![]() |
#2071 | ||
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamusie Marzec/Kwiecień 2014 cz. 5
Kate Majka się już chyba szykuje
![]() Cayenne piękne to Twoje foto! gratuluję ![]() Cytat:
![]() Cytat:
---------- Dopisano o 12:44 ---------- Poprzedni post napisano o 12:42 ---------- aha! któraś z Was pokazywała takie śpiworki: http://allegro.pl/puszysty-becik-spi...905541164.html zamówiłam i muszę powiedzieć, że jestem zachwycona!! polecam ![]()
![]() |
#2072 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A te drugie tez sliczne ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2073 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2074 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Tak poza tym to witam sie w ten mroźny dzionek. Podczytuje was ale humor jakiś średni i brak weny do pisania. Dziś miała mnie odwiedzić teściowa żebym z nudów nie umierała, ale ze względu na temperaturę zrezygnowała :/ Na szczęście jutro już TZ wraca z nart i będę miała towarzystwo wieczorami chociaż Mówiłyście o ciastach bananowych. Tez takie w tym tygodniu robiłam i było pyszne ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2075 |
Zakorzenienie
|
maggie123 mi się bardziej podoba fioletowa
|
![]() ![]() |
![]() |
#2076 | ||||
Zakorzenienie
|
Hej
Dzięki wszystkim za odzew w sprawie kp szwagierki. Cieszę się, że nie tylko ja uważam, że to z deka nienormalne. Być może mała ma mocny odruch ssania, ale to jeszcze nie powód by trzymać ją przy cycu tyle czasu, odłożyć do spania po czym po godzinie znów ją karmić, bo zdązy zgłodnieć. Będe się bardzo przed tym wystrzegać, mam nadzieję, że się uda. Powiedziałabym jej o zmianie smoka, ale ona to taka co na wszystkim się zna i wszystko wie, więc niech się męczy. Jak jej mówiłam o tym, że nie ma diety matki karmiącej, trzeba jeść wszystko, a eliminować jedynie te rzeczy po których widzimy, że zaszkodziły dziecku to kiwała głową, że nie mam racji, że to wcale nie jest tak prosto jak ja mówię.No więc co będe specjalistkę uczyć Cytat:
![]() no nie wiem właśnie, coś mi się tu na wątku obiło o uszy, ale może o jakieś inne bieliźniane zakupy chodziło. U nas jak się okazuje nie ma już textil marketu ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2077 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A czy po porodzie cyce są dużo większe niż teraz, bo mi mleko jeszcze nie cieknie, także nie wiem czy już je mam czy dopiero będę miec, piersi urosły mi o 1 rozmiar ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2078 |
Wtajemniczenie
|
ja do torby nie wkładam rożka bo zająłby połowę miejsca, naszykuję w domu i jak będzie mi potrzebny mąż dowiezie
![]() ![]()
#2079 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() 2. z tych dwoch kolorow bardziej podoba mi sie fiolet Cytat:
![]() 2. ![]() maratorka owieczki ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2080 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() co do magnezu podobno normalnie można brać do końca ciąży jeśli drętwieją jakieś kończyny i ma się problemy ze stawianiem brzuszka, ewentualnie zmniejszać dawkę. Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2081 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Fajna ta maskotka ![]() ![]() A to dobrze, że też nie chcecie zabierać ciuszków do szpitala ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2082 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() A maskotka boska.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2083 | |||||||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
martorka ja jestem za sowami ![]() W tamtym roku na TVNie podawali że wiosna będzie w marcu a śniegiem waliło dalej niż do kwietnia także dla mnie to mogą sobie gadać. Na dodatek zawsze pokazywali sprawdzalność na końcu każdej 'pogodny' po wpadce w tamtym roku jakoś przestali ją pokazywać. Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Jak tak mówicie o tych ciastach i mnie chyba naszła ochota ![]() a krem na brodawki kupilam z bielendy bo byl w promocji w rossmanie cena na do widzenia za jakieś 4zł ![]()
![]() |
#2084 | |||
Raczkowanie
|
cześć
![]() kocyk mam taki brązowy, a gdzieś mi cytowanie uciekło ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2085 | |||||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() pod żadnym pozorem nie mozna drapać ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() jestem po wizycie u gina. niestety moje łożysko nie wygląda za ciekawie i nadal muszę leżeć. do samego porodu nie będę wiedzieć czy sn czy cc, bo jeśli przy skurczach będzie minimalne krwawienie to nie będą ryzykować i zrobią od razu cc ![]() ![]() przez miesiąc przypakowałam leżąc 4 kg i jestem od początku na +14 a w pasie mam już 104 cm ![]() ![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2086 |
Rozeznanie
|
aaaaaaaaaaaa, dziewczyny! Wczoraj dziadek przywiózł nam kołyskę dla Młodego, więc od razu wzięłam się za zamawianie materacyka i prześcieradła, dziś rano dzwoni kurier, że ma dla mnie paczkę, no to ja lekkie zdziwko, bo zamówienie robiłam koło 19
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2087 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2088 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Piękna ta Twoja sowa! kolory, wzór w gwiazdki - wszystko ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() 2. ![]() U mnie zawsze szyjka "twarda, długa, zamknięta", rozpulchniona nigdy nie bywa ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2089 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2090 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dobrze, że jesteś pod kontrolą gina ![]() Cytat:
![]() A wiecie co? Przez te mrozy nie poszłam dzisiaj do lumpa ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2091 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() coś czułam że za wcześnie wątek mamuś październikowych ![]() Cytat:
![]() w takim razie nie martwię się rozpulchnioną szyjką ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2092 | |||||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:58 ---------- Poprzedni post napisano o 13:58 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:59 ---------- Poprzedni post napisano o 13:58 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:59 ---------- Poprzedni post napisano o 13:59 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:59 ---------- Poprzedni post napisano o 13:59 ---------- Cytat:
![]() ![]() ========================= ========================= ============= a co w końcu z tą rossmanowską maścią na sutki? |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2093 |
Rozeznanie
|
o ja, ale wiadomości
![]() też mierzyłam - ale L za małe, XL za duże, chyba będę chodziła w worku na kartofle ;P:P:P:P:P heh byłam wczoraj na wizycie i tak sobie powtarzałam po cichu, żeby nie zapomnieć o żelazie, bo mi się skończyło, że... zapomniałam się upomnieć o zdjęcie! ostatnie mam z września :/ pyta mnie gin czy miał być chłopak czy dziewczynka - mówię, że niby chłopak, ale czy się magicznie w dziewczynkę nie zamienił to nie wiem - a ten do mnie, że niestety, nie potwierdzi i nie zaprzeczy, bo Młody (i tego się będę trzymać) nie chce w ogóle współpracować :P następna wizyta 13.02 - ciekawe, czy mi zrobi usg i czy w końcu się Młody wypnie tak, żeby żadnych wątpliwości nie było... ale to będzie gdzieś 33tydzień, robią jeszcze wtedy usg? :P tak mówicie o tej zimie... myślałam, że na wyjście opatulenie body, kaftanikiem, spodenkami, welurowym pajacem i kocykiem wystarczy... a teraz nie wiem... czy może kombinować jakiś kombinezon czy nie... :| głupia pogoda...
![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez thidien Czas edycji: 2014-01-24 o 13:04 |
![]() ![]() |
![]() |
#2094 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2095 | |||||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ale czytałam, że już masz w beżu, więc ta liliowa. Róż jest różowy aż do wyrzygania Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Jak to położone wezmą i przebiorą ![]() ![]() Bo nie wiem, czy mówimy o tym samym. U nas po porodzie dają ci dziecko i od tej pory ty cały czas z nim jesteś, przebierasz, przewijasz, a piguły tylko kąpią- przy tobie na sali- pod kranem zresztą ![]() Fajny sen, lubię takie ![]() Cytat:
![]() Bo mu jeść nie dajesz ![]() ![]() A mi brzuch dzisiaj cały tańczył ![]() I tez mi się jakieś durnoty śniły, ale zbudził mnie mąż telefonem, żebym mu zmierzyła szerokość fugi między mozaiką... czy to taka różncia 2 mm czy 3? ![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2096 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2097 | ||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() 2. fioletowa według mnie ładniejsza ![]() Cytat:
![]() ![]() 2. Ślicznie Ci wyszła ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2098 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Ojoj biedactwo ![]() Oo a co u nich? Muszę poszpiegować ![]() Nadrobiłam ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2099 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
zapomniałam się pochwalić - położyliśmy podłogę ![]() ![]() ![]() mam nadzieję, że narożnik przyjdzie w terminie - jak mnie wykiwają na kasę i nie przywiozą, to pojadę na drugi koniec Polski i skopię tyłki! od teraz pakuję do kartonów rzeczy z małego pokoju (bleeeeeh nienawidzę takiej roboty, bo tego jest mnóstwo) i będziemy przestawiać meble - może się uda zacząć od przyszłego tygodnia już robić remontowy burdel w przyszłym pokoju Malucha ![]()
![]() |
#2100 |
Raczkowanie
|
na początku stycznia trafiłam do szpitala z krwawieniem i przodującym łożyskiem, które nachodziło na ujście szyjki. dzięki leżeniu łożysko trochę się podniosło, ale nie jakoś rewelacyjnie, stąd ryzyko ponownego krwawienia i przedwczesnego porodu cc.,więc byle donosić do 37 tc
![]() dzięki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:20.