Pierwsze śluby już za nami, wszystkie chcemy być żonami! PM2014 cz.24 - Strona 18 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-01-23, 22:07   #511
adziia13
Rozeznanie

Dot.: Pierwsze śluby już za nami, wszystkie chcemy być żonami! PM2014 cz.24

Cytat:
Napisane przez asiulek8 Pokaż wiadomość
Super pomysł, sama też to zapowiedziałam mojej świadkowej. Nawet ostatnio mi mówiła, że szukając pomysłów w internecie natknęła się na "super ofertę". Pan proponował najpierw striptiz, potem masaż, a na koniec sex, oczywiście tylko dla chętnych hahahaahaha, a wszystko za jedyne 200 zł
masakra, nie słyszałam jeszcze o tak "bogatej" ofercie i to za taką kwotę, w ogóle to czy ktoś z takich ofert korzysta, bo nie potrafię tego jakoś ogarnąć
adziia13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-23, 22:15   #512
Lemon_Drop
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Liana Pokaż wiadomość
Lemon Drop, buty La Boda 550 zł ???? Nieźle sobie życzą!!!! Ja chyba pzoostanę przy moich z Pantofelka za 190 zł
To Madzi tyle powiedzieli Ja za swoje płacę 320 zł Chyba bym trupem padła gdyby ktoś mi tyle powiedział W pantofelku też byłam, jedne mi się podobały ale jakoś dziwnie "nisko" miały piętę i mocno mnie w nią uciskały, a rozmiar większe już zsuwały się z nogi, więc się nie zdecydowałam i wolałam dołożyć do tych z la boda - zwłaszcza że wygodne

Asiulek współczuję nerwowej sytuacji...
Stary 2014-01-23, 22:18   #513
madzixx88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasia1201 Pokaż wiadomość
Wybaczcie to zamieszanie ze ślubami-chyba choroba daje o sobie znać . Relację Kuli już przeczytałam i nie powiem...ZAZDROSZCZĘ JEJ ŻE JUŻ TO PRZEŻYŁA Ja jestem na etapie szukania butów a nie jest łatwo bo takie które mi się podobają są na drugim końcu Polski Podobają mi się też niektóre Menbur ale podobno we Wrocławiu już nie ma ich sklepu i też lipa dlaczego tak jest, że jak mi się coś już spodoba to jest poza moim zasięgiem??
boskieee ale obcas zabójczy, ja bym tylko do Kościoła w takich poszła, bo średnio widzę tańce na takiej platformie
nie ma tej "spręzystości" buta

Cytat:
Napisane przez puchaczmalinowy Pokaż wiadomość
jak Wam się podobają takie? nie chcę nic długiego bo mam koronkowy dekolt w sukience i za dużo tego by chyba było. a krótkie to takie praktyczniejsze mi się wydają i mają moje ukochane angielskie zapięcie
bardzo ładne są choć ja też mam koronkowy dekolt, w dodatku z kryształkami i planuję duże kolczyki

Cytat:
Napisane przez nenowka152900 Pokaż wiadomość
pozwalam się wprosić do wątku
Ślub planujemy 06.12 i zaczynamy właśnie przygotowania. Podczytywanie od jakiegoś miesiąca wątku PM 2014 dało mi spooooro do myślenia
witaj fajna data

Cytat:
Napisane przez KasiaK_080290 Pokaż wiadomość
o te:
]
ślicznie się prezentują

Cytat:
Napisane przez mojakaren Pokaż wiadomość
mój też był za rozpuszczonymi, ale już go oświeciłam, że to co najwyżej na poprawiny

Dzięki Kaigara wrzucam zdjęcia mojej sukienki na stojaku i zdjęcie od tyłu. Tylko to jest rozmiar jakiś większy, ja będę mieć S.
uf, kolejne fotki już na mnie :P
mój też jest za rozpuszczonymi jak rozmawiamy coś o fryzurach to on "wiesz, jak ja Cię najlepiej lubię.." w domyśle wiem, że w rozpuszczonych
na poprawiny będzie miał

super suknia plecy robią wrażenie
chcemy fotki na Tobie !

co do panieńskiego, to ja będę miała nie wiem jeszcze w jakiej formie, ale na pewno będzie wesoło, moja świadkowa już się o to postara
wróciłam z fitnessu i padam miałam długą przerwę i kiepsko mi szło ale robiłam dzielnie ćwiczenia na ramiona z myślą jak ładnie będą wyglądać w sukni ślubnej

