|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#631 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczeń - luty 2013 (XIV) Roczkowania ciąg dalszy!
Sylwietta dokladnieto córka Tż, ma 13 lat i tkgo sobie jmie dookoła palca owinąć że szok. Ostatnio matka siena nia skarżyla, babka i nawet ksiądz, Tz kar nawymyślał, tydzien minał i po wszystkim, i tak jest zawsze. Aco do pomagania w domu to potażka.
Co do szczepiento ja szczepię na obowiązkowe i też nie wierzę ze szczepieniaa powodują autyzm. Oczywiscie dziecko musi być 100% zdrowe a przy mojej beznadziejnej pediatrze ma muszę o o zadbać. Gorączkę zbijam przy zębach przy 37 bo w pół godzinyrośnie mi na ponad 39 a wtedy juz drgawki i ogólnie masakra. Spadam spać bo na Tz nie mam co liczyć wiec jak Oli się bedze budzić jak wczoraj to nie pospie.
#632 | |||||||||
Wtajemniczenie
|
Hania nam znowu zasnęła sama przy mleczku
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#633 | |||
Raczkowanie
|
Hej melduję się dopiero w nowym wątku, jakoś nie miałam weny sie odzywać. Humor wisielczy, z mężem się na okrągło kłócę. Cały czas Was podczytuje
Wszystkiego najlepszego dla dzisiejszych solenizantów ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() znowu mi cytaty zjadło ![]()
![]() |
#634 |
Zakorzenienie
|
Witam kochane
![]() Piotrusiu-wszystkiego co najlepsze słoneczko ![]() ![]() W imieniu Oskarka dziękuje cioteczkom za wszystkie życzenia ![]() Z tej okazji częstujemy tortem-jeszcze trochę zostało ![]() Ahh jak ten czas szybko zleciał. A ja mam wrażenie jakby to było wczoraj. Wszystko było takie nowe,wszystko do nauczenia. Był czas że bałam się tej małej istotki,bo przecież nie wiedziałam jak to jest z takim maleństwem. Z nowym członkiem rodziny którego trzeba było się nauczyć. Dziś mój chłopczyk ma już roczek a ja jestem najszczęśliwszą mamą na świecie ![]() ![]() Nie dam chyba rady dziś nadrobić bo padam na pyszczek (a w niedzielę powtórka imprezy),ale jutro napewno was dogonie. Buźki mamusie ![]()
#635 | |
Zakorzenienie
|
nie mam czasu na all, bo to na pon...
![]() Cytat:
![]() Sto lat dla Oskarka i Piotrusia !!! ![]() ![]()
![]() |
#636 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Jak to się stało, że ja Oskarowi życzeń nie złożyłam? ![]() Wszystkiego dobrego Oskarku, dużo zdrówka i radości dla Ciebie i rodziców ![]()
![]() |
#637 |
Raczkowanie
|
A jeszcze odnośnie tych szczepień i autyzmu. Jak byliśmy na szczepieniach z Filipem, to pielęgniarka mówiła, ze jedna babeczka z naszego miasta ma dziecko chore na autyzm i obwiniała za zachorowanie właśnie szczepionki. Urodziła następne dziecko i absolutnie zakazała podawać dziecku nawet w szpitalu zaraz po urodzeniu szczepionek. Pomimo tego że maluszek nie był szczepiony, też jest chory na autyzm.
#638 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#639 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://www.fotouslugi.pl/zdjecia/zamowienie-online.html Ładujesz na spokojnie z kompa a potem tylko po odbiór jedziesz. ---------- Dopisano o 22:33 ---------- Poprzedni post napisano o 22:22 ---------- Cytat:
Ja mam ale jeszcze nie dawałam. No, ale moja Panna to tylko wodę z sokiem, bo tak to nie tknie. Ostatnio dałam jej wodę z tym ,że przegotowaną z odrobinką tylko soczku. Napiła się łyka i mi przyniosła do kuchni, więcej się nie napiła. Muszę jej dawać mineralkę to może jej podejdzie. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#640 |
Zakorzenienie
|
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=667940&page=104
Bokeh paczaj ![]() Pamiętam jak już po porodzie leżałam i pisałam do Nawijki czy wróciłaś do domu czy zostałaś w szpitalu tak jak ja... Odpisała mi wtedy że wróciłaś i odsypiasz tą ciężką nocke. Ahh pamiętam wszystko dokładnie ![]()
#641 |
Zakorzenienie
|
Wszystkiego najlepszego dla Piotrusia i Oskarka
![]() Kto wie gdzie moja niania?? ![]() Nie ogarniam mojej córy. Spała dziś raz.... 30 min.... ![]() Mooooooże jutro nadrobię a teraz się kładę bo pewnie Daria się zaraz obudzi.
#642 | ||
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Podlaczam sie pod pyt ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() I te radosc, gdy widzialam smsy od obcych nr ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#643 | |
Zakorzenienie
|
Pola zasnęła o 21.40
![]() ![]() Cytat:
![]() Widzicie... Tak coś myślałam, że tylko u mnie taka patola ![]() ![]() A my skromnie prosimy o ![]() ![]() Spadam, bo padam na twarz. Godzinę mi zajęło wkładanie zdjęć Poli do albumu - od urodzenia, do roczku. I album się skończył ![]() ![]() Dobranoc! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#644 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja pamiętam, że najpierw do Bokeh napisałam i tylko wysłałam to stwierdziłam , że przecież ona może właśnie rodzi i głupio mi było ![]() ![]() Cytat:
Kciuki za jutro ![]()
![]() |
#645 |
Zakorzenienie
|
Coś wam powiem. Amelka spala od 20 całe 40 minut. I szaleje. Projekt poszedł sie czesac.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#646 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() mała ![]() a na nastepnej stronie Fewcia pierwszy raz napisała ![]()
![]() ![]() Edytowane przez bokeh Czas edycji: 2014-01-23 o 22:32 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#647 |
Zadomowienie
|
A moje dziecko od paru dni budzi się rano o 9.56, nie wiem czemu tak
![]() ![]() ![]() Edytowane przez Kija80 Czas edycji: 2014-01-23 o 22:34 |
![]() ![]() |
![]() |
#648 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ewik Pstryczku dzieki za info tez chce taka sesje ale zastanawiam sie czy nie zaczekac az sama bedzie chodzic, stac samodzielnie Ifka ![]() ![]() msiael cudownie, moje sie raz tylko tak zdarzylo, a tak to noszenie na rąsiach ---------- Dopisano o 23:38 ---------- Poprzedni post napisano o 23:34 ---------- Cytat:
no taki juz jest az sie boje pomyslec co to bedzie jak Nati podrosnie, jeszcze mnie w zastaw da, jak Mu zabraknie kasy na prezenty dla Niej Cytat:
|
|||
![]() ![]() |
![]() |
#649 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Żeby nie było, moja dzis przespala znow caqła noc tzn o 6 30 wstała na mleko ale dla mnie to cała noc ![]() idę czytac i spac ![]() ehhh poczytałam jeszcze poczekalnie z mojego dnia porodu.... jak sie wzruszyłam jak czytałam, jak wszystkie mi kibicowałyście... i potem Hania... taka malutka. jak to zleciało ![]()
![]() ![]() Edytowane przez bokeh Czas edycji: 2014-01-23 o 23:11 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#650 |
Zakorzenienie
|
Nadal nie śpi..
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#651 |
Rozeznanie
|
Debrah mam nadzieję że już śpicie
![]() Aj weszłam na poczekalnię i tak się zaczytałam ![]() ![]() Idę spać. Mam ostatnio gorszy humor. Jakoś zaczął mi doskwierać brak tż przez jego drugą pracę, do tego nie mam z kim małego zostawić żeby gdzieś wyskoczyć. Więcej wychodziłam jak Oli malutki był bo ostatnio to masakra... I pogoda :/ zamknęłam się w domu, mam nadzieję że niedługo coś ruszy z tym co mam zamiar robić, na razie do 8.2 mam umowę jeszcze. Chcę wiosnę (albo windę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#652 |
Zakorzenienie
|
Czesc!
yellow ![]() hje kciuki! Najlepsze zyczenia dla Mikiego! nawijko ja bralam ugotowany dla nas ryz, z odpowiednia iloscia wody i na chwile do mikrofalowki. Poczatkowo jeszcze rozcieralan ryz. Teraz po prostu gotuje z innymi dodatkami, zeby byl nieco bardziej miekki. Probuj jaka konsystencja Kubie do gustu przypadnie. |
![]() ![]() |
![]() |
#653 |
Zakorzenienie
|
Heloł!
Antonio w nocy miał caly czas takie 37.5, ale wydawało się że więcej bo caly gorący...daliśmy w końcu nurofen i usnął, bo tak totragedia. BOKEH to ta druga metoda.... Pompony są ładniejsze http://bi.gazeta.pl/im/c2/4f/bb/z122...ic-pompon-.jpg Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Wirtualne poznanie ... 13.10.2009r. ![]() Ślub ... 06.08.2011 r. ANTOŚ 18.02.2013 "Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć." ![]() Edytowane przez neti1 Czas edycji: 2014-01-24 o 06:55 |
![]() ![]() |
![]() |
#654 | ||
Zakorzenienie
|
Hejka!
spojrzalam na termometr i mozg mi zamarzl - -20 ![]() Panie Premierze, jak życ? ![]() ![]() Kciuki! Cytat:
![]() Cytat:
![]() Mikołajku!
Sto lat w zdrowiu i szczesciu! |
||
![]() ![]() |
![]() |
#655 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
---------- Dopisano o 08:07 ---------- Poprzedni post napisano o 08:05 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#656 |
Zakorzenienie
|
BOKEHHHHH http://mamapomyslma.blogspot.com/201...robic.html?m=1
http://lenkowomi.blogspot.com/2013/1...bibuy.html?m=1 Sent from my GT-S5830 using Wizaz Forum mobile app
Wirtualne poznanie ... 13.10.2009r. ![]() Ślub ... 06.08.2011 r. ANTOŚ 18.02.2013 "Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć." ![]() Edytowane przez neti1 Czas edycji: 2014-01-24 o 07:15 |
![]() ![]() |
![]() |
#657 |
Konto usunięte
|
Neti, jak ANtonio? zdrówka!
nie głowa bardzo boli, 2 tabsy wzięłam. Dorka mi się po nodze i stole wspina ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#658 |
Zakorzenienie
|
Helou!
Moje dziecie dzisiaj postanowilo rozpiescic matke na maksa i spalo do... 5 ![]() ![]() ![]() ![]() Tak wiec czekam do 10 az mlody laskawie pojdzie spac i ide z nim ![]() Wysłane z mojego HTC ChaCha A810e ---------- Dopisano o 08:28 ---------- Poprzedni post napisano o 08:27 ---------- Debrah jak w koncu nocka??? Wysłane z mojego HTC ChaCha A810e ---------- Dopisano o 08:33 ---------- Poprzedni post napisano o 08:28 ---------- Fewciu, my korzystamy tylko z wody z brity teraz, dajemy mlodemu, mleko z tej wody robimy, my pijemy, w czajniku kompletnie sie kamien nie zbiera, my jestesmy bardzo zadowoleni Wysłane z mojego HTC ChaCha A810e
#659 | |||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#660 |
Zakorzenienie
|
poczytałam kilka stron z poczekalni, przecież to było jakby wczoraj
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:57.