|
|
#361 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pierwsze śluby już za nami, wszystkie chcemy być żonami! PM2014 cz.24
Dziewczyny, mam dzis troche wolnego i z Tesciowa poszlysmy do salonu przymierzyc suknie, bo chciala mnie zobaczyc
ostatnio mialam ja na sobie pod koniec pazdziernika i...cudownie bylo ja znow zalozyc Nie moge sie doczekac, az przysla moja -w polowie marca ma byc ![]() i pani z salonu do mnie -'niedlugo sie zobaczymy na przymiarce' przy okazji podjelam decyzje co z krotkim welonem (na sale) i najlepiej mi pasuje taki ciety w jakby trojkaty-nie wiem jak sie fachowo to nazywa? do Kosciola bedzie katedralny -bez zmian ![]() Aaa i jeszcze mierzylam La Body-te z odkrytym palcem i z cekinkowym obcasem, mega sa ale cena..550 zl?! Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#362 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
#363 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Trzeba rozmawiać ze sobą i ustalac pewne rzeczy i obowiązki.
|
|
#364 |
|
Rozeznanie
|
o matko ile napisałyście od wczoraj
nie dam rady tyle nadrobić
|
#365 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#366 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
http://laboda.pl/produkt/pokaz/151/199Cytat:
Ja już się czerwca nie mogę doczekac ![]() Co do ceny butów to masakra!
|
|
#367 |
|
Erudycja
|
pacze w subskrypcje i sie dziwie, ze nie ma nic nowego na wątku, aż sie zczaiłam, ze jest już nowy
![]() witam się i ja, w oczekiwaniu na welon (dziś powinien przyjsc, z butterfly )
|
|
#368 |
|
Zadomowienie
|
mało z krzesła nie spadłam 550 zł???? koszmar tyle kasy..
|
|
#369 |
|
Zakorzenienie
|
Enzunio-super te buty do smokingu!
musimy do gino rossi sie przejsc ![]() Dziekuje za wszystkie mile slowa nt smokingu Tz-wstawie do klubu wieczorem fotke dla tych co nie zdarzyly Anka - ten mi sie wydaje ta.cena z kosmosu-na targach kobitki mowily 300-400 zl to juz max ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Edytowane przez madzixx88 Czas edycji: 2014-01-23 o 14:12 |
|
|
|
#370 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
My z Tżem kłóciliśmy się częściej przed wspólnym zamieszkaniem niż teraz. Jasne że się docieramy, ale polubownie, bez kłótni. I mimo, że mam wybuchowy charakter i mieszkamy na 38m2 to jakoś dajemy radę Ważne jest nastawienie. I pochwały - ja mojego męża chwaliłam za każdą pierdółkę jaką zrobił, np. odkurzanie lub umycie naczyń. Teraz zabiera się za to bardzo często, bo wie, że nikt tego lepiej nie zrobi
|
|
#371 |
|
Zadomowienie
|
cornflower_girl , mala_czarna naoglądałam się waszych sukienek i teraz mi się wydaje że w mojej wyglądam brzydko i grubo
Atomoowka to brwi trzeba się przyzwyczaić, ja robię regularnie od lat henne, a czasami jak kosmetyczkę poniesie to mi się przez 3dni wydaje że wyglądam jak transwestyta, nie mnie zrobione brwi powoduję że skóra wygląda na czystą i zadbaną. Swoją drogą też muszę iść, bo się tak zapuściłam że chyba będe mieć robioną regulację kosiarką... Mój Warszawiak jest prawnikiem i temat intercyzy się pojawił to sam powiedział że nie chce i bez sensu, a potem przez godzinę mi to wykładał w referacie z którego nie znałam połowy słów, ale wierze że nie robimy bo bez sensu Mieszkanie mam podzielone wg wkładów, chociaż nie biorę z nim ślubu żeby się rozwodzić, to zdrowy rozsądek podpowiada mi takie działanie, żeby nikt nie czół się pokrzywdzonyCo do kłócenie się to u nas też sielanka, nie licząc tego że wczoraj tak mnie wkurzył że go spakowałam i powiedziałam że mnie nieobchodzi chce będzie spał, ale na pewno nie w domu. Ale w zasadzie wieczorem już doszliśmy do porozumienia i dalej sielanka Ja siedzę na bombie, bo mam sesje , studia , miliard prac do napisania, w pracy ciągle coś, ślub za 3miesiąc, więc nie wiele mi trzeba żeby mnie odpalić
|
|
#372 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
, może coś podobnego wybiorę . Tutaj też znalazłam śliczne, podobne do tych co mi pokazałaś http://twojasuknia.pl/suknia-slubna,...item,1105.htmlTak wiem, ale im więcej inspiracji i opini tym lepiej ![]() Śliczna Dokładnie siedzę od 11 i czytam na bieżąco wszystko od wczoraj wieczora i co chwilę myślę, że już koniec a tu zaraz nowa strona do przeczytania się pojawia Co do panieńskiego to jeszcze nie wiem czy będę robić, ale jeśli tak to będzie to spotkanie ze znajomymi w pubie i tyle .Mój tż myślę że będzie chciał kawalerski ale taki normalny czyli spotkanie z kumplami w pubie czy mieszkaniu. |
|
|
|
|
#373 |
|
Zadomowienie
|
enzunio piękne buciki! A jaki smoking!!! Będzie z niego CIACHO!