---------- Dopisano o 22:18 ---------- Poprzedni post napisano o 22:16 ----------

Cytat:
Napisane przez Lemon_Drop Pokaż wiadomość
To Madzi tyle powiedzieli Ja za swoje płacę 320 zł Chyba bym trupem padła gdyby ktoś mi tyle powiedział W pantofelku też byłam, jedne mi się podobały ale jakoś dziwnie "nisko" miały piętę i mocno mnie w nią uciskały, a rozmiar większe już zsuwały się z nogi, więc się nie zdecydowałam i wolałam dołożyć do tych z la boda - zwłaszcza że wygodne

550 zł no cena kosmos jeszcze dwa razy sie upewniłam czy dobrze usłyszałam w Madonnie sobie tyle zażyczyli, naiwnej szukają
przejdę się do salonu LaBody
madzixx88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-23, 22:28   #514
czekooczekolada
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bachara Pokaż wiadomość
ehhh mi na chwile obecną odechciewa się wszystkiego - bytu przyszły za małe , w sukienki przy mierzeniu się nie zapnę, włosy się kruszą od rozjaśniania, :dupa: nie chce maleć i ogólnie mnie jakaś taka niechęć dopadła
to minie ! wiem po sobie. ja jak byłam pierwszy raz mierzyc suknie to mialam jakas depreche potem za drugim razem ciut lepiej, a za trzecim juz bylam zadowolona

Cytat:
Napisane przez cashmere Pokaż wiadomość
Na szybkiego pragnę donieść: zamówiliśmy obrączki!!!!

Uciekam na degustację wina z TŻ. Kupiliśmy 3 butelki pod kątem wesela
gratulasy

Cytat:
Napisane przez moniczka_90 Pokaż wiadomość

kilka dni temu kupiłam sobie kolczyki i bransoletkę na ślub a właśnie w tym momencie dostałam 2 zdjęcia naszego tortu od cukiernika i jest super ! dokładnie taki jak ustaliliśmy i dokładnie w takich kolorach !
tort ładny, ale gołąbki do mnie nie przemawiają, ja jednak wolałabym inne figurki ale kto co lubi..

Cytat:
Napisane przez Kaigara Pokaż wiadomość
Ja chcę mieć kok na ślub, ale nagle każdy mnie namawia żeby rozpuścić włosy. Nie wiem co mam zrobić. Narzeczony za rozpuszczonymi. Wszystko co się mi podoba to jemu nie.
też chciałam mieć, w końcu staneło na rozpuszczonych upiętych na bok. na sesje całkiem rozpuszczone a na poprawiny jeszcze nie wiem, zastanowie sie jak bede meic juz sukienke na poprawiny całkiem rozpuszczone włosy zniechecaja mnie tylko tym że porobią się strąki i będe wygladac jak kura

Life doesn't give you people that you want, it gives you the people that you need.
🤍

Stary 2014-01-23, 22:38   #515
mojakaren
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madzixx88 Pokaż wiadomość
mój też jest za rozpuszczonymi jak rozmawiamy coś o fryzurach to on "wiesz, jak ja Cię najlepiej lubię.." w domyśle wiem, że w rozpuszczonych
na poprawiny będzie miał

super suknia plecy robią wrażenie
chcemy fotki na Tobie !

co do panieńskiego, to ja będę miała nie wiem jeszcze w jakiej formie, ale na pewno będzie wesoło, moja świadkowa już się o to postara
wróciłam z fitnessu i padam miałam długą przerwę i kiepsko mi szło ale robiłam dzielnie ćwiczenia na ramiona z myślą jak ładnie będą wyglądać w sukni ślubnej [COLOR="Silver"]:
dziękuję!! fotki będą, ale to w odległej przyszłości pewnie koło kwietnia hoho toż to już wiosna będzie i kolejne mężatki nam przybędą
Chłopy po prostu muszą nam zaufać i już! nie po to próbne fryzury, grzebanie w necie za inspiracjami, wydawanie kasy i koronkowe plecy żeby włosy rozpuszczać

a Twoje ramiona będą pierwsza klasa!

Cytat:
Napisane przez Atomoowka Pokaż wiadomość
Taka dostojna się wydaje, plecy ma cudne
podoba mi się baaardzo ten epitet!! tylko pytanie czy ja w niej będę dostojnie wyglądać? :P

jesteśmy jedno
jedno ze stali

1+1=3

Edytowane przez mojakaren
Czas edycji: 2014-01-23 o 22:45
mojakaren jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-23, 22:48   #516
asiulek8
Wtajemniczenie

Mój M. za to woli jak mam związane i to w zwykłego kucyka. Jak splączę je w gumkę taki a'la koczek to mówi że wyglądam jak samuraj . Niedawno nawet zapytany o to jaką fryzurę mam sobie zrobić powiedział, że najlepiej kucysia

Wrzucam foty zaproszeń, tylko bezimienne, te na wszelki wypadek. A tak to wszystkie są spersonalizowane.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg CAM00112.jpg (123,9 KB, 102 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg CAM00113.jpg (120,8 KB, 78 załadowań)

03.03.2015 - Jagódka

TP: 25.08.2016
asiulek8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-23, 22:48   #517
cornflower_girl
Zakorzenienie

KaMilka4891 Mam nadzieję, że druk wyjdzie świetnie

alucior Byłam na jednym panieńskim, gdzie obecność ulubionego motywu była ograniczona do mininum. Za to było plecenie wianka, dużo wina - więc atmosfera się udzieliła nam wszystkim. To był najlepszy panieński, na jakim byłam

A propos klubu ze striptizem, to na szczęście kumple mojego chłopa są przeświadczeni, że to upokarzające dla pań tańczących, jak i dla nich samych.

Elrosa Pasują do siebie wszystkie te elementy

enzunio Świetne buty Mam nadzieję, że stanikowe poszukiwania wrótce zakończą się bardzo udanym zakupem. Smoking ze zdjęcia obłędny.

cude Pierwszy i drugi wzór jest świetny

Docik A może same sobie by zorganizowały ? W końcu panieński jest dla panien, obecność przyszłej mężatki wcale nie jest wymagana

bachara Trzymam kicuki za pracę - zobaczysz sama, że to bardzo pomoże

madzixx88 Zabiłaś mnie ceną tych butów...

ysia dla Ciebie za takie gadanie. Widziałam Twoje zdjęcie w sukience i powtórzę - świetna jest, bardzo pasuje do Ciebie, Twojej osobowości. Zresztą na Tobie źle by chyba wyglądał tylko kostium ludzika Michelin

poznanianka Szybkiego powrotu do zdrowia

Kishlaczkowa Buciki piękne, aczkolwiek one mi bardziej podchodzą pod retro, tak lata 50-60. Może coś z materiału w stylu Twojej sukni z ozdobą przy nosku?

kasia Zdrówka Z tego co widziałam Menbur ma dużo zgrabnych modeli na obcasie, mozę coś Ci wpadnie w oko?

puchaczmalinowy Wiesz, ja oczekuję od fryzjera trochę ogarnięcia - skoro zajmuje się frzyurami, to może podpowiedzieć jakieś rozwiązania - czy to sama fryzura, czy to dodatki

mojakaren Obłędna sukienka, lekka zwiewna - na pewno bedziesz w niej świetnie wyglądać

nenowka152900Witaj Dominikanie to świetny wybór A mam nadzieję, ze reszta przygotowań minie bezproblemowo

moniczka Świetnie wykonany tort - oby smakował tak dobrze jak wygląda . Pięknego dnia dla Was

cashmere

Cytat:
Super pomysł, sama też to zapowiedziałam mojej świadkowej. Nawet ostatnio mi mówiła, że szukając pomysłów w internecie natknęła się na "super ofertę". Pan proponował najpierw striptiz, potem masaż, a na koniec sex, oczywiście tylko dla chętnych hahahaahaha, a wszystko za jedyne 200 zł
Promocja jakaś ?
Jakby któraś chciała rozbierajacego się pana, to mam trochę klientów, którzy proponują mi płatności w naturze. Jako, że remontu domu nie potrzebuję, żaden z nich nie dysponuje butami lub kieckami od projektantów, to może którejś z Was przyda się atrakcja na panieński ?

Widziałyście już sesję ze świnkami?

