|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#601 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXI
Jeśli nie będziesz nie próbowała werbować do swojej sekty i potrafisz udowodnić,że nie oblali Cie na studniówce świńską krwią,a po tym spotkaniu nie fiknę samochodem w powietrzu koziołka,a ulica nie pęknie wzdłuż to się odważę.
|
|
|
|
#602 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Co do makijażu to niestety Szusz ma tendencje do przesady. Albo totalny glow albo full make up z czarnymi oczami i krwistoczerwoną szminką na dzień albo dresy masakrujące figurę albo adidasy do eleganckiej sukienki. Trochę szkoda, że jako ponad trzydziecha nie potrafi pewnych rzeczy wypośrodkować i wygląda jak nastka której dopiero internety podłączyli i odkrywa jutuba
|
|
|
|
|
#603 | ||
|
summer vibes;)
|
Cytat:
---------- Dopisano o 00:18 ---------- Poprzedni post napisano o 00:17 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#604 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#605 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#606 |
|
Raczkowanie
|
Normalnie ręce opadają patrząc na to w jakim kierunku tematyka filmików urodowych zmierza. Tak, od początku miały charakter instruktażowy, ale miały one dawać rady w kwestii makijażu, pielęgnacji, mody i podobnych. "Jak jesteś u faceta możesz użyć jego szamponu" - rozumiem, że to rada z zakresu pielęgnacji.
W takim razie ja proponuję taki temat "Jak jesteś w publicznej toalecie i zabraknie papieru toaletowego, to jak masz przy sobie chusteczki higieniczne, użyj ich!"No jak dla mnie to i to jest radą z zakresu higieny osobistej. Serio trzeba z ludzi, co tam - z młodych dziewczyn, robić debili i ogłupiać... Skoro mają one (widzki) w Was VLOGERKACH wzór do naśladowania itp., a Wy często podkreślacie o wartościach merytorycznych i edukacyjnych jakie głosicie w internecie, to proszę, spożytkujcie ten fakt lepiej. ![]() Dziękuję za uwagę i mam nadzieję że te największe GWIAZDY juciuba też tu zaglądają i chociaż sobie to przeczytają A jak nie to kajmanowa prośba jest - weź i im tam szepnij, podczas tych waszych spotkań, warsztatów, żeby sobie poczytały ten wątek. my tu naprawdę chcemy dobrze
Edytowane przez everybody_talks Czas edycji: 2014-01-24 o 00:39 |
|
|
|
#607 |
|
summer vibes;)
|
|
|
|
|
#608 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() zgadzam się, że po szusz bardzo widać nastrój w filmikach. widać, że teraz jest szczęśliwa
|
|
|
#609 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ouuu to niefajnie.
|
|
#610 |
|
maskott
|
ee, nie są takie złe (jeśli mówimy o screenie, który jajajamajka wrzuciła)
kajmanowa, filmik będzie popularny, nawet nie zdziwię się, jak trafi na kwejka czy inną podobną stronę... a maxi wrzuciła na fejsa info o poszerzeniu oferty jednego sklepu i strona im się zatkała na długo ![]() ![]() i u hani z australii update o chorobie, tak szczerze się z nią cieszyłam w trakcie oglądania
|
|
|
|
#611 |
|
Zadomowienie
|
Czytam Was od jakiegoś czasu.
I chciałabym zwrócić uwagę na to, że Wy tutaj śledzicie na bieżąco mnóstwo kanałów (i wątków na wizażu pewnie :p), a przeciętnie to myślę, że każdy ma kilka ulubionych zasubskrybowanych kanałów, a i to nie ogląda wszystkich filmów jeśli widzi po tytule, że to nie dla niego. Szczególnie już te osoby, które same nagrywają lub blogują mają wrażenie, że jak już ktoś o tym napisał, to widzowie na pewno już to widzieli. I już nieraz miałam tak, że oglądam jakiś filmik i zaraz "ten słynny krem marki X" a ja pierwszy raz go widzę na oczy itp. Tak samo z tym trikiem kajmanowej, dla większości może to oczywista sprawa i stary trik, ale niektórzy na pewno mogli usłyszeć o tym pierwszy raz z jej filmiku. A jeśli chodzi o RGP to kiedyś natrafiłam na jej filmik, gdzie mówiła coś w rodzaju, że grubsze osoby nie pownny jeść w miejscach publicznych, bo to zawsze wygląda źle i jakoś mnie nie zachęciła do subskrypcji i dalszego oglądania :P a i ze swoją wagą dobrze się kryje w filmikach, bo nie widać, ze ma tyle kilogramów, ile widać na filmiku z sesji. Byłam w totalnym szoku. Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk |
|
|
|
#612 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#613 |
|
-ist
|
|
|
|
|
#614 | |
|
Zakorzenienie
|
Jak se dała, to dał w kość. Gupota w czystej postaci.
Cytat:
|
|
#615 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#616 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#617 |
|
Raczkowanie
|
Jeszcze niedawno popularne bylo pisanie komentarzy z cyklu "pokaz cycki", teraz przeszlo sie do czynow najwyrazniej
Nie oburza mnie to czy cos, ale mialam kajmanowa za fajna, rowna babke, dzieczyne z sasiedztwa z ktora moglabym trzymac sztame jakbym ja znala, ale jakos trace ten obraz i wydaje mi sie dziwna i hm, zlakniona uwagi. A mowienie o Albercie w tym kontekscie jest naturalne dla osob (juz chyba nielicznych) ktore uwazaja ze obnazanie biustu powinno stanowic ucieche dla partnera, a nie dla wszystkich dookola. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#618 | |
|
-ist
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#619 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a Albert chyba nie ma nic przeciwko, taki układ. Wcześniej miała to zdjęcie na profilowym na FB
|
|
|
|
|
#620 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#621 |
|
Raczkowanie
|
Według mnie kajmanowa jest przykładem osoby, która nie ma dystansu do siebie. Jako jedyna youtuberka, gdy pojawi się o niej choć wzmianka od razu pojawia się na forum, tłumaczy się itd...
Ja nie wiem co to ma na celu? Niby twierdzi, że to dyskusja itd, ale dla mnie wygląda to tak - wpis na temat kajmanowej - 5 minut później kajmanowa już pisze na forum. Już wiecej dystansu do siebie ma taka Karolina, która czasami jest tu jechana równo a jakoś nie wpada na forum tłumaczyć się.Właśnie takie osoby jak kajmanowa nie powinny nagrywać filmów, bo całkowity brak dystansu do siebie, śledzenie non stop forum, wdawanie się w dyskusje z "hejterami" odbiera chyba przyjemność nagrywania vlogów. |
|
|
|
#622 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#623 | |
|
-ist
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#624 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Kiedyś była tu kiediska,ale to było na początku jej nagrywania- chyba chciała się jedynie zareklamować. A filmik kajmanowej o powiększaniu biustu chyba naprawdę muszę obejrzeć, choć już sam tytuł nie zachęca :/ aż boję się,jaki filmik może nagrać Adbuster ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#625 |
|
Raczkowanie
|
[QUOTE=ladymln;44773916]Forum jest ogólnodostępne,więc youtuberki mogą się tu wypowiadać, MsMelevis to robi stale i nikt się nie czepia,bo nie ma czego.
Kiedyś była tu kiediska,ale to było na początku jej nagrywania- chyba chciała się jedynie zareklamować. A filmik kajmanowej o powiększaniu biustu chyba naprawdę muszę obejrzeć, choć już sam tytuł nie zachęca :/ aż boję się,jaki filmik może nagrać Adbuster ![]() Tak oczywiście, ale MsMelevis tutaj przebywa stale, nie rozmawia tylko o swoim kanale. Wiem, że to ogólnodostępne forum i youtuberki mogą się tu wypowiadać, ale tylko kajmanowa cały czas tłumaczy się, jeżeli jest tu jakaś niepochlebna opinia na jej temat. Uważam, że lepiej by jej zrobiło gdyby to olała, nie tłumaczyła się nikomu, chciała zrobić filmik o cyckach to zrobiła i tyle, a nie tłumaczenie całej ideologii tego filmiku i wdawanie się w niepotrzebne dyskusje. Dodam jeszcze że lubię kajmanową, mam ją w subskrypcjach ale kompletnie nie rozumiem po co za każdym razem tłumaczy się z filmów. Karoliny ze stylizację nie subskrybuję bo nie przepadam za nią, ale tak szczerze mówiąc prawie każdy jej film jest tutaj "hejtowany" i jak by chciała to musiałaby każdy film tłumaczyć a tego nie robi co w moim odczuciu jest normalne bo nie dogodzi się każdemu... Piszemy tu o jej czaszkach (które dla mnie są smieszne i dziecinne), ale ona dalej wrzuca filmiki, gdzie są czaszki i pomimo tego, ze za nią nie przepadam to uważam, że jest konsekwentna i nie przestała jarać się czaszkami bo większość uważa że jest to głupie. Edytowane przez madziaraaa Czas edycji: 2014-01-24 o 10:46 |
|
|
|
#626 |
|
Konto usunięte
|
Ja uwazam, ze to fajne jak wpadaja tu tez yt. Nie z pretensjami, ale pogadac. Wiadomo ze taka karolina tu nie wpadnie, w koncu uwaza to za chlew no i jest za duza gwiazda na ten format. Nie mam na prawde nic przeciwko ze kajmanowa tu wchodzi, ma do tego pelne prawo. Jednak niestety filmiki ma coraz gorszej jakosci. Gada o ☠☠☠☠☠☠☠ach. Taka rada: moze jak chcesz byc bardziej popularna przeksztalc bloga na lajfstajlowego? Zamiast poruszac dziwne tematy i wywalac cycki przed kamere wez przyklad z karoliny. Ja jej nie lubie, ale popularnosci na yt odmowic jej nie mozna? Jestem tez ciekawa co takiego na przyciagniecie widzow polecila Ci angora? Bo zamiast lepier, jest coraz gorzej. Pamietaj ze internet nic nie zapomina....
Edytowane przez b57b0c36aac5e3558a14a2d0d269fc6e062f42ab_5d436f084516d Czas edycji: 2014-01-24 o 10:57 |
|
|
|
#627 |
|
Zakorzenienie
|
Pamiętam, że tego czerwcowego dnia obudził mnie mój własny krzyk. Serce łomotało mi tak, jakby dusza chciała wyrwać się z piersi i uciec schodami w dół. Tata przybiegł natychmiast i wystraszony, przytulił mnie do siebie, usiłując uspokoić. - Nie mogę przypomnieć sobie jej twarzy. |
|
|
|
#628 |
|
Raczkowanie
|
[1=b57b0c36aac5e3558a14a2d 0d269fc6e062f42ab_5d436f0 84516d;44774929]Ja uwazam, ze to fajne jak wpadaja tu tez yt. Nie z pretensjami, ale pogadac. Wiadomo ze taka karolina tu nie wpadnie, w koncu uwaza to za chlew no i jest za duza gwiazda na ten format. Nie mam na prawde nic przeciwko ze kajmanowa tu wchodzi, ma do tego pelne prawo. Jednak niestety filmiki ma coraz gorszej jakosci. Gada o ☠☠☠☠☠☠☠ach. Taka rada: moze jak chcesz byc bardziej popularna przeksztalc bloga na lajfstajlowego? Zamiast poruszac dziwne tematy i wywalac cycki przed kamere wez przyklad z karoliny. Ja jej nie lubie, ale popularnosci na yt odmowic jej nie mozna? Jestem tez ciekawa co takiego na przyciagniecie widzow polecila Ci angora? Bo zamiast lepier, jest coraz gorzej. Pamietaj ze internet nic nie zapomina....[/QUOTE]
Mi też nie przeszkadza, że wpadają tutaj pogadać... a wrecz przeciwnie Ale kajmanowa wpada tu najczęściej, aby się tłumaczyć co nie jest dla mnie do końca zrozumiałe bo powinna to po prostu olać takie jest moje zdanie na ten temat.
|
|
|
|
#629 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#630 |
|
summer vibes;)
|
Może po prostu lubi jak się "dzieje" wokół niej... Wchodzi więc tutaj i jeszcze nakręca aferkę. Niby się tłumaczy, ale ja się na to nie nabiorę.;]
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:03.

Styl na dżokera do niej nie pasuje
(IYKWIM)
W takim razie ja proponuję taki temat "Jak jesteś w publicznej toalecie i zabraknie papieru toaletowego, to jak masz przy sobie chusteczki higieniczne, użyj ich!"
A jak nie to kajmanowa prośba jest - weź i im tam szepnij, podczas tych waszych spotkań, warsztatów, żeby sobie poczytały ten wątek. my tu naprawdę chcemy dobrze