|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#571 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXI
Cytat:
Cytat:
"cyce kajmanki" ![]() Kajmanowa, ale tak szczerze - stać cię na więcej. masakra facepalm, palmface itd
|
|
#572 |
|
Zadomowienie
|
Bardzo mnie śmieszy wypowiedź Kajmanowej " tak jak ja nie zakładam specjalnie do nagrania bluzki z dekoltem, ani nie wypinam się do zdjęć" szczególnie w kontekście miniaturki ostatniego filmiku
I pozowane i cycki wywalone. Nie zapomnijmy się pochylić żeby dokładniej rowa było widać a same cycki niech sterczą/ wiszą pionowo do podłogi Przecież to takie seksowne...
|
|
|
|
#573 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
wiesz co, to nie tak, że traktuje się jak idiotki, ale trzeba mieć na uwadze to, że wśród oglądających, jest 15 takich, które nocowały u faceta/dzielą z nim łazienkę, albo są po prostu życiowo ogarnięte i dla nich będą to bzdury; ale jest też 85 takich, dla których informacja, że można użyć męskiego szamponu, instrukcja jak pomalować paznokcie, czy vlog o zaakceptowaniu siebie to odkrycie roku, prawda objawiona! i tu już nawet nie chodzi o wiek oglądających, (że przeważnie są to nastolatki) tylko o to, że nigdy nie wiesz kto znajdzie się po drugiej stronie i jeśli chce się być "popularnym", to trzeba mówić o takich rzeczach i w taki sposób, żeby zrobić pozytywne wrażenie na większości, trafić po prostu do szerokiego grona odbiorcy, wypośrodkować to co się robi. nie umiem tego ubrać w słowa, za późno jest ![]() Cytat:
a że na miniaturce jest zdjęcie gdzie mocno widać biust - takie czasy. ludzie prawie nie czytają. pismo rysunkowe trafia do większości
Edytowane przez kajmanowa Czas edycji: 2014-01-23 o 23:45 |
||
|
|
|
#574 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A kolejny wielki "maczo" pewno w mentalności tych dziewoi to powinien być dumny, ale ludzie sobie nawet sprawy nie zdają jakie to jest żenujące patrzeć na coś takiego, nawet przpadkiem.
Turn on the Light... take a Deep breath... Relax Edytowane przez Labirynth Czas edycji: 2014-01-23 o 23:53 |
|
|
|
|
#575 |
|
summer vibes;)
|
|
|
|
|
#576 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
|
|
|
#577 |
|
Zadomowienie
|
Aż muszę sobie sama pogratulować rozumu, że moje cycki czy "prawie seksowne zdjęcia", zarezerwowane są tylko dla mnie, a nie połowy internetów
|
|
|
|
#578 | |
|
Zakorzenienie
|
Dżamejka padlam lov it!!!! ---------- Dopisano o 23:44 ---------- Poprzedni post napisano o 23:42 ---------- Cytat:
|
|
#579 | ||
|
sissy that walk
|
Cytat:
Sądzę, że należy zamienić proporcje - obstawiam jednak, że te 85 ze 100 jest ogarniętych, i zdaje sobie sprawę że od męskiego żelu pod prysznic nie rosną włosy na plecach, a nie wiem, w torebce należy nosić portfel i klucze. Większość oddanych widzek stawia jednak na ślepy podziw, więc Wam nie powiedzą, że to obraża ich poziom intelektualny. Mimo wszystko jak ktoś ma potencjał i warunki, to szkoda, żeby nagrywał dla przedszkolaków.
|
|
|
#580 |
|
Zakorzenienie
|
Jajajamajaka ja myślałam najpierw, że laski na poważnie robią takie filmiki,
|
#581 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
chociaż dla kogoś innego może wydawać się cienka. po prostu trzeba być hmm uniwersalnym, może to dobre słowo - tak, żeby treści trafiały zarówno do kogoś bez względu na wiek, wykształcenie itd. coś jak wcześniej dyskutowana zależność, dotyczaca tego, że wartościowe kanały, ale o wąskiej tematyce (np. włosowej) byłyby szerzej oglądane, gdyby kręcić denka i tagi.jak pisałam wcześniejszy post to właśnie pomyślałam o JakTraLala
Edytowane przez kajmanowa Czas edycji: 2014-01-23 o 23:52 |
|
|
|
|
#582 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#583 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Nieeee, no co Ty... One właśnie się śmieją z tych poradników "malujemy własne paznokcie lakierem do paznokci, odkręcamy lakier, o tak, malujemy paznokieć, zakręcamy lakier." ![]() Chociaż może to właśnie przyszłość YT. Skoro takie zdanie mają o nas autorki filmików: Cytat:
|
||
|
|
|
#584 |
|
Zakorzenienie
|
Tyyyyle chcę napisać, a nie mam czasu za bardzo
A co do zaistniałych 'afer' - ręce mi opadły razy milion. Laura - standard, nawet mnie to nie zdziwiło i niestety niedługo o kajmanowej będę mogła mówić to samo. ;( Kustraczu - ksiądz Oko nie może istnieć naprawdę - kolejny raz chce mi się wyć i uciekać. Czytam, nadrabiam, po weekendzie wrócę już na dłużej , mam nadzieje ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#585 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
jestem na yt naturalna i nie będę nosić golfów, tylko dlatego, że posiadam biust. nikogo nie zabijam, nie krzywdzę, a to, że akceptuję siebie, nie wstydzę się siebie i nie zasłaniam go na zdjęciach czy filmach to mój wybór. pamiętaj też, że istnieje poczucie humoru ! ba, nawet Ci go życzę ![]() jajajamajka to nie tak, że wszystkich widzów się tak traktuje. mówię tylko o tym, że czasami właśnie Wy, jako widzki, mogłybyście spojrzeć na to wszystko w inny sposób - mi to nie pomogło, ale dla kogoś innego mogły być to cenne rady, ktoś to obejrzał, pozytywnie skomentował, czyli jemu się przydało. po prostu. oglądają nas różne osoby i nie każdy film do wszystkich trafi. Edytowane przez kajmanowa Czas edycji: 2014-01-24 o 00:00 |
|
|
|
|
#586 |
|
Zakorzenienie
|
Jakbym była wredna, to żeby nie było, napisałabym, że mogę wysłać na maila Albertowi zdjęcie mojego biustu, ale że postanowiłam nie być wredną, to tak nie napisze
|
#587 | |
|
o¤°`°¤o,¸¸¸,o¤°`°
|
Cytat:
![]() ![]() one naprawdę takie są, czy tylko chcą być zabawne?
|
|
#588 |
|
Zadomowienie
|
I tym miłym akcentem nam pozostaje mieć beke z youtuberek, które same już gubią się we własnych zeznaniach, a swoich widzów traktują jak idiotów, a im pozostaje nagrywać kolejne gunwa ku uciesze tłumów
|
|
|
|
#589 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#590 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#591 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 00:02 ---------- Poprzedni post napisano o 00:00 ---------- Cytat:
Ups
|
|
#592 |
|
o¤°`°¤o,¸¸¸,o¤°`°
|
jakieś mało zabawne dla mnie
a te ich miny i głos blondynki to mnie nawet przerażają
|
#593 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#594 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#595 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Mnie wprost zdumiewa przemiana Szusza, widać, że nowy facet ma na nią niezwykły wpływ, a sama Szusz normalnie wiecznie podjarana szczęściem...
|
|
#596 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Przecież Kajmanowa tak bardzo chroni swoją prywatność, nie wolno tak sobie bezkarnie z A. wylatywać
|
|
|
|
|
#597 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#598 |
|
Zakorzenienie
|
|
#599 | |
|
summer vibes;)
|
Cytat:
Był taki czas, że miała naprawdę niezłego doła, a w filmikach było to widać doskonale. Ale aby nie było za różowo Styl na dżokera do niej nie pasuje (IYKWIM)
Edytowane przez Atenya Czas edycji: 2014-01-24 o 00:12 |
|
|
|
|
#600 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:02.

masakra facepalm, palmface itd

Przecież to takie seksowne...
"Jak jesteście u faceta to możecie użyć jego żelu pod prysznic." "Nic się Wam nie stanie jak umyjecie włosy męskim szamponem". O RANY, NAPRAWDĘ?! Ktoś tu wcześniej mądrze napisał, że normalna, myśląca, dorosła kobieta chyba domyśli się, że jak zostanie u kogoś na noc to lepiej nie być brudną, bo się nie ma swojej kosmetyczki, tylko można użyć czyjejś pasty do zębów czy mydła. No chyba, że Karolina ma swoje widzki za idiotki.
wiesz co, to nie tak, że traktuje się jak idiotki, ale trzeba mieć na uwadze to, że wśród oglądających, jest 15 takich, które nocowały u faceta/dzielą z nim łazienkę, albo są po prostu życiowo ogarnięte i dla nich będą to bzdury; ale jest też 85 takich, dla których informacja, że można użyć męskiego szamponu, instrukcja jak pomalować paznokcie, czy vlog o zaakceptowaniu siebie to odkrycie roku, prawda objawiona! i tu już nawet nie chodzi o wiek oglądających, (że przeważnie są to nastolatki) tylko o to, że nigdy nie wiesz kto znajdzie się po drugiej stronie i jeśli chce się być "popularnym", to trzeba mówić o takich rzeczach i w taki sposób, żeby zrobić pozytywne wrażenie na większości, trafić po prostu do szerokiego grona odbiorcy, wypośrodkować to co się robi. nie umiem tego ubrać w słowa, za późno jest

Dżamejka padlam lov it!!!! 

Przecież Kajmanowa tak bardzo chroni swoją prywatność, nie wolno tak sobie bezkarnie z A. wylatywać