Bogini kuchennego zniszczenia
cornflower_girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-23, 22:50   #518
KaMilka4891
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez gornek Pokaż wiadomość
Ktoras pytala, niestety nie pamietam ktora, co z zsuknia jak zmienimy buty z wysokich na baleriny, u mnie takiego problemu w sumie nie bedzie, bo moje slubne maja 5cm obcasa, wiec takiej duzej roznicy nie odczuje nagle zmieniajac je na baleriny, a ze jestem niska to i tak nikt nie zauwazy
ja pytałam o suknię, bo będzie powłóczyć po podłodze/ziemi, więc 5 cm w tym przypadku robi dość sporą różnicę

Cytat:
Napisane przez Kaigara Pokaż wiadomość
http://media-cache-ec0.pinimg.com/73...72200c2333.jpg musiałam się podzielić tym odkryciem
technicznie, wow
estetycznie, tragedia
Cytat:
Dzięki Kaigara wrzucam zdjęcia mojej sukienki na stojaku i zdjęcie od tyłu. Tylko to jest rozmiar jakiś większy, ja będę mieć S.
piękna
Stary 2014-01-23, 22:55   #519
Atomoowka
Wtajemniczenie

Cytat:
podoba mi się baaardzo ten epitet!! tylko pytanie czy ja w niej będę dostojnie wyglądać? :P
Jestem przekonana, że tak

Cytat:
Mój M. za to woli jak mam związane i to w zwykłego kucyka. Jak splączę je w gumkę taki a'la koczek to mówi że wyglądam jak samuraj . Niedawno nawet zapytany o to jaką fryzurę mam sobie zrobić powiedział, że najlepiej kucysia

Wrzucam foty zaproszeń, tylko bezimienne, te na wszelki wypadek. A tak to wszystkie są spersonalizowane.
Ale radosne to Wasze zaproszenia. Serio aż buzi mi się uśmiechnęła jak je zobaczyłam.

Ślubuję Ci 10.05.2014

11.01.2013 kierrrrowca
Atomoowka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-23, 22:57   #520
mala_czarna_21
Zakorzenienie

Cytat:

gratuluję
Cytat:
u nas podobnie, teraz już drugi dzień się nie odzywamy ja zawsze wyciągam pierwsza rękę tym razem pracuję nad sobą
nie daj się

Twoja suknia mnie zachwyca!!
Cytat:

kilka dni temu kupiłam sobie kolczyki i bransoletkę na ślub a właśnie w tym momencie dostałam 2 zdjęcia naszego tortu od cukiernika i jest super ! dokładnie taki jak ustaliliśmy i dokładnie w takich kolorach !
tort ładny ale kompletnie nie przemawia do mnie ten drób na szczycie

Cytat:

oryginalne! Takie kolorowe

U mnie TZ też by chciał żebym szła w rozpuszczonych ale po dwóch godzinach tańców wyglądałabym jak mop

2015 - 38
mala_czarna_21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-23, 23:01   #521
Kate Noir
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rabbitka Pokaż wiadomość
Kate_noir zazwyczaj jest tylko poteierdzebia z paypala, bo to zalezy czy sobie sprzedawca kliknie, ze produkt wyslany na ebayu.

Mam nadzieję, ze ta kiecka dojdzie do marca bo już nie mogę się doczekać ;D
Kate Noir jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-23, 23:13   #522
asiulek8
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez adziia13 Pokaż wiadomość
masakra, nie słyszałam jeszcze o tak "bogatej" ofercie i to za taką kwotę, w ogóle to czy ktoś z takich ofert korzysta, bo nie potrafię tego jakoś ogarnąć
Mnie zastanawia, co sobie myślą koleżanki/przyjaciółki/świadkowe zamawiając taką usługę...

Cytat:
Napisane przez Atomoowka Pokaż wiadomość
Ale radosne to Wasze zaproszenia. Serio aż buzi mi się uśmiechnęła jak je zobaczyłam.
Dzięki. Już usłyszałam, że jak zaproszenia na kinder party, albo do cyrku i to od najbliższej rodziny...

Ogólnie mam taką jedną w rodzinie kobietę, no ciocię (raptem 5 lat starszą) i kompletnie nic jej nie pasuje. A to zaproszenia nie ładne, a buty to po co ci takie idź i je zwróć, a florystka? Uwidziałam sobie... Ślub też w złym czasie bo nie zdąży schudnąć po porodzie (termin na czerwiec). No ogólnie wszystko na nie. No a najważniejsze to po co tak wszystko planować i się rozczulać. Sama w miesiąc ogarniała, bo musiała. A raczej wujek ogarniał.

Właśnie się zorientowałam, że zostało równe 7 miesięcy. Ale ten czas leci.

03.03.2015 - Jagódka

TP: 25.08.2016
asiulek8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-23, 23:14   #523
ParisParisienne
Rozeznanie

a ja chce miec panienski juz moja kochan swiadkowa ogarnia...
ale bez zadnego "pana" i jakis obciachowych dodatkow...
babski wieczor, jedzonko, drinki moze gdzies skoczymy w miasto, ale bez swirowania z lozami, vip room ami itp....

Moniczka podziwiam Cie za ten spokoj. Zadnych emocji, zadnego poruszenia przed tak waznym dniem....
Przeciez to nie jest wyjscie po bulki do sklepu

Edytowane przez ParisParisienne
Czas edycji: 2014-01-23 o 23:15
ParisParisienne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-23, 23:18   #524
bachara
Rozeznanie

GG do bachara

ehhh jak ja Wam zazdroszczę tych sukienek, butów.... do mnie chyba to wszystko nie dociera....
dziękuję Wam wszystkim za ciepłe słowa- gdyby kwestia znalezienia pracy była choć trochę łatwiejsza....gdyby waga zaczęła ruszać ...a tu nic....chyba dziś nie mój dzień - jakieś straszne zrzędzenie mi się włączyło, sama nie wiem dlaczego
asiulek8 bardzo fajne zaproszenia
Stary 2014-01-23, 23:20   #525
Atomoowka
Wtajemniczenie

Dlaczego tu nie ma przycisku " lubie to"?

Ślubuję Ci 10.05.2014

11.01.2013 kierrrrowca
Atomoowka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-23, 23:29   #526
anannke
Zakorzenienie

Cytat:

świetne kurczaki na torcie! bardzo pomysłowe!

nie trzeba być IDEALNYM, żeby IDEALNIE do siebie pasować…

Edytowane przez anannke
Czas edycji: 2014-01-24 o 00:14
anannke jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-23, 23:37   #527
mmona24
Zakorzenienie

GG do mmona24

Paris mam nadzieje, ze jak początek roku taki slaby to koncowka bedzie cudowna ja juz chyba wyrobilam limit na stres i zmartwienia na cały rok
mala_czarna_21 i mojakaren mam mega problemy w domu (rodzinnym) jestbardzo zle

Wymieniam się

Bloguje
mmona24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-23, 23:38   #528
201605100
Konto usunięte

Cytat:
Ślub planujemy 06.12 i zaczynamy właśnie przygotowania. Podczytywanie od jakiegoś miesiąca wątku PM 2014 dało mi spooooro do myślenia
witaj, Mikołaj Ci męza przyniesie

Cytat:

gratulacje

Cytat:
mój też był za rozpuszczonymi, ale już go oświeciłam, że to co najwyżej na poprawiny

no ja myślę, bo ileż można katalogwe oglądać :

Cytat:
jakie radosne, piękne a ciocią się nie przejmuj, zawsze znajdą się jęczydupy zatruwające świat na około

Cytat:
Napisane przez cornflower_girl;44770292[B
][/B]

Widziałyście już sesję ze świnkami?

Cytat:
Napisane przez mala_czarna_21 Pokaż wiadomość

tort ładny ale kompletnie nie przemawia do mnie ten drób na szczycie
dawno nic mnie tak nie rozbawiło

Cytat:
Napisane przez ParisParisienne Pokaż wiadomość
.

Moniczka podziwiam Cie za ten spokoj. Zadnych emocji, zadnego poruszenia przed tak waznym dniem....
Przeciez to nie jest wyjscie po bulki do sklepu
też mnie to dziwi, ale w sumie jak wszystko jest idealne to czym się stresować
201605100 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-23, 23:49   #529
missmalezji
Wtajemniczenie

o matko dziewczyny ale pedzicie..wybaczcie ale 15str z jednego dnia to za duzo..
padam dzisiaj na twarz ide zaraz spac. powoli zaczynamy znow ruszac z przygotowaniami, za chwile bedzie pol roku..

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

missmalezji jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-23, 23:58   #530
poznanianka1990
Zakorzenienie

Dziękuję za życzenia powrotu do zdrowia
Już jest trochę lepiej, bo temperatura spadła.

Witam również nową PMkę

moniczka90, powodzenia jutro

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

Nasz ślub 16.08.2014

Julcia 4.11.2015 g. 0:09
2740g 52 cm

Edytowane przez poznanianka1990
Czas edycji: 2014-01-24 o 00:01
poznanianka1990 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-24, 00:29   #531
kulbensikowa
Wtajemniczenie

KLIK fajna na poprawiny

POBIERAMY SIĘ !! 08.08.2015

Mądrzy ciągle się uczą, głupcy wszystko umieją.
kulbensikowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-24, 01:12   #532
21klaudyna
Zadomowienie

Zamiast spać nadrabiam forum :P
Opium i Say_hello była dzisiaj w gino rosii przymierzyć wasze buty pierwszy raz miałam na sobie rozmiar 38 butów :P Normalnie noszę 40 , czasami 39 . Więc zaczęłam z panią od rozmiaru 39.5 i tak latała co pół rozmiaru mniejsze mi przynosiła -i w końcu doszłyśmy do 38, które było dobre na długość ale trochę mnie gniotło w palce , a 38,5 było w palcach dobre ale wypadało mi już ze stopy . Buty bardzo ładne aczkolwiek nie byłam w stanie określić jaki to kolor , bo w każdym miejscu w sklepie wyglądały inaczej .

Byłam dziś też oglądać obrączki z mamą i chyba zdecyduję się na takie 4 mm
http://www.jubilersezam.pl/obraczki-...k02,a1932.html
z takimi trzema diamencikami jak w tych : http://www.jubilersezam.pl/obraczki-...k19,a1941.html
Za jeden diamencik liczą 240 zł - Czy któraś z dziewczyn moglaby mi powiedzieć ile dopłaca za te małe cudeńka ?
Nasz dzień : 2.08.2014 r. 15:00

"Zestarzej się przy mnie
Najlepsze dopiero się zdarzy"
21klaudyna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-24, 02:07   #533
czekooczekolada
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 21klaudyna Pokaż wiadomość
Opium i Say_hello była dzisiaj w gino rosii przymierzyć wasze buty pierwszy raz miałam na sobie rozmiar 38 butów :P Normalnie noszę 40 , czasami 39 . Więc zaczęłam z panią od rozmiaru 39.5 i tak latała co pół rozmiaru mniejsze mi przynosiła -i w końcu doszłyśmy do 38, które było dobre na długość ale trochę mnie gniotło w palce , a 38,5 było w palcach dobre ale wypadało mi już ze stopy . Buty bardzo ładne aczkolwiek nie byłam w stanie określić jaki to kolor , bo w każdym miejscu w sklepie wyglądały inaczej .

z takimi trzema diamencikami jak w tych : http://www.jubilersezam.pl/obraczki-...k19,a1941.html
Za jeden diamencik liczą 240 zł - Czy któraś z dziewczyn moglaby mi powiedzieć ile dopłaca za te małe cudeńka ?
bardzo ładne obrączki ja niestety nie mam pojęcia ile się dopłaca bo sami jeszcze nie mamy obrączek więc całkiem nie w temacie jestem , moge tylko podziwiać Wasze

Life doesn't give you people that you want, it gives you the people that you need.
🤍

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-01-24, 07:41   #534
ane3kaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 21klaudyna Pokaż wiadomość

idz do złotnika na Lwowską. Tam za diamencik płaci sie 120-160 zł zależy jaki my tam zamówiliśmy, mieliśmy swoje złoto, obraczki na 6mm i 7mm i płacimy tylko 380 zł
ane3kaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-24, 07:54   #535
ParisParisienne
Rozeznanie

Dzien dobry

Dzis kolejny slub..... Jak ten czas leci

Ja ciagle poluje na jakas narzutke/plaszczyk/polzakiet do mojej sukienki na cywilny... i cos znalezc nie moge

ale w weekend moze pojedziemy z TZ gdzie na zakupy po za Paryz i tam mi sie uda cos wyszperac... Mam takie swoje tajne miejsce

Wczoraj sie juz troche dogadalismy, wiec jest lepiej.....
Ale albo z nim jest cos nie tak, albo ja musze przystopowac swoje humorki i nerwy
Nie chce byc PM z koszmaru... w dodatku czekaja mnie dwa sluby, wiec podwojne stresy
oj biedny ten moj TZ....
ParisParisienne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-24, 07:59   #536
Ad rem
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez puchaczmalinowy Pokaż wiadomość
jak Wam się podobają takie? nie chcę nic długiego bo mam koronkowy dekolt w sukience i za dużo tego by chyba było. a krótkie to takie praktyczniejsze mi się wydają i mają moje ukochane angielskie zapięcie
Angielskie zapięcię jest bardzo wygodne Kolczyki ładne

Cytat:
Witaj Ale macie super datę ślubu

Cytat:
Napisane przez KasiaK_080290 Pokaż wiadomość
Rewelacja!

Cytat:
Gratki!!

Cytat:
A bukiet sobie zażyczyłam dokładnie taki jaki miała Paulina Sykut czyli taki:
Od razu jak go zobaczyłam to wiedziałam, ze musi być taki
Bukiet piękny! Powodzenia i Wszystkiego dobrego na nowej drodze życia!!!

Cytat:
Te plecy sa po prostu oszałamiające!!!!

Cytat:
Bardzo fajne!! Podobają mi się

Cytat:
Napisane przez kulbensikowa Pokaż wiadomość
KLIK fajna na poprawiny

Dziś mamy pierwszą lekcję tańca stresik jest

30.08.2014
Nasz Dzień

Ad rem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-24, 08:28   #537
justynkie
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja upinam na ślub a na sesję już planuję rozpuszczone więc może pójdziecie na kompromis i tez zrobisz jeden dzień tak a drugi dzień tak.
Heh pewnie niektórzy zauważą, ze mój sweterek, balerinki, kwiaty, tort i dekoracja knajpy są w jednym kolorze a nawet jeśli nie to sie nie obrażę przecież, dla nas i tak będzie pięknie. A na sesję może sobie wezmę inne buty tylko zależy gdzie będziemy w końcu robić tą sesje
Trochę mało tego koloru masz jednak, ja bym dała ptaki na torcie w kolorze bukietu, byłoby bardziej klimatycznie Widzę że jednak przekonałaś się do koloru przewodniego, wcześniej była mowa tylko o samym ślubie bez wydziwiania. Co to wizaż nie robi z ludźmi
A na sesję polecam sandałki - jak szaleć to szaleć Taki dzień jest raz w życiu a jakie wspomnienia zostają... Widzę że się w ogóle nie stresujesz więc pewnie będziesz pamiętać każdą minutę tego dnia.
PMka w balerinkach i sweterki przy -20 stopniach to musi być ciekawy widok

Wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia!

Edytowane przez justynkie
Czas edycji: 2014-01-24 o 08:29
justynkie jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-01-24, 08:30   #538
Dotka90
Zakorzenienie

Asiulek, zaproszenia są urocze! Nie przejmuj się gadaniem, zawsze będą tacy, którym będzie cos nie pasować My też mamy luźne zaproszenia i na pewno nie wszystkim się będą podobać, ale nie wszystko musi być takie poważne i nadęte Każdy robi takie, jak uważa
Dotka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-24, 08:46   #539
moniczka_90
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez justynkie Pokaż wiadomość
Trochę mało tego koloru masz jednak, ja bym dała ptaki na torcie w kolorze bukietu, byłoby bardziej klimatycznie Widzę że jednak przekonałaś się do koloru przewodniego, wcześniej była mowa tylko o samym ślubie bez wydziwiania. Co to wizaż nie robi z ludźmi
A na sesję polecam sandałki - jak szaleć to szaleć Taki dzień jest raz w życiu a jakie wspomnienia zostają... Widzę że się w ogóle nie stresujesz więc pewnie będziesz pamiętać każdą minutę tego dnia.
PMka w balerinkach i sweterki przy -20 stopniach to musi być ciekawy widok

Wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia!
cały czas chciałam kolor przewodni przecież tylko, ze najpierw chciałam chabrowy czyli już mega widoczny kolor a ostatnio zmieniłam koncepcję na blado żółty. Na samym ślubie tez może być kolor przewodni.
moniczka_90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-24, 08:49   #540
justynkie
Wtajemniczenie

Cytat:
cały czas chciałam kolor przewodni przecież tylko, ze najpierw chciałam chabrowy czyli już mega widoczny kolor a ostatnio zmieniłam koncepcję na blado żółty. Na samym ślubie tez może być kolor przewodni.
Na samym ślubie ciężko o kolor przewodni, bo sam ślub to msza w kościele i do domu - chyba że zgrasz się kolorystycznie z ornatem księdza . Ty jednak masz przyjęcie
Wydawało mi się że zawsze pisałaś że dla Ciebie najważniejszy jest ślub a my wymyślamy jakieś kolory i dobieramy buty do bukietu ale widocznie musiałam Cię z kimś pomylić
Jeszcze raz najlepszego!

justynkie jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości