|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1231 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy. Część XXVI
BUNNY ja powiem Ci tak-takie bole sa normalne, sama doświadczam, wiele kobiet jeździ na pogotowie po zastrzyk. To NORMA ale jeśli nigdy tak nie mialas a jest to nowość to lepiej skonsultuj. Na pewno nic się nie dzieje ale powiedz o tym gince przy okazji.
EX co to za kobita ma te kozaki? Buty ladne gdzie takie można kupic?
|
|
|
|
#1232 | ||||
|
Zakorzenienie
|
w pon bede dzwonic bo zapisy a do byle kmiota nie pojde
Cytat:
![]() zauwazylam ze tak jest- jak mam okres pozniej lub wczesniej niz terminowo to zawsze jakies jazdy ![]() odpowiedz kilku ginow- widocznie taka pani uroda jaki upiorny kot tz by mi dal jakby lolka mu w buty nalala Cytat:
![]() Cytat:
biedna lunka a nie zjadla ci czegos dziwnego?Cytat:
rano wzielam ibuprom, teraz moge gory przenosic- zero jakichkolwiek odczuc ![]() tylko zmeczona jestem, oczy mnie pieka ale nic to, moze dzis noc sie wyspie...bo weekend mamy jak na zlosc w trasie w taki mroz a ja z okresem...
|
|
#1233 |
|
Zakorzenienie
|
BUNNY a jeszcze jedno do tego co napisałam wyżej...po ilu kapsułkach jakiej dawki ból minal?
|
|
|
|
#1234 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1235 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo takie bole to mialam przy kolce nerkowej tyle ze zwykle z jednej nerki a tu bylo z obu ![]() wlasnie dziwne to dla mnie bylo i stad nie jechalam bo wiedzialam ze nic mi nie zrobia, przeciwbolowe to mam w domu rozne, nie wiem po ch* wzielam akurat nospe ktora mi nigdy nie pomogla ![]() poza tym zwykle usg mialam w sierpniu czyli niedawno i nerki byly ok i wszystko inne... ale taki bol mialam pierwszy raz wiec zapytam przy okazji i tak powinnam cyto zrobic.
|
|
#1236 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 13:14 ---------- Poprzedni post napisano o 13:13 ---------- aha i po jakiej dawce przeszlo? |
|
|
|
|
#1237 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale nic nie dalo, bol sam ustal ok. 3 rano i zasnelam, rano obudzilam sie z typowymi skurczami juz macicy wiec wzielam ibuprom i bol calkowicie zniknal ten skurczowy, bo ten dziwny plecow to go nie bylo rano. tamten bol trwal 18-3 rano bez przerwy... dziwne bylo dla mnie ze jak zwykle 1-2 dzien mam potop to tym razem prawie nic i tak sobei tlumaczylam ze stad ten bol na pewno bo czegos ta krew nie chce leciec.. jak juz dostalam potopu- posciel do prania jak nic - to bol zniknal.
|
|
#1238 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dlatego tak bywa-bo wlasnie endometrium może narosnaac grubsze niż zwykle, ciężko się złuszzca, wydluza się faza lutealna-chce leciec a nie może -tak obrazowo. Pociesze Cie ja dziś dostałam @-mio pomaga nurofen forte 400mg (ten najslinijeszy) 2 tabletki. jedna a zaraz druga. |
|
|
|
|
#1239 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
rozumiesz to ja biore za zwykly objaw 1-2 dzien krwawienia, z tym umiem zyc i znosze dobrze choc sa momenty ze w oczach sie zaćmi z bolu to wtedy siadam lub klade sie na chwilke i przechodzi.nieraz cieply prysznic mi pomaga. ale to wczoraj wystraszylo mnie bardziej o nerki- choc chodzilam siku co godzine ale bez bolu wiec wiedzialam ze to nic z nerek nie schodzi bo i goraczki nie bylo- a zwykle mam... i ten prawie brak krwawienia, jakby mi sie cos zablokowalo w srodku pierwszy raz w zyciu tak mialam, zawsze 1-2 dzien to poduszkowce max i kilka na dobe do tego jestem przyzwyczajona... albo tampon co 3godz...![]() usg dowcipne mialam raz w zyciu i to jakos zaraz po zwiazaniu sie z tz..chyba trzebaby poprosic o powtorke. dotad cyto mialam 1/2 wiec nie dawali skierowanai na usg bo nic sie nei dzialo..
|
|
#1240 |
|
Zakorzenienie
|
Ja jak mam @ sikam co 15 min. BUNNY koniecznie dowcipne-trzeba. Nic nie masz na pewno, ale diagnoza torbieli miesniwkow PCOS wszystko dowcipne.
Grubosc endometrium budowa macicy, jajków. Ulożenie. |
|
|
|
#1241 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
tylko ja nie zbijam bolu do zera, ja zwykle dalej czuje lekkie cmienie ale juz znosne wiec tak funkcjonuje. na okres wezme 1-2 tabl to max. nie lubie brac lekow jak nie musze, bo zaraz zoladek boli zauwazylam ze jak np musialam brac je 2 dni z rzedu to 3 dnia zawsze glowa mnie boli ![]() a czemu ono naroslo? bo cykl byl dluzszy czy cos zlego sie dzieje? ![]() ---------- Dopisano o 13:29 ---------- Poprzedni post napisano o 13:27 ---------- Cytat:
|
|
#1242 |
|
Zakorzenienie
|
ide do weta na 15,ale sie denerwuje
|
|
|
|
#1243 |
|
Zakorzenienie
|
zobaczysz wszystko bedzie dobrze
|
#1244 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1245 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Mój maluch dzisiaj co chwile podchodzi do mnie i ciumka buzią żeby mu buziaka dać
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Poza tym ten czas tak szybko leci że ja zaraz też będę miała 27 Pamiętam jak niedawno jeszcze miałam 15 i poznałam tż-ta a teraz to już 5ty rok leci...![]() ankaa86 to super, fajnie by było jakbyś pokazała chociaż urywek mebli kuchennych jak już będą poskręcane stały w kuchni, kręcą mnie wnętrza domów i bardzo lubię oglądać czy to na google czy na stronie ikei ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:41 ---------- Poprzedni post napisano o 13:39 ---------- Nie denerwuj się kochana, trzymam kciuki za równo za Ciebie jak i kota Będzie dobrze |
||||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1246 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a tz tez jutro w pracy wtedy co ty?
|
|
#1247 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1248 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Ale się ciesze mam już weekendzik
![]() Cytat:
![]() ciężko sie połapać przez to....Cytat:
![]() ![]() co do kotów ja sie aż tak nie znam jak Ty ale tez pierwsze slysze, że kot musi 12h nie jesc zeby go wykastrowali.....co ma piernik do wiatraka? Poza tym juz widze jak kot wytrzyma 12h bez jedzenia....Zmien weta ![]() ---------- Dopisano o 13:45 ---------- Poprzedni post napisano o 13:43 ---------- Cytat:
![]() ![]()
|
|
#1249 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1250 | |
|
Wtajemniczenie
|
sexowne
nosiłabym ale tylko na jakieś większe wyjścia ![]() ---------- Dopisano o 13:50 ---------- Poprzedni post napisano o 13:46 ---------- Cytat:
!A co do Revlona dzisiaj go rano nalozylam i teraz wrocilam z pracy i nadal mi się trzyma odcien mi tez podpasowal bo zimą jestem mega bladzioch wiec sie wkomponował idealnie.....a co do krycia hmmm.... ja i tak najpierw korektor nakladam pod spód więc cięzko mi to ocenić ale wydaje mi sie ,że jednak mój Burżujek lepiej sobie radził z zakrywaniem niedoskonałości. Zobaczymy jak dalej sie bedzie spisywał- czy nie bedzie zapychał itd
|
|
#1251 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Do tego jutro rano szkolenie to chcę po powrocie do domu rozsiąść się na dupce i nic nie robić Ja chciałabym takie kozaki z tym że niższe, powiedzmy 10cm obcas, nosiłabym do sukienek, najlepiej takich oversize, trapezowych |
|
|
|
|
#1252 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#1253 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1254 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja właśnie jedyne co pamiętam to to, że revlon mnie zapychał i robił u mnie efekt niezdrowej skóry, bez blasku. Ale potem mieszałam go z jakimś innym podkładem i efekt był boski |
|
|
|
|
#1255 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
też uwielbiam koty i moje koty są dla mnie jak dzieci ![]() Trzymaj się Kylie ;* i żeby wszystko z koteczkiem było ok
|
|
|
|
|
#1256 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() no tylko na takie mrozy odpadaja Nie wiem ale śmiać mi się chce dzisiaj u nas w Łodzi jest -12 stopni i to w ciagu dnia, do tego na chodniku "szklanka" slisko jak nie wiem a widzialam panienki co w mega szpilach paraduja i chodza jak kaczki po tym sliskim chodniku ![]() Musialam sie podzielić moimi uwagami heh ![]() a co do sukienki oversize i trapezowej musze sobie sprawic taka koniecznie ! bo juz poszukuje od jakiegos czasu ale zadna mi sie jakos nie podoba ![]() ---------- Dopisano o 14:00 ---------- Poprzedni post napisano o 13:57 ---------- Cytat:
lubie efekt matu wiec na tym mi az tak nie zalezy- bardziej wazne jest dla mnie trwalosc i krycie bo teraz tak jak mowilam zima mam niedoskonalosci ![]() W ogóle nie chwalilam się Wam - wczoraj była dyskusja z Tż-tem o naszym slubie i postanowlismy ze chcemy go wziążć w 2015 ! Musimy tylko termin zaklepać w kościele i wybrać jakąś restaurację, a ja sie w tym kompletnie nie orientuje....Na pewno nie będzie wesela, tylko jakieś skromne przyjęcie w restauracji... jak przeliczylismy to wyszlo nam jakos kolo 40 0sób. Ale kaskę musimy już zacząć odkładać....
zapuszczanie włosków skrzypowita od 28.02- jantar ![]() treningi z Ewą Ch. i Mel B. ![]() ZUMBOMANIACZKA Edytowane przez Lavia15 Czas edycji: 2014-01-24 o 14:02 |
||
|
|
|
#1257 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1258 |
|
Zakorzenienie
|
O ! naprawde masz na imię Kinga ? no to pjona
![]() aaa i jeszcze obydwie pracujemy w sklepie z odzieżą !
Edytowane przez CherrryCat Czas edycji: 2014-01-24 o 14:05 |
|
|
|
#1259 |
|
Wtajemniczenie
|
Bunny Luna chyba coś zezarla na spacerze. Dostała 3zastrzyki i cos do buzi na baterie. Tak płakała przy zastrzykach
wiec nie dziwię sie Kylie że się martwisz o swoje koty bo ja tak samo mam z psem. Oby wszystko poszło sprawnie. Pociesze Cie że kastracja jest mniej inwazyjna niz sterylizacja więc powinien Twoj kocurek szybko dojść do siebie. Dla mnie revlon colorstay jedt idealny. Dobre krycie i długo się trzyma Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#1260 |
|
Zakorzenienie
|
BUNNY-USG dowcipne ma sens ale tez zależy kiedy będziesz chciała mieć dzieci. jeśli wkrótce powinnas zrobić, jeśli nie-nie przymusowo, szczególnie ze przecież nic Ci nie dolega.
Ja robiłam z ciekawości, chciałam zrobić po prostu dla siebie. Przyczyn wydluzonego cyklu może być wiele. Zakladajac ze zazwyczaj amsz regularne. Mowa o 2 fazie bo pierwsza jest zmienna. Przyczyny-idiopatyczne-bez powodu, po prostu. Cykl bezowulacyjny, stres, bole reumatyczne nawet na pogode...cokolwiek. Nie ma się co martwic
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:52.

gdzie takie można kupic?

a nie zjadla ci czegos dziwnego?
ale taki bol mialam pierwszy raz wiec zapytam przy okazji i tak powinnam cyto zrobic.

Poza tym ten czas tak szybko leci że ja zaraz też będę miała 27
Będzie dobrze