Pierwsze śluby już za nami, wszystkie chcemy być żonami! PM2014 cz.24 - Strona 16 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-01-23, 19:25   #451
puchaczmalinowy
Rozeznanie

Dot.: Pierwsze śluby już za nami, wszystkie chcemy być żonami! PM2014 cz.24

Cytat:
Napisane przez kasia1201 Pokaż wiadomość
śliczne!!nie ciężkie?
tego jeszcze nie wiem, na razie oglądam - nie są duże wg opisu szerokie na 2cm a długie na 3,5cm (http://allegro.pl/swarovski-unikat-k...894447289.html)

Cytat:
Napisane przez Kaigara Pokaż wiadomość
Suknie do mierzenia to 38/40. Są duże rozmiary, widziałam na własne oczy
ja jak byłam mierzyć sukienki to tylko w jedną mnie zapięły bo się okazuje, że nie to, że za niska jestem to jeszcze mam za dużo w biuście i wszystko za wąskie a normalnie ubrania 38/40 kupuje. Byłam zrozpaczona!

mojakaren piękna ta Twoja sukienka!

nenowka152900 fajna data na ślub my z TŻ obchodzimy wtedy swoją rocznicę - ujawniliśmy się wtedy światu! ja sama chciałam ślub w zimę ale mnie przegłosowali, no i wiadomo zimowa sceneria jest piękna o ile... spadnie śnieg trzymam kciuki za przygotowania!

You made me feel like a million bucks
You do… I was made for you

"Na zawsze" składa się z wielu "teraz".
puchaczmalinowy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-23, 19:28   #452
emdzik
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez moniczka_90 Pokaż wiadomość
nic a nic, a teściowa ma niedotlenienie komory sercowej, bardzo duże zawroty w głowie itp.
Oj to dużo zdrówka dla teściowej!!!

"I ślubuję Ci..." <3 10.05.2014

27.01.2015 <3
emdzik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-23, 19:28   #453
bachara
Rozeznanie

GG do bachara

Cytat:
Napisane przez Dotka90 Pokaż wiadomość
Hahahaha, lubię to! Ja jestem właśnie w trakcie kompresacji, tylko mój win rar coś wolno działa

Kasia, mnie się panieński tak kojarzy właśnie przez zdjęcia ogladane na fb
Ja pisałam, że my zrobimy łączony panieńsko-kawalerski
Ale jakbym miała mieć typowy panieński, to pewnie byłoby jakieś spa, albo drinki w knajpie, więc wiem, że można zorganizować to normalni
hehe no właśnie u mnie kompresja też słabo idzie ale jak to stwierdziłam ostatnio, nic na siłę jak się nie uda o trudno przecież TŻ kocha mnie taką jaką jestem

poza tym podoba mi się pomysł łączonej imprezy - sama byłam na takiej w tamtym roku i było super bo się goście młodej pary (znajomi z różnych miejsc) poznali przed weselem
ale u nas akie coś nie przejdzie raczej ;D

---------- Dopisano o 19:28 ---------- Poprzedni post napisano o 19:28 ----------

Cytat:
Napisane przez KasiaK_080290 Pokaż wiadomość
śliczne
Stary 2014-01-23, 19:30   #454
czekooczekolada
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nenowka152900 Pokaż wiadomość
pozwalam się wprosić do wątku
Ślub planujemy 06.12 i zaczynamy właśnie przygotowania. Podczytywanie od jakiegoś miesiąca wątku PM 2014 dało mi spooooro do myślenia
witaj

Cytat:
No coś Ty, w ogóle się nie stresuję i jak na razie nie wiem co to jest przedślubny stres. Fakt, ze 3 dni temu stres mnie dopadł bo teściowa wylądowała w szpitalu na 3 dni (dzisiaj na szczęście wyszła) ale jak juz wczoraj wieczorem się dowiedziałam, ze dzisiaj wyjdzie i będzie na ślubie to już spokojnie.
to Ty bezstresowa dziewczyna jesteś
mnie stres zje przed slubem

Life doesn't give you people that you want, it gives you the people that you need.
🤍

Stary 2014-01-23, 19:30   #455
ParisParisienne
Rozeznanie

Cytat:
witam w nowym wątku
to juz jutro

Cytat:
Ślub planujemy 06.12 i zaczynamy właśnie przygotowania. Podczytywanie od jakiegoś miesiąca wątku PM 2014 dało mi spooooro do myślenia
witamy

Cytat:
myślisz? muszę się trochę odchudzić i liczę na wyprzedaże no i nie mam jakichś specjalnych wymagań...
ja bym przyspieszyla z tym szukaniem. Ja kupilam swoja suknie jeszcze mocno nie odchudzona, bo wychodze z zalozenia, ze suknie mozna dopasowac czy zwezic pozniej... wiec moim zdnaiem nie ma co sie stresowac Lepiej zacznij szukac, czasem wyprzedaze zaczynaja sie w maju wlasnie.... albo juz sobie cos upatrzysz i dopytasz sie jak z wyprzedazami...

Cytat:

bardzo ladne!!! i te butki od nich sa bardzo wygodne tylko kolor wydaje mi sie troche.... musztardowy? czy to wina swiatla?

edytuje! kolor na ostatnim zdjeciu chyba jest najbardziej "prawdziwy"? i jak slicznie mienia

Edytowane przez ParisParisienne
Czas edycji: 2014-01-23 o 19:31
ParisParisienne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-23, 19:31   #456
bachara
Rozeznanie

GG do bachara

Cytat:
Napisane przez puchaczmalinowy Pokaż wiadomość
tego jeszcze nie wiem, na razie oglądam - nie są duże wg opisu szerokie na 2cm a długie na 3,5cm (http://allegro.pl/swarovski-unikat-k...894447289.html)

ja jak byłam mierzyć sukienki to tylko w jedną mnie zapięły bo się okazuje, że nie to, że za niska jestem to jeszcze mam za dużo w biuście i wszystko za wąskie a normalnie ubrania 38/40 kupuje. Byłam zrozpaczona!

nenowka152900 fajna data na ślub my z TŻ obchodzimy wtedy swoją rocznicę - ujawniliśmy się wtedy światu! ja sama chciałam ślub w zimę ale mnie przegłosowali, no i wiadomo zimowa sceneria jest piękna o ile... spadnie śnieg trzymam kciuki za przygotowania!
no właśnie ja mam to samo ,nie dość, że 160 cm wzrostu to jeszcze duży rozmiar i już wiem ,że w nic mnie nie zapną :/ ale okaże się za tydzień bo mam jechać na pierwsze łowy
Stary 2014-01-23, 19:36   #457
puchaczmalinowy
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez bachara Pokaż wiadomość
no właśnie ja mam to samo ,nie dość, że 160 cm wzrostu to jeszcze duży rozmiar i już wiem ,że w nic mnie nie zapną :/ ale okaże się za tydzień bo mam jechać na pierwsze łowy
ja nawet nie mam 160cm;p no wiadomo, że takie niedopięte sukienki nie robią takiego wrażenia jak powinny ale na pewno znajdzie się coś dla Ciebie ja miałam takie szczęście, że ta koleżanka, od której kupiłam sukienkę jest takiej samej postury i tylko malutkie poprawki z koronką w dekolcie i gotowe! choć ostatnio zaczęłam się zastanawiać, czy da się tą koronkę tak poprawić ale w końcu chcę sukienkę zanieść do salonu, gdzie robią poprawki krawieckie na sukienkach z innych źródeł i myślę, że krawcowa,co się specjalizuje w szyciu sukien ślubnych da sobie radę

Stary 2014-01-23, 19:37   #458
Kaigara
Rozeznanie

Cytat:
hehe no właśnie u mnie kompresja też słabo idzie ale jak to stwierdziłam ostatnio, nic na siłę jak się nie uda o trudno przecież TŻ kocha mnie taką jaką jestem
Też próbuję tak myśleć, inaczej bym zwariowała.

Cytat:

ja jak byłam mierzyć sukienki to tylko w jedną mnie zapięły bo się okazuje, że nie to, że za niska jestem to jeszcze mam za dużo w biuście i wszystko za wąskie a normalnie ubrania 38/40 kupuje.
Na mnie były za duże, ale panie mi mówiły, że to 40. Nie da się dogodzić każdemu: nie ma ani małych, ani dużych rozmiarów. Tylko raz w trakcie poszukiwań znalazłam suknię w swoim rozmiarze i mnie zapięto tak, że wyglądałam naprawdę dobrze. Od razu poczułam się lepiej!
Znam problem z dużym biustem, kilka osób z mojego otoczenia ma taki i zawsze ma problem z ciuchami. Wszystko musi być bardzo duże, żeby zmieścić biusti. Sukienek to w ogóle się nie da kupić, bo jak mają dużo w biuście to też dużo w talii. Więc trzeba szyć :/

edit.
KasiaK_080290 bardzo fajne buty!

