|
|
#511 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Pierwsze śluby już za nami, wszystkie chcemy być żonami! PM2014 cz.24
Cytat:
|
|
#512 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja za swoje płacę 320 zł Chyba bym trupem padła gdyby ktoś mi tyle powiedział W pantofelku też byłam, jedne mi się podobały ale jakoś dziwnie "nisko" miały piętę i mocno mnie w nią uciskały, a rozmiar większe już zsuwały się z nogi, więc się nie zdecydowałam i wolałam dołożyć do tych z la boda - zwłaszcza że wygodne ![]() Asiulek współczuję nerwowej sytuacji...
|
|
#513 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie ma tej "spręzystości" buta ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ślicznie się prezentują ![]() Cytat:
jak rozmawiamy coś o fryzurach to on "wiesz, jak ja Cię najlepiej lubię.." w domyśle wiem, że w rozpuszczonych ![]() na poprawiny będzie miał ![]() super suknia plecy robią wrażenie ![]() chcemy fotki na Tobie ! ![]() co do panieńskiego, to ja będę miała wróciłam z fitnessu i padam miałam długą przerwę i kiepsko mi szło ale robiłam dzielnie ćwiczenia na ramiona z myślą jak ładnie będą wyglądać w sukni ślubnej ---------- Dopisano o 22:18 ---------- Poprzedni post napisano o 22:16 ---------- Cytat:
550 zł no cena kosmos jeszcze dwa razy sie upewniłam czy dobrze usłyszałam w Madonnie sobie tyle zażyczyli, naiwnej szukają przejdę się do salonu LaBody
|
|
#514 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za drugim razem ciut lepiej, a za trzecim juz bylam zadowolona ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
ale kto co lubi.. ![]() Cytat:
a na poprawiny jeszcze nie wiem, zastanowie sie jak bede meic juz sukienke na poprawiny
|
|
|
#515 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Chłopy po prostu muszą nam zaufać i już! nie po to próbne fryzury, grzebanie w necie za inspiracjami, wydawanie kasy i koronkowe plecy żeby włosy rozpuszczać ![]() a Twoje ramiona będą pierwsza klasa! podoba mi się baaardzo ten epitet!! tylko pytanie czy ja w niej będę dostojnie wyglądać? :P
27 IX 2014 jesteśmy jedno jedno ze stali 1+1=3 Edytowane przez mojakaren Czas edycji: 2014-01-23 o 22:45 |
|
|
|
|
#516 |
|
Wtajemniczenie
|
Mój M. za to woli jak mam związane i to w zwykłego kucyka. Jak splączę je w gumkę taki a'la koczek to mówi że wyglądam jak samuraj
. Niedawno nawet zapytany o to jaką fryzurę mam sobie zrobić powiedział, że najlepiej kucysia ![]() Wrzucam foty zaproszeń, tylko bezimienne, te na wszelki wypadek. A tak to wszystkie są spersonalizowane.
|
#517 | |
|
Zakorzenienie
|
KaMilka4891
Mam nadzieję, że druk wyjdzie świetnie ![]() alucior Byłam na jednym panieńskim, gdzie obecność ulubionego motywu była ograniczona do mininum. Za to było plecenie wianka, dużo wina - więc atmosfera się udzieliła nam wszystkim. To był najlepszy panieński, na jakim byłam ![]() A propos klubu ze striptizem, to na szczęście kumple mojego chłopa są przeświadczeni, że to upokarzające dla pań tańczących, jak i dla nich samych. Elrosa Pasują do siebie wszystkie te elementy ![]() enzunio Świetne buty Mam nadzieję, że stanikowe poszukiwania wrótce zakończą się bardzo udanym zakupem. Smoking ze zdjęcia obłędny.cude Pierwszy i drugi wzór jest świetny ![]() Docik A może same sobie by zorganizowały ? W końcu panieński jest dla panien, obecność przyszłej mężatki wcale nie jest wymagana ![]() bachara Trzymam kicuki za pracę - zobaczysz sama, że to bardzo pomoże ![]() madzixx88 Zabiłaś mnie ceną tych butów... ysia ![]() poznanianka Szybkiego powrotu do zdrowia ![]() Kishlaczkowa Buciki piękne, aczkolwiek one mi bardziej podchodzą pod retro, tak lata 50-60. Może coś z materiału w stylu Twojej sukni z ozdobą przy nosku? kasia Zdrówka Z tego co widziałam Menbur ma dużo zgrabnych modeli na obcasie, mozę coś Ci wpadnie w oko?puchaczmalinowy Wiesz, ja oczekuję od fryzjera trochę ogarnięcia - skoro zajmuje się frzyurami, to może podpowiedzieć jakieś rozwiązania - czy to sama fryzura, czy to dodatki ![]() mojakaren Obłędna sukienka, lekka zwiewna - na pewno bedziesz w niej świetnie wyglądać nenowka152900Witaj A mam nadzieję, ze reszta przygotowań minie bezproblemowo ![]() moniczka Świetnie wykonany tort - oby smakował tak dobrze jak wygląda . Pięknego dnia dla Was ![]() cashmere ![]() Cytat:
Jakby któraś chciała rozbierajacego się pana, to mam trochę klientów, którzy proponują mi płatności w naturze. Jako, że remontu domu nie potrzebuję, żaden z nich nie dysponuje butami lub kieckami od projektantów, to może którejś z Was przyda się atrakcja na panieński ?Widziałyście już sesję ze świnkami?
|
|
#518 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
estetycznie, tragedia Cytat:
|
|
#519 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#520 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Twoja suknia mnie zachwyca!! Cytat:
Cytat:
oryginalne! Takie kolorowe![]() U mnie TZ też by chciał żebym szła w rozpuszczonych ale po dwóch godzinach tańców wyglądałabym jak mop
|
|
|
#521 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#522 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Ogólnie mam taką jedną w rodzinie kobietę, no ciocię (raptem 5 lat starszą) i kompletnie nic jej nie pasuje. A to zaproszenia nie ładne, a buty to po co ci takie idź i je zwróć, a florystka? Uwidziałam sobie... Ślub też w złym czasie bo nie zdąży schudnąć po porodzie (termin na czerwiec). No ogólnie wszystko na nie. No a najważniejsze to po co tak wszystko planować i się rozczulać. Sama w miesiąc ogarniała, bo musiała. A raczej wujek ogarniał. Właśnie się zorientowałam, że zostało równe 7 miesięcy. Ale ten czas leci.
|
|
#523 |
|
Rozeznanie
|
a ja chce miec panienski
ale bez zadnego "pana" i jakis obciachowych dodatkow... ![]() babski wieczor, jedzonko, drinki moze gdzies skoczymy w miasto, ale bez swirowania z lozami, vip room ami itp.... Moniczka podziwiam Cie za ten spokoj. Zadnych emocji, zadnego poruszenia przed tak waznym dniem.... Przeciez to nie jest wyjscie po bulki do sklepu
Edytowane przez ParisParisienne Czas edycji: 2014-01-23 o 23:15 |
|
|
|
#524 |
|
Rozeznanie
|
ehhh jak ja Wam zazdroszczę tych sukienek, butów.... do mnie chyba to wszystko nie dociera....
dziękuję Wam wszystkim za ciepłe słowa- gdyby kwestia znalezienia pracy była choć trochę łatwiejsza....gdyby waga zaczęła ruszać ...a tu nic....chyba dziś nie mój dzień - jakieś straszne zrzędzenie mi się włączyło, sama nie wiem dlaczego asiulek8 bardzo fajne zaproszenia
|
|
|
|
#525 |
|
Wtajemniczenie
|
Dlaczego tu nie ma przycisku " lubie to"?
|
|
#526 |
|
Zakorzenienie
|
świetne kurczaki na torcie! bardzo pomysłowe!
Edytowane przez anannke Czas edycji: 2014-01-24 o 00:14 |
|
|
|
#527 |
|
Zakorzenienie
|
Paris mam nadzieje, ze jak początek roku taki slaby to koncowka bedzie cudowna
ja juz chyba wyrobilam limit na stres i zmartwienia na cały rokmala_czarna_21 i mojakaren mam mega problemy w domu (rodzinnym) jestbardzo zle |
|
|
|
#528 | |||||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
a ciocią się nie przejmuj, zawsze znajdą się jęczydupy zatruwające świat na okołoCytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|||||||
|
|
|
#529 |
|
Wtajemniczenie
|
o matko dziewczyny ale pedzicie..wybaczcie ale 15str z jednego dnia to za duzo..
padam dzisiaj na twarz ide zaraz spac. powoli zaczynamy znow ruszac z przygotowaniami, za chwile bedzie pol roku.. ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#530 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję za życzenia powrotu do zdrowia
Już jest trochę lepiej, bo temperatura spadła. Witam również nową PMkę ![]() moniczka90, powodzenia jutro ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Nasz ślub 16.08.2014 2740g 52 cm Edytowane przez poznanianka1990 Czas edycji: 2014-01-24 o 00:01 |
|
|
|
#532 |
|
Zadomowienie
|
Zamiast spać nadrabiam forum :P
Opium i Say_hello była dzisiaj w gino rosii przymierzyć wasze buty pierwszy raz miałam na sobie rozmiar 38 butów :P Normalnie noszę 40 , czasami 39 . Więc zaczęłam z panią od rozmiaru 39.5 i tak latała co pół rozmiaru mniejsze mi przynosiła -i w końcu doszłyśmy do 38, które było dobre na długość ale trochę mnie gniotło w palce , a 38,5 było w palcach dobre ale wypadało mi już ze stopy . Buty bardzo ładne aczkolwiek nie byłam w stanie określić jaki to kolor , bo w każdym miejscu w sklepie wyglądały inaczej . Byłam dziś też oglądać obrączki z mamą i chyba zdecyduję się na takie 4 mm http://www.jubilersezam.pl/obraczki-...k02,a1932.html z takimi trzema diamencikami jak w tych : http://www.jubilersezam.pl/obraczki-...k19,a1941.html Za jeden diamencik liczą 240 zł - Czy któraś z dziewczyn moglaby mi powiedzieć ile dopłaca za te małe cudeńka ?
Nasz dzień : 2.08.2014 r. 15:00"Zestarzej się przy mnie Najlepsze dopiero się zdarzy"
|
|
|
|
#533 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja niestety nie mam pojęcia ile się dopłaca bo sami jeszcze nie mamy obrączek więc całkiem nie w temacie jestem , moge tylko podziwiać Wasze
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#534 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
my tam zamówiliśmy, mieliśmy swoje złoto, obraczki na 6mm i 7mm i płacimy tylko 380 zł
|
|
#535 |
|
Rozeznanie
|
Dzien dobry
![]() Dzis kolejny slub..... Jak ten czas leci ![]() Ja ciagle poluje na jakas narzutke/plaszczyk/polzakiet do mojej sukienki na cywilny... i cos znalezc nie moge ale w weekend moze pojedziemy z TZ gdzie na zakupy po za Paryz i tam mi sie uda cos wyszperac... Mam takie swoje tajne miejsce ![]() Wczoraj sie juz troche dogadalismy, wiec jest lepiej..... Ale albo z nim jest cos nie tak, albo ja musze przystopowac swoje humorki i nerwy Nie chce byc PM z koszmaru... w dodatku czekaja mnie dwa sluby, wiec podwojne stresy oj biedny ten moj TZ.... |
|
|
|
#536 | ||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Witaj ![]() Cytat:
![]() Gratki!! ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Dziś mamy pierwszą lekcję tańca stresik jest
|
|
#537 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Widzę że jednak przekonałaś się do koloru przewodniego, wcześniej była mowa tylko o samym ślubie bez wydziwiania. Co to wizaż nie robi z ludźmi ![]() A na sesję polecam sandałki - jak szaleć to szaleć Taki dzień jest raz w życiu a jakie wspomnienia zostają... Widzę że się w ogóle nie stresujesz więc pewnie będziesz pamiętać każdą minutę tego dnia.PMka w balerinkach i sweterki przy -20 stopniach to musi być ciekawy widok ![]() Wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia!
Edytowane przez justynkie Czas edycji: 2014-01-24 o 08:29 |
|
|
|
|
#538 |
|
Zakorzenienie
|
Asiulek, zaproszenia są urocze! Nie przejmuj się gadaniem, zawsze będą tacy, którym będzie cos nie pasować
Każdy robi takie, jak uważa |
|
|
|
#539 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tylko, ze najpierw chciałam chabrowy czyli już mega widoczny kolor a ostatnio zmieniłam koncepcję na blado żółty. Na samym ślubie tez może być kolor przewodni.
|
|
|
#540 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
. Ty jednak masz przyjęcie ![]() Wydawało mi się że zawsze pisałaś że dla Ciebie najważniejszy jest ślub a my wymyślamy jakieś kolory i dobieramy buty do bukietu ale widocznie musiałam Cię z kimś pomylić ![]() Jeszcze raz najlepszego!
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:13.

Ja chyba pzoostanę przy moich z Pantofelka za 190 zł 
Ja za swoje płacę 320 zł
Podobają mi się też niektóre Menbur ale podobno we Wrocławiu już nie ma ich sklepu i też lipa
dlaczego tak jest, że jak mi się coś już spodoba to jest poza moim zasięgiem??

miałam długą przerwę i kiepsko mi szło
ale robiłam dzielnie ćwiczenia na ramiona z myślą jak ładnie będą wyglądać w sukni ślubnej
Narzeczony za rozpuszczonymi. Wszystko co się mi podoba to jemu nie.