Która z dziewczat ma "doła" przez faceta prosze pisac!! - Strona 195 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-06-01, 20:57   #5821
ahinsa
Zakorzenienie

Dot.: Która z dziewczat ma "doła" przez faceta prosze pisac!!

Cytat:
Napisane przez Wróżka_Dzyńdzyńdzyń Pokaż wiadomość
Ahi Ty faktycznie możesz z premedytacją wysłać. Już rok nie jesteście razem i przeprowadziliście ostatnio rozmowe
No w zasadzie. W zasadzie macie rację

Cytat:
Napisane przez Wrózia
hmm.. ja sama nie wiem. Dopiero 4 miesiące minęły. Ex był bardzo rozżalony po rozstaniu. Niedobrze by wyszło jakby sobie coś pomyślał
Wiesz, gdy ja dostałam życzenia na święta od niego... to mnie szlag trafił. A jak nie dostałam na urodziny i na kolejne święta, to tez mnie szlag trafił Wyślij, jeśli ma to sprawić, że będziesz się lepiej i poprawniej czuła.

Odstresowałam się zupełnie w błogiej kąpieli... z masażem wodnym
Stary 2007-06-01, 20:59   #5822
dżastinka23
Raczkowanie

zaporosił mnie na impreze jutro(((((((((( przez dobe mogę się zlamać i pojechać;/ buuuuuuuu
dżastinka23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-01, 21:02   #5823
_Magda
BAN stały

Dżastinka
Bo po co ten kontakt utrzymujesz
Nie żal by ci było że tyle czasu wytrzymałas?Przeczytaj jak Cię potraktował niedawno.
_Magda jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-01, 21:17   #5824
dżastinka23
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez _Magda Pokaż wiadomość
Dżastinka
Bo po co ten kontakt utrzymujesz
Nie żal by ci było że tyle czasu wytrzymałas?Przeczytaj jak Cię potraktował niedawno.

smsowego nei zal zal by mi bylo gdybym sie znim spotakała, dlatego musze wytrzymac

ja wiem ze brzmie jk zona alkoholika co go ciągle uspraiwedliwia ale on serio w nerwach mowi cos czego nie mysli. mowi ze ma nerwice po matce, moze prawda moze nie

ale to duzy dzieciak i sam przyznal nie radze sobie sam ze soba. jak dla mnie ten jego charakter wszytko mu pieprzy i on o tym wie, wei ze niszczy to co kocha i mu zalezy. i jest bezradny i beezsilny. i jak reaguje? własnie tak, i tym ze tak raguje jest jeszce bardziej wkurzony, ale nie umie sonbie z tym poradzic

nie, nie robie z niego ofiary, to co zrobil jest niedopuszczalne, ale... oj ciezko to tak piszac ywjasnic o co mi chodzi.ale tak czy siak jesli to to to i tak bedziemy razeem. ale napewno nei tearz i tego musze sie 3mac, wiec najlepiej wbic sobie do glowy ze juz nigdy, ale jednak ciezko tk, chco wiem ze tgak pisałam niedano ze juz nie mam nadziei. ale ona zawsze jest zwłaszcajak sie coraz bardziej widzi w czym tkwi sedno. ktpore da sie wyprostowac ale ja juz w tym momencie, przynajmniej w tym juz nie powinnam tego robic
Stary 2007-06-01, 21:24   #5825
bess
Zakorzenienie

no ale on chyba nic nie robi z tym swoim charakterem i nerwicą??
Co z tego ,ze Ty widzisz sedno??bedziesz szczesliwsza bedac z nim w zwiazku ,krzywdzona(nie pamietam dokladnie Twojej historii:O) ale za to widząca sedno???
bess jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-01, 21:39   #5826
dżastinka23
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez bess Pokaż wiadomość
no ale on chyba nic nie robi z tym swoim charakterem i nerwicą??
Co z tego ,ze Ty widzisz sedno??bedziesz szczesliwsza bedac z nim w zwiazku ,krzywdzona(nie pamietam dokladnie Twojej historii:O) ale za to widząca sedno???
]

cos tam robil, male kroczki ale jednak. jak na niego kroki. tlyko aj etgo nie zayuwazalm bo byl wtedy lukaszm ktorego wyidealizowałam i wtedy ptrzy nim msiek mi sie wydawal nikim. wrzucialam sobie do glowy ze jest jakis chlopak ideal, lepszy niz lukasz nawet a misiek niech sie schowa, i prze to nic nie docenialam. to byl anjgorszy momnet na powrot on robił postepy a ja tom olewałam, i wyszlo jak wyszlo

i to jego wyzywanie, tego nieuspartwiedliwam i wiem ze by musial stanac na rzesach by to nprawic. wiec to osobny temat

w tym calym temacie jego i mnie potzreba bylo osoby madrzejszej ktora wszytstko to ogarnie, a my oboje bylimsy dzieciaczkami na tym samym poziomie zamaist ktos przejąc rolę tego mądfrzejszego. oj jak wariat brzmie nieumeim tego wyrazic... mam metlik w glowie.... ale to chore wszytko, ale jak patzre na zwiazki obok, na mojego brata, kazdy ma jakies wady problemy z czym s sie boryka. moze ja sie za latwo poddalam

ale mysle ze po p[rostu tamten moment to nie byl moment na powrot nie ten czas... moze bedzie jeszce moze nie

chyba nikt mnie nie zrozumial
Stary 2007-06-01, 22:10   #5827
gwendolyn
Rozeznanie

Ja mam ogrooooooomniastego doła ;( Zakochalam sie bez sensu ;( Tylu wolnych facetów w koło, a ja akurat musiałam się zakochać w nim ;(

Poproszę o kopa w tyłek na otrzeźwienie.
gwendolyn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-01, 22:15   #5828
kamila017
Raczkowanie

GG do kamila017

Tez mam doła
Jeestem z swoim skarbem poltora miesiaca ... od paru dni zaczelo sie psuc ;/
Dzieli nas 3 godz jazdy pociagiem ...
Zaczelo sie psuc kiedy odezwala sie do niego jego byla ...
Teraz tak jakby zwala na mnie ze to przezemnie, ale on tak zimny dla mnie sie zrobil ;( a ja juz nie wytrzymuje ... powiedzialam mu ze jest dla mnie chłodny ... ze nie okazuje juz uczuc ... ze ciagle sie klocimy, psuje sie ... a on na to ze nie prawda, ze jestem przewrazliwiona

Masz siłę, masz wiarę - raz jeszcze pozbieraj się.

Nie żyjesz za karę
kamila017 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-01, 22:42   #5829
Wróżka_Dzyńdzyńdzyń
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ahinsa Pokaż wiadomość
Wiesz, gdy ja dostałam życzenia na święta od niego... to mnie szlag trafił. A jak nie dostałam na urodziny i na kolejne święta, to tez mnie szlag trafił Wyślij, jeśli ma to sprawić, że będziesz się lepiej i poprawniej czuła.

Odstresowałam się zupełnie w błogiej kąpieli... z masażem wodnym
Prawdziwa decyzja życia lub śmierci Chyba wyśle

Sie musiałaś pochwalić? Ja też chce do takiej wanienki!

Justynkoo
Skoro On ma prawdziwe problemy to powinien iść do lekarza i na terapie. Wtedy istniałaby szansa, że się zmieni. Inaczej nie ma mowy
Myśle jednak, że tylko się tak tłumaczy Chyba każdemu w złości zdarzy się powiedzieć coś co zrani drugą osobę, a wcale się tego nie chciało. Michał ranił Cie wiele razy, bo wiedział, że może sobie na to pozwolić. Przyzwyczaił się i to już sie nie zmieni.

Gwendolyn to faktycznie niedobrze. Postaraj się unikać jegomościa

Kamila Twój TŻ cały czas utrzymuje kontakt z tą dziewczyną? Dawno się rozstali? Może faktycznie przesadzasz kierowana zazdrościa?

Jeśli nie widzisz nic złego w rozmnażaniu nierodowodowych zwierząt -> Zajrzyj

STOP OKRUCIEŃSTWU - klik
Wróżka_Dzyńdzyńdzyń jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-01, 22:59   #5830
kamila017
Raczkowanie

GG do kamila017

Wróżka_Dzyńdzyńdzyń - rozstali sie jakos 2 i pol miecha temu,
jestem zazdrosna ale jezeli ona pisze mu ze zyczy powodzenia w zwiazku a on jej odp "Jeśłi chodzi o związek to się nie ułoży bo tego nawet niechce " to mnie zagielo, potem powiedzial mi ze tak napisal bo go zdenerwowalam tym smutnym opisem :|

Nie żyjesz za karę
Stary 2007-06-01, 23:05   #5831
bess
Zakorzenienie

2 tygodnie po rozstaniu juz mial nowa dziewczyne???Szybciutko.

Co do zyczen,wysylamy tym eksom,ktorzy pamietaja o nas,ktorych w miare jeszcze w pewien sposob mozna powiedziec,ze lubimy lub nie mam zbyt ogromnej urazy
Ja wysylam tylo 1 ,bo on zawsze mi wysyla,2 nie pamieta ale sie nie przejmuje bo ja tez nie pamietam kiedy ma swoje swieta
bess jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-01, 23:13   #5832
Wróżka_Dzyńdzyńdzyń
Zadomowienie

Bardzo szybciutko..
Nie będe nic mówić, co mam krakać

Ide się uczyć

STOP OKRUCIEŃSTWU - klik
Stary 2007-06-01, 23:17   #5833
kamila017
Raczkowanie

GG do kamila017

w sumie znamy sie od 8 miesiecy ... jeszcze na samym poczatku cos miedzy nami bylo ... ale pojawila sie Marta .... nadal bylismy bardzo dobrymi znajomymi

a jak sie rozstali ( powiedzialam mu w rowne 4 miesiace zwiazku, ze nigdy go nie kochala i nie kocha...) wrr glupia panna ;/

mam nadzieje ze wszystko bedzie ok ...

jeszcze teraz jedzie do angli na 3 miesiace do pracy ciezQo bedzie

Nie żyjesz za karę
Stary 2007-06-02, 05:32   #5834
rozrabiara
Zadomowienie

Dziewczyny...
Oj cięzko, tak strasznie ciężko. Ja tu pierwszy raz jestem, ale zdaje się, że nie ostatni. Muszę to wylać z siebie...
Nazwijmy go P.
P. znam od roku. Poznaliśmy się przez gadu, a później na żywo przez wspólnych znajomych. Byłam wtedy z kimś innym, ale niedługo później ten ktoś ze mną zerwał. I to P. mnie zawsze pocieszał, mówił, że to tylko źle świadczy o tamtym, itp, itd.
Między mną i P. niby coś iskrzyło, ale żadne z nas nie zrobiło pierwszego kroku. Ja cierpiałam jeszcze po ostatnim związku, a on wydawał się być nieśmiały. Tak się złożyło, że mieliśmy razem półmetek i wtedy zaczęły się rozmowy z podtekstami i miłe smsy. Wszystko było fajnie, ale wciąż nie mogliśmy się spotkać. Los znów nam sprzyjał i na walentynki wylądowaliśmy na jednej imprezie. Nie powiem, na walentynkach było bardzo miło... Przytulanie, buzi, buzi, słodkie słowa. Mogłoby się wydawać, że sama się nie szanuję, ale w końcu to nie był pierwszy lepszy chłopak i znałam go prawie od roku, a na dodatek długo na to czekałam. Wiem, że to brzmi banalnie, ale wyjątkowe było to, że to pierwszy facet, który najpierw spodobał mi się z charakteru. Zawsze zaczynało się od spojrzenia czy uśmiechu, a tu było inaczej, lepiej? Wszystko było pięknie przez jakiś czas, wprawdzie nie byliśmy razem, ale mogłam mieć pewność, że to nie był jeden miły wieczór.
Tylko że wczoraj... Wczoraj dowiedziałam się od pewnej dziewczyny, że on "wykorzystał" jej koleżankę. Że też się z nią całował, a później... napisał jej: "Zabawiłem się Tobą". Szok. Na dodatek okazało się, że to było już po walentynkach.
A na koniec imprezy, konkretnie przede mną żegnał się z jakąś dziewczyną i dał jej buzi w policzek.
Ja wiem, że to historia jak każde inne, ale to tak strasznie boli. Ta cholerna naiwność. Bo ja naprawdę myślałam, że będzie inaczej, że jest inny. A wychodzi na to, że przez cały rok znajomości starał się tylko o to, żeby odhaczyć sobie kolejną na swojej liście. Rok znajomości...
Głupia, naiwna.
rozrabiara jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-02, 06:42   #5835
Klariska
Wtajemniczenie

Czlowiek dzis sie nawet wyspac nie moze Jade z ciocia na basen, a tak mi sie spac chce... TŻtowi sie jednak nie dostanie Niech sie Jeleń cieszy. Dostalam Kinder Niespodzianke na dzien dziecka. W niej byl jakis dziwny slon Najdziwniejsze jest to ze ja tez zastanawialam sie wczesniej czy mu wziasc takie cos
PS. Jego spoznialstwo wyplenie dla wspolnego dobra

Wróżka truskawki sa jeszcze Takze jak chcesz to wpadaj. Bita smietana tez jest :P Znikły lody, galaretki i jeden(z 2)garczkow bitej smietany :P

Klariska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-02, 08:23   #5836
ahinsa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rozrabiara Pokaż wiadomość
A wychodzi na to, że przez cały rok znajomości starał się tylko o to, żeby odhaczyć sobie kolejną na swojej liście. Rok znajomości...
Głupia, naiwna.
Całowania nie nazwałabym wykorzystywaniem i nie wydaje mi sie, żeby starał się cały rok po to, by cie pocałować... chyba że czegoś nam nie mówisz...
Przykro mi w każdym razie, bo zapewne wiązałaś z nim duże nadzieje... Ale może wobec ciebie ma inne plany? Niż zabawienie sie i porzucenie?
Stary 2007-06-02, 08:41   #5837
rozrabiara
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ahinsa Pokaż wiadomość
Całowania nie nazwałabym wykorzystywaniem i nie wydaje mi sie, żeby starał się cały rok po to, by cie pocałować... chyba że czegoś nam nie mówisz...
Przykro mi w każdym razie, bo zapewne wiązałaś z nim duże nadzieje... Ale może wobec ciebie ma inne plany? Niż zabawienie sie i porzucenie?
Było "tylko" całowanie. Dla mnie to i tak za dużo w takiej sytuacji. Nie wierzę, że człowiek, który jest w stanie napisać jakiejkolwiek dziewczynie, że się nią zabawił, może mieć inne plany w stosunku do mnie. Też nie rozumiem, czemu aż tak mu na tym zależało, że poświęcił na to praktycznie rok, ale widocznie chciał za wszelką cenę dopiąć swego...
Stary 2007-06-02, 08:49   #5838
ahinsa
Zakorzenienie

Rozrabiara, ale tobie przecież nie napisał/nie powiedział, ze sie tobą zabawił, prawda? Więc może. Może z tobą to było inaczej, bo facet rzeczywiście poświęcił ci dużo czasu. Nie da się chyba rok starać i być przy kimś i sie jakoś emocjonalnie nie zaangażować. Na pewno cię lubi skoro spędził z tobą ciężkie chwile.
Nie wygląda mi na zabawę kimś pocieszanie go przez rok w trudnych chwilach.
Stary 2007-06-02, 09:12   #5839
rozrabiara
Zadomowienie

Ja sama już nie wiem, co mam o tym wszystkim myśleć. Samo to, jak zachował się wobec tej dziewczyny świadczy o tym, że jest skończonym chamem. Niby mi nie napisał, że się mną zabawił, ale w jakiś czas po walentynkach skończyły się jakiekolwiek rozmowy z podtekstami itp. (mam nadzieję, że wiecie o co chodzi, takie aluzje, że coś by się chciał, ale nie powie tego wprost, a kiedyś takie były w praktycznie każdej rozmowie).
Poza tym on ostatnio jak byłam u niego zaczął mi opowiadać o pewnej dziewczynie, którą znam, a której nie lubię. Nie byłoby w tym nic dziwnego, ale on po 3 razy powtarzał mi, że był z nią kiedyś biegać. Ale chodzi o to, że on nie jest osobą, która opowiada jakieś historie po kilka razy. Nie wiem, o co mu wtedy chodziło i jaki miał w tym cel.
Już w ogóle go nie rozumiem...
Stary 2007-06-02, 09:19   #5840
ahinsa
Zakorzenienie

Rozrabiara, ułożyłaś już sobie jakiś scenariusz wydarzeń w głowie i szukasz w jego zachowaniu potwierdzenia. To, że mówił ci o jakiejś dziewczynie jeszcze nic nie znaczy. Mówił to mówił. Często się widujecie?
A co do tego wykorzystywania... wiesz jak to jest z plotkami Nie mówię, że nie ma w tym ziarnka prawdy, bo pewnie jest... Ale to wszystko nie musiało wyglądać tak, jak ta koleżanka ci przedstawiła.
Serio serio.

Nie mówię, że chłopak się w tobie zakochał czy coś. Może nie chce się wiązać - to też jest możliwe. Ale wcale a wcale nie musi być skończonym draniem.
Stary 2007-06-02, 09:39   #5841
rozrabiara
Zadomowienie

Ostatnio widywaliśmy się dość często, bo brałam od niego filmy.
Odnośnie tego, co napisałaś o plotkach, to racja, sama się nad tym zastanawiałam, bo wiem, co niektórzy o mnie samej mówią i gdyby wszyscy chcieli w to wierzyć, to szkoda gadać...
A że on nie chce się wiązać to raczej pewne. Nasza wspólna koleżanka tak się wczoraj zdenerwowała, że poszła i wszystko mu wygarnęła. Nie wiem czy dobrze zrobiła, ale nie miałam siły jej powstrzymywać. Z tego, co mi powiedziała, to on stwierdził, że wcale nie wiedział, że ja bym coś z nim chciała (faktycznie ciężko się domyślić :/), a na koniec dodał, że on nie chce mieć żadnej dziewczyny. Tylko że mi nie chodzi o to, że koniecznie chciałabym być jego dziewczyną, ale o ogólne jego zachowanie, bo wygląda tak, jakby zależało mu tylko na jednym, a jak już to dostał, to zadowolony poszedł do kolejnej

Tak czy inaczej, bardzo dziękuję za wsparcie i dobre słowo.
Stary 2007-06-02, 09:48   #5842
ahinsa
Zakorzenienie

Rozrabiara, naprawdę mi przykro
Skoro chłopak nie chce sie wiązać to nikt go do tego nie zmusi, nie masz na to wpływu. Masz natomiast wpływ na swoje samopoczucie i na to, żeby dać sobie z nim spokój i układać sobie wszystko z kim innym Powodzenia. Uszy do góry.
Stary 2007-06-02, 10:55   #5843
kamila017
Raczkowanie

GG do kamila017

ojj wspolczujem <przytul>

u mnie wraca do normy, pogadalam z moim skarbem wczoraj i juz jest lepiej, ale teraz jedzie na 3 miesiace do pracy do angli (((

Nie żyjesz za karę
Stary 2007-06-02, 12:18   #5844
Izaluka
BAN stały

Obyś miała rację Kamila. Bo Jego sms do byłej i tak jest bardzo zastaawiający No i jesteście któtko razem, a teraz jeszcze rozłąka...

Ptysio co tam u Ciebie? Nic się nie odzywasz W ogóle dziś mało która się ''dolinuje'' I dobrze

Ja tam humor mam średni :/ Ale nawet łzy nie lecą, smutku nie ma, tylko tak z przekąsem na to wszystko patrze i wierzyć mi się nie chce... Ale jak się okazuje wszystko się może zdarzyć...
Izaluka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-02, 12:25   #5845
Wróżka_Dzyńdzyńdzyń
Zadomowienie

Znowu śnił mi się eks i znowu bardzo realnie się pogodziliśmy troche niefajnie..

Kamilko 3 miesiące tylko dla siebie. Wykorzystaj je odpowiednio

Ide się odstresować na zakupach

STOP OKRUCIEŃSTWU - klik
Stary 2007-06-02, 12:30   #5846
gwendolyn
Rozeznanie

Idę na wesele do mojej przyjaciółki kochanej z casów liceum jeszcze-- jej się układa, więc dla nas tez jest nadzieja Podrinkuję, potańczę, pogadam z ludźmi i mój humor od razu się poprawi - czego wam też życzę. Buziaczki dla wszystkich zdołowanych(mam nadzieję że to juz niedlugo potrwa ) -zaczynam się szykować na tą wspaniałą uroczystość.
gwendolyn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-02, 12:34   #5847
_Jamaica
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Wróżka_Dzyńdzyńdzyń Pokaż wiadomość
Znowu śnił mi się eks i znowu bardzo realnie się pogodziliśmy troche niefajnie..
Nie cierpię takich snów. Zycze w takim razie udanych zakupów<tak>
_Jamaica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-02, 12:37   #5848
ahcuna
Raczkowanie