Edytowane przez Kaigara
Czas edycji: 2014-01-23 o 19:39
Kaigara jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-23, 19:38   #459
KasiaK_080290
Zadomowienie

Paris kolor dokładnie taki jak na stronie
piaskowo-złoty
wykorzystam je na poprawiny
na ślub planuję LaBody

7.06.2014
KasiaK_080290 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-23, 19:39   #460
puchaczmalinowy
Rozeznanie

Cytat:
Też próbuję tak myśleć, inaczej bym zwariowała.

Na mnie były za duże, ale panie mi mówiły, że to 40. Nie da się dogodzić każdemu: nie ma ani małych, ani dużych rozmiarów. Tylko raz w trakcie poszukiwań znalazłam suknię w swoim rozmiarze i mnie zapięto tak, że wyglądałam naprawdę dobrze. Od razu poczułam się lepiej!
Znam problem z dużym biustem, kilka osób z mojego otoczenia ma taki i zawsze ma problem z ciuchami. Wszystko musi być bardzo duże, żeby zmieścić biusti. Sukienek to w ogóle się nie da kupić, bo jak mają dużo w biuście to też dużo w talii. Więc trzeba szyć :/
i dlatego dobrze, że sukienki ślubne zwykle szyje się na wymiar dopasuje się do każdego jak należy!

Stary 2014-01-23, 19:39   #461
Linaewen
Zakorzenienie

Po całym dniu czas nadrobić co nieco:
-wieczór panieński-na pewno będzie,moja P. mi to obiecała od początku. Zamówiła brak pana i chyba domówię brak penisów. I welonu, bo w rzeczonych wyglądam... źle! Kręciłaby mnie opcja wyjazdowa, ale nie wiem, czy to da radę załatwić...

Cytat:
Napisane przez margot244 Pokaż wiadomość
illy: co do sukienki to zdaj sie na siebie i to co dla Ciebie będzie najwygodniejsze, dla Twojego Tż i tak jesteś najpiekniejsza więc nie zrobi mu różnicy czy będziesz miała koronke czy tiul... w tym dniu bedziesz dla niego wyglądać zjawiskowo- a twój komfort psychiczny najważniejszy
Cóż, a ja mimo wszytko uważam, że to zależy od TŻ. Miała 3 modele, które mi się strasznie podobały. Ale umówiłam się z K., że pokażę mu suknie. I jak pokazałam taką fajną z kieszeniami i odkrytymi ramionami to miał minę zbitego, skrzywdzonego psa-"bo on nie lubi odkrytych ramion, on nie chce takiej muszelki (zakładki na gorsecie), bo mu się to strasznie nie podoba i on mnie strasznie prosi, żeby jednak tego nie zakładała ". Natomist gdybym wyskoczyła w tiulowatej, rozkloszowanej princesce to by mnie chyba zostawił na oczach gości.

Cytat:
Napisane przez no_doubt Pokaż wiadomość
Dziewczyny, czy Wy także im bliżej ślubu częściej kłócicie się z TŻ o tzw. głupoty? Bo u mnie masakra...
Nie, my mamy okresy, że na siebie warczymy. Na szczęście krótkie i raczej nieszkodliwe. Ale mamy tak od początku, zbliżanie się ślubu nic nie zmienia. Chociaż jak dojdzie stres przedślubny (rozumiem Cię isia doskonale) to może być więcej okazji do spięć.

Cytat:
Napisane przez isia
Co do kłócenie się to u nas też sielanka, nie licząc tego że wczoraj tak mnie wkurzył że go spakowałam i powiedziałam że mnie nieobchodzi chce będzie spał, ale na pewno nie w domu. Ale w zasadzie wieczorem już doszliśmy do porozumienia i dalej sielanka Ja siedzę na bombie, bo mam sesje , studia , miliard prac do napisania, w pracy ciągle coś, ślub za 3miesiąc, więc nie wiele mi trzeba żeby mnie odpalić
Łaskawa jesteś, ja bym nie pakowała Co najwyżej w sytuacji skrajnej zbierałby swoje rzeczy ze schodów, ale i tak tylko te z wierzchu co leżały

Co do biżuterii- Elrosa, piękny naszyjnik, ale skoro masz koronkę i zabudowaną górę to moim zdaniem w tym zestawieniu może być za dużo o kolczyki.

Atomówka, kolczyki ładne, natomiast w nie przemówiła do mnie bransoletka i naszyjnik. Ale skoro już kupiłaś i z suknią się komponują to się moim zdaniem nie sugeruj

Cytat:
Napisane przez adziia13 Pokaż wiadomość
A propos drugiego zdania, to mój TŻ coś podobnego powiedział, kiedy kupowaliśmy garnitur. Kochani ci nasi TŻci
Ja mojemu to powiedziałam o sukience, natomiast on w garniaku zawsze wygląda jak milion dolarów, więc nic nie musiał mówić

Cytat:
jak Wam się podobają takie? nie chcę nic długiego bo mam koronkowy dekolt w sukience i za dużo tego by chyba było. a krótkie to takie praktyczniejsze mi się wydają i mają moje ukochane angielskie zapięcie
Piękne
"Uroczyście nie zobowiązuję się do regularnych porządków, prowadzenia kalendarza, niejedzenia słodyczy, byciu skrupulatnym w podejmowanych czynności oraz gaszeniu światła w łazience - to się nigdy nie udało, więc w końcu dorosłam do nie oszukiwania samej siebie."
za: whitepointeshoes
Linaewen jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-23, 19:42   #462
bachara
Rozeznanie

GG do bachara

ehhh mi na chwile obecną odechciewa się wszystkiego - bytu przyszły za małe , w sukienki przy mierzeniu się nie zapnę, włosy się kruszą od rozjaśniania, :dupa: nie chce maleć i ogólnie mnie jakaś taka niechęć dopadła
Stary 2014-01-23, 19:43   #463
moniczka_90
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez adziia13 Pokaż wiadomość
najważniejsze, że wyszła ze szpitala i będzie z Wami

wszytsko co miałaś na dziś zaplanowane, masz już zrobione?
na dzisiaj to ja tylko sobie paznokcie zaplanowałam, sa idealne więc staram się ich nie popsuć sprzątając mieszkanie

Cytat:
Napisane przez czekooczekolada Pokaż wiadomość
to Ty bezstresowa dziewczyna jesteś
mnie stres zje przed slubem
szczerze mówiąc to ja liczę na choćby minimalny stres jutro bo przynajmniej by mi cieplej było
moniczka_90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-23, 19:44   #464
Kasiulenkowo
Zakorzenienie

Dotka może we 2 pójdziem do tego SPA na panieński
punktu widzenia w każdej chwili.

Kasiulenkowo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-23, 19:45   #465
Kaigara
Rozeznanie

Cytat:

szczerze mówiąc to ja liczę na choćby minimalny stres jutro bo przynajmniej by mi cieplej było

świetne podejście!
chciałabym tak bez stresu podchodzić do ślubu!

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-01-23, 19:47   #466
cashmere
Zakorzenienie

Na szybkiego pragnę donieść: zamówiliśmy obrączki!!!!

Uciekam na degustację wina z TŻ. Kupiliśmy 3 butelki pod kątem wesela

jestem mamą
cashmere jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-23, 19:48   #467
mojakaren
Zakorzenienie

KasiaK_080290 buty bardzo ładne i to założenia później

Cytat:

dziękuję!

Cytat:
Napisane przez Linaewen Pokaż wiadomość
Nie, my mamy okresy, że na siebie warczymy. Na szczęście krótkie i raczej nieszkodliwe. Ale mamy tak od początku, zbliżanie się ślubu nic nie zmienia. Chociaż jak dojdzie stres przedślubny (rozumiem Cię isia doskonale) to może być więcej okazji do spięć.
u nas podobnie, teraz już drugi dzień się nie odzywamy ja zawsze wyciągam pierwsza rękę tym razem pracuję nad sobą

jesteśmy jedno
jedno ze stali

1+1=3
mojakaren jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-23, 19:51   #468
Linaewen
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mojakaren Pokaż wiadomość
KasiaK_080290 buty bardzo ładne i to założenia później

dziękuję!

u nas podobnie, teraz już drugi dzień się nie odzywamy ja zawsze wyciągam pierwsza rękę tym razem pracuję nad sobą
A nie, to u nas raz poszliśmy spać pokłóceni. Generalnie godzimy się najpóźniej do końca dnia, a bywa, że gadamy potem do 2-3, chociaż oboje mamy na rano...
"Uroczyście nie zobowiązuję się do regularnych porządków, prowadzenia kalendarza, niejedzenia słodyczy, byciu skrupulatnym w podejmowanych czynności oraz gaszeniu światła w łazience - to się nigdy nie udało, więc w końcu dorosłam do nie oszukiwania samej siebie."
Stary 2014-01-23, 19:51   #469
moniczka_90
Zakorzenienie

Cytat:

świetne podejście!
chciałabym tak bez stresu podchodzić do ślubu!

kilka dni temu kupiłam sobie kolczyki i bransoletkę na ślub a właśnie w tym momencie dostałam 2 zdjęcia naszego tortu od cukiernika i jest super ! dokładnie taki jak ustaliliśmy i dokładnie w takich kolorach !
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg FOTA6B6.jpg (108,9 KB, 146 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg FOT5C6A.jpg (113,5 KB, 121 załadowań)
Stary 2014-01-23, 19:52   #470
Linaewen
Zakorzenienie

Cytat:
A nie, to u nas raz poszliśmy spać pokłóceni. Generalnie godzimy się najpóźniej do końca dnia, a bywa, że gadamy potem do 2-3, chociaż oboje mamy na rano...
Jeny, trzeci raz zapominam-śliczna sukienka
Stary 2014-01-23, 19:55   #471
Lg_ago
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez poznanianka1990 Pokaż wiadomość
Witam sie w nowym wątku
Leze w łóżku chora, z temp prawie 39, także nie mam siły za dużo pisać z Wami...

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Dużo zdrówka

Cytat:
Napisane przez Kasiulenkowo Pokaż wiadomość
TZ kupił sobie wczoraj buty z lasockiego -50%

miał dylemat między dwoma parami ja obstawiałam jaśniejszy brąz i padło pytanie: -Kochanie które Ci się podobają?? -Te jaśniejsze. -ok. To biorę je. wychodząc ze sklepu tż do mnie: -Liczy się dla mnie żebym się Tobie podobał
Super, że kolejny zakup z głowy
Proszę powiedz mi, korzystałaś z tej promocji - 50 % na zimową kolekcję? Czy jest duży wybór tego obuwia męskiego, eleganckiego? Czy raczej pojedyńcze modele?

Cytat:
Napisane przez Atomoowka Pokaż wiadomość
Dziewczyny co myślicie o tej biżuterii?
Te długie kolczyki są piękne

Cytat:
Napisane przez kasia1201 Pokaż wiadomość
Te buty są cudowne Jakby były niższe i w jakimś neutralnym kolorze zaraz bym je kupiła

Cytat:
Cześć

Cytat:
Napisane przez Dotka90 Pokaż wiadomość
Hahahaha, lubię to! Ja jestem właśnie w trakcie kompresacji, tylko mój win rar coś wolno działa
Może masz starą wersję

Cytat:
Piękne !! Zabójczy obcas do tego
A jak z wygodą?

mojakaren mnie się zdaje, że do Twojej sukni pięknie wyglądałby pas cały w kamieniach, ale taki cieniutki Bardziej mi się widzi, niż taki z jedną wielką ozodobą

Lg_ago jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-23, 19:58   #472
mojakaren
Zakorzenienie

Cytat:
Jeny, trzeci raz zapominam-śliczna sukienka
hehe dziękuję

Cytat:

kilka dni temu kupiłam sobie kolczyki i bransoletkę na ślub a właśnie w tym momencie dostałam 2 zdjęcia naszego tortu od cukiernika i jest super ! dokładnie taki jak ustaliliśmy i dokładnie w takich kolorach !
ładny tort, podobają mi się białe, ale te gołąbki niezbyt mi leżą

---------- Dopisano o 19:58 ---------- Poprzedni post napisano o 19:57 ----------

Lg_ago dziękuję moja osobista inspiracjo
wiesz, że jeszcze będę się z Tobą mocno konsultować :P

jesteśmy jedno
jedno ze stali

1+1=3
mojakaren jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-23, 20:01   #473
Dotka90
Zakorzenienie

Cytat:
ehhh mi na chwile obecną odechciewa się wszystkiego - bytu przyszły za małe , w sukienki przy mierzeniu się nie zapnę, włosy się kruszą od rozjaśniania, :dupa: nie chce maleć i ogólnie mnie jakaś taka niechęć dopadła
Kochana, nic się nie przejmuj, ja też nie byłam we wszystkich kieckach zapięta/zasznurowana, a spokojnie dałam radę zmierzyć sporo sukienek i wybrać TĘ jedyną. Mimo sporego rozmiaru

Włosy obetnij, bo jak się kruszą, to nic nie zdziałasz i zacznij olejować, dbać porządnie o nie, końcówki zabezpieczaj serum

Cytat:
Napisane przez Kasiulenkowo Pokaż wiadomość
Dotka może we 2 pójdziem do tego SPA na panieński
Chętnie

Cashmere, gratki obrączek!

Lg Ago, wypraszam sobie, ledwo 24 lata ma moja wersja

Mojakaren, pjona, też nie znoszę motywu gołąbków

Edytowane przez Dotka90
Czas edycji: 2014-01-23 o 20:05
Dotka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-23, 20:04   #474
KasiaK_080290
Zadomowienie

Lg_ago dosyć wygodne nie powiem, że super wygodne obcas mają spory

DZIĘKI DZIEWCZYNY

Poznanianka zdrowiej nam!

Cashmere obrączek, jak będziesz miała chwilę chwal się modelem

moniczka ładny ten tort nawet

7.06.2014
KasiaK_080290 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-23, 20:04   #475
niulka_1985
Zadomowienie

witam się i ja
niulka_1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-23, 20:06   #476
emdzik
Zakorzenienie

moniczka_90 a mi się własnie podobają te gołąbeczki

"I ślubuję Ci..." <3 10.05.2014

27.01.2015 <3
emdzik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-23, 20:12   #477
Kaigara
Rozeznanie

Cytat:

Wow, jesteś oazą spokoju. Fajny tort, chociaż nie mój kolor :P
Jakie buty ostatecznie?
Stary 2014-01-23, 20:13   #478
Lemon_Drop
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ParisParisienne Pokaż wiadomość
TAK!!!!!

jeszcze 2 tygodnie temu byla taka sielnka... no nawet tydzien temu... a od kilku dni cos mnie ugryzlo i chodze taka wsciekla, ze masakra.... oczywiscie on nie jest bez winy... po prostu jego male wady mnie zaczely ostatnio strasznie wkurzac...

!!!
Hmmmm ostatnie zdanie - od kilku dni mam to samo... Byle słowo TŻ i już się wkurzam albo doszukuję się drugiego dna, wczoraj mnie zapytał czy to przed-PMS

kasia1201 mega wysokie te szpilki, chyba nie miałabym z nich pożytku

Cytat:
jak Wam się podobają takie? nie chcę nic długiego bo mam koronkowy dekolt w sukience i za dużo tego by chyba było. a krótkie to takie praktyczniejsze mi się wydają i mają moje ukochane angielskie zapięcie
Trochę śnieżynki jak dla mnie, nie moja bajka

Cytat:
Witaj! Piękna data na ślub Co do sukni - najlepiej jak rozejrzysz się już w lecie i popytasz jak to robią po sezonie. Fajnie by było załapać się na wyprzedaże, wtedy sukni nie szyją od nowa tylko model salonowy dopasowują do Ciebie - a to już nie trwa tak długo Ja swoją upolowałam właśnie na wyprzedaży na początku wrzesnia

Cytat:
ja też próbuje się jeszcze odchodzić - ślub 13.09 ale sukienku już zaczynam szukać bo z moim 42/44 w biodrach to na wyprzedaż nic nie znajdę nawet jak się skompresuje do 40....
O! Ślubujemy tego samego dnia

Kasia - bardzo ładne buty!

Cytat:
Napisane przez cashmere Pokaż wiadomość
Na szybkiego pragnę donieść: zamówiliśmy obrączki!!!!

Uciekam na degustację wina z TŻ. Kupiliśmy 3 butelki pod kątem wesela
Gratki za obrączki! I życzę żebyście wstali jutro bez bólu głowy po tych 3 butelkach

Moniczka wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia!
Stary 2014-01-23, 20:14   #479
moniczka_90
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez emdzik Pokaż wiadomość
moniczka_90 a mi się własnie podobają te gołąbeczki
Na żywo ładnie wyglądają, a poza tym podoba mi się to, że ich nie zjemy tylko wsadzimy do pudełka na pamiątkę. No i jest to jedyna dekoracja jaka mi się nawet podobała bo niestety nie toleruje żadnych figurek młodych a tym bardziej tych niby "śmiesznych".
Stary 2014-01-23, 20:18   #480
moniczka_90
Zakorzenienie

Cytat:
Wow, jesteś oazą spokoju. Fajny tort, chociaż nie mój kolor :P
Jakie buty ostatecznie?
Balerinki (pokazywałam je kiedyś).
A bukiet sobie zażyczyłam dokładnie taki jaki miała Paulina Sykut czyli taki:
Od razu jak go zobaczyłam to wiedziałam, ze musi być taki
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg akpa20110820_sykut_slub_2967.jpg (36,7 KB, 137 załadowań)
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości