|
|
#2222 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie Marzec/Kwiecień 2014 cz. 5
Nie chcę tego oglądać
|
|
|
|
#2223 |
|
Zadomowienie
|
23Paula23 urodziła- podczytywałam właśnie styczniówki
Witam wpadłam na chwilke pochwalić się iż powitaliśmy na świecie mojego syna Radka ur.21.01.2014r godz 15,15 waga 2850g 50cm CC. Dziś wróciliśmy do domu, odezwe się w wolnej chwili w każdym razie nie wyobrażałam sobie że przeżyje takie piekło poród trwa 11h i zakończył się CC bo mały prawie umarł... Na dziś dzien z nami wszysko w porzadku cieszymy się sobą... Paula- gratulacje
|
#2224 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#2225 | ||
|
Moderator
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
||
|
|
|
#2226 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wanna - zrobiłabym tak samo. Podejrzewam, że międyz taką za 20 zł a taką za 120 zł różnica żadna. Cię TŻ podsumował I za czekoladę mnie ma TŻ przywieźć z niemiec tą część wyprawki ![]() O, jesteśmy dwie ![]() Cytat:
![]() Ja bym mogła ![]() ![]() Cytat:
Przegapiłam ![]() Cytat:
dobrze, że już wszystko w porządku. Cytat:
NADROBIŁAM
|
|
#2227 |
|
Moderator
|
Na stronie Uwagi powinien byc ten reportaz, albo jutro bedzie. |
|
|
|
#2228 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ale wiecie co, ja zaraz chora jestem... |
|
|
|
|
#2229 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2230 |
|
Rozeznanie
|
piękna nazwa!
![]() ---------- Dopisano o 20:19 ---------- Poprzedni post napisano o 20:17 ---------- okej! przekonałaś mnie jutro idę do smyka |
|
|
|
#2231 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Co za brak kompetencji
|
|
#2232 |
|
Zakorzenienie
|
Oj, nie! Ty lepiej nie czytaj takich opisów porodów!
Nie mam czasu na razie, nadrabiam całodniową nieobecność na wizażu
|
#2233 | ||
|
Zadomowienie
|
![]() Cytat:
Cytat:
Edytowane przez mona1 Czas edycji: 2014-01-24 o 20:35 |
||
|
|
|
#2234 |
|
Zadomowienie
|
23Paula23 GRATULACJE!!!
![]() ![]() klask i:Witamy Radka
|
#2235 |
|
Zakorzenienie
|
Paula gratulacje!! Współczuję trudnego porodu i przeżyć. Dobrze że tuż wszystko w porządku i możecie cieszyć sie sobą
Wysłane z mojego ST26i za pomocą Tapatalk 2
|
|
#2236 |
|
Zadomowienie
|
Rozmawiacie o tym, że wasi TŻ nie chcą się angażować w zakupy. Ja mam problem wręcz w drugą stronę. Wszystkie ciuszki, kocyki, łóżeczko, wózek itd chce pooglądać przed zakupem i "zatwierdzić"
Może to i ułatwia w sytuacjach kiedy sama zdecydować się nie mogę, ale czasem jest wręcz męczące ;p No ale powiedział, że musi dbać o to jak jego córka będzie się prezentować
|
|
|
|
#2237 | |
|
Zakorzenienie
|
Paula gratulacje!
Cytat:
|
|
|
|
|
#2238 |
|
Raczkowanie
|
Hej, hej
![]() Ag9, gratuluję ustalenia terminu cc ![]() Kicia, GRATULUJĘ z całego serca ![]() Side, witaj Gratuluję udanych wizyt, rozpoczętych miesięcy i spakowanych toreb Nie mam siły siedzieć przed laptopem (Mały uciska mnie w żebra i przekopuje brzuch) i pozostaje mi tylko leżenie z telefonem i podczytywanie wątku :/ Ogólnie to mam chyba wspomniany wcześniej kryzys 8 miesiąca - zaczyna mi się dłużyć ![]() Co u mnie - w środę miałam wizytę i z szyjka wszystko ok, ale usg będę miała dopiero w poniedziałek...na oddziale. Już ćwiczę pakowanie szpitalnej torby, bo czekają mnie trzy dni badań przed cc. I już wiem, że termin cc będę miała wyznaczony w pierwszym tygodniu marca ![]() Przyszła paczka z Geminii, kocyk z Womaru i laktator Avent +inne rzeczy od r_p77 - wszystko ukladam w kosze, koszyki i koszyczki Chcę mieć wszystko posegregowane i ułożone - normalnie nie poznaję siebie A TŻ patrzy jak na wariatkę, gdy bez powodu ciągle tam zaglądam i lampię się na nie z zachwytem ![]() Lecę nadrabiać Wasze dzisiejsze posty ![]() Buźka! Sent from my HTC Wildfire using Wizaz Forum mobile app ---------- Dopisano o 21:09 ---------- Poprzedni post napisano o 21:03 ---------- Paula, gratuluję!!!!! ![]() Cieszę się, że wszystko dobrze się skończyło Sent from my HTC Wildfire using Wizaz Forum mobile app |
|
|
|
#2239 |
|
Zadomowienie
|
Uciekam od komputera. TZ zaraz wróci z pracy i spróbuje się zmęczyć zanim położę się do łóżka.
|
#2240 | |
|
Raczkowanie
|
i ja
![]() bebe97 mnie czasem jeszcze nagle złapie wieczorem że jest mi strasznie nie dobrze nie wiadomo z czego i zwymiotuje, dużo rzadziej niż kiedyś ale jednak.. elunka88 też byłam właśnie ostatnio w smykui zakupiłam kombinezon żeby zabrać małą za 40zł, komplet za 30 i pajac za 30 nie mogłam się opamiętać jak tam wpadłam między te ubranka ![]() Cytat:
![]() 04.02 mam pierwsze zajęcia w SR, a myślałam że zrobiłam coś nie tak ze zgłoszeniem a jednak pamiętali o mnie tylko troche problem bo 60km ode mnie ale za to darmowo, 7zł bilet i nocowanie na stancji na której będę mieszkać do lutego (kończe studia) u koleżanek chyba mnie jednak przekonają
|
|
|
#2241 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
wiem, że jakbym bardzo się uparła, to by mi pomógł wybierać, ale może lepiej niech się nie wtrynia jak jestem bardzo niezdecydowana, to wtedy on decyduje |
|
|
|
|
#2242 |
|
Zakorzenienie
|
Nie było mnie pół dnia a tyle nadrabiania
No ok to biore sie za czytanie )
|
|
|
|
#2243 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() A trzeba go odstawić? Cytat:
Cytat:
![]() Współczuję przeżyć podczas porodu, ale dobrze, że już jest ok Cytat:
Mnie jeszcze czeka przeprowadzka to se nie mogę pookładać Uf nadrobiłam i idę spać. Dobranoc mamuśki |
||||||
|
|
|
#2244 | |
|
Zakorzenienie
|
Wypiłam tą magiczną herbatkę. No i w sumie nie wiem jaka jest
![]() ![]() Chyba, że dziś po jednej filiżance zacznę rodzić ![]() Elunka Super ciuszki, ale najpierw zobaczyłam zdjęcia, później przeczytałam i się zastanawiałam co to za bambi z różowym napisem, ale na szczęście nie dla syna ![]() 23Paula23 Gratulacje ![]() My pijemy herbatki więc nam nic nie będzie ![]() Cytat:
|
|
#2245 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
On tylko nie zdawał sobie sprawy, że ja tydzień po tygodniu jak ten chomik dokładałam coś do pudełka ![]() Ciuszki to głównie szaleństwo mojej mamy. No a kosmetyki to już ja sama i niechby ktoś mi się wtrącił ![]() Już mama miała zakaz kupowania ciuszków, ale wczoraj znowu przytargała reklamówę z niewinną minką ![]() No, przecież za 6 czy 7 zł to szkoda nie wziąć. Dwie bluzy Next i jedne spodenki dresowe i śpiworek. Akurat ze śpiworka się cieszę, bo chciałam kupić, a cholerstwo kosztuje koszmarne pieniądze a ten był za 12 zł. Takim sposobem Maksiu będzie miał więcej ciuchów niż cała reszta domowników łącznie. I ciekawe kto będzie go w to wszystko przebierał.... Babunia
|
|
|
|
|
#2246 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ależ Ci zazdroszczę tych plusowych temperatur! A sówka czaderska! Cytat:
zaciśnięte aż do 39/40 t!Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Coraz bliżej Dzidzia, coraz bliżej Dzidzia .Cytat:
![]() Słodziachne!!!
|
|
#2247 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Też zakupiłam w rosmanie miniaturki żelu pod prysznic, puste buteleczki i mini pastę do zębów. Kosmetyczkę sporą odnalazłam gdzieś w domu, więc nie kupuję. Cytat:
![]() To chyba uniwersalny krem od wszystkiego. Maluszkom chyba buźki jako tako smarować niczym nie trzeba... No chyba że na mróz albo na słońce filtrem. Cytat:
Wróciłam od dentysty, no oczywiście mam sporo do zrobienia. Jak przeżyję poród i igłę w kręgosłup to może potem odważę się i przeżyję wizyty u dentysty ![]() A teraz uciekam do spania, bo się najeździłam dzisiaj i nachodziłam po sklepach i padam. Do jutra.
|
|
#2248 |
|
Zakorzenienie
|
No to nadraniam:
Marima za łożysko i żeby dzidzia jeszcze sie nie pchała na ta strone. A kg po porodzie zrzucisz...thidien a to wstydniś mały No i gratuluję kolejnego kroku przy remoncie. Wiem jak to jest jak samemu się robi. My też własnymi siłąmi remontowaliśmy i ciągnęło się jak flakiz olejem nadzwyczajna sliczna ta posciel.. calkiem inna jak wszystkie milenqa ciekawe ile na naszym watku będzie takich niespodzianek. Oby moja pozostala dziewczynka bo 95 % mam dziewczyńskich rzeczy ![]() Ela87 gratuluję udanych zakupów ![]() baja_86 za 9 miesiąc..agunia4ever super wieści elunka88 sliczne zakupy no i za ostatni miesiąc )No i gratulacje dla Pauli ![]() A ja stwierdziłąm, ze mi sie też coś należy i zamówienie w top secret sobie zrobiłam. Kupiłam 2 sukienki, i dla tż spodenki-bermudy na lato i japonki I humor lepszy. A sukienki zamówiłam M więc nie ma przeproś. Po porodzie musze dojśc szybko do siebie bo sukienki letnie MArchewka niezła
|
|
|
|
#2249 |
|
Zakorzenienie
|
Ja już się położę.
Dobranoc, spokojnej nocki
|
#2250 | |||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() jak glukoza ?? Cytat:
![]() Cytat:
to teraz pozostalo czekac Ja tez dzis troche polazilam po sklepach, ale zaczyna byc coraz bardziej meczace Kupilam malej dzinsowa sukienke i ogrodniczki ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
teraz pewnie tez zamowi Mi sie gest bardzo podobal
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:09.

bo moja torba się kurczy.
pani twierdziła, że to zależy od kolekcji, no ale wszystkie były te same i nawet nadruki z kaczuszką były te same. Wzięłam najtańszą żółtą za 20zł, a najdroższa w kolorze jakiejś kupy była za 30 zł 
Bałam się bo to USG w bardzo dobrej klinice i tutaj mają bardzo dobry sprzęt a to oznacza że nic nie przeocza. Tylko tutaj zauważyli torbielke w główce małego. Ale już nie ma torbielki. JUPI :beer:. Jestem taka szczęśliwa. Wszystkie przepływy i narządy są prawidłowe. To samo z lozyskiem i pepowina. No i mały jest już ułożony główką w dol i już się raczej nie przekreci 

klask i:Witamy Radka 
No ok to biore sie za czytanie
zaciśnięte aż do 39/40 t!