|
|||||||
| Notka |
|
| Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3211 |
|
xxyy
|
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :)
bry
![]() Milka, trzymam kciuki, troche tego masz, ale jestem pewna ze sobie poradzisz gujana , dalej czekamy cierpliwie na zdjecia, ale cierpliwosc sie konczy ![]() wszystkiego najlepszego z okazji dnia dziecka dziewczyny
|
#3212 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziękuję Atram Ale teraz uczę się do kolosa który będę mieć za kilka godzin Z jedzeniem ciężko, bo u mnie duży stres = brak apetytu. Nawet śniadania mi się nie chce jeść Też życzę wszystkiego naj z okazji dzisiejszego święta ![]() Ps. Nie wiem o co chodzi, ale ja też czekam na jakieś zdjęcia, jak wszyscy czekają |
|
|
|
|
#3213 |
|
Zakorzenienie
|
Wszytskiego najlepszegoz okazji dnia dziecka Kochane! Bo przecież każda z nas jest dzieckiem - zawsze
![]() Dzisiaj w ramach lekcji idziemy na strzelinicę całą szkoła i zamierzamy się dobrze bawić W poniedziałek wycieczka łuhu ! 3 dni totalnego relaxu Do pracy dalej chodze, dzisiaj znowu an 4 godzinki. Wypłatę odkładam na wakacje i na tydzień z TŻ-tem nad morze Jeeeju
|
|
|
|
#3214 | |
|
xxyy
|
Cytat:
wiec moze dostane jakis prezent czekamy na zdjecia gujany bylam na badaniach, myslalam ze ludzie w przychodni zjedza mnie bo weszlam bez kolejki ( bo oni czekali do pobierania krwi a ja chcialam tylko cos zostawic). ale i tak sie buntowali. dobrze ze zdazylam uciec bo zle by sie to skonczylo ![]() zabieram sie za nauke
|
|
#3215 |
|
Zakorzenienie
|
WITAJCIE
![]() I JA SIĘ DOŁĄCZAM DO ŻYCZEŃ, WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI DNIA DZIECKA ![]() Jak się cieszę że dziś piątek, mam dość siedzenia w pracy
|
|
#3216 | |
|
Zakorzenienie
|
I po kolosie
Nie było aż tak źle Niby wszystko napisałam, ale nie wiem czy dobrze i czy jakiś literek nie poprzekręcałam A teraz nauka Makaron z twarożkiem, truskawkami, jogurtem naturalnym i dużo cynamonku Cytat:
![]() Oj to czekamy ![]() Ja dziś też miałam niemiłą sytuację. Zostałam niezbyt uprzejmie potraktowana i zachowanie obsługi pozostawiało wiele do życzenia. Nie polecam zakładu fotograficznego na karmelickiej
|
|
|
|
|
#3217 |
|
Zakorzenienie
|
A mi się wczoraj trafiła taka klientka, że myslałam, że jej tak ostro dogryzę. Ale świadomość zwolnienia jakoś mnie oddaliła od tej ochoty
|
|
|
|
#3218 | |
|
xxyy
|
Cytat:
z makaronem i serkiem bialym ktory na karmelickiej? bo duzo tam jest, a wlasnie sie wybieram do jednego bo musze zdjecia wywolac
|
|
#3219 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziękuje Ja również Wam życze wszystkiego najlepszego Kochane 'dziecinki' ![]() Cytat:
![]() A ja mam tydzień wolnego ![]() Cytat:
![]() ![]() Oj wydaje mi się,że jeszcze się zdziwisz ![]()
|
|
#3220 |
|
xxyy
|
Lolcia, zazdroszcze tygodnia wolnego
z jakiej to okazji?![]() a ja wracam dalej do nauki, uczylam sie i polozylam sie na chwile i zasnelam na 45 minut.. obudzialam sie wkurzona ze zmarnowalam cale 45 minut zamiast sie uczyc i ze jest tak pozno. wyprowadzilo mnie to z rownowagi zrobilam obiadek, zjadlam i wracam do psychologii rozwojowej
|
#3221 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
nie moglam zmniejszyc fot bo mialam jakis dziwny program tylko na dysku, i albo ja jestem blo0nd albo on nie zmniejsza zdjec ale znalazlam plytke z photoshopem, okazalo sie ze ja pozyczylam sasiadowi i juz mam zmniejszone foty, (mam taki zwyczaj kasowac photoshopa z dysku przed sesja tak samo jak pozyczam znajomym nowe nieprzeczytane jeszcze ksiazki i nieobejrzane filmy, zeby podczas sesji nie odwracaly mojej uwagi no ale , wrazie co bedzie na Was )Cytat:
ja ostatnio ciagle wcinam truskawy twarog + dodatki typu makaron, ryz itd. mniam ![]() a moja poltora tygodnia wolnego wlasnie dobiega w ten weekend konca ale nawet sie ciesze bo az za duzo sie wydarzylo
|
|
#3222 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, mam pytanie czy po 45minutowym basenie na godz 19 powinnam jeść kolację ? Jeśli tak to jaką (białkową?-np. co ?) czy może lepiej przed i wtedy tez co?
|
|
|
|
#3223 | |
|
Zakorzenienie
|
Z okazji hm
robie sobie wolne;poniedziałek,wtorek i środe czwartek Boże Ciało,piątek wolny i weekend .Cytat:
jakieś białeczko z warzywami .
|
|
#3224 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Dołączam się do życzeń na dzień dziecka moi rodzice nie obchodzą od kiedy skończyłam 7 lat ale ja i tak sie czasami czuję dzieckiem ![]() Milkuś, życzę motywacji do nauki i powodzenia na kolosach i egzaminach Atram, nie mogę się nadziwić ze się uczysz w piątek ja dziś robię sobie wolny wieczór, ale od jutra obiecuję poprawę ![]() Lolcia, Ty małpko, jak możesz mieć tyle wolnego
|
|
|
|
#3225 |
|
Wtajemniczenie
|
co z tego ze mam photoshopa zurueck skoro zdjecia mi sie zapisaly na plycie jako tylko do odczytu i nie moge ich zmniejszyc ani obrocic :/
Wie ktos jak to odkręcic? Milka )(wyskakuje mi okienko zeby w windows explorer costam zmienic, ale ja nawet nie mam wind. explorera )
|
#3226 |
|
Zakorzenienie
|
Moja mam o mnie pamiętała....i dostałam pudełko Raffaello...cholera!!!. A ja od 7 dni bez słodyczy juz ciągnę. Gdyby chociaz mój TŻ był w domu to by mi pomógł je zjesc, ale niestety musiał wyjechac na weekend i cos czuję że z bez jego pomocy, dołaczajac tęsknotę ogromna za nim, z żalu zjem chyba całe pudełko.
|
#3227 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na pewno nie poprzekręcałaś ![]() Mam nadzieję ze wyniki będą bardzo pozytywne ![]() Cytat:
Ja zawsze dodaję mleko zamiast jogurtu i jeszcze rodzynek troszeczkę.
|
||
|
|
|
#3228 |
|
Zakorzenienie
|
Też Cię lubie
![]() ![]() Dziewczyny mam problem,otóż te klapki,które kupiłam mamie jej nie odpowiadają ze względu iż ma żylaki,a One są na zupełnie płaskim spodzie i jej to straszne ciąży na łapkach,myślicie że mogłabym je jeszcze zamienić na jakieś inne w sklepie(Dsh)? .Ja na dzień dziecka dostałam ogromną świeczke zapachową i szczęśliwego aniołka oraz 100zł
|
#3229 |
|
Zakorzenienie
|
Hej Dzieciaczki Kochane!!!
![]() ![]() Ale jestem szczęśliwa... Dzisiaj dostałam maskotke prosiaczka, cudownie pachnącego(męskimi perfumami od kolegi( ) z którym poznałam sie bliżej podczas zeszłyj imprezy...Przyniósł mi przy okazji "Szkołę Uczuć"(popłakałam sie ogladając ten film), "Piłę"jedynke i dwójke, i "Klatwe" 1 i dwa![]() Aajjj..jak ten prosiaczek łądnie pachnie <buja w obłokach> A za chwile wychodze własnie z owym kolega i wspólna kolezanką na soczek. Tzn oni piją %, a orzeszek soczek albo wode![]() Dziewczyny, odbija mi, powaznie martwie sie stanem swojego zdrowia psychicznego ![]() ![]() Powaznie. Chce mi sie tańczyc. Chce mi sie śpiewac. A Prosiaczek ślicznie pachnie... BTW, po co faceci "kropią" maskotki które dają dziewczyną Bo ja taka niedomyslna jestem ![]() Jutro chyba wybiore sie do Krk,po jakiej zakupy ubraniowe, bo w sobote szykuje sie imprezka. Orzeszku, co sie z tooba dzieje, imprezki, wychodzenie póznym wieczorem Mam problem.Tzn nie ja, ale moja bliska kolezanka. Przyznała mi sie ze pali. Ale tylko wtedy, kiedy sobie z czym nie radzi, kiedy jest jej zle, kiedy na cos sie wkurza. Jednak ona uwaza, ze moze z tym w kazdej chwili skonczyc.Jak mam jej pomóc? Nie moge pozwolic zeby skonczyła jako nałogowa palaczka!W czwartek paliła nawet na terenie szkoły, za szkołą. ;( Miłego wieczorku Wam życze Kochane Dzieciaki!
|
#3230 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie przejmuj sie Kochana! Tak bywa.. Moja Mama dopiero za trzecim razem, kiedy do mnie dzwoniła,skapnęła sie ze dzisiaj jest Dzień Dziecka, i złożyła mi zyczenia. Ja zafundowałam sobie w ramach mojego świeta lody![]() A dostałam maskotke pieknie pachnąca, czym juz se chwaliłam zresztą
|
|
#3231 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Okropna i to nie wiesz jak bardzo ![]() Nie zdziwie się, niestety rodzice zapomnieli Chyba niedobrym dzieckiem jestem Cytat:
Ale się uparłam i się nie położe jak nie skończę tego co na dziś zaplanowałam Tylko brak światła może mnie powstrzymać No chyba, ze Lolcia użyczy swojej świeczki Cytat:
Tam też masz możliwość obrócenia obszaru roboczego Potem zapisujesz sobie fotkę na pulpicie.Powodzenia Cytat:
Piękny gest Kokoski pycha są Cytat:
Ale dziękujęOstatnio zaczęłam dodawać zamiast kefiru mleko do moich porannych placków i są pyszniejsze i łatwiej się odklejają. Znaczy im mniej tłuszczu tym łatwiej z patelni schodzą Ja zamiast rodzynek to raczej wiórki wszędzie wciskam Cytat:
Normalnie to chyba miesiąc na zwrócenie jest, więc jest szansa, że się uda ![]() Podzieliłabyś się tą 100 ![]() Wracam do lekturki. Obudzę Was jutro rano Dobranoc |
||||||
|
|
|
#3232 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Fajnie, ze Ci się tak wszystko dobrze układa A co do koleżanki jak sama nie zechce nic z tym zrobić, to raczej trudno będzie Ci ją przekonać żeby rzuciła ten paskudny nałóg
|
|
|
|
|
#3233 | |||
|
Zakorzenienie
|
Tia.. wiem,wiem ![]() Cytat:
jeszcze mają czas![]() Ona pachnie wanilią,więc myślę że będzie działać raczej usypiająco ![]() O,to tak samo jak ja ![]() Cytat:
![]() Myślę,że już jutro jej nie będzie ![]() ![]() Dobranoc Cytat:
gratuluje
|
|
#3234 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To świetnie że wkońcu zaczyna Ci się układać, oby tak dalej Szybka jesteś ![]() Ale na dzień dzisiejszy też bym stwierdziła że 100 by nie było już jutro, bo podobają mi się takie jedne kolczyki w Bijou B. niestety 60 zł, no i nowe perfumy pumy (za 40 zł) - tylko na co mi skoro 6 różnych stoi na półce :/ Ale ten zapach... ![]() No ale niestety w tym roku tylko matula o mnie pamiętała ^^ |
|
|
|
|
#3235 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
zle mnie zrozumialas nie mam problemow z obsluga photoshopa, chodzi mi o to, ze zapisujac fotki na plytke zupelnie bezwiednie "zrobilo sie" tak, ze sa w formacie 'tylko do oczytu' rowniez po skopiowaniu na dysk twardy.i nic tego nie zmienia. przynajmniej ja nie umiem tego cudu dokonac.jesli otwieram fotke photoshopem, zmieniam sobie jej rozmiar a potem chce tanowa zmniejszona fotke zapisac - nie udaje sie i wyskakuje informacja ze musze najpierw odblokowac ta funkcje "tylko do odczytu" w windows explorer. ale ja wogole nie mam tego explorera (bo niby po co... ![]() ).niewazne. jak sie tak uparlyscie na to moje zdjecie to moze podajcie mi poprostu swoje mejle na priv i Wam podesle, hę? BTWwlasnie pisalam moj referat, jest tragiczny :/ juz nie wiem czy wogole na temat jest i czytam wkolko to co mam.no i musze to chyba skrocic, bo nie moge zajac niewiadomo ile czasu. ale tyle waznych kwestii, boje sie ze jak skroce to cos pomine i tez zle bedzie.... nie mam juz sily do tego, bo niektore fragmenty na pamiec znam a nadal nie wiem czy sa dobre...musze to cholerstwo wreszcie skonczyc.. chyba nigdy z niczym sie tak dlugo nie babralam jak z tym. zachcialo mi sie na obczyzne na studia jechac... ![]() dobranoc dziewuszki,
|
|
#3236 |
|
Zakorzenienie
|
No coś im nie wyszło w tym roku
Już ja to sobie odbije jakoś Z butkami nie powinno być problemu. Nie przyjeli by pewni jakby było w jakimś takim tragicznym stanie i były bardzo użytkowane, ale w przeciwnym wypadku to raczej przyjmą Oj gujanko to mi się takie cuda nie pokazują Może otwórz fotkę za pomocą painta albo innego programu graficznego i ją zachowaj na dysku, potem photoshop znowu A nóż się uda to jakoś obejść A jak nie to znasz mój adres e-mail![]() A co do referatu to może nie jest to jakoś bardzo pocieszające, ale zazwyczaj tylko nauczyciel tego słucha ![]() Ps. Śliczny avatarek W pierwszym momencie nie wiem czemu pomyliłam Cię z Atram Myślałam, że sobie truskawkę na kwiatuszki zamieniła![]() Miłego dnia |
|
|
|
#3237 |
|
Zakorzenienie
|
Lolcia łączę się z Tobą - też mam caaały tydzień wolnego
a dokładniej 10 dni Ba! I to 3 dni w górach w to wchodzi. Bosko
|
|
|
|
#3238 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja w domu,ale tak czy tak wolne,to wolne![]() Tylko nie wprowadzaj terroru ![]() ![]() Cytat:
.Zawsze się denerwuje przed dokonywaniem takich spraw
|
|
#3239 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczynki,można tu się do Was dołączyć?
![]() Noo,chyba,że mnie wygonicie
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
|
|
|
#3240 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
normalnie Ci tyłek zlejemy zaraz![]()
![]() |
Nowe wątki na forum Dietetyka
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:13.

Ale teraz uczę się do kolosa który będę mieć za kilka godzin

3 dni totalnego relaxu
Jeeeju
MIŁEGO DNIA 

ja dziś robię sobie wolny wieczór, ale od jutra obiecuję poprawę
.