|
|||||||
| Notka |
|
| Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4231 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Buty Melissa. Vivienne Westwood i inne - część III
Cytat:
But wygląda jak w skrzydłach i Incense. I tu jest problem. Jak macie pełny rozmiar to wydaje mi się, że większe. Gorzej z połówkami, jak ja. Bo skrzydła faktycznie większe, więc myślę że lody też. Znowu Incense za duże są na mnie rozmiar większe Więc ja kompletnie nie wiem jakie mam kupić ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Piękne te szare ultragirl special. Nie widziałam ich w takiej kolorystyce Też się zastanawiam czy mi przypadną do gustu szare pompony. U Gosi mi się bardzo podobają, ale ogólnie chciałam pepermint albo czarne. Teraz są czarne jak na złość. Zobaczę w rzeczywistości. Najwyżej się ich pozbędę. Cytat:
Wczoraj szybko rzuciłam okiem na Maskrey-a balerinki. Są prrrrrrrzeeepięęęęęękneee eeeeeeee W 38 nie dochodzą mi palce do samego końca. Mam z przodu trochę luzu. Nie spadają mi bo są węższe na pięcie niż Sweet Putty. Myślę, że są dobre Jednak na szczupłej stopie też odstają w jednym miejscu. Kolor nie jest tak bardzo widoczny - ten różowy. Zlewa się ze skórą. Ale błyszcząąąąąąąąąą........ .... Dziś na spokojnie je pomierzę i porównam z Putty. Zrobię wam fotki. Jednak raczej się z nimi nie rozstanę. Zakochana jestem
Edytowane przez morelle_ Czas edycji: 2014-01-23 o 11:38 |
||||
|
|
|
#4232 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) Czekam na fotki na stopach
|
|
|
|
|
#4233 |
|
Zakorzenienie
|
Przepiękne! Też czekam na fotki
|
#4234 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Dobrze zrozumiałam, że są dodatkowe kryształki?
Book Positive It was legen ... wait for it ... married! Legenmarried! ![]() "Sometimes it's really hard to walk in a woman's shoes. That's why we need really special ones to make the walk a little more fun'"
|
|
|
|
|
#4235 |
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=morelle_
Tutaj jest pies pogrzebany, musisz uwolnić się od tamtych wspomnień to samo przyjdzie. Nic się nie martw NO I CO TU DUŻO MÓWIĆ - PIĘKNE SĄ BTW - żeby się uwolnić to trzeba chcieć... i tu jest problem! Thx |
|
|
|
#4236 | ||
|
Zakorzenienie
|
Nie mogę się już doczekać kiedy je porównam itd
Wrzucę Nic się nie martwcie ![]() Cytat:
Tak są dodatkowe kryształki w woreczku ![]() Cytat:
![]() Lady Star pamiętam, że miałaś czarno-białe pompony. Czy mogłabyś coś o nich więcej napisać i wrzucić fotki? Widać plamki na tej czarne gumie? Jak ten biały pompon wygląda?
|
|
#4237 |
|
Zakorzenienie
|
morelle obłędne !!!
![]() ja ostatnio zachorowałam na te http://www.danielfootwear.com/women-...k-shoes-p57594 chyba od prawie - męża na urodziny sobie zażyczę
|
|
#4238 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Fajne Tak trójkąty są piękne
|
|
#4239 |
|
Zakorzenienie
|
no bo urodziny mam 1,5, m-ca przed ślubem
|
|
#4240 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#4241 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
O tu są zdjęcia czarnych w całych stylizacjach i na stopach (blog chyba należy do ladystar)http://i442.photobucket.com/albums/q...10/0034x_a.jpg http://www.pina-fashion.pl/2012/12/eve.html http://www.pina-fashion.pl/2013/05/neon-everywhere.html Też jestem ciekawa jak te balerinki wyglądają na stopach.. I trochę nowości pewnie dla nas niedostępnych : http://sandaliamelissa.net/category/lancamentos/ Te są fajne ze względu na matowość materiału i "pluszowatość" kokardki ![]() http://lojamelissa.com.br/nation/ult...a-ze-carioca-1 |
|
|
|
|
#4242 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Book Positive It was legen ... wait for it ... married! Legenmarried! ![]() "Sometimes it's really hard to walk in a woman's shoes. That's why we need really special ones to make the walk a little more fun'"
|
|
|
|
|
#4243 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tutaj jest pare zdjec: http://www.pina-fashion.pl/2013/05/m...twood-for.html http://www.pina-fashion.pl/2013/05/neon-everywhere.html i tu http://www.pina-fashion.pl/2012/12/eve.html rozmiar troche mniejszy niz np. serc lychee wiec mam 39, guma tez troche twardsza pompon lekko wpada w szary, nie jest sniezno bialy zadnych kropek nie widac... guma jest bezbrokatowa ![]() edit. o widze, ze juz Abystoma wrzucila zdjecia
07.07.2012 JA+ON 25.04.2015 ONA Edytowane przez ladystar Czas edycji: 2014-01-23 o 20:11 |
|
|
|
|
#4244 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
morelle_ cudeńkaaaa!