Ja mam dzisiaj okropnego doła ( Mój TŻ jest od pewnego czasu dziwny, wyjechał do pracy do Anglii i od tej pory dosatje rzadko smski a jesli już to o pogodzie :/ dzwoni rzadko ale to nie jego wina bo ja jestem w innym miescie na studiach i nie mam tutaj tel stacjonarnego, jest sesja i rzadko moge latac do budki, która jest stosunkowo daleko ( ehh kiedys byłam najwazniejsza a teraz niedawno powiedział mi że wysłał do rodziców meila ze zdjęciami a ja nic nie dostałam ;-( on twierdzi ze przesadzam, no ale jak mu pisze esa że jest mi smutno ze wogóle o mnie nie pamieta i takie tam to mógłby odpisac ;/ a teraz od poniedziałku zadnego esa :/ niby dzwonił pare razy ale to i tak mało ( jestesmy ze soba 2 lata a traktuje mnie teraz jak obca ( ehhh za 3tyg też mam jechac do niego ale czy on tego chce....

Edytowane przez ahcuna
Czas edycji: 2007-06-02 o 12:40 Powód: okropne błedy ort :PP
ahcuna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-02, 13:02   #5849
myszka2006
Rozeznanie

ahinsa ja bym napisala te zyczenia

dżastinka23 ja cie rozumiem...moj ex tez wedlug mnie to duze dziecko i przez ta jego niedojrzalosc stracilismy to co mielismy, jednak ja tez moge sobie wiele zazucic...tak jak napisalas...brakowala kogos madrego w tym calym cyrku

Kamila kurcze dziwny ten Twoj Tz. jak mogl napisac cos takiego swojej ex...przykro.

rozrabiara jak najpierw przeczytalam to co napisalas,to troszke mnie zdenerwowalo to...poniewaz nie lubie jak ktos nie wierzy w to ze ludzie sie czasem (wyjatki) zmieniaj...moze dlatego ze sama jestem taka naiwna...ale potem doczytalam co on powiedzial Twojej kumpeli...hmmm naprawde facet dziwny i niedojrzaly na zaden zwiazek, dlatego nie bierz sobie tego do siebie...on taki jest ...i juz...nie Twoja wina...
A co do plotek, to ja o moim ex slyszalam ze bawi sie dziewczynami, zalicza je, nie umie kochac, bierze narkotyki, sterydy i co jeszcze sie da, ze ma pusto w glowie, patrzy na wyglad itp. itd. i co, ja mimo to sporobowalam, bo mama mi zawsze powtarza "nie sluchaj kolezanek bo one sa zazdrosne"...okazalo sie ze to cudowny chlopak, mzoe na pozro wydaje sie taki oschly, ale to czuly i cieply facet...dopuscil mnie do takich rejonow swojej duszy, ktorych nikt nie odkryl...i na pewno nie jest pustym facetem patrzacym tylko na wyglad...co prawda zranil mnie potem, ale to juz dluzsza historia...wiec nie sugeruj sie zawsze tym co mowia inni, a tymbardziej zyczliwe kolezanki...pozatym chyba lepiej sie samemu sparzyc, doswiadczyc, cos przezyc...bo potem jestesmy madrzejsze

Jego spojrzenie było brązowe, figlarne, czułe,
pełne pragnienia...i czegoś, czego pewnie
nigdy nie zrozumiem...-zapominam!!
myszka2006 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-02, 13:40   #5850
rozrabiara
Zadomowienie

Bardzo Wam dziękuję za te wszystkie ciepłe słowa, bo naprawdę jest mi z tym okropnie źle i ciężko.
Mam straszny mętlik w głowie i zupełnie nie wiem, co o tym wszystkim myśleć. Od wczoraj nic nie robię tylko płaczę. A przed oczami ciągle mam to, jak dawał buzi w policzek jakiejś dziewczynie
Aj, znowu nie ten, nie ten, chociaż zaczynało się inaczej i miał być lepszy. Eh...
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości