|
Notka |
|
Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3211 |
xxyy
|
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :)
bry
![]() Milka, trzymam kciuki, troche tego masz, ale jestem pewna ze sobie poradzisz ![]() ![]() gujana , dalej czekamy cierpliwie na zdjecia, ale cierpliwosc sie konczy ![]() wszystkiego najlepszego z okazji dnia dziecka dziewczyny ![]() ![]()
#3212 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
Dziękuję Atram ![]() ![]() ![]() Z jedzeniem ciężko, bo u mnie duży stres = brak apetytu. Nawet śniadania mi się nie chce jeść ![]() Też życzę wszystkiego naj z okazji dzisiejszego święta ![]() ![]() Ps. Nie wiem o co chodzi, ale ja też czekam na jakieś zdjęcia, jak wszyscy czekają ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3213 |
Zakorzenienie
|
Wszytskiego najlepszegoz okazji dnia dziecka Kochane! Bo przecież każda z nas jest dzieckiem - zawsze
![]() Dzisiaj w ramach lekcji idziemy na strzelinicę całą szkoła i zamierzamy się dobrze bawić ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3214 | |
xxyy
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() czekamy na zdjecia gujany ![]() bylam na badaniach, myslalam ze ludzie w przychodni zjedza mnie bo weszlam bez kolejki ( bo oni czekali do pobierania krwi a ja chcialam tylko cos zostawic). ale i tak sie buntowali. dobrze ze zdazylam uciec bo zle by sie to skonczylo ![]() zabieram sie za nauke ![]()
![]() |
#3215 |
Zakorzenienie
|
WITAJCIE
![]() I JA SIĘ DOŁĄCZAM DO ŻYCZEŃ, WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI DNIA DZIECKA ![]() Jak się cieszę że dziś piątek, mam dość siedzenia w pracy ![]()
#3216 | |
Zakorzenienie
|
![]()
I po kolosie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Oj to czekamy ![]() Ja dziś też miałam niemiłą sytuację. Zostałam niezbyt uprzejmie potraktowana i zachowanie obsługi pozostawiało wiele do życzenia. Nie polecam zakładu fotograficznego na karmelickiej ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3217 |
Zakorzenienie
|
A mi się wczoraj trafiła taka klientka, że myslałam, że jej tak ostro dogryzę. Ale świadomość zwolnienia jakoś mnie oddaliła od tej ochoty
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#3218 | |
xxyy
|
Cytat:
![]() ![]() ktory na karmelickiej? ![]() ![]()
![]() |
#3219 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Dziękuje ![]() Ja również Wam życze wszystkiego najlepszego Kochane 'dziecinki' ![]() Cytat:
![]() ![]() A ja mam tydzień wolnego ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Oj wydaje mi się,że jeszcze się zdziwisz ![]()
![]() |
#3220 |
xxyy
|
Lolcia, zazdroszcze tygodnia wolnego
![]() ![]() a ja wracam dalej do nauki, uczylam sie i polozylam sie na chwile i zasnelam na 45 minut.. obudzialam sie wkurzona ze zmarnowalam cale 45 minut zamiast sie uczyc i ze jest tak pozno. wyprowadzilo mnie to z rownowagi ![]() zrobilam obiadek, zjadlam i wracam do psychologii rozwojowej ![]()
#3221 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ja ostatnio ciagle wcinam truskawy twarog + dodatki typu makaron, ryz itd. mniam ![]() a moja poltora tygodnia wolnego wlasnie dobiega w ten weekend konca ![]() ale nawet sie ciesze bo az za duzo sie wydarzylo ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3222 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, mam pytanie czy po 45minutowym basenie na godz 19 powinnam jeść kolację ? Jeśli tak to jaką (białkową?-np. co ?) czy może lepiej przed i wtedy tez co?
|
![]() ![]() |
![]() |
#3223 | |
Zakorzenienie
|
Z okazji hm
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3224 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Dołączam się do życzeń na dzień dziecka ![]() moi rodzice nie obchodzą od kiedy skończyłam 7 lat ale ja i tak sie czasami czuję dzieckiem ![]() Milkuś, życzę motywacji do nauki i powodzenia na kolosach i egzaminach ![]() Atram, nie mogę się nadziwić ze się uczysz w piątek ![]() ![]() Lolcia, Ty małpko, jak możesz mieć tyle wolnego ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3225 |
Wtajemniczenie
|
co z tego ze mam photoshopa zurueck skoro zdjecia mi sie zapisaly na plycie jako tylko do odczytu i nie moge ich zmniejszyc ani obrocic :/
Wie ktos jak to odkręcic? ![]() ![]() ![]() ![]()
#3226 |
Zakorzenienie
|
Moja mam o mnie pamiętała....i dostałam pudełko Raffaello...cholera!!!. A ja od 7 dni bez słodyczy juz ciągnę. Gdyby chociaz mój TŻ był w domu to by mi pomógł je zjesc, ale niestety musiał wyjechac na weekend i cos czuję że z bez jego pomocy, dołaczajac tęsknotę ogromna za nim, z żalu zjem chyba całe pudełko.
#3227 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na pewno nie poprzekręcałaś ![]() Mam nadzieję ze wyniki będą bardzo pozytywne ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3228 |
Zakorzenienie
|
Też Cię lubie
![]() ![]() Dziewczyny mam problem,otóż te klapki,które kupiłam mamie jej nie odpowiadają ze względu iż ma żylaki,a One są na zupełnie płaskim spodzie i jej to straszne ciąży na łapkach,myślicie że mogłabym je jeszcze zamienić na jakieś inne w sklepie(Dsh)? ![]() Ja na dzień dziecka dostałam ogromną świeczke zapachową i szczęśliwego aniołka ![]() ![]()
#3229 |
Zakorzenienie
|
Hej Dzieciaczki Kochane!!!
![]() ![]() Ale jestem szczęśliwa... Dzisiaj dostałam maskotke prosiaczka, cudownie pachnącego(męskimi perfumami ![]() ![]() ![]() Aajjj..jak ten prosiaczek łądnie pachnie <buja w obłokach> A za chwile wychodze własnie z owym kolega i wspólna kolezanką na soczek. Tzn oni piją %, a orzeszek soczek ![]() ![]() Dziewczyny, odbija mi, powaznie martwie sie stanem swojego zdrowia psychicznego ![]() ![]() Powaznie. Chce mi sie tańczyc. Chce mi sie śpiewac. A Prosiaczek ślicznie pachnie... BTW, po co faceci "kropią" maskotki które dają dziewczyną ![]() Bo ja taka niedomyslna jestem ![]() Jutro chyba wybiore sie do Krk,po jakiej zakupy ubraniowe, bo w sobote szykuje sie imprezka. Orzeszku, co sie z tooba dzieje, imprezki, wychodzenie póznym wieczorem ![]() Mam problem.Tzn nie ja, ale moja bliska kolezanka. Przyznała mi sie ze pali. Ale tylko wtedy, kiedy sobie z czym nie radzi, kiedy jest jej zle, kiedy na cos sie wkurza. Jednak ona uwaza, ze moze z tym w kazdej chwili skonczyc.Jak mam jej pomóc? Nie moge pozwolic zeby skonczyła jako nałogowa palaczka!W czwartek paliła nawet na terenie szkoły, za szkołą. ;( Miłego wieczorku Wam życze Kochane Dzieciaki! ![]()
#3230 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie przejmuj sie Kochana! Tak bywa.. Moja Mama dopiero za trzecim razem, kiedy do mnie dzwoniła,skapnęła sie ze dzisiaj jest Dzień Dziecka, i złożyła mi zyczenia. Ja zafundowałam sobie w ramach mojego świeta ![]() ![]() A dostałam maskotke pieknie pachnąca, czym juz se chwaliłam zresztą ![]()
![]() |
#3231 | ||||||
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
Okropna i to nie wiesz jak bardzo ![]() ![]() Nie zdziwie się, niestety rodzice zapomnieli ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Powodzenia ![]() Cytat:
Piękny gest ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Ostatnio zaczęłam dodawać zamiast kefiru mleko do moich porannych placków i są pyszniejsze i łatwiej się odklejają. Znaczy im mniej tłuszczu tym łatwiej z patelni schodzą ![]() ![]() Cytat:
Normalnie to chyba miesiąc na zwrócenie jest, więc jest szansa, że się uda ![]() Podzieliłabyś się tą 100 ![]() ![]() Wracam do lekturki. Obudzę Was jutro rano ![]() ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3232 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() A co do koleżanki jak sama nie zechce nic z tym zrobić, to raczej trudno będzie Ci ją przekonać żeby rzuciła ten paskudny nałóg ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3233 | |||
Zakorzenienie
|
Tia.. wiem,wiem ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Ona pachnie wanilią,więc myślę że będzie działać raczej usypiająco ![]() O,to tak samo jak ja ![]() Cytat:
![]() Myślę,że już jutro jej nie będzie ![]() ![]() Dobranoc ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#3234 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To świetnie że wkońcu zaczyna Ci się układać, oby tak dalej ![]() Szybka jesteś ![]() Ale na dzień dzisiejszy też bym stwierdziła że 100 by nie było już jutro, bo podobają mi się takie jedne kolczyki w Bijou B. niestety 60 zł, no i nowe perfumy pumy (za 40 zł) - tylko na co mi skoro 6 różnych stoi na półce :/ Ale ten zapach... ![]() No ale niestety w tym roku tylko matula o mnie pamiętała ^^ |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3235 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() jesli otwieram fotke photoshopem, zmieniam sobie jej rozmiar a potem chce tanowa zmniejszona fotke zapisac - nie udaje sie i wyskakuje informacja ze musze najpierw odblokowac ta funkcje "tylko do odczytu" w windows explorer. ale ja wogole nie mam tego explorera (bo niby po co... ![]() ![]() niewazne. jak sie tak uparlyscie na to moje zdjecie ![]() ![]() BTWwlasnie pisalam moj referat, jest tragiczny :/ juz nie wiem czy wogole na temat jest i czytam wkolko to co mam.no i musze to chyba skrocic, bo nie moge zajac niewiadomo ile czasu. ale tyle waznych kwestii, boje sie ze jak skroce to cos pomine i tez zle bedzie.... nie mam juz sily do tego, bo niektore fragmenty na pamiec znam ![]() musze to cholerstwo wreszcie skonczyc.. chyba nigdy z niczym sie tak dlugo nie babralam jak z tym. zachcialo mi sie na obczyzne na studia jechac... ![]() ![]() dobranoc dziewuszki,
![]() |
#3236 |
Zakorzenienie
|
![]()
No coś im nie wyszło w tym roku
![]() ![]() Z butkami nie powinno być problemu. Nie przyjeli by pewni jakby było w jakimś takim tragicznym stanie i były bardzo użytkowane, ale w przeciwnym wypadku to raczej przyjmą ![]() Oj gujanko to mi się takie cuda nie pokazują ![]() ![]() ![]() ![]() A co do referatu to może nie jest to jakoś bardzo pocieszające, ale zazwyczaj tylko nauczyciel tego słucha ![]() Ps. Śliczny avatarek ![]() ![]() ![]() Miłego dnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3237 |
Zakorzenienie
|
Lolcia łączę się z Tobą - też mam caaały tydzień wolnego
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3238 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Tylko nie wprowadzaj terroru ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3239 |
Zakorzenienie
|
Dziewczynki,można tu się do Was dołączyć?
![]() ![]() Noo,chyba,że mnie wygonicie ![]()
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
![]() ![]() |
![]() |
#3240 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:40.