|
|
|
|
|
#4245 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4246 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie kuście mnie ![]() zakręcę... się koło prawie- męża bliżej marca
|
|
|
#4247 | |||
|
Zakorzenienie
|
Haha to rozumiem :P Ja miałam 3 tyg przed ślubem
Kręć, kręć ![]() Cytat:
Z nowości jak już to tylko te ostatnie co wrzuciłaś dla mnie Ale praktycznie jak Putty, tylko kokardka inna.Cytat:
I jakoś Twoje lychee mi się ładniejsze wydają niż moje ![]() Cytat:
Odstają trochę jak pisałam. Guma jest zdecydowanie twardsza niż Putty. Nie poddaje się tak łatwo. Wkładka wychodzi 23,5 Więcej ma 37 by mnie cisnęły bo jak przesunę nogę do przodu to już niekomfortowo się czuję. Zrobiłam dla porównania zdjęcia w 2 modelach. W Putty palce mam na styk, ale guma jest miękka i są szersze. W tych mam miejsce z przodu, jak widać. Są luźne, ale idealnie trzymają się stopy. Na lato będą idealne Moim zdaniem trzeba brać rozmiar większe. Z tyłu wygląda jakbym miała miejsce, ale nie mogę już pięty przesunąć do tyłu. Ostatnie fotki zaparowane bo prosto z wanny Mój mąż stwierdził, że ma w domu kopciuszka
|
|
#4248 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 23:13 ---------- Poprzedni post napisano o 23:09 ---------- Swoją drogą ostatnio te mi się bardzo spodobały: http://www.asos.com/Melissa/Melissa-...rt=1&clr=Frost |
|
|
|
|
#4249 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a jeszcze z tyłu się czają pudełka z butami. ![]() a japonki fajne.
|
|
|
|
|
#4250 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4251 |
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=morelle_;44770485]Haha to rozumiem :P Ja miałam 3 tyg przed ślubem
Kręć, kręć ![]() Poniżej zdjęcia na człowieku PIĘKNE !!!
|
|
|
|
#4252 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mi też się bardzo podobają te klapki Garden Mam je na liście :P Widziałam je w wersji różowej, ale ta mi się też podoba ![]() Na ebay-u są czerwone balerinki kopciuszka 37 i 38. Za ok 100f. 38 chyba używane, nie pamiętam. Z czystej ciekawości kupiłabym jeszcze czarne, chociaż czerwone buty lubię, ale jakoś czarne bardziej mi się podobają w tym przypadku. Zastanawiam się czy faktycznie 37 byłyby takie małe Jeden minus tych to guma mogłaby być miększa ![]() Cytat:
Cytat:
Dziś zahaczyłam nimi o łóżku i nic im się nie stało, więc myślę że łatwo nie odpadną ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:42 ---------- Poprzedni post napisano o 10:13 ---------- Na ebay-u sa za 49f na licytacji czerwone balerinki Maskrey-a rozm. 40
|
|
#4253 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() klask i:ja w tych naszych putty mam tak samo, jest luz i 37 też byłyby na mnie raczej dobre (chciałabym szare z jasną kokardką )A z tyłu jakie wysokie szpile dla mnie zdecdowanie za gruba platforma, źle bym się czuła powinnaś jednak czasem ponosić teraz te baletki, żeby kręgosłup Ci odpoczął Cytat:
![]() P.S. użytkownik od pompom mi nie odpisał... |
||
|
|
|
#4254 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
faktycznie jak u księzniczki ciekawa jestem jak będą byszczeć w słońcu latem A w razie gdyby coś odpadło to nie polecam klejenia SG itp, bo zmatowieje i guma i cyrkonia lepsza będzie odrobinka dobrego gęściejszego kleju ale oczywiście te info Ci się nie przydadzą, bo pewnie żadna nie odpadnie
|
|
|
|
|
#4255 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiem, wiem z tymi szpilami... Mam tylko 3 szt. balerinek. 2 melissowe, może zacznę w końcu chodzić Chodze w baletkach po wizycie u ortopedy, a potem znowu to samo Dziękuje Wydaje mi się, że to jakiś sklep jest Myślę, że ich nie sprzeda teraz. Także jest szansa Nie będe pisać bo jeszcze podbije cenę. Pewnie obudzi się pod koniec, za kilka h ---------- Dopisano o 11:56 ---------- Poprzedni post napisano o 11:55 ---------- Cytat:
Do lata dalekoooo
|
|
#4256 |
|
Zakorzenienie
|
morelle, buciki są po prostu przepiękne... absolutnie się zakochałam
|
#4257 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
)) Ale to już nawet nie kwestia zupek chińskich tylko tynku ze ściany - tym bardziej, że utopiłam kasę w botkach Drama
|
|
|
|
|
#4258 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Licytacja zaczyna się od 49, ale nikt nie kliknął jeszcze Nowe Mam w obserwowanych :P Kurcze nie sprzedały się? U mnie też nic Taka pogoda antymelissowa ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:06 ---------- Poprzedni post napisano o 15:43 ---------- Widziałyście hello kitty melissa? Jakieś pokraczne trochę ![]() http://bazarmelisseiras.com/sandalia...539&modelo=Zen hello kitty ---------- Dopisano o 16:08 ---------- Poprzedni post napisano o 16:06 ---------- Na yoox jest promocja na produkty dodane do ulubionych, -15% YOOXDREAMBOX - 5 dni ważny kod.
|
|
#4259 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4260 |
|
Zakorzenienie
|
http://bazarmelisseiras.com/sandalia...28&modelo=Lady Dragon
3 rodzaj kokard
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:37.

But wygląda jak w skrzydłach i Incense. I tu jest problem. Jak macie pełny rozmiar to wydaje mi się, że większe. Gorzej z połówkami, jak ja. Bo skrzydła faktycznie większe, więc myślę że lody też. Znowu Incense za duże są na mnie rozmiar większe
Więc ja kompletnie nie wiem jakie mam kupić 
Na szczęście jakoś nie mogę się przekonać do tego koloru... Wydają mi się, że będzie mi widać paluchy...

klask i:
)