![]() madzixx88 mnie także kusi iść raz jeszcze przymierzyć moją, a jedyne co mnie powstrzymuje to myśl, że mi się odwidziała ![]() Co do butów, mnie urzekły TE, jednak nie wiem czy będą pasować do mojej sukni oraz nie znam zbytnio firmy, choć komentarze czytałam pozytywne.
|
#374 |
|
Zakorzenienie
|
mala_czarna_ i Elrosa
śliczne te wasze świecidełka ![]() Lady Million mi sie niestety trampki na slub nie podobają ![]() cude sliczne obrączki ! KasiaK_080290 Ja też sie decyduje na panieński tylko że mi naprawde to pyrka jak on będzie wyglądał, czy będzie kameralnie, czy imprezowo. jak sobie wymyślą jakieś welony czy coś, nie będzie mi to przeszkadzać, ale jak tego nie będzie to płakać nie będę. ważne dla mnie jedynie jest towarzystwo no_doubt ja sie o sprawy ślubne z Tżtem nie kłócę, bo sama wszystko załatwiam ![]() teraz jest w delegacji więc do żadnych sporów nie dochodzi ![]() enzunio ale garniak cudo ! czarny bierzecie ?
Life doesn't give you people that you want, it gives you the people that you need. 🤍 ______________________ Edytowane przez czekooczekolada Czas edycji: 2014-01-23 o 14:23 |
|
|
|
#375 |
|
Zadomowienie
|
eh dwa razy to samo dodało mi się bo wyskoczył mi bad, więc tutaj wiadomość edytowałam
Edytowane przez monidot Czas edycji: 2014-01-23 o 14:37 |
|
|
|
#376 |
|
Zakorzenienie
|
enzunio smoking jest
dokładnie w takim też bym widziała mojego TŻ. Tylko teraz coś kręci że on już nie wie czy chce smoking i muchę. No ale pierwsze przymiarki ciągle przed nim, mam nadzieję że go namówię jak będzie dobrze wyglądał My z TŻ się o ślubne sprawy nie kłócimy. Mówi że jeśli chcę mogę sama wszystko wybierać i decydować, wierzy że zrobię to dobrze Ale i tak we wszystkim pytam go o opinię. Chcę by jemu też się podobało bo to przecież NASZ ślub
|
#377 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale wiedzą, że brzydzą mnie naoliwieni kolesie, królicze uszy i rurki do drinków w kształcie kut**ów ![]() Cytat:
fajnie, że się udało wszystko załatwić ![]() u nas też zakonnica stroi kościół, z tym ,że u nas będzie dekoracja z wielkanocy ![]() Cytat:
Dziękuję każdej z Was za wiele miłych słów
|
|
|
#378 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() madzixx cena miażdży Cytat:
nie bajeruj ![]() Kishlaczkowa podobają mi się buty edit: może taka fryzura ![]() Edytowane przez 201605100 Czas edycji: 2014-01-23 o 15:01 |
||
|
|
|
#379 |
|
Zadomowienie
|
Nie kuście!
![]() A myślicie, ze będą pasować do mojej sukni? To jedyna rzecz jaka mnie tak powstrzymuje przed ich zakupem.
|
#380 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Oznacza to jedno nikt tego po sobie nie okazuje ale zaczynamy się stresować, każdy chce by był to Perfect Day. ---------- Dopisano o 15:16 ---------- Poprzedni post napisano o 15:12 ---------- Cytat:
Dlatego z TŻ chcemy odbiec jak najdalej od takie imprezy.
|
|
#381 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#382 |
|
Zakorzenienie
|
Witam sie w nowym wątku
![]() Leze w łóżku chora, z temp prawie 39, także nie mam siły za dużo pisać z Wami... Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#383 |
|
Zakorzenienie
|
A my z TZ przeciwnie, bardzo mało sie klocimy, jak juz to o jakies ☠☠☠☠☠☠☠y ale to nawet nie klotnia, tylko w sumie nieporozumienia, im blizej do slubu to wydaje mi sie, ze bardziej sie angazuje, nie to co na poczatku.
Zaczal ogladac jakies 1 tance, do muzyki ktora chcemy bo na bank bedzie to Louis Armstrong, zaczal sie interesowac w koncu swoim garniturem, chcial zebym mu zamowila muche pod kolor moich butow, z zaproszeniami tez pojechal sam do swoich kolegow z pracy, wiec coraz lepiej. Co do docierania sie fakt, na poczatku moze byc ciezko po zamieszkaniu ze soba, wiem po sobie, moj TZ cale zycie mieszkal z mama, wiec obiadki itp mial zawsze na stole, jak zamieszkalismy razem bylo ciezko bo ja pracuje w sumie do tej pory cale dnie, ale dogadalismy sie w kwestii organizacji i jest ok, ja gotuje, on wynosi smieci, czasem odkurza ![]() ![]() Co do skarpetek Tz w sypialni kolo lozka, juz sie przyzywczailam, ze tam leza i nie robie z tego powodu afery
|
|
#384 |
|
Rozeznanie
|
alucior fryzura niesamowita! Absolutnie dziwaczna, ale kunszt fryzjera należy podziwiać
![]() Co do wieczorów - zamierzamy mieć oddzielnie, z tym, że ja chcę babski wieczór z przyjaciółkami - domowe spa sobie zrobimy , a TŻ chce iść na gokarty, czy coś w tym stylu ![]() Przedwczoraj odebraliśmy obrączki i jestem zakochana! Kischlaczkowa, ja do twojej sukni bardziej bym jakieś skórzane buty widziała, zabudowane, coś jak część butów La Body. Ale każdy ma swój styl i gust
Edytowane przez little_zosh Czas edycji: 2014-01-23 o 15:25 |
|
|
|
#385 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
może razem się wybierzemy skoro mamy te same poglądy na ten temat ![]() panieński ma być taki żebym się dobrze czuła a nie musiała denerwować ![]() ---- u nas też miłość kwitnie nie sprzeczamy się ![]() TZ kupił sobie wczoraj buty z lasockiego -50% miał dylemat między dwoma parami ja obstawiałam jaśniejszy brąz i padło pytanie: -Kochanie które Ci się podobają?? -Te jaśniejsze. -ok. To biorę je. wychodząc ze sklepu tż do mnie: -Liczy się dla mnie żebym się Tobie podobał
Opinia wyrażona w poście jest aktualna jedynie w momencie jej pisania. Autor zastrzega sobie prawo do zmiany punktu widzenia w każdej chwili. Edytowane przez Kasiulenkowo Czas edycji: 2014-01-23 o 15:29 |
|
|
|
|
#386 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wracaj szybciutko do zdrowia
|
|
#387 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Mój TŻ też tak mi powtarza |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#388 | |
|
Wtajemniczenie
|
Takie macie tempo, że ledwo daję nadrobić
![]() Cudnie! Śliczna! Cytat:
Enzunio, boski smoking! ![]() Dzięki za odp co do depilacji rąk Ja wczoraj z głupa franc, na spontanie sobie wydepilowałam i nawet mi się tak podoba Ale chyba nie będę depilować, bo TŻ jak się dowiedział, że sobie ręce depilowałam to się załamał i powiedział, że myślał, że jestem normalna i podobało mu się to, że nie przeginam w żadną stronę Więc już grzecznie zostawię ręce w spokoju (włoski miałam jasne, ale dość długie)Co do intercyzy, to jak pisałam, my o tym jeszcze nie rozmawialiśmy, ale na razie wygląda na to, że wchodzimy w małżeństwo z takim samym brakiem bagażu, bo nawet mieszkanie na razie i tak nie jest zapisane na mnie, tylko na moich rodziców Ale pewnie przyjdzie taki moment, że podpiszemy, Dotka bardzo racjonalnie to wyjaśniła i to do mnie przemawia W kwestii wieczoru panieńskiego to ja na pewno nie chcę takiego sensu stricte! Najchętniej to drinki w babskim gronie, na totalnym luzie, albo jakiś wieczór w spa ![]() Edytowane przez Anesthesia Czas edycji: 2014-01-23 o 17:12 |
|
|
|
|
#389 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#390 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:57.

ostatnio mialam ja na sobie pod koniec pazdziernika i...cudownie bylo ja znow zalozyc
do Kosciola bedzie katedralny -bez zmian 

30.08.2014
nie dam rady tyle nadrobić

ale garniak cudo ! 

Wracaj szybciutko do zdrowia
Ale pewnie przyjdzie taki moment, że podpiszemy, Dotka bardzo racjonalnie to wyjaśniła i to do mnie przemawia