|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1171 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy. Część XXVI
Bunny, mam jeszcze pytanie odnośnie tego szamponu Kids.
Dziewczyny pisały,że przesusza im włosy,a jedne ,że przeciąża ![]() to jak to z nim może być? Powiedz mi co ile oszyszczasz włosy takim mocniejszym szamponem? Ja nie mogę wypracować sobie systemu mycia ![]() albo przeciążę za bardzo,ale tak domyje,że końcami mogę przypaloną patelnie skrobać ![]() Laski, nosiłyście znaleziony kolczyk do pępka? Mój Tż znalazł w swoim gabinecie,tam gdzie masuje piłkarzy i mi przyniósł, kolczyk jest śliczny ![]() oczywiscie po wygotowaniu i spryskaniu chociażby perfumami z alkoholem. Przyszła moja alfa 11,11
Edytowane przez xXxKYLIExXx Czas edycji: 2014-01-23 o 10:25 |
|
|
|
#1172 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Ja wczoraj troszeczke sobie popilam wiec dzisiaj niewyspana jestem (poszlam spac o 2 ) i do tego cos brzuch odmawia posluszenstwa.. No ale jak to mowia: YOLO
|
|
|
|
#1173 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
teraz nie moge zadnego z nich ![]() Cytat:
![]() tylko jako dziecko mialam wydzielona taka ciezka od czubka glowy a potem przerobilam ja na cienka i lekka ![]() malo kto ma takie okna, pytalam tz to tez nie wiedzial co ci doradzic ![]() ---------- Dopisano o 13:14 ---------- Poprzedni post napisano o 13:02 ---------- Cytat:
co do tej schaumy sama bym sprobowala ale! - inne schaumy robia mi swedzioche i luzpiez.... ![]() - uzywalam juz 2 szamponow bez sles- czyli nivea dla dzidziusiow i teraz alterra- w obu wypadkach smalec na glowie jakiego nigdy nei widzialam! wiec w tym wypadku tez sie boje ze on nie bedzie domywac, bo nie ma sls... ma betaine ale dla mnie to za malo... a jak bedzie przy skorze tlustej jak twoja to pojecia nie mam ![]() ja oczyszczam zdzierajacym szamponem b czesto jesli patrzec na pielegnacje innych blogerek ![]() tylko dlatego ze niedomyta skora powoduje u mnie swedzenie, lupiez, drapie sie, w nocy nie moge spac i chrzanie dlugosci wlosa w tym momencie, bo jak skora sie nie zajme to bede mogla sobei w d* wsadzic za moment piekne dlugosci bo mi wszystkie wlosy wyleza z tego podraznienia i niedomycia ![]() od 2 tyg. myje 3x w tyg. 2x j&j zoltym, a 1x przeciwlupiezowym clearem albo familijnym i poki co jest dobrze. jednak co zauwazylam- po j&j to musze myc wlosy co 2 dzien, bo na 3 jest taki smalec ze moge sobie wlosy postawic jak na żel ![]() aha, przy mocnym szamponie probuj metody mycia oszczednej (blogowa kubeczkowa ) czyli rozrabiaj porcje mocnego szamponu z woda i dopiero na glowe- to sporo pomaga, no a na dlugosci odzywka isana niebieska i miod malina ![]() ja bym ten kolczyk pomoczyla w dezynfekcyjnym plynie do szponow jesli jest tak piekny ze jest tego wart kup spirytus w aptece i pomocz go z 10 minut w nim ![]() kiedy farbujesz? Cytat:
kylie, pozazdroscilam ci grzywki i jednak zrobilam sobie swoja dawna na prosto ![]() wszystko przez was i z tej radosci z @
|
|
#1174 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc
![]() bunny- ja dopiero dziś weszłam na kompa, weszłam w Twój profil obejrzec grzyweczki, chce CI pisac, że BŁAGAM CIE RÓB PROSTĄ BO BOSKO super, bo naprawde Ci tak pięknie Ja tez mam ochote na grzywe, taka na prosto dłuzsza, która mozna rozdzilic troche na boki w razie W, macie jakiegos linka? ja też nie wiem co to Yolo
|
#1175 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() po przetłumaczeniu: raz się żyje ![]() Pokaż grzywee Edytowane przez exclusivee Czas edycji: 2014-01-23 o 13:38 |
|
|
|
|
#1176 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() najpierw ciachnelam dluzsza o taka: http://uroda-puma.blog.onet.pl/wp-co...ihanna_300.jpg ale ostatecznie skrocilam rowno z brwiami bo mnei draznilo ze widze jej koncowki- ciagle w oczach ![]() i mam taka: http://www.kozaczek.pl/img_users/1206152596.jpg umylam wlosy i z nimi walcze, bo nie moge przesunac przedzialka z boku na srodek ale nic to, trzeba przetrwac okres paszczura w imie przyszlego piekna
|
|
#1177 |
|
Zakorzenienie
|
ex- aha
![]() ja nie na czasie już, jak czasami do mnie sie odezwie siostrzenica- 15 latka, to nic nie rozumiem ![]() bunny- bardzo słuszny wybór A taka grzywke dłuzsza jak ma Rihanna na wklejonym przez Ciebie foto tdałoby sie wystilizowac na boki? Bo ja juz kiedys mialam prosta grzywe, i zdecydowanie lepiej mi jak mam dluzsza taka, gdzie jeszcze dodatkowo jej boki tez sa dłuzsze.. mam chyba troche zbyt okrągłą twarz Jakieś instrukcje jak to ciąc? (bo ja wszystko sama
|
|
#1178 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://swiatfryzur.blog.onet.pl/wp-c...068_tr_5z2.jpg http://1.bp.blogspot.com/-hJYjPIMAcr...035561db3e.jpg http://4.bp.blogspot.com/-SBfqodnsfg...1600/addon.jpg mnie jeszcze sie b podobala grzywka dygantowej w prawo agaty http://ocdn.eu/images/pulscms/MTQ7MD...7cd9c5b703.jpg http://files.students.ch/uploads/b/2...rawo-agaty.jpg dzielisz grzywke na 3 czesci jakby zaczesujac na prosto w dol. najpierw tniesz czesc srodkowa na taka dlugosc jak chcesz- czy do "siodelka' na nosie, czy do brwi czy ile tam... a potem docinasz boki ciut dluzej. dobrze ja pozabkowac a nie ciac na prosto bo bedzie sie lepiej ukladala sama- ja tne na prosto a na koniec ciacham jeszcze same koncoweczki degazowkami zeby byly zabki
|
|
#1179 |
|
Zakorzenienie
|
o takie mi sie własnie podobaja
cos pomajstruje przy nastepnym myciu ![]() a jesli nie mam degażowek to czym ją mogę postrzepic? No i czy trzeba włosy do grzywki brac z głowy z trójkata czy mozna na prosto? a swoją drogą mam kolor oczu identyko jak nicole richie na linku który wkleilas.. one są żółte
Edytowane przez Renatka89 Czas edycji: 2014-01-23 o 14:31 |
|
|
|
#1180 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://www.youtube.com/watch?v=vKf9ldz30AE wszystko ładnei wytlumaczone i pokazane. rowniez jak je strzepic normalnymi nozyczkami gdy nie ma degazowek. zanim wezmiesz sie za grzywke obejrzyj filmik kilka razy zebys wszystko zrozumiala ![]() to jak masz takie oczy to zloty blond albo miodowy
|
|
#1181 |
|
Rozeznanie
|
Hej dziewczynki
Ja właśnie sprzątam w domu ale weszłam na chwilę na wątek was podczytać Bunny powiedz mi proszę czy po szamponie dziecięcym np. j&j użuwa się tylko odżywek?Jak to jest z tym? I super że zrobiłaś jednak prostą grzywkę wyglądasz w niej---------- Dopisano o 14:47 ---------- Poprzedni post napisano o 14:45 ---------- Kylie kiedy tą alfą działasz? |
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1182 |
|
Zakorzenienie
|
Hej kochane, dziekuje za zyczenia zdrowka dla Tosi. Niestety ten bąbel nie znika, wlasnie czekamy na lekarza. Zapewne bedsie trzeba jechac i zrobic z tego wymaz zeby sprawdzic co za dziadostwo... W dodatku przyjmuje zelazo w syropku bo ma niedokrwistosc ale wymiotuje po nim
wiec nie wiem co teraz lekarz na to wymysli Trzymam sie dzielnie ale i tak sie martwie, w koncu to moja Tosia... Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#1183 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja maske daje zawsze po familijnym. Cytat:
|
|
#1184 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie.To znowu ja z wlosami po kompieli rozjasniajacej,mam takie mniej wiecej jak na fotce.Czy teraz moge polozyc ta 12,0 Wellatonu?
|
|
|
|
#1185 |
|
Zakorzenienie
|
dzieki bunny za linka
![]() szkoda tych czerwieni, bo mi sie strasznie podobaja juz niedługo przyciemniam boje sie! ![]() Kitka- trzymam za Was mocno kciuki!
|
#1186 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#1187 |
|
Zakorzenienie
|
Ja zaraz zwariuję, oglądam włosowe i makijażowe tutoriale na youtube i trafiłam na blondynkę z zielonymi oczami, i normalnie siebie zaczęłam widzieć w takim blondzie jak ona ma
wrrrr, że też zawsze coś musi mi mieszać w głowie
|
|
|
|
#1188 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
takie zycie to tak jak ja- poogladalam stare zdjecia... i juz mam grzywke sprzed lat
|
|
#1189 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1190 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
, rozumiem że się martwisz o swoją Tosię ,ale mam nadzieję że wszystko się ułoży i szybciutko zniknie ten bąbel.Trzymam kciuki i mam nadzieję że lekarz coś poradzi na to.Zdrówka dla Tosi Cytat:
Ostatnio umyłam familijnym i na to położyłam maskę L'oreal elseve color vive i włoski boskie
|
||
|
|
|
#1191 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a nowa seria-bardzo fajna. Uwielbiam tej olejek. Wlosy błyszcza ale nie przygladalam się im na tyle żeby ocenić ich moc błysku w każdym razie sa miękkie, nawilżone. KITKA kciuki trzymamy tu wszystkie i zdrówka Wam zyczymy |
|
|
|
|
#1192 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wloski boskie ![]() Ja kapie nim tez lole
|
|
#1193 |
|
Wtajemniczenie
|
a którego familijnego używacie?
po tym szamponie eva też powinno się maski czy odżywki dawać?
|
|
#1194 |
|
Konto usunięte
|
bunny a czy do mnie pasowałaby jakaś prosta grzywka?
Bardzo mi się takie podobają.kitka trzymam kciuki za waszą Tosię My dzisiaj byliśmy za meblami do kuchni. Ależ niektórzy mają ceny... ---------- Dopisano o 17:26 ---------- Poprzedni post napisano o 17:24 ---------- Chodzi ci o ten brzoskwiniowy? To po nim odżywka, bo on jest delikatny. |
|
|
|
#1195 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Po evie mozna i maske bo on ma sls i domywa, wlosy sa po nim gladkie i miekkie ale domyte i to starczy. W ogole szampony evy mocno myja. Cytat:
A dlugosc rowno z brwiami albo i nizej od nich, byle nie krocej.
|
|
#1196 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A on jest w białym i niebieskim opakowaniu? czy zielony?
"Adoptując jednego psa nie zmienisz całego świata, ale zmienisz świat tego psa" Zapuszczam włosy: było (styczeń '13)-40cm ![]() jest (październik'13)-50cm będzie-55cm Farbuję: wella koleston 12/89 Edytowane przez shizaxa Czas edycji: 2014-01-23 o 18:21 |
|
|
|
|
#1197 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1198 |
|
Zakorzenienie
|
W bialym albo niebieskim, to to samo.
|
#1199 |
|
Wtajemniczenie
|
|
#1200 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Ja dzisiaj miałam pogrzeb także nic przyjemnego..... Ale takie życie
![]() Cytat:
!!---------- Dopisano o 18:47 ---------- Poprzedni post napisano o 18:46 ---------- Cytat:
nie nosilam nigdy i nie wiem czy bym nosiła jakoś tak po kimś bym się brzydziła mimo że można zdezynfekować i wygotować.... ---------- Dopisano o 18:47 ---------- Poprzedni post napisano o 18:47 ---------- pierwsze slysze takie okreslenie- ale musze to sobie zapamietac ![]() ---------- Dopisano o 18:50 ---------- Poprzedni post napisano o 18:47 ---------- Cytat:
O dokladnie ten FAMILY: http://2.bp.blogspot.com/-7sdUSMc07m...0/P1110572.JPG ---------- Dopisano o 18:54 ---------- Poprzedni post napisano o 18:50 ---------- Cytat:
ja jestem dumna bo wkoncu sama zaczelam końcówki sobie podcinać, ale na podcięcie grzywki samodzielnie chyba nigdy sie nie odważe- tylko u fryzjera ![]() Doszedł dzisiaj do mnie Revlonek i ten odcień 150 pasuje do mnie idealnie na zimę !! miałyście racje ![]() Jutro będę testować jak z jego trwałością i kryciem. Aaa i kupiłam ten kwas migdałowy do bużki 5% z Pharmaceris i farbkę REVLONA 80 ;]
zapuszczanie włosków skrzypowita od 28.02- jantar ![]() treningi z Ewą Ch. i Mel B. ![]() ZUMBOMANIACZKA Edytowane przez Lavia15 Czas edycji: 2014-01-23 o 18:57 |
||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:18.

) i do tego cos brzuch odmawia posluszenstwa.. No ale jak to mowia: YOLO

a jak bedzie przy skorze tlustej jak twoja to pojecia nie mam
i chrzanie dlugosci wlosa w tym momencie, bo jak skora sie nie zajme to bede mogla sobei w d* wsadzic za moment piekne dlugosci bo mi wszystkie wlosy wyleza z tego podraznienia i niedomycia
I super że zrobiłaś jednak prostą grzywkę wyglądasz w niej
wiec nie wiem co teraz lekarz na to wymysli 
!!