Pierwsze śluby już za nami, wszystkie chcemy być żonami! PM2014 cz.24 - Strona 13 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-01-23, 13:54   #361
madzixx88
Zakorzenienie

Dot.: Pierwsze śluby już za nami, wszystkie chcemy być żonami! PM2014 cz.24

Dziewczyny, mam dzis troche wolnego i z Tesciowa poszlysmy do salonu przymierzyc suknie, bo chciala mnie zobaczyc ostatnio mialam ja na sobie pod koniec pazdziernika i...cudownie bylo ja znow zalozyc
Nie moge sie doczekac, az przysla moja -w polowie marca ma byc i pani z salonu do mnie -'niedlugo sie zobaczymy na przymiarce' ahh przy okazji podjelam decyzje co z krotkim welonem (na sale) i najlepiej mi pasuje taki ciety w jakby trojkaty-nie wiem jak sie fachowo to nazywa? do Kosciola bedzie katedralny -bez zmian

Aaa i jeszcze mierzylam La Body-te z odkrytym palcem i z cekinkowym obcasem, mega sa ale cena..550 zl?!

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
madzixx88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-23, 13:56   #362
nasturcja1308
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez enzunio Pokaż wiadomość
[ Dokładnie ten spodobał się mojemu TŻtowi najbardziej, firma Lancerto:
niesamowity! a tak zapytam, klapy są błyszczące czy takie jak reszta smokingu?

nasturcja1308 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-23, 13:57   #363
Ad rem
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez docik10 Pokaż wiadomość

Ja też mam nadzieję, że sielanka dalej trwać będzie po ślubie jak zamieszkamy razem. Ludzie jakoś tak "docieranie się' sprowadzają do kłótni. Docieranie się to też ustalenie kto za co odpowiada w domu i wprowadzenie to w życie aby dom jakoś funkcjonował. Dotrzeć się można rozmową nie tylko kłótnią. Przypomnijcie mi o tym jak wydrę się na Tż o brudne skarpety na podłodze w sypialni
Napisałas dokładnie to, co myślę na ten temat Trzeba rozmawiać ze sobą i ustalac pewne rzeczy i obowiązki.

30.08.2014
Nasz Dzień

Ad rem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-23, 13:57   #364
adziia13
Rozeznanie

o matko ile napisałyście od wczoraj nie dam rady tyle nadrobić
adziia13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-23, 13:59   #365
anka1897
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez madzixx88 Pokaż wiadomość
Aaa i jeszcze mierzylam La Body-te z odkrytym palcem i z cekinkowym obcasem, mega sa ale cena..550 zl?!

sprawdź cenę jeszcze w innym sklepie. Sama chcę kupić la body ale maks. cena to 350 złotych.

Aniołek 10 tc [*] 22.11.2019 r.

anka1897 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-23, 14:08   #366
Lemon_Drop
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez KasiaK_080290 Pokaż wiadomość
a jaki model zamówiłaś?
ja też planuję LaBody, może w piątek po pracy zatrzymam się je obejrzeć na żywo i przymierzyć
O te http://laboda.pl/produkt/pokaz/151/199

Cytat:
Dziewczyny, mam dzis troche wolnego i z Tesciowa poszlysmy do salonu przymierzyc suknie, bo chciala mnie zobaczyc ostatnio mialam ja na sobie pod koniec pazdziernika i...cudownie bylo ja znow zalozyc
Nie moge sie doczekac, az przysla moja -w polowie marca ma byc i pani z salonu do mnie -'niedlugo sie zobaczymy na przymiarce' ahh przy okazji podjelam decyzje co z krotkim welonem (na sale) i najlepiej mi pasuje taki ciety w jakby trojkaty-nie wiem jak sie fachowo to nazywa? do Kosciola bedzie katedralny -bez zmian

Ale ci zazdroszczę tej przymiarki! Ja już się czerwca nie mogę doczekac
Co do ceny butów to masakra!
Stary 2014-01-23, 14:08   #367
ana909
Erudycja

pacze w subskrypcje i sie dziwie, ze nie ma nic nowego na wątku, aż sie zczaiłam, ze jest już nowy

witam się i ja, w oczekiwaniu na welon (dziś powinien przyjsc, z butterfly )
Stary 2014-01-23, 14:10   #368
Aasikk
Zadomowienie

Cytat:

mało z krzesła nie spadłam 550 zł???? koszmar tyle kasy..
Stary 2014-01-23, 14:10   #369
madzixx88
Zakorzenienie

Enzunio-super te buty do smokingu! musimy do gino rossi sie przejsc

Dziekuje za wszystkie mile slowa nt smokingu Tz-wstawie do klubu wieczorem fotke dla tych co nie zdarzyly

Anka - ten mi sie wydaje ta.cena z kosmosu-na targach kobitki mowily 300-400 zl to juz max

Edytowane przez madzixx88
Czas edycji: 2014-01-23 o 14:12
madzixx88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-23, 14:11   #370
positive rebel
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez margot244 Pokaż wiadomość
a może wcale tak nie będzie ja przed zamieszkaniem z moim Tż też sie nasłuchałam o tym "docieraniu sie" i też miałam spore wątpliwości co to tego jak to będzie wyglądać... i okazało sie, że nic sie nie dzieje (w negatywnym znaczeniu), nie ma brudnych skarpetek, naczyn w zlewie, niezamknietej pasty do zebow, niesprzatania, tudzież innych kwestii powodujących konflikty...tak sie zgralismy, że każde wie za co jest odpowiedzialne i to robi
może u Ciebie będzie podobnie
Dokładnie tak My z Tżem kłóciliśmy się częściej przed wspólnym zamieszkaniem niż teraz. Jasne że się docieramy, ale polubownie, bez kłótni. I mimo, że mam wybuchowy charakter i mieszkamy na 38m2 to jakoś dajemy radę Ważne jest nastawienie. I pochwały - ja mojego męża chwaliłam za każdą pierdółkę jaką zrobił, np. odkurzanie lub umycie naczyń. Teraz zabiera się za to bardzo często, bo wie, że nikt tego lepiej nie zrobi
Stary 2014-01-23, 14:14   #371
ysia
Zadomowienie

cornflower_girl , mala_czarna naoglądałam się waszych sukienek i teraz mi się wydaje że w mojej wyglądam brzydko i grubo mam_czarna super ten kolarz, będziecie mieć piękny ślub!

Atomoowka to brwi trzeba się przyzwyczaić, ja robię regularnie od lat henne, a czasami jak kosmetyczkę poniesie to mi się przez 3dni wydaje że wyglądam jak transwestyta, nie mnie zrobione brwi powoduję że skóra wygląda na czystą i zadbaną. Swoją drogą też muszę iść, bo się tak zapuściłam że chyba będe mieć robioną regulację kosiarką...

Mój Warszawiak jest prawnikiem i temat intercyzy się pojawił to sam powiedział że nie chce i bez sensu, a potem przez godzinę mi to wykładał w referacie z którego nie znałam połowy słów, ale wierze że nie robimy bo bez sensu Mieszkanie mam podzielone wg wkładów, chociaż nie biorę z nim ślubu żeby się rozwodzić, to zdrowy rozsądek podpowiada mi takie działanie, żeby nikt nie czół się pokrzywdzony

Co do kłócenie się to u nas też sielanka, nie licząc tego że wczoraj tak mnie wkurzył że go spakowałam i powiedziałam że mnie nieobchodzi chce będzie spał, ale na pewno nie w domu. Ale w zasadzie wieczorem już doszliśmy do porozumienia i dalej sielanka Ja siedzę na bombie, bo mam sesje , studia , miliard prac do napisania, w pracy ciągle coś, ślub za 3miesiąc, więc nie wiele mi trzeba żeby mnie odpalić

Profil FB
https://www.facebook.com/whitepointeshoes
ysia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-23, 14:14   #372
monidot
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Dotka90 Pokaż wiadomość

Kochana ja jeszcze nie wiem, jakie będe miała, nie ustalałam tego konkretnie
Może coś takiego:
1
2
Klik
klik
To tak na szybko byle co znalezione. Będą ramiączka albo z tiulu (dół sukni) albo z koronki (góra). Raczej nie proste, a zwężane od sukni, potem szersze i z tyłu znów węższe przy łączeniu z suknią.
Musisz też zobaczyć, co Ci pasuje, w czym dobrze wyglądasz. Babeczki Ci pomogą.
Wazne, żeby nie było tego efektu:
klik klik bo dla mnie to wygląda dziwnie
Dziękuję za inspiracje , może coś podobnego wybiorę . Tutaj też znalazłam śliczne, podobne do tych co mi pokazałaś http://twojasuknia.pl/suknia-slubna,...item,1105.html

Cytat:
Napisane przez anannke Pokaż wiadomość
cornflower_girl chyba wcześniej wklejała ci propozycje
Tak wiem, ale im więcej inspiracji i opini tym lepiej

Cytat:
Napisane przez mala_czarna_21 Pokaż wiadomość

Zamówiłam bransoletkę do kompletu, do ślubu
Śliczna

Cytat:
Napisane przez adziia13 Pokaż wiadomość
o matko ile napisałyście od wczoraj nie dam rady tyle nadrobić
Dokładnie siedzę od 11 i czytam na bieżąco wszystko od wczoraj wieczora i co chwilę myślę, że już koniec a tu zaraz nowa strona do przeczytania się pojawia

Co do panieńskiego to jeszcze nie wiem czy będę robić, ale jeśli tak to będzie to spotkanie ze znajomymi w pubie i tyle .
Mój tż myślę że będzie chciał kawalerski ale taki normalny czyli spotkanie z kumplami w pubie czy mieszkaniu.
monidot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-23, 14:18   #373
Kishlaczkowa
Zadomowienie

enzunio piękne buciki! A jaki smoking!!! Będzie z niego CIACHO!

madzixx88 mnie także kusi iść raz jeszcze przymierzyć moją, a jedyne co mnie powstrzymuje to myśl, że mi się odwidziała

Co do butów, mnie urzekły TE, jednak nie wiem czy będą pasować do mojej sukni oraz nie znam zbytnio firmy, choć komentarze czytałam pozytywne.

"Nie wierzę takim obrońcom przyrody,
u których miłość do przyrody przeniknięta jest
nienawiścią do człowieka."

Kishlaczkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-23, 14:22   #374
czekooczekolada
Zakorzenienie

mala_czarna_ i Elrosa

śliczne te wasze świecidełka

Lady Million

mi sie niestety trampki na slub nie podobają ni jak mi nie pasuja trampki do garniaka, no ale jak kto lubi

cude

sliczne obrączki !

KasiaK_080290

Ja też sie decyduje na panieński tylko że mi naprawde to pyrka jak on będzie wyglądał, czy będzie kameralnie, czy imprezowo. jak sobie wymyślą jakieś welony czy coś, nie będzie mi to przeszkadzać, ale jak tego nie będzie to płakać nie będę. ważne dla mnie jedynie jest towarzystwo

no_doubt

ja sie o sprawy ślubne z Tżtem nie kłócę, bo sama wszystko załatwiam on to sie nie angażuje praktycznie wcale, twierdzi że ja mam więcej czasu ( nobo mam, ok, ale to nie znaczy ze on nic nie moze wybrac.). jak sie chce doradzić jego czy coś ładne/brzydkie, ktore lepsze to on nigdy nie wie i zdaje sie na mnie
teraz jest w delegacji więc do żadnych sporów nie dochodzi

enzunio

ale garniak cudo ! czarny bierzecie ?

Life doesn't give you people that you want, it gives you the people that you need.
🤍

Edytowane przez czekooczekolada
Czas edycji: 2014-01-23 o 14:23
czekooczekolada jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-23, 14:36   #375
monidot
Zadomowienie

eh dwa razy to samo dodało mi się bo wyskoczył mi bad, więc tutaj wiadomość edytowałam

Edytowane przez monidot
Czas edycji: 2014-01-23 o 14:37
monidot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-23, 14:39   #376
cashmere
Zakorzenienie

enzunio smoking jest dokładnie w takim też bym widziała mojego TŻ. Tylko teraz coś kręci że on już nie wie czy chce smoking i muchę. No ale pierwsze przymiarki ciągle przed nim, mam nadzieję że go namówię jak będzie dobrze wyglądał

My z TŻ się o ślubne sprawy nie kłócimy. Mówi że jeśli chcę mogę sama wszystko wybierać i decydować, wierzy że zrobię to dobrze Ale i tak we wszystkim pytam go o opinię. Chcę by jemu też się podobało bo to przecież NASZ ślub

jestem mamą
cashmere jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-23, 14:42   #377
mala_czarna_21
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lemon_Drop Pokaż wiadomość

Gdzie zamawiałaś?? Na etsy?

Cytat:
Napisane przez Lady Million Pokaż wiadomość
Widzę ze rozmawiacie na temat panieńskiego i kawalerskiego .

My z TŻ albo nie bedziemy robić tego wcale albo zrobimy panieńsko-kawalerski wieczór, ponieważ wszyscy nasi znajomi są już w związkach i to nawet małżeńskich. Wiec nie będziemy sobie utrudniać i robić dwóch oddzielnych imprez, wynikają z tego później same problemy każdy do każdego dzwoni i pyta gdzie są obecnie a tak każdy będzie miał swoją połówkę blisko i bez problemów i zazdrości zrobimy imprezkę.
u nas TZ w ogóle nie chce, ja też nie za bardzo ale moje dziewczyny na bank nie odpuszczą
ale wiedzą, że brzydzą mnie naoliwieni kolesie, królicze uszy i rurki do drinków w kształcie kut**ów

Cytat:
Napisane przez anka1897 Pokaż wiadomość
Wyglądasz jak milion $$$
jakie uczucie przymierzyć dopasowaną sukienkę ?

Byliśmy wczoraj u księdza sprawdzić czy przepisał nas ze starego kalendarza, wszystko jest ok lubujemy o godz. 17:00. Przed nami są 3 śluby i po nas o 18:30 nabożeństwo
Mamy przyjść na początku kwietnia z dokumentami z USC do spisania protokołu. Niestety przystrojeniem Kościoła zajmuje się siostra zakonna
Ofiara za ślub wynosi 400 - 500 złotych plus organista (mimo,że mamy zespół do Kościoła).
cudownie było ją znów mieć na sobie ! mam świadomość, ze to już tak niedługo!
fajnie, że się udało wszystko załatwić
u nas też zakonnica stroi kościół, z tym ,że u nas będzie dekoracja z wielkanocy

Cytat:
Napisane przez Kishlaczkowa Pokaż wiadomość

Co do butów, mnie urzekły TE, jednak nie wiem czy będą pasować do mojej sukni oraz nie znam zbytnio firmy, choć komentarze czytałam pozytywne.
podobają mi się

Dziękuję każdej z Was za wiele miłych słów

2015 - 38
mala_czarna_21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-23, 14:50   #378
201605100
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez margot244 Pokaż wiadomość

a może wcale tak nie będzie ja przed zamieszkaniem z moim Tż też sie nasłuchałam o tym "docieraniu sie" i też miałam spore wątpliwości co to tego jak to będzie wyglądać... i okazało sie, że nic sie nie dzieje (w negatywnym znaczeniu), nie ma brudnych skarpetek, naczyn w zlewie, niezamknietej pasty do zebow, niesprzatania, tudzież innych kwestii powodujących konflikty...tak sie zgralismy, że każde wie za co jest odpowiedzialne i to robi
może u Ciebie będzie podobnie
mam nadzieję, ale biorąc pod uwagę mój charakter to może być ogień

madzixx cena miażdży
Cytat:
Napisane przez ysia Pokaż wiadomość
cornflower_girl , mala_czarna naoglądałam się waszych sukienek i teraz mi się wydaje że w mojej wyglądam brzydko i grubo mam_czarna super ten kolarz, będziecie mieć piękny ślub!

nie bajeruj

Kishlaczkowa podobają mi się buty

edit: może taka fryzura
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1559679_698448806866677_505231859_n.jpg (62,7 KB, 41 załadowań)

Edytowane przez 201605100
Czas edycji: 2014-01-23 o 15:01
201605100 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-23, 15:06   #379
Kishlaczkowa
Zadomowienie

Cytat:
podobają mi się
Cytat:
Napisane przez alucior Pokaż wiadomość
Kishlaczkowa podobają mi się buty
Nie kuście!

A myślicie, ze będą pasować do mojej sukni? To jedyna rzecz jaka mnie tak powstrzymuje przed ich zakupem.

"Nie wierzę takim obrońcom przyrody,
u których miłość do przyrody przeniknięta jest
nienawiścią do człowieka."

Kishlaczkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-23, 15:16   #380
Lady Million
Raczkowanie

GG do Lady Million

Cytat:
Napisane przez no_doubt Pokaż wiadomość
Dziewczyny, czy Wy także im bliżej ślubu częściej kłócicie się z TŻ o tzw. głupoty? Bo u mnie masakra...
Dokładnie masakra, kłócimy się nawet o pastę się zębów. Nawet jeśli tego nie chcemy.

Oznacza to jedno nikt tego po sobie nie okazuje ale zaczynamy się stresować, każdy chce by był to Perfect Day.

---------- Dopisano o 15:16 ---------- Poprzedni post napisano o 15:12 ----------

Cytat:
u nas TZ w ogóle nie chce, ja też nie za bardzo ale moje dziewczyny na bank nie odpuszczą
ale wiedzą, że brzydzą mnie naoliwieni kolesie, królicze uszy i rurki do drinków w kształcie kut**ów
Mi też właśnie się to tak kojarzy do tego jeszcze zazdrosny i dociekliwy partner który przez całą imprezę zastanawia się co ty teraz robisz.

Dlatego z TŻ chcemy odbiec jak najdalej od takie imprezy.
01.11.16r.

Lady Million jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-23, 15:20   #381
KasiaK_080290
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Lemon_Drop Pokaż wiadomość
O te http://laboda.pl/produkt/pokaz/151/199

Ale ci zazdroszczę tej przymiarki! Ja już się czerwca nie mogę doczekac
Co do ceny butów to masakra!
bardzo ładne, sama też chcę je przymierzyć

7.06.2014
KasiaK_080290 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-23, 15:20   #382
poznanianka1990
Zakorzenienie

Witam sie w nowym wątku
Leze w łóżku chora, z temp prawie 39, także nie mam siły za dużo pisać z Wami...

Nasz ślub 16.08.2014

Julcia 4.11.2015 g. 0:09
2740g 52 cm

poznanianka1990 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-23, 15:22   #383
gornek
Zakorzenienie

A my z TZ przeciwnie, bardzo mało sie klocimy, jak juz to o jakies ☠☠☠☠☠☠☠y ale to nawet nie klotnia, tylko w sumie nieporozumienia, im blizej do slubu to wydaje mi sie, ze bardziej sie angazuje, nie to co na poczatku.
Zaczal ogladac jakies 1 tance, do muzyki ktora chcemy bo na bank bedzie to Louis Armstrong, zaczal sie interesowac w koncu swoim garniturem, chcial zebym mu zamowila muche pod kolor moich butow, z zaproszeniami tez pojechal sam do swoich kolegow z pracy, wiec coraz lepiej.
Co do docierania sie fakt, na poczatku moze byc ciezko po zamieszkaniu ze soba, wiem po sobie, moj TZ cale zycie mieszkal z mama, wiec obiadki itp mial zawsze na stole, jak zamieszkalismy razem bylo ciezko bo ja pracuje w sumie do tej pory cale dnie, ale dogadalismy sie w kwestii organizacji i jest ok, ja gotuje, on wynosi smieci, czasem odkurza
Co do skarpetek Tz w sypialni kolo lozka, juz sie przyzywczailam, ze tam leza i nie robie z tego powodu afery
gornek jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-01-23, 15:23   #384
little_zosh
Rozeznanie

alucior fryzura niesamowita! Absolutnie dziwaczna, ale kunszt fryzjera należy podziwiać

Co do wieczorów - zamierzamy mieć oddzielnie, z tym, że ja chcę babski wieczór z przyjaciółkami - domowe spa sobie zrobimy , a TŻ chce iść na gokarty, czy coś w tym stylu

Przedwczoraj odebraliśmy obrączki i jestem zakochana!

Kischlaczkowa, ja do twojej sukni bardziej bym jakieś skórzane buty widziała, zabudowane, coś jak część butów La Body. Ale każdy ma swój styl i gust

Razem od 05.03.2010
Narzeczeni od 02.05.2012
Ślub 24.05.2014

Edytowane przez little_zosh
Czas edycji: 2014-01-23 o 15:25
little_zosh jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-23, 15:27   #385
Kasiulenkowo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez docik10 Pokaż wiadomość
Nie jestem jedyna, która nie che robić panieńskiego? Wszystkie znajome z pracy mi gadają, że jestem nienormalna jak mogę nie chcieć panieńskiego!! Ja chce żeby ten ślub wyglądał inaczej niż pierwszy i też chce żeby panieński był inny. Nie bawi mnie picie z babami, bo ja nie lubię alkoholu na dyskoteki nie chodzę bo mnie nie interesuje taka forma rozrywki. Chciałam z siostrą i mamą wybrać się na kręgle może basen albo wspólne kino taki panieński mi odpowiada. Mam dwie przyjaciółki i myślałam, żeby posiedzieć z maseczkami na twarzy zrobić sobie paznokcie itp. Przede wszystkim pełen relaks tydzień przed ślubem.
pjona!!!! i ja też taki bym chciała może razem się wybierzemy skoro mamy te same poglądy na ten temat

panieński ma być taki żebym się dobrze czuła a nie musiała denerwować

----

u nas też miłość kwitnie nie sprzeczamy się

TZ kupił sobie wczoraj buty z lasockiego -50%

miał dylemat między dwoma parami ja obstawiałam jaśniejszy brąz i padło pytanie: -Kochanie które Ci się podobają?? -Te jaśniejsze. -ok. To biorę je. wychodząc ze sklepu tż do mnie: -Liczy się dla mnie żebym się Tobie podobał
punktu widzenia w każdej chwili.

Edytowane przez Kasiulenkowo
Czas edycji: 2014-01-23 o 15:29
Kasiulenkowo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-23, 15:27   #386
docik10
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez poznanianka1990 Pokaż wiadomość
Witam sie w nowym wątku
Leze w łóżku chora, z temp prawie 39, także nie mam siły za dużo pisać z Wami...

Bidulko Wracaj szybciutko do zdrowia
Tyś moje dziecko a ja Twoja mama

Nasze szczęście jest juz z nami
:
docik10 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-23, 15:37   #387
bachara
Rozeznanie

GG do bachara

Cytat:
Napisane przez Kasiulenkowo Pokaż wiadomość
pjona!!!! i ja też taki bym chciała może razem się wybierzemy skoro mamy te same poglądy na ten temat

panieński ma być taki żebym się dobrze czuła a nie musiała denerwować

----

u nas też miłość kwitnie nie sprzeczamy się

TZ kupił sobie wczoraj buty z lasockiego -50%

miał dylemat między dwoma parami ja obstawiałam jaśniejszy brąz i padło pytanie: -Kochanie które Ci się podobają?? -Te jaśniejsze. -ok. To biorę je. wychodząc ze sklepu tż do mnie: -Liczy się dla mnie żebym się Tobie podobał
z panieńskim to się zgadzam w 100%

Mój TŻ też tak mi powtarza

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-01-23, 15:43   #388
Anesthesia
Wtajemniczenie

Takie macie tempo, że ledwo daję nadrobić

Cytat:
Napisane przez Lady Million Pokaż wiadomość
Jeszcze 38dni i będę żonka.
Cudnie!
Cytat:
Zamówiłam bransoletkę do kompletu, do ślubu
Śliczna!
Cytat:
Napisane przez Elrosa Pokaż wiadomość
Przyszła dziś do mnie ostatnia część do kompletu-niekompletu biżuterii gdy leżą razem widać, że są każde z innej parafii, ale gdy założę, lądują trochę dalej od siebie i jest dobrze.
Naszyjnika miało nie być (mam sukienkę z zabudowaną tiulem i koronką górą), ale dostałam od K. z prośbą o założenie, więc nie wyobrażam sobie nie założyć. On mnie rzadko o coś prosi a że sukienkę mam szytą na miejscu i panie już zapowiedziały, że mogę wybrać ułożenie koronek na dekolcie według własnego pomysłu, to coś na pewno wymyślę, żeby nie wyglądać jak choinka
Kolczyki i bransoletka szczególnie mi się podobają, uwielbiam te listkowe motywy, ciekawa jestem jak naszyjnik będzie się komponował z suknią

Enzunio, boski smoking!

Dzięki za odp co do depilacji rąk Ja wczoraj z głupa franc, na spontanie sobie wydepilowałam i nawet mi się tak podoba Ale chyba nie będę depilować, bo TŻ jak się dowiedział, że sobie ręce depilowałam to się załamał i powiedział, że myślał, że jestem normalna i podobało mu się to, że nie przeginam w żadną stronę Więc już grzecznie zostawię ręce w spokoju (włoski miałam jasne, ale dość długie)

Co do intercyzy, to jak pisałam, my o tym jeszcze nie rozmawialiśmy, ale na razie wygląda na to, że wchodzimy w małżeństwo z takim samym brakiem bagażu, bo nawet mieszkanie na razie i tak nie jest zapisane na mnie, tylko na moich rodziców Ale pewnie przyjdzie taki moment, że podpiszemy, Dotka bardzo racjonalnie to wyjaśniła i to do mnie przemawia

W kwestii wieczoru panieńskiego to ja na pewno nie chcę takiego sensu stricte! Najchętniej to drinki w babskim gronie, na totalnym luzie, albo jakiś wieczór w spa

Edytowane przez Anesthesia
Czas edycji: 2014-01-23 o 17:12
Anesthesia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-23, 15:50   #389
moooniaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cashmere Pokaż wiadomość
Tak Wy już gdzieś byliście?
Nie, chyba w sobotę się wybierzemy jeśli zdążymy bo jeszcze jedziemy szukać garniaka więc daj znać jak wrażenia
moooniaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-23, 15:52   #390
Kasiulenkowo
Zakorzenienie

http://answear.com/139256-blink-szpi...term=criteo_fb

punktu widzenia w każdej chwili.

Kasiulenkowo jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości