no wiec teraz nic nie mowie nic się nie będę odzywac i ciekawe czy się w ogole domyśli ze mam urodziny...
Mialam napisac, ze ja rowniez nie pamietam, kiedy dostalam prezent od swojego chlopa z wlasnej woli, juz nawet nie mowie o kwiatku a tu wczoraj mowi, ze kupil mi prezent na walentynki, ale moge otworzyc wczesniej. No wiec ja uradowana zagladam do torebki, a tam ponczochy i czerwona podwiazka i sie go pytam dla kogo ten prezent jest, bo chyba dla mnie to przy okazji nie wiem czy na cos liczy
A tak to jak nie kupie sobie prezentu, to nic nie dostane

Cytat:
ha! Antek dwa dni temu odkrył, że ma stopy Teraz sam sobie trzyma nogi przy zmianie pampa

Ale skarpetek to jeszcze sam nie zdejmuje

---------- Dopisano o 11:42 ---------- Poprzedni post napisano o 11:37 ----------

fajna ta koszulka
Może lot balonem ?
Kuba jeszcze stopek nie odkryl, ale za to trzyma sie za kolanka

A swoja droga niedawno sie zamartwialam i pytalam was, czy wasze dzieciaczki trzymaja same zabawki i nogi w gorze, bo moj nie chcial. No i od kilku dni juz potrafi. Chwyta wszystko dwoma raczkami i do buzki
W kwestii panikowania tez jestem niezla i martwie sie wszystkim, pewnie przez to ze wczesniak.
Stary 2014-01-23, 10:59   #2624
dodinha
Wtajemniczenie

Witamy się z Lenka w 16tym tygodniu.Zamiast być coraz lepiej,jest coraz gorzej z jej nocnym jedzeniem i spaniem.Chyba pora się przyzwyczaić do nocnego trybu

Wysyłane z mojego GT-S7500 za pomocą Tapatalk 2
Stary 2014-01-23, 11:02   #2625
87czarna
Zakorzenienie

Cytat:
Cytat:
współczuje..

fajnie masz z tym TŻem

ja nie Lulla ale odpowiem że oni specjalnie tak robią te słoiczki żeby nie zasysały, żeby mamy same nie gotowały w ich słoiczkach tylko kupowały następne

piąteczka tez tak mam, ale mam zamiar to zmienić!!

to jak wymyślisz coś na 30 to napisz w K mój TŻ ma 30 urodziny we wrześniu chciałby zegarek, ale jak mu powiedzialam żeby mi pokazal który mu się podoba to zaden sie nie podobal..

Ty to jesteś agentka
mój też nie romantyczny od zawsze, więc i ja odpuszczam...

nie mam stacji do mierzenia wilgotności ale Filip tez budzi się w nocy raz mu dałam jedzenie ale 2/3 tylko mm na ilość wody, później 100 herbatki i wypił i spał dalej... od dziś daje mu pierw herbatke w ramach oduczenia budzenia w nocy..
u nas temperatura spadła do 19 i jakoś tak chłodnawo więc dostawiliśmy elektryczny grzejnik i on tak wysusza..

a co TŻ że przygaszony?

przestaw łóżeczko w inne miejsce, nie że w to wierze ale warto spróbować

czekam na to

to musi mieć dobrą fuche że Wam kasiory starcza
Brawa za 5 miesiąc
No dobrze zarabia,ale wiadomo- nocka ma swoje duuuuże minusy!

Cytat:
Ja na 30 urodziny planuje nagrać mężowi na kamerce życzenia od wszystkich znajomych i rodziny (prawie Filipek złoży życzenia tacie ) i dać mu taką płytkę w prezencie. No i zrobić mu imprezkę. I pewnie jakiś prezent.
Ale to dopiero za 3 lata
Może nie jestem orginalna ale
Fajny pomysł

Cytat:
Napisane przez MsLullaby Pokaż wiadomość
Moj TŻ w październiku 24 a ja w kwietniu 22
Młode szczyle

Cytat:
heh u mnie tez nie ciekawie bo małą po szczepieniu wiec wieczorem marudna na szczęście nie miała gorączki, ale płakała i nawet nie mogla si euspokoic przy cycu dopiero suszarka pomogla! i zaczela jesc wiec wisialysmy długooooo długooooo byleby nie plakala i w sumie nie wiem przed 24 odleciałam i później pobudka była o 1.30 później cos o 3 i chyba o 5 i tak się krecila bo spała z nami w lozku ze dopiero o 5 poszla spac do swojego lozeczka i tak do 9
Łączę się w bólu

Mój Tż skończył 30 lat w październiku zeszłego roku,także mam to za sobą :P

misia włoski musiałaś mieć pachnące

---------- Dopisano o 13:02 ---------- Poprzedni post napisano o 13:00 ----------

Mam mega wesołe,gadatliwe i ruchliwe dziecko- Maja taka nie była
Starszej to nawet w leżaczku nie musiałam przypinac,bo tak spokojnie leżała,a ta księżniczka.... ADHD

"Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka"
87czarna jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-01-23, 11:03   #2626
butterfly20
Zakorzenienie

Cytat:
a jakie masz butle ?
mam tylko antykolkowe TT, szczerze mówiąc butli używaliśmy bardzo rzadko,tylko własnie jak gdzies wychodziłam, ewentualnie jak do kogoś jechaliśmy w odwiedziny. I od urodzenia piła bez problemu z tych TT. A teraz nie chce

04.02.2016 godz.8.55 - Z.

06.05.2019 godz.10.46 - K.
butterfly20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-23, 11:05   #2627
papuga_69
Zakorzenienie

Cytat:

To mamy podobny problem. Spróbuj może inny kształt smoka albo z większą dziurką

Stary 2014-01-23, 11:07   #2628
your Angel
czyli Endżi

Cytat:

fajna ta koszulka
Może lot balonem ?
Lot balonem bezpieczniejszy (chyba), ale nie wiem czy w takich warunkach atmosferycznych tez latają No i my z Pomorza, chyba też nie wszędzie takie balony są dostępne.

Wiesz co, to jest takie nawiązanie do logo z Ojca Chrzestnego ("The Godfather"). Tylko moja jedna koleżanka to rozpoznała
Kupiłam tż tą koszulkę na dzień ojca, ale zafarbowałam w praniu na błękitno Pierwszy raz mi się zdarzyło żebym popsuła coś w praniu
No więc odkupiłam teraz

---------- Dopisano o 12:07 ---------- Poprzedni post napisano o 12:06 ----------

Cytat:
Motylku a zmieniałaś smoki na +3M?
Stary 2014-01-23, 11:08   #2629
policzanka
Wtajemniczenie

Cytat:
u mnie na Lene mówimy lenka, lela, słoneczko, kwiatuszek, żabka, misiu, bąbelek, pierdzioch a od jakiegoś czasu mój dziadek wymyślił sobie dziabdziuch... jak kolwiek to brzmi i co to znaczy to nie wiem;p

poli proszę przestać mowic tak brzydko na siebie!! przeszłaś na diete wzielas się za siebie, a ja nic nie robie w tym kierunku :/ w ciązy przytyłam 7 kilo z czego w niedziele jak wrocilam do domu w ogole nie było tych 7 kg, i ogólnie zeszło mi jakoś 10 kg ale dalej nic:/ wiec jesteś i tak lżejsza ode mnie wiec to raczej ze mna jest gorzej zamiast się wziąć za siebie:/...

co do tańczenia z maluchami to ja wariuje z moja przed lustrem i wczoraj już próbowała smiac się w głos boskie to uczucie...

heh każdy ma jakies natręctwa, ja np. nie lubie dotykać klamki od toalet bo stwierdziłam ze pewni enie wszyscy lubia myc rece :| wiec zawsze bluzką otwieram tzn konkretnie łokciem ;p albo bluzka naciągam na dłoń, po drugie mam manie liczenia w toalecie licze kafelki albo ile szmponów i odzywek i mydeł jest na wannie :| wiem to chore;p

moja malutka nie przespala dzisiejszej nocy…budzila się spała jakos nie spokojnie… no ale może się jeszcze kiedys zdarzy taka ladnie przespana noc jak przedwczoraj J

Angel moja też dzisiaj też szczepiona była miałam stresa mega;/ no ale na razie jest wszystko Oki jakos dałyśmy rade ale biedna płakała L

Angeliko wybacz ale dopiero zauwazyłam ze Twojej wypowiedzi mi nie zacytowało.Kochana nie wiem czy dobrze zrozumiałam ale napisałas ze schudłas oprucz ciazowych dodatkowo 3 kg tak?no to kochana ciesz sie bo to bardzo ładny wynik ja waze obecnie 77kg wiec chyba lzejsza od Ciebie nie jestem

Larysko Twoj cytat tez zniknął pisałam ze w wyborze krzesełka nie pomoge bo mnie sie wszystkie 3 podobająale juz doczytałam ze sie zdecydowałas
policzanka jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-01-23, 11:08   #2630
papuga_69
Zakorzenienie

Cytat:
mam tylko antykolkowe TT, szczerze mówiąc butli używaliśmy bardzo rzadko,tylko własnie jak gdzies wychodziłam, ewentualnie jak do kogoś jechaliśmy w odwiedziny. I od urodzenia piła bez problemu z tych TT. A teraz nie chce
Może się odzwyczaiła?
U nas jak żadnej nie chciał zwiąć do ust to z NUKiem się nawet przeprosił

Stary 2014-01-23, 11:10   #2631
policzanka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez dodinha Pokaż wiadomość
Witamy się z Lenka w 16tym tygodniu.Zamiast być coraz lepiej,jest coraz gorzej z jej nocnym jedzeniem i spaniem.Chyba pora się przyzwyczaić do nocnego trybu

Wysyłane z mojego GT-S7500 za pomocą Tapatalk 2
to zapewne skok.Trzeba przetrwac..zycze siły!
Stary 2014-01-23, 11:10   #2632
jo_asiek
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez tigaaa814 Pokaż wiadomość
A ja wygladam czasami jak fleja....chodze w dresach i kucyku caly dzien...az sie przerazilam ostatnio i zanim TZ wroci z pracy troche sie 'poprawiam'
Wiesz, chyba każdej z nas zdarzyło się wyglądać "jak fleja" (jak to określiłaś). Ja czasami sobie robię "dzień dresa" i wtedy też włosy w kucyk i jakieś dresy na tyłek naciągam. Ostatnio TŻ stwierdził, że podobam mu się w tym dresie, a nie ciągle jeansy i leginsy.

Cytat:
ha! Antek dwa dni temu odkrył, że ma stopy Teraz sam sobie trzyma nogi przy zmianie pampa :cojest
to musi być słodki widok - trzymanie stópki! Już nie mogę się doczekać aż Szymek zacznie takie akcje. Póki co, od wczoraj łapie się za kolanka, także jest na dobrej drodze to zlokalizowania stopy

Cytat:
spróbuj ze zmianą butli. U nas to podziałało, avent zrobiła się ble, a tommee tippee się przyjęła.
jo_asiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-23, 11:10   #2633
Snow_White1
Wtajemniczenie

Cytat:
Madziuchna no nie ćwiczę i jem na co mam ochotę- ale też się nie obżeram jak w ciąży i waga leci dzisiaj znowu 400g mniej a zawsze ważę się nago rano przed jedzeniem i piciem
już mi nawet przez myśl przeszło, że chora jestem i umrę
no i ja się leczę na tarczycę właśnie- niedoczynność ma wpływ na metabolizm i się tyle dosłownie z powietrza... a jak masz nadczynność to chudniesz mimo, że jesz jak dziki bąk
ja przed ciążą w 2 miesiące przytyłam dużo (6kg) i wtedy zaczęłam się leczyć
Wez przestan, mnie waga ostatnio pokazala 43,9 kg. Ja tez biore nadal euthyrox 50. Wynik tsh mialam w dolnej normie. Mam brac do maja i kontrola.

REKLAMA
Stary 2014-01-23, 11:11   #2634
jo_asiek
Zadomowienie

motyl, albo spróbuj zmienić smoka na inny przepływ. Może to pomoże
jo_asiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-23, 11:11   #2635
papuga_69
Zakorzenienie

Cytat:
Lot balonem bezpieczniejszy (chyba), ale nie wiem czy w takich warunkach atmosferycznych tez latają No i my z Pomorza, chyba też nie wszędzie takie balony są dostępne.

Wiesz co, to jest takie nawiązanie do logo z Ojca Chrzestnego ("The Godfather"). Tylko moja jedna koleżanka to rozpoznała
Kupiłam tż tą koszulkę na dzień ojca, ale zafarbowałam w praniu na błękitno Pierwszy raz mi się zdarzyło żebym popsuła coś w praniu
No więc odkupiłam teraz

---------- Dopisano o 12:07 ---------- Poprzedni post napisano o 12:06 ----------

Nie mam pojęcia czy latają, ale jeśli tak to pewnie taki lot kosztuje majątek
Właśnie wiedziałam że skądś kojarzę ten napis

Stary 2014-01-23, 11:12   #2636
ja-ika
Zakorzenienie

Cytat:

No więc odkupiłam teraz

ja poznałam, że to z Ojca Chrzestnego, fajna jak lubi takie klimaty
Stary 2014-01-23, 11:14   #2637
policzanka
Wtajemniczenie

U Nas tez nocka nie w pi nie w oko.Lila spała bardzo czujnie. dwa razy obudziła sie z płaczem...dało mi to troche w kosc...dawno nie byłam tak nie przytomna jak dzis..oby kolejna nocka była spokojniejsza.

REKLAMA
Stary 2014-01-23, 11:15   #2638
Asiek84
Wtajemniczenie

uciekam, pranie muszę wyjąć i poprasować
Asiek84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-23, 11:15   #2639
kaska87
Zakorzenienie

jezu Snow Ty znikniesz niedługo idź lepiej do endo może wpadłaś w nadczynność

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-23, 11:15   #2640
policzanka
Wtajemniczenie

Ja chce miec taki tyłeczek....

https://www.facebook.com/photo.php?f...type=1&theater

ten na dolnym foto of course
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości